Kevätfiiliksellä

29.04.2013

Vauvan tultua jo komeaan kahden viikon ikään me uskallettiin viimein aloittaa varovaisesti ulkoilut ja suunnattiinkin tänään jo aamulla yhdeksän jälkeen läheiseen puistoon koko perhe! Vauva nukkui tyytyväisenä vaunuissa ja Tiara oli onnensa kukkuloilla kun pääsi liukumäkeen, keinuun ja karuselliin. Tuo meidän lähipuisto on Tiaran makuun kun siellä ei ole hiekkaa tai pikkukiviä, meidän neiti hienohelma kun karttaa parhaansa mukaan kaikkia tuollaisia luonnonmateriaaleja ja esimerkiksi lumisella/loskaisella kotipihalla hän kevään aikana vain seisoskeli tai käveleskeli tumput suorina tai halusi keinua.

Tiara on hassu hömppä, vaikka kaverimuksut remuavat innoissaan rapakoissa, loskassa ja hiekkalaatikolla niin Tiara ei mene mukaan vaikka sisäleikeissä kavereiden kanssa yhdessä puuhaileekin innoissaan. Mutta ehkäpä se remuamisvaihe tulee meillekin vielä jossain vaiheessa, siihen asti nautitaan uudenveroisina säilyvistä välikausivaatteista ja -kengistä! Puistosta suunnattiin merenrantakahvilaan juomaan aamukahvit ja nappasin vapun kunniaksi ihanan munkkirinkilänkin! Tuli niin kesäinen fiilis kun istuttiin terassilla kahvilla ja aurinko paistoi, pian kesä on vihdoinkin täällä (ainakin toivottavasti!).

IMG_0174 IMG_0186 IMG_0196 IMG_0214 IMG_0234 IMG_0242Mitäs muuta me ollaan viime aikoina puuhailtu? No ainakin Tiaran kanssa testattiin neidin lahjaksi saamia vesivärejä joista Tiara innostui ihan hurjasti! Tiara haluaisi kokoajan vain maalata ja ihmeen kauan hän jaksoi keskittyäkin siihen maalailuun. Mä vielä avustin siveltimen kastelemisessa mutta Tiara ymmärsi heti että miten sitä väriä saa sutiin ja tosi ihanasti maalasi kaksi kuvaa. Mä räpeltelin eläimiä Tiaran pyynnöstä paperille ja yhden porkkanan, hävettää edes  näyttää mun surkeita tuherruksia kun en ole vesiväreillä tainnut maalata pahemmin ala-asteen jälkeen! Kuvisluokalla me maalattiin enemmän akryyli- ja öljyväreillä ja niitä on paljon helpompi käsitellä.

IMG_0079 IMG_0088Lisäksi ollaan shoppailtu, vauvalle collegehaalari Polarn O. Pyretistä, Tiaralle pari T-paitaa jotka ovat nyt pesussa niin en saanut kuvattua, äidille täydelliset neonkeltaiset farkut BikBokista ja isille PS Vita -pelikonsoli. Lisäksi ostettiin pinkki leivänpaahdin meidän hajonneen ikivanhan paahtimen tilalle, mutta siitäkään en näköjään muistanut ottaa kuvaa! Pitää kuvata se myöhemmin, se on tosi söpö.

IMG_0159 IMG_0398x IMG_0430x IMG_0447xEn tiedä huomasitteko noista farkkukuvista (joissa mun tukka on imetysmaratoni -makoilun jäljiltä supertakkupesäke) ollenkaan, mutta mä myös viimeinkin värjäsin hiukset ensimmäistä kertaa elokuun jälkeen! Vaalensin näitä pari astetta ja oon kyllä tosi tosi tyytyväinen, vaikkakaan kuvista se ei taida välittyä miten paljon nää oikeesti vaaleni! Mutta on paljon raikkaampi olo nyt kun tukka on kuosissa eikä ole 9kk juurikasvua, vaikkei se niin erottuva ollutkaan mutta kuitenkin.

IMG_0468xNiin ja sitten meillä on vielä se vauva jonka kuvia varmaan suurin osa teistä odottaa eniten? Vauva on alkanut olemaan paljon enemmän hereillä päivisin, tänäänkin kun Oton pikkuserkku oli sulhasensa kanssa meillä moikkaamassa vauvaa niin hän oli jopa ensimmäiset kymmenen minuuttia hereillä! Melkeinpä ensimmäistä kertaa vauveli hengasi edes hetken silmät auki kun oli vieraita. Vauvalla on myös ihan parhaita ilmeitä, ne on niin huvittavan teatraalisia ja söpöjä! Meidän pikkutyyppi muistuttaa päivä päivältä yhä enemmän siskoaan sekä ulkonäöltään että luonteeltaan, mutta on silti aivan ihana ja ainutlaatuinen neiti jolla on myös ihan omat juttunsa<3

IMG_0106 IMG_0247 IMG_0278 IMG_0295 IMG_0299 IMG_0313 IMG_0318 IMG_0349Mulla ois vaikka mitä asiaa ja hirmuisesti kuviakin laitettavana ja ties mitä, mutta aikaa ei ole nyt ollut blogille niin paljoa kuin yleensä! Mä pahoittelen kovasti blogin hiljaiseloa, ja lupaan koittaa palata normaaliin postaustahtiin mahdollisimman pian. Blogilla alkaa muuten 2v-synttäriviikko (HURJAA!!) heti pian Vapun jälkeen ja silloin ajattelin keksiä jotain kivaa, tekin saatte tähän postaukseen toivoa jotain synttäripostausideoita tai muita sellaisia synttäriviikon kunniaksi!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja koitan tulla huomenna vielä kertoilemaan vappukuulumisia ja esittelemään paremmin tätä uutta tukkaa!


55 Responses to “Kevätfiiliksellä”

 1. -tea sanoo:

  Voi että miten suloinen vauva! Tulee ihan haikea mieli kun muistelee niitä aikoja kun omat rasavillit on ollu noin pieniä! Kaikkea hyvää koko perheelle.

 2. Laura sanoo:

  Voi kuinka suloset pikku neidit teillä on! <3 Ja herranenaika Iina sää oot niin superkaunis ja nuo hiukset sopii sulle niin hyvin! Jos ei tietäs, niin susta ei kyllä huomaa et olisit synnyttäny kaks viikkoa sitten 🙂 Oikeen kivaa vappua ja kevättä teidän perheelle ja nauttikaa teidän suloisista pikku-prinsessoista!<3

 3. jensku sanoo:

  Voi ihana minineiti<3 Äääh alan potemaan jo kamalaa vauvakuumetta! Alexinkin 1-vuotissynttärit lähestyy hurjaa vauhtia! 😀 Mitä mä teen kun mun vauvat on jo niin isoja!? Onneks näitä kuvia voi ihastella 😉

  Sä näytät ihan hurjan hyvältä 2 viikkoa synnytyksen jälkeen! 🙂

  • Iina sanoo:

   Hän on kyllä niin ihana pieni<3 😀 Ja hahah mullakin on krooninen vauvakuume, vuoden päästä haaveilen varmasti myös kolmannesta pienestä vaikkei meille olekaan vauvoja enää tulossa 😀 Sitten pitää munkin ihastella toisten pikkusia! Paljon onnea Alexille jo etukäteen! Ja kiitos ihan mielettömän paljon<3

 4. London sanoo:

  Kuinka ihana tuo Tiaran liukumäkikuva, aitoa lapsen iloa 🙂

 5. :) sanoo:

  Toi teidän asuinalue on kyllä uskomattoman upea, olen niiiiin kade! 😀

  Kiitos tästä maailman ihanimmasta blogista ja kaikkea hyvää teille <3 🙂

  • Iina sanoo:

   Haha mä kyllä tykkään hirveesti asua täällä! 🙂 Ja kiitos itsellesi ihanasta kommentista, kiva kuulla että tykkäät! Kaikkea hyvää myös sulle<3 🙂

 6. Linkku sanoo:

  Hyviä kuvia lapsukaisista taas kerran! Ja kuvaa ihmeessä se pinkki paahdin!! Kuulostaa liian hyvältä :’D

  Näytät muuten upeelta, ei tosiaan uskois että oot vasta synnyttänyt :O lucky you!

 7. minävaan sanoo:

  Voi että on kyllä ihana tuo teijän vauvis ja Tiarakin on jo niin iso tyttö, ihana (:

  Ja sä olet kyllä mielttömän upeassa kunnossa ja kaunis. Hiukset sopii tosi hyvin ja samoin noi ihanat housut !

  Oli muuten ihanaa alottaa aamu lukemalla parasta blogia. Kaikkea hyvää teidän perheelle ja hyvää vappua ! (:

  • Iina sanoo:

   Molemmat neidit on kyllä mielettömän ihania tapauksia<3 😀

   Ja kiitos ihan ylipaljon, niin kauniisti sanottu! Tuli hyvä mieli sun kommentista! Kaikkea hyvää sullekin ja vappu valitettavasti meni jo mut mä toivottelen mukavaa viikonloppua sitten :)!<3

 8. Hanna sanoo:

  Vauva on kuin nukke <3 Ihana!

  Kiinnostaisi tietää kuinka usein, paljon, mistä ja miten tilaat valokuvia! Tilaatko paperikuvat vai valmiit kansiot? Teetkö lapsille omat albumit ja yhden koko perheen yhteisen? Mäkin kuvaan paljon mutta en ole aikoihin teettänyt. Haluaisin tehdä valmiit kirjat mutta ne on kalliita ja työläitä.

  • Iina sanoo:

   Niin kyllä on<3 😀

   Ja mä tilaan aina Ifolorilta kaikki, tilaan valmiita kuvakirjoja vaikka ne onkin työläitä ja sen lisäksi paperikuvia joita voi laittaa kehyksiin/liimailla vauvakirjaan yms! Ifolorilla on mun mielestä tosi edullisia noi kuvakirjat ja niitä on kiva tehdä vaikka se vähän työlästä tosiaan onkin! Ja Tiaralle sekä vauvalle omia kirjoja ja sitten ne kaikki muut kuvat on perheen yhteisiä 🙂

 9. Kiki sanoo:

  Wow, susta ei kylla huomaisi etta olet pari vkoa sitten synnyttanyt! Upea. 🙂 Ihanan pirteita olette ♡

 10. Mymmeli sanoo:

  Teillä on kyllä hirmuisen kauniit lapset ! Oon nyt lueskellut tätä blogia viime kesästä asti ja tää kuuluu ehdottomasti suosikkeihini. Äläkä ota paineita blogista, vaan nauti elämästäsi ! Kyllä me lukijat täällä pysytään 🙂 Ihanaa kevättä koko perheelle !

  • Iina sanoo:

   Kyllä täytyy olla samaa mieltä, onhan noi ihan ylisöpösiä<3 🙂 Ja kiitos ihan hirmuisesti, ihanaa että on noin mukavia ja ymmärtäväisiä lukijoita :)!

 11. marjee sanoo:

  Vauvakuumehan tässä iskee kun katsoo noita pienen kuvia! 🙂

  Ja vau, ei kyllä tosiaan uskois että oot synnyttänyt vasta kaksi viikkoa sitten, tosi upeassa kunnossa olet!

 12. Katri sanoo:

  Voi miten pieni suloinen vauva! Onko hänellä otsassa jokin syntymämerkki? Kummipojallani on sellainen haikaranpurema ja näkyy vieläkin, vaikka on jo puolivuotias. Yleensä ne kai haalistuu pikkuhiljaa.

  • Iina sanoo:

   Hän on kyllä pieni ihanuus<3 Juu otsassa on tuollainen haalea haikaranpurema, kyllähän ne siitä haalistuu :)! Meidän neidillä se näkyy oikeastaan vain silloin jos hän rutistaa naamaa (haukotellessa yms) tai juuri sen jälkeen hetken aikaa 🙂

 13. Mymmyryy sanoo:

  Mä aloin itkemään ku luin tän postauksen. Veikkaan että syynä on jo hyvin herkistynyt tila kun olen juuri ohittanut lasketun ajan ja olen tiukasti yhtenä pakettina 😀

  Ja sä näytät vaan niin hyvältä ja vauva on täydellisen ihana pieni pallero ja Tiarakin loistaa söpöydellään. Kai silloin saa vähän tirauttaakin kyyneleen 😀

  Äläkä yhtään pyytele anteeksi blogihiljaisuutta. (Vaikka moni, minä mukaanlukien kärsimättömänä odotellaan niin) kaikki ymmärtää että sulla on nyt muutakin tekemistä 🙂

  Vapputerveisin tunnemyrskyssä elävä vappupallo

  • Iina sanoo:

   Voi sinua, ihana vappupallo olet!!<3 Paljon paljon voimia ja tsemppiä, pian sinullakin on oma vauveli sylissä täydellisen ihanana, ellei ole jo! 🙂
   Ja kiitoksia, ihanaa että on noin mukavia ja ymmärtäväisiä lukijoita<3 Kaikkea hyvää sulle!

 14. Ina sanoo:

  Pakko sanoa nopeesti, että näytät ihan mielettömän hyvältä! Ei uskois, että vasta pari viikkoa synnytyksestä, huhhuh. Kuuma kevätmama 😉

  Ihanaa vappua koko teijän porukalle! Nähdään heti ens viikolla! Tässä on ollu kauhee häsis koko ajan päällä.. On jo niin ikävä pikkunuppusia! <3

  • Iina sanoo:

   Kiitos ihanuuus<3 ;D Ite oot kuuma mama! Nähään joo heti ens viikolla, Otto menee tiistaina töihin nii vois heti ottaa kunnon ulkoilupäivän ohjelmaan jos säät sallii eiks vaan ;D Meilläkin on ikävä teidän nuppusia, tänäänki Tiara kyselly varmaan viis kertaa teidän perään! :D<3

 15. milla sanoo:

  synnytyspostaus ois kiva 🙂

 16. nenna sanoo:

  Olen lukenut blogiasi jo pitkään, ja täytyy nyt sanoa, että omien elämänkriisien keskellä teidän kuulumiset ja ihanat kuvat piristävät niin mahdottoman paljon 🙂 kaikkea hyvää teidän perhelle, saatte toivon heräämään, ehkä vielä itsekin jonain päivänä saan tuollaisen nyytin<3

 17. Jarno sanoo:

  Myönnän! En ehdi nyt lukea tätä postausta, mutta kuvista päätellen teillä menee niin hyvin, ja onni hipoo täydellisyyttä. En voi toivoa muuta teille kuin ihania ja aurinkoisia päiviä.
  Kyseiset farkut ja toi väri varsinkin sopii sulle ihan täydellisesti. Oot upee nainen! 🙂 <3

 18. Inga sanoo:

  Oi ihania neitejä! <3 On kyllä mahtavaa kuulla, että teidän eka vaunureissu meni oikein mahtavasti, eikä vauvakaan tainnut pahemmin heräillä! 🙂

  Minkä kokosia vaatteita teidän pikkunen käyttää, mahtuuko enää 50 kokoset tai pienemmät? (Tietysti eri merkkiset vaatteet on erikokoisia, mutta noin suurinpiirtein) Pinkki leivänpaahdin, kuulostaa kyl söpöltä ja niin teidän tyyliseltä! 😉

  • Iina sanoo:

   He ovat kyllä maailman ihanimpia tyttösiä, en voi uskoa että ollaan näin onnekkaita <3

   Mahtuu vielä suht hyvin 50-senttiset, joistain naftimmista merkeistä alka se niska-haaramitta olla hieman lyhyt mutta ei vielä liian! Ollaan otettu myös joitain 56-kokoisia jo käyttöön kun en malttanut odottaa :)!

   Kiitos kivasta kommentista ja mukavia kevätpäiviä<3

 19. juuliia sanoo:

  voi luoja!! neiti on ton näköinen vaikka just pari viikkoa sitte synnyttäny!!! käsittämätöntä 😀 ja noi keltsut housut on ihanat 🙂 samoin hiuksetkin!
  ja miten suloisia sun tytsyt onkaan :::) <3 ehdottomasti videopostauksia toivoisin 🙂

 20. PikkuMy sanoo:

  Hienot farkut!!! Mulle kans 🙂 ihana ihana vauva <3 mukavaa vappua!

 21. Jenny sanoo:

  Voi ei tätä vauvakuumeen määrää:)) mitenköhän saisin isännän ylipuhuttua toiseen pikku temmeltäjään:))

 22. Kippuralla sanoo:

  Ihania kuvia 🙂 muista pitää rinnat hyvin suojassa eli takkia kiinni visusti, että kevät on petollisia aikaa ja rintatulehdus karmiva

 23. Karla sanoo:

  Näytät upeelta, ei millään uskois että 2 viikkoa synnytyksestä!! Varmaan oli ihana päästä käyttämään taas normivaatteita, en malta kyllä ite odottaa… Mulla on tänään rv 38+0 ja vauva viihtyy vielä yksiössään mutta toivottavasti tahtoo pian nähdä ulkomaailmaa 😉 Ja mäkin pääsisin käyttämään muita housuja kuin noita samoja hiton H&M äitiysfarkkuleggareita millä oon vedelly viimeset kuukaudet 😀 Tosin en tiedä että miten äkkiä oon normimitoissani mutta toivo elää 😛

  Ihan mielettömän sulosia noi molemmat teidän neidit <3 Enkä kestä katella varsinkaan noita vauvakuvia kun toinen on niin ihana enkä meinaa uskoa että tässä pian itelläkin on pikkunen 🙂 Satuin muuten huomaamaan, että meillä on samat huudit! Ehkä joskus kesemmällä törmätään jossain kunhan vauva saapuu ja päästään ulkoilemaan 🙂 Jos näin käy niin tuun sitte juttelemaan, älä ihmettele 😀

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia hurjasti ja tsemppiä sullekin vikoille päiville tai viikoille!! Pian säkin pääset käyttämään omia housuja, mullakin hieman jo kyllästyminen iski niihin äitiyshousuihin :D!Ja mikä tärkeämpää, pian sulla on oma ihana pikkuinen sylissä! 🙂 Tuu ihmeessä nykäseen hihasta jos törmäät jossain, olis mukava tavata :)!

 24. veeraaa sanoo:

  Todella söötit lapset teillä 🙂 Löysin sun blogin joku pari viikkoa sitten ja oon ihan hullaantunu 🙂 Kaikkea hyvää teidän pikkuperheelle ! 🙂 <3

 25. Saara sanoo:

  Aivan ihanan suloinen vauva! Ja siskonsa näköinen tosiaan. Onko hän jo ylittänyt lasketun ajan? Sen jälkeen varmaan alkaa olemaan enemmän hereilläkin ja omaa luonnetta löytyä :). Mulla on myös kaksi tyttöä ja he ovat kuin yö ja päivä keskenään, siis luonteeltaan! Naurattaa jälkikäteen kun raskausaikana jännitti tuleeko tyttö vai poika, kun ei sillä näytä olevan mitään merkitystä, niin täydellisen erilaisia nämä ovat joka tapauksessa, mielenkiintoista seurata!

  Meille on tulossa jo kolmas lapsi kesällä, ja hei pienet paineet tulee kun katselee noita sun kokovartalokuvia… Tai siis mietin sitä, kun kirjoitit aikasemmin mitä kaikkia ikäviä kommentteja sait raskausaikana siitä kuinka kaikki suunnilleen rupsahtaa, ja nyt pääset näyttämään kaikille ettei niin käynytkään (ja oletkin todella siinä kunnossa, että kehtaa esitellä ja näin pian, ja haluatkin esitellä). Niin että voisiko tuollaiset kommentit kuitenkin mieluummin jättää omaan arvoonsa kuin lähteä mukaan näihin ulkopuolelta asetettuihin paineisiin ja aivan typeriin heittoihin, ja todistelemaan näille ihmisille kokovartalokuvien kanssa, että muotin mukaisessa kuosissa pysytään. Olisiko parempi viesti lukijoille, että älkää ottako paineita siitä ulkonäöstä, vaikka niitä ulkopuolelta yritettäisiin asettaa? En tiedä, mulle tulee jotenkin ahdistus näistä ulkonäkömuoteista ja ehkä yritän tässä vain itselleni vakuutella ja tsempata, että älä ota paineita, vaikket itse näyttäisikään kaks viikkoa synnytyksen jälkeen täydellisen hoikalta ja freesiltä, kuitenkin itsekin oon parissa kuukaudessa päässyt kiloistani eroon (mutta en näyttänyt freesiltä :D).

  • Iina sanoo:

   Vauva on kyllä ihana!<3 Laskettu aika on sunnuntaina, eli ei vielä ole ylittänyt 🙂 Kyllä hänestä luonnetta jo löytyy, mutta ihanaa nähdä millainen tyyppi hänestä kasvaakaan :)!

   En mä siinä tekstissä kirjoittanut mitään että "nyt mä pääsen näyttämään kaikille" eikä sellainen ollut tarkoituksenakaan 🙂 kokovartalokuvat (=ts päivän asukuvat, ostoskuvat kuten tässä postauksessa) on aina kuuluneet mun blogiin, ja tulevat aina olemaan osa tätä. Asua on muuten hankala esitellä kuin kokovartalokuvien avulla, itse en ainakaan saa oikeaa käsitystä asusta vaikkapa vain hengarissa valokuvattuna 🙂

   Mä en ole millään tavalla lähtenyt mukaan mihinkään paineisiin vaan nimenomaan jättänyt ne kommentit omaan arvoonsa, mutta en kyllä aio peitellä mun kroppaa tai jättää vartalokuvia ottamatta vain siksi että mulle sellaisia kommentteja tuli. Ja se että mun kroppa on tässä blogissa esillä aivan kuten ennenkin ei ole mitään todistelua kenellekään. Mun mielestä se on väärin että omaa kroppaansa ei saisi esitellä tai siitä olla ylpeä jos on hyvässä kunnossa (en tarkoita että itse olisin) vain siksi että joku toinen saattaa ottaa siitä paineita.

   Mä en ole itse todellakaan sitä mieltä että olisi jokin kiire olla mallinmitoissa synnytyksen jälkeen, mutta eihän sille mitään voi jos vain palautuu nopeasti. Jokainen palautuu omaan tahtiinsa eikä siitä tarvitse kenenkään ottaa paineita! Mä toivon sulle mukavaa loppuraskautta ja stressaa palautumisesta 🙂 Kaikkea hyvää!

 26. Tyyne sanoo:

  Ihana Tiara ja ihanan söpö vauva.:)
  Vinkkinä Tiaralle: sormivärit, muovailuvaha ja taikataikina (maalaaminen). 🙂
  Tsemppiä vauvan kotiutuksen aloitukseen.:)

 27. sohvii sanoo:

  Woii onpa söpöjä nuo molemmat tytöt!! <3 ja kivat housut!!(: Mua hämmästyttää ku et saa yhtään ilkeetä kommenttia… Mutta hyvä vaan, ja tositosi huippua jatkoa teille!!!<3<3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.