Toivepostaus: Lastenvaatekaappien aarteet

07.05.2013

Tähän postaukseen olen koonnut tyttöjen tämän hetkisten vaatekokojen vaatevalikoimasta löytyviä suosikkeja. Koko vaatekaapin sisällön esittelyn sijaan valitsin ainoastaan ne lemppareista lemppareimmat (ja ne jotka ei olleet pyykissä) koska nyt kun neitejä on kaksi on vaatteita kuvattavaksikin ihan hirmuinen määrä! Pikkuneitiä varsinkin odottaa tuolla kaappien kätköissä valikoima vielä toistaiseksi liian suuria aarteita mutta esittelen niitä ihanuuksia vaikka sitten kun niiden käyttökin on ajankohtaisempaa. Viime vuoden vastaavanlaista postausta katsellessani huomasin että mulla taisi silloin jo olla orastava rakkaus keltaiseen väriin kun ultimate-lemppariksenikin olin valinnut Tiaran kirkkaankeltaisen uimapuvun.

Muuten koen että mun vaatemakuni lastenvaatteissa on kehittynyt parissa vuodessa reilusti ja nykyään osaan ehkä paremmin miettiä kokonaisuutta ja sitä sopiiko jokin vaate muidenkin neitien omistamien vaatteiden kanssa yhteen. Nykyään mulla on selkeä visio siitä millainen lastenvaate on mun mielestä kiva, tyylikäs ja ostamisen arvoinen ja harkitsen tarkemmin ennen kuin teen ostopäätöksen. Tämä pätee kyllä myös mun omiinkin vaatteisiin ja asusteisiin, onneksi. Heräteostojen aika on toivottavasti ohitse! Mutta sen pidemmittä puheitta; ensin vuorossa Tiaran vaatelemppareita:

PAIDAT IMG_1618x IMG_1619x IMG_1623xHUPPARIT JA NEULEET
IMG_1629x IMG_1631xFARKKULEGGINGSSIT, LEGGINGSSIT JA HOUSUT

IMG_1624x IMG_1626x IMG_1627xMEKOT

IMG_1628x IMG_1614x IMG_1617xTiaran vaatevalikoima on edelleen ehkä vähän sillisalaatti (näkisitte ne kaikki vaatteet jotka jätin kuvaamatta!) koska osan vaatteista olen ostanut jo kauan sitten, silloin kun en ollut ehkä vielä niin taitava miettimään kokonaisuutta. Tiara liikkuu niin paljon että tärkeintä Tiaran vaatteissa on mukavuus, siksi Tiaralta löytyykin oikeiden farkkujen sijaan paljon farkkuleggingsejä ja leggingsejä joissa on kiva olla ja liikkua. Kesävaatteita meillä ei oikeastaan ole Tipalle vielä melkein ollenkaan, ne ovatkin sitten seuraavana hankintalistalla. Farkkushortseja, jumpsuiteja, uikkarit ja ihania keveitä kesämekkoja on pakko saada! Ja tietenkin ihania ballerinoja ja sandaaleja, sekä söpö kesähattu.

VAUVAN VAATTEET, BODYTIMG_1596x IMG_1605x IMG_1597xPAIDAT JA MEKOT

IMG_1599x IMG_1608xHOUSUT JA SHORTSIT

IMG_1601x IMG_1602x IMG_1606xHUPPARIT JA NEULEET

IMG_1611x IMG_1612xVauvan vaatteita olen miettinyt enemmän ja ne sopivatkin aika kivasti yhteen, ts. jokainen vaate sopii yhteen useamman kuin yhden vaatekaverin kanssa. Niistä löytyykin paljon juuri sitä keltaista ja nyt huomaan että myös raidat näyttävät olevan aika pop! Enpä ole ennen huomannutkaan miten paljon raidallisia vaatteita vauvalla on. Osa vauvan vaatteista on siis Tiaran vanhoja ja meillä on kyllä jäänyt moni Tiaran vanha vaate käyttämättä (ainakin näistä pienimmistä kokonumeroista) sen takia että maku on vain muuttunut niin paljon! Nyt kaipaan niitä kirkkaita värejä ja selkeitä linjoja pinkin hörselön ja Hello Kittyn sijaan. Huomaan että nyt Tipan vanhoista vaatteista vauvalla on käytössä juuri ne jotka viimeksi olivat vain harvoin käytössä (esim keltainen hedelmäbody)! Tosi hassua miten voikin maku muuttua niin paljon.

Mulle lastenvaatteita ostaessa tärkeintä on se että vaate tuntuu lapsesta miellyttävältä iholla, on kestävä ja kivan näköinen. Nämä jutut kun muistaa ostoksilla niin yleensä ei voi mennä vikaan!

Millaisista lastenvaatteista te tykkäätte? Mistä kaupoista yleensä ostatte lapsille vaatteita? Lempi lastenvaatemerkki?


No Responses to “Toivepostaus: Lastenvaatekaappien aarteet”

 1. Avatar st. brigitten sanoo:

  Mä ostan 99% lastenvaatteista käytettynä kavereilta. Tykkään Mini Rodinin, Mini A Turen, Tommy Hilfigerin, Benettonin ja Polarn O. Pyretin vaatteista, koska ne on ihan super kestäviä (ovat käytettynä ostettuina edelleen kuin uusia). Uutena jos osta, niin ostan h&m:ltä tai lindex kidsiltä, niissä hinta-laatusuhde on ihan ok :) Tykkään värikkäistä ja klassisista sekaisin. Neiti 3v tosin esittää jo omia mielipiteitään ja nappaakin yleensä itse kaapista vaatteet aamuisin.

  Ulkovaatteisiin jos mennään, niin oon huomannut et suomalainen reimatec on ehoton ykkönen talvivaatteissa, mutta vk-vaatteissa mikään ei voita Polarn O. Pyretiä eikä rukkan kuravaatteita! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Onpas kätevää kun kaveripiiristä voit ostaa käytettynä :)!! Vaatefriikki äiti täällä kauhulla odottaa sitä kun ei enää saakaan pukea tyttöjään oman mielen mukaan ;D!

   Mä en oo ulkovaatteissa ollut yhtään merkkiuskollinen, meillä on niin Kappahlia, Molo Kidsiä, Jonathania kuin Mini Rodiniakin ja takkeja myös Zarasta ja Lindexiltä :D Kaikkiin oon ollut tyytyväinen!

 2. Avatar tirppa sanoo:

  mä oon kyllä niiiin katkera, kun sun blogista bongasin nuo Seppälän keltaiset röyhelöpylly-legginssit ja nyt en saa niitä enää mistään hommattua tytölle :( :D ja oon jo pienoisen pakkomielteen niistä saanu, murrr sun kanssas! :) mutta tooosi kivoja vaatteita on molemmilla tytöillä teillä, ooh nuita Tiaran mekkoja <3 sitä mä en kyllä ymmärrä miten voi olla mahollista, että aina ne kivoimmat vaatteet tulee ostettua liian isoina ja joutuu kuukausia oottamaan, että ne pääsee käyttöön!

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah voieii :( No toivottavasti niitä löytyis jostain kirpparilta vaikka tässä lähiaikoina! Ne on kyllä ihanat leggingssit! :D Tiaralla on kyllä söpöjä mekkoja, niitä vaan harvemmin tulee puettua päälle kun jotenkin se paita+leggingsit yhdistelmä on niin iisi :D!

  • Avatar Hanna sanoo:

   Katselin niitä keltaisia leggingsejä tiistaina Jyväskylässä Seppälässä. Tai ainakin luulen niiden olleen nuo samat.

 3. Mä ostan suurin osa vaatteista Lindexiltä, H&M:ltä sekä KappAhlista.. Ei täällä kaupungissa ole muita lasten vaateliikkeita (nii ja Polarn ja Pyret). Olen vain noihin kyseisiin tutustunut omasta lapsuuden ajasta..
  Netistä en oikein löydä mitään kivaa. Minusta on hauskempaa katsella oikeasta vaatekaupasta mitä ostan lapsellemme. Seuraavaksi ryntään tonne Polarn ja Pyretiin! :)

  Tuli nyt kyllä mieleen että olen silti tilannut netistä vaatteita. Olen nimitääin mukana members.com sivustolla sekä campedre.com. Sieltä olen löytänyt halpoja vaatteita jota tässä odottelen että ne saapuvat meille!

  • Iina Iina sanoo:

   Polarn O. Pyret on ihana, ei voi kuin suositella :)!! Mä ostan netistä vain sellaisia vaatteita mitä ei kaupoista löydy :)

   Mäkin oon muuten members.comissa, en vaan oo uskaltanut vielä tilata sieltä mitään :D! Ilmoittele ihmeessä jos jaksat että tulivatko vaatteet luvatussa ajassa ja onko se luotettava firma!

 4. Avatar Teekuppi sanoo:

  Sulla on tyyliä pukea tyttäriäsi, mutta ei kuitenkaan liian aikuismaisesti!
  Heillä on kauniita vaatteita, mutta kuitenkin lapsenmaun rajoissa.

  Kun ostatte kenkiä, niin kiinnitättekö huomiota myös siihen, kuinka ne tukevat jalkaa? Mistä yleensä ostatte Tiaralle kenkiä? Suositko jotain erityistä merkkiä? :)

  Mun mielestä ihmiset kiinnittävät aivan liian vähän huomiota siihen, millaisia kenkiä käyttävät.
  Nuorisolla varsinkin on niitä linttaan astuttuja läpsykkäitä, mutta näkee niitä myös lapsillakin.

  Tyylikkäitä ja laadukkaita kenkiä löytyy, mutta toki ne maksavat himpun verran enemmän, kuin ne läpsykkäät, joilla voi taata itselleen jalka- tai selkäsärkyä sitten vanhemmalla iällä.

  Tietysti jokainen ostaa kengät sieltä, mistä parhaaksi katsoo, mutta näin yleisesti vain muistutuksena, että kenkiin tosiaan kannatta panostaa, sillä niillä samoilla jaloilla kävelet koko ikäsi.

  Eli kenkiin kannattaa kyllä panostaa. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia :)! Se mulla onkin toiveena että osaisin pukea lapset tyylikkäästi mutta ikään sopivasti ja lapselle itselleen mieleisesti!

   Kengissä oon tarkkana jos kyseessä on sellaiset jatkuvaan käyttöön tulevat kengät kuten talvikengät tai kävelykengät/lenkkarit ja oon ostanut niihin tarkoituksiin ainoastaan kunnon kenkäkaupoista hyvin nilkkaa tukevia kenkiä :) mutta kapunkikengiksi ym oon ostanut sitten Zarasta ja muistakin sellaisia höpöhöpökenkiä jotka vain näyttävät kivalta!

 5. Avatar kape sanoo:

  Ihania vaatteita teiän pienellä! Just nuin haluaisin pukea meiän vauvan muutaman kuukauen päästä.. harmi ku täällä Kanadassa ei oo yhtä hyvä ja monipuolinen tarjonta. Haluan Suomeen shoppailemaan vauvanvaatteita! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hui miten aika rientää kun sullakin on enää muutama kuukausi raskautta jäljellä! Ihanaa loppuodotusaikaa sinulle<3 Ja hei nettikaupat, nettikaupat ;) Niistä vaan tilaamaan!

   • Avatar kape sanoo:

    Lähetin muuten yhteen suomalaiseen nettikauppaan kyselyä, että toimittavatko kanadaan. Lupasivat laittaa, n.30 euron postitushintaan. Plus tietenki joka vaatekilosta omat maksut päälle.. huh! Taidanki tyytyä näihin valikoimiin ja shoppailla sitten Suomessa ku tullaan käymään siellä!:)
    Niin ja kiitos <3 kaikennäköstä negatiivista juttua tullu tän raskauden loppuaikana, mutta yritän pysytellä positiivisena!

 6. Avatar Susu sanoo:

  Mä en tiiä oonko ennen kommentoinut sun blogiin mutta nyt sitten vihdoin päätin.
  Aloin lukea sun blogia sen jälkeen kun löysin karon(karostardust) blogin(joskus tämän vuoden puolella), ja ihastuin täysin sun elämänasenteeseen ja sun ylisuloiseen tyttäreesi joka hienosti osaa jo asioita noin pieneksi tytöksi. Musta on hienoa että sä oikeasti panostat siihen kasvatukseen, luette yhdessä kirjoja ja harjoittelette numeroita/eläimiä tms. Se on sydäntälämmittävää kun tiara laskee videolla kymmeneen<3 hän on niin iloisen näköinen.
  Täytyy myöntää että nyt kun olen selannut vanhoja postauksiasi ja lukenut juttuja, en varmaankaan olisi yhtään tykännyt vanhasta sinästäsi tai ylipäätään jaksanut lukea blogiasi. Mutta tiaran myötä olet minusta kasvanut ihailtavaksi nuoreksi naiseksi, etkä ole enää se "pissis", jonkalaiseksi sinut ehkä kuvailisin vanhoja kuvia esim. Katsellessani.
  Mutta kiitos tästä blogista, olen vakkarilukia ja facebook seuraaja. Odotan innolla aina uusia postauksia ja rakastan videoitasi joten toivonkin niitä kovasti lisää.
  -susu

  • Iina Iina sanoo:

   Voi miten kiva että nyt päätit kommentoida :)! Kiitoksia ihan hurjan paljon sun kauniista sanoista ja siitä miten kuvailit mua ja meidän perhettä, olet ihana :)! Ihanaa kuulla että tykkäät noin paljon!

   Muakin naurattaa mun vanhat postaukset, on kyllä tullut kasvettua paljon niistä ajoista :)! Mutta aina oon kuitenkin yrittänyt olla Tiaralle maailman paras äiti (silloinkin kun olin nuori ja epävarma) ja toivottavasti siinä onnistunutkin!

   Ihanaa kesänodotusta ja toivottavasti pysyt mukana blogia seuraamassa vielä pitkään :)!

 7. Avatar aino sanoo:

  Moikka! Mulla olis tämmäinen kysymys mitä oon pohtinu useesti lukiessa blogiasi/blogeja ylipäätä. Käytännössä aina jos kirjoittaja on saanut tuotteen yhteistyökumppanilta, niin miksi siinä lukee aina ”saatu”?!
  Onko se siksi ettei kukaan narise jälki käteen mitään vai yhteistyön pyynöstä!
  Että tämmöstä :)

 8. Avatar Hilla sanoo:

  Viime aikoina muutamissa blogeissa on ollut aika paljon juttua kommenttien vähyydestä ja siitä miten kiva niitä olisi saada. Mun mielestä sun blogi on hyvä esimerkki siitä miten rakentaa vuorovaikutusta lukijoiden kanssa (ja lukijoiden välillä) ja sitä myötä saada myös niitä kommentteja. Saatan käydä joskus ihan vaan lueskelemassa itseäni piristääkseni tän blogin kommentteja ja sitä miten ihanasti vastaat ja huomioit jokaisen kommentin, ja kuinka lukijat saattavat neuvoa toisiaan ja kertoilla omia kokemuksiaan eri aiheista.

  Sulla on loistava asenne tehdä tätä juttua ja tää blogi (ei pelkkä kommenttiboksi :D) on varmasti monen päivän piristäjä ja hyvä muistuttaja siitä, miten paljon onnea ihan tavallisesta arjesta voi löytää. Hyvää kesän odottelua sun ihanalle perheelle, en oo varmasti ainut joka toivoo että jatkat kirjoitteluasi vielä pitkään!

 9. Avatar Jenny sanoo:

  Mulla on niin ihana äiti et se tykkää ostella meidän prinsessalle vaatteita. Niin kirpparilta kuin kaupoistakin:) mut sikku itse ostan niin suosin benettonia, h&m, lindex ja kapphal:) ja itseasiassa tänään kävin ensimmäistä kertaa polarissa ja ostin sen oranssivalkoraidallisen pipon mikä tiarallikin on:) mä vaan niin rakastuin siihen<3

  Ainiin ja sitten mun mummi ostelee aina välillä kanssa, hän suosii mayoralii, benettonii ja sitten prismassa kun onse Cifa Gifa vai mikä onkaan:D niin siltä joskus:)

  Eli siis meillä on tosi laaja vaate kollaasi:D itse yritän sitten ostaa sellaisia vaatteita mitkä sopivat muiden ostamiin:))

 10. Avatar Mari sanoo:

  Tuore uusi lukija ilmoitaututuu! Olen vuosien varrella silloin tällöin tänne eksynyt, mutta nyt olen tainnut jymähtää jäädäkseni. Asutaan muuten samoilla seuduilla ;)

  Sain tammikuussa tytön ja alun sillisalaatin jälkeen oon nyt tykäsynyt Popiin ja Lindxiin. Kietaisubodyt ovat ihan ehdottomia tän selkäkakkakoneen kanssa ja raikkaat värit on pop! Kaikkea hörhelöä inhoan.

 11. Avatar carata sanoo:

  Voi, että miten ihania! Jotenkin itseä miellyttää paljon sellaiset neutraalit ja hempeät, etenkin nuo KappAhl:in Newbie:t, mutta toisaalta tuollaiset ihanan raikkaat ja iloiset, mm. keltaiset on lemppareita. Meilläkin tytölle tekemäni viimeisin löytö oli Seppälän leggingsit, jotka keltaiset valkoisilla sydämillä.

  Ja täytyy vielä sanoa, että sulla on kyllä hyvä maku vaatteiden suhteen ja vaikuttaa ainakin silmään, että ymmärrät myös ostaa niitä käytännöllisiä vaatteita, eikä sellaisia, mitä vauvoillakaan ei juuri voi pitää.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.