Toivepostaus: Perjantai kuvina

11.05.2013

Mä oon ehkä kerran aiemmin blogin historiassa toteuttanut Päivä-kuvina -postauksen joten nyt on jo korkea aika tehdä se uudelleen kun sitä kerran toivottiin. Tässäpä siis meidän eilinen päivämme kuvina! Ihan kaikesta ei ole kuvaa, koska aina ei vain ehdi sitä kameraa napata mukaan joka hetkeen mutta suurin piirtein kuitenkin.

IMG_1957 IMG_1970Mun ja Tipan aamu alkoi aamiaisella, Tipa mutusteli ruisleipää ja jogurttia (huomatkaa ihanat jogurttitahrat pitkin pöytää) ja jälkkäriksi sai mun tekemää mansikka-mangosmoothieta joka toimi myös mun aamiaisena. Tipan mutustellessa mä siivoilin keittiötä ja tyhjensin ja täytin astianpesukoneen. IMG_1971Sillä aikaa kun mä annoin vauvalle aamupalaa, Tiara katseli kakkoselta Muumeja sekä Maikkia ja pelottavaa Pontsoa, kuvassa iki-ihana Helmeri-possu! IMG_1982 IMG_2011Vauva hengaili tyytyväisenä masu täynnä sillä aikaa kun me luettiin Tiaran kanssa neidin lempikirjaa, Joulukirjaa nimittäin! Taitaa olla Tipa samanlainen jouluhullu kuin mäkin, Tipa nimittäin löysi jostain myös tonttulakkinsa ja se päässään hän hokee kokoajan ”tonttifiilis, kivaa!” Tipalla on tainnut mennä Munamiehen Pomppufiilis-biisi sekaisin Tontun kanssa kun lakki päässä on niin tonttifiilis! IMG_2014 IMG_2021Vauva nukahti ja mä ensin imuroin ja sitten me Tiaran kanssa viikattiin pyykkejä kaappiin ja laitettiin uusia koneeseen. IMG_2024Tipa söi lounaaksi edellispäivän fetalihapullia, porkkanaraastetta ja miniluumutomaatteja kun ei perunamuusi jostain syystä kelvannut pullille kaveriksi neidin mielestä. IMG_2029 IMG_2031Tiaralle kolahti postiluukusta kirjakerhon paketti josta paljastui hauskannäköinen iltasatukirja juuri sopivasti ennen päikkäreitä ja niin me luettiin sieltä satu ja Tipa meni unille. Tipan päikkäreiden aikana mä valmistelin eilistä postausta.IMG_2033 IMG_2042 IMG_2045Tipan päikkäreiden jälkeen me leikittiin Tiaran kanssa legoilla kun vauva nukkui, vauvan herättyä mä syötin hänet ja Tipa leikki jatkoi legoleikkejä itsekseen. IMG_2048 IMG_2051 IMG_2056 Vauvan syötyä me vaihdettiin Tipan kanssa neidin sänkyyn puhtaat lakanat joista hän oli ihan innoissaan kun niissä on hauskoja eläinkuvioita.IMG_2059 Puhtaiden lakanoiden päällä on kivaa opiskella laskemaan, lakanoista voi myös laskea eläimiä kätevästi!IMG_2060 Kävin julkaisemassa eilisen postauksen kommentteja ja lueskelemassa niitä, sekä tein tosi tärkeät ja pakolliset facebook-tsekkaukset.IMG_2061Neljän aikoihin aloin tekemään ruokaa meille, Tomaattista jauhelihakastiketta ja tagliatellea. Kastikkeen sekaan sai mukavasti ängettyä kesäkurpitsan, porkkanoiden ja parmesanin jämät.

IMG_2087 IMG_2101x IMG_2107 IMG_2116x IMG_2125x Ruuan jälkeen lähdettiin yhdessä koko perhe ulos nauttimaan kauniista säästä joka oli muuttunut harmaasta viimein aurinkoiseksi. Ulkoilun jälkeen mä syötin vauvaa ja Otto leikki Tiaran kanssa.IMG_2129 IMG_2133Sitten olikin jo Tipan iltapala-aika ja neiti söi iltapalaksi täysjyvämuroja, maustamatonta jogurttia ja banaania, nam! IMG_2135 IMG_2148 Sillä aikaa Otto sai nauttia ihanasta vauvan tuhinasta (ja väännellä naamaansa ah-niin-kauniisiin poseerausilmeisiin).IMG_2150 IMG_2155 IMG_2158 Oton pussaillessa vauvaa mä keräsin Tipan lelut lattialta jotka oltiin unohdettu yhdessä siivota ennen iltapalaa ja laitoin Tipalle sänkyyn valmiiksi yökkärit, maailman tärkeimmät unipuput ja iltasatukirjan.IMG_2161Siivottuani Tipan huoneen, menin keittiöön katsomaan millaisen sotkun Tipa on saanut kehiteltyä ja aika ihana näkyhän siellä odotti, mutta myös melkein tyhjä murokulho. Tipa on söpöli! IMG_2169Kun Tiara oli sammunut ja vauvakin nukkui tyytyväisenä, me siirrettiin vauva sitterissä mukaan kylpyhuoneeseen ja mentiin Oton kanssa nauttimaan saunan ihanasta rentouttavasta lämmöstä, ihan kahdestaan. Ilta jatkui meillä sen jälkeen vielä leffalla ja jäätelöllä ja sitten olikin aika käydä nukkumaan. Oli kiva perjantai!

Mitäs tykkäsitte? Pitäisikö useamminkin tehdä tälläisiä Päivä kuvina -postauksia?

Me lähdetään nyt kauppaan kun Tipa heräili päikkäreiltä mutta illemmalla luvassa sitä ylläriä jonka lupasin! Mukavaa lauantaipäivää kaikille♥


No Responses to “Toivepostaus: Perjantai kuvina”

 1. aino sanoo:

  Joo tosi kivaa vaihtelua välillä tälläset postaukset :) kiva perjantai ollut teillä. Samoin täällä;)

 2. Linkku sanoo:

  Tykkäsin kyllä! Tämmösiä lisää :) myös se päivä videoina -postaus oli kiva! Muistaakseni teit sellaisen joskus äitienpäivästä? :)

 3. Annukka sanoo:

  Lisää, lisää, lisää!!! Ihanaaa!! <3<3

 4. Laura sanoo:

  Tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon, eli ehdottomasti lisää näitä :)!!

 5. Laura sanoo:

  Ihan tosi kiva postaus! Ja toi sun asukokonaisuus on ihana, simppeli mut silti mä ainaki tykkään tosi paljo :)

 6. Nimetön sanoo:

  Tykkäsin, lisää näitä! Parasta oli kun oli ihan normi kotipäivä eli normi arki viehättää! :)

 7. Helluw sanoo:

  Ihana postaus, tykkäsin tosi paljon! ♥ Tee ehdottomasti lisää tälläisiä! :)

 8. Annika sanoo:

  Ihania kuvia! Mulle tulee niin hyvä mieli sun postauksista. Oot vaan niin posiitivinen ja lämmin ihminen :) Osaat jotenkin ihan tavallisista päivistä löytää jotain pieniä ihania asioita, nauttia niistä ja tuoda ne tänne blogiin.
  Tipa on kyllä niin suloinen neiti ja myös tosi taitava! Kävi vaan naurattaa, kun joka kuvassa missä vaavi on, hän ”hengailee” ja ”tuhisee” ja ”nukkuu”, ihana unikeko <3 Teijän lapsilla on vissiin aina ollut molemmilla hyvät unenlahjat?:)

  Iina sua ei voi kun ihailla, samaan aikaan oot niin kaunis ulkoa ja sisältä :) Jaksat aina laittautua nätiksi ja säilyttää positiivisen asenteen kaikkeen.
  Milloin vaavin ristiäiset on? Tääl yks malttamaton joka oottaa innokkaast pikkusen nimen julkistusta!:D

  Kaikkea hyvää teijän perheelle ja ihanaa kesänalkua!<3

  • Saara sanoo:

   Mua nauratti kahden lapsen äitinä sama asia, siis suurin osa samanikäisen vauvan äideistä kirjoittaisi varmaan ainakin klo 18.00-00.00 välisellä ajanjaksolla, että ”rauhottelee huutavaa vauvaa”, ”hyssyttelee mahavaivaista vauvaa”, ”nukuttaa pikkuista vauvaa”, jne jne! :D Siis oikeasti, ihanaa että teillä ei ole mitään vastoikäymisiä vauvan kanssa! Tai uskon, että jonkinlaisia vastoinkäymisiä on kaikilla, mutta kaikki eivät vaan tartu pieniin juttuihin, vaan pärjäävät pitkälle positiivisella asenteella :).

  • Iina sanoo:

   Voi eikä miten ihana kommentti, kiitos tosi paljon♥ Mulle tuli hurjan hyvä mieli sun sanoista Annika! :) Ristiäiset on kesäkuun puolivälissä että vielä tovin saatte jännittää! Mäkin hirveesti haluisin jo paljastaa nimen mutta täytyy vielä malttaa hetkinen :)

   Meillä on kyllä molemmilla lapsilla (kop kop) ollut joo ainakin tähän asti hyvät unenlahjat ja se on varmasti iso tekijä siinä että jaksan olla positiivinen ja iloita pienistä arjen jutuista, en osaa edes kuvitella miten rankkaa olisi jos ei saisi nukkua! Se mitä Saara sanoit että positiivisella asenteella pärjää pitkälle on niin totta, jos odottaa kokoajan pahinta niin siinähän lapsetkin stressaa jo pelkästään sen takia että äiti on hermona ja ovat sitten hermostuneempia! :D Ei kannata turhista murehtia vaan ottaa rennosti!

   Tosi ihanaa alkavaa viikkoa teille molemmille♥

 9. Inga sanoo:

  Te ihanat! <3 Tää postaus oli kiva, vaihtelu virkistää! ;) Jos vaan viitsit ja jaksat niin ois kiva aina silloin tällöin (esim. kerran kolmessa tai neljässä kuukaudessa) saada näitä lisää! :)

 10. Karoliina sanoo:

  Tosi kiva postaus! Ihana lukea tavallisten ihmisten tavallisesta arjesta ja katsella kivoja kuvia! :) Näitä lisää!!

 11. Lelly sanoo:

  Oi kuulostipa aivan ihanalta ja rennolta päivältä. Tiara on kyllä niin söpö, vaikka sitten jugurtit naamalla! :D

  • Iina sanoo:

   Tipa on kyllä ihanin söpöliini :DD! Oli se rento ja kiva päivä, aika sellainen normipäivä (jos tällä kolmen päivän kokemuksella kahden lapsen äidin arjesta miehen ollessa töissä niin voi sanoa). Ensi viikolla se arki alkaa kun Otto on täyden viikon töissä! :)

 12. tiu sanoo:

  Onko Tiaralla tutti käytössä, kun tuolla sängyllä oli?

 13. Helew sanoo:

  Ihana postaus, tällaisia lisää!! :)

  Mikä kamera sulla on? :)

 14. Elisabet sanoo:

  Oi näitä vaan lisää!

 15. Hilkka sanoo:

  Ihanalta päivältä kuulostaa! Tiara on mahdoton söpöliini vaikka jogurttia suupielessäkin :)

 16. Nora sanoo:

  Tonttifiilis, apua en kestä!! Saanko tulla rutistamaan Tiaraa <3

 17. Nelli sanoo:

  Tosi kiva postaus, ois kyllä kiva lukee usemmiinkin näitä! :)

 18. Petra sanoo:

  Voi eikä, mä niin odotan, että meidän pikku mies alottaa harjottelee tuota itse syömistä! :D Tipsukka niin sulosena! :)
  Teitkö itse nuo fetalihapullat? Tehdäänkö ne muuten samallailla kuin normi lihapullat, mut laitetaan vaan sekaan sitä fetaa? Vai onko noihin joku erilainen ohje?
  Tää oli kiva postaus :) oispa meilläkin oma sauna…..
  Oot varmastikin joskus tehnyt jonkunlaisen asuntopostauksen, mutta voiskos semmosta nyt toivoa uudelleen? Noista kuvista nimittäin näyttää jotenkin ihanalle teidän asunto, niin olisi kiva saada erillinen asunto/sisustus postaus, jos mahdollista :)

  • Iina sanoo:

   Haha, se on kyllä kätevää kun muksu oppii itse syömään vaikkakin tuloksena on usein (varsinkin aluksi) ihan jumalaton sotku :DD Mut eikai sitä opi ellei saa opetella! Ja joo mä teen yleensä ihan normilihapullaohjeella et sipulikeitot ja kermaviilit sun muut mutta sitten aitoa palafetaa mukaan ettei mitään salaattijuustoja :)!

   Mulla on montakin koti-/sisustuspostausta, löytyvät tuolta sivupalkin avainsanoista sanojen ”koti” tai ”sisustus” alta :)! Kiitos ihan hurjan paljon♥

 19. Nimetön sanoo:

  Hirveesti valaa uskoa tämä postaus, kun teidän päivä näyttää noin rauhalliselta. Meillä kans toinen tulossa, esikoinen kyllä jo 3v, mut silti välillä hirvittää et miten sitä jaksaa. Teidän vauva ei taida pahemmin itkeä? :) Tosi rohkeita kyllä olitte, kun toinen noin pian :) ihania tyttöjä!

  • Iina sanoo:

   Voi kun kiva kuulla että tästä sai uskoa tulevaan :)! Juu ei meidän vauveli pahemmin itkeskele ainakaan toistaiseksi, toivottavasti säästyisi pahemmilta masuvaivoilta jatkossakin! Mutta luonteeltaankin on tosi rauhallinen semmonen pieni tuijottelija :) Teidän 3v voi varmasti olla iso apu vauvan kanssa kun meilläkin Tiara osaa antaa tuttia ja tuoda puhtaan vaipan tai sukat tms mitä pyytää vaikka ikää on vasta 1,5v! Hyvin teillä sujuu varmasti kaikki :)! Mukavaa raskausaikaa sulle :)

 20. aino sanoo:

  Mikä tuo kirja on mitä Tipa lukee ? Elis siis tuo missä on ”yksi” ’kaksi”. Tyttö lukee sängyssä.

 21. Tiita sanoo:

  Tälläsiä ehdottomasti lisää! :) voisit tehä myös jonkun ruokapostauksen, koska tekemäsi ruuat näyttävät aina niin hyvältä eivätkä ne ole vain perus kotiruokaa. P.S mitä tuossa smoothiessa on?

  • Iina sanoo:

   Kiva että tykkäsit :)! Mun aiemmat ruokapostaukset löytyvät ”ruoka” -avainsanan alta kaikki, mutta täytyy jatkossakin toteuttaa jos kerran kiinnostusta riittää :)! Kiitos! Smoothiessa on kourallinen mansikoita, kourallinen mangoa, purkki rasvatonta maitorahkaa ja n. desi appelsiinimehua notkeuttamassa rakennetta :)!

 22. noora sanoo:

  Näitä postauksia ehottomasti lisää♥

 23. Jarno sanoo:

  Tee lisää näitä postauksia. Tosi mukavia. Ihan pakkoa sano, et Tipa kyl näyttää tuossa ekassa kuvassa, missä aurinkolasit niin ihan Otolta. :DDD

 24. saanu sanoo:

  Tykkään! Lisää vaan tälläsiä! :–))

 25. sohvii sanoo:

  Eikääää tosi söpöt teidän prinsessat!!<3 tee näitä tosipaljo lisää, nää on niin huippuja oikeesti!! ;)

 26. Nimetön sanoo:

  Kutsutteko tirriskää enemmän Tiaraksi vai Tipaksi?

 27. tinttara sanoo:

  Ihana postaus:)

  Meillä samanlainen sänky ja numerokirja :)

 28. Susu sanoo:

  Ihana postaus! Näitä lissää<3

 29. Olga sanoo:

  Oli ihan sikakiva postaus! Lisää näitä :) Tiara ja vauva on söpöjä<3

 30. Jannica sanoo:

  Tosi hassua sanoa näin ulkopuolisena mutta, mitä enemmän Tiara kasvaa sen kauniimmaksi myös tulee !

  Edelleenkin teillä kauniilla vanhemmilla on kauniit lapset!

  Rupeaa ihan omaa toivomaan.

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia♥ Pakko kyllä olla samaa mieltä siitä että meillä on ihan mielettömän kauniit lapset ;D Siitä vanhempien kauneudesta en niinkään tiedä, tai onhan toi Otto söpö! :DD

 31. Noora sanoo:

  Kiva postaus, näitä lisää! Oot näköjään tosi ahkera ja saat paljon aikaan päivän mittaan, vaikka teillä on siellä kaksi pientä. :O Musta jotenkin tuntuu että, vaikka meidän vauva nukkuu paljon, niin en saa mitään aikaiseksi. Hyvä kun saan jotain joskus syötyä ja loppuaika lähinnä vaan kuluu ohi, koti on kaaoksessa ja tiskit tiskaamatta vaikka mieskin on ollut tässä kotona pari viikkoa. :D Noh, ehkä tää tästä kun saa rutiineista taas kiinni…

  • Iina sanoo:

   Kiitos paljon, kiva että tykkäsit :)! Ja hei, en mä oo ahkera vaan se vaan menee niin että sitten ku on jo se esikoinen siinä niin ei oo aikaa sille että vauva pysäyttää koko elämän :D! Kyllä sillon kun Tiara oli pieni niin ekat viikot ja kuukaudet oli meilläkin koti kaaoksessa ja kaikki aika meni siihen kun ihasteltiin pientä tuhisijaa ja nukuttiin sen kans päikkäreitä ja elettiin ihanassa vauvapöllyssä :D Ei puhettakaan et sillon oisin jaksanu samana päivänä esim shoppailla, käydä puistossa muutaman tunnin taaperon kanssa, imuroida + siivota keittiön ja kokata kaksi ateriaa, nyt se taas ei tuota mitään ongelmaa :D! Nauttikaa siitä löysästä arjesta kun nyt se on mahdollista, ei niillä rutiineilla niin kiire :)! Ja se ensimmäinen vauva oikeasti muuttaa koko elämän, ja se muutos väsyttää ja laittaa kaiken muun taka-alalle, se on täysin sallittua :)

 32. :) sanoo:

  tosi kiva tuo tiaran sänky. se oli ikeasta? mistä ostitte patjan siihen, ikeasta myös? olen miettinyt tuota samaa sänkyä, mutta patjavalikoima oli suuri ikeassa enkä tiedä mikä olisi paras

  • Iina sanoo:

   Ikeasta on juu ja patjakin Ikeasta, mä sanoisin että patjassa kannattaa panostaa siihen vähän enemmän eikä ottaa halvinta, koska toi sänky on sen verran kookas kuitenkin että menee pitkään lapsella :)!

 33. jenna sanoo:

  Tää oli kiva! Että ehdottomasti lisää vaan :)

 34. Elmia sanoo:

  Ihana postaus :)! Näitä todellakin lisää :)
  Ihanaa äitienpäivää! <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.