Ylläriarvonta!

11.05.2013

Muhun otettiin jokin aika sitten yhteyttä Therisdream -nimisestä yrityksestä joka maahantuo saksalaisen Theralinen tuotteita Suomeen. Theraline valmistaa laadukkaita, äitien arkea helpottavia tuotteita kuten erilaisia imetystyynyjä, vauvatyynyjä, tukivöitä sekä keskostyynyjä. Imetystyyny on varmaan useimmille tuttu konsepti, mutta oletteko kuulleet Mamma padseista? Niinpä, en ollut minäkään! Mutta nyt viikon niitä testanneena voin kertoa että ne viimeisetkin imetyksen haittapuolet tuntuvat kadonneen kuin tuhkana tuuleen.

Mamma padsit ovat silikonista valmistetut rinnansuojukset jotka kiinnittyvät itsestään iholle ja estävät maidon valumisen  (ominaisuus jota olen todella kaivannut!). Ne ovat ihan erilaiset kuin perinteiset liivinsuojat joita saa olla vaihtamassa jatkuvasti ja jotka näkyvät vaatteista läpi ja haisevat puklulle. Mamma padsit muodostavat oikein asetettuna kevyen paineen ja estävät maidon ulostulon kokonaan. Ne eivät näy ollenkaan vaatteista läpi koska ne mukautuvat täysin omaan rinnan muotoon ja lisäksi ne voi pestä joka käyttökerran jälkeen jonka jälkeen ne ovat heti taas käyttövalmiit! Eli yhdet Mamma padsit riittävät koko imetysajaksi, ei tarvitse hamstrata kestoliivinsuojia eikä myöskään kuormittaa ympräristöä miljoonalla paketillisella kertakäyttöisiä liivinsuojia.

Mä en tykkää öisin pitää rintaliivejä mutta imetysaikana on ollut pakko ettei lakanat menisi maidosta sotkuun, mutta Mamma padsit saatuani oon saanut taas nukkua ihan rauhassa ilman rintsikoita ja ilman huolta mahdollisesti syntyvistä maitolammikoista. Mamma padsit voi myös laittaa vaikka bikinien alle rannalle tai jos tykkää olla päivisinkin ilman rintaliivejä, ovat ne huomaamattomat silloinkin.

MammaPadMammapadsien lisäksi sain testaukseeni kaksin kappalein tyynyjä, unelmanpehmeän Plushy Moon -imetystyynyn itselleni ja vauvatyynyn vauvalle. Imetystyyny on ollut mulla nyt jatkuvassa käytössä niin imettäessä kuin selän takana esimerkiksi dataillessa (kuten nyt) ja onpahan sekä Tipa että Ottokin ihastuneet siihen. Plushy Moon on plyysipintainen, ihanan pehmeä pienillä mikrohelmillä täytetty imetystyyny joka kompaktin kokonsa vuoksi on helppo ottaa myös matkalla mukaan. Kompkatista koosta kuullessani mä ihmettelin että mikä taskukokoinen minityyny sieltä on tulossa, mutta oikeasti se on ihan muhkean kokoinen ja vain helposti kasaan menevä pehmeiden ja mukautuvien materiaaliensa vuoksi.

Meidän vauva ainakin viihtyy tosi hyvin imetystyynyn päällä loikoillen ja mustakin se on todella mukava käytössä. Otto lainaa tyynyä aina videoita katsellessaan niskatyynyksi ja Tiara käy halimassa sitä muutenvain! Mä tykkään tästä tosi paljon koska esimerkiksi sairaalassa kokeilemiini ”tavallisiin” imetystyynyihin verrattuna tää on paljon helpommin muotoiltavissa itse ja paljon paljon pehmeämmän tuntoinen! Plushy Moonissa (ja muissakin Theralinen imetystyynyissä) on etuna se että mikrohelmitäyte on täysin puhdistettua, toisin kuin monien muiden valmistajien imetystyynyissä jotka on vain pyritty tuottamaan mahdollisimman halvalla. Puhdistamattomasta polystyreenista valmistetuissa imetystyynyissä on yleensä voimakas ominaishaju ja niistä voi haihtua myrkkyjä! Theralinen imetystyynyille on myönnetty Toxproof -sertifikaatti merkiksi siitä että ne ovat täysin turvallisia ja puhtaita myrkyistä.

Theralinen tuotteilla on Suomessa jo useita jälleenmyyjiä, mm. VauvaPopit Ideaparkissa ja Vantaalla sekä Babystyle Oulussa. Kaikki jälleenmyyjät löytyvät *täältä!*

IMG_2184 IMG_2199 IMG_2206

therisdreamarvonta

kideadvertiseÄitienpäivän kunniaksi mä sain arvottavakseni myös teille Plushy Moon -imetystyynyn sekä Mamma padsit! Arvontaan voit osallistua vierailemalla *Therisdreamin nettisivuilla* ja valitsemalla sieltä mieluisimman värin Plushy Moon imetystyynylle (vaihtoehtoina antrasiitti, hiekka tai valkoinen). Keksi itsellesi nimimerkki, kommentoi mieluisin väri tämän postauksen kommenttiboksiin ja jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään niin saan voittajan kiinni! Osallistumisaikaa on ensi viikon perjantai-iltaan kello kuuteen asti jolloin arvon voittajan. Onnea arvontaan!


No Responses to “Ylläriarvonta!”

 1. Avatar Teekuppi sanoo:

  En osallistu arvontaan, mutta täytyy sanoa, että keltainen pukee sua hyvin! :)

 2. Avatar katherine sanoo:

  Mieluisin väri on hiekka :)

 3. Avatar Tarra sanoo:

  Turkoosi, vihreä, sininen :)

 4. Avatar Suvi sanoo:

  Hiekka-värinä olisi kiva. :)

 5. Avatar Jonha sanoo:

  mieluisin väri on hiekka!

 6. Avatar Lauska sanoo:

  Hiekan väri olis itelle mieluisin ja erittäin tervetullut tulokas tulevalle tulokkaalle :)

 7. Avatar katzka sanoo:

  antrasiitti mun väri.

  Ja ihana keltainen paita, pukee sua hyvin! :)

 8. Avatar johanna sanoo:

  Hiekka!! Oi mä haluun noi mamma padsit!! :D jos arpaonni ei suosi, hankin ne silti!!

 9. Avatar jensku sanoo:

  Valkoinen olisi varmaan kivoin, muttei ehkä kätevin. Joten jos voitan, niin ottaisin antrasiitin :) Ja tuollaiset mamma padsit on varmaan tosi kätevät, vaikkei tällä hetkellä käyttöä olisikaan :D

 10. Avatar Meriam sanoo:

  Antrasiitti ehdottomasti!

 11. Avatar Pilvi sanoo:

  Osallistun, vaikka ei nyt ihan vielä olekaan ajankohtaista. Toivottavasti kuitenkin pian olisi.. :) Mieluisin ja meidän sisustukseen parhaiten sopivin väri olisi valkoinen ;)

 12. Avatar Senni sanoo:

  Valkonen :)))

 13. Avatar E sanoo:

  Onpas kivat palkinnot arvonnassa! :) Itse tykkäisin mustasta imetystyynystä, valkoinen meiltä jo löytyykin erimerkkisenä, mutta siitä pitää varmaan pistää välillä päälliset pesuun, niin toinen olis kätevä olla kans. Ja noi mamma padsit näyttää kiinnostavilta!

 14. Avatar katja sanoo:

  Oi oi oi! Noi padsit kuullostaa liian hyviltä!! Voiko osallistua vaan niiden arvontaan, imetys tyynyä en tarvii ku sellanen mulla jo on :-)

 15. Avatar MaMa sanoo:

  Hiekka on väreistä ihanin :)

 16. Avatar Sofia sanoo:

  Antrasiitti oli kivoin! :) ihanaa muuten että laitat imetyskuvia! Oon törmännyt jonkin verran siihen että imetystä pidetään jotenkin ”ällönä” eikä se saisi näkyä, enkä ymmärrä sitä ajattelutapaa ollenkaan!

 17. Avatar jennili sanoo:

  Hiekka oli oma lempparini! :-)

 18. Avatar jonski sanoo:

  haluaisin mustana tuon :))

 19. Avatar Johanna sanoo:

  valkoinen oli hienoimman värinen! :)

 20. Avatar Piia sanoo:

  Keltainen pukee sua aivan mahtavasti!!! Oot niin hehkee ja kaunis!! :) Sä olet vuosien varrella vain kaunistunu ja kaunistunu!! Ja ihana, kun sä uskallat laittaa imetyskuvia kaikkien nähtäville. oon ihan kateellinen siitä kuinka rohkee nainen oot! :)

 21. Avatar Sirkku sanoo:

  Antrasiitti on eniten mun makuun. :-)

 22. Avatar odottaja sanoo:

  hiekka olis meille uutta tulokasta varten just hyvä! siitä ei näkyis koirankarvat nin helposti :D niitä kun ihan tarpeeks löytyy…

 23. Avatar ilona sanoo:

  Antrasiitti :)

 24. Avatar Ella sanoo:

  Antrasiitti oli mieluisin!

 25. Avatar Elina.P sanoo:

  Antrasiitti,

 26. Avatar vaanaikaa sanoo:

  Antrasiitti :)

 27. Avatar Janina sanoo:

  Antrasiitti!

  Pakko sanoa vielä että oot ihan törkeen kaunis äiti! Voi kunpa itsekkin olisi ollut tuon näköinen :) onneksi saan uuden mahdollisuuden yrittää ensi tammikuussa ;) ehkä toinen kerta toden sanoo!

 28. Avatar mirkku sanoo:

  antrasiitti! :)

 29. Avatar empzi sanoo:

  Hiekanvärinen on tosi nätti! Noi mamma padsit kuulostaa niiiiiiiin hyvältä ollakseen totta. terveisin: suihkutissi :D

 30. Avatar Janita sanoo:

  Pakko kommentoida, että sä hehkut ihan oikeasti! :D oot upee.
  <3

 31. Avatar Pirre sanoo:

  Hiekka ois kivoin! Mukava arvonta :)

 32. Avatar Krista sanoo:

  Antrasiitti!

  Padsit kuulostaa tosi kätevältä. Superiloinen jos arpaonni suo koska imetyksestä tulee ajankohtanen kunhan pikku kaveri tuolta masusta tahtoo ulos tulla, vielä on kuitenkin kolmisen viikkoa aikaa.

 33. Avatar emilia sanoo:

  en osallistu arvontaan, mutta pitää kyllä sanoa noista sun hiuksista että AIVAN IHANAT !! sopii sulle älyttömän hyvin ja keltanen väri kans! :)

 34. Avatar Hanulski sanoo:

  Antrasiitti. :) Ihana arvonta! Nuo mamma padsit kuulostaa aivan unelmilta, varsinki ku uus tulokas on kohta täällä <3

 35. Avatar minä vaan sanoo:

  antrasiitti oli kiva :)

 36. Avatar Anna-Kaisa Luukkonen sanoo:

  Antrasiitti

 37. Avatar kati sanoo:

  Antrasiitti :)

 38. Avatar Anu sanoo:

  Voi, ku kiva arvonta! Molemmat tulis tarpeeseen täällä :) Antrasiitti olis mun värivalinta.

 39. Avatar SaaraT sanoo:

  Vähänkö mahtavaa! Kumpikin tulisi enemmän kun tarpeeseen täällä! Vauva syntynyt huhtikuussa ja tissilappusia vaihdellaan 2-3 kertaa yössä ja päivällä kans monia kertoja. Maidonkerääjän kanssakaan ei aina jaksa läärätä. Ja imetystyynylle kans sydämmiä täältä Oulusta<3 tarvetta sillekin ja mielellään mustana :)

 40. Avatar miljama sanoo:

  Antrasiitti :)

 41. Avatar murrmeli sanoo:

  musta ois jees! :) Iloista loppuiltaa sinne ja varsinki huomista ♥

 42. Avatar Tiina sanoo:

  Hiekka olis paras väri!

 43. Avatar tinja93 sanoo:

  hiekka, toivottavasti arpaonni osuisi (:

 44. Avatar Susanna sanoo:

  Antrasiitti olisi ehdottomasti mieluisin! Voi kun onni potkaisisi – toinen pikkuihminen on syntymässä lähiaikoina ja imetystyyny on vielä hankkimatta :)

 45. Avatar Mariii sanoo:

  Hmmm.. Ruskea :)

 46. Avatar ennna sanoo:

  Hiekka on kaunein ja kätevin vaihtoehto valittavina olevista väreistä :)

 47. Avatar Jonna. sanoo:

  Valkoista tavoitellaan!

 48. Avatar sennieve sanoo:

  valkoinen :)

 49. Avatar Umpsit sanoo:

  Hiekka olisi hyvän värinen! :)

 50. Avatar Anstu sanoo:

  Wau! Upee palkinto! Saan vauvan lokakuussa, ja mulle tällainen silikoninen imetyssuoja on ihan uus asia. Kuulostaa tosi kätevältä! Tajusin vasta äsken, että muutenhan niitä rintsikoita täytyy öisinkin käyttää kun muuten ne suojat ei pysy :D Mutta nämä padsit ratkaisis sen asian, pakko hankinta ellei arvonnassa onnista! :) Valkoinen imetystyyny ois kiva!

 51. Avatar Kiki sanoo:

  Osallistutaan! Antrasiitti varilla! :)
  Tuo keltainen paita on todella kaunis. Olisi mielenkiintoista, jos voisit kirjoittaa myos minkalaisia imetysvaatteita kaytat? Talla hetkella odotellaan pikkukakkosta ja yritan kovasti miettia millaisia imetysvaatteita voisi hankkia :)

 52. Avatar Elina sanoo:

  Hiekka olisi mieluisin ja kelpaisi varmasti kohta saapuvalle esikoisellekin :)

 53. Avatar kape sanoo:

  Antrasiitin haluaisin! :)
  Ps. Ihana paita!

 54. Avatar Bery sanoo:

  Vitsit toi vaaleampi tukka sopii sulle tosi hyvin! :) Ja ihanaa et ootte molemmat pukeutunu keltasiin, piristää teitä molempia prinsessoja niin kivasti :) Hyvä että oot löytäny ittelles imettämistä ja arkea helpottavia asioita!! :)

  Mun lempiväri tyynyistä on hiekka, sellanen tulis kyl tosi tarpeeseen! :)

 55. Avatar Sanni sanoo:

  Hiekka meille!

  Mä olen jo nyt näin raskaana ollessa kironnut liivinsuojukset alimpaan helvettiin, koska olen joutunut pitämään niitä jostain viikolta 18+ asti (nyt rv. 36+) :( Tykkäisin nukkua ilman rintsikoita, mutta ei oo mitenkään mahdollista, koska tarvitsen liivinsuojuksia. Ja imetystyyny, tuskin voin edes selkävaivaisena kuvailla, mitenkä käytännöllinen tuo olisi meille, muutenkin kuin imettämiseen!

 56. Avatar Aava sanoo:

  Hiekka sopisi meille. :)

 57. Avatar sonjam sanoo:

  Kai tähän voi ottaa osaa vaikkei ole äiti nyt tai ihan lähitulevaisuudessakaan? Tollanen tyyny vois nimittäin olla kiva muutenkin!:) väreistä mieluisin on antrasiitti.

 58. Avatar hmk sanoo:

  Keltainen! Näyttää ihan kuulta :)

 59. Avatar Jonna sanoo:

  Valkoinen väri :)

 60. Avatar Mira sanoo:

  antrasiitti :)

  Keltainen pukee kyllä siuta todella hyvin, upea olet!

 61. Avatar Jelena sanoo:

  Oi tosi hyvä arvonta! Antrasiitti näytti hyvältä! Pikkukakkosta yritetään niin näille olisi käyttöä lähitulevaisuudessa ;)

 62. Avatar jutspe sanoo:

  mieluisin väri on hiekka :))

 63. Avatar niina sanoo:

  Mieluisin väri olisi antrasiitti!

 64. Avatar Meri sanoo:

  Hiekka. Imetystyyny vielä puuttuu, kolmen viikon päästä laskettu aika, jospa arpaonni osuu kohdalle:)

 65. Avatar Vaaleanpunaisia unelmia sanoo:

  Mieluisin olisi Antrasiitti :)

 66. Avatar Tanja sanoo:

  Antrasiitti on kivoin väri. Mukavat palkinnot : )

 67. Avatar Julia sanoo:

  Antrasiitti ! :-)
  tuo keltanen sopii sulle kyllä iha älyttömän hyvi !

 68. Avatar Maria sanoo:

  Kiva postaus ja jos onni suosii olisi antrasiitti väreistä mieluisin. Esikoisen laskettu heinäkuussa ja olenkin pähkäillyt imetystyynyn hankkimista, tämän postauksen perusteella taidan tuollaisen hankkia, onhan sillä näköjään muutakin käyttöä :)

 69. Avatar muksis sanoo:

  Antrasiitti :)

 70. Avatar Jenni sanoo:

  Valkoinen sopisi meille! :)

 71. Avatar JulyMom2013 sanoo:

  Antrasiitti

 72. Avatar jutspe sanoo:

  moikka! kyselisin sellast et kerran teit postauksen jostain sivusta missä oli kaikkii hopeisii ja kultasii tutteja sellasta ni en löytäny sitä postausta enää ni pystyisitkö linkkaa sen ? :)

 73. Avatar Rosa sanoo:

  Mieluisin väri olis hiekka :-) tulis kyllä etenkin noi mamma padsit tarpeeseen, itekkin monesti herää nimittäin maitolammikkoon :-D!!

 74. Avatar Fryda sanoo:

  Hiekka on mieluisin. Sun hiukset on nyt tosi kauniin väriset! Oikein hyvä väri sulle

 75. Avatar Jaanh sanoo:

  Antrasiitti. Menikö oikeen? :D Toista odotan rv 28, esikoista imetin vuoden, ilman imetystyynyä. Äh, hartiat kiitti.

 76. Avatar Katinka sanoo:

  Hiekka olisi värinä mieluisin.

 77. Avatar marsanarsa sanoo:

  Valkoinen olisi mieluisin väri :)

 78. Avatar Nipsu sanoo:

  Kaunein väri on hiekka :) Ois niin mahtavaa voittaa tää niin saisi annettua siskolle baby shower lahjaksi kun omat lapset ei ole enää imetysiässä ;)

 79. Avatar heielina sanoo:

  Antrasiitti

 80. Avatar petra sanoo:

  Antrasiitti :)

 81. Avatar Heidi sanoo:

  Osallistun arvontaan ja tavoittelen hiekan väristä imetystyynyä :) Toivon mukaan arpaonni suosii! :)

 82. Avatar tanja sanoo:

  Antrasiitti. Imetystyynyä en olekkaan ikinä omistanut. Esikoista pidin välillä tavallisen tyynyn päällä. Tämän toisen lapsen kohdalla ajattelin ostaa, mutta sekin sitten jäi tekemättä. Jos nyt arpaonni suosisi niin pääsisi testailemaan :) Meillä onkin aikalailla samanikäiset lapset, mun esikoispoika on syntynyt 7/2011 ja tämä reilun kuukauden vanha pikkuneiti 8.4 :)

 83. Avatar Laura sanoo:

  antrasiitti!:)

 84. Avatar marjukka sanoo:

  antrasiitti :)

 85. Avatar tirppa sanoo:

  Antrasiitti ois kiva! :)

  ps. tuo sun tukka on aivan i-h-a-n-a!! :) sopii sulle älyttömän hyvin!

 86. Avatar Henttu sanoo:

  Antrasiitti ois mieluisin! :)

 87. Avatar Helen sanoo:

  Hiekan värinen mielyttää silmääni eniten ja sopisi myös sisustukseen ;) Muka arvonnassa siis!

 88. Avatar hmaria sanoo:

  Antrasiitti ois mun makuun! :)

 89. Avatar Hemuli sanoo:

  Jos arpaonni mua suosisi, antrasiitin valitsisin

 90. Avatar Noora sanoo:

  Antrasiitti tälle meidän tissifanille. :D

 91. Avatar Tiina sanoo:

  Antrasiitti! :)

 92. Avatar Maria M sanoo:

  Antrasiitti mieluisin :)

 93. Avatar Elli sanoo:

  Tämä arvontahan tuli kuin tilauksesta ;) Juurikin katselin imetystyynyjä netistä, kun tarvetta sellaiselle on kesällä uuden vauvan syntyessä. Lempparini olisi antrasiitti.

 94. Avatar tanttu sanoo:

  Osallistun arvontaan ja tavoittelen antrasiitin väristä tyynyä :)

 95. Avatar Marru sanoo:

  Antrasiitti :)

 96. Avatar Hanna sanoo:

  Antrasiitti olisi minun värivalintani. ü. Eli arvonnassa mukana.

 97. Avatar heipyh sanoo:

  Tumma antrasiitti on mun mielestä paras, vaikka sotkuvahingon käydessä siinä näkyy kaikki. Pystyyköhän päällystä pesemään helposti? :)

 98. Avatar Elisabet sanoo:

  Antrasiitti!:)

 99. Avatar satua sanoo:

  Antrasiitti olisi mieluisin :)

 100. Avatar Pau sanoo:

  Antrasiitti! :)
  Pakko saada testiin, varsinkin tuo myrkyttomyys on todella hienoa. Vauva kuitenkin viettaa paljon aikaa tyynyn paalla.

 101. Avatar poppis sanoo:

  Antrasiitti (piti vähän luntata,että osasin moisen kirjottaa :DD).

 102. Avatar Telma sanoo:

  Antrasiitti :)

 103. Avatar RK sanoo:

  Antrasiitti, jos se on tuo tumma :) taas kiva postaus. :)

 104. Avatar kiusa sanoo:

  Hyvän kuuloisia juttuja olisi luvassa, mieluisin väri on hiekka.

 105. Avatar taskis sanoo:

  antrasiitin puoleen kallistun minä :)

 106. Avatar Emilia V sanoo:

  Antrasiitti on mun suosikki!

 107. Avatar Johanna sanoo:

  Mahtava arvonta.

  Antrasiitti ois mun valinta :)

 108. Avatar Karoliina T sanoo:

  Hiekka on vaihtoehdoista kivoimman värinen :>

 109. Avatar tunafishu sanoo:

  Hiekka olisi kiva! Tuo myrkyttömyys on tosiaan niin iso plussa, että jossei käy tuuri tässä arvonnassa niin täytyy laittaa harkintaan tämän kyseisen imetystyynyn harkinta. Ja nuo padsit kuulostaa tosi käteviltä. :)

 110. Avatar Iida L sanoo:

  Jos arpaonni suosisi, olisi valkoinen imetystyyny kaikkein mieluisin! :-)
  Voi mamma padsit! Olisimpa kuullut teistä jo aikaisemmin! Haha, ihan mahtava keksintö kun miettii sitä kertakäyttö liivinsuojien suurkulutusta imetyksen alkukuukausina (nyt sitä takana jo 9kk;))

 111. Avatar Emilia sanoo:

  Antrasiitti! :) Olettaen että se tarkoittaa tota tummaa! :D

 112. Avatar Tintti1 sanoo:

  Antrasiitti! :–)

  Söpöt vaatteet vauvalla! :p

 113. Avatar Jonnaponna sanoo:

  Antrasiitti

 114. Avatar jnniina sanoo:

  Antrasiitti :)

 115. Avatar Ann sanoo:

  Hiekka!
  Hitsi noi mamma padsit kuulostaa käteviltä, jos en voita niin haluun ostaa ne jostain.

 116. Avatar Heini K. sanoo:

  Mieluisin väri on Hiekka. Kiitos ihanasta arvonnasta!

 117. Avatar Nonna sanoo:

  Antrasiitti :)

 118. Avatar Eee sanoo:

  Antrasiitti näyttää kivoimmalta väriltä. Ompas kiva arvonta! Ja ihania kuvia teistä :)

 119. Avatar carata sanoo:

  Täytyypä sanoa, että JOS olisin näistä kuullut, niin olisin ostanut jo aikoja sitten! Tuntuu, että kaupasta on melkein joka kauppareissu kannettu liivinsuojia, joko kestoja tai kertakäyttöisiä. Maidonkerääjät oli aivan turhia ja jossain vaiheessa aloin jo miettimään teippiä…

  Mut ehdottomasti osallistun! Noi olis just loistavat, etenkin, kun kesä tulee. Tyttö on 8,5kk ja imetän vieläkin. On se vain niin ihanaa ja helppoa, kun ei tarvitse niiden pullojen kanssa pelata ja muutenkin maitoa on sitten aina saatavilla, eikä sen pikkuisen ottaminen siihen lähellekkään niin kauheaa ole :’) Hmm…Voi vauva kuume…

  JOS voitan, niin ilmoitan jo valmiiksi, että imetystyynylle meillä ei ole käyttöä, koska sellainen meiltä jo löytyy. Joten JOS voitan, saa imetystyynylle arpoa toisen voittajan!

 120. Avatar Marjo sanoo:

  Antrasiitti olisi mieluisin värivaihtoehto.:)

 121. Avatar Marlin sanoo:

  Tuo antrasiitti on kyllä mun ehdoton suosikki :)

 122. Avatar VRV sanoo:

  Valkoinen ois ihana<3

 123. Avatar Riikka sanoo:

  Valitsisin värin antrasiitti!

  Kivat noi sun hiukset, käy todella hyvin! ja Ihanat pikkuneidit teillä! Olen melkein blogin alusta asti seurannut blogia ja teidän perheen elämää! Monta kertaa tulee päivässä käytyä katsomassa jsko olisi uusia postauksia tullut! Kaikkea hyvää teille ja aurinkoista kesän odotusta!

 124. Avatar ronnjaa sanoo:

  Hirmu kätsyiltä vaikuttaa nuo mamma badsit :) Antrasiitin värinen tyyny vois muuttaa meille jos arpaonni suosii :)

 125. Avatar lottak sanoo:

  Hiekka ois värinä kiva:) muutenkin on kiva arvonta :)

 126. Avatar Allu sanoo:

  Tykkään tosta antrasiitin väristä (:

 127. Avatar Peppie sanoo:

  Valkoinen :)

 128. Avatar Heli sanoo:

  Antrasiitti olis meille sopiva. :)

 129. Avatar annn sanoo:

  kyllä se toi antrasiitti ois mun mielestä paras:)

 130. Avatar Karla sanoo:

  Hiekka olis mieluisin väri :)

  Mistä on muuten toi kuvissa näkyvä paitas? Olis mielenkiintoista lukea käyttämistäs imetyspaidoista/vaatteista! Tässä itelläkin parin viikon sisään synnytys ajankohtanen ja imetys kovasti toiveissa joten vaatetus mietityttää ja kaipaisin siihen vinkkejä :)

 131. Avatar Heikku sanoo:

  Antrasiitti ehdottomasti :) Mukava arvonta!

 132. Avatar Pampukka sanoo:

  Mieluisin väri ois hiekka :)

 133. Avatar Katjuska sanoo:

  Antrasiitti oos kiva!

 134. Avatar Mirka sanoo:

  Antrasiitti on varmaan käytännöllinen väri :) Sen ehdottomasti ottaisin, jos voittaisin. Noi Mamma padsit oli ihan uutta mulle ja taatusti ostan sellaiset tarpeen vaatiessa, jos arpaonni ei osu kohdalle :)

 135. Avatar siiri sanoo:

  valkoinen! :) mistä toi raidallinen (päivä?) peitto muuten on? tosi kiva! :)

 136. Avatar sallllis sanoo:

  Hiekka on mieluisin :)

 137. Avatar Koo sanoo:

  Mieluisin on hiekka! :)

 138. Avatar Teija sanoo:

  Uudelle imetystyynylle kyllä löytyisi käyttöä. Ja ne ns. liivinsuojatkin kiinnostavat. Hiekka värinä sopisi ehkä parhaiten sisustukseen. :)

 139. Avatar annak sanoo:

  Valkoinen, molemmat tulis enemmän ko tarpeeseen!:)

 140. Avatar aino sanoo:

  hiekka kivoin väri. Kivoja kuvia!

 141. Avatar Tige sanoo:

  Valkoista tavoitellaan :)

  Nuo Padsit ovat minullekin aivan uusi juttu ja kuulostaa unelmalta. Imetysaikana kun ei muita vaihtoehtoja ole ollut kuin herätä lammikosta tai nukkua liivit päällä.

 142. Avatar nooruska sanoo:

  Kuulostaapa mielenkiintoisilta nuo padsit!
  Mieluisin väri minulle olisi antrasiitti (eli musta, eikö) :)

 143. Avatar Hansu sanoo:

  Onko antrasiitti tuo tummin? Kun sivuilla se ei vaihtanut väriä vaikka vaihtoi kuvaa =) Mutta siis maalaisjärjellä on, joten se! =)

 144. Avatar Pautsi sanoo:

  Antrasiitti olisi mieluisin väri :)

 145. Avatar laura sanoo:

  Olisi kiva jos täälä blogissa olisi myös sellaisia arvontoja mistä hyötyisivät myös sellaiset joilla ei ole lapsia tai ei ole tulossakaan. Ei tule nyt ainakaan mieleen että täälä olis ollut sellaisia arvontoja.Vaikka uskon että blogiasi seuraa moni äiti tai tuleva äiti, mutta varmasti on monia joilla ei ole lapsia eikä ole vielä tulossakaan. :)

 146. Avatar Neppy sanoo:

  Antrasiitti! :)

 147. Avatar Jenni sanoo:

  Mun mielestä hiekka oli kivoin väri !
  Mulla ei ole vielä lapsia, mutta mun paras ystävä saa syksyllä vauvan siellä suomessa ja itse asun tämän vuoden Australiassa enkä pääse olemaan paikalla kun vauva syntyy. Jos siis voittaisin tuon tyynyn niin antaisin sen Jennalle hihii :)<3

 148. Avatar meeri sanoo:

  Antrasiitti :)

  Pakko sanoa että keltainen sopii sulle kyllä tosi hyvin!! Ja nuo vaaliat hiukset on ihanat, varsinkin varmasti kesällä! :)

 149. Avatar Salla sanoo:

  Olisin niin halunnu noi Mamma padsit esikoista imettäessä, mutta sain kuulin niistä vasta kun tyttö oli jo 10kk enkä viitsinyt enää viimeistä kahta kuukautta varten niitä ostaa. Seuraavan kanssa ostan kyllä varmasti jos ei arpaonni suosi. Tyynyn väreistä mieluisin on hiekka

 150. Avatar nennaem sanoo:

  Antrasiitti :)

 151. Avatar Seppo sanoo:

  Valkoinen on hyvä väri

 152. Avatar Emmazh sanoo:

  Lokakuussa laskettu aika ni tää ois kyllä huippu :) värinä mieluisin hiekka

 153. Avatar Marika sanoo:

  Sininen olisi kiva saada :)

 154. Avatar EMMy sanoo:

  Oi että, mamma padsit kuulostaa erittäin käteville viime kerran liivinsuojussäätämisen jälkeen! Ja tyynyn väriksi valitsisin antrasiitin. :)

 155. Avatar Joz sanoo:

  Hiekka olisi meidän väri :)

  Hyvää äitienpäivää!

 156. Avatar Yasu sanoo:

  Antrasiitti :)

 157. Avatar Elina sanoo:

  Hiekka on noista kivoin väri! Ja hyvää äitienpäivää! :)

 158. Avatar Iidu sanoo:

  Antrasiitti olis hyvä väri!

  Hyvää mammojenpäivää sinnekin! :)

 159. Avatar -tea sanoo:

  Antrasiitti oli kaikista mieluisin väri!

  Ja oikein ihanaa äitienpäivää Iina! :)

 160. Avatar Maey sanoo:

  Mieluisin väri on valkoinen !

 161. Avatar Kata M sanoo:

  Antrasiitti ois mun valinta. Padsit kiinnostais tosi paljon!

 162. Avatar Mimmu sanoo:

  Valkoinen, jos onni suosii. Kiitos jälleenmyyjävinkeistä, nuo padit on ehdottomasti hankittava. Kahden ensimmäisen kanssa olen kiroillut liivien käyttöä öisin ja mies taas harmitellut kun kestoliivinsuojia löytyi joka nurkasta. Kolmas kohta tulossa, josko tällä kertaa olisi helpompaa :)

 163. Avatar anniree sanoo:

  Antrasiitti!
  Voi tässä arvonnassa kun voittaisi, tarpeeseen ja käyttöön tulisi heti molemmat! :)

 164. Avatar Mamatsuikka sanoo:

  Vitsit miten kiva arvonta ja niiin ajankohtainen itsellekin! Nyt 2kk vauvaa imettäneenä alkaa hartiat jumittamaan niin mukavasti, että imetystyyny tulisi tarpeeseen! Ja nuo liivinsuojat ihan superilta! Ihan uusi juttu!

  Imetystyynyistä mieluisin väri olisi valkoinen!

 165. Avatar Ulla sanoo:

  Hiekka! Olisi kiva kokeilla noita liivinsuojuksen korvikkeita. Nimim. Odottava äiti, joka hukkui edellisessä imetyksessä maitoon!

 166. Avatar NooraTakala sanoo:

  Mamma padsit kuulostaa just sellaisilta mitä olisin kaivannut kun esikoistani imetin! Olisipa ihanaa saada sellaiset toisen lapsen imetystä mukavoittamaan :-) imetystyynyn mieluisin väri olis valkoinen :-)

 167. Avatar satuli sanoo:

  Oi miten ihanilta tuotteilta kuulostaa!! itselläkin imetys kovasti mielessä kun vauvaa odotetaan syntyväksi hetkellä minä hyvänsä..LA 15.5 :)
  mutta tuo antrasiitti olisi mieluisin :) pakko myös sanoa tuosta keltaisesta..sopii mielettömän hyvin sulle..ja kovin ruskettuneeltakin näytät! :) <3

 168. Avatar susanna sanoo:

  Mieluisin väri on valkoinen!

 169. Avatar Liisa sanoo:

  Ihana arvonta! Täällä myös imetetään,7 viikkoista pikku tyttöä :) mieluisin väri olisi valkoinen. Hyvää äitienpäivää! Toi keltanen tosiaan sopii sulle!

 170. Avatar Jenni sanoo:

  Mä valitsisin antrasiitin värisen tyynyn.

 171. Avatar Ansa sanoo:

  Hiekan värinen tyyny olis kiva :)

 172. Avatar Anneena sanoo:

  Antrasiitti olisi kiva!:)

 173. Avatar Tanja sanoo:

  Antrasiitti :)

 174. Avatar Emmi sanoo:

  Hiekka olis kiva :)

 175. Avatar Juulia sanoo:

  Mieluisin väri olisi antrasiitti. :)

 176. Avatar Ulla sanoo:

  Antrasiitti. Mukava ukea sun blogia (:

 177. Avatar pex sanoo:

  Antrasiitti olisi kiva!:)

 178. Avatar Jasmin sanoo:

  Antrasiitti! :)

 179. Avatar Vivian sanoo:

  Antrasiitti! :) Ihana arvonta, ja juuri sellainen imetystyyny, kuin miulla on ollut hakusessa jo jonkin aikaa. :)

  Kuten joku jo ylempänä mainitsi, keltainen sopii siulle hurjan hyvin! Muutenkin oot niin onnellisen oloinen, että ihana lueskella teidän perheen kuulumisia täältä. ^^

 180. Avatar Hemilia sanoo:

  antrasiitti :)

 181. Avatar miuku sanoo:

  Atrasiitti olis mahtava! Syyskuussa syntyy vauva tänne ja tyyny olis varmaan tosi hyvä nukkuessa nytkin kun ei meinaa mahtua muuten :)

 182. Avatar hennush sanoo:

  Antrasiitti! :)

 183. Avatar Katri sanoo:

  Valkoisesta haaveilen!

 184. Avatar puupallo sanoo:

  antrasiitti!:-)

 185. Avatar hilmuinenlölli sanoo:

  Antrasiitti.
  Apua kirjotetaanko se noin :D

 186. Avatar jenni sanoo:

  antrasiittin värinen kelpaisi meidän viikon sisällä syntyvälle mukkelille :))

 187. Avatar Elena sanoo:

  Antrasiitti!!!

 188. Avatar Henna83 sanoo:

  Hiekka olis kiva!

 189. Avatar Ninni sanoo:

  Mahtava arvonta!!!Hiekan värinen imetystyyny olis enemmän kuin tervetullut meille!!!:)

 190. Avatar Elli76 sanoo:

  Hiekka olisi mun valinta.

 191. Avatar Tiia sanoo:

  Antrasiitti on lemppari!:)

 192. Avatar Mmarika sanoo:

  Itsellä ei tällä hetkellä tarvetta ole, mutta osallistun kilpailuun ja jos voitto osuu kohdalle annan ne lahjaksi kaverilleni joka odottaa esikoistaan. Väri olisi siis hiekka :))

 193. Avatar Corinna sanoo:

  Antrasiitti olisi mieluisin väri! :)

 194. Avatar Kirppu sanoo:

  Huomasin että tosi kivan väriset hiukset sulla! Sopii toi vaaleampi tosi hyvin ja keltaisen kanssa varsinkin näytti tosi kivalta. :)

  Valkoinen!

 195. Avatar Jenna sanoo:

  Väritoiveena olisi hiekka. Huomenna aika synnytyksen käynnistykseen (41+3), joten käyttöä tulisi varmasti sekä tyynylle että mamma padseille, jotka vaikuttavat aivan huippukeksinnöltä!

 196. Avatar Sweetmama sanoo:

  Antrasiitti, olisipa kiva päästä testaamaan noita liivinsuojia, paperiset suojat ovat kamalia kun jäävät ihoon kiinni!

 197. Avatar Josefina sanoo:

  Antrasiitti ois ihana! :)
  Arvonta-asiasta ihan toiseen, tuo keltainen väri sulla ja pikkutytsyllä on tosi ihanan raikas ja nätin näkönen.. Kun Amelie oli pienempi, niin puin sen useasti vaan vaaleanpunaiseen, mutta nyt yhtäkkiä ( ehkä sä oot ihanilla kuvillas saanut tän aikaan ) oon ihan ihastunut keltaiseen ja muihin kirkkaisiin väreihin! :)

 198. Avatar -sannas- sanoo:

  Ihana ja niin minulle ajankohtainen arvonta. Valkoinen olisi mieluisin väri jos onni suosii. :)
  -sannas-

 199. Avatar Jokirapu sanoo:

  Syysvauvan tuleva äiti osallistuu ilomielin tälläiseen arvontaan :). Imetystyyny meiltä vielä puuttuukin ja väreistä suosikkini on tuo antrasiitti.

 200. Avatar hejti sanoo:

  lemppariväri on hiekka :)

 201. Avatar miraana sanoo:

  Antrasiitti myös mun mielestä.

 202. Avatar Janita sanoo:

  Apua miten täydellinen arvonta täällä, meillekin on toinen lapsi tulossa kesäkuussa :) Noi padsit vaikuttaa mahtavilta.
  Imetystyynyn lemppariväri olis antrasiitti.

 203. Avatar valmanainen sanoo:

  Voi onpas kerrankin just sopiva arvonta! Antrasiitti olisi mun valinta!

 204. Avatar Jenksbar sanoo:

  Valkoinen olis meidän värivaihtoehto (ei näy puklu niin hyvin ;) ). Oi mä haluun noi Mamma Padsit. Jos ei onni osu kohdalle, niin katoin jo lähimmän jälleenmyyjän. :)

 205. Avatar Mari sanoo:

  Ottaisin imetystyynyn mieluiten värissä hiekka. Ja kylläpä nuo Mamma padsit kuulostavat hyviltä! Pitänee ostaa itsellekin, jos onni ei suosi arvonnassa.

  Hyvää äitienpäivää Iina! :)

 206. Avatar Tumina sanoo:

  Valkoinen sopisi meille kuin nenä päähän! Ja padsitkin tulisi käyttöön muutaman kuukauden päästä kuopuksen saapuessa maailmaan.

 207. Avatar MJK sanoo:

  Antrasiitti olisi miun valinta. Hitsi että oot ollu taas nättinä! Keltanen paita ja uudet vähän vaaleammat hiukset raikastavat ilmettä entisestään :) itse en jaksa edes meikata saatika laittaa hiuksia, jos ei ole työpäivä.

 208. Avatar Jenna sanoo:

  Antrasiitti olisi mieluisin väri! Ja Mamma Padsit kuulostaa kokeilun arvoisilta :) viime kertaiset maitolammikot vielä tuoreessa muistissa :D

 209. Avatar Noora sanoo:

  Mielestäni musta on paras, se on käytännöllisin ja huomaamattomin :)

 210. Avatar pikku-iia sanoo:

  Antarasiitti olisi paras väri…

 211. Avatar linsku sanoo:

  Antrasiitti on mun valinta!:)

 212. Avatar Salbe sanoo:

  Ihana arvonta, käyttöä löytyisi molemmille palkinnoille lokakuusta alkaen :) Imetystyynyn väriksi valitsisin mustan – sulautuisi sisustukseenkin mukavasti! Mamma padsit kuulostaa myös mahtavalta innovaatiolta, nimim. esikoisen jäljiltä kasa kulahtaneita kestosuojia. Yhhyh.

 213. Avatar Neeppu sanoo:

  Antrasiitti! :)

 214. Avatar Eevis sanoo:

  Valkoinen ois mieluisin väri :)

 215. Avatar minttu47 sanoo:

  Hiekka olisi värivalinta

 216. Avatar helena__ sanoo:

  antrasiitti :)!

 217. Avatar Riinu sanoo:

  Mielestäni hiekka on väreistä kivoin!

 218. Avatar Annie sanoo:

  Oih, antrasiitti :)

 219. Avatar Saana sanoo:

  Tuo musta olisi mukava ja tarvettakin näille olisi :)

 220. Avatar Marjaisa sanoo:

  Antrasiitti on ehdottomasti mun väri. :)

 221. Avatar Karoliina sanoo:

  Valkoinen on pop :)
  Asiasta kukkaruukkuun- sinulla on monesti esillä täällä blogissa kivoja linkkejä, jotka olet linkittänyt suoraan tekstiin.. Olisikohan mahdollista, että linkit toimisivat niin, että ne avautuisivat aina uudeksi sivuksi? Nyt ne hyppäävät pois blogistasi ja jos niitä innostuu (kuten yleensä aina innostuu) selailemaan niin on sitten taas tuhannen sivun päässä päästä takaisin blogiisi.. Vai olenko vain niin urvelo, että saisin sen jotenkin itsekin tehtyä? :D

 222. Avatar Laurrrraaa sanoo:

  Valkoinen :)

 223. Avatar ivon sanoo:

  aivan mahtavan oloisia tuotteita!!
  antrasiitti paras väri :)

 224. Avatar Enila sanoo:

  Mieluisin väri olisi antrasiitti! :) Toivotaan että onni potkii!

 225. Avatar Inkeri sanoo:

  Valkoinen. Kumpikin tuote tulis käyttöön.

 226. Avatar nibsu sanoo:

  Hiekka, väri sopisi parhaiten meidän sisustukseen :) Imetystyyny onkin varmaan ainoa hankinta, jota ei olla vielä tehty pian syntyvälle tulokkaalle.. Olen kuitenkin kuullut että tyynystä hyötyisi niin vauva kuin mammakin! Mamma padsit kuulostaa myös hyvältä hankinnalta. Hyvä että tällaisia juttuja on keksitty vauva-arkea helpottamaan!

 227. Avatar eppu sanoo:

  Mukana, mieluisin väri ehkä valkonen!

 228. Avatar Jannina sanoo:

  Hiekka ehdottomasti :)

  Noi padsit saa myös sydämmiä! Oon kauhulla odottanu rintsikka-öitä ja falskaavia tissejä, joita ei kertissuojat liikenteessä estele. Noi kuulostaa vaan NIIN täydellisiltä!

  Ja vielä noista pikkuneidin vaatteista, musta on ihanaa kun puet muihinkin väreihin, kuin pelkästään vaaleanpunaiseen :) itse myös yrittänyt metsästellä puhtaan värisiä vaatteita tulokkaalle, mm turkoosi, punainen, keltainen ja jade on lemppareita, vaikka onhan ne 56cm vaaleanpunaisetkin söpöjä.

 229. Avatar Nnenna sanoo:

  Lempparini on antrasiitti :)

 230. Avatar rezza sanoo:

  atrasiitti :)

 231. Avatar Annahelena sanoo:

  antrasiitti. :)

 232. Avatar MammaMoose sanoo:

  Osallistun arvontaan, antrasiitti olisi mieluisin väreistä!

  Näyttää tosi mukavalta, kun tyyny ei kierry suoraan vatsan ympärille, niinkuin boppyt ja muut vastaavat. Toivottavasti onni potkaisee tällä kertaa! :)

 233. Avatar Minde sanoo:

  Antrasiitti on aivan ihana!!

 234. Avatar janina sanoo:

  Valkoinen :)

 235. Avatar maira sanoo:

  valkoinen kelpaisi tänne :)

 236. Avatar Tepa sanoo:

  Antrasiitti olisi mieluisin väri. Ihana arvonta, toivottavasti onni potkaisee :)

 237. Avatar Sari sanoo:

  Haluaisin valkoisena. Mukana arvonnassa :)

 238. Avatar Eerika sanoo:

  Antrasiitin värinen imetystyyny olisi täällä enemmän kuin tarpeellinen! :)

 239. Avatar Iida sanoo:

  Antrasiitti. Eksyin ensimmäsitä kertaa lukemaan blogiasi. Ihanaa luettavaa näin odottavalle tulevalle äidille. Onnea perheenlisäyksestä!

 240. Avatar Maikkis sanoo:

  Miten ihana arvonta! Kaikki värit olivat tyylikkäitä, mutta lemppariki nousi hiekka. Voi kun onnetar kerrankin suosisi! :)

 241. Avatar Ewwa sanoo:

  Antrasiitti olis valintani!

 242. Avatar NinaR sanoo:

  Valkoinen, mukaan arvontaan :)

 243. Avatar Helinä sanoo:

  Aivan ihana yllätys ja vähintään yhtä ihanalta blogin pitäjältä :)!
  Mieluisin väri olisi ehdottomasti antrasiitti.

 244. Avatar jutta sanoo:

  Hiekka ois kiva!

 245. Avatar Iina sanoo:

  Hiekka olis mun valinta. Molemmat tuotteet olis tarpeellisia parikuisen pojan imetystaipaleella. :)

 246. Avatar black&white sanoo:

  Kyllä musta (vai oliko se antrasiitti) on ehdottomasti paras, koska sopii sisustukseen! Sopii hyvin myös teidän kodin väreihin!
  Terkkuja teidän ihanuuksille!

 247. Avatar Tirppaliisa86 sanoo:

  Osallistun arvontaan ja valitsisin antrasiitti värisen tyynyn. Esikoisen imetysaikaan oli semmonen styroksipalloilla täytetty imetystyyny joka on aivan karsea ja pitää hirveää kahinaa kun vähänkään liikahtaa ja on hirmuisen kova pienelle vauvalle.

 248. Avatar Saara* sanoo:

  Antrasiitti olis ihana. :)

  Ja ihana tuo keltainen imetyspaita! Saako udella, mistä se on? :)

 249. Avatar Miuw sanoo:

  Antrasiitti. :)

 250. Avatar Alma sanoo:

  Antrasiitti meille :) Kätsyltä kyllä kuulostavat nuo mammapadsit, voi kun onni suosis :)

 251. Avatar Jepa sanoo:

  Antrasiitti on paras :)

 252. Avatar Toivio sanoo:

  Taisi tulla väärä s-posti osoite äsken
  Antrasiitti

 253. Avatar Klara sanoo:

  Antrasiitti olisi kivoin väri! :)

  Ihana kilpailu!

 254. Avatar Sonja sanoo:

  Antrasiitti. :)

 255. Avatar Inni sanoo:

  Mun suosikki on antrasiitti. :)

 256. Avatar Nanda sanoo:

  Antrasiitti (en oo koskaan tommoista värin nimeä kuullutkaan :D) miellytti eniten :)

 257. Avatar Johanna sanoo:

  Antrasiitti :)

 258. Avatar Miia sanoo:

  Valkoista tyynyä lähden tavoittelemaan. .)

 259. Avatar Lissu sanoo:

  Antrasiitti! Kuulostaa hirmu näppäriltä nuo padsit :)

 260. Avatar Lindu sanoo:

  antrasiitti <3

 261. Avatar Elisa sanoo:

  Antrasiitti
  Mutta täytyypä sanoa että nuo mamma padsit kuulostaa LOISTAVALTA! täytyykin hankkia sellaset kohan seuraavan kerran tulee tarvetta. :)

 262. Avatar Julia sanoo:

  hiekka kelpaisi! :-)

 263. Avatar nuppu sanoo:

  Mukana arvonnassa, antrasiitin värinen imetystyyny vois meille kotiutua kokeeksi!
  Esikoisen kanssa ei ollut käytössä mutta nyt olen harkinnut tyynyn hankkimista joten tämähän tulis kuin tilauksesta!:)

  t. mami ja tytöt kohta 4v & 2,5kk <3

 264. Avatar Herkun äippä sanoo:

  Antrasiitti olisi paras väri meille. Poika on huomenna viikon ikäinen, joten aikaa tyynyn käytölle olisi reilusti jäljellä :)

 265. Avatar Päivi sanoo:

  Voi arpaonni, tule luokseni! :D Näille olisi niin tarve, ihanat palkinnot.

  Musta ehdottomasti.

 266. Avatar vipe sanoo:

  Ehdottomasti hiekan värinen!

 267. Avatar Hanna sanoo:

  Antrasiitti=)

 268. Avatar emmetilda sanoo:

  Hiekka on mieluisin värivaihtoehto =)

 269. Avatar henqquy sanoo:

  hiekka ! :)

 270. Avatar tuleva mamma rv39+1 sanoo:

  Antrasiitti olisi mieluisin :) Ja täytyy vielä tämä sanoa, että tässä ensimmäistä odottaessani olen saanut hirmuisesti hyviä vinkkejä ja jopa varmuutta omaan valmistautumiseeni äitinä luettuani sinun blogiasi, kiitos sinulle Iina! :)

 271. Avatar tseni sanoo:

  Hiekan värinen tyyny olis hieno!

 272. Avatar Ida sanoo:

  Valkoinen imetystyyny olisi aika täydellinen värivaihtoehto! :)

 273. Avatar sypsis sanoo:

  Antrasiitti on kivoin :)

 274. Avatar chariot sanoo:

  Antrasiitti. Edellinen imetystyyny näki parhaat päivänsä, jote uudelle tulokkaalle olisi kiva saada uusi

 275. Avatar Tiia sanoo:

  antrasiitti! :)

 276. Avatar nappi sanoo:

  Antrasiitti ois kiva! :)

 277. Avatar Emiliakatariina sanoo:

  Antrasiitti:-)

 278. Avatar ellulellu sanoo:

  Hiekka! :)

 279. Avatar tuulamummu sanoo:

  Valkoinen !

 280. Avatar Minna sanoo:

  Antrasiitti! :)

 281. Avatar hilmeliini sanoo:

  antrasiitti :3

 282. Avatar Olga sanoo:

  Pakko sanoo et keltanen väri pukee sua huippuhyvin!!

 283. Avatar Elina sanoo:

  Hiekka olisi todella kiva :)

  Miten voit olla noin kaunis ja noi hiukset! yhdyn tuohon mitä muutkin sanonut että toi keltainen paita sopii sulle tosi hyvin :)

 284. Avatar päivi sanoo:

  Antrasiitti :)

 285. Avatar Mertsi sanoo:

  Antrasiitti ehdottomasti :)

 286. Avatar Jonna sanoo:

  Osallistun arvontaan. Antrasiitti on väreistä meidän huusholliimme sopivin. Imetystyyny on vielä ostoslistalla tulevaa perheenlisäystä (ensimmäistä sellaista<3) varten. Tämä versio vaikuttaa sekä äiti- että vauvaystävälliselle :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.