Asiaa imetyspukeutumisesta

15.05.2013

Osa teistä varmaankin muistaa mun postauksen raskausajalta, jossa pohdiskelin oman tyylini löytämistä ja odotin kovasti että pääsen pukeutumaan ”omiin vaatteisiini” ja jättämään äitiysvaatteet unholaan. En ehkä silloin omannut ihan realistista käsitystä siitä miten imetys vaikuttaa pukeutumiseen mutta tässä vauvan ensimmäisten viikkojen aikana tämä on kyllä käynyt hyvin selväksi. Uskoisin että oon blogissani tuonut aika paljon esille sitä miten tärkeää ulkonäkö ja pukeutuminen on mulle ja siksi olikin kova paikka kun tajusin että enhän mä ihan kaikkia paitoja/mekkoja voikaan käyttää vielä koska ne eivät mahdollista imetystä.

Kotonahan tietysti on ihan sama miten pukeutuu kun voi ottaa vaikka koko paidan pois imetyksen ajaksi, mutta ulkona liikkuessa tai vaikkapa juhliin lähtiessä on ajateltava sitä miten vauvan syöttäminen parhaiten onnistuu niin että sitä rintaa vilahtaa vaatteen välistä mahdollisimman vähän. Aika paljon suosin edestä napitettavia kevyitä paitoja/toppeja mutta kyllä sitä täytyy olla muitakin vaihtoehtoja pukeutumiseen. Mulle nimenomaisessa imetysvaatteessa tärkeintä on se että ensivilkaisulla se ei huuda ”hei olen imetysvaate, minut on tehty siksi että tissin saa helposti esiin, ei ulkonäöstä väliä”.

Suurin osa imetysvaatteista ainakin mun silmään näyttää juurikin siltä että niiden ainoa tarkoitus on edesauttaa ruuan saamista nopeasti esille vauvalle, ei olla tyylikkäitä tai edes trendikkäitä. Mutta sitten on Mama  Licious, Bestsellerin sopuhintainen äitiysvaatemerkki joka tarjoaa innovatiivisia, trendikkäitä, tyylikkäitä ja pirteän värisiä äitiys- ja imetysvaatteita. MamaMia.fi lisäsi valikoimiinsa ensi kertaa Mama Liciousta ja innokkaana otin vastaan minulle testattavaksi tarjotut Mama Liciouksen kirkkaankeltaisen (ja kovasti teidän kehuman) Feed Me -imetyspaidan ja Ria -imetysmekon.

IMG_1782x IMG_1792x IMG_1822x IMG_1871x IMG_1898xFeed Me on mun lempi-imetyspaita, se näyttää täydelliseltä ruskettuneen ihon kanssa ihanan keltaisen värinsä ansiosta ja on käytännöllinen näyttämättä kuitenkaan niin selkeästi imetysvaatteelta. Olenkin käyttänyt sitä nyt niin usein kun se on pesusta mun käyttööni kerennyt ja ajattelin kyllä hommata useammassa värissä tuota samaa mallia itselleni koska se sattuu olemaan niin toimiva! Eikä muuten ole pesuista mennyt miksikään! Paita istuu todella hyvin ja on pitkää mallia, ainakin mä voin käyttää sitä myös leggingsien kanssa ilman että toiset joutuvat katselemaan leggingssipyllyä!

Ria-mekko on myös aivan ihana – ja sekin päässyt jo käyttöön ensimmäisten lämpimien päivien ansiosta. Mekko on ihanan pehmeää mustavalkokuvioista viskoosia ja laskeutuu todella kauniisti. Imetys on helppoa ja huomaamatonta imetysluukkujen ansiosta, mutta mekosta ei todellakaan edes hiffaa jos ei tiedä että se on imetysmekko, luukut kun on piilotettu niin loistavasti! Mekko myös sopii jo odotusaikana kauniin empire-mallinsa ansiosta. Mä sanoisin että Mama Licious tekee imetyksestä taas himpun verran ihanampaa, helpompaa ja coolimpaa!

kideadvertise

Mun lukijoilla on seuraavan viikon ajan loistava tilaisuus hommata itselleen Mama Liciouksen tai muiden MamaMian tarjoamien merkkien imetysvaatteita, sillä alekoodilla IINANVAUVA te saatte -15% kaikista kategorioiden *imetyspaidat ja imetysmekot* ja *imetysliivit* tuotteista! Koodi on voimassa 15.5.-22.5.2013!

Millaisista imetysvaatteista te tykkäätte, vai tykkäättekö? Millainen on loistava imetysvaate?


No Responses to “Asiaa imetyspukeutumisesta”

 1. Avatar meeri sanoo:

  Voi oot kyllä niin upea ja kaunis ilmestys <3 ei uskois ikinä että siitä on noin kuukausi että synnytytit!! mulla on jo melkein 4kk, mutta oon siltikin vielä sotanorsun näkönen :< ja ihana Tipa tuossa :3

  • Iina Iina sanoo:

   Voii kiitos ihan hurjasti♥ Ja hei höpönhöpön en todellakaan usko et näytät miltään sotanorsulta! :) Tipa on ihana♥ :D

 2. Avatar teekuppi sanoo:

  Oletpa upeana taas! :)
  Ei kyllä ensimmäisenä tulis mieleen, että imetysvaatteita!
  Todella tyylikkäitä ja varmasti käytännöllisiä! :)

 3. Avatar Kiki sanoo:

  Kiitos tasta! Nyt on pakko kayda katselemassa tuolta noita paitoja!! :)

 4. Avatar Julia sanoo:

  Ompa kyllä nättejä imetysvaatteita ! :)
  Itellä ei oo yhtään imetyspaitaa kun tuntuu jotenkin tyhmältä ostaa sitä varten omia paitoja, joita ei kuitenkaan enää sen jälkeen ikinä tule käyttämään :D Enkä oo kyllä kokenu ees tarpeelliseks ku mä en henk.koht tykkää imettää muitten nähe, joten esim julkisilla paikoilla annan sitte pullosta joko pumpattua maitoa tai korviketta. Ja kotona tosiaa oonki aina joku tuubitoppi päällä ni on helppo kaivaa tissi esii :D !
  Ja pakko vielä tähän loppuun sanoo et hirmu hyvä että oot niin sujut ittes ja imetyksen kanssa että voit imettää julkisilla paikoilla, se vaatii aika paljo rohkeutta kyllä ! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Mäkin tykkään :)! Ja se on ihan totta että imetysvaatteiden käyttöaika jää aika lyhyeksi mutta onneksi niitä voi sitten myydä kun ei enää ole tarvetta! :) Ja kiitos paljon, mä en jotenkin osaa hävetä imetystä julkisesti kun en muutenkaan ole tottunut peittelemään kroppaa :D!

 5. Avatar espe sanoo:

  Oot todella kaunis ja olet saanut kauniita muotoja raskauksien myötä! Upean naisellinen kroppa!

 6. Avatar tiinaaa sanoo:

  sulle sopii kyllä toi keltanen väri ihan täydellisesti:) !

 7. Avatar Laura sanoo:

  Kiva postaus!:) Itsellä oli imetysaikana NIIN ongelmia vaatteiden kanssa, omiin ”tavallisiin” vaatteisiin teki kovasti mieli pukeutua mutta vaikeutti sitten suunnattomasti imettämistä tietenkin…raivostutti kun ihmisten ilmoille lähtiessä oli kauhea miettiminen mitä laittaa päälle. Imetysvaatteet kun ei olleet tosiaan mitään hienouksia:D Täytyypä käydä kurkkaamassa tuolla noita imetyvaatteita vaikka sitten tulevaisuuden varalle kun ei nyt tällä hetkellä ole mulle niin ajankohtaista:)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiva että tykkäsit :)!! Mäkin hirveesti haluaisin käyttää vaan omia vaatteita ja ostaa uusia ei-imetyskelpoisia vaatteita mutta se ei vaan käy päinsä, yhyy :D Mut onneksi ainakin Mama Liciouksella on myös nättejä imetysvaatteita :)

 8. Avatar Alisa sanoo:

  Olet kyllä älyttömän kaunis! <3 Tosi upeita vaatteita! :) Ne sopivat sulle tosi hyvin! :)

 9. Avatar Nimetön sanoo:

  Toi keltanen on kyllä niin sun väri ja sitten noi kengät on ihan super ihanat!!

 10. Avatar Janita sanoo:

  Toi keltanen pukee sua niin hyvin <3 ja tuo mekkokin, vau!

  Oot niin upea että tässä tulee kateelliseks D:

 11. Avatar Jenna sanoo:

  Hei!
  Olin tilaamassa kyseiseltä sivulta, mutta en löytänyt kenttää mihin saisi tuon alekoodin laitettua. Eli missähän se mahtaa olla? :D

  • Avatar Nimetön sanoo:

   Ostoskorissa voit lisätä sen koodin. Se on siinä tuotteiden yläpuolella ! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Aivan totta :)! Kiitos anonyymille joka neuvoi kun mulla oli mennyt kysymys ohi!

 12. Avatar jennili sanoo:

  Ei voi muuta sanoa kuin että vau! Itsellä on kanssa täysin oma tyyli hukassa raskauden myötä, ja odotan vain aikaa, että saa taas vetää lempifarkut jalkaan. :-)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos♥♥ :) se on kyllä ihana fiilis kun saa ne omat farkut takaisin jalkaan!!

 13. Avatar Linkku sanoo:

  Onpa kiva että trendikkyys on otettu noissa huomioon! Siis ainakin tuo keltainen paita on aivan ihana <3 tuollaisia vois käyttää ihan kuka tahansa, ei nuo huuda yhtään että "olen imetysvaate" :D ja toi keltanen paita ois varmasti upee kaikissa väreissä, tuli heti sellanen visio viininpunasesta :D oh.

  • Iina Iina sanoo:

   Mustakin on aivan ihanaa että noi vaatteet eivät tosiaan näytä ensisilmäisyllä imetysvaatteelta ollenkaan :)! Oi viininpunainen ois varmasti kiva!

 14. Avatar Nora sanoo:

  Oi ihania! Keltanen sopii sulle tosi hyvin :)

 15. Avatar Umpsit sanoo:

  Ihana mekko! Imetysvaatteet on hirmu kalliita, ajatellen kuinka ”vähän” aikaa niitä käytetään. Tosin sitten ne kalliimmat kestää kovassa käytössä. Minä nyt melkein vuoden imettäneenä luovuin imetyspaitojen käytöstä. H&m:n paitoja lähinnä oli, jokunen mamaliciouskin joukossa. Onhan ne vähän… imetyspaitoja :D Ainakin kun vuoden samoja paitoja kierrättänyt päällä, niin itseä alkoi jo tympäistä, vaikka paidan kuosi vaihtui, niin kyllä tuo imetysmahdollisuus ja kolmiorintamus silmiin alkoi pistää. Tosin onhan niitä noita ”huomaamattomia” imetyspaitojakin olemassa. Ja olihan ne maailman näppärimpiä! Nyt vaan tavallisilla paidoilla menen. Kun imetyspaitojen käytön lopetin niin löytyikin peilistä uus ihminen, pällistelin vaikka miten itseäni ihan tavallisessa teepparissa. :D

  • Iina Iina sanoo:

   Se on aivan totta, samoiten kuin raskausvaatteetkin ovat käyttöikään nähden hintavia, mutta jos ne kestävät hyvin käytössä niin saahan ne varmasti myytyä hyvään hintaan eteenpäinkin :)! Mullakin on ikävä kaikkia ihan tavallisia omia vaatteita mutta onneksi mulla on paljon sellaisia normivaatteitakin joiden kanssa imetys onnistuu :)

 16. Avatar Viola-mamma sanoo:

  Minulle ongelmia ensimmäisen lapsen imetysaikana toi juhlapukeutuminen. Tavalllisia mekkoja ei voinut edes harkita: jotenkin ajatus mekon helman nostamisesta niin ylhäälle, että imetys onnistuisi ei houkutellut. Niinpä oma juhlapukeutuminen oli vuoden verran aina kaksi osaisia asuja.

  • Iina Iina sanoo:

   Aivan totta, enpä tullut edes ajatelleeksi että tuokin pitäisi ottaa huomioon kesän juhliin vaatteita valitessa :D!

 17. Avatar Ida sanoo:

  Näin toista lasta odottaesa olen alkanut enemmän miettimään miten voisin panostaan tuleviin imetysvaatteisiin. Ja juurinkin niin, että ne eivät huuda olevansa imetyspaita vaan näyttävät hyviltä sekä enemmän peruspaidoilta. Esikoisen kohdalla en niihin panostanut mutta nyt ajatus maailma on onneksi toisenlainen! :)

  Tuo keltainen paita on aivan ihana ja se on pakko tilata! Ihania imetyshetkiä sulle ja suloiselle neidille!<3

  • Iina Iina sanoo:

   Mäkin heräsin tähän imetysvaateasiaan vasta nyt toisella kerralla :)! Kiitos paljon ja ihanaa odotusaikaa sinulle♥ :)

 18. Avatar Mari sanoo:

  Mä olin alunperin sitä mieltä, etten tule imettämään, joten en ollut varautunut siihen millään lailla ennen vauvan syntymää. Olenkin nyt viikon ajan käyttänyt sellaisia imettämiseen sopivia yläosia mitä kotona oli jo ennestään (urheilurintsikat ja äitiyspaidat). Tänään kaivoin kaapista esille kaikki sellaiset normaalipaidat mitkä käyvät imettämiseen ja taidan tänään naputella tilauksen vielä tuonne MamaMialle.

  Kiitokset vinkistä Iina! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hei kiva että mun vinkistä oli apua ja paljon onnea pienestä tulokkaasta :)!! ♥

 19. Avatar Henna sanoo:

  Mä itse imetysiaikana käytin paljon vaan perus toppeja ja siinä päällä paitaa, jonka sai helposti nostettua ylös. Sen koin itselleni helpoimmaksi julkisellakin paikalla eikä päässyt kovin vilahtelemaan. Trikoiset topit (tai lähinnä olkaimet) tästä venyttelystä tietenkin kärsi, mutta ne eivät onneksi kalliita ole. Joitain H&M:n imetyspaitoja en edes osannut käyttää. Boobin imetysvaatteista tykkäsin, kun niitä pääsin testailemaan. :)

  Tuo keltainen paita on ihanan pirteä!

  • Iina Iina sanoo:

   Mäkin oon käyttänyt tuota toppi+päällyspaitasysteemiä mutta kesän lähestyessä kun on muutenkin kuuma niin mieluummin käytän vain yhtä paitaa kerrallaan :D! Keltainen on kyllä ihanan pirteä väri!

 20. Avatar Pia sanoo:

  Viihdytkö nykyisessä kropassasi vai haluaisitko olla vielä laihempi? Mun silmään sulla on nimittäin nyt täydellinen vartalo! Kade ;)

  • Iina Iina sanoo:

   Kyllä mä viihdyn tässä nykyisessä, kiinteytyä toki tahtoisin mutta sitä saa vielä odotella kun en saa vielä harrastaa kunnon liikuntaa kun ei ole ollut jälkitarkastusta :( Mutta painoon oon oikein tyytyväinen tällä hetkellä! Ja ei mulla täydellinen kroppa kyllä oo!! :D Kiitos paljon♥

 21. Avatar Jonna sanoo:

  Kirjotit taas niin innostavasti että pakko se on kai itselleenkin hankkia tuollainen imetyspaita. Kaikein huipuinta oli se jos se on pitemmän mallinen ja toimii legginssien kanssa! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos :)! Ja noi on kyllä pidemmän mallisia mun mielestä, toimii kivasti leggingsien kans!

 22. Avatar Salla sanoo:

  Sillee voi kans tehdä, että laittaa alle tuubitopin ja päälle ihan normaalin paidan, joka on vaan edes hiukan joustavaa kangasta, jotta sen saa vedettyä ylös. Sitten vaan imettäessä nostaa päälimmäisen paidan helman ylös ja laskee tuubitopin yläreunaa. Pysyy maha piilossa imettäessä, mutta voi käyttää normaaleja paitoja :)

 23. Avatar Ina sanoo:

  Mulla on tuolla viis samanlaista paitaa eri väreissä vielä jäljellä. Harmi vaan, että olin sillon aika tukevassa kunnossa raskauskilojeni kanssa ja ne on sulle (nyt mullekkin) mallia lainapeite. Antaisin ne sulle muuten. Otolle ehkä sopivat :DD
  Keltanen pukee sua ihan törkeen hyvin <3

 24. Avatar K sanoo:

  Mulle on tulossa ensimmäinen, ja odotan kauhulla tota imetyspukeutumista. En myöskään ollu edes ajatellu koko asiaa ennen ku kaverini, kahden lapsen äiti, pikkaisen valaisi asiasta. Mä olen myös aika tarkka omasta tyylistäni, ja imetysvaatteet ei oikein kuulosta siltä, että ne sopisi siihen. :D Oon yrittäny nyt jo valmiiksi haalia kivoja toppeja, joista tissin ehkä saisi hyvin esiin nopeasti ja sit just sellaisia napitettavia paitoja ihan Cubus, Gina, H&M-akselilta. LA on elokuussa, niin sopivasti osuu vielä toi kiireisin imetysaika kylmälle ajalle ja saa kuoriutua jatkuvasti.

  • Iina Iina sanoo:

   Napitettavia paitoja onneksi löytyy tosi helposti nyt kaupoista ja kivan näköisiä, ja ne on myös käteviä :)! Mäkin oon tarkka tyylistä mut imettäessä on pakko tehdä jonkin verran myönnytyksiä :D Talvella tosiaan saa kyllä varmasti sitten kuoriutua kun imetysaikana tissit pitää suojata niin hyvin kylmältä :( Innolla odottelen :D mukavaa odotusaikaa!

 25. Avatar Tina sanoo:

  Mitä imetysliivejä käytät? Mulla on ongelmana löytää hyvin päälle istuvia imetysliivejä.

 26. Mun ehdoton suosikki oli boob (OLI, yes, jo kolme kuukautta normipaidoissa!) Lähinnä siksi, että leveä aukko on musta paljon helpompi avata kuin kaivaa pienestä sivuaukosta jotain tarjolle, ja varsinkaan kaksosten imetys ei kahden aukon mallissa oikein onnistunut, paitaa pitää kuitenkin vähän venyttää sivulle päin ja kahteen suuntaan ei toiminut.

  Toi mekko on kyllä tosi nätti, kivassa imetysmekossa tuntee aina itsensä paljon ihmismäisemmäksi. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kaksosten imetys kyllä varmasti on hieman haasteellisempaa vaatetuksen kannalta kuin yhden vauvan :D! Ja ihan totta, kivat imetysvaatteet päällä on paljon parempi fiilis! :)

 27. Avatar E sanoo:

  Mä oon kohts vuoden verran jo imettänyt ja käyttäny kokoajan vaan vanhoja vaatteita. Siis semmosia missä saa kaula aukon ees just ja just vedettyy tissin alle :D sit vaa kädel peittäny tissii siit päältä. Rintsikstki on ollu ihan tavallisia vaan. Trikoopaidat ei ainakaan oo venyny ollenkaan! Välil vielki unohdan ku ostan vaatteita et niis pitäs olla syvä ja venynä kaula aukko. Pari paitaa on tullu ostettuu ja ne roikkuu vielki henkareissa ku niin pienet kaula aukot :( :)

  • Iina Iina sanoo:

   Haha no mut käyhän se noinkin :)! Ja onpahan sulla sit kivoja paitoja odottamassa imetyksen jälkeistä aikaa ;)!

 28. Avatar Kippuralla sanoo:

  stockmann myy myös tuota merkkiä, ja itse taisin joskus ostaa anton & ninasta-merkin mammafarkut on ihanat

  • Iina Iina sanoo:

   Mama Licioushan on Bestsellerin merkki kuten Vero Moda, Only, Vila ja Jack & Joneskin joten jälleenmyyjiä löytyy onneksi mukavasti :)!

 29. Avatar Carata sanoo:

  Ihana keltainen :) Eikä tuo mekkokaan pahempi ole. Mulla synnytyksestä on jo 9kk ja tuntuu siltä, että ei ole vieläkään päässyt takaisin tavallisiin vaatteisiin. Siihen tosin on monta syytä. Yksi on se, että imetän vieläkin ja on todella rasittavaa kaivaa sitä rintaa normaalin paidan alta. Usein jostain puristaa tai muutenkin on epämukavaa. Lisäksi nyt kesällä on ollut se, että koittaa pukea lämpimästi, jottei tulisi rintatulehdusta, sen kun voi kuulemma saada niin äkkiä…Myös mamma aikana tottui siihen, että vaatteet oli mukavia ja venyviä, joten farkkuja ei ole sen jälkeen näkynyt. Ja tietenkin, onhan noihin reisiin ja rintoihin vähän ylimääräistä tullut, joten esim.napilliset tunikatkin saattaa rintojen kohdalta puristaa, vaikka ovat odotusaikana olleet ihan ok.

  Mut pikku hiljaa. Odotan kyllä sitä, että pääsee pukeutumaan niin, kuin haluaa. Ja ehkä vähän itsekkäästi ajatellen, haluan kroppani takaisin.
  Vuosi imetystä ja sit viimeistään lopetellaan. Ihanaahan se imettäminen on, mutta joskus senkin on loputtava. Vaikka töihin en ole menossa ihan heti, koska toinen vauva haaveissa, niin olishan se mukava, ettei odotus aikana joku roiku rinnalla. Sitten vauvan kanssa se vieroittaminen olis vielö kauheampaa. Tai mulle jäi ainakin trauma lukiessa vauva-lehden juttua siitä tandemi imettäjästä, jolla siis oli vauva ja taapero.

  • Iina Iina sanoo:

   Imetys on kyllä paljon mukavampaa silloin kun on siihen hyvin soveltuvat vaatteet päällä :)! Mustakin tää kesäpukeutuminen on haastavaa kun rintoja pitäisi suojata vaikka tuntuu että tulee kuuma :(!

   Ja oi ihanaa, vauvahaaveita :)! Mustakaan ei varmaan tandemi-imettäjäksi olisi mutta nostan kyllä hattua niille joilta se onnistuu :D!

 30. Avatar suski sanoo:

  aivan ihana toi keltainen toppi, sopii sulle tosi hyvin !:)

 31. Avatar Laura sanoo:

  Ei herranjumala sentään sä oot Iina niin kaunis ja upea! Ja niin tyylikäs aina vaikka raskaus ja imetys rajottaakin pukeutumista jonkun verran. Kunnon supermimmi! ;)
  Ja on muuten uudessa pirpanassa paljon samaa näköä kun Tiarassa! Kivoja tälläset ”vertailu”jutut :)
  Toivomustakin oli:
  Haluisitko tehdä postauksen teidän tavallisesta päivästä? Muistaakseni oot tehnyt sillon kun oli vaan Tiara mut olis kiva kuulla nyt kun toinen on touhukas ja toinen aika unelias, et miten teidän päivät yleensä menee? Missä välissä postailet/nukut päikkärit(?)/siivoilet/teet ruokaa ym. Tuntuu että ehdit niin paljon, kun muut vaikuttaa vaan voivottelevan ettei ehdi mitään vaikka olis vaan yks lapsi.. Ymmärrän jos tuntuu liian yksityiskohtaselta mutta ois hauskaa kuulla!
  Tulipa maratonkommentti taas vaihteeks..

  • Iina Iina sanoo:

   Voi että, kiitos ihan hurjan paljon♥♥ :) Ihania tyttöjä on molemmat neidit, ja on heissä paljon samaa näköä vaikka paljon löytyy eroavaisuuksiakin! :)

   Mä tein tuossa äitienpäivää edeltävänä perjantaina sellaisen päivä kuvina -postauksen jossa aika yksityiskohtaisesti selitin myös meidän päivän kulusta, mutta voisin tehdä myös sellaisen ihan päivärytmipostauksenkin :)! Kiitos ideasta! :)

   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   • Avatar Laura sanoo:

    Joo sellanen arkipäivärytmijuttu just, että ku oot yksin ja otto töissä ym! Vaikka oli toi tosi kiva postaus toi äitienpäiväki! Ei siinä mitään vikaa, videot on aina mitä parhainta, mut meinasin just sellasta toisenlaista! :-)) Olis kiva kuulla!

 32. Avatar Nimetön sanoo:

  Viskoosi on ehkä paras materiaali vaatteissa ikinä! Ihana päällä!

 33. Avatar outi sanoo:

  Pitäny kysyy et oliks tuo sun rusketusvoide body shopista? Mä haluun kans samaa, näyttää niiiiiiiin kivalta, varsinkin sun keltaisen puseron kans :)

 34. Avatar Mmarika sanoo:

  Vautsivau! Tota paitaahan pitäs mielellään vaikka ei imetäkkään!!! Ja toi sun kroppa!!! Oot kyllä huippu esimerkkiäiti :)) Jatka samaan malliin! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Haha no kai sen voi tilata vaikkei imettäisikään ;D! Kiitos paljon ihanasta kommentista :))!♥♥

 35. Avatar Mira nda sanoo:

  Upeasti sopii nuo vaatteet sinulle, ihanaa kun tyylikkäitäkin imetysvaatteita valmistetaan. :)

 36. Avatar iitu sanoo:

  Heippa! Ihana blogi sinulla :) Anteeksi jos tulee liian henkilökohtainen kysymys.. Kyselisin että mitä kokoa sinulla tuo keltainen paita on? Mietin tilaamista ja pähkäilen meneekö itselle S va M koko.

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjasti :)! Mulla on S-koko kun ei pienempää ole Mama Liciouksen äitiysvaatteissa :( Mutta onneksi tuo S oli paidassa suht sopiva!

 37. Avatar sallaii sanoo:

  Oon jo monesti kattonu, että kuinka nätti oot tossa keltasessa paidassa ja kokonaisuudessa, jotenki niin kesäinen ja noi hiuksetki sopii hyvin tähän kesään!

Kommentoi