Kesäfiiliksellä kiireen keskellä

16.05.2013

Varmaan aika moni muukin on tänään ollut kesäfiiliksellä, niin mäkin! Mulla kesäfiilis alkaa tulla kunnolla aina vapun jälkeen, oli sää mikä hyvänsä. Loppusilauksen kesätunnelmaan antaa tämä jokavuotinen Euroviisuviikko, mä kun satun olemaan kova viisufani ja perinteenä onkin istua hyvän ruuan ja -seuran kanssa kuin tatti ja tapittaa viisulähetyksiä. Blogia alusta asti tai viime keväästä asti seuranneet varmaan ovat huomanneetkin että mä tykkään Euroviisuista! Nyt mulla on onneksi tosiaan sitä hyvää seuraakin kun äiti saapui tänne viimein edes vähän parantuneen olkapäänsä kanssa moikkaamaan meidän perheen uusinta jäsentä (ja meitä muitakin) niin ei tarvitse Ottoa pakottaa katsomaan mun kanssa.

Tiara oli revetä liitoksistaan kun huomasi eilen aamulla mummun ja Mörkön olevan täällä ja jos edes mahdollista on neidillä tällä hetkellä vielä noin 1000% kovempi puheripuli kuin yleensä. Taisi olla kova ikävä mummua vaikka hän onkin jokapäivä moneen otteeseen puhunut mummun kanssa puhelimessa. Ihana että äiti tuli vihdoin tänne ja sai nähdä meidän pikkutyypin, tuntui niin oudolta että äiti ei ollut vielä neitiä nähnyt vaikka eihän sille olkapään murtumiselle ja sen paranemattomuudelle tietenkään voinut mitään. Onneksi äiti voi nyt paremmin ja saadaan olla yhdessä vielä muutama päivä ennen kuin äidin pitää palata Ouluun kuntouttamaan olkapäätä taas.

Me ollaan ulkoiltu kumpaisenakin päivänä ja Tiarakin on kävellyt hurjan pitkiä matkoja ihan reippaasti. Mahtavaa kun ilmat ovat näin hyvät ja ollaan kävelyiden lisäksi vietetty aikaa niin leikkipuistoissa kuin omalla pihallakin. Leikkipuistoista mun täytyykin kirjoittaa enemmän asiaa kunhan kerkeän, niistä en nimittäin vielä aiemmin ole kirjoittanutkaan ja mulla on mielessä pari juttua. Mulla on valitettavasti kuvaaminen jotenkin jäänyt vähän vähälle mutta muutama kuva sentään ollaan tänään napattu, täytyy taas muistaa pitää kameraa useammin kädessä sen jäätelön sijaan!

IMG_2488x IMG_2489x IMG_2485xPäivän asu / Nahkatakki Asos / Aurinkolasit Gina Tricot / Toppi H&M / Farkut Bik Bok / Shopper Mango / Kengät Zara

IMG_2465 IMG_2478 IMG_2494 IMG_2504 IMG_2510x IMG_2528Tuo yksi kuva vauvasta on ihan paras missä hän haukottelee, näyttää ainakin mun mielestä siltä niinkuin vauva huutaisi jotain taisteluhuutoa valmiina potkunyrkkeilemään! Vauvalla on huomenna 1-kuukautis neuvola, jännä nähdä paljonko meidän neiti gasellisääri on oikein kasvanut, painoa veikkaisin ainakin tulleen reippaasti lisää kun neiti syö maitoa sen verran ahkeraan tahtiin. Huominen on muutenkin kiireinen päivä, on aamusta iltaan kaikenlaista puuhaa, niinkuin tuntuu olevan melkeinpä joka päivä tällä viikolla. No, en valita. Edelleenkin kaikki toiminta sen raskausajan vuodelevon jälkeen tuntuu tervetulleelta, mukavalta ja piristävältä.

Oli pakko laittaa vielä kuva meidän toissapäivän sapuskoista, oli nimittäin sen verran hyvät pöperöt! Fajita-kanaa, tortilloja, salaattia, creme fraichea ja mikä parasta: mango-avokado-chili-limesörsseliä joka on niiiin huippuhyvää! Siihen tulee siis 3-4 kypsää avokadoa kuutioina, yksi mango tai 1/3 pussillinen pakastemangokuutioita, yksi chili silputtuna, puolikkaan limen mehu sekä suolaa ja mustapippuria. Yksinkertaista, hyvää ja terveellistä (siis se sörsseli, fajita-kana ei ehkä niinkään terveelllistä mutta hyvää sekin).

Mä jatkan nyt Euroviisujen jännäämistä, toivottavasti Suomi pääsee jatkoon! Sitten täytyykin rientää nukkumaan kun meillä on aamulla aikaisin menoa. Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille♥


No Responses to “Kesäfiiliksellä kiireen keskellä”

 1. Avatar -tea sanoo:

  Ihana kesäfiilis välitty noista kuvista, oot kyllä niin upea ilmestys! Ja tuo pieni, voiko suloisempaa vauvaa olla olemassakaan!
  Innolla saa aina odottaa postauksia, ne on oikein huokuu positiivista elämän iloa ja ei voi kuin hymyillä niitä lukiessa.

  Yksi parhaista blogeista ikinä. <

  • Iina Iina sanoo:

   Voi että, kiitos ihan mielettömän paljon sun ihanasta kommentista♥♥ :) Vauva on kyllä supersuloinen, en voi kieltää ;)

   Ja ihana kuulla että täältä tulee iloinen fiilis! Mahtavaa kesää sulle :)

 2. Avatar Saara sanoo:

  Rakastan tätä blogia. Rakastan! Vau.

  Ihana taisteluhuutokuva! :’D <3

 3. Avatar Maria sanoo:

  Vooi hän näyttää ihan Tiaralta! Ihana!! Sulla on tosi makeet pöksyt! ;)

 4. Avatar Mintue sanoo:

  Jee Krista! Täällä kans yks Euroviisufani. Mun mielestä tän vuoden pippalot on ollut parhaimmat vuosiin!

  Kiitos tosta sörsselivinkistä! Ihan varmana kokeilen seuraavan kerran kun fajitaksia teen! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hitsi kun ei tullut voittoa Suomelle vaikka oli niin hyvä tyyppi ja biisi :(! Mutta hyvä oli Tanskankin viisu ja voitto ihan ansaittu! :D

   Ja sörsseli on naminam, suosittelen :)!!

 5. Avatar :) sanoo:

  Millainen oli mummin ja tytyn kohtaaminen :)

 6. Avatar Umpsit sanoo:

  Onpa vauva kasvanut kovasti!! :) Kyllä siellä teillä näyttää ihan kesä jo olevan, täällä vielä ootellaan… :D

 7. Avatar Nina sanoo:

  Voi että sä olet ruskee! Oikeen korostuu vielä tuo väri noitten keltaisten farkkujen kanssa :)

 8. Avatar milli sanoo:

  Ihana kesäfiilis välittyy näistä kuvista! :) Tajusin tätä postausta lukiessani että oot niiden harvojen blogien joukossa, joiden postauksista jaksan lukea tekstin. Yleensä katselen vaan kuvat ja silmäilen tekstiä. Sä kirjotat kuitenkin niin nätisti ja arvostavasti sun lapsista ja perheestä, että sun juttuja lukiessa tulee itsekin hyvälle tuulelle ja sun mahtava asenne myös tarttuu! Kiitos tästä blogista, odotan aina innolla uutta postausta :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi miten ihana kommentti, kiitos ihan mielettömän paljon♥♥ :) Ihana kuulla että mun juttuja jaksaa lukea ja saattaa kaupanpäällisiksi tulla vielä hyvälle tuulelle, ihan mahtavan hyvä mieli tuli mullekin sun sanoista! Mukavaa kesää!

 9. Avatar Emppu sanoo:

  Mä odotin myöhään iltaan asti sun postausta! :D Menin kyllä sitten nukkumaan kun sitä ei alkanut kuulumaan. Mutta ihana piristys näin aamuunkin! :) Olette ihania!♥ Ihanaa, että sun äiti pääsi kylään pitkästä aikaa!

 10. Avatar Nimetön sanoo:

  ihanat värikkäät kesäfarkut!! Oot aina niin kivasti pukeutunut<3 ja söpö vauva niinku aina :)

 11. Avatar Petra sanoo:

  Oon jokasta sun kuvaa ihaillut ja ihmetellyt, miten et näytä yhtään juuri synnyttäneelle! Itsellä 9kk ikänen poika ja näytän siltä, että oisin parinpäivän sisäl synnyttänyt, taikka jo toinen tulos :D
  Saako kysyä, mikä vaatekoko sulla menee? :)

  Tiara ja pikku vaavi on kyllä hyvin saman näkösiä, mun mielestä!
  Minkä ikänen Tiara nyt tarkalleen on?

  Hyvää viikonloppua sinnekin! :)

  • Iina Iina sanoo:

   No et varmasti näytä, olet vain turhan kriittinen itseäsi kohtaan! :) Kiitos ihan hurjan paljon!! Mulla menee jo oma vaatekoko eli 32 tai 34 tai XS :)

   On neideissä kyllä samaa näköä, mutta paljon löytyy omiakin piirteitä :) Tiara täyttää huomenna 1v8kk :)

 12. Avatar Niina sanoo:

  Ihana postaus, kiitos Iina! Erityisen ihana oli lukea, että äitisi pääsi viimein käymään teillä ja tervehtimään samalla vauveliakin. Oonko käsittänyt oikein, että sulla ei oo sisaruksia? Itse olen ainut lapsi ja elänyt koko ikäni äitini kanssa kahdestaan (tarkoitan siis lapsuus-/nuoruusaikaa; nykyisin asun jo omassa asunnossa ja elän avoliitossa). Monet kerrat ovat tuttavat tulleet sanomaan meille, että ihailevat sitä, miten lämmin, läheinen ja tiivis meidän äiti-tytär -suhde on. Tätä en ollenkaan ihmettele, sillä olemmehan olleet aina yhdessä/kahdestaan ja äitini on mulle ehdottomasti maailman tärkein ihminen (avomieheni lisäksi :D ). Tämän halusin sanoa siksi, että postausten kautta mulle on välittynyt sellainen kuva, että sullakin on samanlainen, lämmin ja läheinen suhde omaan äitiisi. Se on musta niin ihana, arvokas ja ainutlaatuinen asia <3 On surullista, kun tietää, että esim. omassa kaveripiirissä läheskään kaikkilla ei ole mahdollisuutta kokea samaa…

  Sit ihan asiasta toiseen… Mulla tuli mieleen sellanen juttu, että onko sulla aina ollut pitkä tukka? Siksi kysyn, kun katoin noita sun kuvia, niin tuli mieleen, että sun kasvonpiirteisiin saattais sopia tosi hyvin joku lyhyempikin hiusmalli. Vaikka ei pitkässäkään tukassa mitään vikaa ole :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon, mukavaa että tykkäsit postauksesta :)! Mustakin oli ihanaa että äiti pääsi viimein käymään :) Ja oikein, mäkin oon ainokainen ja aina äidin kanssa kahdestaan asunut!

   Osaan kyllä täysin samaistua kertomaasi läheiseen äiti-tytärsuhteeseen, mulla on nimittäin ihan samat kokemukset ja äiti on omien lasten ja Oton lisäksi ehdottomasti läheisin tyyppi ja mielettömän rakas ja tärkeä :) Ihanaa että sen on huomannut täältä bloginkin puolelta!

   On mulla ollut lyhytkin tukka muutamaan otteeseen ja vaikka oon niistäkin tykännyt niin kyllä pitkä tukka on se mun juttu, nytkin nää on liian lyhkäset mun makuun! :D Mutta kiitos paljon ♥

   Mukavaa kesää sinulle ja perheellesi!

 13. Avatar Larissa sanoo:

  Onko kuvassa se laukku jonka sait äitienpäivälahjaksi ? Oon niin superkade kun sulla on mies joka osaa ostaa lahjoja, sain ite synttärilahjaksi illallisen ravintolassa koska mies ei keksinyt mitään muuta lahjaa, enkä saanut ees jälkkäriä :D

  • Iina Iina sanoo:

   On kyllä :)! Ja hei ravintolaillallinenkin on aivan ihana lahja, vaikka jälkkäri unohtuikin ;D Mut noi miehet on vähän sellasii et pitää aina rautalangasta vähän vääntää että ne hiffaa naisten hömpötyksiä kuten lahjoja :D!

 14. Avatar Jenny sanoo:

  Kesä on niin ihanaa aikaa<3 ihanan kesäisiä kuvia! Voi kun pikku neidistä on tullut iso<3 koska pidätte ristiäiset?:) odotan jo niin innolla pikku neitin nimee:))

  Toivotaan että tulee oikein aurinkoinen ja lämmin kesä<3

  • Iina Iina sanoo:

   Kesä on kyllä ihana♥ Ja niin on pikkuneitikin joka tosiaan kasvaa hurjaa vauhtia :)! Ristiäiset ovat kesäkuun 15. päivä :)

   Toivotaan tosiaan, ihania kesäpäiviä sinulle!

 15. Avatar Noora sanoo:

  Varo rintatulehdusta kun hengaat ulkona kesäkuteissa! Auringon kuumuus on nähtävästi aika petollista ja helposti saa liikaa vetoa kun ei ole tarpeeksi vaatteita tuossa rintakehän paikkeilla. :D

  Nimim. Mua sattuuuuuu….

 16. Avatar Mirva sanoo:

  Ihanat kesäkynnet ;) Pisti heti silmään.

 17. Avatar milla sanoo:

  Moi ihana Iina!
  Löysin tänään blogisi ja oonkin nyt lueskellut vanhoja kirjotuksia urakalla läpi ja jään vastaisuudessakin seurailemaan! :) Yhdessä postauksessa kirjoitit Helsinkiläisen kauneussalongin törkeästä toiminnasta ja mua kiinnostais että kuinka siinä jutussa kävi, saitko hyvitystä??
  Järkyttävää miten huonoa asiakaspalvelua joskus saa, vaikka itse yrittää olla asiallinen ja mukava :/

  • Iina Iina sanoo:

   Heippa! Kiva juttu että löysit tänne ja tervetuloa mukaan seuraamaan!! :)

   Se juttu jäi taka-alalle kun meidän vauva syntyi siitä melko pian sitten, mutta mä koen että se mun kirjoitus ja sen saama huomio riittää mulle, toivon vain etteivät muut joudu kokemaan samaa! :/

 18. Avatar jannika sanoo:

  tää on kyllä yks mun lemppariblogeista!
  ois muuten kiva jos voisit taas postailla päivitystä tästä teidän kakskielisyystilanteesta, onko tiara oppinut ruotsia paremmin sun muuta :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.