Viikonloppuisia kuulumisia ja TherisDream -arvonnan voittaja

18.05.2013

IMG_2543x IMG_2546 IMG_2556 IMG_2565 IMG_2592Heippa! Meillä oli eilen niin kiirettä että en kerennyt tulla kertomaan edes pienemmän neidin neuvolakuulumisia, mutta nyt Otolla alkoi onneksi kesäloma niin josko nämä kiireet hetkeksi hellittäisivät? Eilen meillä oli siis aamulla isyydentunnustus, päivällä pienemmän neuvola ja sitten mun ripsihuolto ja illalla sitten Otto oli viettämässä varpajaisiaan viimeinkin ja mä olin äidin ja tyttöjen kanssa kotosalla. Tänään suunnattiin heti aamulla aikaisin äidin, tyttöjen ja Mörkön kanssa ulkoilemaan ja Tipa innoissaan talutti Mörköä melkein koko lenkin! Mörköä on helppo taaperonkin taluttaa kun se on sellainen pieni kiltti rimpula joka ei vedä tai karkaa.

Aamulenkin jälkeen Tiaralle ihan yhtäkkiä nousi tosi korkea kuume ilman mitään ennakko-oireita ja Tipa onkin sitten ollut ihan raukkeli loppupäivän. Kuume on huidellut lähellä neljääkymppiä vaikka ollaan annettu kuumelääkettäkin tasaiseen tahtiin, aina hetkeksi se on onneksi laskenut ja Tiara on muistanut juoda paljon vettä ja mehua. Toivottavasti kuume hellittää pian eikä Tipalle tulisi muita flunssaoireita niin ei vesittyisi ihan kaikki ensi viikon mukavat lomasuunnitelmat kuten Lintsireissu ja piknik rannalla.

IMG_2605x IMG_2618xMulla oli tänään lähes meikitön päivä (kulmakarvoissa vähän väriä ja uudet ripsipidennykset, ei muuta) ja tukkakin oli vain hutaistu aamulla kiinni ennen ulos lähtöä kun turhauduin bad hair dayhin, aina ei vaan jaksa laittautua eikä onneksi tarvitsekaan. Nämä kuvat on mun ja Oton pikaiselta lähikauppapyrähdykseltä kun käytiin ostamassa Tiaralle pillimehua, juotavaa jugurttia ja muuta helposti alasmenevää syötävää sillä aikaa kun Tiara nukkui kotona mummun hellässä huomassa. Kauppareissun jälkeen kokattiin maailman herkuinta kanasalaattia josta meillä on monia variaatioita. Tänään laitettiin kanan lisäksi halloumia, tomaattia, kurkkua, hunajamelonia, salaattia, salottisipulia, viinirypäleitä ja hunaja-öljy-balsamico-seoksessa paistettuja cashew-pähkinöitä. Oli kyllä tosi hyvää!

IMG_2623Ruuan jälkeen mä kirjoittelin osoitteita kirjekuoriin sillä pian on aika lähettää ristiäiskutsut! Viime aikojen suosituin kysymys kommenttiboksissa onkin ollut että koskas me järjestetään ne ristiäiset oikein ja nehän ovat kesäkuun 15. päivä eli vajaan kuukauden kuluttua. Mulla päivä päivältä jännitys kasvaa ja tekee niiin mieli paljastaa jo neidin nimi mutta vielä täytyy malttaa. Ristiäiskutsujen lisäksi oon alkanut miettimään jo tarjoiluja ja ostanut pinkkejä tarjoiluvateja ja laajentanut meidän Teema-astiastoa että olisi edes hieman enemmän samanlaisia kuppeja ja lautasia kuin viimeksi. Ristiäiskutsut mä tilasin Ifolorilta ja halusin niistä meidän näköiset ja yksinkertaisen tyylikkäät, mitäs pidätte?

IMG_2630 IMG_2635Eilen oli tosiaan vauvan 1kk-neuvola ja voi miten hienosti neiti olikaan kasvanut! Pituutta oli jo 55,5cm ja painoakin 4540g eli suunnilleen 900 grammaa on tullut lisää kahden viikon iästä ja nyt neidillä on kuulemma juuri tismalleen oikea paino-pituussuhde. Ja kyllähän sen näkee miten vauva on kasvanut hurjasti kun vaatteetkin istuvat jo paljon paremmin kuin ekoina viikkoina! Vauva sai kehuja tarkkaavaisuudestaan kun hän tuijotteli neuvolatätiä silmiin ja seurasi lelua katseellaan todella tarkkaan. Seuraava käynti taitaakin olla sitten jo se milloin saa sen ensimmäisen rotavirus-rokotteen (jos oikein muistan Tiaran vauva-ajalta?).

IMG_2681 IMG_2692 IMG_2708Äiti lähtee huomenna takaisin Ouluun mutta on ollut kyllä ihanaa kun äiti on ollut meillä tämän viikon ja ollaan saatu viettää aikaa yhdessä! Ja on pienempi neiti onnistunut jo kietomaan mummunkin pikkusormensa ympärille, Tiarasta nyt puhumattakaan. Harmittaa vaan kun Tipa-raukka on nyt kipeänä ja sitten vielä rakas mummu lähtee taas Ouluun niin voi olla neidillä huomenna vähän harmitus päällä. Täytyy koittaa keksiä Tipalle jotain piristystä! Mä muuten arvoin sen TherisDream-arvonnan voittajankin tänään ja voittajaksi selviytyi tälläinen kommentti:

voittajakommenttiOnnea Sannille imetystyynyn ja Mamma Padsien voitosta! Mä otan suhun huomenna yhteyttä sähköpostitse. Nyt mä alan jännäämään Euroviisujen finaalia äidin kanssa, mutta huomenna vuorossa ainakin kommentteihin vastailua kun on tässä kiireen takia jäänyt se vähän jälkeen taas. Pahoittelut siitä! Hyvää yötä ja mukavaa lauantai-iltaa kaikille♥


No Responses to “Viikonloppuisia kuulumisia ja TherisDream -arvonnan voittaja”

 1. Avatar Sanni sanoo:

  Oujee, ensimmäinen kerta ikinä kun jotain voitan blogiarvonnoista ja nää tulee todellakin tarpeeseen! Mies naureskeli mun voitontansseille :D

  Teidän pikkuneiti on kyllä niin älyttömän suloinen ja ihan itsekin herkistyy (raskaushormonit<3), saataispa oma pikkunen jo syliin!

 2. Avatar weew sanoo:

  Tosi ihana paita sulla, mistä se on?:)

 3. Avatar plipp sanoo:

  Voi Tiaraa! :/ pikaista paranemista tytölle! Onko Tiara sairastanut jo vauvarokon? Itseä aina alkaa huolestuttaa, jos nousee pelkkä kuume ilman muita oireita, vaikka nykyään taitaa olla pelkkää kuumettakin liikkeellä ilman muita oireita. Vauvasta on tullut jo ihanan pyöreäposkinen, sulla on hyvää maitoa ! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Toivotaan että Tiara paranee pian♥ Tiaralla on ollut jo vauvarokko 1-vuotissynttäreiden aikaan onneksi, toivottavasti tää kuume hellittäisi pian. Ja hahah meidän neiti supersyömäri kyllä kasvaa kiitettävään tahtiin, kai se on pakko uskoa että mulla on ihan hyvää maitoa :D!

 4. Kamalaa kun olet alkanut kirjoittamaan useasti! :D Ei se siinä niin kamalaa ole, mutta mulla on joskus vaikeaa alkaa lukemaan sinun pitkiä postauksia, kun mulla pelottaa lukea suomeksi. Mulla on todellakin suomenkieli heikennyt, varsinkin lukeminen ja pelottaa lukeminen sen takia kun totuus on se että olen tullut huonommaksi. Tämän postauksen jälkeen ajattelin, ”heei mitä sä pelkään, ihan sujuvasti ja nopeasti luit”. Sitten vielä tuli mieleen että on pari postausta lukematta, mutta kyllä ne varmaan yhtä kivasti menee.

  Oot tosi hienon näköinen ilman meikkiäkin ja tekisi tosiaan mieli sinun tekstien takia tutustua sinuun paremminkin. Haluan todellakin hengailla enemmän lapsi-perheiden kanssa, jossa vanhemmat ovat suunilleen yhtä vanhoja kuin mä. On täällä pari , mutta en ole vielä kyselyt jos voitaisi jotain keksiä. On joskus tylsää tavata niitä joilla ei ole lapsia, eikä ymmärrä minkälaista minun arki nykyään on. Jotku ymmärtää jotku ei. Onneksi kaikista lähimmät ja tärkeimmät ymmärtää! :)

  Paranemistä Tiaralle! Toivotaan että huominen on parempi. Tunnuntuu siltä että te olette aivan huippuja vanhempia!

  • Iina Iina sanoo:

   Älä pelkää lukea suomeksi, harjoitus tekee mestarin :)! Ja tosi hienosti sä osaat kirjoittaa suomea, mikset siis lukeakin :)

   Kiitos paljon♥ Mä harvemmin oon ilman meikkiä missään kun en ole tottunut! Ja me jutellaan niin usein täällä kommenttiboksin puolella että tuntuu kuin oltaisiin jo ihan tuttuja :)! Se on mukavaa kun löytyy seuraa toisista lapsiperheistä jotka ymmärtävät täysin millaista se arki on!

   Toivotaan että Tiara paranee ja kiitos paljon viel ihana! Huippu vanhempi olet sinäkin!

   • Oli minulla outoa alussa kulkea ulkona ilman meikkiä, kun näin itseni jostain näyteikkunasta tai kaupassa olevissa peileistä. Mutta nyt olen tottunut! Raskauden aikana en jaksanut ollenkaan panostaa ulkonäkööni (paitsi joskus). Lähdin ulos vaikka miltä näyttäisin! Joskus on hyvä että asun maalla ;) Täällä sitten kaikki näyttää miltä lystää. Ainakin maalaismiehet/naiset.

    Muuten, se että kirjoitan hyvin (nykyään paremmin) suomea, on sinun blogisi ansiota! Sinulta opin miten sanoja kirjoitetaan (ja lauseen muodostelun) ja olen lopettanut kirjoittamaan puhekielellä. Yritän panostaa enemmän kirjakieleen ettei suomenkieli kokonaan katoa täällä Ruotsin puolella. Puhun vain suomea joidenkin kavereiden kanssa ja tietenkin oman perheeni (vanhemmat, sisarukset) kanssa. Kotona puhun suomea tytölle ja ruotsia sitten avomiehelleni.

 5. Avatar Riitta sanoo:

  Nyt on pakko kommentoida,vaikka usein oonkin liian laiska :D meillä sattumoisin oli vasta myös ihan samanlailla kuumetta 1,5v tytöllä,yhtäkkiä päiväunien jälkee nousi 40 ja melkein siellä pysyi lääkkeistä huolimatta,ja kun muuta flunssan oiretta ei pahemmin ollu,pissatulehdus se sitten oli.eli kannattaa kyllä jos ei ala päivän sisällä kuume laskea,käydä nopeesti tarkistuttaa kun tulehdus vetää nuo pienet tosi nopeasti sitten huonoon kuntoon :( varsinkin jos ei muita oireita ole,pissatulehdushan ei pienillä kirvele tms niinkuin aikuisilla,usein kuume on ainoa merkki…mutta lääkkeillä ole kyllä helpottui heti seuraavana päivänä :) toivotaan että teidän neiti paranee pian!

 6. Avatar Fiona sanoo:

  Siis nyt mua alko häiritseen, mikä Tiaran koko nimi olikaan? Muistan vaan,et joku ihana! :)

 7. Avatar Janina sanoo:

  En tiiä onko tätä sulta jo kysytty mutta olisitko mahdollisesti halukas myymään sun dopplerin? :) jos teillä ei ole enää käyttöä sille :)

 8. Avatar jannika sanoo:

  Saat kyllä olla ylpeä kun sulla on noin ihana perhe, näytätkin sädehtivän kauniilta ja onnelliselta :) paranemisia tiaralle! ♥

 9. Avatar Mama sanoo:

  Hei! Ihan pakko kysyä sulta, että miten olet saanut kasaan Tiaran vanhat vaunut?!?! Mulla on samat vaunut(ostin käytettynä, joten ei ole ohjeita mukana) mutta en saa niitä millään kasaan.. Mistä ihmeen napista pitää painaa?
  Kiitos avusta <3
  T. tietämätön :(

 10. Avatar mansikkainen sanoo:

  Moi! Nykyään kun on yleistä, ettei lasta kasteta vaan pidetään nimenantojuhlat. Millä perusteella sä kastat teidän lapsen? Ootteko ite uskossa ja haluatte sen takia liittää myös lapset kirkkoon? Tuntuu että tosi monet kastaa lapsensa miettimättä enenpää sen tarkoitusta, mutta onhan sekin tietty ihan ok.

 11. Avatar -tea sanoo:

  Voi Tipa, pikaisia paranemisia! Tiara on jo niin ison tytön oloinen, ihana!

  Tosi kivat kutsukortit, yksinkertaisen nätit, ja mikäs sen parempi kuin pieni päivänsankari koristaa korttia koko suloisuudessaan.

  Mielettömän hyvännäköistä salaattia, alko heti itselläki tekee mieli

 12. Avatar Karla sanoo:

  Oi että, sä puet sun ihanat tytöt kyllä niin suloisesti :) Aina kun luen sun blogia, mulle tulee niin sellainen fiilis, että haluaisin joskus yhtä ihanan perheen kun sulla. Sulla on kyllä niin ihanat tytöt ja mies, kuten sä itsekin. Sun blogi innostaa niin paljon haaveilemaan omasta tulevaisuudesta, kun on itse niin erilaisessa elämäntilanteessa. Oot myös huippuhyvä kirjoittamaan, jonka takia sun tekstejä on vielä mukavampi lukea! Ja paljon onnea pikkuisen johdosta vielä näin myöhässä! :)

 13. Avatar Laura sanoo:

  Hei! Tiara näyttää ekassa kuvassa ihan sulta!! En ole edellisten postauksien kommenttibokseja lukenut, niin en tiedä onko näin sanottu jo, varmaan on :). Mutta tosi söpöä :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.