Keltaisena juhlimassa

02.06.2013

Eilen me (kuten varmaan aika moni muukin perhe) suunnistettiin sukulaisen valmistujaisjuhliin ja nautittiin koko päivän ajan aivan upeasta säästä! Matka meiltä kotoa Vantaan puolelle oli pitkä mutta sujui mukavasti ja vaikka me pikkuisen eksyttiinkin kun ensimmäistä kertaa yritettiin kävellä asemalta juhlapaikalle kun ennen ollaan menty autolla, ei matka ollut yhtään paha vaan oikeasti oli ihanaa kävellä auringossa. Mäkin olin varmuuden vuoksi varustautunut varaballerinoilla niin ei kävelymatka onneksi senkään vuoksi tuntunut tuskaiselta.

Oli ihana saada eka kertaa synnytyksen jälkeen oikein laittautua kunnolla ja mä olinkin kovasti odottanut että saan pukeutua siihen Zaran keltaiseen mekkoon. Mekko ei ollut imetykseen soveltuva ollenkaan mutta onneksi kaikki vieraat viihtyivät hienosti ulkona kauniilla pihalla ja talon sisältä olisi löytynyt montakin vapaata imetyshuonetta mulle. Kaikki sujui siis kivasti senkin osalta kun kävin välillä aina syöttämässä vauvaa ja sitten vauva jatkoi uniaan tyytyväisenä. Paluumatkalla  kotiin vauvalle iski vielä junassa nälkä mutta onneksi juna oli uusi ja siisti lähijuna jonka vessassa mahtui imettämään ihan mukavasti.

IMG_4068x IMG_4077x IMG_4082xMekko / ZARA Laukku / River Island Kengät / ZARA

Korvakorut / H&M Aurinkolasit / Gina Tricot

IMG_4089x IMG_4094 IMG_4108x IMG_4119x IMG_4129x IMG_4131x IMG_4136x munmurut IMG_4147 IMG_4153 IMG_4157 IMG_4161xJuhlissa riitti huippuherkullista ruokaa ja mukavia ihmisiä ja Tiara vipelsi innoissaan ympäri omakotitalon pihaa. Tiara tuntui  niin isolta tytöltä kun se vaan paineli menemään Oton serkkujen kanssa omille teilleen niinkuin isokin neiti ja jätti äidin ja isin istuskelemaan pihalle itsekseen. Tiara myös oppi kävelemään portaita ylös aivan itse mikä on tähän asti pelottanut neitiä tosi paljon ja tykästyi suloiseen Donna-koiraankin vaikka koiralla oli huomattavasti enemmän kokoa kun Tiaralle tutummalla Mörkö-koiralla. Oli kyllä kertakaikkiaan aivan mielettömän ihana päivä!

Kyllä tuollaisina päivinä Otto saa mut hetkeksi innostumaan ajatuksesta että muutettaisiin sinne Espooseen, hankittaisiin se omakotitalo isolla omalla pihalla ja iso koira pihalle lasten kanssa juoksentelemaan. Lapset tykkäisivät, me voitaisiin pitää grillijuhlia ystäville ja laittaa vaikka uima-allas omalle pihalle. Mutta sitten taas tälläisinä päivinä mikä meillä tänään on ollut, tuntuu ihanalta että viiden minuutin kävelymatkan päässä on meri, kansainvälistä tunnelmaa huokuva rantabulevardi ja mieletön hiekkaranta upeine terassikahviloineen ja lempparileikkipuistoineen. Kaikessa on puolensa!

Miten teidän viikonloppu sujui? Kiersittekö valmistujaisia vai valmistuitteko kenties itse? Onnea vielä kaikille jotka valmistuivat! ♥


No Responses to “Keltaisena juhlimassa”

 1. Emppu sanoo:

  Ihania kuvia!♥ En aluksi edes tunnistanut Ottoa noista joistakin kuvista, se on jotenkin ihan muuttunut! :D Samoin katoin sun lisäämää insta-kuvaa silleen ”kuka ton vauvan vieressä oikeen makaa?” :D Haha!

 2. iitukka sanoo:

  Aivan ihania ja kauniita kuvia! :) Voi kun teidän pieninkin on niin suloinen ja ihanat juhlavaatteetkin! :) Ja Tiarasta on tullut ihana isosisko:)

 3. Kaisla sanoo:

  tulkaa espoosee vaan! :D haha <3 ihanat. oot niin kaunis tossa mekossa ja toi kampaus sopii sulle loistavasti!

 4. Janita sanoo:

  Ootte niin ihana perhe, voi että :) tytöt juhlapuvuissaan niin kauniina! Puhumattakaan susta! Huhh!

 5. teekuppi sanoo:

  On tää Espoo ihan mukava paikka, mutta riippuu paljon myös alueesta.
  Mutta siis omakotitalot on ihania, mutta niissä toki on enemmän hommaakin pihan laitossa yms. :)
  Mutta espoo on siitä hyvä, että kulkuyhteyksiä löytyy. :)

  Otolle sopii tosi hyvin tuo uusi tukka ja te tytöt olette olleet kaikki oikein somina! :)

  Tää teidän juhlittava tais valmistua merkonomiksi? :)

  • Iina sanoo:

   Joo Espoo on kyllä tuttu alue mulle, paljon kavereita asuu siellä ja itsekin yhden kesän työskentelin Tapiolassa ja asustin Otaniemessä (tosin siellä katselin enemmän sitä opiskelijaelämää :D) mutta kuitenkin :)! Onhan Espoo ihan mukava paikka ja tosiaan ihania taloja ja kaikkea, mut mä vaan oon niin henkeen ja vereen stadilainen, toisinkuin otto :D

   Kiitos paljon meidän kaikkien puolesta!♥ Mäkin tykkään Oton kesätukasta :D!

   Juhlittava valmistui ylioppilaaksi ja merkonomiksi kun hän kävi kaksoistutkinnon :)!

 6. Milla sanoo:

  Tosi nätti toi keltanen mekko, sopii sulle tosi hyvin. :) Nätteinä myös pikkutytöt. Meillä ei mitään juhlia ollut, ollaan poitsun kaa mun mummilla ja vaarilla. Koko elämäni aikanakin oon ollut vaan yksissä valmistujaisissa, nimittäin pikkusiskoni. :P

 7. annni sanoo:

  ihan mielettömän kauniina oot taas ollut! :o toi mekko sopii vaan niiiiin hyvin sulle! ootte kyllä niin hieno perhe :))

 8. M sanoo:

  Toi keltainen on kyllä selkeesti sun väri. :-) Meillä juhlittiin poikaystävän valmistujaisia, valmistui ict-asentajaksi. :P Mulla toi asuinpaikkajuttu on kyllä niin, etten vois koskaan asua Helsingissä. Pelkkä käynti Itäkeskuksen väenpaljoudessa on mulle ihan liikaa… :-D Mut sit taas toisaalta olis ihana asua siellä ”kaiken keskellä”. Voishan sitä joskus kokeilla. :-)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos♥ Ja paljon onnea poikaystävällesi :)!

   Hahaa no mut onhan Helsinki paljon muutakin kuin Itäkeskus, täällä on rauhallisempiakin alueita :)! Mä kyllä ymmärrän sen ettei kaikki viihdy väenpaljoudessa, itse oon vaan tämmönen kaupunkilaistyttö :D

 9. Emma sanoo:

  Upeita kuvia! Lapset niin suloisina ja ihanissa vaatteissa, ja sinä kauniina :)!
  Toi keltanen mekko sopii sulle tosi hyvin!
  Kiva että teillä tuo Tiaran tuttivierotus onnistui noin hyvin :)

 10. Salla sanoo:

  Voi että miten suloiset tytöt! :) Upealta näytät tuossa mekossasi, mikä vyötärö!! <3 :)

 11. Nora sanoo:

  Jee meitsi sai myös lakin, perjantaina!
  Ihana toi mekko, ihan on sun kropalle tehty :)

 12. Jaanh sanoo:

  Teidän tytöt on kyllä keskenään ihan samannäköiset. Pikkusisko on aivankuin Tiara vauvana. :)

 13. Inga sanoo:

  Toi keltanen väri pukee sua kyllä tosi hyvin. :) Teidän vauvassa on kyllä ihan hurjasti samaa näköö kun Tiarassa, kyllä tunnistais siskoiksi! ;) En oo varmaan ainoo, joka ei mitenkään malta enää odottaa, että saa kuulla neidin nimen.

  • Iina sanoo:

   Kiitos paljon<3 Silloin kun vauva on silmät kiinni hän näyttää aivan Tiaralta, mutta silmät auki hän on eri näköinen :D! Hassua! En mäkään malta odottaa nimen julkaisua!!

 14. Mimosa sanoo:

  Olis hirveetä asua jossain kaupungin keskustassa… Tukehtuisin… Mitä ne lapsetki siel tekee?

  • Jepa sanoo:

   Kyllä mun mielestä pienten lasten kanssa voi ihan hyvin keskustassa asua (tosin en ole itse kokeillut). Se voi olla jopa helpompaakin, siinä tapauksessa kun ei omista autoa. Kuitenkin pienet lapset ovat täysin ”valvonnanalaisia”, eli sinne puistoon tai minne ikinä, tarvitaan kuitenkin aikuinen mukaan. Isommille lapsille, jotka voi päästää jo lähiympäristöön keskenään, ei tosin varmaan niin hirveästi virikkeitä ole.. Tai ainakin meidän lähes 4v tykkää puuhailla jo omalla takapihalla sekä taloyhtiön leikkipihalla yksinään. (Tässä välissä kukkahattutätejä välttääkseni mainitsen, että käyn kyllä vilkuilemassa lasta ikkunasta ja poika tietää rajat, sekä sen, että pitää käydä välillä ”ilmoittautumassa”. Myös ”naapurivahdit” on meillä vähän turhankin tehokkaita ;)) Keskustassa en varmaan uskaltaisi päästää ulos yksin kun kuitenkin liikennettäkin on enemmän :) Mutta tiedä häntä, enpä oo ikinä keskustassa asunut! :)

   • Maiju sanoo:

    Joo ja Iina perheineen asuu todella rauhallisella ja mukavalla asuinalueella, eikä ydinkeskustassa :). Eli todella sopiva paikka lapsiperheille! Itsekin kasvoin samalla alueella ja 5+ ikäisestä sain jo leikkiä yksin kavereiden kanssa ulkona porukassa, eikä mitään ”vaaratilanteita” ilmennyt :).

   • Inga sanoo:

    Kaupungissa on paljon leikkipuistoja mihin voi mennä, sekä lähes jokaisen kerrostalon pihalla on lapsille keinut, kiipeilyteline, liukumäki ja hiekkalaatikko. Ainakaan Tiaran ikäinen ei kauheasti kaipaa mitään erikoista, hiekkalaatikko ja liukumäki riittää. Mielestäni pienten lasten kanssa kaupungissa asuminen ei ole yhtään sen hankalempaa, kuin maalla. :)

  • Iina sanoo:

   Mä oon itse asunut 2km keskustasta suurimman osan lapsuudestani (tai ne vuodet jotka juuri leikin pihalla ym) ja se oli aivan mahtavaa aikaa! Keskustassa on harrastusmahdollisuuksia vaikka pilvin pimein, useita mahtavia leikkipuistoja lähellä kotia ja koulu-/tarhamatkat eivät ole pitkiä :) Ja meilläkin tosiaan mun lapsuudessa naapurit kyllä katsoivat meidän muksujen perään kukin vuorollaan, järjestettiin yhteisiä grillijuhlia ja aina riitti pihalla leikkikavereita :)

   Meidän nykyisellä lapsiperheiden erittäin kovasti suosimalla asuinalueella on niin rauhallista että täällä ei öisin kuulu edes autojen ääniä vaikka ois ovet ja ikkunat auki :D Painotinkin postauksessani nimenomaan sitä että meiltä on lyhyt kävelymatka kaikkien ihanien aktiviteettien luokse, en sitä että me asuttaisiin keskellä kaikkea hälinää :)

 15. Nenne sanoo:

  Ihania kuvia jälleen <3 Kaunis ja teidän suloiset lapset <3

 16. Jenni sanoo:

  Näytät todella upeelta tuossa keltaisessa mekossa! Voi kumpikin tyttö on nii suloisia! Tulee aivan vauvakuume :)

 17. Kikki sanoo:

  Ihan älyttömän ihana toi mekko! Sopii vielä kaikenlisäks sulle tosi hyvin. Ja aawws teijä tytöt on nii sulosia<3

  Meilläki oli hulinaa koko edellisviikko, ku sisko sai lakin :D

 18. Maiju sanoo:

  Olet todella kaunis! Keltainen pukee sua erinomaisesti :).

 19. Satu sanoo:

  Nyt on aika kehua Ottoa, tosi ns. kaunis mies, joka komistuu koko ajan…

 20. Tiita sanoo:

  20-vuotias nuori nainen Helsingistä kirjoittelee elämästään ihanan pikkuneidin (9/11) äitinä ja maailman parhaan miehen kihlattuna♥ Tästä blogista ei puutu ainakaan rakkautta, hömppää tai tyttöjenjuttuja!

  Kyseinen pätkä on siis tän blogin fb sivulta! ja tuon lukiessa huomasin et siitä puuttuu maininta teiän juniorista (:

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.