Kiireinen kesän aloitus

05.06.2013

Heippa pitkästä aikaa! Mä oon juossut viime päivät pää kolmantena jalkana ties missä, kerron myöhemmin mahdollisesti lisää mun kiireiden syystä mutta tällä hetkellä en vielä paljasta enempää. Mutta sen verran voin sanoa että kädet on täynnä puuhaa, kirjaimellisesti! Olen kuitenkin kaiken kiireen keskellä koettanut nautiskella myös aivan mielettömistä kesäilmoista jotka viimein ovat viikkoja muusta Suomesta jäljessä rantautuneet myös tänne etelään. Ollaan ulkoiltu joka päivä ja tänään uskaltauduttiin Oton, muksujen ja pikkuneidin tulevan kummisedän kanssa ihan rannalle asti testaamaan Tiaran uusia bikineitä! Mä tosin olen niin pää pyörällä kaikesta että hienosti unohdin neidin bikinialaosan kotiin, niin tyypillistä. Mutta onneksi se ei menoa haitannut, Tiara pulikoi sitten sortsit jalassa ja hauskaa näytti olevan!

IMG_4357 IMG_4368 IMG_4373 IMG_4377 IMG_4387x IMG_4401x IMG_4415x IMG_4417Tiara oli tänä kesänä vedestä paljon enemmän innoissaan kuin viime kesänä eikä olisi ollenkaan halunnut lähteä pois rannalta! Tiara istuskeli rantavedessä ja lätsytteli vettä sydämensä kyllyydestä ja huuteli innoissaan että ”Uimaan! Tiara osaaaa! Pinnalla!” Tiara on sanonut vaikka mitä ihanaa, hassua ja höppänää tällä viikolla ja oon kirjoitellut aina muistiin neidin parhaimpia väläytyksiä jotka ajattelin jakaa teillekin!

”Turva kiinni! Turva kiinni! Turva kiinni!… Vyö!”  Tiara puhuu siis rattaiden turvavyöstä ja huutelee tätä aina rattaissa istuskellessaan. Ei tietenkään ollenkaan kuulosta erehdyttävästi joltain muulta?

”Äiti, Tiara rakastaa sinua!” Tämän Tiara sanoi eilen kun hän ei saanut unta ja mä kävin vielä kerran sanomassa että äiti ja isi ja sisko rakastaa Tiaraa. Sydän suli kyllä niiiiiin pahasti kun neiti sieltä unisilla silmillä peiton mutkasta sanoi pienellä äänellä noin, aww♥

” Syönyt! Kiitos! Tiara pyyhkii itse kädet” Tämä on nyt vain yksi esimerkki asiasta jonka Tiara haluaa tehdä itse mutta neidillä on oikein kunnolla päällä nyt tämä minä itse -vaihe. Ja mikäs siinä, mukavaahan se on että Tiara opettelee tekemään asioita ihan itse!

”Pieni ystäväsikin” Mä en tiedä mitä Tipa tällä tarkoitti mutta näin hän tänään sanoi ja voi miten söpöltä se kuulosti! En tosin bongannut ketään pieniä ystäviä meidän kotoa?

”Tyttö poika tyttö tyttö poika pieni poikasia isi mitä ihmettä ne ovat?” 20kk ikäisen tajunnanvirtaa puuronsyönnin lomassa. Mitä ihmettä siellä taaperoiden päässä oikein liikkuu, hassuja juttuja? Ihana!

”Lämmintä, sopivaa, kuumaa, nam!” Niin olikohan se ruoka sitten sopivan lämpöistä vai ei? Ilmeisesti oli kun Tiara kuitenkin sanoi että ”nam!”. Ihana toinen kun pitää käydä kaikki vaihtoehdot läpi!

”Huomenta kaikilleni!” ja  ”Moi kaikilleni!” Tiara on hassu tyttö, hän opettelee taivuttamaan sanoja ja tällä hetkellä meneillään on ni-kausi. Aina ei taivutukset vielä mene aivan putkeen mutta usein onnistuvat oikein loistavasti! Tiara sanoo myös esim. omani, pupuni, leluni, isini, vauvani jne.

”Vauvaaaaa! Söpö! Rakas!” Tiara tykkää pusutella meidän pikkuneitiä ja aina muistaa kehaista vauvelia söpöksi siinä samalla, ihana!

IMG_4258 IMG_4264Pienempi typy vain kasvaa kasvamistaan ja on aivan ihana äidin pikkupulla♥ Oon kuvannut muutaman ihanan videonkin jotka mun täytyy jakaa teille, mä en vain nyt saa niitä ladattua jostain syystä youtubeen joten joudutte odottelemaan vielä päivän tai pari! Mä olen vastaanottanut edelleen toiveita pikkuneidin nimen arvailupostauksesta – ja ajattelin että saatte vielä kerran arvailla neidin nimiä ennen ensiviikon ristiäisiä. Sellaisen myönnytyksen päätin jopa tehdä että paljastan pienen jutun neidin nimestä: Se ei ala T-kirjaimella. Koska niin moni arvaili että vauvan nimeksi tulisi jokin T-alkuinen nimi, niin paljastan nyt että ei tule jotta arvauksiin tulee vaihtelua! Ja etunimiä vauvalle tulee siis kolme kuten Tiarallakin on. Hauskaa nähdä millaisia veikkauksia tällä kertaa tulee!

Nyt mä siirryn Oton viereen sohvalle katsomaan Shamelessia (on muuten tosi hyvä sarja!) ja nautiskelemaan vähän herkkuleipiä. Hyvää yötä ja ihanaa loppuviikkoa kaikille!♥


No Responses to “Kiireinen kesän aloitus”

 1. Avatar Julia sanoo:

  Voi että kun olisi itekkin jo tossa kunnossa ! Ihan kateeksi käy :) Pakko sanoa kun rupes naurattaa että sulla on vissii lintsit auki housuissa, tai ainakin siltä näyttää :D
  Mutta apua joko ne ristiäiset kohta on ! Hirmu nopiaa menee kyllä aika, ja täällä yks innokas (en kyllä taida olla ainoa ;)) joka odottelee jo nimen julkaisemista ! :-)
  Joko Tiara tietää siskon nimen? =) aattelin että onko teille sattunut mitään hauskoja tapahtumia tms missä Tiara vahingossa kutsuisi siskoaan nimellä :D

  • Iina Iina sanoo:

   Aww, kiitos♥ Ja hahhah joo jäi litsit auki kun kiireessä vaan kiskasin sortsit jalkaan :DD vähän noloa mut eipä se oo niin nuukaa näin kesällä!

   Tiara ei tiedä siskon nimeä, aina kun me kysytään Tipalta et mikä siskon nimi on niin hän ehdottelee kaikkea lihapullasta nallepuhiin :DD

 2. Avatar teekuppi sanoo:

  Voi kuinka Tiaran sanomiset saivat suuren hymyn huulilleni. :)
  Ettei Tiaralla olisi niitä mielikuvitusystäviä? Tai sitten jostain lasten ohjelmasta /kirjasta oppinut sanonnan? :) Katsooko hän kuinka paljon lasten ohjelmia?

  Mulle tuli mieleen, että olisiko teillä hääkiireitä meneillään? ;)

  • Avatar Jepa sanoo:

   Mullakin tuli hääkiireet mieleen ;)
   Nuo lasten mielikuvitusystävät on kyllä ihania :) Tai siis ei ne ystävät niinkään, mutta se mielikuvitus :D Meillä poika (nyt lähes 4v) 2-3-vuotiaana höpötteli jatkuvasti mielikuvitusystävistään ja nyt kun eräänä päivänä otin ne (heidät?) puheeksi ja kysyin mitä heille kuuluu, poika vastasi ”Äiti, ei niitä oikeasti ole olemassa”. Oli niin hellyyttävän kuuloinen kun oikein varovasti kertoi minulle asian, luuli kai että pettyisin :D

   • Iina Iina sanoo:

    Voi toista mikä ihana :DD!<3 Niin saattaahan Tiarallakin olla mielikuvituskavereita, mun serkullakin oli pienenä ja aina kun vein mun serkkua puistoon niin ne tuli mukaan ;D

  • Iina Iina sanoo:

   Haha, Tipa kyllä naurattaa aina meitäkin :D Kirjoja luetaan paljon ja niistä no varmasti oppinut kaikkia hassuja juttuja! Lastenohjelmia Tiara katsoo vaihtelevasti, välillä ei ollenkaan ja välillä tunninkin päivässä :) Riippuen vähän että mitä tehdään! Että varmaan on neidin suosikkisarjasta Kaapostakin jotain tarttunut :D

   Saattaa vähän jotain sellaista ollakin, mutta ei ihan vielä mennä naimisiin ;)

 3. Avatar Roosa sanoo:

  En tiiä mistä tän repäsin mutta ekana mun mieleen tuli ”Olivia”. :) Toisena Viola. Katotaa viikon päästä kuka arvaa. Olin kyllä viimeks yks niistä 6 jotka arvas tyttöä kun muut 90 veikkas teille poikaa;)

 4. Avatar Tessa sanoo:

  Toi Tiaran hattu, ihana! Mistä se on :)?

 5. Avatar Linkku sanoo:

  Uskon että Viola tai Fiona! :D Sellanen kutina.

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Mitkä Tiaran nimet olikaan?

 7. Avatar kaksikielinen sanoo:

  Freda, Frida, Fiona, joku ruotsalaishenkinen ihan varmasti! :D

 8. Avatar sinna-riikka sanoo:

  Mullakin on semmonen kutina, että pikkuneidistä tulee Viola! Mutta myös Olivia kävi mielessä! :))

 9. Avatar kaisa sanoo:

  aivan ihania noi Tipan jutut :DDD<3 ihana kun jaksat laittaa noita meillekkin !! :)

 10. Avatar Maria sanoo:

  Mulla on koko ajan ollu mielessä diana, ja kolmas nimi olisi amanda! :)

 11. Avatar st. brigitten sanoo:

  Hih, hassu Tiara :) Meiän neiti sanoi joskus hiukan alle 2-vuotiaana, että ”nainen ihminen, mies ei ollenkaankaan!” Jäi vaan mieleen ja naurattaa vieläkin :)

 12. Avatar Noora sanoo:

  Teidän typyn nimeksi on pakko tulla Frida, mä en suostu muuhun kun se on niin juuttunut mun päähän! ;D Olispa teidänkin ristiäiset jo, en millään malttais odottaa! Meillä on ristiäishäät ylihuomenna, jänskättää julkistaa pojun nimi ja erityisesti se ”tahdon”-kohta. :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahaa ihana :DD sit jos tytöst ei tuu Fridaa nii suutut mulle :D Ja oi että, ihan mielettömän paljon onnea sekä ristiäisistä että häistä, ihanaa!!♥ Tuu sit kertoon pojun nimi!

 13. Avatar Kaisla sanoo:

  tikru on kyllä ihana höpöttäjä! XD <3 en uskalla arvata ees pikku prinsessan nimee, koska tiiän että te ootte valinnu hälle jo täydellisen nimen. : ) oi että ois ihana mennä jollaki porukalla piknikille rannalle! pitää joskus ehdottomasti järjestää joku piknik. : D oot ihan hirveen ruskettunu!! apua, oon joku albiino verrattuna suhun ja en haluu turvautuu tekorusketuksee…XD läyttäisin joltai laikukkaalta lehmältä.. varmaan tulee oleen hauskan näköstä ku seisotaan ristiäisissä vierekkäin ja meillä on niin huomattava väriero! : D <3

  • Iina Iina sanoo:

   Oot ihana Kaisla <3 Ja oi niin oliskin, mennään ihmeessä piknikille :)!

   Kaisla mun rusketus on purkista, mä oisin kans albiino ilman itseruskettavaa :DD Oon kans laikukas lehmä ;)!

   En jaksa oottaa ristiäisiä<3

 14. Avatar Salla sanoo:

  Ihanaa, että kerrankin joku ei oo sitä mieltä, että bikinit pikkulapsella on jotain kamalaa seksualistamista ja pedofiileille palvelus. Ihmettelen kyllä suuresti miten se muka vaikuttaisi millään tavalla näkyykö se pieni pyöreä masu vai ei. Luulisi ainakin, että ennemmin pedofiileja kiinnostaa vaikka se minkä tahansa uikkarin kanssa paremmin esiin tuleva peppu.

  Meillä tyttö sai lahjaksi bikinit ja kun sellaiset nyt on niin en osta uusia sen takia että jonkun mielestä pikkutyttö ei voi käyttää bikineitä.

  • Avatar Jepa sanoo:

   Minun mielestäni lapsien pitäisi antaa juosta rannalla vaikka alasti, ilman että kukaan tulisi valittamaan siveettömyydestä ja pedofiilien ”ruokkimisesta”. Enpä oo ikinä tuollaisesta bikinivastaisuudesta kuullutkaan! Kai me sitten ton 8kk ikäisen tytön kanssa valitaan ne syrjäisemmät rannat kun uiskentelun aika koittaa.. :D

  • Iina Iina sanoo:

   No mun mielestä se että joku sairas ihminen näkee jotain seksuaalista pikkulasten bikineissä ei vaan ole meidän vanhempien eikä meidän lasten ongelma vaan niiden sairaiden ihmisten :D Munkin mielestä vauvojen pitäis saada olla vaikka alasti rannalla tai taaperoiden, se ois niille paljon mukavampaa!

 15. Avatar höpö sanoo:

  Frida Anne Elissa !

 16. Avatar Emppu sanoo:

  Olen ihan varma, ettei tyttö saa mitään perus-nimee, kuten toi Viola ja Olivia, mitä täällä on jo arvattukin. Siitä tulee joku sellanen mitä en oo ikinä kuullutkaan, niin kävi Tiarankin kanssa ;)

 17. Avatar Sanni sanoo:

  Pysyttelen vieläkin mun edelllisessa arvauksessa et Frida se on ..:)

 18. Avatar titti sanoo:

  Miks mulla tuli heti sun kiireistä mieleen, et teillä on pian häät :) Hih.

  Oi kuinka ihania kuvia! Hmm… Mikähän pikkuneidin nimi voisi olla… Joku kaunis Tiaran tyylinen se varmasti on :) Amanda, eii… Mä veikkaan Sofiaa vaikka ei se varmaan ole se :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hihih no ei nyt ehkä ihan pian vielä mut kyllä ne jonkinverran näihin kiireisiin liittyy ;D

   Kiitos paljon♥♥ Sofia on kaunis nimi ja Amanda on mun kolmas nimi :)

 19. Avatar iiiii sanoo:

  Hassuja nuo Tiaran jutut! :) Tosi kivoja kuvia, näyttää siltä, että teillä on ollut oikein mukavaa. Veikkaan, että vauvan nimeksi tulee Viena Anne Amelia. :)

 20. Avatar phocahispida sanoo:

  Ooh, Tiaralla on possessiifisuffiksi hallussa jo nyt, onnea!

 21. Avatar Petra sanoo:

  oi eikä kun rakastuin tohon tipan kesähattuun! Suloisia tyttöjä :’)

  Mä niin innolla odotan, että Kevin oppii puhumaan! Noi tipan letkautukset on niin sulosia :D♥ Minkä ikäsenä neiti sanoi ekan sanan, niin, että ymmärsi myös sen merkityksen?
  Kun meillä Kevin sanoi 9kk ikäsenä mamma ja vaava, mutta niitä hän okee edelleen ihan kelle vaan… :D

  Nimeä en osaa pienemmälle neidille arvata, mutta varmastikin joku erikoisempi, ihan niinkuin Tiarankin nimi :)

  • Iina Iina sanoo:

   Se hattu on ihana, varsinkin kun on käännettävä niin saa vaihtelua asuihin :)!

   Äiti oli Tiaran ensimmäinen sana ja sen hän sanoi 9kk iässä, ja vain mulle :) Sen jälkeen taisi tulla kakka ja ankka ellen väärin muista, nekin pitkästi ennen 1v ikää :D Se on kyllä mahtavaa seurata kun oma muksu oppii puhumaan, elätte ihanaa kehitysvaihetta :))!

   • Avatar Petra sanoo:

    Voi miten aikasin on alkanu tulemaan sanoja! :) Me yritetää kovasti höpötellä Kevinille kaikkee ja lukee kirjoi, kun pelkään, jos siit tulee samallain kun mun kaverin lapsi, lähenee kahtavuotta eikä sano sanaakaa…
    Mutta kaikki lapsethan kehittyy omaa tahtiin :)

 22. Avatar Jenni sanoo:

  Olisin veikkanut et nimeksi tulis Thelma tai Ariel mut teillä tais olla Ariel lelu niin tuskin sekään :) Veikkaan Elviira tai Stella!

 23. Avatar Kip sanoo:

  Ihanat muksut teillä <3
  Otanpa osaa nimiarvailuun näillä nimillä: Aura tai Valo. :)

 24. Avatar Hah sanoo:

  Miten sulla on noin isot tissit! :D tökeröö ehkä kysyä mutta oikeesti, oon kade.. Vai onks noi bikinit niinku jotkut että niissä on kauheesti toppausta? :)

 25. Avatar Annukka sanoo:

  Mä tiedän, että se on Amanda! Muuhun mä en suostu. :D

 26. Avatar Anne sanoo:

  Siis mitä, mä en edes avannut näitä kommentteja ja mietin vaan päässäni että hmm, vois olla Viola – osu niin sopivasti kalenterista silmään :D Mutta joo Violaa tulin itsekin veikkaamaan. Ehkä Isla voisi olla myös yksi vaihtoehto, vaikka onkin vissiin nykyään aika yleinen…

 27. Avatar minävaan sanoo:

  Mietin niit nimii ja mielee tuli Seela, Fria, Edda ja Isla :D Oon päiväkäkodissa töissä ja oon yrittäny ettii täält nimii joita vois veikkaa, mut lähes kaikki erikoisemmat nimet on pojilla :D Tiaran kohal olin sillon ihan varma, et hänestä tulis Amanda :D

 28. Avatar Maiju sanoo:

  Leona tai Milena!

 29. Avatar nella sanoo:

  Sofi, Freja, Flora?

 30. Avatar Annika sanoo:

  Ihania kuvia taas! Oooi ku vaava ja Tipa on suloisia neitejä :3 Ja vau kun sie oot palautunut hyvin, oot upea Iina!<3

  Veikkaan edelleen Fionaa, Dianaa, Lianaa ja Leonaa :) Toisiksi nimiksi ehkä Anne Elisabet tai Maria Elisa tai joku tällänen.

 31. Avatar K sanoo:

  Mainitsit muistaakseni jossain aiemmassa postauksessa että käytät itseruskettavaa? Mitä merkkiä? Näytät todella upealta :)!

 32. Avatar Jarno sanoo:

  Apua! :D Ei paljon auta, et nimi ei ala T kirjaimella. Mä en sit tiedä yhtään ;D

 33. Avatar Jenni sanoo:

  Oi miten ihania noi Tiaran höpöttelyt :) Tuo ”Äiti, Tiara rakastaa sinua” – sulatti kyllä niin mun sydämen! Miten hellyyttävää :’)

  Nimeksi veikkaan tulevan jonkun erikoisen, mitä tuskin on täällä vielä aiemmin mainittukkaan.. Sellassia on toki hirveen vaikea itsekkään keksiä :D Mutta veikkaisin että esim. Kielo, Neela, Seela… Jaa’a, vaikea mennä kyllä arvailemaan! Joku kaunis uniikki nimihän sillekkin varmasti tulee :)

  Oon muuten sun myötäs oppinu tykkäämään vähän erikoisimmista nimistä! Ennen ajattelin jostain syystä että voinkohan antaa lapselle jotain erikoista nimeä, mitähän muut aattelee jne.. Mikä on tosi hölmöä.. Mutta kun oon sun blogias ruennu seuraamaan, ja kuullu ton Tiara nimen, niin oon aatellu että VAU, siinä on mahtava äiti joka uskaltaa antaa lapselleen noinkin uniikin ja kauniin nimen! Kyllä kantaa sitä lapsi varmasti ylpeydellä :) Kaikkea hyvää teidän kesään! :) <3

  • Iina Iina sanoo:

   Tiara on kyllä niiin ihana pieni rakas höpöttelyineen♥♥

   Tosi kauniita nimiehdotuksia :)! Ja ihanaa että oot alkanut tykkäämään erikoisemmistakin nimistä! Eihän tavallisissakaan nimissä mitään vikaa ole, mun mielestä tärkeintä on se että löytyy lapselle nimi joka miellyttää vanhempia (ja lasta itseään toivottavasti sitten myöhemmin :D). Kaikkea hyvää sinunkin kesääsi ja kiitos♥♥ :)

 34. Avatar Inga sanoo:

  Ihana Tiara! <3 Se on kyl hyvä juttu, jos Tipa tykkää vedestä! Itse pienenä kuulemma olin hirveällä innolla menossa uimaan, sitten kun päästin rannalle, sanoin jyrkästi EI! Välillä käytiin varpaita kastelemassa ja sitten taas äkkiä pois. ;)

  Mää veikkaan, että teidän neidin nimeks tulee Auro(o)ra, Essi tai Helmi. :) Voisinpa sanoa, että arvaukset menee ns. päin honkia. :D

  • Iina Iina sanoo:

   Tipa on oikea vesipeto vaikka viime kesänä Tiaralla oli viel sama juttu et hirveesti halus veteen mut sit kun päästiin sinne niin ei halunnutkaan :DD!

   Kauniita nimiehdotuksia :)!

 35. Avatar Nimetön sanoo:

  Hehe, näin teiät eilen rannalla, tänään oli pakko käydä kyyläämässä, et joko oot tänne laittanu sieltä kuvia :) Hassua.:D

 36. Avatar Sande sanoo:

  Ihana Tiara <3 Alko kyllä naurataan tuo "tyttö poika.." lausahdus :-))

 37. Avatar arvaaja sanoo:

  nimeksi ei tule mitään perinteistä, se on aivan varma :) ei mikään aurora tai essi tai tällainen vaan joku uniikki, kuten Tiara. ja se on kans sellane suht helppo sanoa se nimi, ettei mikää aleksandria ym :D voisin kans veikata, että alkaa F-kirjaimella? ;) nooh se selviää sitte!

  ootteko paljastanut nimeä kenellekään? esim sun äidillesi?`eli tietääkö vaan sinä ja Otto teidän vauvan nimen? =)

 38. Avatar Sara sanoo:

  Ai vitsi tuo eka kuva on niin hyvä, kun Otto on tuolla tavaravuoren alla :D
  ja ihanasti Tiara puhuu vauvalle<3

 39. Avatar pauliina sanoo:

  NÄIN UNTA, että annoitte nimeksi Isabella, joten arvaillaampa että se olisi tuleva nimi:-)

 40. Avatar K sanoo:

  Minea, alexandra, ada, jasmine, cassandra, ella.. Eilen tuli vaikka mitä nimiä mieleen mut en muista niitä enään :D viola on kyllä hieno :)

 41. Avatar Nimetön sanoo:

  onko kukaan arvannu oikein? ;D ite en ees uskalla veikata mitään!:D

 42. Avatar Ida sanoo:

  Veikkaan Sagaa :) Kävin lukeen tän postauksen, pyörin muualla netissä ja yhtäkkiä päähän pamahti tää nimi, oli pakko tulla takasin veikkamaan kun en ensiks mitään keksiny.

 43. Avatar Nimetön sanoo:

  heei nyt mulla tuli yks nimi mieleen, Ruut! :-)) ihan ylisöpö olis <3

  • Iina Iina sanoo:

   Ruut on söpö kyllä :)!!

  • Avatar essi sanoo:

   Ite aattelin joskus että jos asuisin ruotsissa tai englannissa ni antaisin ehdottomasti miun pikku tytölle nimeks Ruth! Se olis maailman sulosin nimi, mut ite en halua antaa lapselle nimeä tyyliin Danielle Virtanen, jos Suomessa ollaan ja sukunimi on suomalainen niin etunimen pitää olla suomalaisen kirjotus- ja ääntämisasun mukanen :) Mutta voi miten se olis edelleen miun mielestä ihana nimi. :)

 44. Avatar ? sanoo:

  Miksi push up bikinit?

 45. Avatar Elisabet sanoo:

  Voi että nuo Tiaran jutut! :) Kerrassaan ihana♥ Mä en uskalla edes arvailla vauvan nimeä, koska uskon et se ei ihan perus-nimiin kuulu. Varmasti hyvin kaunis nimi, niinkuin Tiarakin on! Meidänkin pienokainen saa nimen parin päivän päästä, eikä sekään kuulu näihin yleisiin. Ns. Erikoisemmat nimet on mun mielestä kivoja! :)

 46. Avatar Mmarika sanoo:

  Päätin jo etten veikkaa mitään, mutta tiedän miten kiva näitä veikkauksia on varmasti lukea… joten… Pipariina tai Fanni ois mun veikkaukset! :) Millon ne ristiäiset muuten on? :))

 47. Avatar Jenni sanoo:

  Haha, en huomannu Ottoa tuossa kuvassa ennenku luin kommentin, että Otto on tavaravuoren alla, piti scrollata takas :D Ihmettelin vaan eka että ootpa hassusti ottanu ittestäs ja Tiarasta kuvan ku toinen kuvan toisessa reunassa ja toinen toisessa.. :D

 48. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihan randomisti nyt veikkailen tähän nimiä Frida, Isla, Inga, Linnea, Liidia, Charlotta, Edith, Annabel, Vanessa… Joku kaunis nimi teidän vauvalle kyllä tulee, siitä olen varma, että nimi on yhtä kaunis kuin neiti itsekin! :)

 49. Avatar Mila sanoo:

  Sienna, Beata, Felicia, Amadea tai Minea :-)

 50. Avatar mirame sanoo:

  Mä näin unta että vauvasta tuli Fiona. Näköjään sitä on muutkin veikkaillu :D

 51. Avatar lintsi sanoo:

  Itselläni oli puheenkehitys sen verran hidasta, että lopulta kehittelin lapsena ihan oman kielen. Näitä juttuja on monia, mutta yksi mieleenpainunut on ainakin se että rinko aistaa äimään (aurinko paistaa silmään) :D Mulla on edelleen tapana kehitellä omia sanamuunnoksia ja varsinkin lempinimien keksiminen on mun bravuuri. Oikeat nimet vaan on niin tylsiä ja välillä monet kummastelee kenestä mä puhunkaan:D

 52. Avatar Tyyne sanoo:

  Aikasemmin veikkaamieni nimien lisäksi (veikkaan jotain ”vanhojakin” nimiä vaihteeksi): Saimi/Saima, Lilja, Alva, Vilja, Luna tai Adele.:)

 53. Avatar nimetön sanoo:

  Trina/Troya/Freya :)

 54. Avatar Nimetön sanoo:

  Inga Anne Isabella. :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.