Pop-kokoelman uusimmat kaverit ja muita kuulumisia

21.06.2013

Kun sanon Pop-kokoelma niin kaikki äidit ainakin tietää että nyt ei puhuta CD-levyistä, vaan siitä ruotsalaisesta lastenvaatemerkistä joka on ollut blogiäitien suosikki jo vuosia. Itse olen sellaista hitaasti lämpeävää sorttia, ja tullessani äidiksi ensi kertaa en ajatellut sen tarkemmin lastenvaatteiden käyttöikää, ekologisuutta tai oikeastaan mitään muutakaan. Tärkeintä oli kiva ulkonäkö ja kohtuullinen hinta. Mutta viimeistään Tiaran kasvettua remuavaksi ja sotkevaksi taaperoksi jonka vaatteita saa olla pesemässä melkeinpä päivittäin, on arvostus lastenvaatteiden kestävyyttä kohtaan noussut aivan uusiin sfääreihin.

Onhan se mukava ajatella että ne vaatteet säilyisivät Tiaralta vielä Zeldallekin, ainakin ne kauneimmat ja rakkaimmat. Monta vaatetta olen kuitenkin joutunut heittämään jopa roskiin koska saumat ovat kiertyneet niin pahasti/vaatteet ovat kutistuneet/kangas on hajonnut jostain kohtaa samantien. Mä oon sen verran kyllästynyt pelkäämään jokaisen pesukoneellisen yhteydessä vaatteen hajoamista tai muuten pilalle menemistä, että olen alkanut suosiolla käyttää vaatteisiin vähän enemmän rahaa ja ostamaan vähän vähemmän niitä ”no tää on söpö ja hintakin vaan 6 euroa, otan tämänkin” -vaatteita. Toki niihinkin tulee joskus edelleen sorruttua, mutta sen sitten taas huomaa kiroillessa kun laittaa pyykkejä kuivumaan.

Tässä vaiheessa kuvaan astuu mukaan Polarn O. Pyret, minun(kin) nykyinen lempparimerkki. Kestäviä, pestäviä ja mikä parasta: ihanan raikkaan näköisiä vaatteita jotka eivät vuoden päästä näytä muodista pois menneiltä vaan ovat aina ajankohtaisia. Sopivat siis myös loistavasti kierrätettäväksi Tiaralta Zeldalle! Niin paljon olen hurahtanut Popiin että kyllä meillä on iso osa Zeldalle uusina ostetuistakin vaatteista Popia, siksi että en vaan mitenkään voi vastustaa unelmanpehmeitä ja ihanan värikkäitä minikokoisia ihanuuksia!

Me saatiin ristiäislahjaksi Zeldalle pari lahjakorttia Popiin ja suuntasinkin sitten hyvissä ajoin tiistaiaamuna Oton kanssa Itiksen Polarn O. Pyretiin kun alennusmyynnit alkoivat ja valitsin pikkuneidille ihania juttuja. Itiksen Pop on muodostunut vähän niinkuin meidän kantapaikaksi, siellä tulee piipahdettua joka kerta kun sielläpäin pyöritään. Se on kyllä junaratoineen Tiarankin lemppari kun neiti pääsee aina leikkimään sillä aikaa kun mä shoppailen! Ja liikkeessä on sen verran kotoisa tunnelma että olenpa mä kerran imettänyt Zeldaakin siinä shoppailun lomassa (tosin typy oli silloin kolme viikkoa vanha ja huomattavasti kevyempi kannatella).

IMG_5063 IMG_5075 IMG_5100 IMG_5107 IMG_5155 IMG_5158 IMG_5178 IMG_5185 IMG_5240 IMG_5251 IMG_5286 IMG_5331 IMG_5335Tiaralle löytyi ihana kellohelmainen turkoosiraidallinen mekko jota en vain voinut jättää kaupan hyllylle ja Zeldalle ostinkin lahjakorteilla sitten vaikka ja mitä. Löytyi eläinkuvioinen söpö kietaisubody, pinkit leggingsit, oranssi-valkoraidallinen body, pinkit nallesukat (minikokoa koska meidän neidillä on pikkuruinen jalka edelleen) ja vielä se kaikkein ihanin eli valkoinen pitsinen sortsiasu joka varasti heti mun sydämen!

Poppishoppailun lisäksi ollaan tällä viikolla ulkoiltu puistossa ja käyty Snadi Stadissa mistä laitoinkin kuvan maanantaina blogin facebook-sivuille. Eilen kuvattiin muutama kuva tuota blogin uutta banneria varten ja samalla innostuin pelleilemään Tiaran kanssa kameralla, tai no siis lähinnä mä pelleilin ja Tiara ihmetteli että mikä ihme äitiä vaivaa! Tiara täytti muuten tänään jo vuoden ja yhdeksän kuukautta, hurjaa! Niin ne vain 2v-synttärit alkavat pikkuhiljaa lähestyä meilläkin, vaikka vastahan me juhlittiin niitä ensimmäisiä. Apua!

IMG_5039x IMG_5050x IMG_5055xHuomenna meillä on tarkoitus suunnata päivällä rannalle ja illalla viettämään stadilaista juhannusta kotoisasti kerrostalon pihalla grillaillen! Kiitos vielä hurjasti kaikille ristiäispostauksiin kommentoineille! Mä koitin vastailla kaikkiin kysymyksiin, kaikkia muita kiitän näin yhteisesti koska kommentteja oli mulla rästissä yli 400 ja en mitenkään olisi kyennyt vastaamaan kaikkiin. Facebookissa tästä ilmoitinkin, mutta toivottavasti tekin ymmärrätte! Tästä eteenpäin siis kommentteihin vastailu jatkuu taas ihan normaalisti eli vastaan kaikkiin. Ihanaa juhannusta teille kaikille♥♥


No Responses to “Pop-kokoelman uusimmat kaverit ja muita kuulumisia”

 1. Hmm sanoo:

  Semmonen tuli mieleen, että mikä kamera sulla on?

 2. Vivian sanoo:

  Ihania kuvia, tosi vekkuli hymy Zeldalla tuossa yhdessä kuvassa! :) Sattuipa ajankohtainen postaus tulemaan siulta, just oon itsekkin ruennut pohtimaan vauvalle vaatteita tarkemmin, ja ruennut ostamaan laadukkaampaa. Vaikka pienellä ei oo ikää kuin neljä kuukautta, niin osa näistä halvemmista vaatteista on ehtinyt nyppyyntyä pesussa, vaikka käyttöikä on melkoisen lyhyt. :O Varsinkin muutamat lempparibodyt on nyppyyntyneet epäsiistin näköiseksi, vähän harmittaa, etteivät kestäneet (mahdolliselle) seuraavalle. Tästä viisastuneena, nypyistä ja kieroista saumoista, taidamme ostaa jatkossa laadukkaampaa ja kestävämpää. :) Ja tosi hieno muuten tää uus ulkoasu, ihanan pirteän oloinen! ^^

  • Iina sanoo:

   Kiitos! Zeldalla on ihana hymy :D! Ja sama juttu kävi mulla, meni niin monta lempparivaatetta piloille että päätin suosiolla satsata vähän arvokkaampiin ja laadukkaampiin lempparivaatteisiin :)! Se on inhottavaa jos jokin itselle rakas vaate menee ihan nypyille ja saumat kieroutuu :( Kiitos paljon, mäkin tykkään tästä värimaailmasta! :)

 3. Olen äiti ja asun ruotsissa, kun luin tämän : ” Kun sanon Pop-kokoelma niin kaikki äidit ainakin tietää että nyt ei puhuta CD-levyistä, vaan siitä ruotsalaisesta lastenvaatemerkistä … ” , niin ajattelin heti musiikkia! :D haha
  Jatkoin lukemisa asia selves, polarn ja pyret. Sinne olen nykyaikana suunnannun shoppailu reissuilla. Viimeksi tuli osettua sade/tuuli takki sekä pipo, syksyä varten. Ja meilkein koka päiväsessä käytössa on Pop:in aurinkohattu! Me love ♥

 4. Ansku sanoo:

  Mulla taas on popin vaatteista sellane n kokemus että ihan yhtä surkeita ne on kun muutkin! Värit haalistuu pesussa ym. Rukkasistakin repes sivusaumat alle vuoden ikäiaen käytössä. Tosin ollaan aina saatu uudet pilalle menneiden tilalle, mutta itselleni on tullut olo, että mieluummin ostan hm halvempia, ei harmita sitten kun ne menee huonoiksi. Tosin meillä on kyllä niitä hm vaatteita myös kierätetty kavereille. :)

 5. Kaisa sanoo:

  Olet aina kaunis, mutta ihan erityisen upeelta näytät aina niissä kuvissa missä et poseeraa ”kauniina”, vaan vaikka esimerkiksi tuollaisissa kuin tuo viimeinen kuva. Ja muistan sen yhden kuvan susta jossain (kai) Oton kirjottamassa postauksessa, missä istuit jossain sängyssä ilmeisesti ilman meikkiä ja nyrpistelit naamaasi, ja näytit niiin söpöltä ja kauniilta! :) :D Ja tykkään muuten hirveesti noista sun uusista hiuksista!! Vanhatkin oli kivat mutta noi on ihan mielettömän kivat!!♥

  • Iina sanoo:

   Voiei mikä ihana kommentti, kiitos ihan mielettömän paljon♥♥ :) Ja hui aika huisia että muistat tuon kuvan, mäkin muistin kyllä heti kun sanoit mutta ihanaa että sulle on jäänyt mieleen noin hyvin joku mun postaus! :) Mäkin tykkään tästä vaaleammasta tukasta, nyt en enää blondaa enempää kun muuten menee liian vaaleeksi! Kiitos♥

 6. emmi sanoo:

  Facessa on semmonen ku kirpputori popitus ;) ihania vaatteita vähän ja vähän enemmän käytettynä :)

 7. iitukka sanoo:

  Ihania vaatteita! :) Ja voi miten kaunis oletkaan!

 8. Tanni sanoo:

  Meillä on jonkin verran Popin vaatteita, olen ostanut useimmat käytettyinä. Nyt kun ostin uutena niin jo parin pesun jälkeen näkyy esim. yhdessä bodyssa selvästi pesuhaituvaa :( Samoin yhdet legginssit ovat jo tosi kuluneen näköiset, vaikka on pidetty alle 10 kertaa. Harmittaa! Toisaalta osa vaatteista (ne käytettyinä ostetut) ovat edelleen hyväkuntoisia. Taitaa olla ihan tuurista kiinni toi laatu.

  • Iina sanoo:

   Onpas hassua! Meillä on sekä käytettynä että uutena ostettuja ja ihan hyvälaatuisia ovat kaikki olleet! :O Ja kaikki on kyllä olleet kovassa käytössä ja pesty useita kymmeniäkin kertoja!

 9. kysyn vaan sanoo:

  Sulla on nätti meikki:) voisitko joskus tehä postauksen,mitä meikkituotteita normaalisti käytät ja millä hoidat ihoa ym?=)

 10. A sanoo:

  Teidän kuulumisianne on niin ihana lukea hymy huulessa, ne piristävät päivää…:) Hurjan kauniina olet taas kerran Iina, uskomattoman värisiset silmät Tiaralla sekä ihana hymy Zeldalla ♥ Sinun blogisi on yksinkertaisesti IHANA ♥

 11. jenna sanoo:

  Voi miten ihania nuo sun ja Tiaran kuvat ♥ Oot niin kauniskin!

 12. hienoa sanoo:

  Missä olet valkaissut hampaasi? tosi hyvät, tahtoo kans!

 13. Essi sanoo:

  Hehe pakko tulla kertoo sulle, et mun täti noin 70v. lukee ihan innoissaa sun blogia!:D Tykkään sun blogin facebook sivuista ja se oli sen varmaan sitä kautta huomannu. Tuli yks päivä mulle töissä kertomaan, että oli ollu ihanat ristiäiset teillä ja kauniita lapsia ym.:D Eka se luuli vielä, että oot joku mun kaveri, mutta sanoin, että joku ihan tuntematon toiselta puolelta Suomea. Ja onnea vielä muuten tulevista häistä, tosi kiva idea tuo erillinen hääblogikin! Ja mun tätikin on varmaan innoissaan myös, hehe:D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.