No Responses to “Jos haluatte tietää lisää”

 1. Avatar Memmu sanoo:

  hui,aivan kylmät väreet meni,hurjan paljon onnea tulevalle rouvalle !! <3

 2. Avatar Pilvi sanoo:

  Ihanaa, onnea! Multa saa ainakin apua, jos tarvitsette ;)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos paljon Pilvi! En malta odottaa et päästään teidän unelmahäihin :)! Voin ottaa vähän vinkkejä ;)!

 3. Avatar Tuuliina sanoo:

  Mä kattelinkin, että ristiäispostauksessa näkyi taustalla häälehtiä ja mietin, oletteko seuraavaksi menossa naimisiin :)

 4. Avatar Noora sanoo:

  Oiii, ihanaa! Ehdottomasti alan lukea myös tuota hääblogia. :)

  Mä tosiaan menin reilu viikko sitten naimisiin ja oli kyllä ihanat juhlat! Kaukana perinteisistä häistä, mutta ihan meidän näköiset. :) Niinhän sen kuuluukin olla.

  • Iina Iina sanoo:

   Ihanaa :)! Ja paljon onnea tuoreelle rouvalle♥ Ihanaa että piditte omannäköisenne juhlat :)!

 5. Avatar Jelena sanoo:

  Oi ihanaa! Älä turhaan stressaa kyllä kaikki varmasti menee hyvin ;) itsekin kovasti suunnittelen jo vaikka päivää ei olla vielä päätetty :D

 6. Avatar Veeruska sanoo:

  Paljon paljon onnea häiden johdosta, olette onnenne ansainneet <3 :')

 7. Avatar Laura sanoo:

  Voi vitsi miten siisti! Ja jännää seurata teidän häävalmisteluita, hihii <3

 8. Avatar viivi sanoo:

  VOI kuinka ihanaa!! Onnea!

  Ainoo vaa että ensin sä ketku pahensit mun vauvakuumetta ja NYT vielä mun hääkuumetta!!!!

 9. Avatar annikaa sanoo:

  aaaaaaawwws tätä on odotettu ;)) tuituui

 10. Avatar jensku sanoo:

  Tuli muuten mieleen, kun luin Tiaran tarina nimen takaa-postauksen kommentteja. Kirjotit siellä näin: ”Mä aattelin että jos saadaan toinen tytsy joskus niin se saa mun 1800-luvulla syntyneen isoisoäidin toisen nimen toiseksi nimekseen kun se on aika harvinainen ja kaunis :)” Ilmeisesti Alva ei kuitenkaan ollut tämä nimi, ainakaan ei nimipostauksessa käynyt niin ilmi? :) Haluutko paljastaa sen kyseisen nimen? :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hei joo, me mietittiin tuotakin nimeä mutta se ei vaan sopinut muiden nimien kanssa :) Se on kyllä ihana nimi silti, Severiina :)

 11. Avatar Jelena sanoo:

  Oi, onnee toosi paljon! :)

  En oo parii päivää ehtiny olla koneella ollenkaa ja tänään kun tän bongasin (ja kävin vilkasee myös hääblogin, mutta en kerenny mitään kommenttia laittamaan) olin ihan onneissani!

  Mä en tiedä minkä takia, mutta ihailen sua ihmisena ihan hirveesti. Sä oot kasvanut aivan mielettömän upeaksi äidiksi. Oon myös tosi kiitollinen siitä, että oot jaksanut sen kaiken paskan, mitä tännekin on suodatettu etkä oo lopettanut blogin pitämistä. Eihän tollanen haukkuminen tms. oo kivaa kenellekään, mutta sun blogin lukeminen on oikeesti ihan huikee ilonlähde. Tuun aina hirmu iloiseksi, kun huomaan uuden postauksen!

  Siispä aiheeseen takaisin: Mun mielestä sinä ja Otto ansaitsette kaiken mahollisen onnen. Kahden kauniin tyttären lisäksi mun mielestä on ihana kuulla, että meette nyt myös naimisiin! Ihan hirmuisesti onnea ja kaikkea hyvää sulle ja koko perheelle! Oon nii onnellinen teidän puolesta ja ansaitsette kyllä toisenne ja kaiken mahollisen onnen :)

 12. Avatar laura sanoo:

  moikka! Tuli mieleen tässä itse puhelimen rikkoneena että muistathan, että kotivakuutus korvaa rikkinäisen puhelimen ;) hyvää ja hauskaa kesää koko perheelle! ♥

Kommentoi