Tervetuloa mukaan!

24.06.2013

DSC06112 DSC06114 Moi kaikille!

Mä oon vähän väläytellytkin tasaisin väliajoin alkuperäisen blogini puolella meidän aikeista mennä naimisiin, mutta nyt teillä kaikilla halukkailla on mahdollisuus päästä seuraamaan meidän matkaa alttarille ihan omassa blogissaan, täällä! Jatkossa aion siis olla uhkarohkea ja tuplata työmääräni kirjoittamalla oman blogini lisäksi tätä hääblogia, sukkuloiden samalla perhearjen ja näiden loputtomien hääjärjestelyiden keskellä. Toivottakaa onnea!

Mähän olen häiden järjestämisessä aivan täysi untuvikko, muutaman kerran on tullut jonkun sukulaisen tai tuttavan häissä vierailtua mutta muuten olen save the date -korttien, bonjour -pukujen ja häävalssin keskellä kuin kala kuivalla maalla. Mulla on paljon haaveita ja lennokkaita ideoita siitä millaisia asioita haluan tuoda meidän häihimme ja millä tavalla, mutta tämä toteutuspuoli tuottaa vielä paljon haasteita. Onneksi mulla on apunani maailman parhaat kaasot, perhe ja ystävät. Sekä tietysti suurimpana tukena ja turvana tuo tuleva aviomies mutta hänet varmaan lasketaan perheeseen kuuluvaksi!

Jos luulette nyt lukevanne tavallista hääblogia, olette väärällä sivulla. Kuten kaikki mun alkuperäistä blogia lukevat tietävätkin, mä en ole mikään mailman perinteisin ihminen, eikä meidän perhe tai rakkaustarinakaan ole kovin tavallinen. Tulevat häämme noudattavat aika pitkälti samaa kaavaa, ja uskon että ennen kuin me sitten viimein sanotaan Oton kanssa tahdon, tulee olemaan vielä aika monta hassunhauskaa käännettä matkanvarrella.

Alunperinhän meidän tarkoituksena oli mennä naimisiin kesällä 2014 ja menestyksekkäästi varailin vihkiaikatoiveita Helsingin keskustassa sijaitsevaan suosikkikirkkooni heinä- ja elokuulle ensi vuonna. Aikavaihtoehtoja sai kuitenkin laittaa yhteensä 30 kappaletta ja tyypilliseen tapaani päätin viimeiseksi vaihtoehdoksi laittaa villin kortin – meidän vuosipäiväämme lähimmän lauantain eli helmikuun 8:n päivän ja kuinka ollakaan aika moni muukin halusi mennä naimisiin juuri heinä- tai elokuusssa, ja niin me saatiin sitten tämä viimeinen vaihtoehto vihkiajaksemme.

 Nyt tilanne on siis se että hääpäivään on aikaa vajaat yhdeksän kuukautta ja meillä on valmiina se vihkiaika ja vihkipappi jonka varasin pari viikkoa sitten kun suunnittelimme tyttäremme kastetilaisuutta tutun papin kanssa. Meidän suhde on ollut muutenkin suhteellisen nopeasti etenevää sorttia ja suhteellemme tyypillisesti me häidenkin kanssa mennään eikä meinata vain. Hieman kauhistuttaa tämä lyhyehkö aika ja se miten ehdimme kaiken hoitaa, mutta eiköhän se onnistu. Ja luulenpa että aika moni on mennyt menestyksekkäästi naimisiin vieläkin lyhyemmällä varoitusajalla!

Tässä kaikessa lyhykäisyydessään melkein kaikki mitä mä tällä hetkellä tiedän meidän häistä varmasti. Hääkirkosta mä kerron teille myöhemmin lisää, mutta senverran paljastan että saatiin juuri se kirkko joka haluttiinkin, onneksi.

Mahtavaa päivää kaikille ja tervetuloa mukaan seuraamaan!

PS: Sivupalkista löytyy linkit blogloviniin ja blogilistalle, ja blogin voi lisätä myös bloggerin lukuluetteloon aivan kuten muutkin Kideblogit! Pienistä alkukankeuksista johtuen kappalejakojen teko hieman vielä ontuu kun rivinvaihdot eivät jostain syystä näy valmiissa postauksessa vaikka muokkaustilassa toimivatkin moitteettomasti, mutta yritän korjata asian pian!


88 Responses to “Tervetuloa mukaan!”

  1. Linkku sanoo:

    Hei ihan mahtavaa!! Mielenkiinnolla alan seurailemaan 🙂

  2. lorelei sanoo:

    ihanaa iina 🙂 vinkkinä sinulle: pidä listoja. listojalistojalistoja. tee kaikki mahdollinen valmiiksi heti kun voit ja ne asiat joita et voi vielää toteuttaa, aikatauluta niille dead-line. näin pysyy stressi poissa ja saat rennon mielen hääpäiväksi. onnea matkaan!

  3. NEAAA sanoo:

    Ihanaa!! Onnea hääprojektiin!! 🙂

  4. Heidiii. sanoo:

    Waaau ihan mahtavaa Iina!<3 Seuraavaa postausta jo odotellessa 😉

  5. Oona sanoo:

    Wou, onnea hirmuisesti! (:

  6. jensku sanoo:

    Ihanaa!!! <3 lähipiirissä ei ole tietoa häistä, mutta mä poden kamalaa hääkuumetta!! Omallakaan kohdalla ei voi haaveilla, kun olen jo rouva. Joten täältä saan varmasti tyydytystä mun häähulluudelle 😉 Nimim. suunnittelen jo 10-vuotis hääpäivämme juhlistamista 😀 PS. me suuniteltiin täydelliset häät reilussa 4 kuukaudessa, joten kyllä tekin selviätte! 🙂

    • Iina sanoo:

      Oi mä muistan kun te menitte naimisiin :)! Ja muistan myös että te suunnittelitte häät nopeammin kuin me ja sain jo siitä vähän tsemppiä että kyllä mekin selvitään :D! Mulle saa sitten vinkata jos tulee hyviä vinkkejä mieleen! Ja mäki haluun uudistaa vihkivalat vaikka aina 10v välein niin saa pitää aina isot juhlat 😉

      • jensku sanoo:

        Kyllä te selviitte vaikka kuinka hyvin! Kysy ihmeessä jos tulee jotain mieleen 🙂 Haha, niin saa sitten suunnitella isoja juhlia. Niin no on mulla kaason tehtävä yksissä häissä, mutta vasta 2015 kesällä. Jospa joku muukin läheinen nyt päättäis mennä naimisiin :)))

        • Anna sanoo:

          Me järjestettiin häät kymmenessä päivässä, vieraita oli muistaakseni reilut 40. Jotenkin on silti ihan kauhea hääkuume, on se vaan niin ihanaa! Siksi jäänkin odottelemaan tämän päivittymistä niin innolla 🙂

  7. Noora sanoo:

    Jee kiva tällänen erillinen hääblogi! 🙂 teillähän on runsaasti aikaa, jos vertaa meidän vähän vajaa kolmeen kuukauteen! Hyvät häät tossakin ajassa saatiin aikaiseksi joten älä stressaa 😉 susta tulee kyllä hurjan kaunis morsian! Good luck<3

    • Iina sanoo:

      Voi kiitos ihan hurjasti♥♥ Joo onhan meillä sinällään ihan runsaasti aikaa vaikka siltikin tuntuu että kaikki juhlapaikat on jo varattu ja toiset ovat suunnitelleet häitään jo vuosia :DD!

  8. laura sanoo:

    Maailman eniten onnea! ♥

  9. Jaanh sanoo:

    Mä oon myös toiminnan ihminen. Viime kesänä ”järjestin” häät mielessäni yhessä illassa, kahen kuukauden varoajalla. Olen myös kova ressaamaan, joten kauempaa en ois jaksanu niitä järjestelyjä. 🙂 Kirjoita kaikki ylös heti, näin vähennät yöunien totaalisen menetyksen. Ja rahaa palaa joka pierasuun. Vaikka me järjestettii pienen budjetin häät, en uskalla edes laskea paljonko sitä rahaa sitte meni.

    • Iina sanoo:

      No mahtavaa kuulla että noinkin nopeasti saa ihanat häät järjestettyä, eihän meillä sitten ole hätää! Ja pitää muistaa kirjoitella aina kaikki heti ylös :)! Mä voin vaan kuvitella kuinka meidän budjetti venyy ja paukkuu joka suuntaan kun hääpäivä lähestyy :DD

  10. Jarno sanoo:

    Jee! Mä oon niin innoissani näistä tulevista häistä. En malta odottaa ;D muahahha millasethan polttarit rakas sinä saat ;DD

  11. Sara sanoo:

    Ihanaa! Ihan älyttömästi onnea <3

  12. Tiita sanoo:

    Ihanaa! 🙂 terveisin neiti josta tulee rouva 01.02.2014

  13. heidi sanoo:

    Ihanaa!! Onneaonnea 🙂 Mekin suunnitellaan omia häitämme, tosin meidän häitä juhlitaan vasta joulukuussa 2014, eli melkein vuoden erolla 🙂 tsemppiä suunnitteluihin, täälä seurataan innolla mukana 🙂

  14. laurajulia sanoo:

    EIKÄ IHANAA! Tulin ihan rättipoikkiväsyneenä töistä ja tää niin piristi mun koko päivän 🙂 häät on ihania!

  15. Helluw sanoo:

    Oi miten ihanaa!♥ Paljon onnea teille ja tsemppiä hääprojektiin! ♥:)

  16. hulamaja sanoo:

    Ihanaa 🙂 Tsemppiä järjestelyihin, mielenkiinnolla jään seurailemaan järjestelypuuhianne!:)

    Me hoksattiin kesä-heinäkuussa vuonna 2010 että tahotaan mennä naimisiin 10.10.10, ja niin sitä mentiin eikä meinattu 😉 eli ei ollu kovinkaan montaa kuukautta aikaa järjestellä juttuja, mutta kivat häät saatiin kuitenki aikaan <3

  17. Mira nda sanoo:

    Mahtavaa! Tätä en olisi tosiaan uskonut edes, kun jotain salaperäistä vihjailit. 😉 Onnea teille, tsemppiä ja kärsivällisyyttä häiden järjestelyiden suhteen! ♥

  18. K sanoo:

    Meidän häitä juhlittiin aikanaan juuri helmikuussa. <3 Kesähäät on toki ihania, mutta täytyy myöntää, että ne muutamat vuodet kun suurin osa kavereista ja serkuista asteli alttarille, oli aikamoisia. Lähes joka kesäviikonloppu oli täynnä, rahaa paloi aivan järkyttävästi kun oli polttarit, piti ostaa häälahjat, juhlamekot… Eli olisin ollut tyytyväinen jos olisin saanut itsekin kutsun häihin johonkin muuhun vuodenaikaan. 😉 Ja jos sää sallii, mieti miten upeita lumisia kuvia saatte!

    Häistänne tulee varmasti ihanat ja persoonalliset!

    • Iina sanoo:

      Kiitos paljon :)! Mäkin olen innoissaan helmikuisista häistä, talvella saa varmasti upeita kuvia jos sää vain suosii ja onhan se vähän erilaista mennä talvella naimisiin 🙂 Ja mä en ole vielä tuota vaihetta elänytkään että kaikki menisivät naimisiin kun me ollaan meidän ystäväpiirin ensimmäiset jotka menevät naimisiin ;D!

  19. Minka sanoo:

    Voi, että todella hienoa, kun saa seurata alusta asti oikein suurkaupungin asukin häävalmisteluja 🙂
    Me mentiinkin vihille maistraatissa 19.4.2012 eli emme juhlineet ollenkaan, koska haluan ehdottomasti siunauksen liitollemme eli yhdistämme sen ja isot juhlat sitten kun on varaa ja siihen on aikaa tän remontin ym. takia.
    Moni ihmettelikin miksi sitten viime vuonna jo ja ihan vain turvallisuuden tunteen takia ja sen, että olemme perhe ja haluan olla vaimo, kun on se kaksi lastakin jo.
    Siis ihanne päivähän on 10.9 meidän vuosipäivä ja se tulee olemaankin sitten joskus.
    Ihanaa, kun pidätte talvihäät. Kesähäitä on muutenkin, mutta todella vähän on saanut seurata talvihäiden valmisteluja ym.
    Innolla siis tätäkin rupean seuraamaan : )

    • Iina sanoo:

      Haha, no kiva että on mukavaa seurata! 🙂 Kiitos♥ Mä ymmärrän erittäin hyvin tuon että turvallisuudentunteen takia menee naimisiin, mekin harkittiin jopa että oltaisiin menty Zeldan ristiäissä naimisiin mutta päätettiin sitten kuitenkin vielä vähän lykätä. Mutta toivottavasti säilytään turvassa hääpäivään asti molemmat 😀 (ja toki senkin jälkeen).. Vuosipäivänä (tai sitä lähimpänä lauantaina) on ihanaa mennä naimisiin! 🙂

      Terkkuja sinne ja mukavaa viikkoa :)!

  20. -sannas- sanoo:

    Paljon onnea! Ja ihanaa suunnitteluaikaa. 🙂

  21. Amanda sanoo:

    Mulla meni kylmät väreet! Oon jo nyt ihan innoissani tästä ”sivublogista”! 😀

  22. Inga sanoo:

    Oi miten ihanaa!! <3 Tsemppiä järjestelyihin! 😉

  23. Annika sanoo:

    Ooi niin ihanaa!:) En malta oottaa teidän häitänne<3 Onnea niin paljon järjestelyihin!
    Vähän oot keksinyt ovelasti hääblogille nimen:)

    • Iina sanoo:

      Voi kiitos paljon♥♥ 🙂 Hahaa, ovelaa tai ei, en halunnut mitään imelän ällöromanttista perus hääbloginimeä mutten keksinyt mitään hauskempaakaan niin tuo vain pälkähti jostain päähän :D!

  24. Tuuliina sanoo:

    Jään seurailemaan mielenkiinnolla persoonallisia hääjärjestelyjä, monissa hääblogeissa kun tuntuu olevan valkoisia enemmän tai vähemmän kermakakkumekkoja, kirkkovihkimisiä, photo bootheja, luksushääautoja, prinsessa Ruususen häämarssia, askartelupaskartelua, timanttisormuksia ja kaikkea muuta tavanomaista.

    • Iina sanoo:

      Mukavaa kuulla :)! Kermakakkumekkoa mulle ei tule mutta saa nähdä eksyykö jokin muu luettelemistasi jutuista meidän häihin, timantista mä ainakin haaveilen sormessani :D!

  25. odottaja sanoo:

    ihanaa! onnee kovasti häihin ja kaikkeen hääjärjestelyihin! 🙂 meidän olis tarkotus mennä naimisiin vauvan ristiäisissä syksyllä ja _mitään_ ei ole vielä suunniteltu! noh kyllä me ehditään 🙂 ne on niin paljon pienempi muotosemmat kun ”oikeet” häät.

  26. ac sanoo:

    Voi ihanaa!! ♥ :)) Ja voi ei millasen hääkuumeen tuun kehittämään itelleni tätä seuraamalla :DD Ihan kidutusta, mutta häät on vaan niin ihania ja taidan olla sit just sen verran masokisti, että jään seuraamaan :–) Meidän häitä vietetään ”sit joskus kun molemmat ollaan valmistuttu ja on varaa järjestää mieluisat häät” eli VÄHINTÄÄN neljän vuoden päästä ellei ihmettä tapahdu 😀

    • Iina sanoo:

      Voiii kiitos paljon♥ 😀 Haha masokisti täälläkin, muutaman vuoden oon jo häistä haaveillut ja fiilistellyt eri hääblogeja ennen kun pääsin tositoimiin, kyllä teidänkin aika koittaa :)!♥

  27. Ina sanoo:

    Iiiiihanaaaa!! <33

  28. mirame sanoo:

    Mahtava uutinen! Ihana päästä lukemaan hääjuttuja kun oon itse tällä hetkellä niin syvällä tässä häähumussa, meidän häihin on aikaa 26 päivää, iiks! Hyvin ehditte järkätä kaiken yhdeksässä kuukaudessa. Teidän häistä tulee varmasti upeat <3

  29. meeri sanoo:

    Oi, ihanaa!! Ja onnea! <3 Innolla oottelen jo, ja susta tulee varmasti maailman kaunein morsian ja tyttösistä ihanimpia pikkuprinsessoja! 🙂

  30. Sirkku sanoo:

    Hei miten ihanaa! Meillä oli tarkoitus mennä tämän vuoden elokuussa, mutta erinäisistä syistä johtuen ne suunnitelmat vähän jäi. No, ehkä vielä joskus. 😀

  31. Salla sanoo:

    Voi vitsit, ihanaa! Paljon onnea molemmille! 🙂 voisitko joskus tehdä postauksen, jossa kerrot miten tapasitte Oton kanssa ja miten suhteenne sai alkunsa? 🙂

  32. suvi sanoo:

    Aivan loistavaa! 🙂 Todellakin tulen seuraamaan tätä! On aina kivempi seurata blogia, jossa on jokin projekti ja selvä päämäärä! 🙂 Olen itse haaveillut omista häistä jo aivan pienestä tytöstä lähtien. Nykyäänkin tykkään selailla hääblogeja harvasen päivä vaikka en ole vielä edes kihloissa 🙂 Tulee olemaan mukavaa ideoida sinun kanssasi! 🙂 Tsemppiä ja onnea järjestelyihin!

  33. Julia sanoo:

    Noniin, nytkö teidät saadaan sitten myös naimisiin. Ihana juttu, onnea hirmuisesti 🙂 jään mielenkiinnolla seuraamaan hääsuunnitelmien edistymistä. Ens vuoden helmikuuta siis innolla odottaen :)!

    Ps. ei nyt ihan kylmiä väreitä tullut mutta melkoinen hymy kyllä levisi mun naamalle lukiessani blogin otsikosta But I’m a bride, not a sandwich 😀

  34. iitukka sanoo:

    Voi mikä ”onnellisuusaalto” teidän puolesta meni mun kehon läpi! 🙂

  35. tuua. sanoo:

    Tätä blogia alan seurata kyllä enemmänkin kuin innoissaan! Omista häistä en enää rouvana haaveile:) mutta häät on aina ihania, mukava seurata jonkun toisen valmisteluja! Tsemppiä hurjasti kahden blogin ylläpitoon kaiken muun ohella! Oot supernainen:)

  36. -Iidy- sanoo:

    Eikä vähän ihanaa <3 on itekkin menossa ensi kesänä naimisiin, mikäli saa vielä kirkon varattua. Täällä päin yleensä pitäis saada hyvin sellasen päivän kun haluaa. 🙂
    Jään innolla seurailemaan. 🙂

  37. Elisabet sanoo:

    Voi ihanaa<3 Innolla jään seurailemaan, vaikkei tämä yhtään helpota omaa hääkuumetta. 😉 Meillä ne olis edessä muutaman vuoden sisällä, eli pakko yrittää vaan jaksaa odotella hyvää!

  38. Iita sanoo:

    Tää tulikin loistavaan saumaan! 😀 Meilläkin olisi tarkoitus sanoa tahdon vuoden päästä joten lueskelen innolla kaikkia hääjuttuja ja mikä olisikaan parempaa kuin hääblogit! 🙂 Me ollaan kanssa kaveripiirin ensimmäiset jotka menee naimisiin joten oon ihan hakoteillä mitä kaikkea sitä tarviikaan. 😀

  39. Anna.M sanoo:

    Hauska päästä seurailemaan sun hääsuunnitelmia, itsekin astelen alttarille samaisella päivämäärällä 🙂

  40. Nanda sanoo:

    Onpas hauska juttu! Tämä kiinnostaa erityisesti, koska olen tänä kesänä kaksissa häissä kaasona ja tiiviisti järkkäämässä molempia häitä. Hyvä idea tämä oma hääblogi! Nimi on ehkä maailman paras – Olen morsian enkä voileipä, hih 😉 🙂

  41. Jutta J. sanoo:

    Mielettömästi onnea teille häiden suunnitteluun! Oon niin onnellinen teidän puolesta 🙂 Saattaa ehkä kuulostaa oudolta näin ulkopuolisen suusta, mutta kuitenkin. Oon seuraillut blogia jo silloin kun odotit Tiaraa ja joka päivä edelleen kauheella innolla pitää tulla tarkistamaan, että olisiko uutta postausta tullut 🙂 Oot niin kaunis ja onnellisen näköinen kuvissa, että aina itellekkin nousee hymy korviin! Huonoinakin päivinä alkaa väkisinkin hymyilemään teidän upeiden prinsessojen kuvista 🙂 Onnea vielä ja ihanaa kesän jatkoa! <3

    • Iina sanoo:

      Kiitos ihan hurjasti! ♥♥ Niin ihana kommentti! Mahtavaa kuulla että tykkäät seurailla mun juttuja ja oot vieläpä noin kauan pysynyt meidän matkassa 🙂 Ihanaa kesänjatkoa sullekin ja kaikkea hyvää :)!♥

  42. böö sanoo:

    super paljon onnea teille 🙂 olisi mukavaa kuulla tarina, siitä miten otto kosi sinua?

  43. Lumia sanoo:

    Ihanaa! Onnea, häiden järjestäminen on niin kivaa!

    Yhdeksässä kuukaudessa ehtii ihan hyvin valmistella upeat häät, varsinkin kun sulla on jo kirkko ja pappi varattuina. Menin itse viime elokuussa naimisiin ja pistimme juhlat kasaan kymmenessä kuukaudessa. Taisi olla niin, että kirkko ja hääpaikka varattiin vasta reilu puoli vuotta ennen häitä, kun vaihdoimmekin paikkakuntaa 😀 Helsingissä vaikeinta, heti vihkikirkon jälkeen, onkin löytää juhlapaikka. Siksi pidimme häämme muualla, kun kaikki siedettävätkin juhlpapaikat oli täyteen buukattu koko kesäksi.

  44. iinaj sanoo:

    Oi että hurjasti onnea! <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.