Unelmien hääpuku

26.06.2013

Hääpuku. Sen kuuluisi olla kaunein vaate jonka nainen koskaan pukee päällensä, sen kuuluu istua kuin hansikas ja näyttää siltä että se on kuin valettu omistajansa päälle. Hääpuvussa tärkeintä on mun mielestä, että se on omistajansa näköinen, mutta myös tilaisuuteen sopiva. Mä olen ehkä siinä mielessä perinteinen morsian, että tahdon ehdottomasti valkoisen kokopitkän puvun, värikkäät tai lyhyet koltut eivät ole mua varten, mutta eivät sitten myöskään ne perinteiset valkoiset kermakakut.

Millaisen hääpuvun mä sitten oikein haluan? Tyylikkään, hyvin istuvan ja linjakkaan. Ei turhia hörselöitä tai krumeluureja, ei kilometrien laahusta. Ei tylliä, eikä kerroshameita. Ei kukkakoristeita, timantteja tai mitään muutakaan blingblingiä. Kuulostaako tylsältä? Mun mielestä ei ollenkaan. Se että olen päättänyt jättää kimaltavat koristeet ja megalomaanisen hameen pois antaa tilaa sille mikä on mun mielestä olennaista. Kaunis vartalonmyötäinen muoto, pitsi ja näyttävä selkä.

maggiesottero1Kuvat: Maggie Sottero

Mä en halua että hääpuku on häissä kauneinta, vaan että hääpuku on se upea vaate joka tuo morsiamen parhaat puolet esiin. Jos onnistuisin hääpäivänä näyttämään edes tuhannesosan niin elegantilta kuin Grace Kelly huhtikuussa 1956 mennessään naimisiin Monacon prinssi Rainier III:n kanssa, mä tuntisin itseni maailman kauneimmaksi naiseksi. Grace Kelly -olemukseen eittämättä pyrki myös prinsessa Catherine, prinssi Williamin puoliso pari vuotta sitten ja osui kyllä lookillaan naulan kantaan. Catherine oli ehdottomasti viime vuosien kaunein kuninkaallinen morsian! Hassua ehkä, en missään nimessä halua pyrkiä stereotyyppiseen yltäkylläiseen prinsessalookiin puvullani, mutta silti kauneimmat tietämäni morsiamet ovat prinsessoja molemmat. Ehkäpä sitä prinsessastereotypiaa olisi aika jo päivittää?

Kuten kerroinkin, haluan pukuuni paljon pitsiä. Pitsi on herkkää ja kaunista ja prinsessojen ansiota tai ei – mä olen todella tykästynyt pitsihääpukuihin. Näyttävällä selällä tarkoitan sitä että selässä on ilmiömäisen kaunis koristenapitus ja mahdollisesti puku on selästä joko avoin tai sitten yläosassa on vain ohut pitsikangas takana. Koristenapitus tuo mun mielestä upeasti esiin selän linjakasta muotoa ja näyttää häkellyttävän kauniilta, selkä yleisöönpäinhän siinä alttarillakin ollaan. Ja se puolituntinen minkä tulen alttarilla selkä yleisöönpäin viettämään on juuri se puolituntinen jolloin kaikki kiinnittävät pukuuni huomiota, ei kukaan enää iltajuhlissa muista katsella minkälainen kaula-aukko puvussa on tai millainen kiinnityssysteemi koristaa puvun taka-osaa.

hääpuvut3Kuvat: Maggie Sottero

Mä olen tyttö joka rakastaa tanssimista yli kaiken ja haluan että puku toimii hyvin myös iltajuhlassa ja on mukava päällä. Kuitenkaan siihen perinteikkyyteeni hääpukuvalinnassa viitaten en myöskään aio tehdä niin että ostaisin erillisen, lyhyemmän mekon itse hääjuhlaan. Sen sijaan toivon että selviän yhdellä puvulla loistavasti ja tunnen oloni mukavaksi niin alttarilla, ruokapöydässä kuin tanssilattiallakin juuri siinä puvussa.

Olen selannut aika paljon netin hääpukutarjontaa, mutta sovittamassa en ole käynyt vielä kertaakaan enkä ole tietoinen kotikaupunkini hääpukutarjonnan kuumimmista liikkeistä, joten minulle saa todellakin vinkata mistä kannattaa sitä täydellistä yksilöä lähteä etsimään! Netin valikoimia tosiaan olen tutkinut viime kuukausina aika tiuhaan tahtiin ja huokaillut ihastuksesta. Eniten olen ihastunut Maggie Sotteron hääpukutarjontaan, Sotterolta löytyy paljon juuri sellaisia pukuja joita tuossa yllä kuvailin. Maggie Sottero -pukuja on saatavilla myös Suomesta ainakin mun käsityksen mukaan ja toivonkin pääseväni pian sovittelemaan niitä kunhan saadaan kaasojen kanssa sovittua sopiva ajankohta!

Millaisia hääpuku-unelmia teillä on tai millaisessa puvussa menitte naimisiin? Mistä löytyy Helsingin paras hääpukutarjonta? Oliko oikeaa pukua vaikeaa löytää vai tiesittekö heti että nyt se oikea puku on löytynyt kun kokeilitte ensimmäisiä mekkoja?


77 Responses to “Unelmien hääpuku”

 1. Kaisla sanoo:

  voin vaan kuvitella miten ihanasti sulle sopii tommonen puku! <3 tuut oleen niin älyttömän kaunis, että otto alkaa itkee! : D <3

 2. Sallaa sanoo:

  Koskas meinaatte naimisiin mennä? =)

 3. teekuppi sanoo:

  Valkoinenhan on puhtauden väri.
  Ennenhän oli tapana, että vain neitsyet saivat pukeutua valkoiseen ja huntuun.
  Mutta tosin ei sillä taida nykypäivänä olla mitään merkitystä enää nykypäivänä. : )

  Upeita pukuja tosiaan!
  Kun sopiva puku löytyy, niin pidätkö sen salassa meiltä lukijoilta itse juhlapäivään saakka? Entä Otolta? (En kyllä ymmärrä miksi sulhaselta pitäisi pukua salata, mutta jotkut tekevät niinkin :p )

 4. Nimetön sanoo:

  Omani tilasin Etsyn kautta jostain vintage-kaupasta. Se on aivan ihana kokonaan vanhasta pitsistä tehty pitkä, hiukan kermanvärinen. Nätein mekko jota olen ikinä päässyt käsissäni hypistelemään. Jos ei Etsystä halua pukuaan tilata ni suosittelen siellä selailemaan ainakin inspiraation saamiseksi!

 5. Karo sanoo:

  ihania pukuja ♥ tässä tulee itekki ihan täpinöihin ku kattelee noita 😀

 6. Tuuliina sanoo:

  Ystäväni löysi pukunsa Töölössä Runeberginkadulla sijaitsevasta Niinatar-myymälästä, jossa pääsi hyvin itse tutkimaan pukuja ja sovittamiseen oli hyvin tilaa. http://www.niinatar.fi

 7. Mira nda sanoo:

  Susta tulee kyllä niin upea morsian! 🙂

 8. Pilvi sanoo:

  Mä kävin todella monessa paikassa sovittelemassa, ja parasta palvelua sain ehdottomasti Stilissimasta http://www.stilissima.fi/stilissima/index.php 🙂 Suosittelen siis ehdottomasti käymään ainakin siellä!

 9. neeaKo sanoo:

  meinaan pakahtua onneen sun puolesta tai sun kanssa miten vaan!!! en kestä 🙂 etkai aijo näyttää kuitenkaan otolle sitä mekkoa sitkun päätät sen, niin että otto näkee sen ekan kkerran kirkossa (?)

 10. Johanna sanoo:

  Todella kauniita pukuja. 🙂 Sinusta tulee ihan älyttömän kaunis morsian!

 11. Hei muistaakseni MS:ää saa ainakin Helsingin Stockmannilta ja pukuja on ajoittain kanta-asiakastarjouksissa esim. -20% ja ne kannattaa hyödyntää.

  Puvun hankkimista käytettynä kannattaa myös ehdottomasti harkita. Näin voi saada unelmiensa puvun vaikkapa puoleen hintaan ja täysin uutta vastaavassa kunnossa.

  Kaverini on töissä Zazabellassa ja siellä käydessäni olen ainakin saanut aina kivaa palvelua. Jossain pukuliikkeessä kannattaa joka tapauksessa käydä sovittelemassa, ettei tule sitten eteen tilannetta, jossa mielikuvissa täydellinen puku ei näytäkään halutunlaiselta päälle puettuna. 🙂

  • Iina sanoo:

   Kiitos (jälleen kerran) loistavista vinkeistä :)! Stockalla en edes muistanut myytävän hääpukuja vaikka kantiskortin onnellinen omistaja olenkin 😀 pitää kurkkia tuon Zazabellankin nettisivuja :)! Mä aion ehdottomasti käydä sovittamassa monessakin paikassa!

 12. suvi sanoo:

  Ihania pukuja! Taidat olla pitsipukujen ystävä? Itsekin olen aivan rakastunut pitsipukuihin 🙂 Tosin omalle vartalolleni en osaisi kuvitella noin vartalonmyötäistä pukua mutta sinulle se varmasti sopii todella hyvin. Itse olen katsellut netistä Pronoviaksen pukuja niitä myydään Helsingin Stockmannilla 🙂

 13. Sonja sanoo:

  Oon vasta hetki sitten ruvennut blogiasi seuraamaan, enkä näin oleen sua vielä niin hyvin ”tunne” mutta sen mitän nyt olen lukenut ja kuvia katsellut sopisi tuo ylin puku(sen tyylinen) sulle kuin nenä päähän 🙂

 14. janina sanoo:

  Moi!
  Itse työskentelen paljon hääpukeutumisen kanssa, tosin lähinnä miesten juhlapukujen, mutta ”joudun” seuraamaan myös morsiuspukutrendejä työni puolesta sekä muuta iltapukumaailmaa. En tiedä mitä olet ajatellut, mutta suosittelen ehdottomasti mennä sovittamaan pukuja paikan päälle, ammatti-ihmisten kanssa, sillä netistä tilatut puvut vastaavat harvoin ruusuisia lupauksiaan ja koot vaihtelevat valtavasti eri valmistajien ja valmistusmaiden mukaan. Ihanan näköisiä mekkoja muuten!
  Olen itsekin ihan käsittämätön häähullu, vaikka yritän psyykata itseäni niin, ettei kaikki ole lukkoon lyötyä ennen kuin edes koko häät ovat tiedossa xD Avopuolisoni kyllä huomautti, että vastaukset häihin liittyviin kysymyksiin tulivat kuin apteekin hyllyltä, mutta minkäs sitä ihminen itselleen mahtaa 😉
  Tsemppiä valmisteluihin ja toivoisin lukevani vielä Otonkin pukuvalinnasta yms. sillä luonnollisesti kiinnostaa myös se sulhasen puoli. Usein sulhot jäävätkin pelottavasti bridezillojen varjoon, aina kun pitäisi muistaa että häät ovat ikimuistoinen YHTEINEN, kahden ihmisen välinen rakkauden juhla, ei morsiammen oma show. Vaikutitkin kyllä teksteissäsi sisäistäneen tämän hyvin, eli kyse on teistä yhdessä 🙂 Vaikutatte niin onnellisilta, että itsellekin tulee ihana fiilis teidän taipalettanne seuraillessa!

  • Iina sanoo:

   No kuten tekstissäkin kirjoitin niin olen aikeissa mennä pukuja sovittamaan kunhan saan kaasojeni kanssa sovittua sopivan päivän, luultavasti ensimmäiseen liikkeeseen mennään jo ensi viikolla 🙂 Mulle ei tulisi mieleenkään tilata pukua sovittamatta! 😀

   Oton puvusta kirjoitan varmasti myös, mulle on kyllä Otonkin puku tärkeä vaikka sulhasten puvut harvoin ovat yhtä näyttäviä ja tunteita herättäviä kuin morsiuspuvut 🙂 Mä yritän kovasti välttää olemasta Bridezilla ;D Mutta aikapaljon häissä tulee olemaan mun kädenjälkeä yksinkertaisesti siksi ettei Otolla riitä välttämättä kiinnostus muuhun kuin mun suunnitelmien toteuttamiseen ja hyväksymiseen 😀 Mutta yhdessä siis päätämme kyllä kaikki, se ideointipuoli vaan jää lähinnä mulle.

   Kiitoksia todella paljon ja sulla on kyllä ihana työpaikka varmasti! Mukavaa kesää 🙂

 15. Lumia sanoo:

  Niinattaressa on tosi iso ja hyvä valikoima pukuja. Myös Niinattaren outlet myymälässä kannattaa käydä! Mä löysin oman unelmieni pitsipuvun sieltä puoleen hintaan 🙂 Stilissima on myös hyvä liike.

 16. Julia sanoo:

  tuo eka puku on kyllä mun lemppari näistä ! aivan ihana ja niin sun näkönen! 🙂 onhan nuo muutkin tosi kauniita, mutta toi pisti heti silmään

 17. suvi sanoo:

  Jos pääset käymään Tampereella, suosittelen ehdottomasti käymään morsiusgalleriassa. Liike löytyy aiva rautatieaseman vierestä. http://www.morsiusgalleria.com/morsiusgalleria.html.

 18. ac sanoo:

  Mun pitikin kommentoida jo tohon ekaan postaukseen (mutta nää vauvahuurut on tehnyt mun päästä lahon) että ootan niin paljon sulta postausta hääpuvusta, kerta oot tollanen vaate-ihminen muutenkin 🙂 Jotain tän tyylistä odotinkin – niin sun näkösiä! Musta toi merenneitoleikkaus on ihan törkeän kaunis! Sen mallisen haluan itsekin… sit joskus :–) Niin muuten! Joku kysyikin että tuutko paljastamaan mekon otolle, mutta jos et sitä tee niin sittenhän mekään ei tulla sitä näkemään ennen häitä!! Eih 😀

  • Iina sanoo:

   Hehe toinen vauvahuuruinen täällä moi ;)! Mutta ihana kun sanoit mua vaateihmiseksi, tuli niin hyvä mieli kun aina välillä tuntuu että onko sitä hukannut oman tyylitajunsa lastenmyötä ihan kokonaan! 😀

   Merenneitoleikkaus on kyllä ihana ja kaunis ja korostaa muotoja nätisti! 🙂 Ja joo ajattelin paljastaa hääpuvun täällä vasta häiden jälkeen ;D Hihi!

   • ac sanoo:

    Joo ei huolta, kyllä sä olet edelleen hyvin paljon vaateihminen 🙂 ! Ja voi eeei !!! 😀 Mutta hei ihan mahtavan yllärin järkkäät kyllä niin otolle kuin muillekin 🙂 Niin mäkin tekisin!

 19. Johanna sanoo:

  Mä menin vuosi sitten tammikuussa naimisiin. Puvun ostin Tampereelta Morsiusgalleriasta. Olen itse ison kokoinen niin en tiedä millaisia pukuja sieltä löytyy hoikemmille, mutta siellä käydessäni valikoima tuntui valtavalta… Heillä on käsitykseni mukaan joka syksy/loppukesä alennusmyynnit, joista minäkin pukuni ostin puoleen hintaan. Muuten ei siihen unelmien pukuun olisi varaa ollutkaan, kun alessakin hintaa oli se reilu 500e….

 20. Tinttara sanoo:

  Hei! Minä tilasin hääpuvun netistä osoitteesta 1luckybride. Tekivät mittojen mukaan ja toimittivat kotipostilaatikkoon 6.ssa viikossa! Sivustolla oli pukuja joka lähtöön, myös Maggie Sotteron. Värin, mallin, muutokset saa valita itse. Hintaa puvulle tuli 300e postikuluineen mikä ei todellakaan ole paljon! Tästä on kyllä jo 5 vuotta aikaa. Itse puku on IHANA! Epäilytti kyllä tilata ja puku vielä myöhästyikin muutamia viikkoja, mutta lopputulos kyllä yllätti positiivisesti! Voin suositella 🙂 Kuulostaa ihan mainospuheelta mutta ei sitä ole 😀

  • Iina sanoo:

   Ohhoh kuulostaapa huikealta, että noin halvalla sait! No mutta harmi ettei liikettä enää ole 🙁 Onneksi sentään sä kerkesit nauttia heidän hienosta puvustaan! 😀

 21. Tinttara sanoo:

  Äh, eipäs näytä tuota firmaa olevan enää olemassakaan 🙁

 22. Linkku sanoo:

  Toi merenneitomalli on tosi kaunis ja ihan varmasti sopii sulle! Mulla oli vanhojenmekkona merenneitomallinen puku ja tykkäsin kun kellään muulla ei ollut samanlaista 😀

  Hääpuvuksi tiiän kumminkin haluavani ball gown-mallisen mekon. En mitään hörhelöitä tai laskoksia. Tässä on aika täydellinen esimerkki siitä mitä haluaisin: http://m.davidsbridal.com/mt/www.davidsbridal.com/Product_Ball-Gown-with-Chantilly-Lace-Appliques-at-Bodice-VW351135_Bridal-Gowns-Shop-By-Silhouette-Ball-Gown
  Hieman ehkä koristeellisempi yläosa saisi olla mutta tuota mallia mä rakastan! Merenneitomalli ois kyl heti seuraava vaihtoehto 😀

 23. Maija sanoo:

  Sulla on kyllä ihan käsittämättömän hyvä maku! Tyylikkäitä, kauniita pukuja. Mun mielestä on tärkeetä, et puku on kantajansa näköinen, eikä samanlainen kun jokaisella kesän (talven) morsiammella. Pukumuoti on suosinut pitkään pelkistettyjä olkaimeton yläosa+kellohelma ”halkiolla”-kaavaa, ja tälläistä inspiraatiota ei hääpukuja katsellessa ole pitkään aikaa saanut! 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan mielettömän paljon♥♥ 🙂 Mä oon onneksi niin pihalla hääpukumuodista etten edes osaa mennä muotivillityksiin mukaan kun toteutan vaan omia visioitani! 😀

 24. minnis sanoo:

  Must on niin ihanaa ku menette naimisiin<3 ja vielä mahtavampaa tästä tekee sen, että oon saanu seurata teidän matkaa ihan alkumetreistä aina alttarille asti! ja varmasti sen jälkeenkin! IHANAA<3 Oon ite niin hää ja vauva hullu että tää blogi sopii mulle niin mainiosti :D!

  Mietin tässä juuri, kun olette edenneet nopeesti (mikä ei ole musta yhtään huono asia, jos vaan siltä tuntuu 🙂 ) Niin siis että kun minä tässä sinkkuna elelen että jos jo KOLMEN VUODEN PÄÄSTÄ (!!!) mulla olis kaks lasta ja olisin naimisissa :D! En osais ikinä kuvitella (vaikka ihanaa oliskin :D) Mut tässä sen just näkee, että ikinä ei voi tietää mitä elämässä tapahtuu ja sitten kun tapahtuu, kaikki menee nopeesti eteenpäin! 🙂 IHANAA :D<3

  • Iina sanoo:

   Voii kiitos♥♥ Mustakin on ihana mennä naimisiin ja ihanaa että oot seurannut meidän matkaa alusta asti 🙂

   Ollaanhan me edetty nopeasti mut meille se on ollut oikea ratkaisu 😀 Ikinä ei tosiaan tiedä mitä tapahtuu, voi vain elää hetkessä ja toivoa parasta :)!

 25. Jonna sanoo:

  Itselläni juurikin sama maku hääpukujen suhteen kuin sinulla! 🙂

 26. Nimetön sanoo:

  Mä en just kauheesti tykkää ton mallisista puvuista, mut tietyille ihmisille ne voi kyllä sopiakin. 😀 Just silleen jos ei oo mikään hirveen levee lantio tai mitään.

 27. Isabella sanoo:

  Ihania mekkoja nuo! Itse olen myös tykästynyt pitsiin, ja tavoitteena olisi saada pitsimekko. Vielä ei ole sormusta sormessa (sitä odotellessa…) mutta hääpuku on valittu jo aikaa sitten! 😀 Vartalolleni ei sovi kokopitkät ja isot mekot, joten olen päättänyt että astelen alttarille puolipitkässä mekossa. Tässä unelmamekkoni: http://www.vivienofholloway.com/en/category/50s%20Halterneck%20Luxury%20Dress/1950s-halterneck-luxury-dress/96/

 28. Joli sanoo:

  Ei vitsi Iina, ootko menossa naimisiin! Oon niin odottanut tätä! 😀 Oon seurannut sun blogia jo ennen Tiaran syntymää. Ihan huippua! Kivaa muutenkin kun on saman ikäinen morsian kun mä, niitä kun ei oo ihan liikaa. Jään varmasti seuraamaan.

  Mulla on ihana Maggie Sotteron Monica Marie 🙂 Leimulineen kannattaa ehdottomasti mennä jos Sotteron puvuista tykkäät! Meillä on vielä vuosi häihin ja mulla on ollut puku jo muutaman kuukauden… 😀

  • Joli sanoo:

   Ainiin, ostin puvun käytettynä alle puoleen hintaan ja on aivan uudenveroinen!

  • Iina sanoo:

   Hei kiitos paljon vinkistä, tuolla Leimulinessa näytti olevan tosi paljon Maggie Sotteron pukuja :)!! EIkä Hyvinkäälle nyt niin pitkä matka ole täältä Helsingistä! 🙂 Ja ihanaa että olet noin pitkään jo seuraillut mun höpötyksiä! Tsemppiä teillekin hääjärjestelyihin :)!

   • höpö sanoo:

    Mä kävin etsimässä wanhojentanssimekkoa Leimulinestä ja saatiin ihan surkeeta palvelua siellä :s Ne työntekijät otti myös tosi henkilökohtasesti ku en rakastunu niiden tarjoamiin pukuihin 😀

 29. Camilla sanoo:

  Tosi hyvä että teit toisenkin blogin! Oon seurannut sun toista blogia jo aika kauan ja se on yks parhaista blogeista, jota luen 🙂 Voisiko kuitenkin tämän blogin saada luettavaksi myös bloggerin kautta, sillä en haluaisi rueta tekemään uusia tunnuksia blogloviniin?

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjan paljon :)! ♥♥ Tämän blogin voi lisätä ihan samalla tavalla bloggerin lukuluetteloon kuin muutkin kideblogit! Vaikka google readerhan lopettaa pian ja sen jälkeen mitään blogeja ei voi sen kautta ilmeisesti enää seurata :/

 30. st. brigitten sanoo:

  Mun suosikkihääpukuni on tämä BertaBridalin puku: http://www.bertabridal.com/_Uploads/dbsPhotoGallery/10%285%29.jpg http://www.bertabridal.com/_Uploads/dbsPhotoGallery/11%285%29.jpg

  Toinen suosikkini on Pnina Tornain upea luomus http://www.pninatornai.co.il/pic/7b08c360_9559_4fcc_bd69_75ae5a321c96.jpg http://www.pninatornai.co.il/pic/c67c0c5c_becd_41d8_abee_7464676221fb.jpg

  Seurailen säännöllisesti hääpukusuunnittelijoiden uutuuksia (ja vanhuuksia:D) vaikka omat hääni onkin tanssittu jo vuosia sitten. Oma pukuni aika tavallinen ja nyt laittaisin ihan erilaisen. Kaunis toki oli, mutta vähän turhan paljon ajattelin sen hintaa silloin 🙁

  • Iina sanoo:

   Oi vitsit miten ihania pukuja, ihan mielettömiä :)!! Täytyy tutustua kyseisiin suunnittelijoihin enemmänkin! 🙂 Hääpukuja on ihana katsella ja tutkia, mäkin oon jo pitkään käynyt haaveilemassa vaikkei ollut edes häitä tiedossa vielä 😀

 31. Chinitafania sanoo:

  I don’t understand anything that you wrote but I love these dresses ^.^ and also the name of your blog… It’s very cute!

 32. Sirkku sanoo:

  Tuo ensimmäinen puku on ihan mielettömän kaunis! Mä kuolisin onnesta jos saisin hääpäivänäni pukeutua joko tämmöiseen http://www.jenjenhouse.com/fi/Tanssiaismekot-Pyoereae-Kaula-Aukko-Pitkae-Laahus-Sifonki-Satiini-Morsiuspuku-Jossa-Rypytys-Pitsi-002019534-g19534 tai tämmöiseen http://www.jenjenhouse.com/fi/A-Linjainen-Prinsessa-Nelioe-Kaula-Aukko-Muhkea-Pitkae-Laahus-Sifonki-Morsiuspuku-Jossa-Rypytys-Pitsi-Helmikuvoinnit-Kukka-T-002015564-g15564

  Tosin kyseisestä puljusta en ehkä uskaltais lähteä tilaamaan… Nuo on vaan niin täydellisiä omasta mielestäni. 🙂 Tosin eri asia ois se, miltä ne mun päällä näyttäis ja saisinko mä edes sullottua tissejäni tommosiin. 😀

  • Iina sanoo:

   Ompas tosi kauniita pukuja molemmat! Mäkin oon tohon jenjenhouseen törmännyt mut en kans uskaltaisi sieltä tilata vaikka kauniita pukuja onkin 😀 Ja kauniilta näyttäis sun päällä ihan varmasti :)!

   • riina sanoo:

    Minä tilasin vanhojen mekkoni tuolta ja ei ollu moittimista,vähän liian iso vaan mutta mittatilauksena tehtynä ei kestänyt kovin kauaa,noin pari viikkoo vaikka tulikin jostain mistälie:)

 33. Jarno sanoo:

  Ihania noi häämekot noissa kuvissa. 🙂 Uskon, että tulet olemaan kaaaaunis morsian ♥ Toi pitsi kyllä toimii ja itsekin olen ihastellut Catherinea yleensäkkin 🙂

  Miten mä saan lisättyy tän sun hääblogin mun bloggerin listalle? 😀

 34. Karoliina sanoo:

  Oman mekkoni ostin töölöstä muotitalo lavem by tyynelästä ja aivan huippu palvelua kyseisessä paikassa 🙂 Kannattaa tosin äkkiä lähteä liikkeelle varsinkin kun oot niin pienen kokonen, monesti liikkeissä ei oo hirveesti kokoja vaan jotain 36/38 mitä sovitetaan ja sen jälkeen mekko pitää tilata.. noissa merkki mekoissa esim sotteron mekoissa on toimitusaika 6kk!!!! eli siihen alkaa tulla jo kiire varsinkin jos sen jälkeen tarvii vielä jotain lyhennyksiä tms tehdä mihin pitää varata pariviikkoa vielä aikaa

 35. Meillä on vähän saman tyylinen puku maku! Paitsi etten halua kovin paljon pitsiä, en ole pitsi ihminen! Noi ensimmäiset mekot vaikuttaa sellaiselta mistä haaveilen, mutta en kumminkaan halua että mekko on leveempi jaloitten kohdalla.GAAH, on vaikea selittää kun en itse oikein tiedä mitä etsin.. Pitää joskus katsoa mekkoja.. tai no voishan sitä odotella kunnes hääpäivä on suvittu 😉

 36. Sanni sanoo:

  Moi! Tosi kauniita ajatuksia sulla omasta häämekostasi ! 🙂
  Olisi kiva saada lukea myös teidän sopimasta budjetista häitä varten. Onhan se iso osa häiden suunnittelua. Paljonko olet varannut rahaa häämekkoasi varten? 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.