Lomakuulumisia

27.06.2013

Onnellinen uuden puhelimen omistaja täällä moi! Kävin tänään ostamassa rikkimenneen puhelimen tilalle uuden samanlaisen, tosin tämä on 4G-malli kun sellaista 3G-mallia ei enää ollut saatavilla ja oon niin huojentunut kun mulla on vihdoin taas kunnollinen puhelin! Mulla oli niin stressi siitäkin kun en liikkeelläollessani saanut julkaistua blogin kommentteja ollenkaan tai edes luettua mutta onneksi nyt voin taas seurata kaikkea kuten ennenkin. Kylläpä sitä tuleekin stressattua hassuista asioista, ja vieläpä lomalla! Tuskinpa kenenkään maailma kaatuu siihen etten muutamaan tuntiin julkaisisi kommentteja.

Me ollaan oltu nyt menossa pari päivää, eilen oltiin shoppailemassa mm. juhlavaatteita Oton serkun häihin ja tänään käytiin sitten ostamassa mulle se uusi puhelin ja sen jälkeen mentiin Korkeasaareen tuossa hullussa helteessä! Onneksi ostettiin hurjat määrät juotavaa mukaan reissulle niin ei tullut auringonpistosta, hiki kyllä tuli. Imetin Zeldaa Korkeasaaren Amazonia -talon aulassa ja voi hyvä ihme että oltiin molemmat neidin kanssa ihan litimärkiä kun siellä oli se ihana sademetsäilmasto joka vähän laittoi hikoilemaan! Mielenkiintoinen kokemus etten sanoisi, mutta kunnialla selvittiin.

Tiara oli yltiömäisen innoissaan kaikista eläimistä, neiti tajusi niistä jo huomattavasti enemmän kuin kymmenisen kuukautta sitten Korkeasaaressa viimeksi vieraillessamme. Suurin osa kissalaakson asukkaista oli nukkumassa kun päivä oli niin kuuma, mutta lumileopardia me päästiin katsomaan ihan läheltä! Tipa hullaantui myös kameleista ja visenteistä ja bongattiinpa me muutama riikinkukkokin. Suurin suosikki Tiaralle taisivat kuitenkin olla kilpikonnat joita he kävivät Oton kanssa katsomassa sillä aikaa kun mä syötin Zeldaa, niistä riittii juttua vielä kotimatkallakin. Ostettiin  matkamuistoksi vielä pieni susi-pehmolelu joka oli Tiaran mielestä aivan ihana ”koira”!

IMG_5781x IMG_5785x IMG_5826 IMG_5839 IMG_5843 IMG_5845 IMG_5776 IMG_5821x IMG_5852x IMG_5877x IMG_5892 IMG_5894Eilisiä ostoksia kuvailin myös tänään jonkinverran mutta oman uuden juhlamekkoni jätin kuvaamatta koska haluan pitää sen piilossa siihen asti että oikeasti pääsen käyttämään sitä! Mutta senverran voin kertoa että se on Zarasta ja sellainen ihana, selästä avonainen kirkasvärinen malli. Lasten juhlamekot ja suurimman osan muista ostoksista muistin kuvata. Mä tykkään ihan hirveesti noista tyttöjen uusista raidallisista mekoista, ne on niin raikkaan näköiset! Mä en edelleenkään halua pukea neitejä aina samanlaisiin vaatteisiin mutta nyt tuntui jotenkin niin hankalalta löytää edes yhtä kivaa mekkoa (koska kaikki hienot mekot on valkosia, mutta enhän mä voi häihin pukea tyttöjä valkoiseen!) että sitten kun sen kivan mallin löysin ja vielä molempien koossa niin päätin mennä sieltä mistä aita on matalin ja  ostaa samanlaiset ettei tarvinnut enää jatkaa etsintää.

Zeldalla oli tarvetta parille lyhythihaiselle kesäbodylle koossa 62 kun tuntuu että niitä ei ole ikinä tarpeeksi! Ja sitten ostin pipon ja Mini Rodinin bodyn koossa 68 että on vähän jo isompienkin vaatteiden varastoon jotain uutta kun toi pikku soturi kasvaa niin hurjaa vauhtia. Tiaralla ei varsinaisesti ollut tarvetta muulle kuin uudelle neuletakille mutta en voinut vastustaa noita muitakaan vaatteita kun ne näin. Ja vielä kun on alennusmyynnit niin pönttöähän sitä olisi kivoja vaatteita jättää tankoon roikkumaan ja harmitella sitten kotona!

Itselleni löysin Zarasta sen jo mainitsemani mekon lisäksi tuon ihanan leopardikuvioisen mustavalkoisen paidan jossa on niittejä olkapäillä. Carlingsista kävin ostamassa maailman mukavimmat Dr. Denimin korkeavyötäröiset Plenty-farkut jotka oikeasti istuvat niin jumalattoman hyvin ettei ole tosikaan ja joustavat kivasti kun varsinkin Tiaran kanssa saa kykkiä lattialla ja riekkua puistossa ja ties missä niin että joustaville housuille todella on käyttöä. Viimeisenä muttei vähäisimpänä nappasin vielä Bik Bokista farkkushortsit mukaani, ne kun sattuivat olemaan juuri sellaiset kun olin etsinyt ja niitä vieläpä löytyi mun koossa!

IMG_5740x IMG_5749x IMG_5756x IMG_5759xSellaista meille kuuluu tällä hetkellä! Huomenna varmaankin pidetään ihan kotipäivä eli toisinsanoen käydään varmaan tuossa läheisellä hiekkarannalla vaan ja kaupassa, ja aamulla Tipa saa pulikoida uudessa uima-altaassaan parvekkeella. Loppuviikolle olisi tiedossa vielä Lintsireissua ja mahdollisesti Ikea-reissuja elleivät säät sitten ole niin huikeat että tekee vain mieli olla ulkona shoppailun sijaan.

Millaisia lomasuunnitelmia teillä on? Onko teillä jotain kivoja vinkkejä mitä Helsingissä voisi tehdä lomalla lasten kanssa perinteisten Lintsin, Korkeasaaren ja sisäleikkipuistojen sijaan?

PS: Ihan huikeaa miten hyvin otitte hääblogin vastaan, mä en ikinä olisi uskonut että näin nopeasti mun vaatimaton pieni hääblogi saavuttaisi tuollaisen suosion! Noustiin nimittäin Bloglovinin Wedding -kategorian sijalle yksi Suomessa ja blogilla on ikää kolme päivää! Aivan mahtavaa, kiitos kaikille teille maailman parhaille tyypeille♥♥


45 Responses to “Lomakuulumisia”

 1. teekuppi sanoo:

  Carlingsin Dr. Denimin farkut on ihanan tuntuisia päällä, mutta ainoa huono puoli niissä on se, että hinta-laatu -suhde menee ihan nurinkurin.
  Tai mulla kestää maksimissaan puolivuotta ne, ja sitten on jo haaroista rikki. 🙁
  Ei niitä kuitenkaan aina viitsisi uusia sellaisia ostaa, kun 45 e on kuitenkin aika paljon farkuista, jotka ratkeavat haaroista puolen vuoden käytön jälkeen.

  Onneksi löysin Sally Serious -merkkiset farkut, jotka ovat hieman paksumpaa kangasta, mutta yhtä miellyttävät päällä, hintaan 19.90.
  Talvella ne ostin, joten ainakaan vielä ei ole kumpasetkaan hajonneet, kun täytyi ostaa kahdet, kun ensimmäiset osoittautuivat hyviksi.

  Liike oli MyDoris, jossa samassa myös Anton&Nina
  http://www.antonnina.com/store/myymalat-mydoris

  • Iina sanoo:

   Mulla on ollut monet Dr. Denimit teinivuosista lähtien ja ikinä ei ole yhdetkään hajonneet :O Mä liputan niiden puolesta kyllä ihan totaalisesti! Niitä ei vain saa pestä liian usein niin se kangas säilyttää kimmoisuutensa 🙂 Mun mielestä 45 euroa ei oo paljoa niistä, silloin kun käytin ”oikeita” farkkuja enemmän enkä farkkulegginsejä kuten Dr. Denimin Kissyt ja Plentyt niin usein farkut maksoivat 100-170 euroakin jos halusi hyvät :).

   Kiitos vinkistä, täytyy käydä katsomassa noita vinkkaamiasi housuja jos niitä löytyy tuolta nettisivuilta :)!

   • teekuppi sanoo:

    En oo pessyt niitä kuin muutaman kerran, koska musta housuja ei tarvitse pestä yhtään niin usein kuin paitoja.
    Koska eihän housut juurikaan likannu, jos niihin ei tule tahroja. 🙂

    Mulla on sitten vaan ollut liian ahkerassa käytössä nuo. 🙂

 2. Linkku sanoo:

  Voi, nuo juhlamekot! Musta on just tosi söpöä kun sisaruksilla on samanlaiset 😀 meillä oli mun pikkusiskon kanssa aina pienenä ja musta ne kaikki valokuvat sellasista juhlista on tosi ihania 😀

 3. Emppu sanoo:

  Kyllä välillä voi pukea samanlaisiin! 🙂 En mäkään tykkää, jos sisaruksilla on AINA samanlaiset, mutta nyt sopii hyvin! Söpöt mekot 🙂

 4. anonyymi sanoo:

  Voikko linkata sen hääblogin? 🙂

 5. minävaan sanoo:

  Ihania vaatteita oot löytäny tytöille ja itselles, ihastuin etenkin tohon Tiaran farkkumekkoon ja Zeldan ruusupipoon! Mekotkin on tosi suloiset eikä ollenkaan haittaa, että sisaruksilla on välillä samanlaiset vaatteet.

  Kuulostaapa mukavalta nuo teidän lomasuunnitelmat (: Itselläni loppui juuri kesätyöt päiväkodissa ja lomasuunnitelmiin kuuluu ainakin shoppailua, piknikiä, mökkeilyä, lintsiä ja loppukesästä ruotsin yo-kirjoituksiin lukemista 😀 Mukavia ja lämpimiä kesäpäiviä teidän perheellenne (:

  • Iina sanoo:

   Kiitos paljon! Toi farkkumekko on musta niiiin ihana, haluun itselleni samanlaisen :D!

   Ihanilta kuulostavat sunkin lomasuunnitelmat, tsemppiä myös kirjoituksiin lukemiseen ja ihania kesäpäiviä myös sulle!♥

 6. Elisabet sanoo:

  Onpas teillä paljon mukavaa lomatekemistä 🙂 Pakko munkin sanoo,et on kyllä ihanat mekot tytöille! Meillä ei tälle kesälle paljoa suunnitelmia ole. Ens kesäks niitä sitten enemmänkin on, kun pieni on jo päälle vuoden. 🙂 Me ei näistä helteistä hirmusti välitetä, kun vauvakaan ei oikein tykkää. Reagoiko Zelda näihin helteisiin mitenkään?

  • Iina sanoo:

   No on kyllä, kiitti :)! Meillä ei oo tytöt reagoineet helteisiin mitenkään paitsi Zelda on ehkä kuumimpaan aikaan viihtynyt tiheämmin rinnalla (onneksi) että on saanut tarpeeksi nestettä. Ja ehkä Zelda on ollut vähän tavallista väsyneempi, nukkunut enemmän 🙂 Mut eihän se helle pienelle vauvalle oo kyllä paras mahdollinen säätila!

 7. Jarno sanoo:

  drdenimin farkut on kyl maailman parhaimmat, mäki oon käyttänyt öö onkohan ne kissyt? :DDD matalavyötäröinen :DD haha olishan se hauskaa, jos mullaki olis korkeavyötäröiset xDD

  Ihania kuvia 🙂 Oot kaunis <3

 8. Jenna sanoo:

  Kuuluuko noiden taskujen näkyä tuolta sortsien alta? 😛

 9. E sanoo:

  Ootteko käyneet lasten kanssa vielä kotieläintiloilla, esim. Fallkulla tai Haltiala? 🙂 Sit jotkut isommat kaupungin leikkipuistotkin vois olla Tiaralle tosi kivoja paikkoja, ne on vauvankin kanssa käteviä kun löytyy sisätilat, missä vaihtaa vaippaa ja syöttää. Sisätilat on aamupäivisin perheiden käytössä ja lounasaikaan lapselle saa ilmaisen ruuan, jos on omat astiat mukana.

  • Iina sanoo:

   Ei olla käyty! Niissä vois olla kiva vierailla, kerran meinattiin lähteä sinne Fallkullaan mutta en muista miksei menty 😀 Kiitos kun muistutit! Ja noissa kaupungin leikkipuistoissa käydään kyllä useinkin, mut harvemmin laitan niistä kuvia tänne kun näkyy aina toisten lapsia taustalla joiden kuvia mulla ei ole lupa käyttää! 😀

 10. st. brigitten sanoo:

  Mä oon perhepäivähoitaja ja mulla on hoitolapsia koko kesän, välillä viikonloppuisinkin…eli mitään suuria suunnitelmia ei meillä ole. Mutta Tivoli on nyt täällä Rovaniemellä niin siellä käydään ja tässä lähellä on myös Ranuan eläinpuisto. Hiukan vaatimattomampi kuin Korkeasaari 😀 Helsingissä en oo tainnut käydä kuin kerran elämässäni (siis muualla kuin lentokentällä), mutta korkeasaari jäänyt kyllä mieleen. Samoin Suomenlinna oli ihana 🙂

  Ja aivan ihanat juhlamekot tytöillä!

  • Iina sanoo:

   Mä en oo koskaan käynyt Ranuan eläinpuistossa! Mut tivoli on varmaan sama joka on käynyt Oulussakin joten se on mulle tuttu :)! Ei se Korkeasaarikaan niin ihmeellinen ole, tuntuu että siinä oli enemmän viehätystä nuorempana (mutta niin kai kaikessa aina :D).. Suomenlinna on kyllä ihana, sinne on pakko päästä vielä tänä kesänä! Kiitos ja mukavia kesäpäiviä teille♥

 11. Tuuliina sanoo:

  Lähiömutsi on blogannut useammankin Helsinki-vinkin lapsen kanssa liikkuvalle. http://www.mutsiavautuu.com/search/label/Kotikaupunkimatkailu Oletteko käyneet esimerkiksi Vasikkasaaressa, Suomenlinnassa, maauimalassa, Suvilahdessa (Ihanassa Kahvilassa) tai noissa aiemmin mainituissa kotieläinpuistoissa?

 12. mira sanoo:

  Katsoppa kidd.io, siellä on lapsiperheille soveltuvia paikkoja Helsingistä Espooseen 🙂

 13. nina sanoo:

  käytätkö nykyään pidennyksiä? aivan ihanat on kyllä 🙂
  vaalean väriset hiukset sopii älyttömän hyvin sun ruskettuneen ihon kanssa!

 14. Amanda sanoo:

  Mulla olis hei toivepostausehdotus!
  Eli olis tosi kiva kuulla hieman enemmän sun kaverisuhteista. Onko kaveripiiri muuttunut ennen raskautta, raskauden aikana ja sen jälkeen? Uusia ihmisiä on varmasti tullut, mutta onko ketään jäänyt? Kuinka usein vietät ystävien kanssa aikaa ja mitä teette? Tykkäätkö olla isommassa porukassa vai kahdestaan? Mitkä ovat keskustelun aiheet? Ja kuinka usein pääset tapaamaan kavereitasi ilman Ottoa ja tyttöjä, vai onko se suurimman osan ajasta koko paketti? 🙂

 15. Kajsa sanoo:

  Mekin käytiin miehen ja lasten kanssa eilen Korkeasaaressa! 4-vuotias oli ihan intona kaikesta, ei ollakaan aikaisemmin eläinpuistossa käyty ja oli se kiva nähdä, miten pieni innostui selittämään myös pikkusiskolle ja -veljelle eläimistä 😀

  Tänä kesänä ollaan lasten kanssa ajateltu käydä kotieläintiloilla paljon kun näytti eläimet kaikkia kolmea miellyttävän ja myös uiskentelemassa, mikäli säät jatkuu tällaisena! Johonkin huvipuistoon olisi kiva lapset viedä, mutta kun niin kalliita on rannekkeet joka paikkaan nykyisin…

  • Iina sanoo:

   Haha aijaa! Harmi kun ei törmätty siellä 🙁 😀 Kotieläintilalla meidänkin pitäisi siis varmaan vierailla! Uiminen on ihan parasta hellepuuhaa vaikkakin hiekkarannalle on ärsyttävää mennä rattailla 😀 Ja lintsillä ainakin on se hyvä kun on ne 11 kaikille ilmaista laitetta, jotka ainakin Tiaralle riittävät vielä tosi hyvin :)!

 16. Essi sanoo:

  ei kauhia tää sun blogi saa perheenperustamis-kuumeen päälle :-Dd

 17. Nea sanoo:

  Eroaako toi 4G malli siitä ”oikeesta”?:) aattelin vaihtaa siihen jos se on hyvä 😉 Ihana toi Tipan farkkumekko!!

 18. Locu sanoo:

  Mun on pakko kysyä yhtä vähän hassua asiaa. Ollaan puhuttu poikaystävän kanssa, että meidän unelmaperheessä olisi 2 lasta. Meille syntyi esikoispoika 4 kuukautta sitten, ja mä oon täysin rakastunut tähän pieneen ihmeeseen. Ehkä vaan liiankin hullaantunut, koska oon ihan tosissani alkanut miettimään haluanko sittenkään toista lasta. Miten mä voisin ikinä rakastaa toista lasta yhtä paljon? Tuntuu jotenkin, että petän esikoisen jos meen tekeen toisen vauvan, joka vaatii tottakai huomiota. Oliko sulla tälläisiä ajatuksia kun Tiara oli teidän ainoa vauva? Pelkäsitkö ettet rakastaisi uutta vauvaa yhtä paljon? Kyllä mä kuitenkin haluaisin toisen lapsen, koska mulle mun oma sisarus on aina ollut paras ystävä ja on edelleen. <3 Oon ihan sekaisin näiden ajatusteni kanssa. 😀

  Ja sit olis sellainen postaustoive, että olis kiva tietää kuinka Tipa on innostunut lukemista. Minkä ikäisenä aloitte lukemaan kirjoja (tai varmaan aluks vaan katselitte kuvia :D)? Mitkä on neidin lempikirjoja? Haluaako Tiara itse, että hänelle luetaan vai tapahtuuko se aikuisen aloitteesta? Kuulutteko johonkin kirjakerhoon ja Ootteko olleet tyytyväisiä? Mulle on lukeminen tosi rakas harrastus ja olis ihanaa mikäli poitsukin innostuis siitä, joten kaikki vinkit on tervetulleita. 🙂

  • Iina sanoo:

   Hei et oo mietteidesi kanssa tosiaankaan yksin! Silloin kun Tiara oli ihan vauva, mä pohdin tismalleen samoja asioita että miten sitä ikinä voisi rakastaa ketään muuta niin paljon :D! Mutta vannon että sillä siunaaman sekunnilla kun testi näytti plussaa toiseen kertaan niin ei ollut enää epäilystäkään etteikö sitä toista vauvaa rakastaisi ihan yhtä paljon♥ 😀 Mä oon itse ainoa lapsi ja halusin myös ehdottomasti sisaruksen Tiaralle 🙂

   Tosi kiva postaustoive, mä rakastan lukemista ja tää on itseasiassa taas ajankohtainen aihe kun kohta tuolle pienemmällekin neidille voi alkaa lukemaan 🙂 Pistän muistiin, kiitos toiveesta!

 19. Anja sanoo:

  Moikka! Oothan tietoinen, että sun henkilökohtaisia asioita (välirikkosi Deryaan) on pohdittu useammissakin juorublogeissa? Ajattelin, että haluat varmaan tietää.itse ainakin haluaisin :(. Tässä esimerkki..

  http://blogbuzzfin.blogspot.com/2013/06/leave-drama-behind.html

 20. Julymom2013 sanoo:

  Hei, anteeks jos kysyn sellasta asiaa, minkä olet jo joskus maininnut, mutta en haluaisi selailla jokaista postausta uudestaan läpi vain yhden kysymyksen takia 😀
  Eli kysyisin sitä, että ”keitätkö” sä tutit ja tuttipullot ennen käyttöä vai pesetkö vain vedellä? Jotkut sanoo, että parempi jos ei keittäisi ja jotkut sanoo, että se on pakollista :

  • Iina sanoo:

   Ei haittaa tottakai saa kysyä :)!

   Tiara käytti enemmän tuttia ja tuttipulloa niin silloin keitettiin ehkä n. kerran viikossa ja huuhdeltiin hyvin tietysti aina heti käytön jälkeen pullot ja sitten tutit myös usein ennen käyttöä mutta ei aina 🙂 Zelda taas syö todella harvoin tuttipullosta (ainoastaan jos mä en ole kotona) eli tähän mennessä ehkä pari kertaa ja pulloa on myös keitetty sen pari kertaa. Tutit on keitetty Zeldalle n. parin viikon välein koska Zelda ei syö tuttiakaan niin paljon kuin Tiara 😀 Hengissä ovat molemmat! Uskon että kunhan tuttia joskus edes keittää ja puhdistaa ja tuttipullot pesee aina hyvin käytön jälkeen ja keittää edes kerran viikossa niin se riittää :)!

 21. Noi pitkät vaaleat hiukset sopii sinulle tosi hyvin! En ole ollenkaan kateellinen!

  Leikkasin viimeksi lyhyeksi hiukset (niskojen yläpuolelle) ja äiti ei tykännyt mun vaaleasta hiusväristä niin hän tummensi niitä. En tiiä miksi annoin äidin valita värin, mutta on nää nyt kivat kun aurinko pääsi vaalentamaan niitä.

  Nyt menen jatkamaan lukemaan sinun postauksia! Olen vähän jälessä kun en ole päässyt koneelle.

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon :)!

   Aurinko on ihana kun se vaalentaa hiuksia! Mäkin oon huomannut että kun on ollut paljon auringossa niin hiukset on vähän vaalenneet 🙂

   Ihanaa sunnuntaipäivää sinne ja anteeksi etten ole vastannut aiemmin!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.