Täällä taas!

05.07.2013

Moi, ja suurensuuret pahoittelut tämän viikon hiljaiselosta! Mä olin todella pienen tauon tarpeessa kun tuntui että hukun kaikkien tehtävien alle, nyt taas jaksaa ihan uudella puhdilla ja mä oikein pursuilen ideoita! Kiitos myös teille kaikille jotka laitoitte ihania postaustoiveita. Yksi mun parhaista ystävistä ja myös yksi kaasoista, Emmis, oli meillä maanantaista torstaihin ja me saatiin hääjärjestelyitä eteenpäin ihan mallikkaasti tässä tauon aikana! Niistä kerron lisää hääblogin puolella mutta nyt olisi tarkoitus jakaa teille meidän kulunutta viikkoa kera lukuisien kuvien.

Instagramissa ja Facebookissa oon sentään vähän muistanut päivitellä, jos ette vielä seuraa mua siellä niin blogin fb-sivuille pääsette tästä ja instagramissa mut löytää nimellä @iinalaura. Kuluneella viikolla lisäsin mm. ensimmäisen instavideoni meidän pikkuhöpöttäjä-Zeldasta! Instagram ja Facebook on niin helppoja päivittää että niihin tulee laitettua sisältöä melkeinpä joka päivä, välillä useampaankin otteeseen saman päivän aikana joten kannattaa seurailla!

Mulla oli miljoona asiaa kirjoitettavana mutta tää päivä on ollut yhtä häsellystä ja nyt tuntuu että aivot lyö kyllä ihan tyhjää! No mutta, ei anneta sen häiritä, saatte vapaasti nauraa mun katkeileville ajatuksille postausta lukiessanne. Mä aloitan vaikkapa kronologisessa järjestyksessä sunnuntaista! Sunnuntaina me vietettiin leppoisaa kotipäivää kun se sattui olemaan viimeinen kesälomapäivä. Käytiin ulkoilemassa pariinkin otteeseen sekä moikkaamassa mun kaveria Parisia ja ostamassa vähän mansikoita herkuteltavaksi. Tiara jaksoi kävellä kilometrin matkan tosi reippaasti ja nätisti mansikkakojulle! Ihan hurjaa miten iso ja reipas tyttö meillä nykyään onkaan, tottelee todella hyvin kun ollaan liikkeellä ja aina autotien ylityksen kohdalla antaa nätisti käden mulle eikä karkaile.

IMG_6223 IMG_6227 IMG_6249 IMG_6317x IMG_6355x lololoMaanantaina Emmis tuli Rovaniemeltä meille ja me oltiin Tiaran kanssa ihan yli-innoissaan jo aamusta asti kun odoteltiin Emmistä. Emmiksen junan piti olla perillä jo aikaisin aamulla (kahdeksan aikoihin) mutta kuinka ollakaan, Valtion rautatiet eivät tuottaneet yllätystä tälläkään kertaa ja Emmis oli perillä vasta vähän ennen yhtä iltapäivällä. Meidän maanantain shoppailusuunnitelmat siirtyivätkin sitten tiistaille ja maanantaina tyydyttiin kävelyyn merenrannassa ja nauttimaan herkulliset luomujääteet rantaterassilla joita moni ihailikin jo siellä Instassa. Maistuisi kyllä nytkin jokin Pour Te:n ihanista mauista!

Tiistaina me suunnattiin sitten Itäkeskukseen ostostelemaan ja kiertelemään Emmiksen ja tyttöjen kanssa. Mä tein vielä muutamia hyviä aleöytöjä vaikka ajattelin kaikkien parhaiden jo menneen. Ajattelin tehdä ihan oman postauksensa vielä noista uutuuksista ja muutamasta muusta esittelemättä jääneestä vaatteesta ja asusteesta joita on viime aikoina tarttunut mukaan. Paras alelöytö oli kyllä ehdottomasti Tiaralle kissalippis jonka näette kun scrollaatte vähän alaspäin!

Keskiviikko olikin sitten se päivä jota kovasti odotin eli hääpukujen sovituspäivä! Pukujen sovituksesta julkaisen ihan oman postauksensa hääblogin puolella, mutta voin kertoa jo nyt että se oli ihana kokemus. Sovittelun jälkeen tultiin meille ja korkattiin Emmiksen kanssa pullo oikeaa shamppanjaa, sillä keskiviikkona mä vaihdoin vapaalle! Me nautittiin yhdet lasilliset shamppanjaa kera mansikoiden meillä ja lähdettiin sitten Emmiksen kanssa viettämään tyttöjen iltaa pitkästä aikaa, edellisen kerran meillä oli Emmiksen kanssa tyttöjen ilta vuosi sitten maaliskuussa, että oli jo aikakin. Zelda ja Tiara jäivät tyytyväisenä Oton kanssa kotiin nukkumaan.

IMG_6394x IMG_6422Eilen  meillä oli löhöilypäivä kun oli niin ikävä ilma ja Emmiskin lähti kotiin Rovaniemelle. Tiaralle tuli tietysti kauhea ikävä kummitätiä ja samalla sitten kaikkia muitakin kavereita ja erityisesti mummua ja Mörköä. Tiara kyseli koko eilisen illan mummunsa perään ja ehdotteli kaikkia eri viikonpäiviä vuorotellen toiveikkaasti milloin mummu voisi mahdollisesti tulla. ”Tiistaina mummu tulee! Perjantaina mummu tulee ja Mörkö tulee meille!” Mä koitin aina varovaisesti selittää että ei se mummu vielä valitettavasti oo tulossa ja neitiä harmitti, mutta onneksi aina on puhelin ja voi soitella mummulle. Tiara tykkää jutella melkeinpä päivittäin mun äidin kanssa puhelimessa ja kertoa päivän tapahtumista.

IMG_6443 IMG_6455Tänään me heräiltiin aamulla kaikessa rauhassa ja Tipa ja Zelda leikkivät olkkarin lattialla. On ihan mieletöntä katsoa miten iloiseksi tytöt tekevät toisensa! Naantalin aurinkokin kalpenee Zeldan rinnalla kun pikkuinen saa tuijotella isosiskonsa touhuja ja Tiara taas loistaa ylpeyttä kun saa leikittää pikkusiskoaan ja kuunnella siskon tyytyväistä jokeltelua. Huikeaa miten jo nyt tytöt ottavat kontaktia toisiinsa, mä uskon että neideistä tulee kyllä toisilleen tosi läheisiä! Iltapäivällä suunnattiin ulos kun aurinko suvaitsi ilmestyä taivaalle kunnolla ja käytiin hakemassa myös kaupasta viikon neljäs mansikkarasia. Vissiin tulisi jo fiksummaksi käydä hakemassa se parin kilon laatikko niiden rasioiden sijaan?

IMG_6481 IMG_6485 IMG_6504 IMG_6516 IMG_6560 IMG_6577 IMG_6588Kuten kuvista huomaa, Tipa on hurjan ihastunut uuteen ”kissahattuunsa”, Tipa laittaa sen aina väärinpäin päähänsä! Mä alan olla niin väsynyt että tämä kirjoittaminen ei enää onnistu joten taidan käpertyä Oton viereen sohvalle ja katsoa yhden jakson American Horror Storya ennen kuin painun untenmaille. Siinä on kyllä ihan loistava sarja! Hyvää yötä ihanat♥ Ja nyt palaan normaaliin postaustahtiin, tässä oli mun lyhyt mutta sitäkin antoisampi kesälomani. Ihanaa viikonloppua♥


No Responses to “Täällä taas!”

 1. Avatar NEAAA sanoo:

  Ihana tuo hattu :) olit kyllä ansainnu tän tauon! Ei oo ihan helppoa kirjotella blogia säännöllisesti :D ainakaa omalla kokemuksella :D nimim. Kirjotin bloggailuaikana joskus kerran kuussa tai kahdessa :D

 2. Avatar Mirka sanoo:

  Ihana postaus! Sulta on kiva lukea näitä ”peruskuulumisia”, kun tuntuu että teidän elämässä riittää mielenkiintoisia juttuja. Ja kyllä, esimerkiksi shoppailu ja mansikoiden ylensyönti kuuluu näihin :D

  Oletko muuten ajatellut tekeväsi laajempaa postausta teidän rattaista nyt, kun on käyttökokemustakin enemmän takana? :)

  • Iina Iina sanoo:

   Ihana kommentti, kiitos todella paljon♥♥ :) Mansikoiden ylensyönti on parasta mitä kesällä voi tehdä! :D Ja mä itseasiassa tuolla samaisella reissulla kun käytiin hakemassa mansikoita kuvasin rattaita in action juurikin se laajempi postaus mielessäni, meillä on selkeesti joku telepaattinen yhteys :D!

 3. Avatar riina sanoo:

  aww.. Tiara on jotain niiiiiiiiin sulosta♥

 4. Avatar Anne sanoo:

  Voi teitä ihania mummun rakkaita ! <3 <3

 5. Avatar annh sanoo:

  Moikka! Mun on pakko kommentoida sun blogia. Aloitin viime syksynä seuraamaan sinun ja perheesi elämää bloggerissa. Luin kaikki päivitykset kerralla. Joittenkin kommenttien takia kuvittelin sinun olevan todella pinnallinen ja että haluat vain esittää kaikille tuota mukamas-täydellistä elämäänne. Muutaman videopostauksen jälkeen ajattelin, että vau. Sinä olet todella mukava ja kiltin tuntuinen ihminen. Niinkuin varmasti monet muutkin ovat sanoneet mutta te tunnutte Oton kanssa täydellisiltä toisillenne ja suorastaan kadehdin teidän perheonnea:) Teille on ihanat tyttret ja upea parisuhde- kohta avioliitto, pitäkää niistä kiinni.

  Ei voi muuta kuin kadehtia teitä ja toivoa, että itsellekkin osuisi tuommoinen onni kohdalle:) Toivotan koko teidän perheelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen!<3 täältä löytyy yksi varma lukija niin pitkään kuin aiotkaan blogiasi kirjoittaa.

  • Iina Iina sanoo:

   Voi mikä kommentti, kiitos kiitos ihan hurjan paljon :)♥♥ Ihanaa että sun mielipiteesi on muuttunut positiiviseen suuntaan! Ei meitä kadehtia kannata, kannattaa keskittyä siihen mikä omassa elämässä on ihanaa ja tavoitella omia unelmiaan, se on paras neuvo minkä mä oon koskaan saanut! :) Kaikkea hyvää sulle ja iihanaa että mulla on noin mahtava lukija :)♥

 6. Avatar Henna sanoo:

  Ihana blogi Iina :) Tykkään niiiiiiiiiiiiiin kovasti seurailla :) Yhtä juttuu kysysin Miltä susta tuntuu kasvattaa tyttöjä Helsingis :)? Pystysitkö joskus kirjottaan postauksen siitä :)? Oot mahtava! <: <3

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiiiiitos paljon♥♥ hei joo sain juuri aihetta koskettavan postaustoiveen edelliseenkin postaukseen, täytyy kirjoittaa! Kiitos postaustoiveesta ja ihanaa kesän jatkoa :)!

 7. Avatar Elisabet sanoo:

  Jee,ihanaa viimein uusi postaus!<3 Samalla kun imetän niin aina moneen otteeseen iPadilla seurailen onko tänne mitään tullut. Kiva kuulla taas teidän normi kuulumisia ja katella ihania kuvia!:) Ootte mahtavia<3

 8. Avatar Nimetön sanoo:

  Voi vitsi sä oot Iina kaunis!! Ja nuo teidän lapset <3

 9. Avatar Jarno sanoo:

  Ääää. Ihania kuvia. En kestää miten sulosia Tiara ja Zelda ovat :) ♥
  Miksi on keksitty tunne nimeltä ikävä ; (

 10. Avatar A sanoo:

  Tiara näyttää kovin onnelliselta lapselta, varsinkin tämän postauksen kuvissa! :) ihana ilopilleri. Kiva oli taas kun kirjoitit ja olet tosi kaunis tossa hääpukukuvassa erityisesti:)

 11. Avatar Nenne sanoo:

  Oi, kivalta näyttää! Otolla vilahti muuten aika hienot kengät :D

 12. Avatar saana sanoo:

  Onko emmis töissä picnicissä? :-D oon tainnut nähdä hänet moneen otteeseen, kun kauppakeskuksessa ja picnicissä olen pyörinyt! terveisin rollolainen

  • Iina Iina sanoo:

   No mä en voi täällä paljastaa mun kavereiden yksityistietoja :D Mut sen sanon että Emmis on niin nätti että ei voi erehtyä ketään toista luulemaan sen näköseksi♥

 13. Avatar iitukka sanoo:

  Kiva kuulla teidän kuulumisia pitkästä aikaa! Voi mahoton miten hurjan söpöjä teidän tytöt on! Mutta ihmekkös tuo kun äitikin on niin älyttömän kaunis! :)

 14. Avatar lukijaa sanoo:

  Tiara on ihan ku ilmetty mini-tyttö-Otto! :D

 15. Avatar Jenni-- sanoo:

  Viides kuva yli ihana :)

 16. Avatar Jonna sanoo:

  Eikä! Mistä tollasia ihania lippiksiä saa? Inari tahtoo kans ;)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.