Hääteema

09.07.2013

Me ollaan Oton kanssa mietitty nyt monta iltaa että millaiset häät me halutaan (ulkoasultaan) ja pyöritelty erilaisia värejä ja teemoja. Otto on onneksi ihanan avoin kaikelle ja kuulemma jopa överipinkit prinsessaunelmahäätkään eivät olisi liian imelät vaan kelpaisivat herralle paremmin kuin hyvin, mutta ne eivät ehkä kuitenkaan ole se meidän juttu. Mä oon pyörinyt ympäriinsä eri inspiraatiosivustoilla ja selannut satoja ellen tuhansia kuvia erilaisista väriteemoista. Vielä en ole tehnyt päätöstä mutta olen onnistunut jo karsimaan vaihtoehtoja niin että jäljellä on enää kaksi suosikkia.

Mä haluan ehdottomasti meidän häille väriteeman, ihan vain jo senkin takia että jos ei mitään teemaa olisi, mä tulisin hulluksi liikojen koristelumahdollisuuksien kanssa. Muutama väri rajaa mahdollisuuksia sen verran, että myös mulla on pieni todennäköisyys kyetä jopa tekemään jonkinnäköisiä ratkaisuja, eikä jäädä miettimään niin että hääpäivä kerkeää jo mennä ohitse. Mielestäni on myös tyylikästä pitäytyä koristelujen suhteen muutamassa teemavärissä. Kuten sanoinkin, vaihtoehtoja on nyt jäljellä kaksi ja te saatte auttaa mua päättämään kumpi on ihanampi!

1) Mintunvihreää ja vaaleanpunaista

mintgreenpinkwedding mintgreenpinkwedding2Kaikki kuvat: Pinterest ”Mint green pink wedding”

Vaaleanpuna-mintunvihreä väriteema olisi ihanan hempeä, mutta ei kuitenkaan yli-imelä. Kylmät vaaleat värit sopisivat mielestäni talvihäihin kuin nenä päähän! Voin kuvitella hääkimpussa ihanat kylmän vaaleanpunaiset pionit ja miten upea olisikaan ylläolevassa kuvassa näkyvä mintunvihreä liukuvärjätty hääkakku. Karkkibuffetissa (jollaisen ehdottomasti haluan, muotivillitys tai ei mutta mun karkkihammasta kolottaa aina) voisi tarjoilla ranskanpastilleja, vaahtokarkkeja ja vaikka mitä söpöjä nameja vaaleanpunaisen ja mintun sävyissä.

Pöytäkoristeiksi voisi laittaa tuollaisia supersuloisia viirejä ja niiden lisäksi vaaleanpunaisia ja mintunvihreitä pioneja. Mä näen myös mielessäni hempeitä vaaleanpunaisia helmiä joita voisi myös laittaa vaikka lasimaljoihin koristeeksi, sekä helmiäisvaaleanpunaisia kynttilöitä palamaan. Kynttilöitä haluan paljon koska talvella on niin pimeää muuten!

2) Mustavalkoinen teema

blackwhitewdding blakwhitewedding2Kaikki kuvat: Pinterest Black white wedding

Mustavalkoinen teema olisi selkeä, tyylikäs ehdottomasti ja raikkaan erilainen. Rakastan mustavalkoraitaa ja olisi ihana tuoda sitä koristeisiin, karkkibuffetiin ja vaikka hääkimpun silkkinauhaan. Mustavalkoisuus on myös ehkä enemmän Ottoa kuin hempeät pastellisävyt. Mä tykkään mustavalkoisesta niin sisustuksessa kuin vaatteissakin joten miksipä sitä ei voisi tuoda myös häihin? Teeman voisi viedä jopa niin radikaaliksi että pukukoodina olisivat mustan ja harmaan sävyt, tai sitten pitäytyä ihan vaan mustavalkoisissa koristeissa.

Mä olen muuten melkeinpä kallistumassa itse enemmän tähän mustavalkoiseen teemaan, mutta se toisaalta mietityttää että onkohan musta sitten kuitenkin liian synkkä? Mun mielestä ei, eikä Otonkaan mutta jonkun mielestä varmaan on. Meidänhän häät ne ovat ja tämän teeman koen eniten meidän näköiseksi. Emmekä kuitenkaan toteuttaisi mustavalkoisuutta synkällä tavalla vaan nimenomaan raikkaasti raidoilla tai vaikkapa pallokuosilla. Mustia ja valkoisia jätti-ilmapalloja kattoon, valkoisia pioneja ja unikoita hääkimppuun sekä sitä mustavalkoraidallista silkkinauhaa, mustavalkoraidallisia tikkareita ja muita ihania nameja karkkibuffetiin ja jokin mieletön mustavalkoinen hääkakku kruunaisi kokonaisuuden.

 Mutta kysymys kuuluu, mitä te olette mieltä? Meneekö ääni mustavalkoiselle vai mintunvihreävaaleanpunaiselle?


153 Responses to “Hääteema”

 1. Avatar Sirkku sanoo:

  Tuo mintunvihreä-vaaleanpunainen on ihana. :)

 2. Avatar Kajsa sanoo:

  Mustavalkoinen!

  Se on hyvällä tavalla erikoinen, mutta todella tyylikäs. Se näyttää aina klassisen kauniilta ja myöhemmin voi varmasti katsoa kuvia hääpaikasta ja -vieraista tyytyväisenä kun kaikki on edelleen trendikästä.

 3. Avatar senni sanoo:

  Ehdottomasti numero 1!

 4. Avatar A sanoo:

  Toi eka:)

 5. Avatar Roosa sanoo:

  Eka vaihtoehto, koska talvella on neljän jälkeen pimeetä. Eka vaihtoehto ois raikkaampi. Mustavalkoinen ois jees, mutta jos ulkona on pimeetä valmiiksi synkistääkö se liikaa?

 6. Avatar M sanoo:

  minä kallistun tuohon mintunvihreä-vaaleanpunainen teemaan :)

 7. Avatar Piude sanoo:

  Mustavalkoinen ehdottomasti!! :)

 8. Avatar Emma sanoo:

  Kummatkin aivan älyttömän upeita! Mutta ehkä.. mä annan ääneni kumminkin tuolle mustavalkoiselle :)

 9. Avatar kaisa sanoo:

  ehdottomasti toi eka! :))

 10. Avatar tt sanoo:

  mintunvihreä-vaaleanpunainen ehdottomasti!!! :)

 11. Karoliina K Karoliina K sanoo:

  Mun mielestä valinta riippuu pitkälti juhlapaikasta. Kumpi sopii sinne paremmin? Ja ei ole musta-valkoinenliian synkkä. Oltiin vieraina yksissä em. teeman häissä jokunen vuosi sitten ja olivat yhdet tyylikkäimmistä, missä ollaan oltu.

 12. Avatar Helluw sanoo:

  Musta kans tuo mintunvihreä-vaaleanpunainen on sievempi ja ihanempi väriteema! :)

 13. Avatar TinttiL sanoo:

  Mintunvihreä-vaaleanpunanen :) Mun mielestä paljon parempi teema häihin!

 14. Avatar rita sanoo:

  Sanoisin että mustavalkoinen :)

 15. Avatar Helew sanoo:

  Mielestäni mintunvihreä-vaaleanpunainen olisi parempi, koska se toisi väriä talven keskelle, ja olisi muutenkin paljon pirteämpi :)

 16. Avatar Niina sanoo:

  Molemmat hyviä vaihtoehtoja, mutta annan oman ääneni mintunvihreä-vaaleanpunaiselle! Se on vaan jotenkin niin ihanan romanttinen, hempeä, raikas ja ”pehmeä”. Omasta mielestäni toi musta-valkoinen on hieman tylsähkö ja ”virallisen” oloinen. Lisäksi itse en pidä lainkaan siitä, että morsiuskimppu on kokonaan valkoisista kukista… Tämä sen vuoksi, että mun mielestä kimpun kuuluu näkyä ja erottua, ja jos se on väriltään kokonaan valkoinen, niin se mun mielestä hukkuu valkoisen hääpuvun ym. valkoisten hääjuttujen sekaan. Mutta tämä on tietysti vain oma mielipiteeni! Oon varma, että päädyittepä kumpaan teemaan tahansa, niin häistä tulee upeat, juuri teidän näköisenne juhlat :)

  Itse tykkään vaaleanpunaisesta tosi paljon, ja joskus elämässä kun on meidän häiden aika, niin teemaväreinä on ehdottomasti valkoinen ja vaaleanpunainen sekä korostevärinä kulta :)

 17. Avatar Jelena sanoo:

  Mäki kallistuisin tohon mintunvihreä-vaaleanpunaiseen. Rakastan molempia värejä nii se olis kiva :) Mutta ei musta-valkoisessakaan mitään vikaa oo! Mä tiedän, että te osaisitte tehä siitä tyylikkään, ettekä tekis siitä liian tummaa ja synkkää :)

 18. Avatar Noora sanoo:

  Mustavalkoiset häät pienin mintunvihrein (tai jonkun muun ihanan värisin) yksityiskohdin! Esim. tuossa ”rock candy” -kuvassa näyttää tosi kivalta yhdessä toi raitanauha ja minttuiset karkit. :)

  • Avatar ällä sanoo:

   Komppaan tätä! Niin että vihreää olisi vain vähän :)

   • Avatar Ilona sanoo:

    Nyt heitit TODELLA pahan, kun luin postausta, näin häänne jotenkin molemmissa väreissä. En tunne teitä (paitsi blogin perusteella ) mutta jotenkin näin molemmissa teemoisssa jotain omaperäistä, erilaista, ihanan rentoa mutta tyylikästä joka sopisi teidän häihin. Siksi komppaan kahta edellistä, mustavalkoinen olisi talvihäihin jollain tapaa synkkä vaikka ette varmasti hautajaisteemaa siitä tekisi, mutta minttuvaaleanpunaisessa taas olisi jotain kylmää ja lämminta yhtäaikaa vähän niinkuin talvihäissä; talvella on kylmää, mutta häiden tunnelma on sitäkin lämpimämpi. Joten jos valitsette must-valk teeman, joko vaaleanpunaiset tai mintuvihreät harkitut yksityiskohdat siellä täällä toisivat väriä ja lämpöä :) menipä filosoofiseksi :D mutta henk koht valitsisin minttu-vaaleanpunaisen, omalle kohdalleni en must-val pysty kuvittelemaan, mutta teille se voisi sopia, tai sitten jotta kommenttini olisi kamala seka meteli, must-valk teemaan sopisi myös perinteiset punaiset yksityiskohdat hyvin harkitusti sielä täällä esim karkkibuffassa jne :)!

  • Avatar Ilkki sanoo:

   Mä oon kanssa ihan samaa mieltä näiden muiden kanssa, mutta jos pitäisi valita vain toinen niin se olisi mustavalkoinen :)

  • Avatar enni sanoo:

   Tätä minäkin olin tulossa sanomaan!
   Musta ja valkonen tois teemaan tiettyä tyylikkyyttä, mutta samalla mintunvihreä ja vaaleanpunainen pehmentäisivät sitä mukavasti.
   Pelkkä mu-va menee helposti överiks jompaan kumpaan suuntaan; liikaa valkoista tuo (ainakin minulle) sairaala/lääkärifiiliksen, liika musta taas hautajaistunnelman. Pelkkä vp-mv taas luo helposti todella ’karkkimaisen’ fiiliksen.
   Heitän nyt muutaman esimerkin tähän, miten minä tekisin :)
   -Hääpuku voisi olla valkoinen, mutta siinä voisi olla jotain mustaa koristelua; helmiä, kirjontaa, tms. Hiuksiisi voisit laittaa jonkin vp/mv kukan, rusetin tai koristeen.
   Otolle (tosi omaperäsesti) vp/mv kraka/ rusetti kaulaan.
   -Karkkipöytään voisi laittaa noita mainitsemiasi ranskanpastilleja ja vaahtokarkkeja, niiden lisäksi sitten jotain mustia ja mustavalkoisia lakukarkkeja (hehe, lakupiipuissa ois sekä mustaa että pinkkiä :::D)
   -Pöytiin voisi laittaa valkoiset pöytäliinat, joiden päälle mustan kaitaliinan, tai vaihtoehtoisesti pelkästään pohjaltaan valkoisen pöytäliinan, jossa on suuria, massiivisia mustia kuvioita. Pöydälle kukka-asetelman, joka muodostuu vp+mv kukista

   ^^tuossa nyt muutama esimerkki joka omaan päähän juolahti näin keskellä yötä :) Itse olen ollut häissä viimeksi n.10 vuotta sitten, joten sieltäkään ei kamalasti muistikuvia ole, että miten toimittiin ;D

 19. Avatar Nimetön sanoo:

  mintunvihreä vaaleanpunainen ehdotttomasti! ihanan raikas :)

 20. Avatar Mmarika sanoo:

  Heti kun näin tuon mitun ja vaaleanpunaisen sekoituksen olin varma että se on se ykkönen….aloin kuitenkin miettimään juuri teidän näköistä ja kallistun kyllä tuohon mustavalkoiseen.. Tärkeitähän on, että kaikki on juuri teidän näköistä…ja oiii miten ihana jos meinaaatte laittaa jotain kuvia esille (esim polttareista tai häiden suunnittelusta) mustavalkoisena!!

 21. Avatar Joli sanoo:

  Meillä on vaaleanpunainen-mintunvihreä-vaaleansininen -teemaiset häät tulossa, eli pakkohan ensimmäiseen vaihtoehtoon on kallistua! :)

 22. Avatar roosa.airaksinen@hotmail.com sanoo:

  mintunvihreä-vaaleanpunainen ehdottomasti! :)

 23. Avatar Suvi sanoo:

  Molemmat ovat aivan ihania, mutta tuo ensimmäinen kyllä taitaa voittaa mun mielipiteeni. :)

 24. Avatar laura sanoo:

  olin myös mintunvihreän-vaaleenpunasen teeman kannalla, mutta voi että noi mustat ja valkoset ilmapallot katossa, niiin ihanaa! Joten sen kannalla oon, vaikka eihän mintunvihreet ja vaaleenpunasetkaa pallot oo yhtään sen pahempia ;)

  onneks mulla ei vielä ole piitkään aikaan häitä tiedossa, mun häistä tulis varmaan semmonen sekametelisoppa, sekoon ko nään aina jotain söpöä meinaa :-D

 25. Avatar Lumia sanoo:

  Molemmat väriteemat ovat ihania, mutta itse valitsisin mintunvihreää ja vaaleanpunaista. Omissa häissä vuosi sitten oli vaaleanpunaisen eri sävyjä ja vihreää :D

 26. Avatar murrmelii sanoo:

  Nyt kirjoitan tänne puolelle ekaa kertaa! :) Ihania juttuja kaikki mitä oot kirjoitellut ja kuvat niin jotain uskomatonta, että tekisi itekki mieli katella kaikkea netistä, vaan enpä taida :D Ei tarvi onneksi ihan vielä miettiä mitään näin ihania juhlia, vaikka oishan se kiva, katotaa tossa 5v sisällä ;)

  Mutta niin tohon mielipiteeseen väriteemasta, pitäähän siellä nyt väriä olla! Elikkä pinkkiä&mintunvihreetä ♥ Te/sä ootte niin iloinen perhe, että häissäkin pitää näkyä se väri! ;) Oonko oikeessa? :D Voishan ne olla räikeemmätkin värit, mutte tehän sen päätätte :)

 27. Avatar emma sanoo:

  Saakohan pioneja teidän häiden aikaan? Oletko ottanut selvä? :)

 28. Avatar Nimetön sanoo:

  Multa ääni mintunvihreä-vaaleanpunaselle. Mun oma mielipide on että mustavalkonen on jotenki pliisu ja vähän synkkä mutta mä oon muutenki värikkään ystävä

 29. Avatar jensku sanoo:

  Mä valitsisin talvihäihin mustavalkoista. Valkoinen maa ja pimeä taivas, klassiset värit sopisivat täydellisesti! :) Ja myös ehkä siksi että sanoit sen olevan enemmän myös Oton tyylinen. Toki noi mintunvihreävaaleanpunaisetkin jutut kuulostaa ja näyttää hyviltä! :) Mutta jotenkin tuollaiset hempeät sävyt on tosi yleisiä ja tavallisia, joten ehkä näkisin siksi teillä jotain vähän erilaista, koska oot itekin sanonut ettei häistänne tule ihan tavanomaiset. Ehkä ei ihan niin radikaalisti kuitenkaan, että pitäisi sovittaa vielä pukukoodikin samoihin väreihin, mutta toisaalta sekin tekisi sitä erilaisuutta. Meillä oli väriteemana musta ja tummanpunainen, juhlapaikalla paljon kynttilöitä ja helminauhaa, oli tosi ihana tunnelma! Kirkko oli vielä sopivasti jouluaikaan koristeltu tummanpunaisilla joulutähdillä. Ja jos menee noiden vaihtoehtojen ulkopuolelle niin vaaleansininen-hopea ois myös ihanat teemavärit talvihäille :D

 30. Avatar Kiki sanoo:

  Kaksi ihanaa vaihtoehtoa..! Vaikea valinta
  Kuten joku jo mainitsi tuolla, väri varmaan riippuu myös itse juhlapaikasta ja mikä sinne sopii.
  Jos talvihäitä ajatellaan, niin musta tuo minttu-vaal.pun on aikas ihanan raikas, talvinen ja kuin unelma! <3

 31. Avatar Janita sanoo:

  Ääni menee ehdottomasti mustavalkoiselle ;) Omissa tulevissa häissäni on juurikin tuo väriteema.

 32. Avatar Sini sanoo:

  Mintunvihreää ja vaaleanpunaista!

 33. Avatar emma sanoo:

  Löysin tälläisen sivun,jossa tietoa kukkien saatavuudesta: http://www.kellokukka.fi/haeaekukat/kukkien-valintavinkkejae.html

  Itse tykkäisin minttuvaaleanpunaisesta teemasta :)

 34. Avatar O sanoo:

  mintunvihreä-vaaleanpunainen! :) nään jo mielessäni tyttöjen ihanat mekot yms. noissa väreissä ja aah karkkibuffet! Mielestäni minttu ja vaaleanpunainen korostaisi loistavasti lunta ja sitä vaaleutta <3

 35. Avatar Söhöttäjä sanoo:

  Entä jos mintunvihreä-valkoinen? :DD kummatkin teemat kyllä aivan ihania!

 36. Avatar SaaraT sanoo:

  Nyt nuissa kuvissa tuo mustavalkoinen näyttää jotenkin, hmm, en nyt keksi oikeaa sanaa sille.. ’raju’. No ei se oli raju, mutta joku kuiteski :D että näissä kallistun tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoo.
  Mutta meillä oli kyllä tuo jälkimmäinen teemana :) Paitsi pienellä twistllä, musta-valkea-kulta! Talvihäät myöskin oli. Että jos jonkin kolmannen tehostevärin vielä vielä ottaisi niin sitten tuo jälkimmäinen :)

 37. Avatar meeri sanoo:

  Kannattaa paljon miettiä senkin kannalta, että millainen teidän juhlapaikka on? Jos se on joku vanhankaikainen, joissa puu ja ruskeat sävyt hallitsevat- niin EHDOTTOMASTI tuo ensimmäinen. Mustavalkoinen teema ei sopisi mitenkään sellaiseen puu-ympäristöön. Ja toki tuo ensimmäinen sopii paremmin lumeen, tuo hempeyttä, ei ole liian ”kylmä” ja tuovat väriäkin pimeään talveen. :) Mutta molemmat on kuitenkin ihan kivoja! :) Itekin rakastan kaikkea mustavalkoista, mutta mun mielestä taas mustavalkoinen väriteema TEIDÄN häihin ei sovi MUN mielestä :D Tai se ei jotenkin sovi (edelleenkään mun mielestä) sulle niin paljon, koska oot niiiin tyttömäinen, hempeä ja heleä ihminen. :)

 38. Avatar Nenne sanoo:

  Mä sanoisin ehkä kuitenkin vaaleanpuna-mintunvihreä. Se on enemmän hääteemainen, kuin mustavalkoinen. Ääh, en mä tiedä :D Kyllä te jotain kivaa keksitte!

 39. Avatar maiju sanoo:

  Toi eka vaihtoehto oli aivan ihana!<3

 40. Avatar HA sanoo:

  Mielestäni mintunvihreä ja vaaleanpunainen sopisi paremmin tuohon vuodenaikaan. Mustavalkoinen teema olisi myös hyvä, sillä se olisi teidän tyylinen! Se saattaisi vain olla ehkä vähän liian synkkä, koska ulkona on muutenkin tuohon aikaan vuodesta mustavalkoista :)

 41. Avatar maira sanoo:

  1! koska 2. vaihtoehto minusta liian synkkä noinkin iloisiin juhliin ja vielä talvella. värit piristää :)

 42. Avatar Noora sanoo:

  Eka on tosi ihana. Ite oon päättäny jo omiin häihini väriteemaksi minttu-hopea (vaikken naimisiin lähivuosina ole edes menossa, hah) sekin sopii talvihäihin tosi hyvin!

 43. Avatar Minävaan sanoo:

  Molemmissa on puolensa! Vaaleanpunainen ja mintunvihreä on satumaisen ihana ja raikas kokonaisuus talvihäihin ja mustavalkoinen taas teidän tyyliinne sopiva klassinen yhdistelmä. Voisiko sitten ajatella esimerkiksi pääasialliseksi teemaväriksi mustavalkoista ja sitten joitakin yksityiskohtia vaikka mintunvihreiksi? :D

 44. Avatar anni sanoo:

  Kuulun juuri niihin, joiden mielestä pelkkä mustavalkoinen on liian synkkä. Eli eka miellyttää minua enemmän! :) Mutta kyllä tuo mustavalkoinenkin teemana kiehtoo, kunhan sitä ei vietäisi äärimmäisyyksiin.

  Olen kyllä ihan varma, että minkä ikinä ne valitsettekaan teemaksi, niin se on kyllä tyylikkäästi toteutettu! :)

 45. Avatar Nona sanoo:

  Ei varmaan vaikee arvaa et tää kaaso pukeutuis mieluummin mustaan ku pastelleihin.. :D ja sit mustavalkoseen teemaan saa kivasti jotain tehostevärejä esim. kimppuun ja kakkuun :))

 46. Avatar jassu sanoo:

  Tuo eka ainakin toisi väriä talvisiin häihin! Siihen vielä voisi lisätä hopeaa koristeisiin ja avot <3 oi kuinka itse alan kadehtimaan kun himottaisi alkaa järjestelemään häitä :p pittää vaa eka oottaa että tuo miekkonen kosisi :D

 47. MIntunvihreä on tosi ihana väri! Mutta minusta teille sopisi mustavalkoinen hyvin, koska se on teidän värinne sekä erikoinen. Tämä teema represent you (ei tullu sana suomeksi mieleen).

 48. Avatar Jaana sanoo:

  Mintunvihreä-vaaleanpunainen. Toisi hieman väriä talven keskelle joka kuitenkin jo on enimmäkseen musta-valkea… ;)

 49. Avatar minna sanoo:

  minttu-vaaleanpunainen on mielestäni parempi :) musta-valko hieman hautajaismainen :/

 50. Avatar jenna sanoo:

  Mun mielestä eka vaihtoehto! Talvi kun just on synkkä, niin noi värit just tois piristystä :—) Ja jotenki ekan vaihtoehdon värit sopis mun mielestä paremmin häihin! Mutta, sepä on sama se kumman valitsette, kun sulla on tota silmää laittaa hääpaikastanne kaunis, oli väri mikä tahansa ;-)

 51. Avatar Kirsi sanoo:

  Mintunvihreä-vaaleanpunainen ehdottomasti! :)

 52. Avatar Seidi sanoo:

  Mustavalkoinen teema olis mun mielestä enemmän teidän näköinen! Suosittelen muuten kurkkaamaan ihanaisen Tanjan hääblogia, mikäli et ole vielä hänen blogiaan lukenut. Vanhoista postauksista löytyy kuvia heidän mustavalkoisista talvihäistään.

  http://blackblingwhite.blogspot.fi

 53. Avatar ida sanoo:

  mä en jotenkin tykkää tosta mustavalkosesta, liian ”raju” ja tumma :-D eli ykköstä kannatan itse, mielipiteitähän nää vaan on!

 54. Avatar Murski sanoo:

  Oi tuo mintunvihreä vaaleanpunainen olisi ihana!

 55. Avatar niina sanoo:

  Ensimmäinen vaihtoehto. On toooooosi ihanat värit ja ”natsaa” yhteen tosi kauniisti :)

 56. Avatar Noora sanoo:

  Hei! Ekaa kertaa ikinä kommentoin mihinkään blogiin ja ensiksi haluan sanoa, että sun blogit on parhaita mitä oon lukenut! :)
  Väriteemaksi valitsisin ehdottomasti vaihtoehdon 1 ! Se on ihana ja sopii mielestäni talvihäihin just hyvin! Kesällä en siihen raikkaaseen vihreyteen yhdistäisi mintunvihreää missään nimessä, mutta talvella se toimisi aivan loistavasti! Niistä tulis niin upeat talviprinsessa häät. Nuo värit kuvaa mun mielestä niin hyvin unelmien ja haaveiden toteutumista :)

 57. Musta valkoinen olis ihanan erilainen ja raikas! Mä kallistun siis siihen :) Voishan yllärinä olla vaikka sun kimpussa ja Oton napinläpikukassa (jos sellanen tulee) joku pinkki kukka… Ja mun mielestä pukukoodi olis tosi makee idea!

 58. Avatar anoya sanoo:

  Ehdottomasti eka!!! Talvella on muutenkin valkoista ja pimeää niin kyllä se väriä kaipaa eikä lisää valkoista ja tummaa :)

 59. Avatar B sanoo:

  Musta-valkoinen olisi erilainen, ja ainakin blogin kanssa sinusta saadun kuvan perusteella hyvin ”sinä” :) Molemmat ovat kyllä ihania, mutta tuossa minttu-pinkissä teemassa saattaa liian helposti keikahtaa vähän liian lapsellisen näköiseksi tai sitten taas liian 50-lukumaiseksi .Mustavalkonen teema antaa enemmän tilaa omille jutuille ja on varmasti helpompaa löytää juuri sellaisia koristeita/kakkuja/kukkia jne mitä itse haluat, sillä musta ja valkoinen ovat kuitenkin niin perus värejä että niiden värisiä tavaroita löytyy vaikka mistä :)

 60. Avatar Jenni sanoo:

  Ehdottomasti vaaleanpunainen-mintunvihreä. Musta-valko on liian synkkä talvihäihin kun on muutenkin pimeää. Meillä oli häissä vaaleanpunainen-limenvihreä-kulta teema väreinä.

 61. Avatar Sanni sanoo:

  Mä rupesin kans miettii, että toi mustavalko-teema on enemmän ehkä se teidän juttu! Hauska idea se musta/harmaa-pukeutumiskoodi, mutta sit meno olis ehkä jo vähän liian synkkää talvella. Mustavalkoinen teema muuten sopisi hyvin! :) Etenkin jos on vaalea juhlapaikka, eikä hirveen synkkä ! :D Haha, rupee naurattaa tää oma spekulointi. Se muuten näyttäis varmaan tosi kivalta, kun on mustavalko-teema ja vierailla olisi värikkäitä vaatteita!! Ehdottomasti tää on enemmän teidän teema kuin tuo vaaleanpunainen ja mintunvihreä! Häät saa kauniiksi, vaikka olisi vähän erilaisempi väriteema! Erilaisuus kunniaan! :)) Tulee varmasti tyylikkäät häät.

 62. Avatar teekuppi sanoo:

  Ehkä mintunvihreä-vaaleanpunainen olisi jotenkin enemmän teidän tyylinen.
  Mustavalkoinen on paljon ”kovemman” tyylinen, mutta te olette suloisia kuin sokerihippuset, niin jotenkin olisi outoa kuvitella teidän häihin mustavalkoinen teema. :) Vaikka eihän sekään huono olisi, mutta ehkä tuo ensimmäinen teemavaihtoehto on enemmän teidän näköisenne. :)

 63. Avatar Nimetön sanoo:

  Mintunvihreä ja vaaleanpunainen!! :)

 64. Avatar maarit sanoo:

  Mää rakastuin tuohon mintunvihreä-vaaleanpunaiseen :) Mun täytyy ehkä lopettaa tän blogin lukeminen kohta, kun saan niin järkyttävän hää-kuumeen! :D Teidän häistä tulee niin ihanat. <3

 65. Avatar Jaanh sanoo:

  Itselleni valkkaisin mustavalkosta, mutta te ootte pirteämpiä persoonia. Ehdottomasti vähän enempi väriä teille! :)

 66. Avatar iba sanoo:

  pinkki/minttu! tuo kivasti väriä nii synkkään talveen ja voin vain kuvitella miten söpöjä tytöt ovat kun niiden päälle varmaankin näitä värejä tulee ;)
  musta valkoinen on mielestäni vähän turhan synkkä kun on talvikin

 67. Avatar Jelena sanoo:

  Niinkuin tässä yksi kommentoi,tärkeintä on että häät ovat teidän näköisiä! :) moni ehdottaa ensimmäistä vaihtoehtoa mutta itse kallistut enemmän siihen mustavalkoiseen. Tuo mustavalkoinen kyllä kuulostaa erikoiselta ja hienolta niin miks ei sitä voi laittaa häihin:) ja joissainhan maissa musta väri häissä tuo onnea pariskunnalle! :) ja pukukoodi idea oli muuten mahtava! Kannattaa käyttää :D

 68. Avatar Piitu sanoo:

  Ykkösteemalle ääni!

  Mustavalkoinenkin on hyvä teema juhliin, mutta mielestäni ei välttämättä sovi häihin. Tai jos sen valitsee niin saa miettiä tarkasti ettei mustaa tule vahingossa liikaa, ettei mene synkäksi :D

 69. Avatar mai sanoo:

  Mä ite tykkään enemmän tuosta ekasta, kivan raikas väritys :)
  Mutta häät on teidän, ja teidän näköiset, eli jos musta-valko tuntuu teistä paremmalta, niin valitkaa sitten se :)

 70. Avatar Nina sanoo:

  Ehdottomasti ensimmäinen :)

 71. Avatar Lottis sanoo:

  Ehottomasti eka, ootte muutenkin niin ilosia ja värikkäitä! :)

 72. Avatar Amanda sanoo:

  Minttu & vaaleanpunainen!

  Musta ei mun mielestä oikein sovi häihin (vaikka se miten olisikin mun lempivärejä) ja varsinkin, kun on talvi ja muutenkin pimeää, niin eka vaihtoehto olisi vähän pirteämpi. :)

 73. Avatar elsi sanoo:

  Itse pidän enemmän ensimmäisestä vaihtoehdosta, mutta olisi mielenkiintoista nähdä miten toteuttaisitte mustavalko-teeman :-)

 74. Avatar Karo sanoo:

  Mintunvihreä-vaaleanpunainen on todella suloinen ja ihana, mutta sitten mustavalkoinen taas todella tyylikäs ja moderni! Tosi pahan heitit nyt! :D mä ehkä kuitenkin kallistun myös ensimmäiseen vaihtoehtoon, koska siinä on vähän enemmän ehkä mahdollisuuksia? En tiedä! :D

 75. Avatar jenni sanoo:

  Valitset juuri sen mikä sinua eniten miellyttää! :)

  Mutta jos mielipiteen haluat niin ehdottomasti mintunvihreä-vaaleanpunainen. Toi väriyhdistelmä on aivan taivaallisen ihana ja häihin sopiva! Mustavalkoinen on minunmielestäni vähän tylsä (anteeksi).

 76. Avatar kompromissi sanoo:

  Oon ekan vaihtoehdon kannalla, musta on jotenkin tosi synkkä väri häihin. Riippuu tietysti toteutuksesta, jos mustaa olisi vähän se voisi toimia (mutta olisiko siinä vaiheessa taas liikaa valkoista?). Ootko miettinyt kompromissia, vaikka valko-vaaleanpuna-musta? Silloin mustaa ei tarvitsisi laittaa niin paljon, eikä toteutus myöskään olisi liian valkoinen. Liian valkoinen on talvella ihan älyttömän tylsän ja mauttoman oloinen, sellanen ”Blaah ulkona on ihan valkoista ja niin on täälläkin, samantien voitaisiin juhlia tuolla lumihangessa”.

 77. Avatar Henni sanoo:

  Ekan kannalla!:) Mustavalkoteema on kans ihana, ja molemmista teemoista saisitte varmasti just omannäkösen koristeltua, mutta talvella kun on kuitenkin pimeetä ja hämärää niin pastellivärit piristäis aika kivasti:)

 78. Avatar Laura sanoo:

  2!! Mun mielestä mintunvihreä-vaaleenpuna sopii paremmin ristiäisiin/keväthäihin jne. Mustavalkoinen olisi mahdottoman tyylikäs! Eikä ole synkkä ollenkaan :)!!

 79. Avatar Elisabet sanoo:

  Olin jo kirjoittamassa,et annan ääneni mintunvihreä-vaaleanpunaiselle. Sitten jostain syystä kuitenkin pyyhin sen pois ja tajusin, et mustavalkoinen teema sopis ehkä hieman paremmin teille. Se on tosi tyylikäs ja hieno, eikä semmosta teemaa niin hirmu usein tule häissä vastaan, kun esim. Just vaaleanpunainen, vaikka mintunvihreän kanssa käviskin ihan mielettömän hyvin yhteen! :) Häät talvella, valkoista ja mustaa, ihana<3

 80. Avatar tuua. sanoo:

  Hmm.. Ei ihme, ettet osaa päättää! Vaikea valinta:) vaaleenpunanen- minttu ois ihanan raikas ja sun ideat kynttilöistä ja muista kuulostaa tosi hyvältä! Ja pikkutytöille löytyis varmasti ihanat teemaan sopivat mekot! Semmonen ”mutta” tuli vaan mieleen, että tuo teema tuntuu vähän liiankin yleiseltä nykyään…saahan niistä silti toki omannäköset jos haluaa! Meidän värit oli turkoosi ja hopea ja loppujenlopuks osottautu tosi vaikeeksi löytää just sitä oikeeta turkoosinsävyä. Mutta ehkä mää olin vaan liian tarkka;)
  Mustavalkonen taas on tyylikäs ja ei niin perinteinen valinta. Samat värithän toistuu myös sun ja Oton puvuissa. Talvella on luontokin niin mustavalkonen. Uskon, että saisitte kokonaisuuden raikkaaksi synkän sijaan! Tuo tehosteväri sinne tänne, niin ku joku ehotti, kuulostaa mahtavalta! Eikä sitä tartteis paljoakaan, musta ja valkonen sais pienenkin väripilkun hehkumaan! Toki tämä ei ollu sulla vaihtoehtona, mutta se ois mun valinnoissa ehdoton ykkönen ja kakkosena (hyvänä semmosena) tuo mustavalkonen:)

 81. Avatar White sanoo:

  Musta noi yhdessä sopivassa suhteessa olis hyvä. Valkoinen pohjana esim varmaan seinät, mahd kalusteet liinat, verhot, kakku, kimpuissa jne. minttu ja vaalpun herkkusävyinä esim kimpuissa, karkit tms ja musta pieninä mausteina ryhdistää esim servetit, pöytäkeristeissa osana.
  Morsiusneidoilla voisi olla valkoinen mekko ja ryhtiä antamassa mustaa pääkoristeessa tai vötärönauhana ja toisena taas pehmeytenä minttu ja/tai vaalpun mustan lisäksi.
  Mielestäni väreä ei tulis liikaa kuitenkaan kun musta ja valk tasottaa.

 82. Avatar Mira nda sanoo:

  Mä annan ääneni ehdottomasti ensimmäiselle vaihtoehdolle, koska mun mielestä talveen sopisi paremmin hempeämmät ja kesäisemmät sävyt. Kesähäihin voisi sopia paremmin kontrastina tuo musta-valkoinen. Mutta te tietysti teette niinkuin parhaaksi näätte ja se on paras tapa. :) Ihania nuo inspiskuvat! Tuli mieleen vielä, että voisihan olla vaikka kolme väriteemaa, esim. musta-valko-pinkki tai musta-valko-mintunvihreä? Tai ihan vain musta-vaaleanpunainen(sellainen haalea), jos haluaa pysyä kahdessa väriteemassa? Jos tuntuu, että tulee valinnanvaikeus. ;) Musta ja valkoinen kumminkin sopii mihin vain väriin, että varmasti toimisi! Tsemppiä valintaan! :)

 83. Avatar pihvi sanoo:

  Kannattaa selvitellä hyvissä ajoin onko niitä pioneja mahdollista edes saada keskitalvella jos se olis kuitenkin keskeinen juttu tossa ekassa vaihtoehdossa :)

 84. Avatar Mariah sanoo:

  Voih kumpikin on ihania, mutta itse kallistuisin ensimäiseen. Siinä vaan ei voi mennä pieleen! Mustavalkoinen on parhaimmillaan todella tyylikäs, mutta joskus se vaan näyttää kovalta ja halvalta. Tietysti sun tyylitajulla varmasti tulisi se tyylikäs mutta silti hempeät raikkaat värit vain on niiiiiin ihania ja helppoja <3

 85. Avatar Allu sanoo:

  http://www.sweetheart.fi/

  Tiesitkö, että tuolta voi vuokrata karkkibuffet astioita? :)

 86. Avatar Reetta sanoo:

  Meillä oli häät talvella ja teema oli mustavalkoinen. Ja oli todella ihana ja elegantti ja ei tosiaankaan synkkä tms teema:) eli ääni sille!

 87. Avatar napin sanoo:

  Noiden kuvien perusteella minttu ja pinkki miellyttävät silmää eniten. Mutta olisivatkohan ne isossa määrin liian hempeät? Etenkin sinun pirtsakan keltaista tyyliä seuranneena. Pienellä varauksella äänestän siis vaihtoehtoa kaksi! Senkin takia että haluaisin nähdä miten toteuttaisitte kokonaisuuden :)

  Voisiko mustavalkoista pehmentää jollain tapaa? Vaikka lisäämällä hieman vaaleanpunaista tai minttua sekaan? Omat unelmavärit olisivat tällä hetkellä valkoinen ja beige viininpunaisilla yksityiskohdilla.. :) oi että tästä blogista tulee hääkuume!

 88. Avatar Jenni sanoo:

  Musta-valko teema olis mun mielestä ainaki nykyaikaista ja modernia, mua just ärsyttää se että ihmiset pitää mustaa/harmaata pelkkänä synkkänä/hautajais väriä, mut mehän kuitenki eletään tosiaanki 2000-lukua, joten miksi ei? Ja sekaanhan voi laittaa vielä hopeaakin! :) Ja nuo musta-valko teemalliset juhlakuvatkaan ei mun mielestä näyttäny todellakaan synkiltä, vaan juurikin tyylikkäältä! :)

 89. Avatar Heini sanoo:

  Ettekö voisi ottaa mustavalkoista teemaa ja ottan vaalepunamintuvihreää teema vaikka kukkiin ja servetteihin ym :)?

 90. Avatar Murmeli sanoo:

  Mintunvihreä-vaaleenpunanen teema! :)

 91. Avatar nea sanoo:

  Mintunvihreä-vaaleenpunanen ehdottomasti!

 92. Avatar Pia sanoo:

  Miksei kaikkia? mintunvihreä, v.punainen, valkoinen ja musta sopivat kaikki hyvin, ja koska valkoinen ja musta ovat neutraaleja ei mielestäni värejä ole liikaa..

 93. Avatar Sanni sanoo:

  Tykkään kovasti molemmista vaihtoehdoista, mutta ehkä hieman enemmän tuo mintunvihreä-vaaleanpunainen yhdistelmä on kauniimpi häihin :) Vaikka eihän musta-valkoisessa teemassakaan mitään huonoa ole, se olisi myös aika näyttävä! Mutta voisihan molempia väriteemoja vähän yhdistellä, jos valinta menee todella vaikeaksi :P Tai sitten mielessäni kävi myös tätä blogiasi lukeneena, että ottaisit vaikka mukaan paljon keltaista, kun sitä blogissasi esiintyy aika-ajoin melko paljon, ja vaikuttaa todella paljon teidän väriltä :) Mutta uskon, että mitä sitten te valitsettekaan, häistänne tulee varmasti söpö ja kaunis juhla! Onnea vielä teille ♥

 94. Avatar M sanoo:

  Mä tykkään molemmista teemoista, mutta näin leipuri-kondiittoriksi opiskelevana voin kuvitella kuinka upean musta-valkoisen hääkakun saisi aikaiseksi! Ja vaikka se voisikin jonkun mielestä olla synkkä niin ainakin se olisi teidän molempien tyylinen niin kuin itsekin sanoit. :)

 95. Avatar Anna.M sanoo:

  Näistä valitsisin mintun ja vaaleanpunaisen :) Pioneja ei muuten taida saada talvella, itsekin olisin niitä niin mielelläni ottanu kimppuuni ja koristeluun.

 96. Avatar Riia sanoo:

  Mintunvihreä-vaalenapunainen saa äänen täältä! Vaikka kyseiset värit ovat ”kylmiä” ja raikkaita, niin ne toisivat kuitenkin semmoista lämpöä talvihäihin:)

 97. mintunvihreä-vaaleanpunainen on varsinkin hempeinä versioina väreistä ihana <3

 98. Avatar Lena sanoo:

  Moi! Ootko nähnyt tai kokeillut koskaan koristepomeja? Ne tehdään silkkipaperista ja näyttää tosi upeilta valkoisessa ja vaaleissa pastellisävyissä.

  http://www.marthastewart.com/265163/pom-poms-and-luminarias-how-to Tuossa on tosi yksinkertainen ohje. Noita on helppo ripustaa sitten narujen/siiman kanssa eri tasoille niin että saa vähän ulottuvuutta sen kautta.

 99. Minä sanon anarkistina minttu-mustavalkoinen. Kun meilläkin oli musta, valkoinen ja vihreä niin onhan sen pakko olla tyylikäs? :DD

  Ps. Tule tonkimaan noi meidän koristekasat läpi, jos sieltä löytyisi jotain!
  On laukkua, kukkakimppua, pöytänumeroita, liitutaulumaalilla maalattuja tarjottimia kyltiksi, iso kehys pöytäkartalle jne.

 100. Avatar Nimetön sanoo:

  Mä tulin ehdottamaan mintunvihreetä ja valkosta teemaväriks :) Siinä olis molemmista vaihtoehdoista jotain :)

 101. Avatar neeaKo sanoo:

  mintunvihreä vaaleanpunainen on ihana! mutta tietty mikä teistä tuntuu luontevimmalta

 102. Avatar Maria sanoo:

  Häistä kun on kyse niin kyllä tuo ensimmäinen yhdistelmä vie voiton herkkyydellään.:) Enkä voi olla ajattelematta sitä että teillä on kaksi pientä neitoa jotka ”sopii tyyliin” paremmin kuin hyvin, joten minä valitsisin häihini kyllä nuo sävyt.:)

  Musta&valkoinen toimii monessa tosi kivasti mut sen verran vanhanaikainen olen (tai jotain..:D) että hääjuhlaan en mustaa väriä valitsisi, harmaan ehkä voisinkin.;)

 103. Avatar mirkku sanoo:

  voi ei, molemmat on nii ihania! Mustavalkoinen ois kyl aika jännä. Siinä voi helpommin epäonnistua, et jos pian tuleeki liian synkkää, mut sit onnistuessaan on varmasti aivan upee! Mut ei oo paha toi mintunvihreä-vaaleenpunainenkaan.. Vaikee valinta varmaan just siks ku molemmat on aivan erilaisia :)

 104. Avatar hulamaja sanoo:

  Mustavalkoinen! :) mutta voisiko siihen olla lisäksi joku väripilkku tehosteväriksi, vaikka tuo minttu, tai joku muu? ei olisi sitten niin ”synkkä”, niinkuin liialla mustalla voi helposti tulla. :)

 105. Avatar Anna sanoo:

  Kannatan ensimmäistä väriteemaa. Hihih, just lisäilin kuvia omaan blogiini meidän kuukauden takaisista häistä missä meillä oli vähän sama väriteema. Me valittiin noi värit oikeastaan senkin takia koska ne sopi täydellisesti juhlapaikkaan ja en voisi olla tyytyväisempi, jotenkin niin romanttiset silti modernit eikä todellakaan liian ällöt. Mulla oli kans kimpussa pioneita ja kimppu oli täydellinen. <3 Meillä oli muuten tuomiokirkkoseurakunnasta pappina Riina Storhammar ja suosittelen mikäli toivotte rentoa naispappia! :)

 106. Avatar Veronika sanoo:

  Mintunvihreä-vaaleanpunainen teema on parempi muuten pimeälle talvelle! Jos kuitenkin päädytte mustavalkoiseen teemaan, ei ehkä vieraiden kannata pukeutua mustaan, koska vaikutelma oisi aika synkkä! Mutta onnea teille valintoihin mitä ikinä päätättekin. :)

 107. Avatar amanda sanoo:

  mun mielestä ykkönen, ihan siitä syystä kun teille on tulossa talvihäät niin tuo alempi saattaisi olla ehkä hiukan synkkä vuodenaikaan nähden. :)

 108. Avatar mariant sanoo:

  eka oli kyllä lemppari :-)

 109. Avatar Nimetön sanoo:

  Ei mustavalkonen oo synkkä, se on tyylikäs! Ensimmäisestä tulee mieleen vaan joku vauva- juttu ;D Tohon mustavalkoseen sopis kyllä myös hopeekin! Ainakin noissa jossakin kuvissa oli sitä.

 110. Avatar Nimetön sanoo:

  Mustat ja valkoiset ilmapallot näyttävät upeilta ja pukukoodissa tummat värit toimisivat tuoden kivasti kontrastia, mutta muuten minun mieleeni on enemmän tuo mintunvihreä-vaaleanpunainen. Kaikki kuvat siitä olivat jotenkin miellyttävämpiä katsoa, mustavalkoisen kanssa kun täytyy olla tarkkana tai siitä tulee tyylikkään sijasta varsin tyylitöntä. Mutta varmasti upeat häät saatte aikaan, tosi kiva postaus tämä! (:

 111. Avatar Inga sanoo:

  Mustavalkoinen mun mielestä, koska se on niin tyylikäs ja silti kaunis. :) Se ei ole todellakaan synkkä, varsinkin jos laittaa enemmän valkoista, ja mustaa pieninä (ja tottakai myös isompina) yksityiskohtina. Ja niinkun joku edellä mainitsi, voisi laittaa vaaleanpunaista tai mintunvihreää joinakin pieninä yksityiskohtina mukaan! ;)

 112. Avatar nina sanoo:

  mintunvihreä vaaleapunainen ehdottomasti paremman kuulonen! :)

 113. Avatar Annika sanoo:

  Itse ehkä kallistuisin ennemmin ensimmäisen puolelle raikkauden takia, mutta toisaalta mustavalkoinen olisi mielettömän tyylikäs (–: Pakko kyllä sanoa, että mustavalkoinen pukukoodi voi olla hiukan liikaa joidenkin mielestä, kun valkoiset mekot mielletään morsiamelle ja mustat taas hautajaisiin. Mutta teidän päätöksestännehän tästä on kyse, ja olen varma, että onnistutte saamaan häistänne ihan teidän näköiset ja hienot!

 114. Avatar Heidi Y sanoo:

  Ihan ehdottomasti tyylikäs (ja tyylikkäästi toteutettu) mustavalkoinen on teidän juttu!! Eka on enemmän valtavirtaa tietty mutta ei kai se ideana ole :)

 115. Avatar Riina sanoo:

  äänestän minttu meininkejä koska se on minusta raikkaampi ja erikoisempi teema, musta-valko-teemaisia häitä on nähty mutta toisaalta tyhmäähän se olis jos ite haluatte musta-valko-häät ja ette niitä valitse :D

 116. Avatar Sanna sanoo:

  Mun on ihan pakko ihmetellä, että millä rahalla te teette kaiken tuon? Ja siis ihan muutenkin elätte? Kun aika paljon kuitenkin shoppailet, etkä edes mitään halvinta mahdollista.

  Ja sitten noihin väreihin, molemmat kivoja ja sopii hyvin häihin. Ensimmäinen hempeä, ja ehkä sopisi tuomaan myös tyttöjen olemassa oloa esille (vaikea selittää mitä tarkoitan)

  Tuo toka taas on ehkä enempi tyylikäs ja sun ja Oton näköinen. Ja ehkä Otto tuntisin olonsa enemmän kodikkaaksi?

 117. Avatar eliss sanoo:

  Molemmat vaihtoehdot kuulostaa ihanilta ! Mintunvihreävaaleanpunainen olisi ihanan hempeä ja toisi valoa muuten harmaaseen talveen, mutta toisaalta mustavalkoinen teema toimisi myös. Ja mustavalkoistakinhan voi piristää ja napata tehosteväriksi vaikka vaaleanpunaisen jota laittaa vaikka karkkipöytään vaaleanpunaisten karkkien muodossa ja kukkakimppuun…

 118. Avatar mymmyryy sanoo:

  Ehdottomasti musta-valkoinen.

  Ensinnäkin jos se tuntuu enemmän teiltä jo omastakin mielestä. Ja sitäpaitsi mun mielestä tuo olisi ihanan erilainen, ainakin häät jäisi mieleen jo teemansa vuoksi.

  Vaaleanpunaiset ja kaikki peruspastellit on häissä jo niin nähtyjä ;)

  ei musta väri automaattisesti tarkoita mitään rankkaa hevi-tyyliä.

 119. Avatar Heta sanoo:

  Mustavalkoinen :) eikä ole liian synkkä jos mustaa laittaa liikaa :) ehkä tuosta ekasta tuli pikkusen mieleen lastenjuhlat niinku esim synttärit, ja ehdttomasti tuo mustavalkoteema sopii myös oton tyyliin :)

 120. Avatar Veera sanoo:

  Mielestäni mustavalkoinen olisi todella elegantti, juhlava, omalla tavalla dramaattinen, romanttinen, arvokas ja erittäin kaunis! Pitsinen hääpuku sopisi mielestäni täydellisesti mustavalkoiseen teemaan, ne korostaisivat toinen toistaan. Mutta ehdottaisin, että jos mustavalkoinen tuntuu mielestäsi liian synkältä ja pitäisit kovasti myös mintunvihreästä tai vaaleanpunaisesta, niin eikö mustavalkoista teemaa voisi korostaa ja piristää mintunvihreillä tai vaaleanpunaisilla pienillä yksityiskohdilla? :) Se toisi raikkautta ja hempeyttä lisää!

 121. Avatar didi sanoo:

  oon jotenki aina ajatellu et häiden väriteema on aina joku vaaleenpunanen,hopee,kultanen tai punanen … :D eikä toi mintunvihree ois kyllä tullu mieleenkää mut ku katoin noita kuvia nii ihastuin kyllä ihan täysin<3 vitsi miten hyvältä toi vaaleenpuna-mintunvihree näyttääkään! toi mintunvihree on kyllä jotenki tosi ihana kaikissa koristeissa ja mun mielestä just sellanen raikas ja talveen sopiva väri. eli ehdottomasti eka! :)

 122. Avatar Johanna sanoo:

  Ihana tuo liukuvärjätty kakku! Itse rakastan valkoista ja minttua, joten paha sanoa kumpi näistä teemaväreistä olisi kivempi.. :)

 123. Avatar Bery sanoo:

  Mintunvihreää ja vaaleanpunaista! :) Ehdottomasti :)

 124. Avatar Maija sanoo:

  Tuo nro1 olis mun valinta. Se on ehkä klassisempi, mutta tuntuu myös helpommalta toteuttaa tyylikkäästi. Vaikka mustavalkoisenkin osaan kuvitella tyylikkään graafisena ja huoliteltuna, sellaisena kuin äärimmäisen hyvä makusi lastenvaatteiden suhteen.
  Häät voi tehdä niin monella tavalla, ja jotenkin aavistan, että teidän häistä tulee kauniit ja inspiroivat! :)

 125. Avatar Jenna sanoo:

  Mä kannatan mustavalkoista!:) meidän omissa häissä oli mustavalkoinen teema viime kesänä, eikä ollut yhtään synkkä. Meillä oli myös vähän hopeaa rinnalla niin se toi vähän pehmeyttä, kun juhlapaikka oli aika pimeä.

 126. Avatar suusu sanoo:

  Ehdottomasti mintun vihreä + vaaleanpunainen, koska talvi on muutenkin itsessään niin synkkä ja väritön.

 127. Avatar Jenni sanoo:

  Voi upeilta näyttää molemmat! Omiin häihini valitsisin ehdottomasti tuon mintunvihreä-vaaleanpunaisen, koska itse haluaisin tuollaista hempeää väriä ja olen niin vaaleanpunaisen ja pinkin ystävä :D Mutta teille voisin helposti kuvitella tuon musta-valko teeman, jotenkin niin yleellisen ja tyylikkään näköistä, mielestäni se kuvastaaa ihan teitä! :)

 128. Avatar Nimetön sanoo:

  kannatan mintunvihreää ja vaaleanpunaista. Näen itse sen paremmin häävärityksenä, ja kun teillä on talvella häät niin on vähän pirteäyttä :)

 129. Avatar Nimetön sanoo:

  Ehdottomasti eka.

 130. Avatar JZ sanoo:

  Mikset yhdistäisi mintunvihreää ja mustaa?

 131. Avatar Nimetön sanoo:

  1, ehdottamasti! Mustavalkoteema on myös hieno, mutta mielestäni liian kylmä ja ankea…

 132. Avatar Annele sanoo:

  mintunvihreä-vaaleanpunainen parempi!

 133. Avatar st. brigitten sanoo:

  Mun mielestä toi mintunvihreä-vaaleanpunainen sopisi paremmin talvihäihin. ulkona pakkasta ja lunta, heijastaisin sieltä niitä kauniita värejä hääteemaankin. vai onko helsingissä ikinä kovia pakkasia ja lumi kimaltelee kristallin lailla? ;) meillä oli syyshäät ja väriteemana oli lapin ruska :)

 134. Avatar Sufi sanoo:

  Mun ääneni menee ensimmäiselle väriteemalle, eli vaaleanpuna-mintulle! :) Meidän häissä kohta 4v sitten väriteemana oli juurikin vaaleanpunainen ja limenvihreä ;) Talvihäihin oltaisiin sitten valittu juurikin tuo teidän eka vaihtoehto! Niin ihanan raikkaat yhdessä ja toisaalta kuitenkin kylmät värit, muttei liian!

  Me toteutettiin väriteemaa tosi laajasti! Perinteisten serviettien ja muiden pöytäkoristeiden lisäksi oltiin mietitty paljon väriteeman mukaisia juttuja. Mun hääpukukin oli vaaleanpunainen, miehen puku kermanvärinen vaaleanpunaisella plastronilla :) Kaasolla myös pinkkiä puvussa, sama kuin bestmanin kraka :) Mun äiti halusi taas laittaa limen värisen puvun. Mun hääkimppu koostui hempeistä ihanaakin ihanista v.pun. pioneista, v.pun ja valkoisista ruusuista ja tuoksuköynnoksen valkoisista kukista :) Juhlapaikkaa pienennettiin ja vaalennettiin monella sadalla metrillä valkoista kangasta, jota laitettiin kattoon ja tanssilattian sivuille, ja jota korostettiin pinkein ja vihrein valoin ;) Hääkakkuna oli pinkkejä ja vihreitä juustokakkuja ja boolitkin oli väriteeman mukaan :D Monesta voi kuullostaa ihan liialliselta, mutta kun hääpaikka oli valtava (monen sadan hengen tanssilava) ja isot häät, niin mielestämme juuri sopivasti :) Eli väriteeman voi viedä niin pitkälle, kuin mielikuvitus vaan sallii ;) Itse en kuitenkaan tykkää, jos kaikki on vaan tasan tarkkaan teeman mukaista, mutta muutamat pienet jutut kyllä piristää koristelua kivasti!

  Ja muutama muukin oli maininnut tuosta, että oletko ottanut selvää, saako pioneja talvella? Meidän häät oli elokuun alussa ja floristini onnistui saamaan pioneja vielä silloin, koska kukinta oli ollut sinä vuonna myöhässä :) Minulle kuitenkin sanottiin jo kukkia tilatessa, että niitä voi olla hankala saada enää silloin ja mietittiin tilalle sitten vaihtoehtoja… Onneksi sain lempikukkiani kimppuun ja tuoksuköynnöksenkin kukat floristi oli napannut omasta kukastaan :D

 135. Avatar plipp sanoo:

  Aika vaikea valinta,kun kummassakin on puolensa. Mutta itse valitsisin talvihäihin tuon ensimmäisen vaihtoehdon. Kyseessä on rakkauden juhla,joka mielestäni saisi olla herkkä ja kaunis ja vaikka musta-valkoinen teema onkin upea,niin en saa siitä samanlaista ”hää-fiilistä”,kun tuosta ekasta.

  Paljon tietysti riippuu siitä teidän juhlapaikastanne, että minkälainen värimaailma siellä on ja mikä sinne sopii parhaiten. Jos päädytte musta-valkoteemaan,niin edellisiä kommentteja kompaten minunkin mielestäni siihen kävisi sitten kaveriksi jokin kolmas väri,jota olisi vain pikkuisen mustan ja valkoisen lisäksi! :)

 136. Avatar Anne sanoo:

  Minun mielestä tuo toka vaihtoehto on enemmän teidän näköisenne vaikkaki tuo eka vaihtoehto sopisi ihanasti talvi häihin. Molemmat vaihtoehdot kyllä mielyttää silmää :)

 137. Avatar Maisa sanoo:

  Minttu-musta olisi kaunis, kompromissi :)

 138. Avatar Jarno sanoo:

  Asetit hankalan kysymyksen! :D

  Mun mielestä molemmissa on omat hyvät puolet. Mä jotenkin kallistuin ensin tuohon mintunvihreään ja vaaleanpunaiseen, koska siitä löytyy myös lämpöä verrattuna mustavalkoiseen, mutta mustavalkoinen on aina yhtä tyylikäs.
  Sanon, että molemmat ovat hyviä, ja näiden värimaailmojen kanssa ei voi epäonnistua! :)

 139. Avatar Ansku sanoo:

  Mun mielipide on ehdottomasti mustavalkoinen! Ensimmäinenkin on ihan äärettömän ihana, mutta mustavalkoinen on enemmän teidän näköinen. Eikä yhtään mun mielestä synkkä. Ehkä tähän vaikuttaa hieman sekin että meidän häiden teema väreiksi on tulossa mustavalkoinen ripauksella keltaista tai mintunvihreää ;)

 140. Avatar jjonna sanoo:

  mustavalkonen ehottomasti !! erillaisuus kehiin ;)

 141. Avatar ötökkä sanoo:

  Mielestäni mustavalkoinen olisi enemmän teidän tyylinen! Väriyhdistelmä on klassinen ja ajaton, ja jos siihen kaipaa jotain väriä, niin voihan siihen lisätä vaikkapa talveen sopivaa jäänsinistä tai muuta silmää miellyttävää väriä ”tehosteväriksi”. Esimerkiksi karkkibuffettiin saisi helposti upotettua vielä yhden kirkkaammaan värin mustavalkoisten sekaan, sekä koristeluun jotakin pieniä, värillisiä yksityiskohtia!

  Molemmilla vaihtoehdoilla saatte kyllä mahtavat ja teidän näköiset häät!

 142. Avatar Ilona sanoo:

  Mintunvihreävaaleanpunainen ehdottomasti (:

 143. Avatar sanna sanoo:

  Mintunvihreä-vaaleanpunanen näyttää tosi kivalta :)

 144. Avatar Jenni sanoo:

  Mintunvihreä-vaaleanpunainen! :)

 145. Avatar Noora sanoo:

  Itse mielummin ottaisin mintunvihreä-vaaleanpunaisen. Teillä näkisin ehkä kuitenkin ennemmin ton mustavalkoisen. Hyviä vaihtoehtoja varmasti molemmat :)

 146. Avatar Ellie sanoo:

  Mustavalkoinen on ihana! Jos sen toteuttaa juurikin noin raikkaasti kuin sun inspiskuvissa käyttäen esimerkiksi mustavalkoraitaa niin se ei ole mun mielestä yhtään liian synkkä vaan omaperäinen ja nuorekas, ihan niinkuin tekin. :)

 147. Avatar Linda sanoo:

  No ehdottomasti MINTUNVIHREÄ-VAALEANPUNAINEN. Ihastuin.

 148. Avatar emmiz sanoo:

  Mintunvihreä ja vaaleanpunainen värimaailma on kaunis! Meillä oli tammikuussa häät parisen vuotta sitten, ja haaveilin ihanista pioneista häihimme. Tuohon aikaan ei kuitenkaan Suomesta saa pioneja juuri mistään. Tänä keväänä (toukokuussa) syntyi poikamme ja meille tuotiin sairaalaan pioneja. Tuolloinkin niitä oli löytynyt vain Helsingin Stockmannilta (7€/kpl). Kannataa mennä jo hyvissä ajoin myös kukkakauppaan kyselemään haluamiensa kukkien perään, sillä kaikkia ei välttämättä ole saatavilla talvella ja niitä voidaan joutua tilaamaan ulkomailta pitemmällä varoitusajalla. :) Tsemppiä hääjärjestelyihin!

Kommentoi