Päivän asuja ja uusi laukku

21.07.2013

IMG_7425 IMG_7431x IMG_7435Moikka! Eikös olekin ihan loistava ilme Zeldalla tuossa viimeisessä kuvassa?! Naureskeltiin tuolle ilmeelle Tiaran kummitädin Nonan kanssa eilen vaikka kuinka kauan kun Nona oli napannut tuon kuvan meistä. Ihan mainio, ihan kuin minikokoinen Lauri Tähkä tai jotain. Meillä oli eilen tyttöjen päivä, Otto lähti iltavuoron jälkeen suoraan vielä kavereiden kanssa ulos ja me vietettiin ensin koko päivä Nonan kanssa ja sitten ilta naapurin Oonan kanssa. Onneksi tytöt olivat meidän kavereina niin päivä ei tuntunut ollenkaan niin pitkältä kuin se oli.

Nonan kanssa höpötettiin urakalla ja leikittiin tyttöjen kanssa vaikka Zelda kyllä nukkuikin tosi pitkät melkein neljän tunnin päiväunet. Illalla herkuteltiin vielä Oonan kanssa vadelmamunkeilla ja mozzarellatikuilla joita hän toi mukanaan meille leffaherkuiksi. Oli tosi kiva päivä vaikka kyllähän siinä ehti jo pieni ikävä tulla isimiestä niin mulla kuin pikkuneideilläkin. Onneksi on ihania ja välittäviä kavereita ympärillä joiden kanssa on aina hauskaa! Mä sain eilen aamulla ennen Nonan tuloa päähänpiston tuunata Oton Cheap Mondayn paidan itselleni topiksi kun Otto ei enää käyttänyt sitä ja musta tuntuu että siitä tuli nyt mun loppukesän suosikkiyläosa!

cheapmondayasu

Toppi Cheap Monday itse tuunattu / Farkut Dr Denim / Bandeau Lindex / Kengät H&M

Leikkasin siis T-paidasta vaan hihat pois ja vähän isommaksi noita hiha-aukkoja ja mä ainakin tykkään, tuollaisen bandeaun kanssa se on tosi kivan näköinen. Siitä tuli sellainen mukavan rento ja onpahan ainakin tuuletusaukot kuumina ja hikisinä päivinä, haha! Farkkujen tai farkkushortsien kanssa se on juuri sopiva.

IMG_7346 IMG_7371 IMG_7442Tänään me pyörähdettiin Itiksessä kun mun piti käydä katsomassa onko yhtä takkia vielä jäljellä Zarassa jonka halusin itselleni syksyksi. Takkia en löytänyt, mutta löysin itselleni uuden laukun josta tykkään todella paljon! Yksinkertaisen tyylikäs, leopardikuvioinen ja aitoa nahkaa, eli kaikkea sitä mistä laukussa tykkään. Tiaralle nappasin myös mukaan alesta punaisen söpön T-paidan mutta siitä en kerennyt ottaa oikein kunnon kuvaa joten täytyy kuvata se myöhemmin. Mulla on muutenkin jäänyt nyt aika paljon ostoksia esittelemättä jostain syystä, en vain ole muistanut tai ehtinyt kaikkia kuvaamaan ennenkuin ne ovatkin päätyneet jo käyttöön.

leolaukkuasuPaita ZARA / Nahkatakki Asos / Farkut Dr Denim / Ballerinat H&M / Kaulakoru H&M / Laukku ZARA / Aurinkolasit Gina Tricot

IMG_7564Me juhlittiin tänään Tiaran 22kk-päivää ja Zeldan viime sunnuntaista 3kk-päivää ostamalla kaupasta vähän jäätelöä, suklaacookieseja, kermavaahtoa ja mansikoita, oli kyllä niin herkkua! Tiarakin tykkäsi kovasti vaikka hänen annos olikin pikkuisen pienempi kuin äidillä ja isillä. Huomenna on tarkoitus mennä Snadi Stadiin niin Tiara saa remuta oikein urakalla ja pyöriä pallomeressä ja muissa joista on haaveillut viime käynnistä asti.

Mä kirjoittelinkin jo melkein valmiiksi Tiaran kuukausipostauksen joten sellainen luvassa sunnuntaille! Hyvää yötä ihanat ja mukavaa sunnuntaipäivää♥♥


No Responses to “Päivän asuja ja uusi laukku”

 1. jensku sanoo:

  Eikä! Me mietittiin just että mentäiskö huomenna SnadiStadiin! :D Ehkä nähdään siellä!

  Ihania kuvia <3

 2. karo sanoo:

  voi kun Zeldakin on jo iso!:D ihania olette<3

 3. oijoikuinkasöpözelda sanoo:

  Voi ei kuinka isoksi Zelda on kasvanut! Zeldukka näyttää suunnilleen puolivuotiaalta. :) Äkkiä se aika mennööö. :D

 4. Nimetön sanoo:

  Zelda on kyllä niin söötti! <3

 5. Janita sanoo:

  Sä vaan Iina kaunistut postaus postaukselta! Epistä =D

 6. teekuppi sanoo:

  Tuo pikkuneiti on niin sinunnäköisesi! :)
  + Lauri Tähkä -ilme, huippu! :D

 7. noora sanoo:

  Hihii, ihana pullaposkinen Zelda!<3 Kiva tuo tuunattu paita, voisi itsekin kokeilla tuota. Pitäisi olla niin helppoa, että tällainen poropeukalokin onnistuu! :D

  • Iina sanoo:

   Eiks ookin!♥ Ja joo toi paidan tuunaaminen on tosi yksinkertaista, arvaa kuka ajatteli kans lähteä hakemaan varastosta kassillisen Oton vanhoja T-paitoja ja ottaa sakset käteen? ;)

 8. jenni. sanoo:

  hei miten sä teet noi sun ihanat kiharat? :) oon niitä jo jonkun aikaa kattellu, mut oon ite niin onneton tekemään kiharoita :(

 9. Anskuli sanoo:

  kivoja kuvia ja nuo sun kiharat on kyllä kauniit :) Muakin kiinnostaisi että miten ne teet? vinkkejä otetaan mielellään vastaan!!

 10. st. brigitten sanoo:

  Nam mitä herkkua :) Hitsit mä tykästyin tohon sun raitapaitaa…harmi kun meillä ei oo täällä Zaraa :( Pitää yrittää jostain löytää syksyksi vastaava, yksi mulla onkin jo, mutta se on vähän kulahtanut. Olis muuten mukava nähä teiltä kotoa taas kuvia :)

  • Iina sanoo:

   Oli kyllä ihan rikollisen hyvää herkkua! :D Kiitos, toi raitapaita on kyllä mukavan rento! Mut eiköhän samanlaisia löydy tyyliin H&M:ltä tai Lindexiltäkin :)! Ja joo voisin tehdä kotipostausta taas joku päivä tässä! Kiitos ideasta :)

 11. Nimetön sanoo:

  Voi ei! Älä sinäkin käytä tuota järkyttävää isimies/isi isinen sanaa mitä jotkut muut valitettavasti käyttää! Toivottavasti tuota sanaa ei enää sinun blogissa esiinny, kiitos :)

 12. K sanoo:

  Apua toi Zeldan kuva :DD Mistä noi oranssit housut on, ihanat!

 13. Laura sanoo:

  Ihania asuja! Upee oot :)

 14. Maria sanoo:

  Hahaha, Zeldan ilme on ihan paras :D

 15. jenna sanoo:

  Voi jestas että sä sitten oot kaunis! ♥

 16. Nimetön sanoo:

  millon sä noi pidennykset oot hankkinu?

 17. Nimetön sanoo:

  hei, mikä sen kirjan nimi on josta olette opetelleet tunteita :)? haluasin ostaa sen pojalleni 1vuotis synttäri lahjaksi :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.