Mini Rodini Aspen Chamonix aw/13

31.07.2013

Tänään on taas yksi niistä päivistä vuodessa kun kuukausien haaveilu muuttuu viimein shoppailuksi, nimittäin Mini Rodinin syysmalliston ensimmäisen osan julkaisupäivä. Ja mikä parasta, Mini Rodinia myy nyt myös ainakin meidän perheen suosikkinettikauppa MiniMint jossa toimitusajat ovat lyhyet ja palvelu erinomaista! Tykkään suosia suomalaisia nettikauppoja, vaikka Mini Rodinin omatkin sivut ovat toki ihan luotettavat. MiniMintin kattavaan valikoimaan nämä Rodinit oli kyllä se viimeinen silaus, nytpä mun ei tarvitse muualla shoppaillakaan!

Toukokuussa julkaistiin ensimmäiset sneak peek -kuvat ja siitä asti mä olen enemmän tai vähemmän kärsimättömästi odottanut julkaisupäivää. Mun vaateinnostukseni kulminoituu nimenomaan näihin Mini Rodini -mallistojen julkaisuihin, mikään muu ei saa mua innostumaan ja ihan oikeasti päivystämään nettisivuja näin tarkkaan! Mä oon siitä toukokuusta asti kaivellut lisää maistiaiskuvia mallistosta joka puolelta ja aika hyvät hankintalistat olen kerennyt tekemään, harmikseni vain tässä ensimmäisessä osassa ei vielä ilmesty kaikkia niitä vaatteita joita meille halajan vaan osa tulee vasta elokuun lopussa myyntiin. Mutta onneksi tässä ekassakin erässä on jo hurjasti suosikkeja! Mä kokosin pari kollaasia mun ehdottomista lemppareista teille:

minirodinihimotukset2Sisävaatteissa mun ehdoton suosikki on kyllä toi pingviinikuosi, ai että! Niin suloisia ja letkeitä pingviinejä ja ihanan neutraalissa värissä, noi pinkut on todella helppo yhdistää vaikka minkä värisiin vaatekappaleisiin. Mä tykkään Rodinin yksinkertaisista malleista koska ne jättävät tilaa noille todella pirteille ja erilaisille kuoseille. Noi rusetit on myös tosi söpöjä, sekä mintunvihreinä että keltaisina. Mutta jos pitäisi valita pinkut tai rusetit niin valitsisisn pingviinit koska ne voittavat 100-0 erikoisuudellaan! Rusetteja kun on monen muunkin merkin vaatteissa.

minirodinihimotuksetMä oon tykännyt camokuosista ja armeijanvihreästä jo useamman vuoden ja ihastuin ikihyviksi kun näin nämä kuvat camo-välikausivaatteista! Jonkun mielestä nämä saattavat ehkä olla turhan poikamaisia, mutta mun mielestä eivät. Kyse on vain siitä miten ne yhdistelee. En itsekään koe näyttäväni poikamaiselta armeijatakissa, joten en usko että meidän tytötkään näyttäisivät. Ja onpa Tiaraa luultu pojaksi siinä Molo Kidsin neonpinkissä talvihaalarissakin että mä oon aika pitkälti jo luovuttanut sen suhteen että pukisin tarkoituksella tytöt ainoastaan sukupuolelle omintakeisiin väreihin vain siksi että heidät tunnistaisi tytöksi. Mitä väliä sillä on mitä muut luulevat, Tiara ainakin osaa erittäin pontevasti korjata olevansa tyttö jos joku erehtyy luulemaan jotain muuta!

Nuo supersöpöt panda-asusteet ovat kyllä myös mun must-listalla, erityisesti nuo pienet keltaiset tumput ovat ehkä suloisinta mitä olen vähään aikaan nähnyt. Zeldalle ne sopisivat ihan täydellisesti!

kideadvertise Mitkä ovat teidän Mini Rodinin syyssuosikit? Kolahtavatko pingviinit vai rusetit? Onko camo yes vai no?

PS: MiniMintissä nyt postikulut ilmaiseksi 31.7.-4.8.!


No Responses to “Mini Rodini Aspen Chamonix aw/13”

 1. Mira nda sanoo:

  Ei saa tehä tälläsiä! :D Noi on liian ihania(ja liian kauheita lompakolle…), jotenkin niin erilaisia ja raikkaita. Rakastuin tohon rusettikuosiin ja pinguihin! ♥

 2. Jaanh sanoo:

  Onneksi en oo hurahtanu noihin, vielä. Ihan vasta Popit vei mun sydämen ja en uskalla laskea paljonko on rahaa menny niihin.. :)

 3. Karoliina K sanoo:

  Ai kamala! Pingviiniä tuli meille kanssa läjä Minimintistä :)

 4. Ellu sanoo:

  Kiitti, ku muistutit :) Just meiän kokoa viimeiset pingviini leggarit ehittiin saada. En ehtinyt heti kympiltä koneelle..

 5. Noora sanoo:

  Meille tuli pojalle pingviinipaita ja pipo sekä musta pico takki. :) Pingviinit on ihania. Muuten eka erä oli pettymys.:( Mielestäni enempi tytöille kivaa.. Odotan innolla jo toista erää; kettuja, jäävuoriä, pandatakkia ja basic vaatteita. :) Camo takki on ihana, mutta ajattelin ottaa tällä kertaa tylsästi mustan.

  Ihana blogi sulla!:)

  • Iina sanoo:

   Hahah, mä odotan kans pandatakkia ja -haalaria ja basic-vaatteita mut eniten sitä pinkkiä jaguar-bikerhaalaria ja mustaa timanttimekkoa :D Ja heppoja kans! Se musta pico oli kans ihana mut Tiara valitsi itse ton camo-kuosisen kun kysyin siltä että kumman se haluaa :D

   Kiitos paljon, kiva että tykkäät! :)

 6. Salla sanoo:

  Muhun nää mini rodinin vaatteet ei iske kyllä yhtään mut ehkä hyvä niin ku ne on aikas hintavia. Se Tiaran leopardihaalari on kiva mut muista en oikeen tykkää. Mut näähän on täysin mielipidekysymyksiä

 7. jenni sanoo:

  PINGVIINIT! rakastan pinguja yli kaiken, kaikissa muodoissa! :D meille tulee pingviinitapetti lastenhuoneeseen :)

 8. Ann sanoo:

  Toi keltainen pingviinipaita on aika veikeä, mutta 44e on ihan liikaa.

  • Iina sanoo:

   Se on aivan ihana paita :)! Mä arvostan näiden laatua ja sitä että ne on valmistettu Gots-sertifioidusta puuvillasta eli ovat oikeasti luomupuuvillaa eikä niin että vain pieni osa on luomua ja loput täynnä ties mitä aineita :/ Mini Rodinit myös on todella kestäviä ja näillä on ihan uskomaton jälleenmyyntiarvo, usein saa lähes saman takaisin mitä on itse uutena maksanut koska kuosit ovat niin haluttuja.

 9. Sappa sanoo:

  Huomenna äkkiä stockalle hakeen mini rodinin paita ja mekko… Ovat kantiksessa, mutta taitavat mennä aika nopsaan :)

  • Iina sanoo:

   Mä en tykkää multipandasta itse, jos ois olleet mustia pandoja niin oisin into piukassa juossutkin :D Mutta kiitos vinkistä♥ Mäkin seuraan aika tiiviisti Mini Rodinin fb-ryhmää!

 10. kaisa sanoo:

  en oo ikinä oikein perustanu näistä merkkivaatteista, mut nyt ihastuin kyllä tohon camo haalariin :) mut 75e haalarista on liikaa mun kukkarolle ja varsinkin kun kyse ilm. välikausipuvusta…toppahaalari jos ois niin kehtaisin pienimmälle tommosen pyytää suvulta joululahjax tms. ;D

  • Iina sanoo:

   Mun mielestä toi on tosi edullinen kun vertaa esimerkiksi Popin vk-haalariin joka ainakin isommille maksaa 137 euroa! Mutta toki Popin tekniset ominaisuudet ovat aivan omaa luokkaansa, onneksi Zelda ei vielä niitä tarvitse ja Mini Rodini riittää vaunuhaalariksi paremmin kuin hyvin :D Se camo-kuosi on kyllä ihana!

   • kaisa sanoo:

    no oon tottunu ostamaan kaikki vaatteet lapsille kirpparilta, kallein ostos on tainnu olla 15e maksanut villervallen välikausitakki. et kyl tuo haalari siihen verrattuna on kallis :D ja mie oon vähän semmonen ostaja et ostan mielummin kirpparilta kolme niitä 5e:n haalaria ja kulutan ne puhki, kun et käyttäsin satasia pukuun joka mahtuu sen talven, max kax :) en siis halua tässä arvostella kenenkään valintoja, jokainen tekee niinkuin parhaaksi näkee ja kukkarolle on sopivaa, hankkii ne vaatteet sitten uutena tai käytettynä niin eiköhän tuo oo pääasia et lapsella on puhtaat,ehjät ja säähän sopivat vaatteet :)

 11. Ea sanoo:

  Ihania herkkuja teillekkin kotiutuu! Mäkin valkkasin meidän puolitoistavuotiaalle pikkuneidille mustan picon ja pingviinejä, oli ihan pakko <3 Innolla odotellaan myös heppoja ja varsinkin toppapandaa <3 nyt täytyy kyllä alottaa säästölinja ;-)

  Sulla on kyllä niin mielettömän aito ja ihana blogi, uskalsin nyt ensimmäistä kertaa kirjottaa tänne, kun monesti mietin, miten samanlailla meidän ajatusmaailmat kohtaa :D Jatka samaan malliin, tätä on niin ilo lukea! <3

 12. Kata sanoo:

  Toi camohaalari olisi aivan ihana! Haaveilen sen ostosta, vaikka käyttäjääkään ei ole vielä tiedossa. Mies on kova metsämies niin sopisi sen takia hyvin meille odottamaan mahdollista käyttäjää :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.