Viikon varrelta

01.08.2013

Mä oon aika monta teemapostausta toteuttanut tässä viimepäivinä joten tänään on ihan tavallisten kuulumisten vuoro! Meillä on ollut tosi mukava leppoisa viikko tyttöjen kanssa ja ollaan vaan ulkoiltu ja leikitty. Zelda tuntuu ottaneen ison harppauksen kehityksessä kun hän jaksaa hengata vatsallaan pää pystyssä jo kuin vanha tekijä. Antaa ihan uusia mahdollisuuksia leikkeihin, kun toinen näkee paremmin ja erilaisesta kulmasta. Meidän isopieni vauva!

Sunnuntaina nautittiin upeasta säästä ja käytiin rannalla, vedettiin rasialliset pensasmustikoita per naama ja käytiin vähän räpiköimässä. Zelda nukkui autuaan onnellisena rattaissa melkein koko reissun ajan, lukuunottamatta jo tavaksi käynyttä ”rantaimetystä”. Rantaimetys = pakataan kotona kaikki valmiiksi, imetän neitiä oikein pitkään ja hartaasti, kävellään viiden minuutin matka rannalle: Zelda napottaa silmät auki ja maiskuttaa vaativasti.

Ihan uskomatonta, aivan kuin Zeldalla olisi joku kuudes aisti ja hän tietäisi että mulla ei ehkä ole niin helppoa imettää hiekkarannalla bikineissä paahtavassa kuumuudessa kuin kotona rauhassa. Mutta onneksi hän halusi vain pienet maitohuikat ja meni sitten nätisti jatkamaan kauneusuniaan kärryihin. Mä onneksi ekan kerran jälkeen opin varautumaan rantaimetykseen ja nykyään se menee jo ihan rutiinilla sen ekakerran sijaan jolloin varmaan vilauttelin koko rannalle vahingossa harsosta huolimatta. Meidän hupsu pieni kiusankappale!

Tiara oli innoissaan kun hän sai taas leikkiä vesirajassa hiekkaleluillaan ja sitten vielä joku mukava pikkupoika tuli siihen leikkikaveriksi ja rakensi Tiaran kanssa hienon ”vallihaudan”. Sunnuntai oli kerrassaan mahtava päivä, mä voisin oikeasti vaikka asua rannalla koko kesän ja niin varmaan Tiarakin.

biitsi1 biitsi11 IMG_8011 IMG_8021Mulla on teille muutama kuva Zeldan parhaista ilmeistä jollaisen muistelisin tehneeni Tiarastakin joskus vauva-aikana tänne blogiin. Molemmilla neideillä on kyllä ihan mahtavia ilmeitä!

IMG_8133 ”Kukkuu!”IMG_8135”Äitiii!” IMG_8142”Vautsi kuvaaksä mua!” IMG_8149 ”Jeeee mä oon paras!”IMG_8261”Mikä toi musta pelottava mötikkä äidin nassun edessä on?” IMG_8263 ”Prinsessa-aivastus”IMG_8266 ”Hmmmmm…”IMG_8268 ”Tuolla ois kyllä toi kiva kissalelu mut enhän mä osaa vielä ryömiä, voisko toi äiti nyt hiffata antaa sen mulle?”IMG_8273”Kissaleluuuu mä haluan sut! Jos mä tuijotan oikeen pitkään niin tajuaiskohan toi dille äiti?”

Mun lemppari on Zeldan prinsessa-aivastus, ei kukaan voi olla noin söpö kun se aivastaa! Ja sen jälkeen tulee vielä aina sellainen pieni, vieno hymy pikkuneidin kasvoille. Loppukevennyksenä vielä Oton panos A beautiful body -haasteeseen! Seuraava kuva on otettu kun kokeilin kameralla valotusta ja etäisyyttä ennen kun Otto kuvasi mua ja Otto päätti oikein kunnolla panostaa poseeraukseensa:

IMG_8306Vai mitä et toi Oton kuva voittaa mun kuvat ihan 6-0! Kiitos hurjan paljon kaikille rohkaisevista, ihanista kommenteista. Mä oon niin otettu teidän kaikkien sanoista, tässäpä taas oiva todiste siitä että mulla on koko maailman parhaat lukijat♥ Toivottavasti pysytte meidän matkassa nyt ja aina!

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille♥♥


No Responses to “Viikon varrelta”

 1. Kaisla sanoo:

  zelda on tommonen ihana nuppu! <3 <3 nauroin tolle prinsessa-aivastus kuvalle ihan hirveesti XD

  ikävä, pitää nähdä <3

 2. Karo sanoo:

  Otto……………….. XDDDDDDDDDDDDDDDDD

 3. Karo sanoo:

  Niin ja piti vielä sanoa, että nauroin kans tolle Zeldan prinsessa-aivastukselle! :DD Ihana pieni ♥

 4. santtu sanoo:

  Yrittääks Tiara tehdä Otollekin ”vauvamahan” tuon rantapallon avulla? :’D

 5. Aku Karasti sanoo:

  ”Daddy daddy daddy please play with me.” ”Not now darling, daddy is busy being ffaabbuulloouuss!”

 6. meeri sanoo:

  Ihana Zelda ja ihana Otto! XDDDDDDDD apua mä en kestä :D Zeldasta paras oli kyllä toi hmm-kuva :) ja voi että nuo pikkusen makkarakädet <3 niin suloiset!

 7. Pauliina sanoo:

  mä petyin _vähän_ ku otto ei poseerannu niissä kuuluisissa bikineissään…

  :DDD ja prinsessa aivastus oli paras ! ei söpömpää olekaan kun vauvan aivastus :) tässä kun näitä kuvia katteli niin iski haikeus että mun nuorin vauva täyttää 15päivän päästä vuoden! :(

  • Iina sanoo:

   Haha täytyy sanoa Otolle että hänen bikinikuviaan kaipaillaan, vielä ois helteitä jäljellä et vois parit biksukuvat nappasta XDDD

   Vauvan aivastukset on kyllä niin söpösiä♥ Ja voiii paljon onnea jo etukäteen tulevien synttäreiden johdosta!

 8. eija sanoo:

  Aivan ihanat nuo zeldan käsivarret! Söpön lihavat.

 9. jenna sanoo:

  Haha ihanat Zelda ja Otto! :–D

 10. st. brigitten sanoo:

  Rannalla on kyllä niin kiva hengailla, vaikka meidän kohdalla rentoutumisesta ei ole koskaan kyse :D Meiän nuorempi kun on aivan mahdottoman vilkas tapaus, saa kyllä juosta et pysyy perässä! :D Isompi on rauhallisempi, mutta opettelee uimaan, joten silmät hänessäkin kiinni kokoajan ja tietenkin vieressä pitää olla :)

  Naurahdin kyllä ääneen tolle Oton kuvalle :D Tiaran mielestä tais ainakin olla isi rantakunnossa, kun ihan rantapalloa tarjoaa :)

  • Iina sanoo:

   Joo sama täällä, ei se rentoa ole paitsi sillon kun Tiara keskittyy mustikoihin :D muuten saa kokoajan jompikumpi juosta neidin perässä :D

   Haha Otto on hassu! :D

 11. laura sanoo:

  Voi eikä noi Zeldan kuvat ja sen söpöt makkarakädet! :D noista käsistä tulee mielee vähäse Michelin-ukko (toivottavasti tiiät mitä tarkotan :D),ei siis millää pahalla :D ja toi Oton kuva on hauska! :D

 12. Anne B sanoo:

  Ei voi olla totta mitkä söpöt makkara kädet teidän zeldalla.. ihana:D!!

 13. Nimetön sanoo:

  En voi käsittää minkä takia joka ikiseen postaukseen, jossa on kuva Zeldasta, tulee monta näitä jopa hieman negatiivissävytteisiä kommentteja Zeldan käsistä. Ne on vaan kädet hei! Ettehän te Iinankaan kuvissa kommentoi, että ompa laihat kädet. Ja sitä paitsi just tolta hyvin syövän vauvan kuuluukin näyttää tossa vaiheessa kun ei vielä pahemmin liikuta. Kyllä ne makkarat siitä häviää pikkuhiljaa ennen yhtä vuotta. Mihin tää maailma on menossa on kun supersöpöstä pikkutytöstä tulee mieleen kommentoida vaan käsien makkaroista? Kohta laitetaan varmaan vauvatkin jo laihdutuskuurille ettei vaan oo makkaroita. Tosi tervettä taas.

  Sori Iina tästä purkauksesta. Sulla on ihana blogi ja oman tytön jälkeen maailman sulosimmat lapset :)

  • idaaa sanoo:

   eikai noi mun mielestä oo mitenkää negatiiviseen sävyyn? musta just tollaset ”makkarakädet” on ihan sairaan söpöt ja uskon et kukaa ei oo tarkottanu tolla mitää pahaa :) ja nehän kuuluuki vauvoilla olla tuommoset.

   aivan ylisuloset noi zeldan ilmeet !: d

   • Nimetön sanoo:

    No voi voi, sehän on pelkkää ihastelua. Makkarakädet on maailman ihanimmat. Anolle 7.15, opettele lukemaan rivien välistä, on elämäkin mukavampaa.

    • meeri sanoo:

     No huhhuh!! Oon ihan sata varma, että kukaan ei mainitse ”makkarakäsiä” MILLÄÄN pahalla!! Jokainen vauva on tietenkin erilainen, mutta mielestäni (niin kuin varmasti monen muunkin) vauvan kuuluukin olla pyöreä ja sopivasti ”pullukka”. Omakin puolivuotias on ainakin tähän päivään saakka ollut aina tuollainen MAKKARAKÄSI. Ja makkara-kaikkea. Eikä se ainakaan vähennä sitä suloisuutta ;)

     • K sanoo:

      Mäkin meinasin tulla kommentoimaan, että apua mitkä mahtavat makkarat! Ei kai oikeasti kukaan normaali ihminen ajattele, että hyi kun on vauvalla poimuja? Huolestuttavaa olisi, jos vauva olisi laiha…. Noi makkarathan on ihan huiput!

  • Iina sanoo:

   2.8.2013 klo 7.15 Nimetön: Kiitos! Mä oon samaa mieltä niistä negatiivisista kommenteista, mutta tässä postauksessa en ainakaan itse niitä koe olleen. Mä oon jättänyt julkaisematta niitä negatiivisempia, näissä mun mielestä ihastellaan sitä vauvanpyöreyttä niinkuin kuuluukin. Mä oon maailman ylpeä Zeldan michelin-käsivarsista kun itse olen omalla maidolla ne hänelle antanut :D Mutta oon todella siis samaa mieltä että vauvoja ei saa arvostella koon perusteella (ei kyllä ketään muutakaan) ja negatiiviset kommentit ovat typeryyden huippu koska vauvat eivät periaatteessa voi olla edes lihavia elleivät ole sitten jotenkin sairaita.

   Kiitoksia hurjjan paljon ja mukavaa loppukesää ja syksyn alkua sinne!♥

 14. Emilia sanoo:

  voi mitkä söpöt kädet pikku Zeldalla on:D! niin söpö!

 15. Nimetön sanoo:

  No ei nyt just tässä ollu negatiivisia mut aikasemmissa postauksissa on ollu

 16. Eltsu sanoo:

  Ihana Zelda :D ja nuo sen superit kädet <3 Voiko söpömpää olla!
  Ja en usko, että kukaan pahalla noita tarkoittaa.. Kyllähän Iinakin jossian postauksessa mainitsi, että ovat Oton kanssa "nauraneet" Zeldan makkaroille, kun eivät ole muistaneet minne niitä kaikkialle voikaan pienellä tulla ja älkää nyt vetäkö hernettä nenään jos en muista sana sanaan sitä tai sanoinkin jotain mikä ei pitänyt paikkaansa :D

  • Iina sanoo:

   Zelda on maailman ihanin vauva :D♥ Ja kyllä valitettavasti niitä ilkeitäkin kommentteja on tullut mutta ei tähän postaukseen ja osan olen jättänyt suosiolla julkaisemattakin. Jotkut vaan ovat idiootteja, luultavimmin sellaiset keskenkasvuiset joilla ei vielä ole käsitystä siitä miten kuuluu käyttäytyä ja millaisia vauvat ovat :D Ja just noin mä oon sanonut joo, makkarat on ihania vauvoilla!

 17. minä sanoo:

  ihania kuvia!ja aivan ihanat noi tipan biksut! <3 mietin että kun olette esim rannalla ja kyseinen ranta on yleensä ihan täynnä ja varmasti joku lukijasikin sut joskus bongaa niin tullaanko sua paljon moikkailemaan? hyvää loppukesää teille :)

  • Iina sanoo:

   Kiitos!!♥ Tiaran bikinit on niin söpöt mustakin! :D Ja rannalla on ehkä kerran tultu moikkaamaan, mut yleensä just tulee rantapäivien jälkeen kommenttia että meidät on bongattu. Mä luulen et siinä rannalla vähissä vaatteissa ollessa moni ei uskalla niin helposti tulla juttelemaan kun vertaa esim johonkin ostoskeskuksiin joissa yleensä tulee useampikin lukija saman reissun aikana moikkailemaan :D Hyvää loppukesää sinnekin!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.