Missä mennään?

07.08.2013

En ole pitkään aikaan kirjoitellutkaan siitä missä vaiheessa meillä on hääjärjestelyt! Mutta nyt ajattelin kertoa vähän hääkuulumisia kuitenkin. Meillä on muutaman viikon sisällä vahvistunut viimeinkin monta asiaa joista ensimmäisenä hääjuhliemme valokuvaaja, tai oikeastaan valokuvaajat.Teiltä kaikilta tuli aivan loistavia ehdotuksia ja me ihasteltiin monen suosittelemanne valokuvaajan kädenjälkeä, mutta lopulta voiton vei upea firma nimeltä Täydenkuun kuva, joka oli yksi heistä jotka ottivat itse yhteyttä minuun ja tekivät tarjouksen. Täydenkuun kuvan mielettömän kauniita ja tunnelmallisia valokuvia voi käydä ihastelemassa heidän nettisivuillaan, mutta tulen kertomaan kuvaajistamme yhtä sun toista lisää kunhan olemme pitäneet suunnittelupalaverin ensi viikolla.

Hääpaikka on myös varattu ja hääpaikan kanssa meillä on suunnittelupalaveri myös tässä aivan lähiaikoina, ja kerron sen jälkeen myös paikasta lisää! Nyt voin jo paljastaa sen verran että paikka on aika moderni, vastapainoa Vanhalle Kirkolle siinä mielessä. Paikka on myös tarpeeksi lähellä kirkkoamme ja sopii meidän tyyliin kuin nenä päähän. Mä oon todella innoissani siitä! En malta odottaa että pääsen keskustelemaan tarjoiluista, jotka ovat mun mielestä ainakin häävieraan kannalta ajatellen melkeinpä se tärkein osa hääparin lisäksi häissä.

Meidän häät tullaan myös kuvaamaan videolle ja videokuvaajatkin ovat nyt varmistuneet (haha, heitäkin on kaksi mikä on mun mielestä ihan loistavaa!). Mä kerron heistäkin lisää kunhan saan kirjoitettua vähän infoa ja suunniteltua videojuttuja kuvaajien kanssa! Mutta tarkoituksena on kuvata häät samalla tavalla videolle kuin ihan valokuviinkin eli 12:n tunnin dokumentaarinen kuvaus aina valmisteluista pikkutunneille asti. Me halutaan ehdottomasti häät videolle jotta meidän pikkuiset neiditkin saavat katsella äidin ja isin häitä sitten kun ovat isompia ja ymmärtävät enemmän, ja onhan se tietysti itsekin kiva fiilistellä sitä toivottavasti elämän onnellisinta päivää aina joskus. Luultavasti tulen tänne hääblogiinkin laittamaan jonkinlaisen videonpätkän jotta tekin pääsette näkemään pienen osan meidän hääonnesta!

hääkollaasiKuvat: 1 2 3 4

Hääpuku on vielä täysin valitsematta, sittenkin. Loppujenlopuksi mä tulinkin toisiin ajatuksiin vaikka olin muka niin varma siitä että oikea puku on löytynyt. Mahdollisimman pian onkin siis tarkoitus varailla uutta sovitusaikaa johonkin liikkeeseen ja etsiä se unelmieni puku! Edelleen etsin pitsiä ja olkaimetonta merenneitomallia, mutta vielä en tiedä mistä löydän sen haaveideni yksilön. Tämähän menikin vaikeammaksi kuin luulin! Mutta en jaksa stressata, niin monta ruksia olen kuitenkin jo saanut vetää tehtävälistaan että eiköhän se hääpukukin jostain putkahda esille!

Mulla on niin paljon kaikkea muutakin ihanaa kerrottavaa mutta täytyy jättää vähän toisiinkin postauksiin kirjoiteltavaa. Mutta hyvällä mallilla on asiat ainakin mun mielestäni, stressi on vähentynyt hurjasti viime viikkoina jokaisen varmistuksen myötä. Mun ei siis tarvitse muuttua Bridezillaksi! Hei ainiin, moni kyseli millä nimellä mua voi seurata Pinterestissä! Olen siellä samalla nimellä kuin Instagramissakin eli iinalaura.  Mulla tosin on siellä vasta yksi board koska olen vasta hääjärjestelyiden myötä oppinut Pinterestin käyttäjäksi! Mutta pinnailen kokoajan lisää.

Nyt mä siirryn takaisin Pinterestin ihmemaahan etsimään hääkuva- ja pukuinspiraatiota, ihanaa iltaa kaikille♥


30 Responses to “Missä mennään?”

 1. Elina sanoo:

  Moikka! Mä löysin täydellisen hääpuvun Turun Fianceesta! Siellä on aivan ensiluokkainen palvelu ja asiakkaaseen todella keskitytään. En voi kun suositella! Kannattaa ainakin harkita, vaikka liike on hieman kauempana :)

  -Elina

 2. Inga sanoo:

  Oi että, te ootte valinnu kyllä hyvän firman, mistä tulee teidän hääkuvaajat! Katselin muutamia kuvia ja ne oli kyllä mitä parhaiten onnistunu! :) Tunnelmakin oli sen mukainen, mitä hääkuvissa pitää olla! ;)

 3. jenna sanoo:

  Voii, mä niin jo odotan teidän suurta päiväänne! :–) Teidän häistä tulee satavarmasti niin ihanat ja kauniit.

  Mun mielestä on aivan ihana ja hieno idea tuo videokuvaus. Vanhempieni häät on myös kuvattu videolle ja mä oon kattonut sen monen monta kertaa ja voisin hyvin vieläkin joku ilta kattoo sen, harmi vaan että se on jossain hukassa :-/ Vaikka itse oonkin ollut häissä paikalla, niin ikää oli vaan se 5vuotta niin enhän mä nyt muista oikeen mitään sieltä :-D

  • Iina sanoo:

   Vooieii, kiitos paljon♥♥ :) Mäkin kyllä kieltämättä odotan meidän hääpäivää ihan hurjasti!

   Haha, mustakin toi häävideokuvaus on juuri tuosta syystä kiva että sitten lapsetkin saa elää sen päivän uudelleen aina kun haluavat vaikka eivät muista siitä oikeasti tuon taivaallista :D!

 4. Henni sanoo:

  Voi että odotan jo teidän häitä innoissani kun mikä!:)
  Kerron tälläsen jutun mikä meillä on aina ollut jokaisen sukulaisen häissä.
  Naisten vessaan hätävara tavaraa. Kuten varasukkikset, pinnejä, hiuslakkaa, rakkolaastareita(mikset tavallisiakin) ja suhkutettava dödö:D Kätevä ja moni ihminen tulee kiittää:)

 5. tuua. sanoo:

  Hei ootko kuullut Lovebirds-nimisestä hääkaupasta? Ne myy hyväkuntosia, käytettyjä hääpukuja! Kannattaa käyä tsekkaa:) niille voi myös jättää toivetta minkälaista pukua ettii, jos ei just sillä hetkellä oo valikoimassa sitä mieluista!

 6. tuua. sanoo:

  http://www.lovebirds.fi/lovebirds/ Tässä niitten nettisivut vielä jos kiinnostuit:)

 7. niina sanoo:

  Oonko kattonu netistä häämekkoja paljon? Yks nettisivu missä on monenlaisia on myday.fi mun mielestä on tosi kauniita mekkoja kyllä ja sieltä tilaan omani tulevaisuudessa :)

 8. a sanoo:

  ihana idea toi videokuvaus, ootan jo nyt pätkää siitä!!! :D

 9. hansu sanoo:

  toi on hyvä idea ottaa häät videolle! nimittäin tätini häissäkin otettiin videomatskuu ja nykyään on nii hauska katsoa videota 10 vuoden takaa jossa itse oli morsiusneitona :) ja teidän lapsistakin olisi tosi kiva nähdä mimmoset olivat isin ja äidin häät!

 10. aatu sanoo:

  Hei! Tässä olisi häittenne teemaan sopiva puku ;)

  http://www.tori.fi/vi/6929762.htm

 11. minkki sanoo:

  Miksi niiin monta kuvaajaa? :-)

 12. Ilona sanoo:

  Ihan nappivalinta toi hääkuvaajat (: Ihania kuvia, joista selkeesti näkyi niiden ihmisten onni (:

 13. :) sanoo:

  Susta tulee varmasti kaunein morsian ikinä :)

 14. jenni sanoo:

  moi! eikö toi dokumentaarinen videokuvaus oo ihan sairaan kallista? saat ehkä alennusta yhteistyön takia?

 15. Moraio sanoo:

  Minäkin olen kuullut hyvää tuosta Lovebirds liikkeestä!
  Olen ihastellut muiden hääblogeja ja nyt uskalsin myös perustaa oman, tervetuloa kurkkaamaan myös sinne!
  http://www.lily.fi/blogit/mennaan-vaan

 16. Emilia sanoo:

  tuleeks sitä videopätkää? oottelen yhä sitä… :D:D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.