Lomalaiset Lintsillä

27.08.2013

Heippa! Mun ei pitänyt pitää blogilomaa vaikka lomalla ollaankin mutta jotenkin nuo superkauniit ilmat ja yhteinen perheenkeskeinen aika ovat vieneet mennessään eikä tämä tietokoneen ruutu ole ollut kiinnostuslistan kärkipäässä. Nyt kuitenkin vuorossa Lintsikuvia ja vähän kuulumisia! Lintsillä oli meidän mielestä tosi kivaa se että nyt on myös noita ilmaisia laitteita kun esimerkiksi Tiaran ikäiselle tuntuisi ihan äärettömän turhalta ostaa vielä ranneketta. Laitteen ilmaisuus on kuitenkin tuonut mukanaan todella turhauttavan (varsinkin pikkulasten mielestä) ilmiön jota ennen ei pienten laitteissa ollut: superpitkät jonot. Harva alle kaksivuotias rauhallisen tyytyväisenä odottaa omaa vuoroaan 25 minuuttia jonossa seisten kahden minuutin KotKot -ajelua varten.

Jonotusajoista johtuen me lopulta päädyttiin käymään vain parissa laitteessa, nostalgisoimaan narunvedossa ja herkuttelemaan hotdogeilla. Tiara vetäisi narusta itselleen pinkin krokotiilipehmon ja se taisikin olla päivän kivoin juttu! Se on mun mielestä kiva että kun nyt ei tarvitse niitä rannekkeita välttämättä ostaa ollenkaan niin Lintsille voi mennä myös ihan vaan käymään vaikka yhdessä laitteessa ja nauttimaan huvipuistotunnelmasta, kun ennen siellä meni aina ja joka kerta koko päivä ja oli sellainen fiilis että jos ei ole juossut kaikissa laitteissa vähintään kolmea kertaa niin ei ole saanut kaikkea irti. Lintsiltä käveltiin Töölönlahden rantaan ja sieltä keskustaan, oli ihana kävellä tutuissa kauniissa maisemissa pitkästä aikaa ja ihan rauhassa.

IMG_0539x IMG_0548x IMG_0557 IMG_0563 IMG_0571 IMG_0585 IMG_0590Tänään meillä on aikeissa lähteä ulkoilemaan ja nauttimaan kauniista säästä, miten nämä parhaat kesälomasäät osuivatkin juuri elokuulle? Ihanaa kun aurinko paistaa ja saa nauttia vielä kesästä vaikka syksy onkin kalenterin mukaan alkanut. Ulkoilun lisäksi ajateltiin kipaista kirjastossa hakemassa vähän lisää luettavaa. Enää kaksi yötä meidän laivareissuun ja Tipa on ihan hurjan intona jo valmiiksi pallomerestä ja muista hauskoista jutuista joista ollaan kerrottu, sekä tietysti siitä että hänen rakkaat mummu ja Mörkö tulevat huomenna meille! Kiinnostaisiko teitä muuten meidän Tukholman ostoshaaveet? Voisin kerätä pari kollaasia jos haluatte.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille♥♥


No Responses to “Lomalaiset Lintsillä”

 1. Avatar Essi sanoo:

  Ehdottomasti kiinnostaa! Sun kollaasit on ainoita, joita oikeasti jaksan mielenkiinnolla katsoa :)

  Ihania kuvia ja teillä näyttää olleen kivaa! Mä haaveilen aina välillä, että me asuttais pk-seudulla (Helsingissä) ja ihan keskustassa ja päästäis helposti kävellen joka paikkaan. Mä tykkään jostain syystä vaan kävellä ja katella ympärilleni aina kun eksyn stadiin! Me asutaan nyt ”landella”, ja mun mielestä on tylsää lähteä vaan johonkin metsään lenkille :D Kaupungissa ois paljon kivempaa lenkkeillä!

  • Avatar Nea sanoo:

   Mä oon ihan samaa mieltä :D haluisin pois täältä landelta, mutta koulu kesken :/ ja kollaasit kiinnostais! ;)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos! Ihana että mun tekemät kollaasit kiinnostavat :) Niitä on tosi hauskaa mutta työlästä tehdä, silti teen niitä usein ihan vain omaksi iloksenikin :D

   Lintsillä oli kyllä hauskaa, vaikka meille tyypilliseen tapaan sattui ties mitä kommelluksiakin :D Helsingissä on kyllä ihanaa juuri se että voi tehdä vaikka ja mitä, itse keskustassa asuneena voin kertoa että se on juuri niin ihanaa kuin kuvitella saattaa! :D mutta lasten kanssa viihdyn kyllä täällä vähän syrjemmässäkin missä on tilaa liikkua ja antaa lasten liikkua vapaammin!

 2. Avatar Jenny sanoo:

  Tykkäisin kollaasista:) Me oltiin kans pikku neitin kanssa Särkänniemessä sunnuntaina ja käytiin vaan yhdessä laittaasse koska neiti ei jaksa istua ja odottaa koska laite lähtee käyntiin:D

 3. Avatar teekuppi sanoo:

  Kiinnostaa!!! Musta on ihana katsella sellaisia kollaasikuvia! :)

 4. Avatar Jemmi sanoo:

  Joo kollaaseja! Me ollaan kans syssymmällä lähössä Tukholmaan, joten ehdottomasti aina ostostelujutut kiinnostaa 8)

  Ihanat kuvat, tulee itellekin huvipuistofiilis <3

  • Iina Iina sanoo:

   Jee kiva juttu! Tukholma on kyllä super ihana kaupunki :)!

   Ja kiitoksia kovasti♥ Miten voisi vielä saada itselle sen huvipuistofiiliksen joka oli aina lapsena? :D

 5. Avatar Nannukka sanoo:

  Ehdottomasti kollaasi! :) Voisko siin kollaasis jotai mainita, missä aiotte/haluaisitte käydä Tukholman reissulla? :) Jos siis maihin ootte menossa.

  Ja ihan mielenkiinnosta kysyisin, että miten zeldan imettäminen sujui Lintsipäivänä? :) Vai menittekö korvikkeilla? Vai ootteko kenties alottanu jtn kiinteempää ruokaa? En kysy arvostellakseni vaan silkasta mielenkiinnosta. En näe ”korvike-vauvoissa” mitään pahaa :))) <3

  • Iina Iina sanoo:

   Kiva että kiinnostusta löytyy! Ollaan ehdottomasti menossa maihin, en ole koskaan käynyt risteilyllä käymättä maissa :D Tai siis mun mielestä se risteily on vaan tapa matkustaa ja Tukholma on se minne mä haluan!! :D

   Ja imetyksestä, niin se onnistui ihan kuten aina muutenkin: istuin penkille ja imetin Zeldan :D Kuten olen täällä kertonutkin niin mua ei julki-imetys haittaa millään tavalla! :)

 6. Avatar Elisabet sanoo:

  Joo, kiinnostaa kollaasit! Olisi myös kiva kuulla niistä paikoista Tukholmassa, missä aiotte käydä. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Jee kiva! :) Mä kirjoittelen vielä enemmän paikoista sitten reissun jälkeen, mutta tämä on kyllä ihan tyylipuhdas shoppailureissu, nähtävyyksiin suunnataan sitten kun tytötkin vähän ymmärtävät jo :)!

 7. Avatar xod sanoo:

  En oo aiemmin eksynyt sun blogiin, mutta nyt oon hiukan selaillut läpi :) Halusin vaan sanoa että ihana blogi, ja vaikutat todella ihanalta tyypiltä! Ja koko teidän perhe :) En yleensä kommentoi blogeja, vaikka paljon niitä luenkin, enkä myöskään pidä lapsista lainkaan :D Sen takia en tätä blogia alakaan seuraamaan, mutta halusin silti kommentoida :) Haluan kuitenkin joku päivä lapsia (vuosien päästä, oon 24v.) ja tollaisen onnellisen ihanan pienen perheen :’) Tää blogi sai mut uskomaan että se on mahdollista. Erityisen ihania oli postaus, Otto kertoi pelaamisesta ja se, jossa sä kerroit kuinka onnellisia ootte :) <3 Pitäkää toi asenne :) Ootte ihania! Ilahduin myös teidän tyttösten nimistä, aivan ihania! Itsekin haluan sitten joskus lapsilleni kauniita ja erikoisia nimiä :) Voisin hyvin kuvitella oman tyttöni nimeksi esim. Tiara Alessia :D Niin kaunis.
  Kaikkea hyvää teille <3

  • Iina Iina sanoo:

   Voi että, kiitos ihan hurjan paljon! Aivan ihana kommentti, wau!♥ Tosi kiva että jaksoit kommentoida vaikket aiokaan jäädä seuraamaan, mä toivon sulle kaikkea hyvää ja paljon onnea elämääsi :) vaikutat ihan huipputyypiltä! :) Kiitos vielä♥

 8. Avatar Emilia sanoo:

  En kommentteja jaksanut lukea, mutta mun käsitykseni mukaan elokuu kuuluu kyllä vielä kesään. Joulu-tammi-helmikuu on talvea ja maalis-huhti-toukokuu kevättä ja sitten kesä-heinä-elokuu kesää ja loput sitten syksyä. Ainakin mulle on ala-asteella niin opetettu :D

  • Avatar Nimetön sanoo:

   Näinhän se on. Kesäkuukaudet on juurikin nuo kesä-heinä-elokuu, eli ei oo syksy edes kalenterin mukaan vielä alkanut! Vaikka monella koululaisella se tuntuukin alkavan jo ennen elokuun puoltaväliä kun koulut alkaa… Ei mulla vaan menny niin ikinä silloinkaan kun vielä koulussa olin. :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.