Syysulkoilua ja päivän asua

28.09.2013

IMG_3474 IMG_3465IMG_3525 IMG_3529 IMG_3530 IMG_3535 IMG_3536 Tiaran asu: Haalari Mini Rodini / Pipo Huttelihut (saatu MiniMintistä) / Nilkkurit ZARA

Me vietettiin eilen aivan ihanaa perjantaipäivää tyttöjen ja naapurin Oonan kanssa monta tuntia ulkoillen! Ensin käytiin puistossa pari tuntia, sitten pyörähdettiin postissa hakemassa paketti ja sen jälkeen tehtiin vielä pitkä kävelylenkki jonka aikana Tipakin simahti päiväunille. Zelda nukkui koko ulkoilureissun ajan, eli varmaan elämänsä pisimmät päiväunet jotka olivat kestoltaan kolme ja puoli tuntia! Tiara nukkui useinkin pienenä noin pitkiä unosia mutta Zeldalta tämä on aivan huikea suoritus, mä kun olen jo tottunut niihin 45min mittaisiin pikku uniin joita tyyppi vetää yleensä jos hyvä tuuri käy.

Zeldalla taisi myös muutenkin olla eilen joku tilapäinen mielenhäiriö kun yleensä klo 22 nukahtava neiti sammahti jo kello 20.30 eli samaan aikaan kuin isosiskonsa ja me saatiin ensimmäistä kertaa viiteen ja puoleen kuukauteen siitä asti omaa vapaata aikaa niin että molemmat tytöt nukkuivat heräilemättä. Mun olo on uudestisyntynyt! Ja nyt en enää lepsuile vaan Zeldakin saa alkaa menemään ihmisten aikoihin nukkumaan ihan joka ilta. Fiilis oli aivan mieletön kun sai pitkästä aikaa omassa kodissa rentoutua ja lukea vähän uutta Cosmoa, syödä edellisenpäivän kanasalaatinjämiä ja kyhnöttää Oton kainalossa ilman pienintäkään häiriötekijää.

IMG_3551x IMG_3553x IMG_3566xPäivän asu / Takki TopShop / Farkut DrDenim / Kaulahuivi Seppälä / Laukku Michael Kors / Kengät Dinsko

Mua harmittaa että en varmaan kovin kauan tarkene enää tuolla Topshopin ihanuus-camotakilla, kun nuo hihat päästävät kaiken tuulen läpi. Tänäänkin oli lämmin neule alla ja sen kanssa tarkenin kun ei pahemmin tuullut, mutta tuulisempina päivinä tulee kyllä hytistyä. Äkkiä se syksy sitten tuli! Onneksi mulla on vielä muitakin syys- ja talvitakkeja varastossa kylmempien kelejen varalle, vaikka kyllä himottaisi uusi talvitakki ostaa kun viimeksi olen ostanut ainoastaan jättikokoisen parkatakin viime vuonna jotta se mahtuisi raskausmasun kanssa koko talven ja nyt kun kokeilin sitä niin mähän hukun siihen takkiin! En vain ole sattunut löytämään vielä mistään sellaista takkia mikä olisi kolahtanut, kun en edes oikein tiedä mitä etsin. Mutta luotan siihen että täydellinen takki kyllä tulee vielä jossain vastaan!

IMG_3595 IMG_3610 IMG_3641x IMG_3652xLoppuun vielä kuvia meidän ihanasta, mietteliäästä, pikku Zelda-neidistä joka ottaa ihan hurjia kasvuspurtteja eteenpäin kokoajan! Kuten mä eilen kirjoitinkin blogin FB-sivuilla niin on meillä vaan maailman ihanimmat tytöt enkä voisi olla ylpeämpi äiti. Nyt mä lähden näiden ihanien tyttöjen kanssa ulkoilemaan!

Ihanaa viikonloppua kaikille ♥♥

PS: Kommentoinnin suhteen otan taas käyttöön nollatoleranssin. Sen saa aina huomata kun päästää yhdenkin epäasiallisen kommentin läpi, että se ei koskaan jää siihen. Mua henkilökohtaisesti ei turhanpäiväisellä napinalla voi satuttaa, mutta kyllä se on teitä ihania lukijoita kohtaan väärin että kommenttiboxin ilmapiiri on jostain pyllyn perukoilta. Eli siis jos sinulla on negatiivista sanottavaa niin kiinnitäthän jatkossa huomiota siihen miten asian ilmaiset, sillä yksikään asiaton kommentti ei tule pääsemään läpi. Kiitos!


No Responses to “Syysulkoilua ja päivän asua”

 1. Elisabet sanoo:

  Ihanat tytsyt joo<3 Täydellisen talvitakin löytäminen on kyllä yllättävän haastavaa! Itsellänikin on muutama vaihtoehto mielessä, mut vielä pitäis päättää, et mikä niistä sit varmasti sopii niiden kenkien yms kanssa, joita aion talvella käyttää. Äh, liian vaikeeks pitää kaikki tehdä itselle. :D Ootko muuten ajatellu tehdä esittely postausta niistä syys- ja talvitakeista, joita sulla on? :) Mua ainakin vois kiinnostaa lukea niistä! Mahtavaa viikonloppua myös teille ihanille!<3

  • Iina sanoo:

   Niin on ihanat neidit♥♥ Täydellisen talvitakin löytäminen on mission impossible! :D Mä voisin kirjoittaa mun olemassaolevista syys- ja talvivaatteista, kiva idea :)! Ihanaa viikkoa sinulle♥

 2. M sanoo:

  Täytyy sanoa, että mä en ole leopardikuosista tykännyt aiemmin, mutta nuo Tiaran asukuvat nähtyäni, tajuankin sitä. Todella suloinen tyttö ja aivan ihana asukokonaisuus!

  Niin tajuan sua tuon oman rauhan suhteen illalla. Toivottavasti tämä oli alkua hyville, rauhallisille illoille! Ja niinhän sitä sanotaan, että hyvistä päikkäreistä seuraa hyvät yöunet. Tämän allekirjoitan ainakin omien lasten kohdalla. Päivästä yliväsynyt lapsi nukkuu yönkin levottomasti.

  • Iina sanoo:

   Mä rakastan leopardikuosia, mutta kyllähän siitä saa tosi mauttomankin näköisen jos ei osaa yhdistellä oikein! :D Kiitoksia paljon♥

   Ja voi oma rauha illalla on niin ihanaa! Ja tuo on tosiaan totta että jos lapsi nukkuu päivällä hyvin niin yötkin sujuu mukavasti :)!

 3. Korinna sanoo:

  Ihan fiksu ratkaisu noiden kommenttien kanssa! Kauheen surullista miten ilkeitä ihmiset on AINA!!! Mulle tuli pari päivää sitten aamulla kommentti ”hyi helvetti, mikä tankki” ja heräsin siihen sähköpostin ääneen. Kyl siinä alko aamu melko surullisen olosena että miksi? Miksi vaan piti laittaa sellaista jollekkin? Itse kun en ajattele olevani edes mikään ylipainoinen, vaan ihan normaalikokoinen nainen joka usein käyttää xs:n vaatteita? Mutta silti jollain oli tarve kommentoida jotain loukkaavaa :/ tosi surullista että sellaisia ihmisiä vaan löytyy ja tulee aina löytymään, joilla on tarve loukata toisia ja riidellä..

  Sul on kieltämättä IHANAT tytöt <3

  • Iina sanoo:

   Hui että, ompa järkyttävän ilkeitä ihmisiä :S Kamalaa että sinulle on sanottu noin! :( Onneksi osaat suhtautua hyvin kuitenkin, toivottavasti sinulle ei enää tule noin ilkeitä kommentteja. Kaikkea hyvää ja kiitos paljon♥

 4. oksuli sanoo:

  Ihanataihanata! Oon pakahtua onnesta kun nään Tipsukan ja Zelduskan kuvat! En voi uskoa miten jollain voi olla noin ihanat tytöt. Mutta totta se on! ♥

  Ai niin.. mun piti tulla sanomaan sitä, että sähän tykkäsit parkatakeista (?). Mä tein omaan blogiin kollaaseja mun talvipukeutumisesta. Kollaasi sisältää mm. Vero Modan ihanan parkatakin! Kurkkaa jos parkatakit kiinnostaa. Kävin juuri ostamassa itselleni semmoisen ”kollaasin kalliimman”. :)

  • Iina sanoo:

   Voi ihana kun sanoit Tipsukka ja Zelduska kun mäkin aina kutsun niitä niillä nimillä :D♥

   Parkatakit on tosi kivoja, mut nyt etsin jo vaihtelua kun mulla on niitä kaksi erilaista! :D Mut pitää käydä kurkkimassa sun postaus, varmasti kivoja takkeja! :)

 5. kotitonttu sanoo:

  Hirmuisen ”show” nuo mini rodinin vaatteet saivat aikaan.
  Jos sinä haluat pukea lapsesi juuri ko. merkin vaatteisiin, niin ei sen luulisi olevan kenellekkään mikään ongelma? Ei se ole muilta pois! :)
  Luulisi, että näillä oletettavasti pienien lasten vanhemmilla olisi muutakin tekemistä kuin kadehtia tai yrittää pahoittaa toisen mieltä. (En tosin lukenut kommentteja kuin silmäilemällä, mutta sen edellisen postauksesi perusteella ymmärsin, että olit saanut näitä kateellisten panettelijoiden kommentteja juurikin vaatteita koskien)
  Silmään pisti myös kommentti, jossa sanottiin, ettet vaadi Tiaralta tottelemista. Aivan typerä väite! Videolla näkyy vajaa 10 min teidän päivästänne, ei sen perusteella pysty kukaan sanomaan mitä vaadit tyttäriltäsi ja mitä et!

  Jos nyt ilmaisen oman mielipiteeni siitä, millaisen vaikutelman olen sinusta blogia n. 2 vuotta seuranneena saanut, niin mielestäni vaikutat johdonmukaiselta kasvattajalta, joka ennemmin neuvottelee ja keskustelee asiat selviksi, kuin pistää huutomyrskyn pystyyn.
  2-vuotias on jo sen ikäinen, että hän kyllä ymmärtää puhetta ilman huutoa.

  Älä Iina välitä noista, vaikka aivan varmasti ärsyttää tuollaiset kommentoijat, mutta parhaimmin pärjää kun jättää omaan arvoonsa ne. Ei muiden sanomisilla ole väliä, kun itse tietää miten asiat ovat. :)

  Tämä postaus (kuten aiemmatkin) oli jälleen kerran ihana!
  Te tytöt olette kaikki upeita! :) <3

  • Iina sanoo:

   Voi kotitonttu sä olet sitten aina yhtä ihana! Kiitos taas kerran ihan huikean paljon♥ Mä olen onneksi kovettanut itseni ja nuo kommentit eivät mua enää satuta, lähinnä saavat vain miettimään että miten jotkut ihmiset voivatkin olla niin lapsellisia ja elämäänsäkyllästyneitä että saavat tuollaista draamaa aikaiseksi :D Kiitos erityisesti kommentistasi liittyen kasvatukseen, ihana kuulla että olet saanut musta tuollaisen kuvan koska juuri tuollainen kasvattaja mä pyrin olemaan!

   Sä oot upea ihan itse, kiitos vielä ja mukavaa viikkoa sulle♥

 6. Miltsu sanoo:

  Ihanat noi Tiaran ja Zeldan haalarit ja pipot. Kiva, kun joku pukee lapsiaan muihinkin kuin johonkin reiman (yms.) haalareihin :))

 7. Mira nda sanoo:

  Ootko katsonut Cubukselta sitä takkia? :) Siellä ainakin OLI tai sitten vieläki on alessa parkatakit. (ovh 79,90 ja ale 59,90) :)

 8. Mila sanoo:

  Uskomattoman typeriä kommentteja olet taas saanut blogiisi. Kyllä ihmiset osaavatkin sitten olla kateellisia. En tajua miten se on muilta pois, jos toiset haluavat panostaa laadukkaisiin ja siten myös hintavampiin lastenvaatteisiin. Mun mielestä Mini Rodinin vaatteet on tosi kauniita ja hyvännäköisiä ja varmasti kestävät lapselta toiselle.

  Tiara on niin suloinen tuossa leopardihaalarissa <3

  • Iina sanoo:

   Niitä aina välillä tulee, on vaan niin vaikea aina ennustaa että mistä joku saattaa suuttua :D Mäkin tykkään niistä, niin suloisia vaatteita :) Zelda on ihanin♥

 9. jarno sanoo:

  Toi Tiaran haalari on paras :D

 10. Sanna sanoo:

  Nelly.comissa oli ainaki mun mielestä tosi kivan näkösiä talvitakkeja naisille :)

  Voi vitsi, ku olin just saanu poikaystävän innostumaan siitä mini rodinin leoparditalvihaalarista varsinki ku se oli siellä Minimintissa vielä alessa, nii nyt ne oli loppu, Blää. :D

  • Iina sanoo:

   Täytyy kurkata! :) Ai siitä sinisestä toppahaalarista jossa on lumileopardeja, se on tosi sulonen! Niitä on varmaan vielä jossain jäljellä, kannattaa kattoo esim oiidesign.se :)!

 11. White sanoo:

  Hei, ihan postaukseen liittymätön kommentti, mutta ethän olis myymässä Tiaralla viime talvena ollutta Molo kidsin pinkkiä haalaria?
  Olisin hurjan kiinnostunut ostamaan haalarin :) Laitatko vaikka s-postia mulle asiasta.
  Kiitos sulle ihanasta blogista, suloset tyttöset teillä ja ihanalta perheeltä vaikutatte näin blogin välityksellä!

  • Iina sanoo:

   En oo valitettavasti myymässä sitä, kun Tiaralle se Mini Rodini on viel sen verran reilu et neiti käyttää Molo Kidsiä alkutalven! Ehkä ensi talvena myyn sen, ellei se oo Zeldalla käytössä sitten… Se on kyllä niin ihana haalari, harmi kun tota väriä ei tullut tänä vuonna :( Kiva että tykkäät mun blogista, kiitoksia ihan hirmuisesti ja kaikkea hyvää sinulle! Toiv. löydät pinkin pyxiksen jostain, esim Molo Kidsin fb-kirpparilla vois olla! :)

 12. miramira sanoo:

  Voi vitsi Tiara on ihan Oton näkönen ja Zelda sun, samanlaisia ilmeitä :) Varmaan oot tämän moneen kertaan kuullut jo.. Mukava postaus :)

 13. Katariina sanoo:

  Millon oot ostanut tuon laukun ja voitko kertoa sen mallin? :)

  • Essi sanoo:

   Sori kun tulen väliin kertomaan, mutta laukun malli on Hamilton LG NS Tote. Mullakin on mennyt ihan ohi, että missä vaiheessa sä olet ton laukun ostanut?:D Mutta on ihana laukku, terveisin saman laukun omistaja;)

  • Iina sanoo:

   Joo Hamilton se on! Kesällä ostin, ei vaan kesällä ehtinyt raportoimaan kaikkia ostoksia kun oltiin menossa niin paljon ja nyt se on jäänyt vähemmälle käytölle kun oon käyttäny pienempää laukkua :)!

 14. riikka sanoo:

  Ihanat tytöt! Kiva välillä nähdä tyttöjen yllä muutakin kuin vaaleanpunaista. Niin ne lapset kasvaa, pitäisi vain muistaa nauttia joka hetkestä.

 15. Nimetön sanoo:

  Oivoi miten suloinen Zelda-neiti, ja Tiaralle sopii upeasti tuo leopardihaalari! (: Edelliseen postaukseen mennäkseni, en jaksanut lukea negatiivisia kommentteja joita olit ilmeisesti saanut Mini Rodini -postaukseen, mutta luin vastauksesi. Minusta nuo vaatteet ovat kalliita, mutta yksinkertaisesti aivan upeita. Todella pirteitä ja nimenomaan lapsille sopivia kuoseja! Varmasti jokainen valitsee mieluummin laadukkaan ja kivan, jos siihen on mahdollisuus, niin miksi yrittää syyllistää siitä toisia. Tsemppiä, minusta ainakin on kiva lukea noista lastenvaatteista, vaikka eivät ajankohtaisia itselle olekaan! :) Tietää sitten vähän mitä alkaa hamstrata jos joskus tulee ajankohtaiseksi ;)

  • Iina sanoo:

   Suloisia ihania neitejä molemmat♥ Mukavaa että suurin osa on teitä ihania lukijoita jotka osaatte suhtautua kypsästi kaikkeen! Kiitos ihan hirmuisen paljon, kiva että tykkäät vaikka eivät ajankohtaisia vielä olekaan. Saahan sitä suunnitella etukäteen ;) Kaikkea hyvää sinulle!

 16. Maisi sanoo:

  Tuli vielä mieleen tuosta MiniRodini keskustelusta, että tulisiko sun itse ostettua noita vaatteita jos et saisi niitä yhteistyön kautta? Eli ostaisitko samat haalarit, bodyt ym. kyseiseltä merkiltä ns.omalla rahalla? :)

  Ja vielä, että onko kiusallista vastata sellaisiin kommentteihin jossa päivitellään noiden MR vaatteiden hintaa tyylillä ”onpa kallis, miten raaskit ostaa” ?

  Harmittaa vietävästi kun toi lumileopardi-haalari oli ehtinyt loppuun joka paikasta :( Se näytti niin ihanalta Zeldan päällä!

  • Iina sanoo:

   No mä oon nytkin ostanut ihan itse suurimman osan noista vaatteista ja ostin jo kauan ennen yhteistyökuvioita, mm. sen kalliin 212 euron haalarin :) Mä oon kyllä maininnut täällä kaiken mitä yhteistyön tiimoilta olemme saaneet ja kaikki muu on itse ostettua.

   Musta ei ole kiusallista vastata mini rodinin hintoja koskeviin kommentteihin koska kalliitahan ne ovat, mutta musta on kiusallista että jotkut kommentoijat tekevät itsestään noloja udellessaan bloggaajien raha-asioita vaikka useaan kertaan on useassa blogissa todettu että ne eivät kuulu kenellekään.

   Lumileopardihaalari on aivan ihana, meillä on nyt molemmille tytöille sellaiset!! Kokeile jos vaikka mini rodini -fb -kirppiksellä joku haluais myydä jos on vaikka tilannut väärän koon tms! :)

 17. Anna sanoo:

  Onpa tyylikkään, mutta silti käytännöllisen näköinen toi Tiaran haalari (: Meillä parivuotias poika ei ole oikein oppinut vielä rymyämään ulkona vaan tyytyy seisoskelemaan hiekkalaatikon reunalla. Taitaa tykätä enemmän siisteistä sisäleikeistä (: Meillä tykätään hirveästi mini rodinista ja ostetaankin mielellämme laatua, niissä kun on se jälleenmyyntihinta aina ihan mukava (: Joskus vaan olisi ihana pukea poika kunnon ulkoiluvaatteisiin ja nähdä hänen sotkevan ja riehuvan, mutta toisaalta näitä aikoja tulee varmaan vielä ikävä kun pystyi pojalle pukemaan huoletta tyylikkäitä chinoja, nahkatakkeja ja valkoisia lacosten tennareita :D

  • Iina sanoo:

   Kiitos, mäkin tykkään siitä tosi paljon! :) Ihanan hienostunut parivuotias teillä! Varmasti hänkin vielä kasvaessaan kiinnostuu sotkemaan ja tutkimaan, vaikka toisaalta siinä on varmasti puolensa että kaikki ihanat vaatteet ja asusteet pysyvät siistinä :D

 18. Veera sanoo:

  Heii eisaa mennä kiskoille :D Mutta kivoja vaatteita koko komppanialla, tykkään. :)

 19. hannnna sanoo:

  Mun mielestä on tosi hyvä että kirjoitat mini rodin vaatteista! Ilman sua ja sun blogia en olisi ikinä löytänyt kyseistä merkkiä, ja nyt olen aivan hurahtanut noihin vaatteisiin (: Tämä kuitenkin on sun blogi, joka kertoo juuri sinun elämästäsi, joten jos puet lapsiasi mini rodin vaatteisiin on omasta mielestäni vain loogista että kirjoitat myös kyseisestä merkistä. Luen siis todellakin mielelläni mini rodi postauksia, ja toivon että niitä myös kirjoitat tulevaisuudessakin (:

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos ihanasta kommentista, mukava saada tälläistä palautetta! :) Ihanaa että olet mun ansiosta innostunut Mini Rodinista ja tulen kyllä varmasti niistä jatkossakin krijoittamaan! :) Kaikkea hyvää sinulle♥

 20. viivi sanoo:

  Pyh on se kumma ku ihmisiä niin kauheesti kiinnostaa mihin vaatteisiin kukin lapsensa pukee..Luulis että se on ihan sama, toinen pukee chaneliin toinen kirppiskuiteisiin, pääasia että lapsella on vaatteet, vai?

  Mutta asiaan, olin tulossa sanomaan vaan että kylläpäs on äiti että tyttäret tyylikkään näköisiä ;) varsinkin Tiaran asu ihastutti mua

 21. mamma sanoo:

  Heippa. Olen menossa tälläisille kutsuille ja aattelin vinkata, että jos kiinostaa ihanat vaatteet, niin käykääpä kurkkaamassa niitä osoitteessa: http://www.pompdelux.com ja ihastukaa! :) Näkyy olevan nettikauppakin! :)

 22. savah sanoo:

  ois kiva tietää et käyttääkö tiara vaippaa, entä syökö tuttia tai juoko tuttipullosta? :)

  • Iina sanoo:

   Tiara lopetti tuttipullosta syönnin 1v1kk iässä ja tutista luovuttiin viime keväänä, vessa-asioista en juttele blogissani ollenkaan kun ne eivät tänne kuulu :)

 23. Sd sanoo:

  Kuinka pitkä Zelda on nyt? :)

 24. Noora sanoo:

  Kauhea Mini Rodini -kohu tosiaan. :D Mulle henk.koht. on ainakin ihan sama, miten muut pukee lapsensa ja kuinka paljon rahaa käyttää mihinki. Meidän pojalla ei ole juurikaan kalliita vaatteita, koska a) se kasvaa niistä heti ulos, b) tykkään hurjasti enemmän monien halpisvaateliikkeiden tarjonnasta ja c) en halua käyttää vauvanvaatteisiin niin paljon rahaa. En käytä omiinkaan vaatteisiin hirveesti rahaa, mutta meidän perheessä silti kaikki on tietty aina puhtaissa ja siisteissä vaatteissa (ja tyylikkäissäkin, varsinkin tuo poikanen jonka asun miettimiseen käytän aamulla vähän liian kauan aikaa. :D). Vaatteiden ostelun sijaan me esim. matkustellaan joka vuosi etelään, joten tapansa kullakin käyttää rahaa? Mun mielestä on ainakin kiva lukea teidän ostoksista enkä tule kateelliseksi, koska mulla on kaikki mitä tarvitsen ja enemmänkin. Harmittaa tuollainen katkeruus ja muiden elämään sekaantuminen, josta säkin perheesi kanssa joudut kärsimään.

  Okei, tunnustettakoon että on mullakin tiettyjä vauvanvaateaddiktioita ja ne on jumpsuitit, pipot ja vauva-Converset. :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.