Neidit täyttä timanttia

06.10.2013

1017299_315650105241457_1493621435_n 1376345_315651088574692_1479702885_n 1378375_315651085241359_2022846921_n 1381913_315650091908125_906096447_n 1382102_315650985241369_1620044977_nPostaus toteutettu yhteistyössä MiniMintin kanssa. Me saimme MiniMintistä niitä mun ylistämiäni Mini Rodinin Timantti-vaatteita tytsyille ja voi että ne ovat juuri niin ihania kuin ajattelinkin etukäteen! Timantteja voi pukea juhlavammin yhdistämällä esimerkiksi timanttibodyn tai timanttileggingsit johonkin ihanaan mekkoon tai sitten rennommin yhdistelemällä timantteja vaikkapa farkkuun tai yksivärisiin basic-leggingseihin kuten Zeldalla nuo oranssit jotka ostin viime kevään mallistosta. Erityisen ihana on myös tuo timantticollege, Tipakin tykkäsi siitä tosi paljon.

Mun mielestä tuo kuosi ei näytä ollenkaan pahalta vaikka pukisi sekä ylä- että alaosan yhtäaikaa päälle samasta kuosista. Musta tasapainottaa blingblingiä tosi hyvin eikä ainakaan mulle tule noista kuvioähkyä! Ihana saada vähän väriä, iloa ja loistoa tänne syksyn harmauteen. Kuvat: Anna / Lapsellista

IMG_3877 IMG_3884 IMG_3902x IMG_3908 IMG_4017Saimme Tiaralle MiniMintistä samanlaisen pinkin Mini Rodinin lumileopardi-onesien jonka ostimme Zeldalle jo elokuussa etukäteen. Kuten olen täälläkin kertonut, en useinkaan tykkää pukea tyttöjä tismalleen samanlaisiin vaatteisiin vaan enemmänkin joko mätsääviin kuoseihin tai sitten täysin erilaisiin vaatteisiin, mutta kyllä täytyy sanoa että neidit haalareissaan ovat ihan mahdottoman söpöjä.

Meillä löytyy lumileopardia niin mekkona kuin sitten näistä haalareistakin ja se on kyllä yksi mun lempparikuoseista Mini Rodinilta kautta aikain (ylivoimainen voittaja on pellekallot syksyn 2011 Rebel with a cause -mallistosta). Kotiutuiko teille lumileopardia tai timantteja, vai veikö jokin muu kuosi sydämen? Mä haikailen edelleen myös kettuhaalarin perään vaikka se taisi loppua ihan super äkkiä! Timantteja sen sijaan löytyy vielä MiniMintin valikoimista, jos et vielä ole kerennyt hankkia niitä. Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!

PS: Kannattaa liittyä blogini FB-tykkääjäksi juuri nyt, siellä on jotain mukavaa!


52 Responses to “Neidit täyttä timanttia”

 1. Nea sanoo:

  Ihanat asut! ♡

 2. Janita sanoo:

  Ihanat timanttitytöt<3

  Zelda on alkanut ilmeilemään kameralle, ihana!

 3. Laura sanoo:

  voi että noi Tiaran silmät tossa kolmannessa kuvassa! <3 ja ihana toi Zeldan ilme kans tos kolmannes kuvas mis tytöil on päällä noi timantti kuosiset vaatteet 😀

  • Satu sanoo:

   Mä hihitin kans tuolla kolmannelle! 😀 Voi suloisuus! 😀 Nuo timantit on kivoja! Mä itse varmaan pukisin erillään, kun yhdessä tulee sellainen yöoukufiilis, mutta ihania on. Ja nuo leopardit! Mä alan tykkäämään niistä koko ajan enemmän ja enemmän! Olis niin ihana meidän 9kk neidille. 🙂

  • Iina sanoo:

   Hahah Zelda on kyllä niin vekkuli ja Tiara kans, hassuja ilmeitä molemmilla♥ Mä tykkään kyllä kans timanteista, itse en saa tuosta kuosista sitä yöpukufiilistä mikä monista muista kuoseista yhtäaikaa puettaessa tulee 😀

 4. Erika sanoo:

  Ihana ilme Zeldalla kolmannessa kuvassa! Hah:D

 5. plipp sanoo:

  Mun silmään kettukuosi on ihanin, mutten raaskinut ostaa sitä kettu-jumpsuitia 🙂 Vaikka varmasti olisi ollut joka euron arvoinen! Ihania nuo timantitkin!

  Aah, mun tyttövauvakuume vaan kasvaa,kun katselen Zeldan kuvia! Oma kaksivuotias tuntuu jo niin isolta,vaikka onkin pieni 🙂 Ihanat tytöt <3
  Mukavaa syksyn jatkoa teidän koko perheelle!

 6. Noel sanoo:

  Toi timanttikuosi on varmaan ensimmäinen Rodinilta joka EI näytä paita+leggarit yhdistelmällä yöpuvulta 🙂

  Meille tuli tosiaan toi lumileopardijumppis(keltasena) ja foxjumppis( tää on tosin niin reilu et menee Empulle varmaan eskarissa). Varmaan kuvittelen vaan mut mun mielestä toi leopardi on paljon pehmeemmän tuntunen <3 semmonen ihana jonka pukis itekkin koska vaan!

  Söpöjä tyttöjä molemmat! Zelda on tosi kulmakarvoineen tosi ilmeikkään näkönen, ihana!

  • Noel sanoo:

   Miinus yks tosi :DD taino kaine voi olla tosi kulmakarvatkin!

  • Iina sanoo:

   Haha mä oon samaa mieltä, en tosiaan esim pingviinejä tai heppoja pukisi yhtäaikaa päälle, tai varsinkaan niitä vuoria mut timantit menee 😀 Oi se keltainen lumileopardijumppis on kyllä kans niiin ylisöpö! Meillä on Tipalle kokoa 80/86 toi jumppis, oon ihan varma et neiti ois hukkunut siihen isompaan kokoon 😀 Mä en oo kettua kokeillut mut leopardit on kyllä super ihanan pehmeitä♥♥

   Zelda on hauska kun sillä on jo tummat kulmakarvat 😀 Ilmeikäs typy tosiaan♥

 7. Kati sanoo:

  Ihania kuvia! Itekin haluisin ostaa tytölle tommosen pinkin lumileopardihaalarin, mutta mistään ei oikein enää taho löytyä.. :/

  • Iina sanoo:

   Ne on kyllä ihania, kannattaa googlettaa kun tosi tosi monissa kaupoissa kuitenkin on myynnissä, vaikka ulkomailta tilattaessa saattaakin tulla isot postikulut, onneksi ei kaikista paikoista kumminkaan!

 8. iitukka sanoo:

  Voi miten tytöt ovat niin älöttömän suloisia ja samoin nuo vaatteetkin! 🙂
  Hahah pakko sanoa kanssa, että mahoton tuota Zeldan ilmettä kolmannessa kuvassa, ihana tyttö! 🙂

 9. jokuvain sanoo:

  hui ku synkkää pukea lapsi mustaan :/ vieläpä tyttölapset

  • Sofia sanoo:

   Milläköhän vuosisadalla sä elät?

   • Satu sanoo:

    Kyllä musta mun mielestä sopii lapsillekin. Ja ihan yhtä hyvin tytölle kuin pojalle! Itse en ehkä pukisi kokonaan mustaan, mutta jos mustan kaveriksi laittaa vaikka keltaista, vaaleanpunaista tai turkoosia niin on tosi kivan näköistä. 🙂

  • Iina sanoo:

   Jokaisella makunsa, musta ei ole synkkä väri vaan äärimmäisen tyylikäs 🙂 En mäkään jokapäivä pukisi mustaa koska väritkin ovat kauniita ja ihania, mutta ei se kyllä synkäksi tee että joskus pukee mustaankin 🙂

 10. Mirka sanoo:

  Meille kotiutuu tässä piakkoin juurikin se Fox onesie <3 Ihastuin siihen heti, vaikka hetken mietin raaskinko… Kun on muutenkin tullut ostettua tota Rodinia viime aikoina, vaikka vaan murto-osa kuoseista on mulle sellasia "must have"-juttuja. Oli tota onesieta aika monessakin paikkaa vielä jäljellä (babyshop, minirodini.com, lilla company, pikkuotus…), jos teillekin iskee jokin "pakottava tarve" kotiuttaa se ;D hihii

  • Iina sanoo:

   Hahah, Mini Rodini on kyllä vienyt munkin sydämen ihan totaalisesti, vähän ehkä liikaakin mutta noh kerrankos sitä vaan eletään ;D Kiitos vinkistä! Mä kuitenkin taidan jättää sen ostamatta kun edelleen on vähän sellanen fiilis et se sopii paremmin pojalle kuin tytölle, en tiedä miksi 😀

 11. k sanoo:

  Miten Zeldalla on tuollainen leukakuoppa? Onko sinulla tai Otolla samanlainen?

  • Iina sanoo:

   Ei meillä ole leukakuoppaa Oton kanssa, varmaan kuvistakin olet huomannut 😀 En valitettavasti ole geenitieteilijä joten en osaa varmasti sanoa miksi juuri meidän Zeldalle on tullut leukakuoppa mutta se on ihan äärettömän SÖPÖ♥

  • Nimetön sanoo:

   Tiarallakin näkyy olevan, tosin ei läheskään yhtä selkeä kuin Zeldalla. Esim tän postauksen neljännestä ja kaheksannesta kuvasta näkee. Mun mielestä leukakuopat on söpöjä niinkun hymykuopatkin 🙂

 12. Sofia sanoo:

  Ihan totaali repeys kyllä kanssa tolle zeldan ilmeelle, hahah. Ihana.

 13. cokiss sanoo:

  Anteeksi näin henk.kohtainen kysymys, mutta olivatko molemmat lapset suunniteltuja vai vahinkolapsia?

  • Iina sanoo:

   Mun blogia voi lukea vaikka tuolta alkuajoilta tai sitten viime syksyltä niin löytyy enemmän vastauksia tälläisiin kysymyksiin, vaikka vähän ihmetyttää että mitä väliä sillä edes on ovatko lapset suunniteltuja vai eivät, yhtä rakkaita silti 😀

 14. Anette sanoo:

  Onpa ihania vaatteita 🙂

 15. Laura sanoo:

  Hyviä ilmeitä tytöillä! 😀

 16. O sanoo:

  awwws mä niin sulan tolle kolmanneksi viimeselle kuvalle Tiarasta jonka laitoitki aikasemmin facebookiin,voi että<3 miten toinen voi ollakin noin suloinen?

 17. Kiksteri sanoo:

  Naurattaa nää randomkommentit välissä (synkät vaatteet, leukakuoppa, vahinkolapset…) 😀 siis mitä…

 18. Heidi sanoo:

  Hahahh! Onpas Zelda tomerana kolmannessa kuvassa! 😀 Ihana 🙂

 19. Nimetön sanoo:

  Zeldalla kiva ilme kolmannessa kuvassa, kyllähän tuollasta pelästys kuka vaan. ;D On ne niin sulosina taas. ♥

 20. - sanoo:

  Tykkään kovasti sun blogista ja olenkin lukenut sitä jo pitkään. 🙂 Nyt vaan jotenkin tuntuu, että teet todella paljon lastenvaatepostauksia, ja vaikka lapset ovat niiiiin suloisia ja kuvia on ihana katsella, kaipaisin muita aiheita,,

 21. roosa sanoo:

  Ihana toi kolmas kuva, mahtava ilme pikkusella! <3 Apua mitä kommenttei noi muutamat… 😀

 22. Evelin sanoo:

  En ole vielä kauaa lukenut sun blogia mut pidän ihan todella paljon 🙂 Sun positiivisuudesta ei voi ku itekin tulla hyvälle mielelle, ja ihailen sun tyylitajua, niin omien ku tyttöjesikin vaatteiden suhteen! Elä vaan välitä kateellisten kommenteista, jotkut kun ei varmaan osaa ku arvostella.. Ps. Ihana pikku tuimis-ilme Zeldalla tuossa kolmannessa kuvassa 😀

 23. Elisabet sanoo:

  Jotenkin mä vasta nyt ihastuin täysin tuohon lumileopardi kuosiin.. Se on kyllä aivan ihana! Se kettuhaalarikin on hirmu suloinen. 🙂
  Niin ja ihanat tytöt, tietenkin♥

 24. Julia sanoo:

  Rakastan sun blogia älyttömästi.. ehdottomasti positiivisin ja onnellisin blogi mitä luen, ja oon seurannut tätä lähes alusta alkaen.
  Nyt oon kuitenkin huomannut että oon alkanut ikävöimään sun ”vanhaa blogia” tosi paljon.. nykyään toteutat hirveesti postauksia yhteistyössä jonkun kanssa, eikä sitä oo samanlaista lukea kuin ennen. Voiih niitä Iinan vanhoja kunnon höpönlöpö-postauksia <3

 25. Salla sanoo:

  Voi että teillä on niiin suloiset tytöt<3 Oon kyllä niin ihastuksissa tuohon aikaisemmin näytettyyn Zeldan "armeija" kuosiseen haalariin. Teitä on mukava seurata täältä blogin kautta ja pakko myöntää, että mahdottoman vauvakuumeen ootte saanu tartutettua mulle 😉 Harmi vaan, että mies ei oo ihan näin innosta soikeana vielä lapsiin kuin minä! 😀

 26. Aattol-- sanoo:

  Vinkvink, kettukuosisen haalarin löytää vielä netistä (coolkids) hintaan 44€ 🙂

 27. candys sanoo:

  ihme kauppa tuo minimint yli viikko sitten tilallut sieltä tavaraa ja MAKSANUT eikä kuulu eikä näy…

  tytöt on kyllä niin suloisia timantteja:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.