Sitä oikeaa etsimässä

31.10.2013

Mä kävin viikko sitten Stilissimassa sovittamassa pukuja ja kuten blogin FB-sivuilla  taannoin kerroinkin, löysin viimeinkin sen oman upean mielettömän ihanan mahtavan pukuni. Sovittamassa vierähti useampi tunti kun me Stilissiman ihanan Hannan kanssa ”vähän” innostuttiin ja rahdattiin puoli liikettä sovituskoppiin yhtäaikaa. Kuinka ollakaan, päädyin lopulta ensimmäisenä sovittamaani pukuun, jonka jälkeen yksikään toinen puku ei vain tuntunut yhtään miltään. Mä tiesin tasan liikkeseen sisään astellessani, mitä lähdin hakemaan ja onneksi reissulla löysin puvun jota enempää minun näköiseni mikään puku ei voisi olla.

Minun pukuani te joudutte jännittämään vielä kolmisen kuukautta, sillä en tietenkään paljasta sitä etukäteen, en varsinkaan Otolle. Sen verran voin kuitenkin paljastaa että puku istuu kuin hansikas, se on valkoinen ja täydellisen kaunis ja ihana. Kaiken muun jätän arvailujen varaan, hahaa! Hanna kuitenkin nappasi muutaman kuvan sovittamistani puvuista blogia varten kun olin jo oman pukuni ostanut (yleensä hääpukuliikkeissä ei saa kuvata sovitettavia pukuja) ja niitä kuvia näette nyt tässä postauksessa.

pukukuva1 Tässä puvussa oli ihan supermassiivinen merenneitohelma, joka oli kyllä kaunis mutta mun makuun siinä oli äärettömän hankala liikkua, mä kun haluan kyetä liikkumaan edes jotakuinkin helposti ja ehkä jopa tanssahtelemaan muutenkin kuin häätanssin verran puvussani. Lisäksi tuntui että mun olematon lantio yhdistettynä tähän malliin sai mut näyttämään muodottomalta pökkelöltä! Pukukin tosin oli vähän turhan isoa kokoa mikä saattoi lisätä sitä pökkelöefektiä, mutta kuitenkin. Kaunis ja upea puku kyllä, mutta ei mulle!pukukuva2Tämä puku oli aivan ihana, tykkäsin siitä todella paljon ja etenkin tuosta herkästä pitsimateriaalista, pitsipukuahan mä lähdin hääpukuliikkeestä itselleni hakemaan. Kuitenkin, kauneudestaan huolimatta juurikin tämä puku tuntui todella tylsältä sitten kun olin sitä omaa pukuani sovittanut, vaikka onkin äärettömän kaunis ja linjakas.

IMG_5776 Stilissimasta löytyi myös kattava valikoima aivan ihania hiuskoristeita, koristeita joita en ennen hääpuvun sovitusta ollut vielä edes tullut ajatelleeksi. Mitä ihmettä mä tosiaan teen hiuksilleni? Tästä asiasta on ehdottomasti tehtävä postaus!IMG_5778 Postaus on tehtävä myös hääkengistä. Stilissimasta löytyi myös suuri valikoima mitä kauneimpia hääkenkiä, mutta kuten tiedätte – mä en ole se perinteisin morsian ja mä haluan ehdottomasti jonkin muun väriset kengät kuin valkoiset. Mä haluan henkeäsalpaavan upeat kengät jotka todellakin pilkistävät silmään vilahtaessaan puvun helmoista, eivätkä sulaudu valkoiseen. pukukuva3 Tässä puvussa oli todella kaunis selkä, mutta se ei sopinut mun käsivarsille tai olkapäille vaan muutti ne muodottomiksi makkaroiksi mitä ne muuten eivät ainakaan omasta mielestäni ole. Tämän vuoden hääpukumuodissa näyttävä selkä ja pitsi ovat ehdottomasti ne the jutut ja tämä puku edustaa niitä täydellisesti. pukukuva4Tämä viimeisen kuvan puku on täydellinen puku. Tätä täydellisemmäksi ei hääpuku voi omissa silmissäni melkein edes muuttua. Se on aivan äärettömän kaunis, rakastan pitsilaahusta joka valon osuessa pukuun tuo esiin linjakkaan merenneitoleikkauksen. Pitsi on juuri oikeanlaista pitsiä, kaunista, laadukkaan näköistä eikä liian mummomaista vaan nuorekkaan kaunista. Mutta täytyy sanoa että maailmasta löytyy vielä yksi täydellisempi puku ja sen puvun te näette mun päällä 8.2.2014. IIIIK!

Stilissima löytyy Töölöstä osoitteesta Runeberginkatu 42 ja täytyy kyllä kiittää vielä tuhannesti kaikkia teitä jotka Stilissimaa mulle suosittelitte. Mä oon aika varma että on melkeinpä mahdotonta lähteä Stilissimasta ilman sitä täydellistä hääpukua, niin suuri oli valikoima ja niin ammattitaitoista on Stilissiman kokenut henkilökunta, etenkin maailman mukavin Hanna! Kiitos vielä tuhannesti Hannalle ja Heidille♥

Mikä sovittamistani puvuista on teidän suosikkinne?


33 Responses to “Sitä oikeaa etsimässä”

 1. oliviagggg sanoo:

  Toi viimeinen ehdottomasti! Täydellisen ihana… Haluun tommosem itelleniki! :)
  Mulla ois sulle yks kysymys ja yks postaustoive. Se kysymys; vuokrasitteko vai ostitteko tuon hääpuvun? Saanko kysyä sen hintaa…? Tai jos et sitä halua paljastaa, niin paljasta ees tuon vikan hääpuvun hinta, että saisi jotain osviittaa tuosta Stilissiman hintahaarukasta.
  Ja se postaustoive; tee postaus Tipan ja Zelduskan hääpuvuista, tai siis millaset vaatteet heillä on silloin 8.2;)

 2. Pilvi sanoo:

  Stilissimassa mäkin sain ehdottomasti kaikkein parasta palvelua, vaikka sitten second hand -pukuun päädyinkin. Eli mä komppaan myös täysillä, ei voi kuin suositella! :)

 3. Heli sanoo:

  3 kk ja 5 päivää niin minä astelen alttarille. 5.2.2014, Runebergin päivänä :) Hääpuku on jo ostettu. Eipä tarttennu muuta kattoo ku että maha mahtuu kasvaan :D Ku oon silloin sit rv. 26. Ja sit hääkengät on jo pari vuotta sit mietitty ja nyt vihdoin ostin ihanaiset <3 http://www.brandos.fi/menbur/valentina-047600-a04-ivory/a39712

 4. Petra sanoo:

  Hmm suosikki… Viimosen laahus on täyttä rakkautta, muuten nuo eivät minun makuuni ole niin, että itse häihini pukisin. Toki mielettömän kauniita kaikki ja varmasti jollekin se THE mekko!
  Innolla odotan, että pääsee näkemään sen sinun valitseman mekon ;)

  Mulla häät ei ole ajankohtaiset vielä muutamaan vuoteen, mutta tokihan asiaa on kihlatun kanssa mietitty. Itse saattaisin jopa haluta vähän ´´rikkoa perinteitä” ja pukea hyvin hyvin hennosti vaaleanpunaiseen vivahtvan mekon, johon olisi muilla härpäkkeillä, mahdollisesti myös kengillä yhdistetty selkeämpää vaaleanpunaista :)
  Huntua mä en varmaan kykenisi pitämään, ahdistaa meinaan pelkkä hiussuortuvakin naamalla :D
  Ootko sinä meinannu huntua laittaa?

  Onko tolla teidän hääpäivällä, siis päivämäärällä, jokin merkityskin, vai sattuiko se vaan olemaan sopiva ajankohta tms. ? :)

 5. kotitonttu sanoo:

  Puku kuvassa 2 on aivan upea päälläsi! Se istuu sinun päällesi todella nätisti! :)

 6. Heidi sanoo:

  Stilissiman hintahaarukkaa voi käydä kurkkimassa nettisivuilta. Hanna päivittelee niitä parhaillaan, ja varmaan viikon-parin sisään siellä on esillä kaikki mitä liikkeestä löytyy.
  Oli hauska olla makutuomarinasi :)

 7. Jellu sanoo:

  Ai että tuo viimeinen kuva on upea! Ihania pukuja,sulla on hyvä maku ;)

 8. minä sanoo:

  tätä postausta oon oottanutkin! Laita siniset kengät! ;)

 9. Nimetön sanoo:

  Ootteko jo valinnu hääauton ?

 10. Linkku sanoo:

  Voi, kaikki aivan ihania ja niin sun näkösiä! Kaikissa on omat puolensa mut eniten ehkä rakastuin tohon viimeseen :) kunnon laahus!

 11. Nora sanoo:

  Toi toka mekko on tosi kaunis sun päällä. Ja viiminen, aivan ihana laahus… En malta odottaa että nään sen mekon jonka valkkasit!!

 12. Elisabet sanoo:

  Tuo kakkos kuvan mekko on kyllä ihana ja sopii sulle todella kivasti. :) Kyllä ensimmäisen kuvankin mekko aiheutti mussa sellasen ’oiih miten ihana!!’ reaktion, mut toisaalta sen helma on ehkä juurikin liian massiivinen.
  Oot kyllä varmasti niin upea ilmestys teidän hääpäivänä! Ja mitä hiuksiin tulee, niin mä voisin jo nyt ehdottaa, et hiukset auki ja niihin sit muotoilua sun muuta. Joku hiuskoriste ois varmasti kiva. :)

 13. Jelena sanoo:

  Mä tykästyin tohon viimeiseen mekkoon. Aivan ihana! :)

  Ja mun mielestä toi ajatus värikkäistä kengistä, jotka vilkahtavat mekon alta, on ihana! On jotenkin kiva ajatella, että et oo niin perinteisiin takertuva, etkä halua sulattaa kenkiä hääpuvun väriin…

 14. amanda sanoo:

  no haloo toi viimeinen!!! <3 upea!

 15. Anne sanoo:

  Toi viimeisen kuvan mekko on kaunein, ihanaa pitsiä ! <3 Mutta sun vartalolle sopi kyllä noi kaikki mekot. :)

 16. Nimetön sanoo:

  Tuo toka puku on ihana, ja sopii sulle täydellisesti. ♥ Samoin viimenen näyttää kivalta, ainakin takaapäin. Ensimmäinen on lähinnä koomisen näköinen mun silmääni. :D

  Varmaan vaihtelee ihan liikkeittäinkin tuo, että saako niitä pukuja kuvata vai ei…? Koska ainakin itse tiedän useita ihmisiä, jotka ovat pukuja sovittaessaan saaneet kuvata ihan rauhassa. :o

 17. Minka sanoo:

  Voi, että… Kyllä on mahtavaa, kun joku pitää näin hyvää hääblogia. Odotan, niin omia hääjuhlia ja sitä järjestelyä. Olen muutenkin niin kamala järjesteliä ja häitten kohdalla sitä saa kuulemma ja näemmä oikein tosissaan harrastaa.
  Kyllä sulla on mahtava kroppa esittelemään noita kauniita pukuja. Kaikki sun päällä näyttää hyvältä, mutta puvun on todella oltava juuri sellainen missä morsian ITSE rakastaa omaa ulkonäköänsä ja tuntee olevansa maailman kaunein sen the päivän. Jännittää ihan kauheasti tiedän puolesta :)

 18. ii sanoo:

  Viimenen puku on UPEA! Innolla odotan, että nään varsinaisen mekon jos se on vielä kauniimpi kuin tämä :)

 19. Annika sanoo:

  Toinen ja viimeinen puku on ihan mielettömiä! Sulla on upea maku, vitsit miten odotan hääpuvun näkemistä :–)

 20. Aino sanoo:

  Moikka!
  Oot todella kaunis noissa kaikissa puvuissa! Innolla odotan aina postauksia tämän blogin puolelle(ja myös toiselle tietysti) ja en malta oottaa näkeväni sitä sun THE mekkoa, kun noikin on noin upeita!
  Itelle en haluais tuollaista, johtuen ehkä siitä että halusin lyhyen mekon :) Oma hääpuku(Romantica Bali Short) odottaa kaapissa ja käyttöä sille on 1.4. kun sanotaan miehen kanssa toisillemme tahdon!!:)

 21. minnis sanoo:

  Toi viimeinen on täydellinen<3 ja jos tosta löysit vielä täydellisemmän niin IIX! en jaksa odottaa että näen sen :D<3 ja kuinka ihanaa, talvihäät<3 Toivottavasti olis sillon lunta ja oikein ihana talvimaisema eikä tämmönen sumunen sateinen :D Vaikka tuskin sinäpäivänä sää on se pääasia :D

 22. Nimetön sanoo:

  Todella upea tuo viimeisen kuvan puku! Jännityksellä kyllä odotan minäkin sen valitsemasi puvun näkemistä (: Ei nyt ihan liity pukuaiheeseen, ja ehkä tästä on ollut jotain juttuakin, mutta miten teidän tytöt osallistuvat häihin? Siis lähinnä, että istuvatko he esim. vanhempienne kanssa jossain kunniapaikoilla, vai onko heille joku erikseen hoitajana teidän hääpäivänä? Myös tyttöjen juhla-asut kiinnostaisivat kovasti, samoin Tiaran mietteet häistä :)

 23. Koo sanoo:

  Ihania oli mielestäki kaikki puvut! Meillä on sama hääpäivä, kun teilläkin! :) Niin vähän aikaa enää :O Itse ostin merenneitomallisen hääpuvun vaikka aluksi ajatuksissa oli jotain ihan muuta :D

 24. jensku sanoo:

  Ihan mielenkiinnosta kyselen, miten kuvausluvan saaminen onnistui? :) Tai siis, kun meille sanottiin että se on puvunvalmistajien päätettävissä, niin saitko kuvata vain jotain tiettyjä pukuja, ja pitikö siihen pyytää valmistajilta lupa vai riittikö myymälän lupa? :) Me käytiin tänään kokeilemassa pukuja ekaa kertaa ja tuli ihan kamala hääkuume vaikka naimisissa olenkin ;)

 25. Love Me Do sanoo:

  Sinut on haastettu Love Me Do -häätapahtuman Save The Date -kilpailuun. Voit halutessasi tulla lukemaan tarkemmat ohjeet http://www.lovemedo.fi/artikkelit/save-date-kilpailu. Ihanaa päivää!

 26. Florence sanoo:

  Minkä merkkinen/niminen on tuo viimeinen puku? Kaunis on :)

 27. Love Me Do sanoo:

  Onnittelut Wedding Blog 2014 -ehdokkuudesta!
  Blogiasi on ehdotettu vuoden hääblogiksi kategoriassa yksityiset blogit. Tulethan noutamaan ehdokastunnisteesi osoitteesta http://www.lovemedo.fi/artikkelit/wedding-blog-awards-ehdokkaat-julkistettu. Lisättyäsi ehdokastunnisteen blogiisi, linkitä se Love Me Do -sivustolle, jotta lukijasi voivat myöhemmin äänestää blogiasi. Äänestys alkaa 1.12.2013 osoítteessa http://www.lovemedo.fi. Wedding Blog Awards 2014 järjestää Love Me Do -häätapahtuma.

 28. kata sanoo:

  Ääk meen ite naimisii 2.8.-14 oon ihan jännittyny nyt jo kun ikä tuo paineita. Kaverit ei ees tiiä viel tästä ; D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.