Blogihistoriani miehekkäin arvonta

31.10.2013

Kuten vihjailinkin aiemmin, on teillä lukijoilla nyt mahdollisuus voittaa perheenne isille ihan huippu isänpäivälahja mun blogista! Saimme Braunilta Otolle isänpäivälahjaksi huikean Braunin Series 5 5050cc -parranajokoneen clean & charge -stationilla varustettuna ja nyt minulla on ilo ilmoittaa että saan arpoa myös jollekin toiselle onnekkaalle isille samanlaisen paketin jonka arvo on 249 euroa.

Mä en näin naisena hirveästi ollut kiinnittänyt parranajokoneisiin huomiota, ennen kuin me huhtikuussa 2011 muutettiin Oton kanssa meidän ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Silloin mulle viimein valkeni se, että parranajokone on hankala ja ruma kapistus, jolle ei kertakaikkiaan ole mitään fiksua paikkaa kylpyhuoneessa. Mä katselin kaksi ja puoli vuotta pistorasiasta roikkuvaa kiemuraista johtoa mutta nyt on vihdoin tullut onneksi muutos siihenkin! Braunin Series 5 5050cc -parranajokoneen oma clean & charge -asema pitää partakoneen puhtaana, ladattuna ja ennenkaikkea tyylikkäästi ja fiksusti säilytettynä.

IMG_6867 IMG_6869 IMG_6872 IMG_6878Itse en parranajokoneista mitään ymmärrä, mutta Oton mukaan tässä on kuulemma partakoneiden ”V8-moottori” ja aika leveän hymyn sain hänen kasvoilleen aikaiseksi ojentamalla tälläisen paketin. Parin päivän parranajokoneen omistajuuden jälkeen täällä asuu kanssani tyytyväinen parranajokoneen omistaja joka muistaa innoissaan puhdistaa partakoneensa yhdellä napinpainalluksella joka ilta ja ajaisi mielellään partaa vaikka koko päivän.

Jos haluat voittaa omalle miehellesi tai isällesi tai papallesi samanlaisen Braunin paketin, toimi näin: Keksi itsellesi nimimerkki, kommentoi tähän postaukseen kenelle haluaisit parranajokoneen latausasemineen antaa lahjaksi ja jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonta-aikaa on ainoastaan sunnuntai-iltaan kello 18.00 asti jotta paketti ehtii varmasti ajoissa isänpäiväksi perille!

Onnea arvontaan!

PS: Käy kurkkimassa hääpukukuulumiset Hääblogini puolelta jos et ole vielä käynyt!


No Responses to “Blogihistoriani miehekkäin arvonta”

 1. Jarno sanoo:

  Iskälle tietty. Itse omistan hyvän parranajo-koneen, mutta en ole kirjaimellisesti koskaan varmaan ostanut mun isälle mitään, jos niin olen siihen rahat jostain saanut! :DD

 2. kiruska sanoo:

  miehelleni tuon ihanuuden soisin :)

 3. Laura T. sanoo:

  Tämä olisi ehdoton lahja omalle isälleni, jolle on hankala keksiä lahjaa. Tämä olisi käytännöllinen ja varmasti tarpeellinen :) !

 4. ae sanoo:

  isi pappa kyllä tarviis tuollasen, toivottavasti onnisuosii :)

 5. Munksu sanoo:

  Tahtoisin antaa isälleni tämän isänpäivälahjaksi, koska en ole vielä keksinyt muuta lahjaa. Miehille tämä on aina hyvä ratkaisu ! :)

 6. Jonna sanoo:

  Isimiehelle tuo kiitosnam, ostos listalla ollut melko pitkään. Toivon mukaan onni mahdollisesti suosisi :)

 7. karla sanoo:

  ihanalle rakkaalle isille! ♥

 8. Emmy sanoo:

  Tää olisi ihan loistava synttärilahja avomiehelle, kun ei ymmärrä noista laitteista mitään ja sen takia ei ole ikinä ostanut sellaista (enpä minäkään osaisi kyllä) :D

 9. Jansku sanoo:

  Voi ihana lahja-idea! Antaisin parranajokoneen ehdottomasti omalle miehelleni, joka on lapselleen maailman paras isä ja joka olisi tyytyväinen tämmöiseen lahjaan :)

 10. Emmi sanoo:

  Ihanaa isäpuoltani olisi ihana ilahduttaa :)

 11. jonnamaar sanoo:

  Todellakin isille antaisin lahjaksi! Hän kun luopui omasta koneestaan; antoi sen pikkuveljelleni joka vei sen armeijaan. Nyt iskä on sit joutunut käyttää höyliä :( :D

  Oli hän niin hyväsydäminen kun omastaan luopui niin oishan sellainen käytös palkittava ;)

 12. M sanoo:

  Puolisolle! Hän on jo pitkään kinunnut uutta partakonetta ja tää ois vastaus rukouksiini! Ei mulla oikeesti ois koskaan tommosta vara sille ostaa, vaikka se sen ansaitsiskin :/

 13. veraa sanoo:

  Haluaisin antaa sen lahjaksi lapsen isälle, joka edelleen käyttää höylää. Tuo kummasti hoitaisi asian paremmin :)

 14. marika.t sanoo:

  Omalle isälleni voisin ostaa uuden, entinen rupeaa olemaan jo vanha :)

 15. isin-tyttö sanoo:

  Antaisin tämän ehdottomasti omalle isälleni! Isänpäivä tulee joka vuosi, mutta joka kerta se onnistuu yllättämään, ja joudun hätiköiden etsimään jotain edes-vähän-sinnepäin-lahjaa. Vihdoin, melkein 20vuoden isyyden jälkeen, isukki ansaitsee kyllä jonkun näin hienon superlahjan! :)

 16. Elina sanoo:

  Oi, tääpä ois ihana lahja iskälle, varmasti tykkäisi :)
  Ainakin oma lompakko vähän säästyisi jos tällaisen voittaisin ja aivotkin niin ei tarvisi mitään keksiä isälle, kun se on aina niin vaikeeta keksiä mitään! :D

 17. niina sanoo:

  Tämä olisi täydellinen lahja miehelleni. Hänellä on ihka ensimmäinen isänpäivä tulossa nyt. Hänen vanha partakone on niin romu ja oikeasti joku 15 vuotta vanha, etten käsitä miksei sitä ole päivitetty uudempaan. Olen monesti muistuttanut miestä että hommaisi jo uuden joka toimisi kunnolla mutta kuulemma ”kyllä tällä vielä pärjää vähän aikaa” ja olen tätä kuunnellut viimeiset 3 vuotta :D voisin kuvitella kuinka iloinen mieheni olisi saatuaan huipun partakoneen. Nykyinenkin on myös braun merkiltään ja tämä uusi olisi toivottavasti myös seuraavat 10 vuotta ainaski kovassa käytössä :)
  osallistun siis arvontaan ja jään jännityksellä odottamaan, että miten käy :)

 18. Kata M sanoo:

  Lasteni isää lahjoisimme tällä!

 19. tarup sanoo:

  Antaisin koneen avopuolisolleni, joka juhlii ensimmäistä isänpäiväänsä tänä vuonna :) ! Hänellä kun ei tällä hetkellä ole partakonetta. :D

 20. mamma 11 sanoo:

  poika kohta 3v varmasti haluisi viedä tuollaisen vaarilleen,kun isiä ei ole enään ole partaa ajamassa,

 21. Suski sanoo:

  Rakkaalle isälleni menisi!

 22. Essi sanoo:

  Antaisin tän (joulu)lahjaksi mun poikaystävälle! :) Se on valitellut jo jonkin aikaa, kun entinen partakone alkaa olla aikansa elänyt ja ei näin opiskelijabudjetilla uutta tuosta vaan osteta… Ja toivottavasti tää samanen herra on sitten joskus myös mun tulevien lasten isä, hehe;D

 23. Kikati sanoo:

  Antaisin tän isänpäivälahjaksi avomiehelleni,joka viettää tänä vuonna ensimmäistä isänpäiväänsä! :) (nykyinen myös vetelee viimeisiään ja meillä on movember vähän turhan usein……)

 24. Noora sanoo:

  Kyllä mä isälleni tän veisin :-) hän on auttanut mua taloudellisesti todella paljon nyt lähiaikoina vaikka ei kovinkaan usein nähdäkkään ja olisi ihanaa kerrankin kiittää omaa rakasta isukkia oikein kunnolla vielä isänpäivänkin kunniaksi :)

 25. Jenny sanoo:

  Antaisin isänpäivälahjaksi poikakaverille eli meidän isimiekkoselle, koska en oo ehtiny ostaa lahjaa eikä myöskään oo tollaseen rahaa ja lapsiki on niin pieni, jottei osaa mitää askarrella! Olis ansainnu ton, koska tekee pelkkää yövuoroa ja päivät hoitaa meidän neiti näpsäkkä 1 veetä sillä välin, kun ite oon töissä :)

 26. Laura sanoo:

  Miehelleni antaisin tämän, nimimerkillä ”minäkin vihaan roikkuvaa johtoa vessassa” :D

 27. Siiri sanoo:

  Avomiehelle josta tulee tammikuussa isä :)

 28. Mervi sanoo:

  Miehelleni haluaisin uuden upean koneen ;))

 29. tintti sanoo:

  Omalle miehelle olisi kiva antaa moinen elämänsä ensimmäisen isänpäivän kunniaksi ♡

 30. puupallo sanoo:

  Omalle isälleni antaisin lahjaksi :) varmasti tulisi hyvään käyttöön, kun kaksi pikkuveljeäkin alkavat olla siinä iässä että partakoneelle olisi käyttöä…. :D

 31. maarit sanoo:

  Miehelleni, lapseni isälle siis antaisin partakoneen. :) mjuntunen@hotmail.fi

 32. Heidix sanoo:

  Papalleni. :-)

 33. jenni sanoo:

  Miehelleni antaisin kun raukka partaansa ajelee sheivereillä kun halpis koneista ei kuulemma ole mihinkään ja uuteen laadukkaampaan menisi kuulemma miehen verenpalautukset (ne voisi käyttää paremmin esim. Avovaimoonsa;) ).. meillä siis olisi käyttöä :)

 34. Tianna sanoo:

  Antaisin partakoneen lahjaksi miehelleni. Entinen partakone sanoi toissa päivänä itsensä irti(kestihän se huimat 4 vuotta) ja nyt hän käyttää kertakäyttöhöyliä – naama täynnä haavoja. Miehelläni on ensimmäinen isäinpäivä tulossa, ja tämä olisi juuri täydellinen lahja!

 35. Suvi sanoo:

  Voi kyllä kiitos! Kelpaisi tännekkin miehekkeelle uusi kone isänpäivälahjaksi. Me ei ollakkaan vielä edes ehditty isänpäivälahjaa hankkimaan. :)
  Mä aloin kiinnittämään parranajoon huomiota varmaan ekan kerran silloin, kun itse ajoin vanhainkodissa pappojen partoja ja kun koskaan ennen en ollut ajanut, niin heiltä sitten sai hyviä neuvoja siihen aikaan. :)

 36. Tiia sanoo:

  Ootan esikoistani, ja laskettu aika ois 15.12, tää ois ihan huippu lahja tulevalle isälle ! Molemmille lapsi on ensimmäinen, joten kihlatulle myös ensimmäinen isänpäivä! Ois kiva yllättää tälläsellä, kun nykyinen parranajokone on joku kivikautinen :D

 37. Heidi Karoliina sanoo:

  Antaisin parranajokoneen miehelleni, joka raataa meidän perheen eteen joka päivä pitkää päivää <3 Hän ei ole saanut pitkään aikaan mitään itselleen, ja uudelle parranajokoneelle olisi tarvetta, herkän atooppisen ihon vuoksi vanha kone on melko ikävä käyttää :(

 38. KristaK sanoo:

  Olis ihana lahja tuolle avomiehelleni :)

 39. Sipu sanoo:

  Ehdottomasti omalle miehelleni, jonka parta rehottaa epäsiistinä luvattoman usein!!

 40. jensku sanoo:

  Toi ois täydellinen lahja Samille!! Samilla on tosi herkkä ja atooppinen iho, eikä voi siitä syystä käyttää tänhetkistä partakonettaan, joka on joku huono ja ärsyttää ihoa, ja höylääminen ei myöskään ole mikään paras vaihtoehto ihon kannalta. Pysyy siistinä pitäminen napin painalluksella? Kuin tehty sottapytty-miehelleni! ;) Telineellä? Jeee, ei tarvitse löytää partakonetta lojumasta ties missä päin kotia..

 41. ninnnu sanoo:

  Miehelleni antaisin kun ei sillä ole kun perinteinen höylä ja partavaahto XD

 42. Nnn sanoo:

  Miehelleni lahjoittaisin :) Eipähän tarvitsisi enää hävetä niitä tylsistyneellä Gilletellä aikaansaatuja vekkejä ;)

 43. Pirre sanoo:

  Braun lähtis mun iskälle, ehdottomasti. Siitä on ollut niin iso apu viime vuosina (varsinkin mun elektroniikkahankintojen avustajana) että oksat pois. Sais itsekin annettua jotain muuta takaisin kuin pelkkä olemassa oloni :))

 44. Ei ikinä kelpaa sanoo:

  Avopuolisolleni antaisin lahjaksi, koska hänen mielestään kaikki parranajokoneet ovat surkeita.. Minä saan sitten katsella pitkäpartaista miestä, kun ei aja partaansa.. :D

 45. mariyah sanoo:

  Miehelleni antaisin, hän on jo pitkään haaveillut laadukkaasta koneesta.

 46. Jonha sanoo:

  Antaisin tämän iskälleni ehdottomasti! vanhempien eron jälkeen ei aluksi kauheasti yhteyttä pidetty, mutta nyt kun ikää on tullut ymmärtää sen että on ihanaa kun molemmat vanhemmat vaikka eri osoitteissa asuuvatkin!

 47. sanna sanoo:

  isille voisin tämmösen antaa kun antilla ihan hyvä kone on :)

 48. Tiia sanoo:

  Rakkalle isälleni <3

 49. lindasimona sanoo:

  Ehdottomasti tämä menisi omalle miehelleni, jonka nykyinen kone tuntuu aina olevan tukossa :D

 50. jenna sanoo:

  Antaisin tämän lahjan miehelleni, joka on paras isi meidän lapsille:)

 51. Emilia sanoo:

  Antaisin sen ehdottomasti omalle iskälle jota näen hyvin harvoin vanhempien eron takia! Olisi kiva antaa hänelle joku hyödyllinen lahja! Olen menossa sinne isänpäiväksi, mutta lahja on vielä ihan auki! Tämä olisi oiva lahja isälleni, ja varmasti ilahtuisi uuden lahjan ja mun vierailun myötä! :)

 52. Helluw sanoo:

  Isilleni ehdottomasti antaisin tämän! ♥ Tulisi tosiaankin tarpeeseen, kun aina (joka aamu) kuulen valitusta että oon muka hukannut hänen parranajo-jutut vessasta, vaikka siirrän vaan omasta meikkihyllystäni ne pois.. :D Ehkäpä tämän koneen myötä hänkin oppisi säilyttään ne parranajo-jutut vaan siinä yhdessä ja samassa paikassa!

 53. Eltsu sanoo:

  Omalle avokille menisi! Tutulta kuulostaa tuo ruma johto kylpyhuoneessa ;)

 54. iiduska sanoo:

  Oi voi, olisipa upeaa antaa kerrankin noin hieno lahja. Miehelle on jo paketti odottamassa, jotenka omalle isukille menisi tämä :)

 55. Kakkez sanoo:

  Ehdottomasti menisi rakkaalle miehelleni tuo näppärän näköinen kapistus :)

 56. Kiki sanoo:

  Ihana lahja! Antaisin tämän lahjan aviomiehelleni. Ansaitsee jtn hemmottelua kun on auttanut niin paljon mun näillä viimeisillä raskaus viikoilla ja hemmotellut mua..nyt on miehen vuoro saada jtn osakseen :)

 57. tanju sanoo:

  Aivan upeeta! Erittäin samaa mieltä tosta parranajokoneen rumasta säilytyksestä lavuaarin reunalla.. :D Isälleni tämän lahjan antaisin :)

 58. Nenne sanoo:

  Omalle miehelle olisi upea lahja! Hänen parranajokonensa on kuin yksiteräinen ruohonleikkuri – leikkaa sieltä täältä.

 59. Jonha sanoo:

  Iskälleni ehdottomasti!

 60. esmissi sanoo:

  Antaisin minun ihanalle isille joululahjaksi. <3

 61. Jelena sanoo:

  Omalle isälleni antaisin. Opiskelijabudjetilla ei ole varaa mitään hirveen luksusta antaa ja isäni tykkäisi hirmuisesti uudesta parranajokoneesta. Hän pitää huolta naamakarvoistaan ja tällä hetkellä tietääkseni ajaa partansa partahöylillä, kun ei toimivaa konetta omista. Olisi kyllä täydellinen isänpäivälahja!

 62. Kaisa sanoo:

  Rakkaalle miehelleni, joka ei ole uutta hankkinut vaikka vanha toimii ainoastaan laittamalla pistokkeen seinään. Loistavan näköinen kone ja olen samaa mieltä eli aina se partakone on keskellä wc:n pöytätasoja ☺️ Tämä olisi mitä parhain lahja, tosin ikinä en ole mitään voittanut…

 63. jope sanoo:

  meijän perheen isille koska joskus ostin sille joululahjaksi partakoneen joka ei kai sit ollukkaan hirveen hyvä.olis kiva siis laittaa pakettiin uusi ja parempi kone:) ois todellakin yllätyksensä ansainnut<3

 64. Henna sanoo:

  No nyt olisi vaikea valinta, miespuolisia lahjottavia kun olisi niin monta! Mutta kyllä se varmaan tuolle omalle kullalle menisi, hänen parranajokoneensa kyllä kaipaisi jo kovasti päivitystä uudempaan :)

 65. mirkku sanoo:

  Tän ois parasta saapua mun avomiehelle! ;) Perusteluna se, että hän on omistanut parranajokoneen ainoastaan yhden kerran elämässään. Se oli hänen isänsä ikivanha kone ja kuulemma ”repi kipeästi”, joten oli heittänyt menemään. Siitä lähtien sitten ajanut partansa HIUSTENleikkuukoneella….. Ei ole siloposki siis ikinä koska sehän jättää sängen joka ikävästi pistelee muakin kun vähäkään koittaa lähelle mennä :( :D Eikä muuten ole suostunut parranajokonetta hankkimaan koska ajattelee että kaikki on yhtä hirveitä kapistuksia ku isin vanha :D Mutta minähän hälle oon suunnitellut hankkivani sellaisen ja tuo olisi juuri upea. Eikä muuten varmasti ”revi”! :D

  • mirkku sanoo:

   haha, huvitti muuten toi Oton vertaus partakoneiden ”V8-moottori”. :D oma mies on niin automies kun vaan olla ja voi ja kaikkien teknisten vempaimien pitää olla kans justiinsa eikä melekeen uusinta teknologiaa sun muuta… :D

 66. Mimmuli sanoo:

  Rakkaalle miehelleni ihan täydellinen lahja! Hän aina tuskailee koneiden kanssa ja kärsii vielä yliherkästä ihosta; siinä jos missä näkyy huonon koneen jälki. :/

 67. Daisye- sanoo:

  Antaisin parranajokoneen miehelleni. On tulossa kolme juhlapäivää lyhyessä ajassa, isänpäivä, hänen syntymäpäivänsä ja joulu. Tämä varmasti kelpaisi lahjaksi :)

 68. Mmarika sanoo:

  Parranajokoneen antaisin lahjaksi poikaystävälleni..perheemme lisääntyi pienellä noutajan pennulla reilu kuukausi sitten ja sais nyt ”isi” ekan lahjan ;D

 69. Jonsku sanoo:

  Lahja menisi isälleni. Hän on tukenut mua niin paljon, kannustanut aina mihin ikinä ryhdynkään ja mahdollistanut opiskeluni unelma-alallani. Valitettavasti opiskelijabudjetin niukkuuden vuoksi en voi häntä muistaa arvoisellaan lahjalla isänäivänä. Tää Braunin paketti ois isälleni aivan unelma!

 70. Karoliina sanoo:

  Ehdottomasti mun miehelle lahjaksi! :)

 71. Jennna sanoo:

  Antaisin lahjaksi omalle isälle juhlapäivänä. :)

 72. Sini sanoo:

  Antaisin isälleni :) <3

 73. Nana2 sanoo:

  Partakone menisi ihanalle isälleni, joka on kiireinen yrittäjä. Hän olisi tästä lahjasta varmasti mielissään! :)

 74. veeraliina sanoo:

  Iskälle tietty. Asun omas kämpäs ja isää tulee nähtyy niin harvoin joten tottakai haluan antaa hänelle hulppean kiitoksen maailman parhaana isänä olemisesta <3

 75. Mira sanoo:

  Miehelleni antaisin. Kauan on jo puhunut että uudelle partakoneelle olisi käyttöä, tämä olisi kiva ylläri:)

 76. RK sanoo:

  Lapseni isä ansaitsisi kyllä kunnon partakoneen… Vaikka sänki onkin jees joskus, mutta on se kyllä sileenäkin kiva! Hänellä on vähän hankala ihotyyppi ja tavalliset partakoneet ”repivät” koko ihon ja parran.. Auts.

 77. jennie sanoo:

  Isälle olisi oiva lahja. Monta vuotta kunnon partakoneesta haaveillut ja kerran viimesillä hiluilla ostin sille mukamas hyvän kapistuksen isänpäivälahjaks, mut se sano sopimuksen irti alle 3kk päästä…. joten nyt laatuvehje ois ihana lahja :)

 78. Elisabet sanoo:

  Antaisin tämän lahjaks avomiehelleni. :) Nyt on hänen ensimmäinen isänpäivä ja uusi parranajokone on ollut jo jonkin aikaa toivelistalla. Tämä jos mikä olis ihan mahtava yllätys rakkaalle!<3

 79. Sanni K. sanoo:

  Menisi lahjaksi ehdottomasti miehelleni! Hän on käyttänyt vain höyliä koko ikänsä ja puhunut nyt pitkään partakoneen hankkimisesta, olisi loistava yllätys lahja! :)

 80. EmiliAnna sanoo:

  Omalle miehelleni antaisin ! mukana arvonnassa :)

 81. Tuikku sanoo:

  Papalle menisi isänpäivälahjaksi<3 Oma isä kun katselee pilvenreunalta.

 82. Ellu sanoo:

  Omalle miehelle! Tai noh tytär saisi antaa isälle mieleisen (vaikka ei ihan vielä ymmärrä) lahjan. Koko perhe olisi tyytyväinen, kun isukin huonosti ajettu parta ja viikset katoaisi. Ei tarvitsisi kuulla enään kuinka isin kasvot pistelee vaikka parta olisi juuri ajeltu :D

 83. Mira nda sanoo:

  Lapseni isälle eli miehelleni soisin tämän lahjan! :) Miehelläni on tänä vuonna synttärit ja isänpäivä samana päivänä, joten tämä olisi ainakin riittävän iso lahja niiden bokserien sun muiden lisäksi. ;)

 84. Heidik sanoo:

  Miehelleni antaisin tämän varmasti oivan koneen. Tulisi varmasti tarpeeseen tällainen vähän laadukkaampi kone. :)

 85. Maisa sanoo:

  Miehelleni antaisin. Vietämme toista isänpäivää, ja heti perään synttärit ja joulu joten alkaa lahjaideat olleen vähissä :)

 86. jansku- sanoo:

  Isälleni antaisin tämän :)

 87. Lyydia sanoo:

  Antaisin tuon isille!<3 :)

 88. Lyydia sanoo:

  Antaisin tuon isille!<3 :)

 89. opmaru sanoo:

  Miehelle, ollaan 2, 5v oltu yhdessä ja tänä aikana mies ostanut 4 partakonetta ja varmaan miljoonia höyliä.Olis kivaa saada sille kerrankin hinta-laatu kategoriassa huippu laite käyttöön :)

 90. Hennionpuh sanoo:

  Isälleni joka pääsi juuri sairaalasta kätensä amputoinnin takia. Parranajokone olisi must hankinta!:)

 91. Isän kasvatuksen tulos sanoo:

  Omalle isälle tuon ojentaisin! Isälle joka itse luopui omasta ulkomaan matkastaan, jotta itse pääsisin joukkuueni kanssa Eurooppaan. Molempiin ei ollut lomautuksen takia varaa ja nyt olisi oma aikani maksaa takaisin kaikki 18 vuoden hyvä mitä olen saanut ja oppinut! :)

 92. Lelly R sanoo:

  Antaisin lahjaksi miehelleni koskaa tuo nykyinen kapistus on jostain kivikaudelta! Uskoisin että tykkäisi todella paljon varsinkin kun hänen kukkaroon jäisi ylimääräistä ja saattaisi minullekkin jonkun lahjan hankkia!(;

 93. noora sanoo:

  Antasin tän mun rakkaalle isille, joka on tukenu mua mun sairauden takia. Ja on muutenki maailman paras iskä <3
  Ihan kyyneleet tulee, apua! :'D

 94. Peeja-a sanoo:

  Antaisin partakoneen iskälle:) Hän jaksaa tsempata ja auttaa minua aina, oli tilanne mikä tahansa.
  Kyselen aina mitä voisin ostaa lahjaksi hänelle, mutta hän vastaa aina ettei tarvitse mitään ja ettei minun tarvitse. Joten olen aina päätynyt ostamaan jotain pientä, mutta tuntuu ettei se aina riitä. Tässä olisi oivallinen joululahja iskälle ja hän varmasti pitäisi siitä:)

 95. Janni sanoo:

  Antaisin tuon iskälleni :)

 96. MS sanoo:

  Antaisin tuon rakkaalle aviomiehelleni (taka-ajatuksena saada pois juurikin se häiritsevä ”johto-kone-hässäkkä” vessasta rumentamasta sisustusta ;D), joka ei vuosia kestäneiden yritysten ja lapsettomuushoitojen jälkeen saa vieläkään viettää isäinpäivää, mutta toivo elää, että vielä koittaa se päivä meilläkin<3

 97. Ida sanoo:

  Antaisin tämän aviomiehelleni isänpäivä lahjaksi, jotta hänen ei tarvitsisi leikata partaansa enään höylillä. Parta pysyisi paremmin poissa ja huomattavasti siistimpänä koneella leikattuna. Saataispa heittää hyvästi sänkisille päiville :)! Ja viettää kolmas isänpäivä siloposkisina!

 98. Nora sanoo:

  Avomiehelleni antaisin! Hän on jo kauan puhunut, että partakoneen haluaisi, mutta ei olla vaan saatu aikaiseksi hommata =(

 99. Rosaaa sanoo:

  Antaisin sen omalle isilleni kenen ikuinen pikkuprinsessa oon vaikka ikää löytyy jo, isi päätti ilmottaa että osallistuu moveber-kampanijaan ja voin vannoo miten tolle partakoneelle on käyttöö su. 1.12.2013. :D Mamma on kyllä ihan innoissaan tästä koska sillonku ne tapas nii isillä oli isot amisviikset. Katotaa jos me tyttäret vältellään isin julkista seuraa kuukauden

 100. Hanna sanoo:

  Miehelle tämän tietenkin antaisin. Jospa se sit leikkais useammin partaansa.

 101. daisy sanoo:

  Miehelleni joka on melkoinen karvanaama :D

 102. Janette sanoo:

  Avomiehelleni tuon antaisin! Hällä on joku aataminaikanen partakone, joka on suoraan sanottuna ihan paska. :D Mut ei tuu ikinä ostettua uutta ku on muka aina jotain tärkeempää ostettavaa…

 103. Sallamarii sanoo:

  Tuleva isänpäivä 10.11.13 ei vielä ole meidän perheen kohdalla virallinen isänpäivä, kun masukki syntyy vasta jouluun toisella viikolla. Mutta tekeillä olevaan isyyspakkaukseen tuo kuitenkin olisi loistava lisä tulevalle iskälle! Mieheni on kasvattanut partaansa niin kauan kun se on kasvanut, eli nyt jo viitisen vuotta. Joskus minun tekee pahaa katsoa kun parta on ajelemattoman näköinen ja sojottaa jostakin mistä ei tosiaan pitäisi.. Parran kokonaan pois-ajoa olen myös ehdottanut, mutta ei lämpene ajatuksesta.. Tyttölupauksen myötä laitoin miehelleni haasteen = Jos tuleekin poika, parta lähtee! :)

 104. mirame sanoo:

  Partakone olisi loistava lahja miehelleni, joka on aina sählännyt vain höylien kanssa. Olis varmasti turvallisempi vaihtoehto tolle rähmäkäpälälle :D

 105. annirr sanoo:

  Omalle miehelle menisi! Miehellä on erittäin herkkä iho, ja parranajo saa helposti aikaan punoitusta ja näppylöitä vaikka kaikenlaisia poppakonsteja on yritetty keksiä/kokeilla. Ja parikin konetta omistaa, mutta ovat kuulemma huonoja. Kalliisiin parranajokoneisiin ei ole ollut varaa investoida, vaikka ehkäpä juuri kalliimpi voisi olla se parempi! Miehellä on myös ensimmäinen isäinpäivä kyseessä, olisipa mahtavaa yllättää tuollaisella lahjalla :)

 106. Laura sanoo:

  Miehelleni antaisin, koska hän ei ole tässä ainakaan kolmen vuoden sisällä omistanut yhtäkään parranajokonetta ja sellainen tulisi todellakin tarpeeseen :)

 107. Mimnu sanoo:

  Omalle isälle menisi, jaksaa järjestää mulle menemiset ja liput kattomaan jääkiekkoo mukanaan ja ansaitsis vähän luksusta itselleen :)!

 108. Hemppa sanoo:

  Antaisin partakoneen lahjaksi miehelleni jolla ei ole tällä hetkellä partakonetta. Koska lapsi tiputti sen ja se hajosi :/
  ja alkaa näyttämään jo aika kauhealta suoraan sanottuna :D

 109. anevet sanoo:

  Miehelleni antaisin! Sillä on nyt joku vaarinsa vanha, kivikatuinen hirvitys eikä se suostu ostamaan uutta! :D höylää se ei voi käyttää kun on niin herkkä iho!

 110. noora sanoo:

  Hmm, ei tainnu mun kommentti tullakkaa :(
  Joten varmuudenvuoks uus!

  Eli antasin ton mun rakkaalle ja maailman parhaalle isille<3 Se on jaksanu tsemppaa mua mun sairauden takia ja on hirmu kultanen.

 111. sole sanoo:

  Isälle veisin, sillä raukalla kun on aina vaan niitä raapivia ”kertakäyttöhöyliä” sekä kestosänki :D

 112. oopee sanoo:

  Lapseni isälle antaisin meiltä molemmilta lahjaksi!

 113. Lotta sanoo:

  Isälle tietenki! :>

 114. Ninni sanoo:

  Voih,tämä ois niiiiin tervetullut lahja minun rakkaalle miehelleni. :) Mies ei tykkää parranajosta vaikka on kokeillut erilaisia koneita,mutta mikään ei ole oikeen sopiva hänelle. Mutta tämä olisi varmasti hyvä!

 115. Maria87 sanoo:

  Miehelle antaisin tuon ehdottomasti! Olisi todellakin tarpeellinen lahja. Ostaisin hänelle mielelläni itsekin parranajokoneen mutta vielä ei talous anna myöten, palasin äitiyslomalta takaisin töihin vasta pari kuukautta sitten :)

 116. Marika sanoo:

  Ehdottomasti rakkaalle aviomiehelleni, joka jaksaa ahertaa kokopäivätöissä, opiskella ja olla maailman parhain isä ja aviomies samaan aikaan.

 117. Paprika sanoo:

  Avokille se menisi tietty, kun on hukannut aiemmasta laturin!

 118. Helluw sanoo:

  Isilleni ehdottomasti antaisin tuon lahjan. ♥ Joka aamu kuulen valitusta siitä, kuinka olen hukannut hänen parranajo-jutut vessasta, vaikka siirrän ne vaan omasta meikkihyllystäni pois.. :D Ehkäpä tuon koneen myötä hänkin oppisi pitämään ne vaan yhdessä ja samassa paikassa!

 119. Iina sanoo:

  Iskälle antaisin! Ois kiva kerranki antaa hänelle kunnon lahja kun hän on niin paljon auttanut mua ja ollut tukena :)

 120. Essie sanoo:

  Omalle isälleni :) Asun ulkomailla enkä nää isääni läheskään niin usein kun haluaisin, häneltä saan kuitenkin parhaat neuvot niin elämään, opiskeluun tai vaikka ihan pyörän korjaukseen liittyen :) Tämä olisi loistava lahja ja samalla hieno kiitos kaikesta mitä olen isältäni vuosien varrella saanut :)

 121. Petra sanoo:

  Miehelleni antaisin, kiroaa joka kerta noi kertakäyttöset alimpaan hel…
  Olisi siis mitä mahtavin lahja! Ehkäpä hän sitten jopa innostuisi ajelemaankin tarpeeksi usein, ei tarviisi mun aina valittaa kun naama rehottaa :D

 122. Sanni sanoo:

  Pakko saada tällainen hifikapistus meille! Mä olen myös tympääntynyt siihen kiemurtelevaan johtoon kylppärissä ja sysirumaan partakoneeseen, joka on jo parhaat päivänsä nähnyt aikoja sitten. Partakone tulisi lahjaksi rakkaalle aviomiehelleni, toisen isänpäivän kunniaksi! Ehkäpä uusi, parempi kone kannustaisi ajamaan partaa useammin, Miika kun aina perustelee rehottavaa sänkeä sillä, ettei iho kestä päivittäistä ajamista, tuo nykyinen kone kun ei ole todellakaan sieltä hellävaraisimmasta päästä :( Uusi kone pitäisi tyytyväisenä parisuhteen molemmat osapuolet, sillä mun ei tarvitsisi katsoa enää parransänkeä ja miehen ei tarvitsisi ärsyttää ihoa kovakouraisella partakoneella.

 123. mv sanoo:

  Tyttäreni isälle tämän antaisin, sen verran monet kerrat oon kuunnellut juttua huonoista koneista ja höylistä :)

 124. Zanzii sanoo:

  Antaisin sen omalle miehelleni eli tyttäreni isälle isänpäivälahjaksi. Hän olisi sen ansainnut :) <3

 125. Emma sanoo:

  Miehelleni. Hänellä on huono kone, joka pitää ensin ladata tunnin ja sitten toimii vaan piuhalla ja sittenkin tosi surkeesti. :/

 126. Noora sanoo:

  Aviomies saisi koneen lahjaksi. Tälle olisi käyttöä ja uskon, että mies yllättyisi iloisesti. :)

 127. Ulla sanoo:

  Miehelleni menis. Ostin pari vuotta sitten parranajokoneen juurikin isänpäivä lahjaksi, mutta se ei ollutkaan sitte kauhean hyvä kapistus.. Oliskohan tämä? (:

 128. rrrr sanoo:

  poikaystävälle, joka päätti just alkaa kasvattaa movember-viiksiä ja -partaa……. tää menis siihen suuntaan ihan pikkupikku vinkkinä :D

 129. nea sanoo:

  Voi mikä arvonta! Tää oiskin mahti isänpäivälahja omalle ukko-kullalle :D Harmittaa jo valmiiks kun ei ikinä onni suosi näissä, mut yritetäänpäs taas!

 130. Iituli sanoo:

  Rakkaalle isille parranajokoneen antaisin

 131. Jasmin sanoo:

  Antaisin tuon Ihanalle pikku veljelle :)

 132. Julia sanoo:

  Antaisin iskälle isänpäivä- tai joululahjaksi. Tämän hän ois totisesti ansainnut! Paras isi<3

 133. Jonna sanoo:

  Omalle miehelle isänpäivälahjaksi! Arvonnassa mukana :)

 134. EssiPessi sanoo:

  Mun aikaisempaa kommenttia ei näy joten yritän uudestaan:

  Omalle isälleni antaisin :) Asun ulkomailla enkä nää isääni läheskään niin usein kun haluiaisn. Hän tämän kumminkin ansaitsisi koska häneltä olen saanut parhaat ohjeet niin elämää, opiskelua kuin ihan vaikka vain pyörän korjaamista varten :) Tämä olisi loistava lahja hänelle ja hieno kiitos kaikesta mitä olen vuosien varrella häneltä saanut :)

 135. Ella sanoo:

  Isälleni antaisin lahjaksi :)

 136. ansku sanoo:

  Omalle miehelle a taisin. Eka isänpäivä tulossa hälle :)

 137. Alisa sanoo:

  Antaisin parranajokoneen omalle isälleni! :)

 138. Karde sanoo:

  Pete-rakkaalle! :)

 139. SARA sanoo:

  Iskää olisi kiva yllättää, ja jos se vaikka innostuisi laittamaan sen aina paikoilleen.
  Kun kokemusta on yllättävän paljonkin partakoneen etsintäpartioista.

 140. Norppa sanoo:

  <3 Hei <3
  Tämä olisi enemmän kuin loistava lahja isälleni, joka ei raaski ostaa itselleen parranajokonetta, ja jälki on, no voit vaan kuvitella!
  Toivottavasti arpaonni suosisi, ja saisin ojentaa tämän rakkaalle isälleni!
  <3

 141. hippu sanoo:

  Antaisin koneen 70-vuotiaalle isälleni, joka tarvitsisi jo uuden parranajokoneen, mutta perheen taloudellisen tilanteen takia emme ole sitä vielä pystyneet ostamaan :(

 142. Kiksteri sanoo:

  Omalle rakkaalle, tietty.

 143. Jeanette sanoo:

  Antaisin parranajokoneen isälleni. Hänen kone on alkanut nipistämään ihoa kun partaa ajetaan…eikä hän saa aikaseksi ostaa uutta.

 144. Jenni sanoo:

  Antaisin sen isälleni isänpäivä lahjaksi:) !

 145. Karin sanoo:

  Hmm.. En osaa päättää.. Joko miehelle tai isälle :)

 146. oliviagggg sanoo:

  Antaisin tuon mun MAAILMAN PARHAIMMALLE ISILLENI! Mun isi voittaa kaikkien isit, ja isi on paras! Samaa mieltä on mun 2vuotias pikkuveljeni. ;)

 147. emma sanoo:

  Omalle isälle antaisin. <3 En ole antanut hänelle isänpäivä lahjaa valehtelematta ainakaan 5vuoteen.. suhteemme on melkoinen vuoristorata, ja nyt kun olemme hyvissä väleissä, ja lahjan voisin ostaa, ei siihen rahaa ole. Tämä olisi mahtavaa voittaa, isäni ei ikinä odota minulta lahjaa, olisi tosi mukavaa antaa tämmöinen kiva ja hyödyllinen lahja.

 148. Kati sanoo:

  Omalle isälle menis, en oo varmaan vuosiin ostanu mitään ainakaan kunnollista isänpäivälahjaa, koska opiskelijana ei oikein ole varaa. Ois kiva yllättää se hyvällä lahjalla kun sen se todellakin ansaitsee! :))

 149. saanaharmaala sanoo:

  Miehelleni antaisin tämän:) mukana arvonnassa!

 150. embii sanoo:

  Tämä mahtava kapistus tulisi rakkaalle aviomiehelleni joka saa tänä vuonna viettää ensimmäistä isäinpäiväänsä! :) tietenkin minäkin siitä ilahtuisin kun ei tarvitsisi kärsiä sänkipartapusuista ;) heh mutta tosiaan täällä olisi ahkera (maailman paras isi) koneen käyttäjä partakoneelle! :)

 151. syysmama sanoo:

  Antaisin tän omalle miehelle, joka saa nyt viettää ekaa isänpäivää. Sama viikonloppuna meillä vietetään myös ristiäisiä :)

 152. Anette sanoo:

  Miehelleni eli lapseni isälle antaisin ehdottomasti. Koitan nyt arpaonnea kun ei valitettavasti tuolla kotihoidontuella mahdollisteta noin upeita lahjahankintoja :-)

 153. eimii sanoo:

  Isiliisille! :) Mulla ei oo vielä iskälle lahjaa kekattuna ja kohtapian iskee paniikinpoikanen! :S :D

 154. riina sanoo:

  Omalle isille olisi tässä mahtava lahja!

 155. ansku sanoo:

  Antaisin tuon omalle isälleni isänpäivä lahjaksi :)

 156. Marru sanoo:

  Omalle isille antaisin lahjaksi, kun ei ole valitettavasti vielä koskaan parranajokonetta omistanut! : D

 157. laura sanoo:

  Miehelleni antaisin tämän :) mukana siis arvonnassa :)

 158. Kisu sanoo:

  Vaikea valinta, joko miehelle tai isälle..

 159. Johanna Mutikainen sanoo:

  Antaisin poikaystävälle, joka on aika huolimaton parran suhteen niin ehkä innostuis skarppaamaan tuon myötä :)

 160. ansku sanoo:

  antaisin omalle miehelleni myöhäiseksi syntymäpäivälahjaksi :)

 161. Essi sanoo:

  Iskälle tietty! :) Se parka on saanut niin monena isänpäivänä samoja lahjoja (mutta kuitenkin mieleisiä), niin olisi kiva kerrankin yllättää hänet kunnon lahjalla! :) Ja saatais me muut katsella silosia poskia, eikä niitä huonosti vanhalla koneella ajettuja sängen jälkiä ;D

 162. paveliina sanoo:

  Tulevan lapseni isälle, hän tulee ekaa kertaa isiksi !

 163. Arhippa sanoo:

  Miehelleni tietenkin. Ukko on sellainen sänkileuka että on kuin hiekkapaperia halaisi. Parranajo on pakkopullaa, osin johtuen jo aikansa eläneestä naamavärkinsiistimislaitteesta. Ehkäpä tämä toimisi meilläkin yhtä hyvin ja mies haluaisi ajaa partaansa joka päivä. Tosin voi olla etteä perheen nuorimmainen olisi vähän ihmeissään, hän kun ei meinaa isiä tunnistaa silloin harvoin kun leuka on ajettu :D

 164. Suusi sanoo:

  Antaisin parranajokoneen miehelleni lahjaksi ensimmäisen isänpäivän kunniaksi. :)

 165. Piicu sanoo:

  Isälle antaisin, muutin vasta pois kotoa, joka oli isälle kova paikka, joten isä ilahtuisi varmasti lahjasta kovasti. :)

 166. Maria sanoo:

  Miehelleni antaisin :)

 167. Saara sanoo:

  Tämä ois ihan ehdoton kapistus pikkuveljelle! Ostin samanmoisen juuri heinäkuussa avokilleni lahjaksi, ja kyllä kuulemma on k-o-m-i-a!

 168. JenaMyll sanoo:

  Ehdottamasti miehelleni. Ostin parivuotta sitte muka hyvän leikkurin(hinnaltaan hyvän). mielummin leikkaa shokkipäivltä ostetulla 20euron leikkurilla mitä tuolla minun ostamalla ”hyvällä”.

 169. Tiia sanoo:

  Miehelleni antaisin jos voittaisin. Mieheni on pitkään ja hartaasti toivonut uutta partakonetta,koska entinen on niin epäkäytännöllinen puhdistuksen suhteen ja muutenkaa hän ei siitä tykkää. Minä vaan satun olemaan ”köyhä” opiskelia niin ei ole varaa ostaa miehelleni laadukasta konetta. Olisi aivan mahtavaa voittaa tämä partakone ja tehdä sitten miehestäni onnellisen :)

 170. Jonsu sanoo:

  Iskälle antaisin tuon lahjaksi :)

 171. Tintti sanoo:

  Miehelle antaisin, sillä on vaan jotain säälittäviä kertakäyttöhöyliä (ei kertakäyttöisenä) käytössä :D

 172. mamma sanoo:

  Omalle miehelleni, poikiemme isälle antaisin lahjaksi. Mieheni ei ole kovin innokas ajamaan partaansa (vanha parran-ajokonekko syynä) vaan antaa aina kasvaa piikkisen parran, ennen kuin leikkaa usean huomattamisen jälkeen. Tää olis niin upea ja loistava lahja ylläri miehelleni!

 173. neitim sanoo:

  Hmm, joko

  1. Isälle, sillä: isäinpäivä ja tämän syntymäpäivä, ihan samassa syssyssä

  2. Poikakaverille, joka on kadottanut omansa jonnekin. Tätä ei sopisi kadottaa!

  Katsoo nyt kumpi on kiltimmin.

 174. meeri sanoo:

  Oii! :) Antaisin mun ihanalle miehelle, jolla on ensimmäinen isänpäivä edessä :)! Meille on tulossa toinen vauveli ja oon just nyt pari kuukautta kotihoidontuella niin ei ole oikeen varaa panostaa, vaikka haluaisin kyllä! Sainhan mäkin häneltä ensimmäiseksi äitienpäiväksi mielöttämän hienoja juttuja :)

 175. sahanna sanoo:

  Omalle miehelleni, lapseni isälle. Pitkään pitänyt ostaa uusi partakone, mutta jos onni suosisi tällä kertaa :)

 176. Krisse sanoo:

  Vau! Tuollaisen minäkin kelpuuttaisin meidän vessaan oikeasti näkyvälle paikalle. Olen nimittäin samaa mieltä siitä, että partakone kiemurtelevineen johtoineen on ruma. Alussa yritinkin aina piilottaa sen kaappiin tai koriin, mutta tarpeeksi kuultuani napinaa siitä, luovutin. Nyt olenkin vain yrittänyt unohtaa sen olemassaolon.

  Tuo puhdistus napinpainalluksellakin kuulostaa myös hyvältä, sillä olen kyllästynyt puhdistamaan niitä inhottavia partakarvoja altaanreunalta. Ja mikä voisikaan olla parempi joululahja rakkaalle miehelleni! :)

 177. mariah sanoo:

  Antaisin parranajokoneen isälleni, joka on mun sankari niin monista syistä :) <3
  -Isän tyttö

 178. Jenspaaaa sanoo:

  Rakkaalle isille joka on pitäny mua aina omana rinsessana niin hänelle soisin tämän lahjaksi että saisi hemmotella myös itseään :)

 179. Anur sanoo:

  Avopuolisolle antaisin. Tulisi tarpeeseen :)

 180. Janttara sanoo:

  Poikkeuksellisesti tyttärenpojalle tämän voiton haluaisin. Meillä kun ei ole isänpäiviä juuri vietetty kun ei ole sitä isää talossa ollut, isänpäivänäkin on vietetty äitienpäivää, niin kai sitä voi rooleja vähän kääntää nurinnarin ja lahjoa isänpäivänä lastenlasta :D

 181. rnarie. sanoo:

  Omalle miehelleni, täydellisempää lahjaa ei hän voisi saadakaan. Toivottavasti onni potkaisisi tällä kertaa! :)

 182. Saija sanoo:

  Miehelleni, joka on niin varma ettei tuollaista tarvitsisi :D höylällä vedellyt tähän asti ja naama on kyllä parran ajon jälkeen sen mukainen :D ja varmasti tulee tarpeeseen :)

 183. Satua sanoo:

  Miehistä parhaimmalle, eli rakkaalle aviomiehelleni, soisin tämän lahjan! Toivottavasti onni potkii tällä kertaa!

 184. mmilla1 sanoo:

  Isille! Se on jo 2 vuotta kituuttanut kaupan kertakäyttösheivereillä, koska partakone meni rikki, eikä se oo piheyden takia ostanut uutta :D ja lisäksi mä olen rutiköyhä, joten mulla ei ole antaa muuta lahjaa kuin kortti :/

 185. eeva sanoo:

  Miehelleni antaisin. Ei ole koskaan omistanut mitään muita kuin höyliä ja varmasti yllättyisi lahjasta :) on myös hänen ensimmäinen isänpäivä. Lahjaa en ole vielä ostanu. Tää ois niin huippu! <3

 186. Rode sanoo:

  Oispa kiva yllättää iskä jolla on jo kaikkea! Partakone taitaa kuitenkin olla vuojelta 0 :D

 187. ANNIKA sanoo:

  Mulla on elämässäni 3 tärkeää miestä: isä, veli ja kihlattu. Haluaisin antaa tämän heille jokaiselle, koska he ovat niin tärkeitä mulle. Eniten varmaan kihlattu kuitenkin tarvisi tällaisen vekottimen vanhan ja huonon tilalle. :)

 188. Salama sanoo:

  Isille, tai igille, kuten meillä isää kutsutaan. Igi ansaitsee tietenkin meilläkin parasta ;)

 189. Yks Mami sanoo:

  Täällä kaivattas just tuota partakonetta, joka on partakoneiden V8. Miehellä parta täytyy ajaa kaks-kolme kertaa viikossa, jos ei halua kamalaa parran repimistä koneelta. Kasvaa niin nopeesti! Niin, ja nyt miehellä on ensimmäinen virallinen isänpäivä<3 Viime vuonna tyttömme majaili vielä turvallisesti masussa! <3

 190. eemmi sanoo:

  Antaisin tän mun omalle isälle, sillä onnistuin rikkomaan pari vuotta sitten hänen partakoneensa tiputtamalla sen vahingossa lattialle! Tää olis kyllä ihan loistava hyvitys siitä, vaikka kyseinen malli taisikin olla niitä muutaman kympin rimpuloita :D

 191. Sandra sanoo:

  Rakkaalle avopuolisolle. Koska minulla ei opiskelijana koskaan ole varaa hemmotella häntä samanlaisilla ihanilla kalliilla lahjoilla, millä hän minua hemmottelee!

 192. nina sanoo:

  En vielä tiedä kummalle antaisin, miehelle vai isälleni, mutta jompikumpi heistä tulee tämän mahtavan lahjan saamaan jos arpaonni suosii mua. :)

 193. tintti sanoo:

  No miehellenipä tietenkin :) Hänellä kun on niin vahva parta-laatu että ajaa mieluummin höylällä kun koneella. Tuota ois kiva kokeilla :)

 194. Laura sanoo:

  Poikaystävälle, joka on toivonut partakonetta jo pitkään :)

 195. plipp sanoo:

  Rakkaalle puolisolleni, koska hän nyt vaan on <3

 196. Maikku sanoo:

  Tuo olisi ihan nappilahja miehelleni, kääräisisin joulupakettiin ja yllättäisin isosti!

 197. cupcake sanoo:

  Iskälle tietenkin antaisin tämän lahjaksi :) Olisi aivan mahtavaa antaa näin upea lahja hänelle, kyllä ilahtuisi ja yllättyisi varmasti!

 198. KaroH sanoo:

  Antaisin parranajokoneen miehelleni isäinpäivälahjaksi :) Lahja tulisi erittäin tarpeeseen, sillä miehelläni on käytössä vain höylä.

 199. Heikku sanoo:

  Miehelleni annettaisiin ehdottmosta vuoden ikäisen poikamme kanssa! Mä niin samaistun tohon että tuo VANHA parranajo kone on aina tiellä ja se hiton kiemurajohto!! argh! Rasittavaa! :D Ja vielä kun tuo mies ei jaksa puhdistaa sitä kunnolla niin mikään ei oo niin ärsyttävää kun se kun niitä karvoja on siinä lavuaarin vieressä.. :D Josko tää laite olis pikkasen parempi ;)

 200. Hanna sanoo:

  Miehelleni tuo olisi mitä mielekkäin isänpäivälahja. :)

 201. Superwoman sanoo:

  Isukille menis tietty !

 202. Kompli sanoo:

  Omalle isälle antaisin, todellakin. Se vetelee myös johdollisella monta varmaan kymmentä vuotta vanhalla, tämmönen lahja olis ihan huippu! Varsinkin, kun mulla ei ole rahaa ostaa mitään kauhean hienoa hänelle. Vaikka tärkeintä on edes jotenkin muistaminen! Mutta olis kiva nähdä iskän ilme kun hälle tollasen lahjan antaisin!

 203. Ella sanoo:

  Antaisin sen ehdottomasti omalle isille :) Ajaa partaansa ehkä vähän liian laiskasti ja vanha leikkuri jättää naaman kirvelevän punaiseksi, tällä koneella luulisi tulevan parempaa jälkeä! :( Äitillekin hyötyä, ei tarvi karvanaamaa pussailla c;

 204. Enninen sanoo:

  Rakkaalle isille tiettykin♡ kelles muullekaan

 205. miu sanoo:

  Antaisin lahjaksi isälleni. Emme ole tunteneet pitkään ja nyt olisi aika kunnon lahjalle.

 206. Redu sanoo:

  Poikaystävälle olisi todella osuva lahja, kun uuden partakoneen hankinta on ollut ostoslistalla jo vaikka kuinka pitkään! Olisi mukava ylläri :)

 207. Jenny sanoo:

  Isoveljelle! Kamala röllinaama, parran ajaa jos tärkeä päivä tai lähtee viihteelle:D ja tällä hetkellä käyttää hiustenleikkuu konetta partakoneena.

 208. ALS sanoo:

  Haluaisimmi pikku tyttöni kanssa antaa hänen isällensä lahjaksi parranajo koneen, on hän jo voivotellutkin jo hetken kun kaksi vanhaamme on mennyt juuri rikki..:( Uusi parranajokone olisi siis huippu ylläri isänpäivälle hänen tytöiltä!<3

 209. espe sanoo:

  Antaisin tuon maailman parhaalle isälle isänpäivälahjaksi! Hän ei koskaan pyydä mitään ja on aina niin reilu ja kiltti muita kohtaan. Hän ansaitsisi kerrankin jotain hieman kalliimpaa ja hienompaa!<3

 210. Ulla sanoo:

  Omalle miehelleni<3 Se olis kyllä ansainnut tuollaisen luksuskoneen! :)

 211. Henna sanoo:

  Omalle isukille antaisin! :)

 212. AanniH sanoo:

  Omalle isälle antaisin lahjaksi! Emme näe useasti pitkän välimatkan takia mutta isänpäivänä nähdään taas pitkästä aikaa. Viime tapaamisesta on useampi kuukausi. Sitäpaitsi hänen ensimmäinen lapsenlapsensa eli minun tyttöni syntyi tänä vuonna, niin tämä isänpäivä on ensimmäinen hänelle myös isoisänä:)

 213. Tupsu sanoo:

  Antaisin tuon mun rakkaalle iskälle! Se saattaisi sitten jopa ajaa partaa vähän useammin :D ja olisi kiva antaa lahjaksi jotain millä oikeasti on käyttöä :)

 214. Madde sanoo:

  Omalle miehelleni antaisin partakoneen lahjaksi. Tulisi kyllä tositarpeeseen, sillä vanha kone vetelee viimeisiään! :)

 215. Misise sanoo:

  Isäni kuoli vajaa kolme vuotta sitten, mutta varmasti miehekkeelle tämmöinen kapistus kelpaisi :) (vaikkei olekaan isä!)

 216. Satu sanoo:

  Oih! Tää olis aika huippu joko lasten isälle tai nopeapartaiselle isälleni! :D

 217. Krista sanoo:

  Miehehäs on voitto ja miehekkäälle miehelle menisikin, omalle isälle nimittäin

 218. Nefer sanoo:

  Menisi avokille, jolla on joka aamu riipivän raapiva sänki :D

 219. Tiina sanoo:

  Miehelleni antaisin. Sillä on joku aatamin aikainen parranajokone joka oikeasti ois jo kaatopaikkakamaa mutta ei vaan oo suostunut luopumaan siitä. Uskoisin että tälläinen uudenaikainen ja ennenkaikkea hieno kone veisi kuitenkin voiton ;D

 220. Päkkärä sanoo:

  Haluaisin antaa parranajokoneen isänpäivä lahjaksi maailman parhaalle isälleni. Kotonamme roikkuu nimitättäin juuri tuollainen kuvailemasi kiemurajohtoinen kapistus. Tiedän itse työni puolesta, että sellaisella on todella huono ajaa partaa, mutta tällä hetkellä minulla ei opiskelijana ole varaa ostaa isälleni uutta parranajokonetta.

 221. Julia sanoo:

  Mä antaisin tuon mun pojan isälle, vaikkei yhdessä ollakkaan. Kuitenkin mun mielestä mun kuuluu hänelle isänpäivä-lahja hommata (odotan häneltä myös äitienpäivä-lahjaa minulle ;)) ja oon tässä justiinsa tuskastellut mitä mä osaisin hälle ostaa! Tietenkin mukaan lähtis vielä mun ja pojan yhessä tekemä isänpäivä-kortti postiin paketin mukana, ja varmasti olis kyllä ilonen isukki sitten! :))

 222. ac sanoo:

  Voi apua! Tämä tulis tottakai joko omalle isälle tai miehelle, mutta paha valinta kyllä että kummalle.. Ehkä kuitenkin tolle miehelle, se kun ei ole koskaan moista kapistusta omistanut vaan on tyytynyt höyläilemään, raasu :D ♥

 223. Sofia sanoo:

  mukana, ja tämä menisi ehdottomasti meidän pienen prinsessan isille, joka viettää tänävuonna ensimmäistä isänpäiväänsä. Valitettavasti kuitenkin työnsä vuoksi monenmonen tuhannen kilometrinpäässä meistä, mutta olisi ansainnut tämmöisen lahjaksi itselleen :)

 224. Veronika sanoo:

  Antaisin paketin miehelleni, joka on kaiken työn, stressin ja vapaa-ajattoman elämän jälkeen lahjansa ansainnut<3

 225. Tiita sanoo:

  Miehelleni tämä menisi! :) tämänhetkinen parranajokone on juuri menemässä rikki!

 226. Maiju sanoo:

  Kone menisi ehdottomasti miehelleni.

 227. Jänis sanoo:

  Avomiehelleni olisi täydellinen lahja <3

 228. Hemuli sanoo:

  Miehelle, tulisi todella tarpeeseen :)

 229. Mila sanoo:

  Antaisin sen isälle isänpäivälahjaksi. Tuntuu että on niin vaikea keksiä lahjaideoita, mutta tästä hän varmasti ilahtuisi! :-)

 230. essiessi sanoo:

  Tää ois täydellinen lahja mun iskälle, se on nyt ainakin vuoden kasvattanut partaansa ja mun mielestä ois jo aika ajaa se pois.. :D

 231. isin tyttö sanoo:

  Antaisin parranajakoneen rakkaalle iskälleni, joka on jaksanut katella jo vuosia mun ”tee se itse” – lahjoja. :D

 232. jenppu sanoo:

  Vitsit! Mun mies tarvis just tömmösen! Just hetki sitten kirosi sen konetta, josta ei lähde enää karvat pois ja sen takia myös jälki on huonoa… peukut pystyyn!

 233. UP sanoo:

  Kyllä meidän 3 v tyttö ja 7 kk neiti ilomielin vois tällasen isille antaa! Meidän kylppärissä myös se vanha ja kiemurainen johtohirviö asustaa. Tällä tapahtus se päivitys nykyaikaan. :)

 234. Heiduli sanoo:

  Isälle antaisin lahjaksi :)

 235. Essi sanoo:

  Miehelle, pääsisi sekin niistä höylistä eroon! :)

 236. Iippa sanoo:

  Vaikea valinta, mutta iskälle taitaisin antaa lahjaksi… Luultavasti tarvii sitä enemmän kuin poikaystävä :)

 237. Kone pelastaisi ehdottomasti isänpäivämme – makaan Naistenklinikalla osastolla enkä pääse ostamaan lahjaa miehelleni, joka hoitaa esikoistamme kotona.. Taitaapi olla niin kiireinen isä tmän kaaoksen keskellä, että kunnon koneelle olisi käyttöä. Myös pian kun kaksoset syntyvät :)

 238. Jenna sanoo:

  Isille antaisin jos tämän arvonnan voittaisin :) harvoin nimittäin voitan mutta tämä olisi aivan täydellinen lahja, äitikin varmasti kiittäisi sisustus intoilijana ulkonäöstä :)

 239. EmiliaMatilda sanoo:

  Iskälle lahjan antaisin, en oo oikeen ikinä panostanut isänpäivälahjaan. Kun esimerkiksi pelkkä kortti päätyy todennäköisesti teille tietämättömille :D mutta tämä lahja kuittaisi kaikki tähän hetkeen asti menneet isänpäivälahjat! Olisi isäpappakin varmaan mielissään! :)

 240. RoosaMari sanoo:

  Maailman parhaalle isälle antaisin lahjaksi!:)

 241. JessicaH sanoo:

  Antaisin koneen miehelleni ja lapseni isälle, jolle tämä olisi oiva lahja! Maailman laiskin parranajaja, enkä ole kyllä varmaan ikinä nähnyt hänen kunnolla pesevän partakonettaan, yök!!

 242. saijis sanoo:

  Omalla miehelle se menisi, vinkiksi että heti movemberin jälkeen saa ja pitää aloittaa taas tehokas parran trimmailu ;)

 243. Leena sanoo:

  Olis niiiin mahtavaa ilahduttaa omaa miestä tollaisella, tulisi todellakin tarpeeseen! :)

 244. suvi sanoo:

  isille antaisin :) tein jo kuvakollaasin mutta varmasti olisi myos tasta iloinen :)

 245. Jenny sanoo:

  Koneen antaisin rakkaalle puolisolleni. Esikoispoikamme on nyt 5kk ja vaikka pikkumiehen mielestä on kivaa kun iskä antaa hänelle” pisteleviä ” suukkoja, niin tämä mamma tahtoisi sileitä! Eli käyttöä tuolle huippuvärkille olisi :)

 246. Bino sanoo:

  Mikäli onnetar suosii, niin partakoneen lahjoittaisin miehelleni. Hän ansaitsee noinkin miehekkään lahjan (johon itselläni ei olisi varaa), osallistuessaan pienen poikamme sekä kodin hoitoon, käyden kuitenkin pitkää päivää työssä. Peukut pystyyn! :)

 247. Hänninen sanoo:

  Aviomiehelleni tietenkin, esikoisen laskettu aika on tammikuussa ja isi ansaitsee partakoneen kun on jaksanut olla hienosti minun tukena koko raskauden ajan, eikä raukan tarvitsisi käyttää jatkuvasti minun sheivereitä. Ps. pusut ei tuntuisi niin ’pistäviltä’ äitin ja vauvelin ihoa vasten :)

 248. sufi sanoo:

  Omalle miehelle antaisin, olisi mukava ilahduttaa häntä näin upealla lahjalla hänen ensimmäisenä isänpäivänään! :)

 249. Riikkus sanoo:

  Rakkaalle avomiehelle olisi täydellinen syntymäpäivälahja :)

 250. Tinsk sanoo:

  Antaisin koneen lapseni isälle, hänellä ei partakonetta ollenkaan ole ja sheivaaminen on aika työlästä hänelle jonka vuoksi parta lähtee kerran viikossa pois. Tämä ehkä edistäisi asiaa useampiin parran ajoihin.

 251. jenna sanoo:

  Omalle isälle antaisin, joka kohta 60v täyttää ja on koko ikänsä jättänyt omat ostokset vähemmälle että meillä lapsilla olisi kaikki tarvittava ja jopa aikuisiällä vielä auttanut meitä vaikeina aikoina :) Olisi kiva yllättää oma isä jollain näin hienolla vähän niin kuin kiitoksena kaikesta, näin opiskelijana ei ole varaa luksuslahjoihin :)

 252. Mimmi sanoo:

  Ehdottomasti avomiehelle tuon antaisin! Ehkäpä minunkin mieheni oppisi sitten puhdistamaan partakoneensa vähän useammin! Ja mikä parasta, tuota ei tosiaan tarvitsisi säilyttää pienessä wc:n peilikaapissa tilaa viemässä :)

 253. aaronandmom sanoo:

  Antaisin ehdottomasti miehelleni joka viettää ensimmäistä isänpäiväänsä <3

 254. Pihla sanoo:

  Isille antaisin tämän! Just tänään mietittiin äitipuolen kanssa et mitä sille vois antaa lahjaks ja täähän olis loistava lahja! Syystä että mun isi on kasvattanu nyt parran ja viikset ni jos se sais uuden kunnollisen koneen ni se vois ajaa ne pois :D

 255. Iina sanoo:

  miehelleni tämän antaisin, olisi varmasti yllättynyt, mutta tyytyväinen!

 256. Oonaelina sanoo:

  Pakko osallistua jos sais ton miekkosen luopumaan Movember-haasteesta… Ei sovi nimittäin ne pensselit niihin kauniihin kasvoihin! XD pusutki kivampia ilman kauheeta karvatulvaa…

 257. Pautsi sanoo:

  Oijjoi! Partakoneen antaisin ihanalle miehelleni, kahden lapsemme isille. Nykyinen partakone on tiellä koko ajan ja niitä karvahippusia aina lavuaari täynnä.

 258. Noel sanoo:

  Antaisin ehdottomasti tän miehelle lahjaksi :) osais aivan varmasti arvostaa!

 259. Erika sanoo:

  Ihanalle isille<3

 260. PeikkoÄiti sanoo:

  Kuinka ollakaan, nyt olisi niin loistavaa, joskos arpaonni suosisi, sattui meinaan tänään niin osuva tapaus asiaan liittyen! :) Eli, miehelleni rakkaalle koneen antaisin, sillä tyttäremme juuri kaksi vuotta täyttäneenä tänään isälleen antoi ukaasin: paata POIS! Mieheni hellitteli tytön kanssa ja pusutteli tyttöä kovin, mutta tyttö tokaisi: yök, paata! Mieheni tähän vielä asiaa jatkaakseen kysyi, tarvisiko mielestäsi hiuksetkin leikata pois? Olemme nimittäin tällainen peikkoperhe, pitkät rastat kummallakin vanhemmalla…. Tähän vastaavasti tuli niin määrätietoinen pään pyöritys ja iso EI! :) Mieheni meni tytölleen lupaamaan, että parta lähtee pois, jos toista niin inhottaa… Täytyyhän pusuttelun olla mukavaa! ;) Nyt olisi niin oiva hetki isänpäivänä ojentaa tyttäreltä lahja isälleen ja kirjoittaa joku nasevanosuva tarina korttiin, olisi loistava muisto tästä arkisen ihanasta, mieltä lämmittävästä asiasta! <3 Vaikea näin tilannetta kirjoittaa, eikä varmasti kuulosta edes miltään… Tilanne oli kuitenkin sillä hetkellä niin totaalisen suloinen, tiedäthän pienten vanhempana, kun arjessa sattuu ja tapahtuu kaikkea ihanaa, mutta kun niitä yritätä toiselle kertoa, ei se kuulosta lainkaan yhtä hauskalta! Kaikki ne ilmeet, eleet ja tilannekomiikka ylipäänsä sillä hetkellä, on jotain, mikä menee sen kultaisen hetken jälkeen vain ohi, eikä sitä millään pysty enää samoin tulkitsemaan…

  Haluan vielä toivottaa kaikkea hyvää Teidän Perheelle ja ihana, että jaat positiivista väreilyä ympärillesi, sellaiset ihmiset ovat ympäristölleen kultaakin kalliimpaa! <3

  -PeikkoÄiti

 261. Hoopee sanoo:

  Omalle avomiehelleni, koska hän on välillä maailman laiskin ajamaan partaansa :D

 262. tiiamois sanoo:

  Omalle miehelle. :)

 263. vea sanoo:

  Rakkaalle iskälle menis. Sen vanha lousku ajaa parran niin karmivaksi, että uus kone ois paikallaan.

 264. TE sanoo:

  Soisin kyseisen laitteen avopuolisolleni, jolle eivät mitkä vain parranajokoneet käy niin paksun ja nopeastikasvavan parran vuoksi. Hän näkee vaivaa päivittäin sen ajamiseksi, koska tietää, että tykkään juuriajetun parran sängettömyydestä ja ihon pehmeydestä. Siksi olisi kiva helpottaa hänenkin työtään hyvällä laitteella. :)

 265. kaisa sanoo:

  tuolle omalle ukolle menis. se johtoversio on aina hukassa :D toi näyttää sen verta isommalta et jos tuo pysys tallessa. :)

 266. Sussell sanoo:

  Antaisin sen aviomiehelleni. Aivan varmasti olisi mieluinen lahja :)

 267. anskubansku sanoo:

  antaisin koneen isälle lahjaksi, sillä unohdin viime vuonna ostaa lahjan, josta isä tänä vuonnakin vielä muistutti, ettei sitä ole vieläkään saanut. tän vuoden isänpäivän oon ulkomailla joten ois mahtavaa yllättää isä täältä käsin! :)

 268. Heini K sanoo:

  Omalle miehelleni koneen antaisin. Hänellä on niin herkkä iho, että on joutunut käyttämään inhoamaansa höylää kun parranajokone vanhuuttaan alkoi ärsyttäämään ihoa. Tämä kone olisi varmasti hellä iholle ja saisin hänen ihonsa taas rauhoittumaan.

 269. Maissi sanoo:

  Lapseni isälle! Kuvailusi pistorasiasta roikkuvasta kiemuralla olevasta johdosta jonka päässä keikkuu ruma parranajokone sai lähes karvat pystyyn kun tiedän mikä täällä uuden kodimme kylpyhuoneessa pilaa sisustusta…juuri se halpa,ruma,kiemurajohto kone :D

 270. jenna sanoo:

  antaisin tuon maailman parhaalle isukilleni joka yksin maalla asuessaan unohtaa rehupartansa välillä ajaa, joten tämä olisi täydellinen lahja hänelle!

 271. -tuua sanoo:

  Isälle tietenkin antaisin lahjaksi! Mitäpä en antaisi maailman parhaalle isälle. Ja saisipa sitä vaikka pikkuvelikin alkaa käyttämään,jos vaikka innostuisi tollasesta laadukkaammasta pelistä! Varmasti olisi käytännöllinen lahja vaikka yhteiskäyttöön, johon ei muuten olisi mulla rahaa laittaa.

 272. Minna sanoo:

  Oi ihanaa!! Oon nyt pähkäilly jo pitkään mitä keksisin ostaa isälleni.. meillä on aina ollut hieman hankalat välit vaikka kummatkin toisistamme välitämme kovasti. Vasta sitten kun muutin pois kotoa osasin arvostaa isääni todella.. kadun sitä miten olen käyttäytyny häntä kohtaan ja olemmekin nyt viettäneet enemmän aikaa yhdessä. Haluisin ostaa hänelle jotain jotain aivan mahtavaa 50-vuotislahjaksi (joka on samoihin aikoihin kun isänpäivä) mutta tuntuu että hänellä on jo kaikkea mitä voisin ostaa.. tämä oliso siis loistava lahja ja korvaisi hänen kömpelön parranajokoneensa.. ja saisin samalla annettua jotain takaisin hänen annettua minulle niin paljon :) huh tulipas pitkä kommentti :D

 273. mammuttiliini sanoo:

  Omalle avokilleni antaisin siis lasteni isälle. Sille kun kasvaa alle viikossa jo tollanen kamala parta ja se sitä koko ajan ajaa.. tekee sen höylällä kun ei partakone muka saa sitä kunnolla ajettua. Ja minä ostin viime jouluna lahjaksi gigantin halvimman koneen juurikin sellaisen ärsyttävän johto kasallisen huonon koneen. Ja itse katselee juurikin näitä huippukoneita aina kaupassa.

 274. Josefiinad sanoo:

  Partakone tulisi todella tarpeeseen miehelleni, hän kun ei mielellään itseensä rahaa laita yhtään ylimääräistä vaan sanoo aina että kunhan sulla ja lapsilla on kaikki mitä tarvitte.
  (Niimpä hällä on ikivanha raapiva partakone.)
  Mahtava yllätys olisi isänpäiväksi! :)

 275. Minna sanoo:

  Omalle iskälle menis lahja ehdottomasti!! <3

 276. moivaan sanoo:

  Maailman parhaalle iskälle tietty:)

 277. kirmiina sanoo:

  Totta kai aviomiehelleni antaisin koneen isänpäivälahjaksi.

 278. Hilla sanoo:

  No isille antaisin tän! Ihan vaan koska sen parranajokoneen akku on ollut rikki varmaan 6 vuotta ja (sen lisäksi että sitä voi käyttää vaan johdon päässä) joka kerta kun ajaminen hetkeksi taukoaa, laite pitää puolen minuutin piippaushetken :–D Isi on niin pihi että tää tekis sille (ja meidän korville) hyvää!

 279. Sonja sanoo:

  Miehelleni Tän antaisin. :)

 280. Sonja sanoo:

  Mieheni on todenteolla uuden partakoneen tarpeessa. Nykyinen kone jättää hassuja tuopsuja sinne tänne ja mieheni on kovin nolona kun siitä hänelle huomautan :) kumpa arpaonni sattuisi kohdalle :)

 281. Sinit sanoo:

  Miehelleni antaisin <3

 282. Ira sanoo:

  Isille antaisin isänpäivälahjaksi. :)

 283. Ira sanoo:

  Isille antaisin isänpäivälahjaks. :)

 284. Eppu123 sanoo:

  Miehelleni antaisin. Parta kasvaa melko nopeasti ja sais vaikka joka päivä leikata:)

 285. Marjo sanoo:

  Iskälle antaisin isänpäivälahjaksi ko. vekottimen. Iskällä on ollut vähän terveysvaivoja viime aikoina ja hän varmasti ilahtuisi tuollaisesta lahjasta!

 286. Fido sanoo:

  Antaisin miehelleni josta tuli pikku poikamme myötä 3kk sitten tuore isi! Olisi ihana eka isäenpäivä lahja :)

 287. Mari M sanoo:

  Antaisin koneen isälleni, jolle on niin äärettömän vaikeaa keksiä yhtään mitään lahjaa. Tämä olisi hänelle huippu!

 288. Minni sanoo:

  Antaisin koneen lahjaksi miehelleni josta tuli 5viikkoa sitten isä ensimmäistä kertaa! Tulis ihan tarpeeseenkin kun entinen vetelee viimesiään. Toivottavasti kerrankin onnistais arvonnassa!

 289. Mamma sanoo:

  Tuoreelle aviomiehelleni joka jaksaa tätä hormoonihirviötä päivästä toiseen ja aina kannustaa ja tsemppaa. Olisi ihana kerrankin pystyä antaan kunnon lahja kaikesta raskausajan tsempistä mihin hän on pystynyt! <3

 290. Emmye sanoo:

  Täällä menisi kone omalle isälle eli papalle. Olisi mahtava yllätys varmasti, kun ei osaisi odottaa mitään tuollaista. :) Ja siksi ei tällä kertaa oma mies, kun hänellä jo on saman merkin samantyyppinen kone täällä kotona.

 291. Lara sanoo:

  Miehelleni tämä menisi :) Vanha kone meni juuri rikki, joten tarpeeseen tulisi!

 292. Minka sanoo:

  Meidän isi,eli mieheni,olisi ehdottomasti tämän koneen ansainnut parin viime vuoden rankkojen koettelemusten ja taisteluiden jälkeen <3

 293. anna sanoo:

  Ukko tykkäis =)

 294. Moiks sanoo:

  Miehelleni ehdottomasti, saisi vähän useamminkin partansa ajaa…

 295. Paukke sanoo:

  Antaisin parranajo koneen mun maailman parhaimalle isälle! Itse oon vaihdossa eikä ole ollut oikein mahdollisuutta hankkia mitään lahjaa, koska oon niin kaukana kaupoista. Hän myös tarvitsisi uuden parranajo koneen ja olisi ihanaa antaa kunnollinen lahja kiitokseksi, siitä, että hän on antanut mulle mahdollisuuden kokea vaihtovuoden!

 296. Heidi sanoo:

  Poikaystävälle :)<3

 297. Lintsi sanoo:

  Omalle rakkaalle Isilleni! Tuo olisi täydellisin ja hänelle sopivin lahja minkä kuvitella saatan! :)

 298. Dandy sanoo:

  Miehelle antaisin jolla on niin kamalan surkea partakone, että ihan itkettää se jälki mitä saa aikaseks sillä:D mutta kun ei se raaski ostaa uutta :D

 299. Emsi sanoo:

  Antaisin koneen lahjaksi isälleni, jolle ei tän 20 vuoden aikana jonka olen elänyt, ole saanut ostettua kunnon isänpäivä lahjaa, perinteisiä ISÄ-mukeja jne on tullut vuosien varrella liian monet ostettua, -ja tämän kesän jälkeen kun olimme riidoissa minun hölmöilyni takia-, haluaisin ilahduttaa häntä, antamalla tuon hänelle lahjaksi kortilla varustettuna jossa on minun ja siskoni nimet, että iskä tietää että häntä ajatellaan ja välitetään! :)

 300. Julia sanoo:

  Hei,
  Antaisin parranajokoneen isälleni lahjaksi. Asun tällä hetkellä Usa:ssa yksin ilman perhettäni ja olisi aivan huippua jos saisin antaa isälleni näin mahtavan lahjan kun en itse pysty olemaan hänen kanssaan isänpäivänä.

 301. TinmamA sanoo:

  Tälläsen kapistuksen antaisin ehdottomasti tuolle paremmalle puoliskolleni, lasteni isille. Niillä on nimittäin ollu töissä järkyttävän pitkään viiksien-&parrankasvatus skaba ja toi naamavärkki alkaa jo muistuttaa enemmän gorillaa! Ehkä tämä laite saisi meijän isin ajamaan ton karvaturpansa useammin, ei oo kiva pussailla viiksiä muhkeiden pusuhuulien sijaan! :D

 302. Sanna sanoo:

  Joko ukolle tai iskälle. On niin vaikia päätös etten ossaa vastata :D
  Kai sitä laittas arvonnan pystyy ja kattois kumpi sen saa.

 303. Heintsu sanoo:

  Kyllä tämä lahja menisi varmasti iskälle :) Kerrankin olisi lahja jolle oikeasti olisi käyttöä, on niin vaikea keksiä mitään tarpeellista :D

 304. Hanna sanoo:

  Tämä olisi miehelle huippuhyvä isänpäivälahja <3

 305. milkamaria sanoo:

  No tuolle toiselle puoliskolle varmasti kelpais sillä ajaa partaansa lähes päivittäin :) Suosisipa onni edes tällä kertaa kun on kyse toiselle tarkoitetuista lahjuksista :)

 306. inka sanoo:

  Omalle isälle :)

 307. sannaa sanoo:

  Omalle miehelle,tämmöinen tulisi superhyvään käyttöön ja tarvitsisi kunnon koneen. :)

 308. Jonna sanoo:

  Isille antaisin ehdottomasti :-)

 309. Marianna sanoo:

  eiköhän se tuolle tämän talouden komeammalle osapuolelle menisi :)

 310. Jennijee sanoo:

  Antaisin koneen poikaystävälleni, koska hänellä on tänä vuonna harjoittelu isänpäivä masuasukin kanssa :) meillä on myös häät joulukuussa, joten olisi ihana hemmotella häntä :)

 311. hulamaja sanoo:

  Miehelleni tää olis ihan mainio! :)

 312. Miia sanoo:

  Antaisin lahjaksi miehelleni :)

 313. ake sanoo:

  Miehelleni antaisin. Häntä ei oikein tuo parranajo innosta, joten olisiko uudesta hienosta koneesta apua?

 314. a sanoo:

  Mukana arvonnassa! omalle isälle antaisin ehdottomasti, tulisi tarpeeseen.

 315. MillaH sanoo:

  Oon opiskelija joten rahat on aika tiukassa joten haluaisin antaa tämän omalle isälleni:)

 316. Minna sanoo:

  Antaisin tämän ehdottomasti poikaystävälleni, joka toivottavasti on vielä joskus lasteni isä, vaikka sitten ennakkoisänpäivälahjana. Asumme eri paikkakunnilla tällä hetkellä ja kun en ole viikkoon nalkuttamassa hänelle hänen partansa siistimisestä, niin sehän viikonloppusin rehottaa sitten mukavasti kunnähdään. Ei siinä mitään, pidän kyllä parrakkaista miehistä, mutta voishan sitä toku hiukan siitiä ja välillä vaikka ajaa poiskin :D

 317. Anni sanoo:

  Isälle isänpäivänä tai sitten veljelle jouluna! :)

 318. Jenni sanoo:

  Mieheni saisi upean isänpäivä lahjan! :)

 319. Ansku sanoo:

  Antaisin koneen omalle isälleni. Voin vain kuvitella kuinka iloiseksi ja tyytyväiseksi hän tulisi saadessaan kunnon parranajokoneen! :)

 320. Anna sanoo:

  Wau mikä arvonta! Isälleni haluaisin tämän ehdottomasti antaa :)

 321. Elina sanoo:

  Olisi loistava isänpäivälahja iskälle :)!! Sille on niin vaikea keksiä lahjoja, kun ei se ikinä mitään toivo, mutta tää ois ihan täydellinen! Ties millon se on viimeks parranajokoneensa uusinu :D

 322. jonnä sanoo:

  Antaisin iskälle tämän tietysti, harvemmin tulee osteltua mitään lahjoja kun niitä on niin vaikea keksiä mutta tämä tulisi kyllä tarpeeseen! :)

 323. Tanja sanoo:

  Miehelleni, lasteni isälle antasin joululahjaksi.

 324. titti sanoo:

  Me annettais pojan kanssa pojan isille tää lahjaksi :) Hänellä on yks mun ostama parranajokone mut se on sellanen erilainen, millä ei saa sileetä jälkee :D

 325. Hedu sanoo:

  Antaisin tämän miehelleni isänpäivälahjaksi!:)

 326. Anniina sanoo:

  Antaisin sen miehelleni, kun hän aina valittaa kun ei sellaista omista ja itseasiassa toivoikin parranajokonetta isänpäivälahjaksi :)

 327. Pauliina sanoo:

  Arvonnassa mukana! antaisin parranajokoneen miehelleni, kolmen alle nelivuotiaan isälle yhdistetyksi syntymäpäivä- ja isänpäivälahjaksi, ne kun sattuvat lähekkäisille päiville. Tänäkin vuonna hän viettää nämä tärkeät päivät työmatkalla Chilessä, mutta juhlimme sitten, kun hän joulukuussa palaa kotiin.

  Adan, Iian ja Iivon äiti

 328. Stao sanoo:

  Miehelleni antaisin. Nykyinen Braun on ollut todella kestävä, mutta jo nyt niin vanha että akku kestää latauksen jälkeen alle puoli minuuttia. Movemberin jälkeen olisi kiva, että mieheni saisi ajettua toisenkin puolen naamastaan :)

 329. Reetta sanoo:

  Ehdottomasti joko omalle miehelleni tai vaihtoehtoisesti poikien papalle:)

 330. Tiia sanoo:

  Antaisin kihlatulleni, hän kun ei vielä tähänkään päivään mennessä ole saanut aikaiseksi hankkia kunnollista partakonetta, vaan repii naamaansa normaaleilla partahöylillä.. :( Joululahjalistalla on siis joka tapauksessa partakone, mutta olisi aivan loistavaa jos tälläisen voittaisi, ihan tän tasoiseen koneeseen kun ei opiskelijabudjetin kanssa ole varaa.

 331. isintyttö sanoo:

  Isille koska hän on raatanut viimeset kuukaudet niin paljon töissä. Haluaisin osoittaa hänelle kuinka hyvä isä hän on ja kuinka tärkeä hän on minulle. Rahaa kun ei ole hirveästi niin ei voi ostaakkaan hänelle mitään, mikä olisi hänelle fiksua. Mutta tuo olisi!

 332. SaaraT sanoo:

  Omalle aviomiehelle, neljän lapsemme isälle, tietty! Aiemmin omisti sellasen karvoja repivän kapistuksen ja nyt ei mitään. On kuitenkin sellanen partahemmo, että sitä partaa aina saksilla leikellään ja sitten höyläillään.. Huhhui :)

 333. Tiiasara sanoo:

  Antaisin sen miehelleni koska hän jostakin syystä edelleen yli 30-vuotiaana höylää. Eikä suostu ostamaan konetta. Mutta hienoa olisi myös, jos arpaonni suosisi jotakuta jolla ei oikeasti ole rahaa konetta ostaa.

 334. Miiu sanoo:

  Antaisin lahjan isälleni, koska iskälle on aina hankala ostaa lahjaa:) ja tää kuulostaisi ihan mahtavalta lahjalta! Tyylikäs ja hyödyllinen, turhien lahjojen sijaan. Uskon, että iskä pitäisi tästä lahjasta kovasti, ja olisi kuva ilahduttaa häntä tällaisella lahjalla. Onhan iskä maailman paras! :)

 335. Ooh, avopuolisolleni, joka viettää nyt ensimmäistä isänpäiväänsä :) <3

 336. Vilkku sanoo:

  Isänpäivän kunniaksi iskälle tietty! Kaukaa lapsuudesta jo muistan, että aina kun isillä oli sänki ajamatta niin ei saanyt pussata pientä minua, kun se tuntui niin inhottavalta. Joten muistikuvista päätellen iskä tällaista lahjaa todellakin tarvitsisi :-) Hauskaa kuitenkin, että näin vanhempana ei ollenkaan haittaa, jos miehekkeelläni se sänki kasvaa vaan mielestäni vähän ”siististi renttuinen”-look on ihan okei!
  Toivotaan, että arpaonni suosii minua, ja sen kautta iskää!

 337. KristaEmilia sanoo:

  Ai miten mukava arvonta, miehillekin jotain! :) Jos voittaisin, niin omalle isälleni tämän antaisin isänpäivälahjaksi. Mielestäni isäni tämänhetkinen parranajokone on aikansa elänyt ja olisi aika vaihtaa se uuteen. Ja en ollut kyllä ehtinyt miettiä isänpäivälahjaa, joten tämä osui kyllä oikeaan aikaan :)

 338. Nuppu sanoo:

  Miehelleni, tuoreelle isälle, antaisin :)

 339. Kaisla sanoo:

  Ihanalle mieskullalle olis aivan huippu lahja!

 340. Sara sanoo:

  Tämä menisi miehelleni :)

 341. Bruuno sanoo:

  Mukana arvonnassa, Antaisin lahjan mieheni ukille 88v. Hänellä on aina kova ongelma löytää sopivaa konetta. Siksipä miehellänkin niitä on jo useampi kappale. Kun mikään ei muka sovi ukin parrale tai ole tarpeeksi hyvä. :D

 342. Nea sanoo:

  No miehelleni isänpäivälahjaksi tietty :) on se hirveetä katottavaa kun iänikuisella vempeleellä joutuu päivittäin surruttelemaan :D eikä siitä pistelevästä sängestä meiän perheessä tykkää kukaan!! :)

 343. Seskyy sanoo:

  antaisin parranajokoneen miehelleni lahjaksi, sillä hän todellakin tarvitsisi sellaisen, koska hän käyttää tällä hetkellä höylää, josta jää inhottava piikikäs sänki. Joten uusi parranajokone tulisi tarpeeseen :-)

 344. Elina sanoo:

  Rakas aviomieheni ja tyttäreni isä ansaitsisi tuon ehdottomasti. Tähän asti hän on käyttänyt höylää, mikä aiheuttaa hänelle harmaita hiuksia ja kiukkua! Parranajokoneen myötä aamukiukut olisivat varmasti historiaa. Riittää, että 1,5 -vuotias tyttömme kiukuttelee aamuisin. ;-)

 345. Iida L sanoo:

  Antaisin tuon omalle isälleni…olisi kyllä lahja jota hän ei osaisi odottaa! :)

 346. Elina.P sanoo:

  Aviomiehelle menisi isänpäivälahjaksi :)

 347. Ninni sanoo:

  Omalle miehelleni tuon antaisin! Tällä hetkellä ajelee tavallisella höylällä, vaikka tavallinen partakonekin kaapissa lojuu pölyyntymässä. Olen varma, että viimeisen päälle hieno kone innostaisi omankin mieheni ajelemaan partaa useammin!

 348. Hattis sanoo:

  Rakkaalle avopuolisolleni ja tulevan lapseni isälle!

  Nim. Hattis rv 6+5

 349. hennn sanoo:

  Tuolle miekkoselle kyllä ehdottomasti antaisin tuon, nyt mies käyttää höylää ja sen käytön jälkeen sitä partavaahto töhnää on ympäriinsä kylppärin allasta, ja sekös mua siivotessa aina innostaakin :/ joten tuo ois ehdottomasti siistimpi vaihtoehto tuolle meidän karvanaama isukille, ja lapsillekkin ois kivempi kun isi leikkais partansa useemmin eikä kutittelis parralla ;)

 350. Teiju sanoo:

  Antaisin partakoneen ehdottamasti rakkaalle miehelleni isänpäivälahjaksi.

 351. Chemssi sanoo:

  Isäpuolelle menisi. On niin mahdottoman hankalaa keksiä lahjaa hänelle, mutta tässä olisikin loistava vaihtoehto, päivittäin kun hän partansa kuitenkin ajelee. Ei vain opiskelijan varat ihan riitä, joten tässäpä loistava mahdollisuus! :)

  Nimimerkillä Chemssi olen siis mukana.

 352. ninnna sanoo:

  POikaystävälleni antaisin ton :)

 353. nnnea- sanoo:

  Antaisin lahjan isälle, koska hänellä ei ole koskaan ollut kunnollista parranajokonetta vaan pelkillä höylillä on menty jo monta vuotta. Olen juuri muuttanut ja vanhempia tulee nähtyä harvemmin, joten olisi ihanaa antaa isälle tarpeellinen ja mieleinen lahja, kun se vielä tällähetkellä on vähän auki :)

 354. lotta sanoo:

  Isille antaisin tämän:) olen antanut hänelle viimeksi lahjan ala-asteella, joten tämä tulisi todella tarpeeseen:)

 355. Miukuli sanoo:

  MIehelleni varmasti antaisin. Hänen tämänhetkinen partakoneensa teki meille tepposet juuri ennen illanviettoon lähtöä eikä sammunut millään. Täällä se surisi edelleen keittiön lattialla kun tulimme takaisin kotiin :D

 356. Nbutterfly sanoo:

  Miehelleni tämä olisi ihana piristyslahja arjen keskelle! ;) <3

 357. Annaa- sanoo:

  Olisi aivan ihana lahja isälleni, eli tyttäreni ukille. Tyttö ei tykkää yhtään ukin parrasta, joten tämä tulisi ehdottomasti hyvään tarpeeseen. ;) Osallistun siis arvontaan, jospa se arpaonni suosisi tällä kertaa. Hyvää syksyn jatkoa teille!

 358. Inga sanoo:

  Antaisin parranajokoneen ehdottomasti isälleni, joka on ollut koko elämäni ajan todella hyvä ja huolehtiva isä. Isä on myös todella vahva ja on opettanut minulle paljon elämästä.
  Isä on siitä asti kuin muistan ajanut partansa höylillä ja todella kauan minulla on ollut ajatus, että siihen olisi ihana saada muutos. Isä on todella kiireinen aamuisin, joten höylälle ei tule niin hyvää jälkeä kuin koneella ja aina ei haavoilta vältytä.
  Isäni on luonteeltaan herkkä, vaikka ulospäin yrittää esittää ”kovista”. Rakastan nähdä hänet onnellisena tekemistäni jutuista ja toivon, että tämä kone olisi seuraava asia, josta hänen kasvoillaan olisi ihana hymy ja hän olisi todella kiitollinen. Ikinä en ole löytänyt täydellistä lahjaa isänpäivänä ja tämä olisi juuri sitä.

  Parranajokone olisi myöhästynyt syntymäpäivälahja 56-vuotiaalle isälle ja se voisi myös saada hänet ajamaan harmaantuvan partansa useammin. Isäni näyttää ilman partaa nuorekkaalta ja toivon, että voin suoda hänelle tämän mahdollisuuden! :)

 359. Marja sanoo:

  Parranajokone tulisi tässä taloudessa NIIN tarpeeseen! Mies kun ajaa partansa kertakäyttöisillä maailman huonoimmilla höylillä ja siistii leukaparran hiustenleikkuukoneella :D Eli kone menisi ehdottomasti miehelleni!

 360. Ellu sanoo:

  Miehelleni, ihan ensimmäisenä isänpäivänä ikinä :)

 361. Ankka sanoo:

  Isäpuolelle antaisin:)

 362. Heidi sanoo:

  Haluaisin antaa tämän lahjaksi isälleni isänpäivälahjaksi, sillä muutin juuri pois kotoa omaan asuntoon ja hän harmistui siitä kovin ja nyt minulla olisi oiva tilaisuus piristää häntä jollain tavalla :)

 363. Emmi sanoo:

  Tää ois miekkoselleni just eikä melkein!

 364. Heidi sanoo:

  Haluaisin antaa tämän lahjaksi isälleni isänpäivälahjaksi, sillä muutin juuri pois kotoa omaan asuntoon ja hän harmistui siitä kovin ja nyt minulla olisi oiva tilaisuus piristää häntä jollain tavalla :-)

 365. maaria- sanoo:

  Mies sai vuosi sitten parranajokoneen isänpäivälahjaks eli tänä vuonna olis sit jotain muuta luvassa :) Kyl Se tuolle minun ihanalle omalle isille menisi <3

 366. paulq sanoo:

  Rakkaalle miehelleni ja lastemme isälle antaisin tuon lahjaksi! todella hieno! :)

 367. Salla sanoo:

  Ukko-kullalle tietty. ;)

 368. Anna sanoo:

  Antaisin partakoneen rakkaalle avomiehelleni, koska hänellä on aina partaterät loppu eikä olla keksitty vielä muutakaan isänpäivälahjaa puolitoistavuotiaan tyttären kanssa!

 369. laura sanoo:

  Olisipa kiva antaa miehelle tämä

 370. Minttu sanoo:

  Isälleni ehdottomasti! Isäni on aina auttamassa perhettäni ja meille todella rakas. Olisi mukava antaa hänelle lahja, josta olisi iloa pitkäksi aikaa <3

 371. aleksandra1 sanoo:

  Isille ehdottomasti, koska se on aina uhrannut kaiken mun eteen!

 372. Isin tyttö sanoo:

  Isälleni tämän soisin. Hän on aina ollut ilman parranajokonetta, toki vihjaillut että sellainen olisi tarpeellinen, mutta kukaan ei taloudellisista tilanteista sitä hänelle ole ostanut .. Tämä olisi kyllä huikea, V8 ja kaikki heh ;–)

 373. Jensbaa sanoo:

  Oi miten sattuikin! Ensimmäistä isäinpäivää vietetään meillä, joten paketti menisi pojan isille! :)

 374. niina sanoo:

  Miehelleni todellakin, jos hänet vihdoin saisi innostumaan parran ajosta….. En pidä pitkästä tai piikikkäästä parrasta, tämä olisi lottovoitto miehelle, kuin myös minulle :D (siis kun mies sen parran ajaa en minä :D)

 375. pikku-iia sanoo:

  Omalle miehelle joka tällä hetkellä ajaa parran hiustenleikkuu koneella!

 376. jutspe sanoo:

  Antaisin tämän isälleni jos hän ei olisi pari vuotta sitten kuollut, alle neljäkymppisenä. Mutta nyt antaisin tämän lahjan poikaystävälleni tai siskoni miehelle tai veljelleni :)

 377. Katann sanoo:

  Jos arpaonni suosisi, niin antaisin partakoneen miehelleni ”ensimmäiseksi isänpäivälahjaksi” kun masussani kasvaa tuleva isitettävä 8+0 :)

 378. Aah mahtavuutta! Mukana arvonnassa ehdottomasti. Tuo partakone olisi tyylikäs näky kylppärissä eli omalle miehelleni tuon ojentaisin. Meillä yksi suurimmista taistelunaiheista on se, pitääkö parta ajaa joka päivä vai joka toinen päivä. Itse olen sänkivihaaja. ”V8-moottori” kuulostaa niin hyvältä, että ehkä sitä voisi laiskempikin ajelija käyttää vaikka joka päivä!

 379. ooka sanoo:

  Miulla olisi kaksi oivaa vaihtoehtoa koneen saajaksi. Joko oma rakas mieheni, jos hän sen avulla suostuisi ajelemaan kasvonsa hiukan useammin, en tykkää sängestä, en sitten yhtään ! Tai toinen vaihtoehto olisi mummoni mies, hänen partakoneensa alkaa vetelemään viimeisiä, niin mikäpä olisi myöhästynyt syntymäpäivälahja ja isänpäivä lahja, kuin uusi kone ! :)

 380. iseeyou sanoo:

  Kyllä tämä puolisolle menisi. Ehkä tälläisen saadessaan hänkin viimein tajuaisi, että partaa voi ajella muutenkin kuin iänikuisen vanhalla höylällä johon ei ikinä muista ostaa vaihtoteriä. Ehkäpä myös ajelisi sen parran useamminkin eikä vasta sitten, kun olen kieltänyt tulemasta pussailemaan (raapimaan mun naama verille sillä pöheiköllä) :D ehkäpä lapsetkaan ei aina irvistäis kun huomaavat isin tulevan pussaamaan :)

 381. heippa! sanoo:

  Antaisin tämän lahjan ehdottomasti isälleni, hän on auttanut minua niin ylä- ja alamäissäkin joten hän ansaitsisi kivan lahjan! olisi mukavaa ilahduttaa häntäkin välillä ja kiittää siinä samalla kaikesta tuesta ja ymmärryksestä.

 382. ludmilla sanoo:

  mukana arvonnassa!

 383. Juulia sanoo:

  Miehelle antaisin, tulossa ensimmäinen isänpäivä isänä! Meillä myös pitkään kateltu rumaa kapistusta kylppärin kaapissa/lavuaarissa/ties missä mihin mies sen aina kiireessä jättänyt, joten tuo olisi kyllä paljon tyylikkäämmän näköinen.

 384. Ann sanoo:

  Isälle lähtisi, tai omalle miehelle. Täytyy selvitellä ensin, kummalla olisi enemmän tarvetta. Molemmat varmasti tykästyisivät kyllä :)

 385. Heli sanoo:

  Antaisin tämän ehdottomasti avopuolisolleni isänpäivälahjaksi. Hänellä edellinen kone mennyt rikki ja nyt höylillä hinkannut naamaansa, aina naama ruvella. Itse en tiedä noista partakoneista mitään, en osaisi ostaa partakonetta hänelle ja itse ei saa aikaseksi. :)

 386. Salla sanoo:

  Haluisin tämän kihlatulleni koska tänä vuonna on hänen ensimmäinen isänpäivä :) ja ärsyttää tuo risuparta, ehkä tämä saisi hänet ajamaan partansa useammin;)

 387. Vilmis sanoo:

  Antaisin partakoneen miehelleni joka viettää tänä vuonna ensimmäistä isänpäivää! :)

 388. R sanoo:

  Miehelläni on ensimmäinen isänpäivä joten hänelle ehdot antaisin.<3 Hänellä on niin herkkä iho että usein ei voi ajaa partaa (höylällä) joten tämä olisi täydellinen lahja ja varmasti ihokin kiittäisi kun ei tarvitse enään höylää käyttää! :)

 389. yasu sanoo:

  Miehelleni menisi tämä :)

 390. jannma sanoo:

  Tämä lahja tulisi avopuolisolleni ja lapsemme isälle. Lahjaa hänelle on hankala keksiä kun ei ole vara mitään suurempaa ostaa mitä hän tarvisi.. pari halpis konetta hänellä on ollut ja ei oikeen tuu toimeen niiden kanssa :D

 391. Jenn- sanoo:

  Täytyyhän tähän osallistua, niin mun mieskin sais ekana isänpäivänään näin hienon lahjan.

 392. Maria sanoo:

  Tämän saisi ensimmäistä isänpäivää viettävä mieheni :)

 393. sonjaa sanoo:

  Antaisin miehelleni isänpäivälahjaksi :)

 394. juuulia sanoo:

  Antaisin koneen rakkaalle aviomiehelleni, joka pitää kaikista elektronisista vempaimista ja on tulossa isäksi ensimmäistä kertaa joulukuussa.

 395. Sanna sanoo:

  Avomiehelle antaisin tuon, veikkasin et mies vois olla aika iloinen saadessaan tuon. Miehille on muutenkin hirmu hankalaa keksiä lahjoja ja varsinkin ku meidän perheessä menee niin että ensin on isänpäivä, sitte miehen synttärit joulukuun puolessa välissä ja sitte vielä joulu. Apua, liikaa lahjoja keksittävänä.

 396. Jenna sanoo:

  Tämä olisi loistava lahja miehelleni, Ehkä tämä saisi hänet ajamaan partansa useammin :)

 397. Lotta sanoo:

  Antaisin partakoneen aviomiehelleni, koska tämä on hänen ensimmäinen isänpäivä isänä. :)

 398. Kati sanoo:

  Antaisin partakoneen miehelleni, joka viettää tänä vuonna ensimmäistä isänpäivää :)

 399. Ulla sanoo:

  Isille tämä menis. Äiti repii hiuksiaan kun trimmauspäivänä partakarvat on koneesta puhdistettu lavuaariin. :’)

 400. jenna sanoo:

  Miehelle antaisin isänpäivälahjaksi!:) Minäkin inhoan niitä johtoja, jotka tuntuu olevan aina tuolla vessassa tiellä :D

 401. Henriikka sanoo:

  Miehelleni, hänellä on ensimmäinen isänpäivä :)

 402. Hanna sanoo:

  Omaa iskää ilahduttaisin lahjalla <3

 403. Erja sanoo:

  tämä menisi isälleni lahjaksi :)

 404. Birta sanoo:

  Rakkaalle aviomiehelleni lahjan soisin, jolta itse saan aina ihania lahjoja, mutta itse hyvin vaihtelevasti pystyn mitään ”kivaa” antamaan, jälleen kerran en ole työelämässä tällä hetkellä, joten olisi ihana yllättää meidän perheenpää mahtavalla lahjalla, ainaisen boxerit/sukka paketin sijaan.

 405. JuliaKatariina sanoo:

  Omalle miehelle antaisin isänpäivälahjaksi, vaikkei virallisesti isä olekkaan ennen tammikuuta ;) Hänelle oikein oiva lahja koska kaikkialla kylppärissä pyörivät höylät käyvät minun hermoilleni eikä niillä kuulemma ole edes kiva ajaa partaa vaan saan asustaa karvanaaman kanssa.

  Ps. Tämä voisi estää movemberin vieton!!

 406. Mirva sanoo:

  Voih! Aviomieheni todella, todella tarvitsisi tälläisen. Hänellä on aina ollut ongelmia partakoneiden kanssa, koska hänen partansa on todella paksu ja monet partakoneet yksinkertaisesti tukehtuvat hänen yrittäessään ajaa sitä. Siksi hän ei koskaan raaski panostaa kunnon partakoneeseen, etteivät rahat menisi hukkaan, vaan ajaa partansa hiustenleikkuukoneella ja sitten vielä höylää. Tosi helppoa! :D Hänellä parranajo on aina tunnin operaatio ja voi miten tämä saattaisikaan sitä helpottaa… :)

 407. miljama sanoo:

  Omalle isälle antaisin lahjaksi! :)

 408. 101Dalmatialaista sanoo:

  Antaisin tämän poikaystävän iskälle, koska olin suunnitellut hankkivani hänelle hienon kortin samaan tyyliin kuin omalle iskälle, mutta ne olivat loppuneet! :( Tämä vähän hyvittäisi sitä (:

 409. Jennies sanoo:

  Kyllä se tulisi oikein tarpeelliseksi miehelleni, joka ekaa isänpäiväänsä viettää :) eikä ole vielä lahjaa hommattuna. Saisi senkin miehen risuparran kerrankin siistittyä :)

 410. Elina sanoo:

  Ihanalle miehelleni tämä menisi – hän kertoi juuri toivovansa uutta parranajokonetta joulupukilta :)

 411. Ninani sanoo:

  Oma mies sais kokea uuden partakoneen ilon :)

 412. Jonna_Carita sanoo:

  Tämä pääsisi ehdottomasti meidän talon tyttöjen ainoalle miehelle lahjaksi :) Parranajokonetta hänellä ei vielä ole vaan on uskollisesti höylännyt karvaisen naamansa, tahtoisin mielelläni nähdä hänen onnellisen ilmeensä kun tällaisen (toivotun) lahjan saa :) <3

 413. Annilia sanoo:

  Voi että, tää ois niin täydellinen lahja mun rakkaalle miehelle, neljän lapsen isälle <3 Se toivoo lahjaksi parranajokonetta ja mä en ees viiti sanoa millä se on tähän asti partansa ajanu…. hiustenleikkuukoneella…. ;) :D
  Että olis varmaan aihetta hankkia parranajokone! Nyt peukut ja varpaatki pystyyn että onni potkaisisi kerrankin <3

 414. Satu sanoo:

  Kyllähän tuollaisen oikein mielellään miehelleni antaisin! :)

 415. Maksimus sanoo:

  Voih! Mies kyllä varmaan tykkäisi tuollaisesta,aina sillä menee hermot höyläillessä. Eikä sitten raaski ostaa mitään uutta vehjettä kokeillakseen onko sillä hyvä ajaa partaa.Toi olis kyllä niiiin nappi lahja isänpäiväksi tai joulupukin pakettiin.

 416. ninde sanoo:

  Vaikea päättää, mutta pitemmän korren vie nyt oma mieheni, isälle keksitään jotain muuta

 417. Nappe sanoo:

  Omalle iskälle haluaisin tuolalisen lahjoittaa. Ikinä en oo iskälle korttia suurempaa antanut.
  Oma isäni tuki rahallisesti mua, kun tulin raskaaks.. Sain hommattua tarpeellisia juttuja
  Ilman pihistelyä. Oon siitä iskälle tosi kiitollinen! Ja ois ihan huikeeta jos voisin lahjottaa iskälle ton partakoneen. :)

 418. jempsu sanoo:

  ilahduttaisin omaa iskääni <3

 419. tiks sanoo:

  Rakkaalle miehelleni tämän antaisin! :)

 420. jennies sanoo:

  kyllä se partakone meni tarpeellisena miehelleni, joka ensimmäistä isänpäiväänsä viettää :) eikä ole lahjaa hankittu pojan kanssa.

 421. ija sanoo:

  Isälleni :) Ehkä samalla lahja pienestä kärsimyksestä muutaman vuoden takaa.Oli mun parranajo mallina parturipuolta käydessä. Tilanetta ei helpottanu ku istu tuolis ja kysy oonko ennen veitsel ajanut partaa. Enpä ollut eikä toi veitsel ajaminen helpointa ollukkaa, mut selvitii! :)

 422. Emppu sanoo:

  Mun isille, se ois niin täydellinen lahja hänelle! :)

 423. muatilan emäntä sanoo:

  Omalle miehelleni antaisin. Olemme uusioperhe ja hän on ihana isä kaikille neljälle lapsellemme, joista yksi on viime viikolla syntynyt, ensimmäinen yhteinen lapsemme :) Tämä isänpäivä on erityinen sillä se on ensimmäinen tällä perheellä <3

 424. em sanoo:

  Antaisin partanajokoneen lahjaksi isälleni. En ole oikeastaan ikinä antanut isänpäivänä kummempia lahjoja – äiti on yleensä organisoinut lahjahommat ja olemme sitten veljeni kanssa nätisti kirjoittaneet nimemme korttiin ja/tai käyneet hakemassa äidin antamilla rahoilla äidin valitseman lahjan. Olen itseasiassa syntynyt juurikin isänpäivänä – näppärä ihka ensimmäinen isänpäivälahja maailman parhaalle iskälle ;)
  Isäni täyttää 50 vuotta pari viikkoa isänpäivän jälkeen ja se lahja on jo onneksi hoidossa (tällä kertaa pikkuveljeni organisoi homman…..) mutta haluaisin isänpäiväksi myös jotain erityistä, olisihan tuo jo korkea aikakin näin 21 vuoden jälkeen :D

 425. Lasihelmi sanoo:

  Aviomiehelleni antaisin, on ehdottomasti tuollaisen tarpeessa..:)

 426. nolya sanoo:

  Antaisin koneen veljelleni, joka saa pian toisen pienen prinsessan maailmaansa. :)

 427. jeltsuu sanoo:

  Avomiehelle pienenä vinkkivinkkinä antaisin :D

 428. Maikkku sanoo:

  Vietämme tänä vuonna pienen perheemme ensimmäistä isänpäivää, joten lahja menisi ihanalle avokilleni! Hän kesti minua raskauden ajan ja on tytöllemme maailman paras isä, joten ansaitsisi näin hienon lahjan! <3

 429. Jellu sanoo:

  Isimies on pitkään jo halunnut uuden partakoneen ja on pyytänyt sellasta joululahjaksi,tuo olisi sopiva lahja hänelle ja voi antaa jo isänpäivälahjaksi! :)

 430. taavettia sanoo:

  Antaisin avomiehelle isänpäivälahjaksi:)

 431. Kaisa sanoo:

  Rakas mieheni saisi koneen lahjaksi! Kuulostaa hyvältä laitteelta! Jos tuolla se mieskin jaksais joka aamu ajaa parran, eikä sänki pääsis aina kasvamaan :D

 432. Minka sanoo:

  Antaisin tämän ehdottomasti Henrille!!
  Koko meidän yhdessä olon aikana hänellä on ollut tuo sama sininen rumilus, joka on monet kerrat elvytetty uudelleen, kun ”Ei raaksi tuhlata tuommoiseen rahaa”. Jotenkin ihmettelen, ku mieshän ajelee partaansa melkein joka päivä, niin miksi siihen ei satsaisi..
  Ja sen koneen Henri sai muistaaksini rippilahjaksi eli ikääkin jo on :D

 433. Aino sanoo:

  Hei! Antaisin tämän isille isinpäivälahjaksi, koska isin parta kutittaa. T:Aino 4v

 434. SK sanoo:

  Antaisin koneen avomiehelleni hänen ensimmäisen isänpäivänsä kunniaksi :)

 435. Nette sanoo:

  Meillä tämän saisi edottomasti oma mieheni. Jonka ikivanhasta koneesta on useinmiten laturi hukassa ja sänki kerkeää kasvamaan jo liikaakin:D

 436. Inkeri sanoo:

  Miehelleni<3

 437. Ida sanoo:

  Antaisin miehelleni isänpäivä lahjaksi :)

 438. AnneP sanoo:

  Kyllähän tämä minun ihanalle miehelle menisi :)

 439. Maiski sanoo:

  Avomiehelleni :)

 440. _pa sanoo:

  Antaisin tämän partakoneen aviomiehelleni isäinpäivälahjaksi. :)

 441. annika sanoo:

  Ehottomasti poikakaverille! Se kun höylää semmosilla kertakäyttösillä ja sitte on naama aivan ruvella jatkuvasti. :s

 442. Satu sanoo:

  Partakoneen saisi mieheni, jonka vanhassa partakoneessa on kyllä toivomisen varaa!

 443. melia sanoo:

  iskälle menis! toivottavasti arpa kerrankin suosisi minua! :)

 444. Eme sanoo:

  Isälleni antaisin. Hänellä on monta kymmentä vuotta vanha partakone käytössään, olisi varmasti mieluinen ja tarpeellinen lahja! :)

 445. Enni sanoo:

  Mieheni eli lapseni isä saisi tämän hienouden isänpäivälahjaksi! :)

 446. Hanne sanoo:

  Antaisin lahjan miehelleni. :)

 447. Nimetön sanoo:

  Poikaystävälle tietysti! Se on niin hienosti hoitanut isän hommia, vaikkei skidin isä ookkaan. Ja sitä paitsi sillä on niin kuiva iho, että sattuu melkeen muakin kattoa sen vaahto & höylä -viritystä.

 448. Feher sanoo:

  Hei! Meillä molemmilla on poikaystäväni kanssa ollut todella tiukka syksy, sekä työtaakan puolesta että ihan rahallisestikin. Lisäksi minä olen sairastellut paljon, mikä on vienyt yllättävän suuren määrän rahaa vaikka vakuutukset löytyykin. Tästä johtuen sovittiin ettei annettaisi joululahjaksi mitään kirjaa tai sukkia kummempaa. Poikaystäväni olisi mielestäni kuitenkin ansainnut jotain hieman isompaa, onhan hän ollut tukenani vaikka hänellä itselläänkin on ollut kiireiset ja haastavat ajat. Herra sattuu olemaan sitä miesmallia jolle kasvaa parta päivässä takaisin ja syksyn aikana olen saanut katsella useampaankin otteeseen parrakasta miestä kun aika ei tunnu riittävän edes siihen parranajoon. Tässä olisi ihana joululahja hänelle, sekä toivottavasti helpotusta hänen arkirutiineihinsa!

  PS. Ihanaa kun on miehillekin jotain arvottavaa välillä!

 449. Heini sanoo:

  Omalle miehelleni antaisin, olis täydellinen isänpäivälahja! Mies on puhunut jo kauan että pitäisi uusi parranajokone hommata, joten tää tulis täydelliseen saumaan, ensimmäiselle isänpäivälle :)

 450. Ida-M sanoo:

  Partakone menisi ehdottomasti lahjana omalle miehelleni, jonka nykyinen partakone on ajalta yläasteen alku – nykyään hän opiskelee jo siis neljättä vuotta yliopistossa, joten päivitys voisi olla paikoillaan… Partaa kasvaa sen verran tiuhaan tahtiin, että joka ilta saisi olla ajelemassa, mutta koska kone on mitä on, niin käsittelyt jäävät kerta viikkoon. Ehkäpä uusi laite toisi miellekkyyttä tähänkin hommaan :)

 451. Jenni sanoo:

  Miehelleni ensimmäisenä virallisena isänpäivänä :)

 452. Veera sanoo:

  Tuukalle tietty! :D Nauroin tolle kiemuraiselle joholle, ihmettelen aina itekkin et MIKS sen laturin pitää olla kokoajan pistorasiassa :D

 453. K sanoo:

  Veljelle menis tai isälle! Kummatki tarviis :)

 454. Jonnna sanoo:

  Tämä menisi meidän perheen isille,jolla ensimmäinen isänpäivä ja joka juuri uuden koneen kipeästä tarvitsisi :)

 455. Mimu sanoo:

  Tulee kuin tilauksesta tämä kilpailu!! Poikaystäväni on viimeisen vuoden ajan kamppaillut iho-ongelmasta kasvoissa. Lääkäri yrittää juuri selvittää, onko kyseessä sienen aiheuttama infektio, vaiko kenties psoriasis. Parranajo on todella tuskaista, mutta se täytyy tehdä, sillä töissä täytyy näyttää freesiltä ja siistiltä. Ei me naiset olla ainoita, joita kaivertaa ulkonäköpaineet. Tämä olisi ihana lahja :)

 456. Janita sanoo:

  Miehelleni antaisin partakoneen isänpäivälahjaksi! :)

 457. Susanna sanoo:

  Rakkaalle isälleni! <3

 458. Petraaa sanoo:

  Antaisin parranajokoneen poikaystävälleni joululahjaksi, sillä hän on jo pitkään haaveillut sellaisesta:)

 459. Helena sanoo:

  Juuri tässä vähän aikaa sitten pudotin poikaystäväni partakoneen vahingossa kylppärin lattialle ja sehän meni aivan säpäleiksi. :D :( Poikaystävä ei ollut kovin riemuissaan ja nyt tosiaan olisi tarvetta uudelle koneelle. Pakko siis osallistua, tämä olisi loistava keino hyvittää mun toilailut.

 460. Ninnu sanoo:

  Omalle rakkaalle miehelle olisi oiva isänpäivälahja :)

 461. Kati sanoo:

  Oman lapsen isälleni haluaisin antaa. Koska elämme kahden kulttuurin välillä joissa isänpäivää vietetään eri ajankohtana, ei meille vielä ole muodostunut perinnettä kumpana me sitä itse viettäisimme. Molemmille se oma isänpäivä tuntuu oikealta. Vähän sama kuin että en itse millään osaa sopeutua siihen, että joulua juhlittaisiin vasta 25.12! Ehkä tästä syystä viimeisen kahden vuoden aikana emme siis ole oikeastaan viettäneet isänpäivää (tai äitienpäivää) lainkaan saati ostaneet lahjaa. Ehkä nyt olisi hyvä aloittaa tällaisen mahtavan lahjan avustamana!

 462. Pauliinaaaaaaaaaa sanoo:

  Antaisin tämän poikaystävälleni lahjaksi, kun hänellä on syntymäpäivä ensi kuussa :)

 463. Sampsa sanoo:

  Jokainen isähän toki parranajokoneensa ansaitsee ja tarvitsee (paitsi ne joille ei parta kasva…) Minä soisin tällaisen laatuvempeleen rakkaalle isäpuolelleni, joka on ollut minulle kuin isä jo pienestä saakka. Miksikö juuri hänelle? Valmentaa nuoria poikia ja aina ajoittain kun isäpuoli on ajanut pois partansa kaikki hämmästelevät kuinka paljon nuoremman ja vähemmän pelottavan (!) näköinen hän on ilman partaa. Ajattelen siis myös näiden valmennettavien mielenterveyttä, jos isäpuoli ajaisi partansa vähän useammin, kun hänellä olisi siihen kunnon laite, eikä iänikuinen kasvoja raapiva vempele, hän olisi ehkä vähemmän pelottavan oloinen ;)

 464. Miss.A sanoo:

  Aika kova juttu! Isäni joka yksikertasesti vihaa ”yllätys” lahjoja, juuri mulle kuittasi että jospa jostain löytys parranajokone hyväkutonen ja eikä maksais paljoakaan. Tän jos onni suosi tulis leveä hymy puolin sekä toisin!

 465. JenniG sanoo:

  Antaisin sen miehelleni isänpäivälahjaksi! Hän ei halua ostaa parranajokonetta vaan käyttää partahöylää, mutta tuntien mieheni olen ihan varma että hän muuttaisi mielensä jos käyttäisi tuollaista ;)

 466. Miehelle menia, lasteni isälle siis! Tähän asti mennyt sheivillä, eiköhän tuo ois aika saada aikusen miehen oikea partakone. ;)

 467. Hentsu sanoo:

  Miehelleni antaisin ensimmäisen isänpäivän kunniaksi, hän käyttää pelkkää höylää kun ei raaski ostaa oikeaa partakonetta.

 468. Manna sanoo:

  Tämä olisi huippu lahja miehelleni, joka on siksi aina niin parrakas kun omistaa niin huonon parranajokoneen. Koneesta olisi siis minullekin hyötyä, jotta mieheni ei olisi aina niin karvainen ;–)

 469. Fani sanoo:

  Antaisin tuon lahjaksi omalle isälleni :) varmasti tykkäisi kun pääsisi ajamaan partaa kunnon koneella eikä millään rimpuloilla! :D

 470. Katja sanoo:

  Miehelleni antaisin tämän partakoneen. :) hän onkin juuri valitellut minulle että edellinen on mennyt rikki eikä leikkaa enään kunnolla.

 471. ELSA sanoo:

  Tämä lahja sopisi täydellisesti isälleni! Hän kun aina huolehtii, että muilla on kaikki ok, ja jättää itsensä ja omat tarpeensa aina viimeiseksi. Tällainen hemmottelu olisi varmasti luksusta :) Lisäksi opiskelijana en voi antaa mitään kovin kallista lahjaa. Isi onkin sanonut, että hänelle ei mitään saa ostaa isänpäivälahjaksi…

 472. Xeve sanoo:

  Mieheni manaa joka päivä surkeita parranajovälineitään, joten soisin mielelläni palkinnon juuri hänelle! :)

 473. Katrir sanoo:

  Rakkaalle aviomiehelleni menisi!

 474. Salla sanoo:

  Antaisin parranajokoneen lahjaksi isälleni, joka ajelee partansa aina jo kauan sitten parhaat päivänsä nähneellä parranajokoneella, kun ei pihiydessään raaski ostaa uutta. Hän todella ansaitsisi tämän! :)

 475. essipee sanoo:

  Miehelle antaisin. Josko tuollainen kunnon vehje innostais ajamaan sen parran useammin kuin kerran puolessa vuodessa…

 476. Äiti kans sanoo:

  Vau, tämän kun saisin miehelleni lahjoittaa isänpäivänä! Toivotaan toivotaan…

 477. Salla sanoo:

  Antaisin partakoneen tulevalle aviomiehelleni (häät 4.1.-14 :)), jolla on joku halpa ja huono vempele jolla ei kuulemma tee mitään :D

 478. Marianne sanoo:

  Ei vitsi vau! Nyt jos onni potkasis nii ai että. :) Miehelleni ehdottomasti tämän haluaisin isänpäivälahjaksi antaa, hän kun omistaa kyllä partakoneen ja MUISTAA kyllä muistuttaa joka ikinen kerta miten ”tää on huono” tai ”ei tällä tee mitään, tarviin uuden”. Ilahduttaisi kyllä nyt tänä vuonna toista kertaa isänpäivää juhlivaa miespuolisoani. :) Ja ilahduttaisi myös minua koska on kiva nähdä hymy toisen kasvoilla. <3

 479. Helmiii sanoo:

  Tää menis ehdottomasti miehelleni :>

 480. Ciello sanoo:

  Uusi parranajokone olisi jo tarpeellinen!

 481. mp sanoo:

  Miehelleppä tietenkin <3

 482. satue sanoo:

  Isälle menisi lahjaksi.

 483. Hemilia sanoo:

  Aviomieheni pääsee viettämään ensimmäistä isänpäivää tulevana isänpäivänä. Meille syntyi poika 20.10.13 Olisi mahtavaa antaa lahjaksi uusi parranajokone.

 484. jnna sanoo:

  Antaisin lahjan ehdottomasti isälleni, joka on auttanut taloudellisesti todella paljon opiskelujani. Lahja varmasti ilahduttaisi häntä kovin ja olisi pieni kiitos kaikesta tuesta mitä olen saanut :)

 485. nuppunen sanoo:

  Isälleni, joka on toiminut koko elämäni aikana aivan mahtavana tukena kaikissa tilanteissa :)

 486. Bebe sanoo:

  Vau mikä kone !! Tämä olisi kyllä vaarille maailman ihanin ja helppo käyttöinen !!:)

 487. viivi sanoo:

  Kone menisi ehdottomasti avomiehen synttäripakettiin! Kultani partakone pitää samanlaista ääntä kuin rikkinäinen moottorisaha ja vetelee tosiaan viimeisiään…Tästä syystä hän nyt sitten kasvattaa partaa -.- joten kone tulisi todella tarpeeseen :D

 488. Eva M sanoo:

  Oioiii!! Antaisin partakoneen miehelleni ensimmäisen isänpäivän kunniaksi. Toivottavasti onnetar suosii :)!

 489. AnniKoo sanoo:

  Miehelleni antaisin. :)

 490. aavali sanoo:

  onpa mahtavan oloinen vekotin! tämä olisi ehdottomasti isän lempilahja!

 491. suvi. sanoo:

  Oi! Tää olis niin täydellinen lahja meidän isukille kun hän pitää yllä kaljuaan ja tuntuu että hiukset ja varsinkin parta kasvaa silmissä! ;D ja on vielä sen verran laiskaa tyyppiä ettei kuulemma jaksa ajella höylällä, ja sitten on ruma sänki… Ja ei hänen ikivanhasta parranajo koneestaan ole miksikään, se ei enään edes aja kunnolla. Tämä tulisi siis joka päiväiseen käyttöön meillä :)

 492. Sara sanoo:

  Antaisin tämän tietenkin ensimmäistä isäinpäivää juhlivalle ukolleni! :)

 493. Äityli sanoo:

  Antaisin tämän lahjan ehdottomasti miehelleni! Hirmuinen ongelma mitä ostaisin hänelle ja kun luin arvontasi tajusin että tämähän se onjuurinkin minkä hän tarvitsisi ja varmasti haluaisikin :) 3 lapsen perheessä äitillä ei vaan ole varaa ostaa tälläista juuri toppavaatteiden hakinnan aikaan :(

 494. Joski sanoo:

  Veljelle joululahjaksi menisi. :)

 495. Tia sanoo:

  Antaisin sen tyttäreni kanssa miehelleni :) tuo olisi aivan ihanteellinen lahja hänelle ja ei niin hyvän rahatilanteen takia voi koskaan varmaan tuollaista laittaa. Mieheni olisi varmasti erittäin tyytyväinen lahjaan :) ja koska ah niin ihana movember on ovella, tuolla pääsisi nopeasti rumista viiksistä eroon :D

 496. Laura sanoo:

  Antaisin koneen lahjaksi rakkaalle isälleni, joka jaksoi kasvattaa kolme fiksua lasta yksin äidin kuoltua meidän sisarusten ollessa vielä nuoria lapsia. Hän jos kuka tämän ansaitsisi näin hienon lahjan!

 497. annu sanoo:

  Miehelleni antaisin! Hetki sitten se kirosi sitä, kun vanha alkaa hajota käsiin, eikä millään haluaisi ostaa uutta, kun opiskelijana rahat on melko tiukassa. Olisi ihana antaa tuollainen laatulaite joululahjaksi. :)

 498. Hepa sanoo:

  Miehelleni antaisin lahjaksi ensimmäisen isänpäivän kunniaksi. :)

 499. paula sanoo:

  Antaisin lahjaksi tuon omalle isälleni. Tämä onkin aika spesiaali isänpäivä, sillä on hänen ensimmäinen isänpäivänsä PAPPAna ;)

 500. Tiina sanoo:

  Kyllä se aika varmasti menis lahjaks ihanalle ja rakkaalle miehelleni.

 501. Alma sanoo:

  Meille lapsosten isille pakettiin (toivottavasti) :)

 502. Emama sanoo:

  No omalle rakkaalle aviomiehelleni ja lasteni isälle tämän antaisin.Kiireinen pitkää päivää painava työmies jolla ei ole aikaa joka päivä partaansa ajaa eikä sillä raukalla ole edes kunnon konetta. Maailman paras isä ja perhettään ajatteleva ahkera mies.Tunnen tässä vaiheessa olevani huono vaimo kun ei ole tullut mieleenkään moista ostaa.Toki kolmen pienen lapsen kotiäitinä varallisuuskaan ei riitä kaikkeen.Peukut pystyyn että tuuri kävisi,en ole koskaan voittanut mitään.

 503. Sarimoi sanoo:

  Mieheni omistaa jo täydellsien parranajokoneen ja hän saa odottaa ensi vuoteen asti isäinpäivälahjaa, ku sit on joku kenen kanssa ostan :p eli tämän antaisin maailman rakkaimmalleni isälle <3 hänen kone on niin vanhan, on muakin vanehmpi varmaan :D eli aika ois hommaa uus !

 504. Emmi sanoo:

  Omalle miehelle tämä olisi tarpeen isänpäivän kunniaksi, sillä rippilahjaksi joskus saatu kone vetelee vimeisiään :)

 505. marsanarsa sanoo:

  Isällehän tämä menisi! Tiedän ettei isä itse raaskisi tälläistä ostaa, mutta vanha kone on jo nähnyt parhaat päivänsä monta vuotta sitten :D

 506. Hertta sanoo:

  Tässäpä olisi varsin oiva lahja rakkaalle miehelleni tai isälleni, jolla on edellinen partakone muuten ihan finaalissa. Toivottavasti onni suosii meitä. Olemme siis innolla mukana arvonnassa! :)

 507. sannatar sanoo:

  Omalle mieheleni, koska hän on uudesta partakoneesta unelmoinut jo kauan, mutta tämän hetkinen rahatilanne ei hänelle sitä suo :( toivottavasti onni suosii meitä!! :)

 508. Saikku sanoo:

  Miehelle menisi! Jos se vaikka innostuis ajamaan partaansa kun on kunnon kone niin ei tarvisi aina valittaa siitä pitkästä rumasta sängestä enää ;)

 509. Iivie sanoo:

  Joo, poikaystävä ois enemmän ku vailla, muttei raaski ostaa uutta. Nykyinen vehje pitää järkyttävää mekkala ja viimeaikoina se on myös alkanut haista käytön yhteydessä kärtsähtäneelle :D Hää varmasti tuosta ilahtuisi – ehottomasti siis kilvassa mukana! :)

 510. Jasmin sanoo:

  Omaa miestäni tuolla lahjoisin. Hän on kasvattanut partaa nyt kesästä saakka ja luvannut vihdoinkin luopua parrastaan, kun esikoisemme LA tässä kuussa koittaa! Ja on ennenkin valitellut, että on niin huonot nuo vanhat parranajovehkeet. Jospa onni suosisi tällä kertaa! :)

 511. -tp sanoo:

  Jos voittaisin, niiin antaisin lahjan omalle isälleni. Perhettämme on kohdannut viime aikoina surkeiden tapahtumien joukko, viimeisin koskien isääni joka kymmienien työvuosien jälkeen irtisanottiin työstään. Tämä on koskettanut syvästi koko perhettämme sillä kaikki varmasti tietävät että vanhemmalla iällä uutta työtä on vähän hankalampi saada. Isälleni tämä on ollut erittäin vaikeaa aikaa. Mutta hän on omasta tahdostaan halunnut nyt auttaa minua ja miestäni lastemme kanssa, eli vaikka hän käy läpi vaikeaa aikaa hän on päivittäin halunnut ottaa lapsenlapset kylään, viedä puistoon ja viettää aikaa heidän kanssaan, joka on ollut meille mahdottomat iso apu meidän ollessa töissä ja hoidettaessa muita asioita. Toki en halua sääliä ja tietenkin olen näyttänyt ja ollut kiitollinen isälleni. Tämä lahja olisi vain erittäin iso kiitos ja tiedän että isäni pitäisi siitä. Onneksi on koko perhe aina tukena, olemme siinä mielessä etuoikeutettuja, kaikillahan sitä mahdollisuutta ei pakosti ole. Onnea vielä muillekin osallistujille, kaikki varmasti ansaitsevat tämän ihan yhtä paljon. Kiitos Iina mahtavasti blogista, on aina ilo käydä lukemassa teidän kuulumisia. <3

 512. Suvi sanoo:

  Miehelle menisi :)

 513. Enila sanoo:

  Miehelle menisi tämä! Tarkoituksena on ollut jo pidemmän aikaa hankkia partakone hänelle lahjaksi, joten koitetaan nyt onnea täällä ;)

 514. satua sanoo:

  Antaisin partakoneen aviomiehelleni isänpäivälahjaksi :)

 515. Riikka sanoo:

  Iskälle haluaisin antaa tämän koska hänellä on joku antiikkiaikainen parranajokone joka pitää kamalaa ääntä ja ennenkaikkea jättää ihan kamalan sotkun aina vessaan! :-)

 516. ttiiina sanoo:

  Tämä tulisi niin tarpeeseen miehelleni!!! Sillä on ollut aikomuksena uusia partakone varmaan viimesen viis vuotta, mutta ei ole vaan saanut aikaseksi. Kerrankin olisi hyödyllinen lahja!

 517. Johannna sanoo:

  Omalle puolisolle ehdottomasti! Ostin hänelle viime vuonna joululahjaksi partakoneen, mutta se on ihan onneton… Ja miehelläni on supernopeasti kasvava parta, joka pitää ajaa päivittäin, että pysyy siistinä. Olisi mahtavaa antaa hänelle lahjaksi joku oikeasti järeä ja toimiva parranajokone jolla tulee nopeasti siistiä jälkeä :)

 518. eveidaa sanoo:

  Olen jo 3vuotta haaveillut ostavani isälle kunnon partakoneen, joka olisi kaikenlisäksi ulkoiselta olemukseltaan sievä, ja se voisi olla näkyvillä sillä kylpyhuoneesta ei koskaan löydy partakoneelle sopivaa paikkaa, kun se on päivittäisessä käytössä. Kuitenkin niiden niiden kalliiden hintojen vuoksi niitä ei ole ollut mahdollista ostaa.. ja niin kauan kuin muistan, on isä harmitellut pieniä haavoja kasvoissa, joita muut Parranajo välineet ovat aiheuttaneet. Tämä olisi siis enemmän kuin ihana tapa muistaa maailman rakkainta, omaa isiä <3

 519. Jansku sanoo:

  Poikaystävälle antaisin:) omaakin naamaa sattuu kun poitsu vetää kuivaltaan höylällä:/ tulisi siis tarpeen :)

 520. neeukka sanoo:

  Antaisin aviomiehelleni,sillä hänen entinen partakoneensa ei enää aja parta kunnolla :)

 521. Laura sanoo:

  Huippu arvonta, rakkaalle aviomiehelle menis tämä partakone jos onni suosii :)

 522. Heidi sanoo:

  Antaisin tän lahjaksi mun miehelle, joka on partakoneesta haaveillut jo pari vuotta, mutta en ole raaskinu lahjaksi semmosta ostaa, varsinki ko jos se olis ihan köpö kun en niistä (sattuneesta syystä :D) mitään ymmärrä.

 523. Suvi sanoo:

  Antaisin koneen lahjaksi miesystävälleni, joka juhlii ensimmäistä isänpäiväänsä tänävuonna! Hänen oma isänsä on ollut poissa lastensa elämästä eikä isänpäivää ole pahemmin juhlittu, olisi mukava aloittaa nyt meidän uudessa pikku perheessä tästä mukava perinne. Poikamme on vasta 2kk ikäinen, joten miehen identiteetti uutena isänä on vielä vähän hukassa. Isänpäiväylläri varmasti ilahduttaisi kovasti ja uuden roolin merkitys vahvistuisi entisestään! =)

 524. Minnae sanoo:

  Miehelleni isäinpäiväpakettiin :)

 525. JenniA sanoo:

  Miehen parranajokone hajosi juuri joten tämä olisi hänelle täydellinen isänpäivälahja! <3

 526. Piia sanoo:

  Oi miten kiva arvonta!! Omalle miehelle tietty tämän antaisin! :)

 527. Kaisu sanoo:

  Tämä menisi ehdottomasti miehelleni, joka on haaveillut kunnollisesta parranajovälineestä jo vuoden päivät :)

 528. aino sanoo:

  Siksi miksi minun mieheni ansaitsi tuon lahjaksi isänpäivänä: hän on täydellinen isä pienelle tytöllemme, rakastaa tyttömme äitiä (minua) ehdoitta ja mahdollistaa meille sen että voin olla tytön kanssa kotona kokonaisen kolmevuotta! Ja viimeisenä mutta ei vähäisempänä, hän ajaa partansa bigin oransseilla kertakäyttö terillä…iiik!!! :) jo olisi aika vaihtaa kunnon kapistukseen!

 529. Anna sanoo:

  Miehelleni. Tuleva isänpäivä on hänelle ensimmäinen isän roolissa ja mikä mukavampi lahja kuin uusi partakone. :)

 530. Nea sanoo:

  Omalle miehelleni antaisin tämän enemmän kuin mielelläni lahjaksi! :) Hänellä on vuodelta kivi ja keppi peräisin oleva partakone, joka vetelee viimeisiään eikä iho kestä normihöyliä. Varaa tällaiseen meillä ei todellakaan olisi, ei edes siihen normipartakoneeseen (mies opiskelee ja mä olen kotona meidän 3v ja 1v pikkuisten kanssa). Parhaat lahjat isäinpäivänä on tietysti ne lasten tekemät ihanat kortit, mutta olisi tosi kiva voida joskus antaa jotain ihan muutakin :)

  – Nea

 531. Marjo sanoo:

  Antaisin partakoneen lahjaksi isälleni! :) Opiskelijana oma talouteni on tiukalla ja olisi mahtava ilahduttaa isää hienolla lahjalla. Hän on avustanut minua paljon rahallisesti (omasta mielestäni jopa liikaa), joten hän on ehdottomasti ansainnut näin hienon kiitoksen tuestaan ja siitä, että on maailman paras isä!

 532. Siiri sanoo:

  Antaisin koneen iskälle. Se on maailman pihein ihminen ja käyttää vieläkin ensimmäistä parranajokonettaan (ainakin siltä se laite näyttää) :D

 533. Jj sanoo:

  Iskälle antaisin isänpäivälahjaksi. :)

 534. anni sanoo:

  Miehelle kyllä ehottomasti menisi! :) hän ko ei oo melkeen kolmenkymmenen ikävuotensa aikana omistanut yhtään sellaista. Olisi kyllä tosi mieluinen nii ei tarvis tapella höylien kanssa! Joululahjakin on vielä miettimättä joten tuo menisi takulla pukinkonttiin ja vastaanottajakin olis oikein tyytyväinen

 535. Janette sanoo:

  Omalle miehelle antaisin ehdottomasti nyt ensimmäisenä isänpäivänään. Hän käyttää edelleen teinivuosinaan vanhempiensa lahjaksi antamaa ikivanhaa partakonetta, ehkä olisi aika vaihtaa uudempaan :)

 536. Emmazh sanoo:

  Omalle miehelle menisi:)

 537. Reetta sanoo:

  Ehdottomasti isälle menisi lahjaksi! Joka ikinen vuosi isänpäivän kynnyksellä mietin pääni puhki mitä antaisin isälleni lahjaksi. Hän ei kuulemma ikinä tarvitse mitään ja sanoo ettei kannata häneen rahojaan tuhlata. Tosiaan kun aina ei satu sitä rahakaan olemaan (opiskelija kun olen), ja jollain haluaisi aina isäänsä ilahduttaa. Koulussa tullut askarreltua ihan tarpeeksi ja kotona onkin hyllyt täynnä lapsena tehtyjä lahjoja. Joka vuonna ainakin leivon jotain ja lahjaksi päätyy perinteisesti sukat tai jotain muuta sen tapaista, mutta tänä vuonna olisi hienoa ilahduttaa isää jollain hienolla ja partakone ajaisi asian just hyvin! Täytyy siis kokeilla onneaan ja osallistua :)

 538. nasu sanoo:

  Omaa isiä haluaisin muistaa uudella kunnollisella partakoneella, todella ansaittua luksusta isäinpäivälahjaksi! :)

 539. jenni. sanoo:

  antaisin todennäköisesti omalle isälleni, sillä avopuolisolla ei kauheesti naamakarvat kasva :D

 540. Anna sanoo:

  Miehelle antaisin isänpäivä lahjaks. Viime joulun tienoilla jo haaveili jostakin braunin partakoneesta, mutta en raaskinu ostaa kun oli niin hintava. Nyt antsaitsis palkinnon jo siitä että on toisen lapsen raskausajan ja synnytyksen jälkeen kestäny mun hormoonihuuruista kiukuttelua :D

 541. mirkku sanoo:

  Omalle partaiselle isäpapalleni tuon antaisin! Jopas hän tuolla sais partansa ajaettua useammin ;)

 542. Heidi sanoo:

  Miehelle antaisin isänpäivälahjaksi! :-) Sillä raukalla on tällä hetkellä joku vanha ja tosi surkea parranajokone, ehkä tulis vähän mukavampaa puuhaa tuosta parranajosta, kun ois kunnon kone..:D

 543. lorelei sanoo:

  kaikki mun miehen tuntevat tietää, että se tarvis tällasen… :D

 544. Ida sanoo:

  Antaisin sen isälleni:)

 545. SannaMari sanoo:

  Antaisin tämän omalle isälleni! :)

 546. Annie sanoo:

  Antaisin partakoneen rakkaalle miehelleni hänen ensimmäisenä isänpäivänään :).

 547. Minttu sanoo:

  Parranajokone olisi täydellinen lahja isälleni, jonka nykyinen kone on vähintäänkin antiikkinen. Mukana siis!

 548. essiiiw sanoo:

  Antaisin partakoneen isälleni, kun muuten on niin vaikea keksiä lahjaa! :)

 549. Heke sanoo:

  Antaisin partakoneen tulevalle aviomiehelleni (menemme maaliskuussa naimisiin!) :)

 550. Suski sanoo:

  Miehelleni eli lapseni isälle antaisin, hän olisi varmasti todella ilahtunut tästä. :)

 551. riinuli sanoo:

  Oi, mahtava arvonta! Rakkaalle miehelleni antaisin!

 552. Ninster sanoo:

  Isille tietty! Oma isäni asuu Kiinassa enkä usein häntä näe, joten lahjojakaan ei tule koskaan osteltua :( Tässäpä siis oiva mahdollisuus! :P

 553. hellu sanoo:

  Mies tarvitsee ehdottomasti uuden parranajokoneen! :)

 554. Carata sanoo:

  Miehelleni! Töissä murskalla ja kiroaa aina, kun jotkut koneet nyppii ja sit naama on verillä. Höyläileekin joskus, mut aina haaveilee näistä ”paremmista” koneista.
  Kahden lapsen isälle siis oiva lahja.

 555. innenni sanoo:

  Antaisin lahjan omalle isälle, koska nykyään tulee tosi harvoin nähtyä niin olis kiva muistaa jollain lahjalla ja itse olen niin huono keksimään mitään! :D

 556. Mila sanoo:

  Antaisin lahjan miehelleni, tulevalle maailman parhaalle isälle. Odotamme esikoistamme, laskettu aika on maaliskuussa, ja kaiken lapsen tuoman kiireen takia nopea kone olisi loistava tähän huusholliin! Ja onhan tuo nyt niin tyylikäskin, ettei menisi minullakaan hermo sen lojumiseen ympäri kylppäriä!

 557. Lahjaton sanoo:

  Koska mieheni on siitä onnellisessa asemassa että hänellä ei kasva parta( :D) antaisin partakoneen isälleni isänpäivälahjaksi. Olen surkea keksimään lahjoja ja lisäksi aina viime tingassa!

 558. Vinski sanoo:

  Omalle miehelleni antaisin! Hänen nykyinen partakoneensa on tosi ruma ja mua aina ärsyttää katsella sitä kuivumassa lavuaarin reunalla :D

 559. Moomin sanoo:

  Miehelleni antaisin! On ajanut partansa jo pitkään partaterillä, kun entinen partakone hajosi..Tarpeeseen tulisi todella! =)

 560. Emmi sanoo:

  Antaisin parranajokoneen miehelleni, lastemme isälle :)

 561. Liisa sanoo:

  Omalle aviomiehelleni menisi :) käyttöä löytyy! Voittaisipa joskus jotain!

 562. Siika sanoo:

  Veljeni nassu kaipaa tällaista aivan ehdottomasti :)

 563. :) sanoo:

  Miehelleni/lapseni isälle :)

 564. Salli sanoo:

  Ikiomalle kullalle, kahden pikkuvesselin ISÄlle <3

 565. muumi sanoo:

  Miehelleni – mitään muuta en ole vielä keksinyt ja tämä on hieno!

 566. Veera sanoo:

  Oij, isälle tietty tää menisi :D

 567. Camilla sanoo:

  Iskälle antaisin lahjaksi tämän! Oon tosi huono keksimään ja ostamaan lahjoja joten olis tosi ihana jos voittaisin iskälle tämmösen :)

 568. Sun sanoo:

  Joo meidän isille ehdottomasti tuollainen. Se onkin kuolannut uutta partakonetta jo iätajat :)

 569. Tia sanoo:

  Poikaystävälle :) hän on vanhalla koneella kituuttanut jo niin monta vuotta, että naaman iho kuoriutuu samalla. Ja kone johtoineen ei veisi enää tilaa peilikaapissa heh.

 570. Zannie sanoo:

  Meillä on 7 kuukautinen poika joten tämä on mieheni ensimmäinen isänpäivä. Haluaisin antaa hänelle lahjaksi jotain tarpeellista ja tuo parranajokone olisi aivan täydellinen lahja! :)

 571. Jonna S. sanoo:

  Ehdottomasti antaisin koneen lahjaksi isälleni! Hän on aina auttamassa meitä jos on tarvetta esim. Lasten hoidossa,hän on todella tärkeä myös lapsilleni ilman ukkia ei varmaan tulis välillä mistään mitään on kyllä semmonen pelastava enkeli! Olisi todella huikeeta antaa tommonen lahja hänelle isänpäivälahjaksi sillä tommosen hän on todella ansainnut! :)

 572. Suvisusanne sanoo:

  Oi että! Mäki oon niin kyllästyny siihen roikkuvaan kippurajohtoon, joka on aina tielläkin. Tällainen meillekin tarvittas! Avopuolisolle siis menisi. Hän on kanssa kituuttanu vanhalla jo ihan liian kauan.

 573. Anni sanoo:

  Ihanalle isille! Meidän perheeseen kuuluu minä, äiti ja isä, joten isälle on välillä aika haastavaa elää kahden naisen kannssa. Sehän nyt on selvää, että naisen ”pitäminen” on kallista puuhaa, ja isi on aina ajatellut meidän parasta ja ostanut meille kaiken tarpeellisen. Olisi siis ihanaa antaa lahja isälle, joka oikeasti panostaa naisiinsa, jotta isä saa olla se ketää saa ja me naiset se ketä antaa <3

 574. jenn19 sanoo:

  Moi! Antaisin tämän isälleni. Asun siskoni kanssa 600km päässä kotoa ja emme pääse isänpäiväksi kotiin joten haluaisimme jonkun super hyvän lahjan hänelle ”hyvittääksemme” sen ettemme pääse hänen päivänään kotiin. Olisin sydämmeni pohjasta asti kiitollinen tästä sillä tämä olisi niin täydellinen lahja jota emme luultavasti muuten pystyisi ostamaan ja isä on meille erittäin tärkeä. Hyvää syksyä ja joulun odotusta teille! :)

 575. Saana sanoo:

  Lahja menisi lasten isälle ja aviomiehelleni, ei ollakaan vielä lahjaa hankittu niin olisi hyvä jos onni suosisi meitä ;) Meillä tää talvi aina ”hankala” kun miehellä on isänpäivän lisäksi synttärit, nimipäivät ja tietenki joulu parin kuukauden sisällä joten lahjoja pitäisi keksiä kokoajan :D

 576. saana sanoo:

  antaisin tämän ihanalle isilleni, jos onnetar suosisi! en ole varma pääsenkö käymään kotona isänpäivänä, joten leipomisen ja ruuanlaittamisen sijasta voisin piristää rakasta iskää paketilla ja kortilla täältä toiselta puolen suomea :-) jee, isit on best!

 577. Eveliina sanoo:

  Mainiota! olenkin mietiskellyt isälle sopivaa lahjaa, tässä olisi täydellinen sellainen !ü toivottavasti arpaonni suosii!

 578. -sannas- sanoo:

  Tähän arvontaan on pakko osallistua. Ja toivottavasti onni suosisi, meinaan mieheni isänpäivälahja toive on juuri parranajokone. Eli miehelleni antaisin lastemme kanssa…. :)

 579. ainomariaa sanoo:

  Antaisin partakoneen omalle isälle <3

 580. Hanna-aa sanoo:

  Tuolle kihlatulleni sen antaisin :) Ei tarvitsis enää mun hiustenleikkuukoneella partaansa ajaa. :-D

 581. NBN sanoo:

  Partakone menisi miehelleni joka tohkeissaan kasvattaat Movember viikisiä, saisipa viikset heti joulukuussa pois:D

 582. Hemuli sanoo:

  Aviomiehelleni lahjaksi antaisin tuollaisen hienon partakoneen. :) Säästeliäänä miehenä hän on ajellut partansa jo vuoden päivät rikkinäisellä partakoneella, koska partakone ei vielä ole täysin toimimaton. :D

 583. Janika sanoo:

  poikaystävälle menisi, ei tarvitsisi kattoa käsihöylällä raavittua parran tynkää ;)

 584. Mymmyryy sanoo:

  Omalle isälleni. Hänellä meinaa aina se harmaa parta rehottaa ja sitten voivotellaan kun meidän pieni neiti siihen tarttuu innokkaasti kiinni :D Tuo lahja vähentäisi siis tehokkaasti kipua ;)

 585. nnora sanoo:

  kihlatulle varmastikin antaisin lahjaksi. :) säästäisin joulukuulle jolloin virallinen synttäripäivä olisi :) partakonetta kun ollaan kinuttu jo vähän aikaa :) tietysti myös omalle isälle isänpäivälahjaksi olisi tuo hyvä :)

 586. laula sanoo:

  Omalle isälle tuo olisi omiaan, vielä kun on kovin hankalaa sopivaa lahjaa keksiä. :)

 587. Henna sanoo:

  Haluaisin antaa parranajokoneen rakkaalle iskälleni lahjaksi, sillä hänellä itsellään, eikä liioin minulla olisi vara tämmöistä hienoutta hankkia. Isillä on huono parranajokone, samanlainen kikkurajohtoinen härveli, minkä kuvailit Otolla olleen.Toivottavasti arpaonni suosii ja saisin ilahduttaa iskää. Olisi varmasti tarpeellinen ja mieluinen lahja! :)

 588. rere sanoo:

  Omalle isälle, meillä on ollut hieman etäiset välit aina enkä ole koskaan hänelle lahjaa isänpäiväksi tai syntymäpäiväksi ostaa. Nyt kuitenkin kun läheinen sukulainen on saattohoidossa syövästä, oon saanut huomata että sen karskin ja tunteettoman perus suomalaismiehen kuoren alla on oikeasti herkkä ja lämmin sydän vaikkei sitä aina osaa näyttääkkään.
  Ajattelin että tänä isänpäivänä olisi aika korjata vihdoin monen vuoden rikkinäiset välit ja antaa lahja. :) Parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan.

 589. Enni sanoo:

  Antaisin koneen miehelleni syystä, että kärsin myös kiemuraisista johdoista&lojuvista likaisista partakoneista kylppärissä. Ja tuolla vehkeellä luulisi saavan yhden tyytyväisen parranajajan lisää ;) säästäisin ehkä synttärilahjaksi joulukuulle!

 590. Niina sanoo:

  Miehelleni antaisin isänpäivänä, joka on muuten hänen ensimmäisensä :)

 591. Ansku sanoo:

  Huippuhyvä arvonta! Tää menisi ehdottomasti miehelleni ja olisi kyllä enemmän kuin tarpeen. ;) Viime isäinpäivänä ostin partakoneen joka sitten olikin joku surkea kapistus..(tiedän näistä ilmeisesti yhtä paljon kuin sinäkin;) )

 592. emiliaemma sanoo:

  Poikaystävälle antaisin, sillä muutenkin olisi lahjasuunnitelmissa ostaa uus partakone ja toi ois aikasta hyvä! :)

 593. ällä sanoo:

  Avopuolisolle uuden partakoneen ehdottomasti antaisin, koska en tykkää nykyisen koneen jättämästä epäsiististä jäljestä! :)

 594. Jenniina sanoo:

  Omalle isälle antaisin :) sillä on ollut sama partakone jo monta kymmentä vuotta!

 595. Laura sanoo:

  Antaisin isille lahjaksi. :)

 596. insk sanoo:

  Rakkaalle avomiehelleni tuo olisi aivan mahtava isänpäivälahja, muutakaan en ole ehtinyt ajatella eikä rahaakaan siihen kauheasti olisi :( Ensimmäistä isänpäivää juhlitaan meillä pieni tytär sairaalassa, ja olisi tietenkin maailman paras isänpäivälahja saada kuulla, että tyttäremme voisi paremmin <3

 597. Lola21 sanoo:

  Antaisin partakoneen lahjaksi miehelleni. Meistä piti tulla vanhempia ensi maaliskuussa, mutta valitettavasti niin ei käynytkään… Haluaisin kuitenkin ihan jo pienen lapsemmekin muistoksi juhlistaa isänpäivää jotenkin, ja partakone olisi ihana lahja sitä varten.

 598. mari k sanoo:

  Mukana! Antaisin parranajokoneen miehelleni, joka kasvattaa n. 3viikkoa kerrallaan naamakarvojaan. Se sukiminen höylällä on niin tuskaista katseltavaa ja olisi ihanaa, jos mies pääsisi pienemmällä vaivalla kauneuden hoidossaan ;)

 599. Pilvi sanoo:

  Miehelle antaisin, on jo pidemmän aikaa puhunut, että pitäisi uusi parranajokone hankkia :) Meillähän on esikoinen masussa vielä mutta haluaisin myös tulevaa isää muistaa isänpäivänä <3 Jospa mun hyvä onni jatkuisi ;D

 600. tupu sanoo:

  mukana :) omalle kullalle antasin :) ois jo aika hankkia kunnon parranajokone

 601. Johku sanoo:

  Ehdottomasti antaisin tämän miehelleni, jonka parrankasvusta jaksan valittaa jatkuvasti, se on ihan uskomatonta kuinka nopeasti hänellä kasvaa parta! Ja lahjaakaan ei vielä ole hankittuna.. :)

 602. ida sanoo:

  Aviomiehelle ja tulevalle isälle antaisin! Laskettuaika mulla on 23.11, niin olis samalla siihen liittyen se lahja. Mies on myös ennestään 3-vuotiaan pojan isä. Olisi täydellinen lahja, niin ei tarvis katella ja kuunnella höylien kans tappelevaa miestä! :)

 603. Jenna sanoo:

  No nyt löyty isälle lahja! :) varmaan pakko käydä ostamassa, vaikkei tätä arvontaa voittaisikaan. Isälle kun on niin pirun vaikea keksiä lahjaa, sillä hän on niin kovin äijämäinen tyyppi, ettei mitkään tavalliset hemmottelutuotteet käy kyseeseen, eivätkä ostamani vaatteet päädy koskaan käyttöön tuolle mustia t-paitoja ja tavallisia farkkuja ikänsä käyttäneelle miehelle.

 604. Katri sanoo:

  Antaisin tämän ehdottomasti miehelleni!
  Juuri eilen hän minulle valitteli kuinka vanha ja huonossa kunnossa nykyinen parranajokone on. Ja äänikin mikä siitä kuuluu on aivan hirveä, latausaika järkyttävän pitkä ja ne rumat johdot :D
  Eli todella haluttu lahja olisi varmasti tämä kone :)

  En ole koskaan voittanut arvonnoista mitään mutta aina pitää jaksaa yrittää :)

 605. PeePee sanoo:

  Koneen saisi mieheni, ehdottomasti.

 606. Sannna sanoo:

  Omalle isälleni antaisin tämän todella mieluusti. Hänelle on vaikea keksiä lahjaa ja haluaisin muistaa häntä jollain tavalla, koska ei nähdä kovinkaan usein, muutamasti vuodessa. Tässä olisi huippu lahja.

 607. Niina sanoo:

  miehelle ehdottomasti tulis :)

 608. Pixiedust sanoo:

  No tietenki toi menis iskälle :) Sen partakone on aika kivikautinen ja kuulemma nyppiikin, mut ei oo varaa ostaa uutta niin toi ois aika mahtava iskänpäivälahja!

 609. Tiiamaria sanoo:

  Haluaisin muistaa partakoneella isääni olen niin monesti kuullut sitä valitusta kun isälläni on kuulemma niin kamala parta että jos hän haluaisi pitää sen täysin lyhyeenä hänen pitäisi ajaa se kaksikertaa päivässä! :D tunnen sympatiaa isääni kohtaan ja onnekkuuta siitä että olen tyttö enkä mies koska muuten olisin varmasti periny saman ongelman joten mielestäni isäni ansaitsisi tämän hienouden ! :)

 610. Henne sanoo:

  Hankkisin ton eräälle läheiselle ystävälleni, joka just valitteli yks päivä miten inhottavaa on höylällä ajaminen. Kyseessä on vielä alkuperältään ei-suomalainen kaveri, joten parran kasvukin on aika voimakasta :)

 611. Katri sanoo:

  Tämä olisi erittäin mieluinen lahja isälleni!

 612. Hael sanoo:

  Ihana olisi antaa tämä rakkaalle miehelleni, joka viime yönä sanoi sängyssä minulle: ”Haluaisin sanoa sinulle useammin, että rakastan sinua mutta kun se niin usein meinaa ruveta minua itkettämään.” Mieheni viettää myös tänä vuonna itse isänä ensimmäistä kertaa isänpäivää :)

 613. julia sanoo:

  Mikä arvonta ja millä hetkellä. Juuri oli avomiehen kanssa tuumaus tauko, että pitäisikö hänen vihdoin ostaa partakone. Partaa on jo siinä määrin ruvennut tupsahtamaan, ettei höylääminen enää riitä! Ja ei mieheni ei ole 16-v vaan rehellisesti 25v nuorimies! :DD eli siis ehottomasti mukana arvonnassa!

 614. vuokko1 sanoo:

  Antasin tuon lahjaksi isälleni :)

 615. Taru sanoo:

  Tämä olisi huippulahja miehelleni isänpäiväksi, hän kun joutuu välillä kaivelemaan esiin minun pinkkejä höyliä, kun naamakarvoitus päässyt liiaksi lisääntymään. :D Isänpäivälahjaa olen metsästänyt, mutta tuntuu että kaikki mikä olisi tarpeellista on hirmu kallista, eikä mitään halpaa ja turhaa roinaakaan viitsi ostaa :/

 616. anu sanoo:

  Aviopuoliso on jo vuosia etsiny täydellistä partakonetta.. olisiko se tämä? :)

 617. Jenni sanoo:

  Rakkaimmista rakkaimmalle isälleni antaisin lahjaksi, joka hyvin nopeaan tahtiin kasvavaa partaansa usein siistii. Toivottavasti arpaonni suosii, sillä enää en säiky parratonta isää, niinkuin joskus lähes 15 vuotta sitten tapahtui – isä oli ajanut partansa ja pelästyin että kuka vieras mies keittiössä, toki hetkessä huomasin että oma isähän se siinä. Hauska muisto, liittyen iskään ja partaan, jaksaa edelleen naurattaa.. :D

 618. Iina sanoo:

  Minun miehelleni ajattelin tällaista lahjaksi. Hänellä ikää jo yli 30v, mutta ei ole vieläkään saanut aikaiseksi partakonetta hankkia, kun ei osaa päättää millaisen haluaisi. Höylällä on aina partansa ajellut, joten hänelle tämä olisi varmastikin mieluisa lahja!

  -Iina

 619. prinsessapilvi sanoo:

  Avomiehelleni joululahjaksi, olisi aivan täydellinen!

 620. Nimetön sanoo:

  Omalle poikaystävälleni antaisin lahjaksi, välimatkaa 3000 km ja nähdään pari kertaa vuodessa. olisi ihana yllättää positiivisesti kerrankin <3

 621. isintyttö sanoo:

  Tietysti omalle isälle, joka asuu valitettavasti tällä hetkellä eri paikkakunnalla. Ilahtuisi varmasti, jos veisin sille tämmöisen kapistuksen mukanani isänpäivälahjaksi :) Eipä tarttis äidinkään enää katsella keittiön pöydällä lähes joka toinen päivä latautuvaa parranajokonetta ;)

 622. Nunnu sanoo:

  Avomiehelleni antaisin lahjaksi :) Pitkän aikaa olen miettinyt tuommoista lahjaksi, mutta rahatilanne ei salli sitä. Uusia teriä saa nii tiuhaan tahtiin ostella normaaliin höylään niin jospa tämmöinen helpottaisi :)

 623. ennna sanoo:

  voi juku kone ei kirjoittanut viestiini nimimerkkiä! :( en kai siis päässyt mukaan arvontaan.. mutta yritetään kuitenkin

  ”1.11.2013 klo 18.22 Nimetön sanoi:

  Omalle poikaystävälleni antaisin lahjaksi, välimatkaa 3000 km ja nähdään pari kertaa vuodessa. olisi ihana yllättää positiivisesti kerrankin <3"

 624. sitruunasooda sanoo:

  Voi kun voittaisin parranajokoneen rakkaalle muffalleni! Isoisä on aina ollut auttamassa mua kaikessa ja maailman hyväkuntoisin vanhus, mutta nyt on yhtäkkiä alkanut sairastella. Olisi ihana ilahduttaa tänä isänpäivänä erityisesti! :)

 625. piia sanoo:

  Mukana! Tämä menisi omalle miehelle.

 626. Lilli sanoo:

  Omalle miehelle tämä menisi, jos sitten vaikka tulisi parransänkikin hoideltua pois vähän useammin…. :D

 627. Piukku sanoo:

  Ehdottomasti tulevalle aviomiehelleni, sillä hääsäästämisen vuoksi mihinkään ylimääräiseen ei ole rahaa, ja hänellä on joulukuussa sekä synttärit että jouluaatto :P

 628. Jelena:-) sanoo:

  Ehdottomasti veisin iskälle lahjaksi, jos arpaonni osuisi kohdalleni :-)

 629. Vilma sanoo:

  Antaisin miehelleni lahjaksi!

 630. Jattask sanoo:

  Antaisin tämän parranajo koneen mun papalle, joka on hoitanut mua koko mun lapsuuden kun vanhemmat ei olleet koskaan kotona.. Tämä olisi oikeasti lahja ja tavara jota pappa tarvitsee. Hän ajaa edelleen partansa vanhoilla rautahöylillä ja hänen poskensa ovat usein ruvilla, koska höylät ovat niin huonoja :( Koska hänen eläkkeensä on niin pieni, hänellä ei ole kovinkaan paljon ylimääräistä rahaa ! Kaikki se raha mikä papalla on aikoinaan kulunut minun hyvinvointiin on ollut iso summa hänen elämässään ja olisi ihanaa saada antaa papalle kerrankin joku ihan kunnon lahja, sillä hän on tärkeä minulle ♥

 631. Ippep sanoo:

  Antaisin lahjaksi ihanalle kihlatulleni, josta on tulossa ensi vuonna isi!<3 ilahtuisi varmasti tällaisesta ylläristä (:

 632. hhansbe sanoo:

  Iskälle ehottomasti antaisin isänpäivälahjaksi:)

 633. Saaara sanoo:

  Miehelle menisi :)

 634. henna sanoo:

  Isillehän tuo menisi :)

 635. Kaisa sanoo:

  Antaisin parranajokoneen poikaystävälleni joululahjaksi, sillä hän ei sellaista tällä hetkellä omista :)

 636. niimu sanoo:

  Antaisin tämän poikaystävälleni ikivanhan parranajokoneen tilalle :) aiheuttaisi varmaan samanlaisen reaktion kuin Otolla :)

 637. Rosa sanoo:

  Antaisin tuon vempeleen miehelleni, koska lyhyt parransänki raapii poskeani ikävästi lähikontaktissa ;)

 638. lauram sanoo:

  Ehdottomasti yksinäinen vaarini saisi tämän lahjan! :)

 639. amelie sanoo:

  Rakkaalle iskälleni antaisin partakoneen :) mulla on huippu isi<3

 640. Sanna sanoo:

  Miehelleni antaisin lahjaksi:)

 641. Tiina sanoo:

  Rakkaalle isälle antaisin, olis kyllä ihan loistava lahja! :)

 642. Niina sanoo:

  Antaisin tämän avomiehelleni ja tulevan lapsemme isälle!:) Muutimme juuri tällä viikolla ensimmäiseen yhteiseen kotiin ja odotan ensimmäistä yhteistä lastamme. Mietinkin, että pitäisikö häntä muistaa jo nyt ”ensimmäisenä” isänpäivänä jotenkin, vaikka la onkin vasta helmikuun lopulla. Eiköhän tällä olisi käyttöä tulevalle isälle ;)

 643. Hrh sanoo:

  Antaisin tämän miehelleni, kahdeksankuukautisen tyttäremme isälle hänen ensimmäisenä isänpäivänään. :)

 644. Lila sanoo:

  Hei huippu arvonta! Mä antaisin tän miehelle isänpäivänä :) onpas muuten virkistävää vaihtelua, että miehillekin on joskus tarjolla tällaisia. Tosi kiva juttu!

 645. PHIIL sanoo:

  Oi! Mä antaisin tämän miehelleni ehdottomasti! Edelleen (8v:n jälkeenkin?) mennään surkealla partakoneella, minkä uusiminen kuitenkin aina merkkipäivien tienoilla tulee mieleeni miettiessäni lahjaideoita. Mutta mielestäni tavallinen partakone on liian tylsä lahja ja normaalissa arjessa uutta ei ole vain saatu ostettua! Tässä olis kuitenkin paljon enemmän sitä jotakin ja lahja olis kyllä mieheni mieleen satavarmasti (ja visuaalisesti myös minunkin;)).

 646. AnnaHy sanoo:

  Antaisin koneen lahjaksi miehelleni, lasteni isälle. Hän on jo monta vuotta toivonut kunnon partakonetta, mutta aina tulee muuta pakollista menoa joten rahat eivät riitä kunnon koneeseen.

 647. Nepa sanoo:

  Antaisin koneen pikkuveljelleni! Hänellä parta kasvaa, mut raukka ajaa höylillä ku ei oo konetta :(

 648. Katriina sanoo:

  Hieno ja kätevän kuuloinen parranajokone! Antaisin sen tulevalle aviomiehelleni (Helmikuussa naimisiin) isänpäivälahjaksi :) Meillä on 4kk poika.

 649. Iris sanoo:

  Miehelleni ehdottomasti antaisin. :-)

 650. Henna sanoo:

  Arvonnassa mukana. Omalle miehelleni antaisin. :)

 651. Riikka sanoo:

  Tämä parranajokone olis ihan supermegahuippu täydellinen lahja miun papalle! c:

 652. js sanoo:

  Miehelleni antaisin!!:)

 653. sahrami sanoo:

  miehelleni ehdottomasti:)

 654. helena sanoo:

  Miehelleni tän soisin ku on sellanen partasuti … :D

 655. Titti sanoo:

  Nyt oli pakko osallistua arvontaan, tämä tulisi todellakin tarpeen! :D miehelle tietenkin…

 656. Terhi sanoo:

  Miehelleni antaisin tuon isänpäivälahjaksi, nykyinen kone kun on rippilahja 10 vuoden takaa :)

 657. Mona sanoo:

  Poikaystävälle, hällä alkoi movember niin pitäisi saada karvat äkkiä pois naamasta!

 658. Noora sanoo:

  Tää lähtis papalle isänpäivälahjaksi. :)

 659. Llla sanoo:

  Kyllä sen tuo karvainen miehekkeeni ansaitsisi! :)

 660. Elina M sanoo:

  Poikaystävälle antaisin:)!

 661. Laauuraa sanoo:

  Moikkamoi! Partakone lähtisi avomiehelleni joko joulu-tai syntymäpäivälahjaksi. Hän on kovasti pyydellyt partakonetta joululahjaksi, mutta olisi ihana yllättää hänet jo syntymäpäivänä 24.11 :) Tuo partakone vaikuttaa vielä todella hyvältä ja Oton arviointiin luotan, että varmasti tulisi käyttöön, sillä enhän minäkään noista mitään ymmärrä :’D Ihanaa talven jatkoa Iina ja koko perhe <3

 662. Elli sanoo:

  Antaisin partakoneen miehelleni, joka on aivan ihana isä kahdelle lapsellemme! <3

 663. Sartsa sanoo:

  Isälleni antaisin isänpäivälahjaksi, sillä tällä hetkellä hänen parranajokoneensa on lähinnä parranajokoneiden lada-mallia.. :p

 664. miramiraaaa sanoo:

  Toi menis miehelleni, hän hajotti kuukausi sitten omansa eli tulisi tarpeeseen :)

 665. Eve sanoo:

  Isukille antaisin. Hän kun on vanhan kannan miehiä ja ei osta mitään uutta, ennen kuin vanha on rikki.. Eli ajovehkeet on just niin vanhat, että se näkyy tuloksessa, mutta kun ei voi ostaa uutta kun vanha vielä toimii :)

 666. Leena sanoo:

  Mieheni saisi uuden koneen ja tää mamma ois enemmän kuin tyytyväinen, kun johdot jäis vihdoin vessassa historiaan :D

 667. miraana sanoo:

  Lyhyesti ja ytimekkäästi: miehelleni menisi. :D

 668. Jennahan sanoo:

  Omalle miehelleni isänpäivälahjaksi ! :)

 669. Viivi sanoo:

  Huh miten paljon kommentteja! Mutta osallistun silti, tuoreelle aviomiehelleni lahjaksi antaisin!

 670. Katri sanoo:

  Miehelleni tämän antaisimme meidän tyttäremme kanssa, hän olisi varmasti todella onnellinen jos tämän hänelle voittaisimme sillä meidän taloudellinen tilanteemme on niin tiukka ollut viimeisen vuoden ajan ja tulee olemaan vielä jonkun aikaa että meillä ei ole varaa haaveillakaan tällaisesta. <3

 671. Johanna sanoo:

  Antaisin tämän miehelleni ensimmäiseksi isänpäivä lahjaksi :) <3

 672. hmaria sanoo:

  Meidän perheessä vietetään ensimmäistä kertaa isänpäivää, joten lahjan saisi uunituore iskä! :) <3

 673. nenna sanoo:

  Moikka,

  Rakkaalle miehelleni ja lapseni isälle antaisin tämän lahjaksi.

  Terv.Nenna

 674. Jensku sanoo:

  Aikas paljon kommentteja, mutta yrittänyttä ei laiteta! Miehelleni ja lasten isälle lahjaksi kiitos :)

 675. Muksis sanoo:

  Rakkaalle miehelle menisi.. Meidän kylppärissä on shavereita pitkin poikin (myös omia, tunnustan).. Tällainen olisi melkoisen tervetullut! :)

 676. Ansku sanoo:

  Meidänkin perheen partamies-iskä tarttis tollaisen! :)

 677. Salla sanoo:

  Antaisin koneen miehelle, hänellä kun on se verran vauhdikasta tuo karvan kasvu että kaaos (sekä karva- että johto-..) on kylppärissä päivittäistä.. Olisi aika mukava lahja, samalla helpottaisi omiakin hermoja. ;)

 678. Dee sanoo:

  Voi Luoja että mun mies tarvitsisi tälläisen! :D Hällä kasvaa parta ja viikset todella hölmön näköisesti (kaikella rakkaudella <3) pieninä "tupsuina" ja on maailman laiskin ajelemaan naamakarvojansa… Höylääminen tuntuu kuulemma inhottavalta mutta hän ei halua ostaa kunnon laitetta kun "eihän mulla tää parta ees oikeen kasva", joo eipä… :P Tämä olisi siis täydellinen lahja miehelleni (ja mun silmälle ;) ).

 679. krista sanoo:

  Miehelleni :) Olis melkeen kolmekymppisen jo aikakin oppia, että kunnon koneella saa hyvää jälkeä aikaan eikä se ”revi” :D

 680. Johanna sanoo:

  Oi vitsi! Isälle lähtisi tämä parranajokone lahjaksi :)

 681. Johanna /nxmo sanoo:

  Maailman parhaalle isälle, eli minun iskälle.. :-)

 682. Perita sanoo:

  Meitsin isä on semmonen, että tavaran pitää hajoa ihan palasiksi ennen kun uuden harkinta on mahdollista. Iskän nykynen partakone on noin 8 vuotta vanha. Mä muistan kun menin mukaan sitä ostaamaan ja mulla oli tosiaan ikää 10 tollon. Eli olis kiva nyt näin isänpäivälahjaks antaa ihan uusi yksilö ja kun ite opiskelijana ei ole mahdollisuutta ostaa tuota. Isäkin olis ilonen kun ollaan sovittu että mun isänpäivälahjat ja muut vastaavat on aina semmosia mitä hän tarvii.

 683. riiu sanoo:

  Antaisin koneen itseasiassa parhaalle ystävälleni eli kummityttöni äidille, jotta se vois antaa sen miehelleen isänpäivälahjaks :) sen verran tärkeä tämä koko perhe minulle on!

 684. Monna sanoo:

  Pikkumies Lenni antaisi tämän mielellään isille ensimmäisenä isänpäivälahjanaan :)

 685. VILMU sanoo:

  Antaisin iskälle mutta luultavasti joululahjaks! Sillä on aina niin ruma sänki enkä oo koskaan ostanu sille mitään kunnollista lahjaa, niin tää olis aika täydellinen :)

 686. jenni sanoo:

  antaisin iskälle :)

 687. Hepuli sanoo:

  Ihanalle parrakkaalle miehelleni :)

 688. Nepi sanoo:

  Miehelleni <3 joka viettää kolmatta isäinpäivää! :)

 689. Jossu sanoo:

  Mieheni tarvitsisi koneen, nyt meillä vain höyläillään kilpaa. On jo vihjailevasti puhunutkin uuden hankkimisesta. ;)

 690. rraass sanoo:

  Antaisin lahjan meidän maailman parhaalle isille, joka on jo 2 vuotta huolehtinut lapsestani kuin omastaan ja ollut hänelle ainoa ja hyvä isi. Vatsassani kasvaa myös iskän oma pikkutyyppi jota hän myös odottaa innolla. :)

 691. Pauliina_ sanoo:

  Antaisin tuon vekottimen lahjaksi poikani isälle, entiselle avopuolisolleni. Erosimme hiljattain ja olen aika yllättynyt ja ylpeä hänestä (ja meistä), kuinka hyvin olemme saaneet hoidettua poikaamme liittyvät asiat yhdessä. Lahja toimisi isänpäivälahjan lisäksi samalla myös pelkkää kiitos-sanaa suurempana kiitoksena hänelle hyvänä exänä olemisesta :)

 692. Emppuli sanoo:

  Antaisin ton mun miehelle joka niin ansaitsisi jotain tommosta luksusta meidän arkeen! Hän on niin ihanan huomaavainen ja ajattelee aina muita ennen itseään, että kun kysyin häneltä vihjaillen hänen jäädessä nyt töistään lomautetuksi että mikä olisi ihanin isänpäivälahja, sanoi hän ettei tarvitse mitään kun hänellä on minut ja meidän ihana poika <3 Ja tämä on hänen ensimmäinen isänpäivänsä :)

 693. Lindu sanoo:

  Antaisin tuon minun isälleni, joka on nyt tukenut minua enemmän kuin koskaan kun saamme ensimmäisen lapsemme kuukauden päästä ja hän on ollut todella paljon avuksi ja erittäin huomaavainen niinpä olisi ihanaa antaa hänelle kerrankin upea lahja ja näyttää kuinka kiitollinen olen hänelle siistä kuinka ihana isä hän on :)

 694. Siniasdf sanoo:

  Antaisin iskälle tän ! Sille on niin hankala ostaa lahjaa mut uus partakoneen varmasti tulis tarpeeseen :) ja tietenkin maailman ihanimmalle isille haluan antaa parhaimman lahjan :)

 695. innuu sanoo:

  Olisi ihanaa antaa tämä lahjaksi avomiehelleni joka on remontoinut kotiamme ensimmäisen raskauteni ja nyt tämän toisen raskauden, eli joulukuuhun mennessä hänkin on kahden lapsen isä. Säästäisihän tuommoinen kunnon kone aikaakin kun ei tarvitsis taistella niitten höylien kanssa. Hän ois tämän ansainnut :)

 696. Voi kun kerran jotakin voittaisikin sanoo:

  Miehelleni mä tän antaisin. Olisi huippu lahja ekaa isänpäiväänsä viettävälle isille :) ja ei sillä oikeen koskaan kunnollista parranajo-konetta oo ollutkaan.

 697. annie sanoo:

  Antaisin parranajokoneen avopuolisolleni! :) Ehkä tälle löytyisi kovaakin käyttöä Movemberin loppumisen jälkeen ;)

 698. Heidi Isosalo sanoo:

  Antaisin partakoneen lahjaksi miehelleni ja lasteni isälle! <3

 699. MariaN sanoo:

  Koska mies viimein päivitti oman koneensa tälle vuosituhannelle, antaisin tämän appiukolle lahjaksi :). Hän on auttanut meitä remonttihommissa koko vuoden, eikä ikinä raaskisi ostaa näin hienoa konetta itselleen.

 700. ahle sanoo:

  Antaisin lahjaksi omalle isälle, joka ajelee partaansa hirveällä, sähköturvallisesti vaarallisella perintöhirvityksellä.

 701. Heidi sanoo:

  Miehelleni antaisin :) Höylällä ajaminen on erittäin aikaa vievää joten olisi kiva yllättää uudella koneella :)

 702. aama sanoo:

  Antaisin omalle iskälle tämän :)

 703. MelinaK sanoo:

  Antaisin tämän ihanalle isälleni! Tuo voisi piristää häntä rankkojen parin vuoden jälkeen! Isäni on ollut kahden vuoden sisällä kuudessa eri työpaikassa, muutama oli huijausta ja isä menetti rahaa, lopuissa isä on erotettu koeajan jälkeen, ei sen takia että hän olisi huono, päinvastoin. Isä sai usein kuukauden parhaitten työntekijöiden bonuksia, mutta yrityksillä ei ollut varaa pitää häntä siellä. Tämä isän työttömyys aina aika-ajoin on ollut raastavaa 7hengen lapsiperheelle :(
  Olisi kiva yllättää isä muullakin kuin kortilla, tällaisilla opiskelijabudjeteilla ei tuollaisia lahjoja saa ostettua!

 704. AnnaMaria sanoo:

  Lahja menisi ehdottomasti miehelleni, joka viettää ensimmäistä isänpäiväänsä. Tuo olisi kyllä aivan loistava lahja, sillä mieheni ei ole vielä löytänyt sitä itselleen täydellistä parranajokonetta, mutta ehkä tässä olisi sitä jotain… (Ja toisekseen lahjojen keksiminen on tosi vaikeaa miehelle jonka kanssa on ollut yhdessä jo yli kuusi vuotta…:D)

 705. Karri sanoo:

  Lahja menisi avokille ehdottomasti! Häh vihaa höyliä ja minä vihaan, että niitä höyliä ripotellaan pitkin kylpyhuonetta. :D

 706. Jenny sanoo:

  Antaisin tän ihan ehottomasti miehelleni, olis täydellinen ylläri!

 707. mansikka sanoo:

  Antaisin tuon isänpäivälahjaksi isoveljelleni. Hänellä ei ole lapsia mutta hän on todella lapsirakas ja tiedän hänen suurimpana haaveena olevan oma lapsi ja isäksi tuleminen. Olisi mahtavaa päästä ilahduttamaan häntä, hän on minulle niin uskomattoman rakas <3

 708. Masa sanoo:

  Eiköhän se tuolle avokille menisi. :)

 709. niika sanoo:

  Miehelle antaisin lahjaksi tuon partakoneen, koska se on ihan hullu parta ja viiksifriikki. :D Saattaa viettää peilin edessä useamman tunnin muotoilemassa viiksia tms. :D Niin ja vanhasta koneesta on latausjohto hukassa, eikä sitä uutta ole koskaan tullut ostettua.

 710. Sat- sanoo:

  Isää ei ole, mutta poikaystävä varmasti ilahtuisi tuollaisesta kapistuksesta :)

 711. MamaWendai sanoo:

  Miehelleni ♥

 712. Hanna sanoo:

  Papalleni antaisin. :)

 713. iinez sanoo:

  Avomiehelleni <3

 714. Hanne sanoo:

  Miehelle antaisin koneen.

 715. Parrakas poikaystäväni ja avokkini ansaitsisi tämän mahtituotteen! :)

 716. Ellu sanoo:

  Rakkaanlle isälle <3

 717. Elsi sanoo:

  Eikä! Viime jouluna ostin puolisolleni partakoneen lahjaksi ja olin tyytyväinen, koska siinä oli pitkä takuu. Mieheni on nimittäin haka hajoittamaan kaiken mihin koskee :) Sitten se (ylläripylläri) meni rikki parin kuukauden käytön jälkeen ja vein sen takuuhuoltoon niin SE EI MENNY TAKUUSEEN! Oli kuulemma ’selvästi kolahtanut johonkin’.. ’:/ Pikkasen ärsytti.. Tää on kyllä rakkautta ensi silmäyksellä! En olisi ikinä voinut kuvitella innostuvani näin paljon partakoneesta! :D Eli puoliso saisi tämän lahjaksi jos onni suosii!

 718. Nella sanoo:

  Omalle isille tietysti<3 hää ajelee vanhalla romulla partaa kun ei ole varaa ostaa uutta:(

 719. metukka sanoo:

  Lyhyt ja ytimekäs, isi <3

 720. Anyyh sanoo:

  Tää menisi ehdottomasti miehelleni, koska hän on uutta konetta havitellut jo pitkään :)

 721. aadu sanoo:

  Antaisin isänpäivälähjaksi avopuolisolle :)

 722. tiituliisa sanoo:

  ostin viime isänpäivä lahjaksi miehelleni partakoneen, jonka luulin olevan hyvä. valitettavasti heti ensimmäisellä kerralla se repi haavoja hänen kasvoihin ja kone jäi käyttämättä.
  nyt olisi ihana paikata tämä asia tulevana isänpäivänä upouudella koneella, joka ei aiheuta ikäviä jälkiä ihan komeisiin kasvoihin ;))
  Lisäksi isänpäivälle on myös meidän perheessä uusi merkitys,kun parikuukautta sitten syntyi ensimmäinen yhteinen poikamme <3
  joten mukana arvonassa :)

 723. Tiia&Joonatan sanoo:

  Mä antaisin tämän mun 65v ukilleni, joka on jo monta vuotta ollut ostamassa parranajokonetta muttei ole raaskinut. Olen tänä vuonna suunnitellutkin ostavani hälle parranajokoneen lahjaksi. Tämä olisi kyllä tosi mahtava ja ukki ilahtuisi ihan hirmusti!

 724. Maya sanoo:

  Tää menis lahjaksi mun ihanalle miehelle ja lapseni isälle!! Olis kyllä niin huippua antaa tollanen lahjaksi isänpäivänä. Yllätys olisi taatusti mieluinen:) Voi kunpa me voitettais!!

 725. Eenmi sanoo:

  Aikoinaan pidin luvattomasti kotibileet ja mun ihanat ystävät päätti sheivata mun iskän partakoneella omia karvoituksiaan ja samalla rikko sen partakoneen. Iskä muistuttaa aina vähänväliä että olisin velvollinen ostamaan uuden, tässähän olis mahdollisuus antaa vähän hienompi kone isille :)

 726. Miiska sanoo:

  Kyllähän tämmöinen oli tervetullut lahja lasteni isälle :)

 727. Sandy sanoo:

  Lahjan antaisin ehdottomasti rakkaalle miehelleni, joka on niin paras mies ja isä 2-vuotiaalle lapsellemme! <3

 728. jomenna sanoo:

  Ehdottomasti omalle isille menisi. Isi on luvannut auttaa mua kaikessa, niin taloudellisesti kuin muutenkin, ainakin niin kauan kuin opiskelen. Noh, olen 23-vuotias ja vielä olisi koulua n. 4 vuotta ainakin jäljellä… Olen saanut aina kaiken mitä olen tarvinnut, pystyn elämään omassa asunnossani isin avulla, ei mulla koskaan olisi varaa tämmöseen itse opiskelijana. Olen todella etuoikeutettu, kun mulla on mahdollisuus elää elämääni ilman kädestä suuhun -meininkiä. Ja tämä ei siis oo mitään leijumista, halusin vaan kertoa kuinka ihana isi mulla on. Eikä mulla ole koskaan ollut varaa antaa isille mitään kivaa takasin, koska oon ollut opiskelija koko ikäni. Silti hän ei raaski ostaa itselleen mitään, haluaa varmistaa että on rahaa jos me lapset tarvitaan jotain..
  Haluaisin niin antaa isille jotain kiitosta, muutakin kuin sanoja, kerrankin kun olen itse häneltä saanut niin paljon apuja.

 729. Elou sanoo:

  Avomieheni ja minä vingumme molemmat partakoneen puutetta tässä taloudessa: hän inhoaa höyliä, mie kutittavan ja raapivan viiksisuun pussailua. Hän myös täytti viikko sitten 20, joten lahjan voisi antaa myöhäiseksi synttäriyllätykseksi, unohtamatta sitä jännähepulointia, jonka laitteen surina taatusti saisi kahdessa kissanpennussamme aikaan…

 730. Mirkkuliini sanoo:

  Miehellä on toinen isänpäivä tänä vuonna ja soisin hänelle siksi laatulahjan budjetin pienuudesta huolimatta, että viime vuonna jäi käytännössä lahjomatta isiä kokonaan. Oli kaikenlaisia rahanreikiä muutenkin ja sovittiin vain ettei nyt sitten lahjoja osteta. Meilläkin mies ajaa naamavärkkinsä tukanleikkukoneella, kuten jonkun muunkin siippa kuului tekevän (kiva että sielunkumppaneita löytyy). Ei kuulemma vanha parrasajokone aja kunnolla, sattuu ja nipistelee ja äijän naama on ajon jälkeen aina ihan punalaikullinen. No, tukanleikkuukoneella tosiaan jää aina sänki ja jääräpää kun on, ei suostu uutta tässä rahatilanteessa hankkimaa. Siksipä ottaisin riemusta kiljuen voiton vastaan, jospa vain onnetar olisi suosiollinen.

 731. Azlak sanoo:

  Isälle menisi pakettiin, onpa opiskelijan rahoista jäänyt vähän vähille no isänpäivälahjat viime vuosina.

 732. kata sanoo:

  Miehelle antaisin tuon partakoneen! Tulisi erittäin tarpeeseen, tuo entinen alkaa olla jo aikansa elänyt!

 733. Piu sanoo:

  Avokille antaisin lahjaksi, olisi kerrankin hänellä oikeasti laadukas kone :)

 734. Janita sanoo:

  Isälle menisi tuo lahja!

 735. ssussuu sanoo:

  Poikaystävälle, joka juuri eilen kauhistele kuinka kalliita partahöylän terät ovat!=D Ei tarvitsis ostaa sitten niitä teriä kun saisi tuollaisen hienon partakoneen! ;-)

 736. Norppa sanoo:

  Ensin mietin, että tuohan olisi ihana lahja miehelleni, kun olen sellaista aikaisemminkin hänelle miettinyt.. Mutta!
  Sitten tuli mieleeni meidän iskä, joka ihan oikeasti tarvitsisi partakonetta.
  Iskä kun luottaa vielä ja aina vaan niihin iänikuiseen höyliin. Olisipa sitten kuinka monta haavaa naamassa wc-paperilla höystettynä :D
  Muutenkin selkäleikkauksesta toipuva -10kg laihtunut ukko sänkiparrassaan, alkaa olla jo nuhjuinen ilmestys. Tässäpä siis ois oiva lahja!

 737. Pamela sanoo:

  Miehelleni menisi tuo lahja. Meni juuri vahna parranajokone rikki niin tuo olisi aivan täydellinen isänpäivä lahja.Ja ihan senkin vuoksi että on hänelle ensimmäinen isänpäivä ;)

 738. Made sanoo:

  Kyllähän se rakkaalle aviomiehelle menisi :)

 739. Ella sanoo:

  Antaisin tuon isälle lahjaksi :) Ilahtuisi varmasti!

 740. Jonna sanoo:

  Poikaystävälleni tulisi tämä joululahjaksi kun opiskelijana ei olisi varaa itse ostaa hänelle! Aina valittelee parranajon vaikeutta ja saa haavoja helposti kasvoihinsa kun on niin kärsimätön :) Tämä parranajokone tuntuu olevan helppokäyttöinen! :)

 741. inne sanoo:

  Antaisin paketin lahjaksi isälleni. :) Olen saanut häneltä viime aikoina niin paljon apua ja tukea, että tänä isänpäivänä olen päättänyt yllättää hänet pitkästä aikaa kunnolla. Opiskelijana minulla ei ole kuitenkaan mahdollisuutta ostaa mitään kummoista, joten isänpäivän lähestyminen on aiheuttanut pientä stressiä… Olisikin mahtavaa voittaa tällainen paketti jolla yllättäisin hänet varmasti. :)

 742. Ida sanoo:

  Antaisin poikaystävälleni, sillä minulla on opiskelijana harvoin rahaa ostaa ylimääräisiä ”justbecause”-lahjoja !

 743. Peace sanoo:

  Minäkin ukolle tämmöistä havittelen, voisi vanhan heittää menemään lopultakin

 744. Heyni sanoo:

  Mä antaisin tän varmaan vaarille, koska en ainakaan vielä oo mitään muutakaan isänpäivälahjaa hälle keksiny :)

 745. karvanaama sanoo:

  Avopuolisolle menis, vaikka se onkin isukki toistaiseks vaan meidän hauvalle :D Nykyinen parranajokone aiheuttaa vaan lähinnä kirosanoja kylppärissä, joten uusi on todellakin paikoillaan!

 746. nnniina sanoo:

  Koneen antaisin ehdottomasti miehelleni, konetta kun häneltä ei löydy, lähtisi movemberit pikapuoliin koneen saavuttua! :D

 747. iiduska sanoo:

  Antaisin tuon lahjaksi miehelleni, joka on jo pidemmän aikaa (ja kaikkien merkki- ja lahjojenostopäivien yhteydessä) yrittänyt vihjailla tarvitsevansa uuden parranajokoneen. Huonona vaimona en sitä tietenkään ole vieläkään saanut hänelle ostettua :D tässäpä siis oiva tilaisuus yllättää rakkaani iloisesti <3

 748. moimoi sanoo:

  vaikkapas veljelle antasin.=P

 749. Jennis sanoo:

  Parranajokoneen haluaisin antaa maailman parhaimmalle isälleni lahjaksi, miehille on niin vaikea ostaa lahjoja ja näin opiskelijana eivät omat varani kyseiseen koneeseen riittäisi :)

 750. sara sanoo:

  Poikaystävälle synttäri- ja joululahjaksi, hän ei anna mun ostaa hänelle mitään mutta haluan kuitenkin jonkun lahjan hänelle antaa, ja hän olisi enemmän kuin tyytyväinen jos hän saisi uuden parranajokoneen eikä multa menis satoja euroja siihen :)

 751. kinuskidonitsi sanoo:

  Olen yksinhuoltaja ja läsnäolevaa biologista isää tyttärelläni ei ole.. Eli isänpäivä on meille juhlana hiukan haikeakin..
  Jos voittaisin, antaisin tämän lahjaksi miehelle jonka kanssa olen seurustellut nyt noin puolen vuoden ajan ja joka on toiminut maailman parhaana miehen mallina tyttärelleni ja poikaystävänä minulle.
  (Kaikki näyttää hyvältä ja toivottavasti oltaisiin joskus vieläkin enemmän…;) ) Tämä olisi ihana yllätys! <3

 752. -AuRinKo- sanoo:

  Haluaisin lahjoittaa tämän omalle aviomiehelleni, joka on maailman paras isi meidän tytölle. :)

 753. tiiti66 sanoo:

  Aviomiehelle antaisin lahjana. Ehkä ansaitsee, ehkä ei, joskus tuntuu ettei, mutta kiistatta ainakin tarvitsee.

 754. Köyhä, mutta onnelinen sanoo:

  Meillä hrvemmin ostetaan nykyään aikuisille lahjoja, mutta kuulin vähän vihjeitä että itse olisin saamassa jonkun kivan synttärilahjan, niin tuollainen olisi täydellinen miehelle isänpäiväksi, nämä kaksi juhlaa osuu melkein päällekkäin, mutta rahatilanne ei oikein sovi nyt mihinkään isoon lahjaan… :(

 755. aaaattol-- sanoo:

  rakkaalle miehelleni menisi, ois kyllä ilahduttava lahja ensimmäisen isänpäivän kunniaksi :)

 756. satuli- sanoo:

  voi sulla on näitä ihania arvontoja! :) pakko kokeilla onnea..lahjan antaisin rakkaalle avomiehelleni..hänen tällähetkellä käytössä oleva kun alkaa olemaan jo muutaman vuoden vanha ja taitaapa siinä joku osa olla rikkikin kovan käytön takia. :D

 757. Suspaus sanoo:

  Kyllä se tuolla meidän nappulan isälle eli omalle rakkaallee miehelleni päätyisi :)

 758. Miia sanoo:

  Isä olisi kyllä todella uuden parranajokoneen tarpeessa! Mitä mainion lahja hänelle:)

 759. Anna sanoo:

  Isälleni sen tietenkin antaisin. Täydellinen isänpäivälahja. :)

 760. Napanteri sanoo:

  No maailman parhaalle miehelleni, lastemme isälle tietysti ♥♥♥

 761. nuppu sanoo:

  Just olenkin partakoneen ostoa suunnitellut miehelle lahjaksi joten tää tulis kuin tilauksesta! Ja tuskin näillä vanhempainpäivä rahoilla ois ees varaa noin luksusta hankkia joten eikun paranee vaan!:)

 762. Anne sanoo:

  Antaisin parranajokoneen erittäin rakkaalle veljenpojalleni. Hän kyllä ansaitsisi lahjan ja ehkä jopa oppisi ajamaan naamaansa hiukan useammin ;)

 763. NinaR sanoo:

  Antaisin tämän lahjaksi miehelleni hänen kolmantena isänpäivänään :)

 764. Ewwa sanoo:

  Miehelleni, kahden pienen tytön isille. Herkkäihoinen varustettuna kovalla parrankasvulla ei ole hyvä yhdistelmä, jos partaa ei halua…

 765. tiuu sanoo:

  ehdottomasti lahjaksi omalle miehelle. : ) vaihtoehtoisesti omalle isälle. aivan mahtava lahja!

 766. Cindyyyy sanoo:

  Antaisin tämän isälleni isänpäivälahjaksi! Hänellä on joku mooonta vuotta vanha kone.. Hän varmasti ilahtuisi uudesta koneesta, sillä hän on työtön eikä varaa jää juuri mihinkään ylimääräiseen, itse olen myös opiskelija ja kaikkihan tietävät opiskelijoiden budjetin. Paranemisia teidän perheelle! :)

 767. janzku sanoo:

  Antaisin parranajokoneen omalle isälle. Isänpäivä on joka vuosi, mutta tuntuu etten koskaan ole antanut hänelle mitään ’pysyvää’ lahjaa, josta jäisi muisto. Aina on ollu vaan kortteja ja karkkipusseja.:D Olisi kiva yllättää hänet tälläisella mahtavalla lahjalla! Hän olis niiiin onnellinen, ja niin olisin minäkin kun näkisin oman isän onnellisena:)

 768. miraaz sanoo:

  Ois huippu isänpäivälahja omalle miehelle, joka on kahden maailman ihanimman lapsen paras isi <3

 769. malmu sanoo:

  iskälle isäinpäivälahjaksi ja muutenkin ansaituksi kiitokseski jaksamisesta ja tukemisesta varsinkin lähiaikoina:-)

 770. miraaz sanoo:

  Antaisin tämän isänpäivälahjaksi omalle miehelleni, joka on kahden maailman ihanimman lapsen isi <3

 771. janina sanoo:

  Ehdottomasti ihanalle isille, joka on just viimiset kolme päivää viettänyt täällä meidän uudessa kodissa laittamassa lamppuja kattoon ja ruuvamassa hyllyjä seiniin yms. Paljon ois ollu muutakin tekemistä ja hyvä kun kahvit suostuu juomaan palkaksi :D On sellanen muru, että ansaitsis kyllä tommosen!

 772. sharmi sanoo:

  Antaisin miehelleni, lasteni isälle tämän lahjan. Raukka käyttää kertakäyttöhöyliä, koska ei olla raaskittu panostaa. Tänä vuonna olen päättänyt, että koneen saa lahjaksi. Ja jos ei nyt lykästä, niin ehkä hieman halvemman mallin mutta partakoneen kuitenkin, mä lupaan! <3

 773. Kati sanoo:

  Tällä olisi hyvä ajaa Movemberin viikset pois! Eli oman tyttäreni isälle tulisi tästä hyvä lahja :)

 774. Ripa sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti antaa parranajokoneen papalleni, joka on keskiviikkona menossa polvileikkaukseen ja harmittelee jo etukäteen, kun joutuu viettämään sairaalassa isänpäivän :( Tämä lahja varmasti piristäisi sitten kun hän kotiutuu :)

 775. Veeru sanoo:

  Omalle kullalle, lasteni isälle antaisin :)

 776. Jannina sanoo:

  Oma isi osti hetki sitten uuden koneen, joten tämän antaisin omalle miehelle ensimmäisenä isänpäivänä lahjaksi.

 777. maria sanoo:

  Aviomiehelle toisena isänpäivänä♥

 778. jenna sanoo:

  Omalle isälle isänpäivälahjaksi. ♡

 779. Heini sanoo:

  Tää ois täydellinen miehelle lahjaksi :) Mukana ehdottomasti!

 780. Annikajuulia sanoo:

  Omalle rakkaalle isille menisi, jolla on viela samaan syssyyn heti isanpaivan jalkeen 50v synttaritkin! En oo paassy taalla Amerikassa shoppailemaan iskalle isanpaivalahjaa kyytiongelmien takia (oon taysin riippuvainen muista..) joten mun isanpaiva ja synttarilahjat hanelle tulee luultavasti myohassa :( Siksi olisi ihanaa ilahduttaa iskaa tallaisella lahjalla!:)

 781. Eevakaisa sanoo:

  Miehelle isänpäivälahjaksi. Tulee meinaan tarpeeseen movemberin jälkeen…
  -Eevis-

 782. josefiinao sanoo:

  Omalle isille tulisi lahjaksi ja olisi tarpeen saada aivan upo uusi! :-)

 783. Jenna sanoo:

  Omalle isille antaisin isänpäivälahjaksi. Raukka on käyttänyt samaa vanhaa partakonetta jo useamman vuoden, koska hän haluaa ennemmin ostaa meille neljälle lapselle jotain kivaa, kuin että käyttäisi rahojaan itseensä. Olisi siis aivan mahtavaa ilahduttaa isää uudella partakoneella vihdoin! :)

 784. hiipii sanoo:

  Isälleni antaisin! :)

 785. Iidis sanoo:

  Jos sattuisin voittamaan, antaisin partakoneen rakkaalle kihlatulleni! Ettei hän vaan menisi mukaan Movemberiin, haha :D

 786. Laura sanoo:

  Antaisin Nicelle! Sillä on nyt parranajokoneena sellanen ikivanha, huono ja ruma kone. En oo vielä keksiny mitään isänpäivälahjaa sille, ja tätä se ei osais toivoa eikä odottaa niin olis mahtavin yllätys ikinä!

 787. Oulun Alppilan naapuri ;) sanoo:

  Tämä lahja tulisi todella tarpeeseen rakkaiden lasteni isälle, aviomiehelleni. Hänen partakoneensa on todella vanha, mutta valitettavan usein etenkin lasten menot menee ohi ja omia juttuja ei vain raski uusia. Tämä lahjan saaja on sinulle (äidillesi ja Mörkölle) tuttu ;)

 788. Elli sanoo:

  Antaisin tuon lahjaksi meidän perheen isähahmolle. :)

 789. lentoemo sanoo:

  Lahjoittaisin vävylle, hänelle sopisi jokin muotoiltu parransänki ála Axl Smith.

 790. Taru sanoo:

  Omalle miehelle koneen antaisin, josko sillä saisi parran siistimmäksi :D Muuten meinaa parta rehottaa, kun ei jaksa höylällä ajella joka päivä.. Ja kyllähän tuota voisi kylppärin hyllyllä katsella :)

 791. Marika sanoo:

  Jos arpa onni sattuisi suosimaan kerrankin niin miehelle lähtisi pakettiin tämä palkinto. :)

 792. Kata sanoo:

  Voi ihana arvonta! Antaisin tämän isälleni, sillä asun vielä ulkomailla ja olisi ihanaa antaa tällainen lahja siitä huolimatta! :)

 793. Milli sanoo:

  Hei! Tahtoisin ojentaa tälläisen paketin itse poikaystävälle, vaikkei hän siis isi vielä olekkaan. Mutta todella oiva syntymäpäivälahja olisi myös!

  Hän kun ei omista minkäälaista parranajokonetta, – pelkästään vaan höyliä. Uskoisin hänen olevan onnellinen saadessaan tälläisen käteen.

 794. Jenni sanoo:

  Antaisin lahjan meidän perheen tulevalle isukille (isäksi ensi kertaa jouluna) vähän ennakkoon isänpäivänä.

 795. Sanna sanoo:

  Antaisin lahjan ehdottomasti ihanalle isälleni <3

 796. jennili sanoo:

  Miehelleni menisi tämä palkinto ehdottomasti! <3.

 797. Noora sanoo:

  Kyllä mä ehdottomasti antaisin tuollaisen mun miehelle, se on niin karvainen tapaus että tulisi kyllä tarpeeseen. :D Eka isinpäivä, jee!

 798. Niina sanoo:

  Tulevalle aviopuolisolle antaisin: Herra näyttää usein aamuisin aivan kuin olisi ollut autiolla saarella muutaman vuoden… En haluaisi astella alttarille Robinson Crusoen kanssa! :D

 799. Jannica sanoo:

  Omalle ihanalle miehelleni, josta tuli perjantaina aviomieheni <3 olisi juuri hyvä isänpäivälahja!

 800. Hanna R sanoo:

  Avomiehelle, joka juhlii ihka ensimmäistä isänpäivää! :)

 801. Janna sanoo:

  Isälle menis paketti! :)

 802. meiziiii sanoo:

  antaisin koneen omalle isälleni.isänpäivät on ollu tosi hankalia mulle itselleni, kun tuntuu etten oikein tiedä mitä voisin ostaa opiskelijan budjetilla..

 803. Rosbe sanoo:

  Ensin ajattelin, että haluan antaa partakoneen poikaystävälleni. Ei hänellä on jo hyvä partakone. Sitten ajattelin veljeäni. Hänelläkin on partakone eikä veljeni parta kasva edes finnien alta kunnolla. Mietin että haluan antaa partakoneen isälleni. Isäni on maailman paras isä ja haluaisin antaa jonkun kalliimman lahjan johon normaalisti ei ole todellakaan varaa.

 804. tiinaaa sanoo:

  ehdottomasti rakkaalle isälleni <3

 805. Miii sanoo:

  maailman tärkeimmälle , eli omalle isille ja lapseni papalle! Näen häntä harvoin koska asutaan eri paikkakunnilla ,joten olis hyvä syy saada hänet tulemaan käymään ;) <3

 806. sonjam sanoo:

  Omalle iskälle antaisin! En edes tiiä kuinka vanha sen tänhetkinen kone on, mutta oon ihan varma että se tykkäis jos uuden sais:)

 807. Etta sanoo:

  Miehelleni, jolla on ihan ensimmäinen isänpäivä <3

 808. Piitu sanoo:

  Miehelleni haluaisin tuon, varsinkin nyt kun muut miehet aloittelee movemberia ja viiksien kasvatusta, niin mies joka meillä asuu ansaitsisi todellakin jotakin minkä avulla on helpompaa pitäytyä naamakarvojen kasvatuksesta :D

 809. vaanaikaa sanoo:

  Miehelleni ehdottomasti haluaisin lahjaksi antaa, ikuisesti hälle kiitollinen kun on 3lasta kanssani tehnyt, ja minut onnelliseksi ikuiseksi tehnyt :)

 810. nortsu sanoo:

  omalle isälleni sen antaisin :) <3

 811. satu sanoo:

  Rakkaalle miehelleni antaisin joululahjaksi,
  tällä kun ei aina mielenkiinto riitä höylällä ajeluun,
  ja sillaista partakonetta ei ole löytänyt joka häntä mielyttäisi.
  Joten aina on kovan työn edessä parta ajaa kun on liian pitkäksi kasvanut.

 812. Nelli sanoo:

  Antaisin isälleni lahjaksi :)

 813. möykky sanoo:

  Parranajokone menis kyllä ehdottomasti rakkaalle isukille! Aina on jostain halpiskorista partakoneet hommannu ja nyt olis kyllä jo korkea aika saada ihan uus ja huippu partakone. Ja lisäks vielä tää kävis yhteislahjana isänpäiväks, synttäreiks ja jouluks, kun on ne kaikki ihan peräkkäin. Jospa tällä kertaa arpaonni suosis! :)

 814. Memmu sanoo:

  Kyllä minä tuon antaisin ihanalle miehelleni jolla on myös synttärit isänpäivänä,oispa onnellinen isukki meillä sitten ! Vaan onhan tuo varmasti muutenkin ihan onnellinen mies olento.. ;)

 815. Tanja sanoo:

  Isälle menisi, antiikinen parranajokone vaihtoon :)

 816. Nanni sanoo:

  Ihan loistava lahja olisi miehelle ! olen niin kyllästyny juurikin sen johdon katselemiseen kylpyhuoneessa ja ei ihan opiskelijabudjetilla tuollaisia ostella. Olisi maailman paras lahja ! :)

 817. Ella sanoo:

  Täydellinen lahja isälleni!! Opiskelijalla kun ei ole varaa käyttää suuria summia lahjoihin! :))

 818. millalalaa sanoo: