Videohöpötykset vol. 7236363

29.10.2013

Videopostaushöpöttelyä pitkästä aikaa vuorossa tänään. Toisella videolla olen itse lasten kanssa ja toinen video on Otosta ja Tiarasta. Ottokin yllättäen suostui kuvattavaksi kun ekan videon lopussa jo päätyi kameran uhriksi vahingossa tullessaan kotiin, jee! Zelda on ollut pari päivää jo tosi huonolla tuulella ja itkuinen, enkä kyllä keksi muuta syytä kiukulle kuin ne hampaat. Yöt hän on nukkunut ihan hyvin ja ruokaakin on syönyt suht hyvin mutta päivät ovat olleet yhtä kitinää ja melkeinpä mikään muu ei kelpaa kuin syli. Mutta toivotaan että tämä nyt johtuisi niistä hampaista ja menisi pian ohi jos ne viimein puhkeaisivat. Tässäpä ne videot joista toinen loppuikin aika lyhyeen valitettavasti kun Zelda ei viihtynyt enää edes sylissä, toivottavasti videot on kuitenkin teidän mieleen!

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille♥


No Responses to “Videohöpötykset vol. 7236363”

 1. Alisa sanoo:

  Puhuuko Otto äidinkielenään ruotsia vai onko hän suomenruotsalainen? :)

 2. jensku sanoo:

  Söpöjä videoita :) Tuli mieleen, että eikö tytöille ole sekavaa, kun otto kutsuu itseään pappaksi ja sua mammaksi, kun taas sinä kutsut ottoa isiksi ja itseäs äidiksi? Tää on tietty vaan mun mielipide, mut eikö ois selkeämpää, että päättäisitte kummalla nimellä teitä kutsuttaisiin? :) Onko näin jäänyt vain vahingossa, vai ootteko ihan tietoisesti alkaneet kutsua tytöille itseänne eri nimillä puheen kielestä riippuen? Ihan mielenkiinnosta kyselen :) Meillä Sami on iskä, ja minä oon mamma, riippumatta siitä puhutaanko ruotsia vai suomea. Ainakin minusta tuntuu luontevammalta, että kummallakin vanhemmalla on vaan yks kutsumanimi, jonka lapset tunnistavat etunimen lisäksi. Ja aina on pakko ihmetellä, kuinka selkeästi ja hienosti tiara puhuu! :) Ainakin jos vertaa esim Joeliin. (vaikka eipä sais vertailla, hih)

  • Krista sanoo:

   Pakko tulla tähän väliin sanomaan, kun itse mietin joskus tätä samaa, kun meilläkin on monikielinen perhe. Meillä alle 2 v tyttö kutsuu minua mammaksi ja äidiksi, ja isäänsä, isiksi ja papaksi, ja ihme kyllä, tämä ei ole aiheuttanut mitään sekaannusta. Varmaan johtuen kyllä siitä, että likka on itse saanut päättää, että millä nimellä kutsuu, ja itsekin käytän näitä kaikkia neljää kutsumanimeä. :)

  • Täytyypä todeta kanssa, että meillä mä olen miehen puhuessa lapsille ranskaksi Maman, itse mä puhun itsestäni ekassa persoonassa tai sanon äiti, ja lapset sanoo Emilia tai äiti – ja kyllä ne tuntuu tietävän kenestä puhutaan. :)

  • Iina sanoo:

   No Tipalla on meille vanhemmille ja itselleenkin niin monta lempinimeä että menee mammat ja isit ja pappat ja äidit ihan hyvin sulassa sovussa iinan ja oton ja hömpän ja isän ja äititsuikkelin ja kaikkien muiden kanssa :D! Mä taas en koe itteeni oikeen mammaksi, mut sit taas ruotsiksi kuulostaisi tyhmältä sanoa esim min äiti :D Niin jotenkin meille tää on luonteva ratkaisu! Mut suomeksihan mamma on kans ihan normaali ilmaisu, mä en vaan jotenkin osaa puhua itsestäni mammana (vaikka ei mua haittaa se että ruotsia puhuessaan tipa sanoo mamma) :)!

 3. santsu sanoo:

  hah, ihana Tiara! :) ja Zelda tietenki myös! Tiara puhuu kyllä todella hienosti ikäisekseen! :) ihanaa että jaksatte opettaa alusta saakka molemmat kielet. Ite haaveilen myös että mies joskus kun lapsia tulee alkaa heti puhumaan ruotsia lapsille, kun kerta se hänen äidinkielensä on!

 4. Emilia sanoo:

  Voi että Tiara ja Zelda on molemmat niin ihania!! Ihana höpöttely video taas ! :)

 5. heippa! sanoo:

  minusta ois mukavaa jos tekisit postauksen vaihteeksi parisuhteesta. miten teillä jaetaan ns oma aika? Onko teillä sitä vai vietättekö vapaa ajan yhdessä perheenä? miten käytätte sen? esim. meetkö lenkille sinun omalla ajallasi vai mitä teet, mitä Otto tekee silloin? Olet myös kirjoittanut paljon ihania juttuja tytöistä ja teidän päivästä. Olisi mukava kuulla myös salaperäisestä Otosta jotain :D minkälaista työtä Otto tekee jne. Mukavaa iltaa teille! <3

  • Iina sanoo:

   Hei mahtava idis, en ookaan tehnyt parisuhdepostausta pitkään aikaan :)! Otto on it-alalla, sen enempää ei olla täällä kerrottu! :) Mukavaa iltaa ja hyvää yötä sinnekin<3

 6. Petra sanoo:

  Voi apua, kuin sulonen tuo Tiaran virnistely :’) Ja kui selkeesti jo puhuu!!

 7. Helluw sanoo:

  Ihania videoita♥ Kiitos päivän piristyksestä taas kerran!
  Voi tuota Tiaraa, miten suloinen voikaan toinen olla. Ja Zelda kans, niin suloinen pikkuneiti että! Kyllä videoita katsellessa tuli mieleen, että neidit saavat olla tosi onnellisia ja ylpeitä vanhemmistaan. Ootte niin ihana perhe ja niin huippuja! :)♥
  Niin ja tosi kiva muuten että Ottokin suostui kuvattavaksi, tälläisiä ehdottomasti lisää! :)

  • Iina sanoo:

   Kiva että tykkäsit, kiitos hurjan paljon sinulle!♥♥ Molemmat neidit on ihania tyttöjä joiden vanhempia meillä on suuri etuoikeus olla! kiitos vielä kauniista sanoistasi :)!

 8. Elisabet sanoo:

  Ihania ootte!<3 Nää video postaukset on niin mukavia aina. :) Mulle tuli mieleen tuosta yhdestä aiemmasta kommentista, et olis hirmu kiva sellanen videopostaus, jossa te Oton kanssa yhdessä vastaisitte lukijoiden kysymyksiin! Ne vois liittyä juurikin teidän parisuhteeseen ja vapaa ajan viettoihin. En nyt muista, että onko sellasta vielä aiemmin ollutkaan? :)

  • Iina sanoo:

   Voi kitios paljon♥ On meillä ollut sellainenkin mutta siitä on kyllä jo kauan aikaa, tai ainakin mun mielestä on ollut ;O! Mutta ois kyllä hauskaa tehdä sellainen uudestaan :)! kiitos ideasta!

 9. Sanni sanoo:

  Ei voi kuin ihastella tota Tiaran puheenkehitystä!! puhuu niin selkeästi ja paljon :) te ootte kyllä niin ihana perhe <3

 10. Erika sanoo:

  Lueskelin tossa yks päivä vanhoja postauksia ja eteen tuli zeldan synnytys postaus. Mihin pikku neidin se komia tumma tukka on kadonnut?? :D mut ihana tiara ja kui selvästi hän jo puhuu! :D oma kummityttö on suurinpiirteiden tiaran ikänen eikä sieltä tule tuommosia kunnon lauseita vielä! Mutta ihania pieniä söpösiä flikkoja teillä <3 ja rakastan noita tipan kampauksia!! Toi ponnari o ylisöpö :3

  • Iina sanoo:

   Hahah no sanoppa muuta, molemmilla tytöillä oli syntyessään tummanruskea tukka mut se on vain hävinnyt :DD Meillä on kyllä ihanat tytöt♥ Ja mä oon kans ihan fiiliksissä Tipan tukasta kun siihen saa laitettua kampauksia :D ootan että se kasvaa lisää!

 11. hölölölö sanoo:

  tiiän että oot jo tehnyt zelda-raskauden jälkeen kehon palautumispostaukset osat 1 ja 2, mutta oliskohan sun mahdollista tehdä vielä yksi, nyt kun raskaudesta on kulunut niin pitkän aikaa? pohtien kehoasi ennen tiaraa ja sitten nyt zeldan jälkeen? :) miten kaksi raskautta muutti kehoasi jne

 12. Essi sanoo:

  Tiara on kyllä yks maailman suloisimmista lapsista. :D Ihana höpöttelijä, sai hymyn huulille. :)

 13. Nimetön sanoo:

  Ihania videoita! Ja ihan kun Tiara ois ottanu jonkun hurjan kasvupyrähdyksen, tosi iso tyttö! Ois ihana nähä enemmän tollasia videoita missä touhuatte jotain, niinkun tossa alemmassa, esim. leikitte tai kokkailette tai vaikka ootte kävelyllä :)

  • Iina sanoo:

   Kiitos hurjan paljon! Ei Tipa oo kauheesti kasvanut kun oli 2v-neuvolassa vasta 84 senttiä raukka pieni :D Mut Tipa on solakoitunut nyt hirveesti niin ehkä se luo vaikutelmaa että on pidempi kuin onkaan! :) Pitää laittaa lisää tuollaisia videoita, kiitos ideasta :)!

 14. Linkku sanoo:

  Hävisköhän mun kommentti? Tapahtu jotain outoa ;O No jos se nyt ei tullut niin sitä vaan että oli kyllä ihanat videot :) Tiara vaikuttaa jo niin kamalan isolta! Ja hauska oli tuo Oton ja Tiaran video. Harmi ettei Tiara ihan niin paljoa siinä puhunut ruotsia mutta oli kyllä kiva kuulla sitä Oton suusta :)

  • Iina sanoo:

   Johonkin se varmaan hävisi kun ei oo tullut kuin tää! :D Mutta kiitos paljon ihana, kiva että tykkäsit!♥♥ Tipa on kasvanut kyllä kauheesti tai lähinnä kehittynyt taidoissaan, pikkuinen kirppu se on vielä muuten :D Ja Tipa ei vielä puhu ruotsia niin hyvin kuin suomea vaikka siinäkin on kehittynyt, mutta oppii kokoajan lisää :)!

 15. Lunakuu sanoo:

  Onpas Otto komea ;) voi kun tulin hyvälle mielelle teidän yhteisestä videosta :)

 16. laura sanoo:

  aww! :3 ei vois tytöt parempia vanhempia toivoa, teijän tytöistä kasvaa aivan upeet ja hyväsydämiset! :’)

 17. Nimetön sanoo:

  Voisitko välillä kuvata videoita ihan normaalisti kamera naaman edessä eikä aina noita lattiallaistumisiapuhelinpeilivideoita? :D

 18. Päivi sanoo:

  hihitän täällä yön pimeydessä tiaran venkoilulle, ihanku kattois oman esikoisensa hölmöilyä isänsä kanssa! on se sitten suloinen.

 19. anni sanoo:

  ihanat videot, kummastuttaa kyllä miten hyvin tiaran puhuu, olkaa ylpeitä:)!

 20. elli sanoo:

  Moi! Oon varmasti sun nuorimpia lukijoitas koska oon syntyny vuonna 2001, mutta pakko tulla kerranki kommentoimaan. Oot ihan mahtava persoona, niin positiivinen ja sun tyttös on niin ihania niistä tulee varmaan yhtä mahtavia ihmsiä ku säki oot(: Noi videot hehkuu onnellisuutta, nään sulla sellasen elämän minkä unelmoisin mullakin olevan joskus sun ikäsenä. Oon ihan rakastunut lapsiin ja ei tuu koskaan ikinä mieleenkään että haluisin lähteä johonkin kavereiden kanssa bilettämään tai juomaan tai mitään niiku suurin osa mun kavereista. Monet on sanonu ja oon itekki todennu että mulla on paljon vanhempi ajatusmaailma ku suurimmalla osalla mun ikäsistä. Koen että jo nyt näin nuorena, jäisin mielummin itkevän pikkuvauvan vaippoja vaihtamaan ku menisin just johonki bilettämään. En tiiä miks halusin sulle tämän kertoa, vaikutat vaan niin ihanalta juuri tollase ku oot(: Saat olla onnelline ku sulle on siunattu ihana perhe ! kaikkea hyvää(:

  • Nimetön sanoo:

   Ei kai 2001 vuonna syntyneet ihan oikeesti vielä juo ja biletä, eihän…??

  • Iina sanoo:

   Voi Elli, ihanaa että kommentoit! Kiitos ihan hurjan paljon sun kauniista sanoista, oot ihan mahtava!! Ja mulle tuli tosi hyvä mieli :)! Ja pidä vaan toi sun oma linja, ei sinne bilettämään ole mikään pakko mennä! Mä olin sun iässä just samanlainen, mua ei kiinnostanut ollenkaan mitkään juhlimiset ja juopottelut, mulla ne tuli vasta siinä täysi-ikäisyyden korvilla ja meni yhtä pian ohitsekin :D Susta kasvaa ihana tyttö ja upeaa että osaat olla aidosti iloinen toisten onnesta, moni ei siihen kykene. Kaikkea hyvää myös sulle♥♥

 21. O sanoo:

  ihanat videot! ja ihana ku otto suostu puhuu videolla ruotsii ja tiara myös ! :) ps. oothan huomannu et sun blogi oli kans päässy jatkoon siinä indiedaysin blogikisassa! joku muukin oli sua äänestäny ku minä ;D

 22. annii sanoo:

  voi etttäää itken pian ku ootte niin ihania<3 toi Tiaran ilme on niin söpö ku kattoo vaan sua kun kyselet :D ja huomaa miten rakastavia vanhempia ootte Tipakin on niin ihanan iloinen kun isi tulee kotiin :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.