Hääkutsujen esittelyä ja tilannekatsausta

25.11.2013

Moikka pitkästä aikaa! Lapsiperheen kiireisessä on tullut huomattua mitkä kärsivät kiireestä eniten: no ne hääjärjestelyt tietenkin! Aikaa häihin on laskurin mukaan ruhtinaalliset 74 päivää ja valmistelut ovat ihan puolitiessään, valehtelisin jos väittäisin ettei pieni stressihiki ole alkanut kohota ohimoille. Joka päivälle olisi niin paljon puuhaa, mutta päivät vaan kuluvat ja puuhalista ei lyhene. Tällä hetkellä mulla on suurin stressi noista hääkutsuista, jotka ehdottomasti pitäisi jo saada matkaan, mutta emme ole ehtineet käydä vielä tekemässä lahjalistaa loppuun tai ostamassa oikeankokoisia kirjekuoria kutsuja varten, ja osa kutsuttavien osoitteistakin uupuu vielä.

Kutsut ovat sentään valmiit ja ne ovat ainakin meidän mielestä maailman hienoimmat ja ihan tismalleen tasan meidän näköiset. Me haluttiin ehdottomasti painetut kutsut, sillä viimeinen asia jolle tässä lapsiperhehärdellissä on aikaa olisi kutsujen askartelu, vaikka se varmasti mukavaa puuhaa onkin. Toteutuksesta ja suunnittelusta mun epämääräisten ideoideni höystämänä vastasi Lahden muotoiluinstituutin opiskelija, mun blogin lukija, superlahjakas ja ihana huipputyyppi, jota ilman meidän kutsut olisivat varmaan olleet tässä kiireessä luokkaa whatsapp-viesti tai puhelu. Suurkiitos vielä sinulle♥ Tässä ne ovat:

IMG_9640IMG_9643 IMG_9646x IMG_9679Iik, mua jännittää paljastaa nämä! Kun tää on tälläinen eka isompi juttu jonka esittelen meidän häistä, vaikka ei tää varmasti kellekään muulle ole näin iso juttu mutta mulle on. Eli mun toiveena oli, että kutsuista löytyisi meidän teemavärejä tietysti ja sitten tykkään raidoista ja ajatuksena oli että ne voisivat jotenkin näkyä kutsuissa. Mun mielestä raidat tulevat esiin juuri sopivasti, eivät ole liian hallitsevat mutta piristävät kuitenkin vaaleaa yleisilmettä. Suunnittelijamme keksi tuon idean että meidän valokuvaamme voisi käyttää, ja mä löysin tämän blogissanikin joskus näkyneen hassun kuvan jossa Otto nuuskuttaa mua ja me näytetään onnellisilta ja iloisilta – ja se sopi kutsukuvaksi hyvin.

Tuo vaaleanpunaraidallinen kortti on hääinfo, mulle täysin uusi juttu, joka on nykyään ilmeisesti aika yleinenkin hääkutsujen mukana tuleva läpyskä, jossa kaikki info häistä on kerrottu tarkemmin ettei itse kutsukorttia tarvitse raapustaa ihan täyteen tekstiä. Kätevä juttu, kertoo vieraille enemmän hääpäivästä tapahtumineen, mutta ei vaikuta kutsun yleisilmeeseen. Mun mielestä tuo meidän hääinfo teksteineen sopii kivasti kutsun kanssa! Hääinfotekstiä en jaa kanssanne koska siitä tulisi vain sotkua kun pitäisi alkaa kaikenmaailman puhelinnumerot sun muut suttailemaan, mutta kutsutekstin näette kuvassa. Me haluttiin että meidän kutsusta välittyy häiden toivottavasti rento tunnelma, ja se että tarkoituksena on juhlia ja pitää hauskaa porukalla eikä pönöttää kravatti ja nutturat kireällä kuivan paistin äärellä.

Se tilannekatsaus jää sittenkin vielä toiselle päivälle, sillä nyt täytyy rientää nukkumaan kun meillä on aamulla aikainen meno. Mutta se tärkein tuli jo varmaan esille: Meillä on kiire, stressi ja kaikki ihan kesken, apua! Tulen kertomaan lisää hääkuulumisia kuitenkin mahdollisimman pian!

Mitäs tykkäätte meidän kutsuista? Millaiset olisivat teidän unelmahääkutsut tai millaiset kutsut teillä oli?


34 Responses to “Hääkutsujen esittelyä ja tilannekatsausta”

 1. Laura T. sanoo:

  Kuten jo instagramissakin kommentoin, aivan teidän näköiset kutsut! 🙂 Ihana idea toi kuva, yleensä kun näkee lapsuuden kuvia hääkutsuissa, vaikken sano, että sekään huono idea on. 😀 Musta on aivan mahtava seurata näitä hääpostauksia ja tietenkin innolla oottelen hääpäivää ja sen jälkeen kuva- ja tekstitulvaa blogissa! 🙂

 2. 1609 sanoo:

  Ainakin koristeluista/muista tarvikkeista aikasemmin nähtyjen kuvien perusteella kutsut ei vois olla enemmän onnistuneet! Ihan nappisuoritus kyllä 🙂 Seuraavia postauksia odotellessa!

 3. essi sanoo:

  Ihan älyttömän söpöt kutsut!

 4. Eenaliina sanoo:

  Hienot kutsut, wau! Kuva on ihana, kaiken rakkauden kertoma. Ei jätä vastaanottajaa kylmäksi.
  Ainut asia mikä pistää silmään, että tuossa on kirjoitusvirhe ”ruuan”- se kirjoitetaan ”ruoan” :(.
  Tsemppiä hääjärjestelyihin! Omista aikaa viisi vuotta ja muistan kuinka sitä tekemistä ja värkkäämistä riitti- mutta mukavaa se oli!

 5. Rauhanturvaaja sanoo:

  Kiitos itsellesi 😉 ja kiva kun tykkäätte !

 6. Jenna sanoo:

  Aivan ihana kuva teistä 🙂 uskon että teille tulee aivan upeat, just teidän näköiset häät 🙂 miten ihanaa !!

 7. Korppu sanoo:

  Todella kauniit kutsut. 🙂

 8. Nomatter sanoo:

  Sanan ’ruoka’ saa kylläkin taivuttaa myös ’ruuan’, kirjoitusasu on ihan oikein ja hyväksyttävä kaikkien sääntöjen mukaan 🙂

 9. jenna sanoo:

  Ihanat kutsut!!

 10. Nimetön sanoo:

  vpi kuinka ihant ja onnelliset kutsut, tsemii järjestelyihi<3

 11. Nimetön sanoo:

  Oijoi ihanat kutsut, melkein kuin hääkutsuja varten napattu tuo kuva, sopii täydellisesti (: Myös tuo hääinfo on tosi söpö ja sopii täsmälleen kutsujen kanssa. Ihan kieli pitkällä odotan varsinkin näitä hääblogin postauksia aina 😀 Mutta tsemppiä tosiaan teille kaikkiin järjestelyihin, kun joulukin on vielä ennen teidän häitä!

 12. ac sanoo:

  Voi noi on just eikä melkeen teidän näköiset! Ihanat! Ihanat ihanat ihanat! Ja toi kuva.. :’)

 13. Tiita sanoo:

  Tuntuu et meiän häät o hirmu aikasi 😀 kaikkie häät alkaa aina klo 16 mut meidäppäs vihitäänki klo 13! 😀 halutaan siis valosaa säätä ku kirkosta päästää sillä sitte vasta otamme hääkuvat 🙂

 14. Maija sanoo:

  Apua! Itsellekin iski vähän hääkuumetta! Jos sitten parin vuoden päästä kun ollaan vähän vanhempia. Ollaan seurusteltu 2 vuotta ja kihloihin menimme jo puolenvuoden seurustelun jälkeen, joten häitä kai malttaisi odottaa parisen vuotta, varsinkin kun ollaan vielä nuoria ”niin” nuoria.

 15. Linkku sanoo:

  Nyt ei voi kyl muuta sanoa ku että on niin omannäkösenne kutsut teillä! Tuo kuva on aivan ihana, henkii onnellisuutta ja rakkautta 🙂 Onnistuit mun mielestä juuri tossa mitä kerroitkin että haitte takaa noilla kutsuilla!

 16. Tiina sanoo:

  Ihanat kutsut! Meillekin tulee häihin mustavalko teemaa :).

 17. Nimetön sanoo:

  Ihanan personaalliset kutsut! Tosi kivan näköset. (:

 18. Tosi nätit ja persoonalliset kutsut teillä!

  Meillä ei ollut mitään kutsukortteja meidän häihin, ei oikeastaan ollut ieraitakaan. Kävimme vihillä salassa! Oli meillä todistajat/bridesmaid/bestmen (heitä oli kaksi) sekä valokuvaaja. Me ei kpvin perusteta suurista juhlista, niin päätyimme pieniin ja salaisiin. Minulle oli kauhean hankalaa olla kahvittelemassa tytön ristiäisissä, kun porukkaa oli liikaa. Yks kaks tullu joku suuri ihmisjoukkuefobia!

 19. Jarno sanoo:

  Herranjumala miten noi kutsut on upeet!!! En oo varmaan nähny mitään yhtä siistei ♥ Toi kuva idea on niiin huippu! 😀

 20. Upeat kutsut, todella modernit ja persoonalliset! Ja oikeasta koulusta valittu tekijäkin:) Kiitos vielä upeasta blogista!

 21. Carata sanoo:

  Onpa ihanat! Sanoisin, että melkein aina kutsut ovat kutsujien näköiset. Meillä häät 11.12.13 (apua!?!?) ja kortit tein itse, koska juhlitaan vain pienesti meillä kotona. Kutsuja piti tehdä siis n.10kpl, joten sen jaksoi. Isomman määrän olisin kyllä teettänyt jossain.

  Stressiä täälläkin on, sillä masuvauvalla on viikkoja jo 29! Kokoa tuolla masulla siis on jo, joten jännittävää nähdä meneekö mekko vielä päälle. Huomenna pitäisi viedä loputkin sormukset kaiverruksiin. Sitten siivoamista, juustokakkujen tekemistä ja lisää siivoamista ja laittautumista. Pelko polttareista vaivaa, sillä aikaa sellaisiin ei oikein olisi… Kyllä se tästä.
  Ajokortteja ja muitakin pitäisi kai alkaa jossain vaiheessa tilailemaan tai ainakin tutkimaan,että mitkä tarvii tilata ja mitä ei…. mulla siis sukunimi vaihtuu..

 22. Anna Jousipatja sanoo:

  Ihan supersiistit kutsut! yleensä en jaksa kenenkään blogeja kommentoida, mut nyt on pakko! ihant ihanat ihanat kutsut ! toi kuva saa mut hymyilemään.

 23. Pilvi sanoo:

  Odotan niin innolla! 🙂 Kutsutkin on niin ihanat, että juhlista tulee varmasti ihan mielettömät ^^ Meillä on vähän jäänyt näkeminen, anteeksi! On vaan ollut ihan järjetön kiire ja aivan liian paljon tekemistä jaksamiseen nähden 🙁 Mutta nähdään viimeistään alkuvuodesta, niin tuon myös samalla ne tuikkujalat ja maljakot jos vielä ootte niitä kiinnostunut lainaamaan? 🙂

 24. Paula Reimi sanoo:

  Aivan ihanat kutsut! Todella hyvän kuvan olette valinneet, välittää ihanaa tunnelmaa!<3
  Tervetuloa seuraamaan mun blogia ja yrityksen alkutaivalta! 🙂 http://prinsessaunelmia.com/

 25. Henna sanoo:

  Moi! Tulen näin nolosti kommentoimaan vanhaan postaukseen, mutta löysin blogisi hiljattain ja olen mielenkiinnolla lueskellut vanhoja postauksiasi. Kiitos ihanasta blogista!
  Tämä hääblogihan taisi olla Kideblogi, mutta nyt nämä postaukset näkyy virallisen blogin mukana, mutta harmikseni huomasin että hääblogin postausten kuvat ei näy! Oletko ajatellut, palautatko kuvia tänne vai ovatko ne nyt vain omassa käytössäsi? 🙂 Mielenkiinnolla katselisin häihinnekin liittyviä kuvia!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.