Bonusta häämatkasta?

26.11.2013

Kirjoittelin lifestyleblogini puolella Ostohyvityksen eduista jo tuossa pari kuukautta sitten ja sieltä KLICK! voit käydä lukemassa perusinformaatiota siitä kuinka yksinkertaisesti Ostohyvitys toimii. Mä ehdottomasti olen tyytyväinen esimerkiksi vaateostoksista saamiini bonuksiin, mutta olen löytänyt vielä yhden ostoksen jossa tämä palvelu on ihan lyömätön, nimittäin häämatkan! Häämatka on iso investointi, kukapa ei haluaisi panostaa kuherruskuukauteen etelässä tai romanttiseen kaupunkilomaan rakkaansa kanssa. Matka usein nielaisee ison lohkon hääbudjetista, mutta mitä jos kertoisin että voit saada matkan hinnasta sievoisen summan takaisin?

matkailuOstohyvityksen sivuilta voit nimittäin siirtyä bonusshoppailemaan kymmenien matkailuyritysten sivuille – ja saada näin ostohyvitystä esimerkiksi häämatkastasi. Ostohyvityksen sivuilta löytyy mm. ebookers.fi, hotels.com ja booking.com vain muutamia yleisiä matkailusivuja luetellakseni. Kaikki matkailualan yritykset löytyvät listattuna matkailu -kategoriassa. Mä otin nyt esimerkiksi ebookersin, se kun on itselleni se kaikkein tutuin sivusto näistä kaikista Ostohyvityksen tarjoamista vaihtoehdoista.

Ebookersilta saat parhaimmat ostohyvitykset kun tilaat sekä hotellin että lennot yhtäaikaa. Ostohyvityksen sivuilla on tarkasti ja luotettavasti listattuna kuinka paljon hyödyt mistäkin ostoksesta, esimerkiksi lennot+hotelli -paketista saat bonusta 4.00%. Jos kuvitellaan vaikka että häämatkan kohde on esimerkiksi Miami, matkustajana on hääpari ja matkan pituus pari viikkoa, tulisi matkalle hintaa mitä tahansa muutamasta tuhannesta eurosta ylöspäin. Sopivan hotelli+lennot -paketin löytyessä, bonusta vaikkapa kolmesta tuhannesta eurosta kertyisi Ostohyvityksen kautta se 4,00% eli 120 euroa!

ebookersOstohyvitys on mielestäni erittäin reilu siinä mielessä, että vaikka käyttäisit matkaostoksissasi alennuskoodia, se ei poista bonusten tienaamisen mahdollisuutta kokonaan, itselleni nimittäin ”ei yhdistettävissä muihin alennuksiin” tms. on erittäin tuttu lause kaikenmaailman alennuskupongeista, ja se tuntuu joka kerta yhtä ärsyttävältä.

Jos sinulle tuli fiilis paeta talven kylmyyttä etelään, tai varata juuri nyt se unelmien häämatka niin suosittelen ehdottomasti tekemään sen Ostohyvityksen kautta. Liittymällä TÄSTÄ mun kampanjasivun kautta, saat vielä ylimääräisen viiden euron aloitusbonuksen!

1176152_10201742037730886_548105345_n


3 Responses to “Bonusta häämatkasta?”

  1. Suvi sanoo:

    Tuo ostohyvitys on kyllä ihan huippu sivusto! Oon alkanut tekemään kaikki mahdolliset nettiostokset heidän kauttaan ja juuri itseasiassa tilasin uuteen kotiimme netin tuota kautta ja saan siitä sitten ihan kivasti rahaa takaisin. 🙂

  2. sms sanoo:

    vaihtaisitko iän oikeaksi myös hääblogin puolelle 🙂

  3. Heikku sanoo:

    Heippa! Haastoin sut, itse haaste löytyy blogini puolelta 🙂
    P.S. Luen kumpaakin blogiasi, tykkään kovasti 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.