Tervetuloa 2014!

01.01.2014

Vuosi on vaihtunut ja fiilis on väsynyt mutta onnellinen. Me juhlittiin uutta vuotta ensin rennosti kotona herkutellen perheen kesken, ja illalla tyttöjen mentyä nukkumaan jatkettiin vielä matkaa ystävien luo istumaan iltaa. Eilinen oli ihan mahtava päivä ja oli ihanaa miten innoissaan Tiara oli raketeista ja uudesta vuodesta. Me ei ostettu omia raketteja tänä vuonna vaan tyydyttiin pieniin tähtisadetikkuihin, mutta Tipalle nekin olivat jo iso juttu ja me käytiin tekemässä kunnon lenkki ulkona iltasella ja bongailtiin muiden hienoja raketteja.

Mä leivoin edellisvuodelta tuttua savuporopiirakkaa ja lisäksi me syötiin perinteisiä nakkeja ja perunasalaattia. Savuporopiirakka oli tosi herkullista, onneksi sitä on vielä vähän jääkaapissa niin käyn herkuttelemassa ennenkuin painun unten maille. Ulkoilun ja ruuan jälkeen tytöt olivatkin jo ihan valmista kauraa nukkumaan ja tyttöjen mentyä yöunille me lähdettiin viettämään iltaa meidän ystävien Akun ja Even luokse ja mun äiti jäi kotiin nauttimaan rauhasta ja valvomaan tyttöjen unta.

IMG_2552x IMG_2564x Näin meillä käy silloin kun rantapalloon tulee reikä!

IMG_2582x IMG_2591 IMG_2602x IMG_2610x IMG_2615 IMG_2618 Eve oli taikonut vaikka mitä herkkuja ja meillä oli ihan hurjan kiva ilta hyvän ruuan ja kivojen tyyppien kanssa. Kahdeltatoista mentiin ulos katsomaan raketteja ja poksauttamaan skumppapullot ja loppuillasta mentiin vielä piipahtamaan Willissä Wäinössä, ennenkuin oli aika mennä kotiin. Meni vähän myöhään, mutta onneksi molemmat neidit nukkuivat tyytyväisinä koko yön ja heräiltiin vasta kymmenen maissa aamulla pirteinä uuteen päivään. Mä jo kerkesin ajatella että juhlat on taas juhlittu pitkäksi aikaa, mutta sitten tajusin että onhan mulla tosiaan ne mun polttarit tässä vielä. Mutta kyllä mä toki odotan polttareita kovasti!

Willissä Wäinössä oli ihan huippumeininki, paikka oli aivan tupaten täynnä ja siellä me tanssittiin pöydillä. Hiki virtasi ja sen tanssireissun jälkeen maistui kyllä uni todella hyvin. Kiitos vielä Eve ja Aku ihanasta illasta♥

IMG_2623x IMG_2628x IMG_2631x IMG_2653x IMG_2668x IMG_2671x IMG_2681xMä hehkutinkin jo blogin FB-sivuilla, että Zelda oppi tänään nousemaan tukea vasten seisomaan, iik meidän iso tyttö! Mulla on työn alla se kuukausipostaus edelleen ja siihen tuleekin nyt sitten paljon asiaa. Toinen iso juttu tässä uuden vuoden kunniaksi oli se että eilen tuli kuluneeksi tasan kolme vuotta siitä kun me tavattiin Oton kanssa ensimmäistä kertaa. Mä en voi sanoin kuvailla kuinka onnellinen olen siitä että olen saanut viettää jo kolme ihanaa vuotta Oton kanssa, tai siitä että niitä on vielä monta kertaa enemmän edessä♥

1546117_10202124487287991_1191949682_nToivottavasti teidän kaikkien vuosi on alkanut ihanasti! Hyvää yötä ja onnea uudelle vuodelle!


No Responses to “Tervetuloa 2014!”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  oot kyllä älyttömän kaunis, kaunistut koko aika vaa lissää ja paljon onnea siulle ja Otolle vuosipäivän johdosta<3

 2. Avatar st.brigitten sanoo:

  Kiitos viime blogivuodesta ja innolla odottelen sun tämän vuoden postauksia <3 Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle!

 3. Meillä tuli Isimiehen kanssa myös eilen tasan 3-vuotta ensitapaamisesta :) <3.
  Hauska tuo Zeldan vaunuissa oleva pääkallo sydeemi, onks se vaunusuoja?
  http://fitfatmamatiina.blogspot.fi/

 4. Avatar hellurei sanoo:

  tosi kivalta kuulosti teidän uusivuosi:)! lisää näitä ruokakuvia, rakastan niiitä :DD näyttää niin hyvältä!

 5. Avatar minävain sanoo:

  harrastatteko koskaan sänkyhommia lasten ollessa kotona? siis yöllä, ku lapset nukkuu?

  mun vanhemmat tekee niin, ja se häiritsee mua tosipaljon ku saatan herätä yöllä kauheesee huutoo :ddd

 6. Avatar millamainen sanoo:

  Ootpas ollut kauniina (se ei tosiaan ole mikään uusi uutinen…)! ;) Kiva, että pääsitte kahdestaankin tuulettumaan. Se varmaan virkistää!

 7. Avatar lillalove sanoo:

  Ihanaa vuotta 2014 koko perheelle <3 Oot kyllä ollu taas niin kauniina :)

 8. Avatar J sanoo:

  Tiarassa on paljon Oton näköä! Tosta rantapallokuvasta huomaa samat kasvonpiirteet ja silmät on tosi saman näköset! :)

 9. Avatar Inga sanoo:

  Oi oot niin kaunis! <3 Hieman nauratti tuo rikkinäinen rantapallo Oton päässä, haha. :D Kenties uusiokäyttöä pallolle, ainakin jos on hattupula? :DD

 10. Avatar Essi sanoo:

  Oooi ihanalta kuulostiteidän uusi vuosi !! Mä en muista että oliko fb:ssä joku jutttu missä sanoit vastailleesi kaikkiin kommentteihin mutta musta sulla on vielä vastailematta esim sinne missä oli tyttöjen upeita kuvia? Ja joo ei siiis sillä että tartteis vastata mutta piti nyt sit pilkkua vähän n*ssia :D Tiedän ja ymmärrän kyllä että on kiireitä ettet kerkeä ja eikä sun oo pakko vastata jos ei taho. Oot muuten niin hurjankaunis että meinaan ihan liian kateelliseksi tulla…..

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon!♥ Mä en oo sen postauksen kommentteihin vastannut koska koin niin raskaaksi tässä kiireen keskellä sen negatiivisuuden tulvan joka siellä kommenttiboksissa vallitsi.. Täytyisi tarttua tuumasta toimeen!

 11. Avatar Noora sanoo:

  Oon lukenu tänään todella paljon sun blogia, joitain postauksia ihan alusta asti ja pitää kyllä sanoa, että mun mielestä sulle sopii todella hyvin toi vaalea tukka! Toinen lempparitukkaväri on tuo, mikä sulla on ollut Zeldan ristiäisissä :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia ihan hirmuisen paljon<3 Mä just tukkakriiseilen täällä että onko tää blondi nyt hyvä vai ei mutta sä valoit muhun uskoa että kyllä se on :D

 12. Avatar Ninnu sanoo:

  Luin tuossa yksi ilta sun vanhoja postauksia ajalta kun vielä odotit Tiaraa, jossain kysymys postauksessa oli kysytty monta lasta haluat niin sanoit että 3 tai 4 :) Niin nyt jos oon oikein ymmärtänyt teijän lapsi luku ois tässä niin muuttuko sun haaveet isosta lapsikatraasta kahden jälkeen että teillä on nyt niinko kaikki ja ootte onnellisia noin vai ? Toivottavasti ymmärrät mitä ajan takaa vaikea selittää :D

  • Iina Iina sanoo:

   Kyllä me ollaan nyt täydellisen tyytyväisiä ja sitä mieltä että lapsiluku on tässä! Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, mutta melko varmasti meille ei enempää lapsia tule :D

 13. Avatar Kaisla sanoo:

  oot ihanin! <3 hyvää uutta vuotta! <3

 14. Avatar Nimetön sanoo:

  Kiitos ihanasta blogista, tulee aina niin hyvä mieli tätä lukiessa. :)

 15. Avatar Nimetön sanoo:

  Kiitos ihanasta blogista, tulee aina niin hyvä mieli tätä lukiessa!

 16. Avatar Saana sanoo:

  hei olisiko mahdollista saada tuon herkkulisen näköisen savuporopiirakan ohjetta? Naminams :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.