Karkkibuffa in action

11.02.2014

Hehkutin paljon etukäteen karkkibuffetia täällä hääblogissa, ja se todella oli menestys! Karkkeja jäi jäljelle yhteensä yhden pienen paperipussin verran, eli ne eivät loppuneet kesken, mutta kaikki olivat niistä innoissaan ja kävivät hakemassa karkkia. Me päädyttiin teidän vinkkien johdosta vuokraamaan karkkibuffetastiat Karkkikauppa Sweetheartista huokeaan 70:n euron hintaan hääpäiväksi, ja se oli kyllä loistava päätös. Oikeilla astioilla lopputuloksesta tuli näyttävä, ja juuri sellainen kuin olin toivonutkin.

Karkkeja me osteltiin vähän sieltä sun täältä, eikä pidetty tarkkaa lukua määristä. Suositus oli että karkkeja olisi n. 8-9 kiloa, eli reilut 100g per vieras, mutta tietenkin tuossa määrässä pystyi vähän joustamaan kun osti isokokoisia, mutta kevyitä karkkeja kuten vaahtokarkkeja osaksi buffaa. Yritettiin valita paljon erilaisia karkkeja, jotta jokaiselle löytyisi jotain sopivaa syötävää.

Osaksi karkkivalikoimaa päätyivät lopulta omenapallot, lakritsitikkarit, lakukermakaramellit, suklaasydämet, suklaamantelit, mustat lakut, mansikkavaahtokarkit, minivaahtokarkit ja mansikan makuiset kovat karkit. Karkit valittiin meidän teemavärien mukaan, ja mielestäni karkit sopivat kivasti yhteen ja vierailtakin tuli kehuja. Itse en ehtinyt edes maistelemaan karkkeja kun oli niin kiire seilata joka paikkaan kun halusi tavata ja jutella kaikkien vieraiden kanssa edes pienen hetken ja tietysti halia aviomiestäkin aina välillä, mutta tärkeintä olikin että vieraat tykkäsivät!

IMG_5532 IMG_5529IMG_5523OLYMPUS DIGITAL CAMERAYlimmät kuvat ovat perjantailta, jolloin pöydästä puuttuivat vielä kahvit, hääkakku ja boolit. Pöydän yllä olleet koristeetkaan eivät nyt vielä näy kuvissa, sillä mulla ei vielä ole tämän parempaa kuvaa niistä puuttuvista jutuista, mutta tulen esittelemään häätarjoiluja lisää vielä aivan omassa postauksessaan kunhan saan kaikki kuvat!


5 Responses to “Karkkibuffa in action”

  1. O sanoo:

    Oi näyttää niin herkulliselta! Ois tosi kiva jos tekisit viel kaikkien lukuisten hääpostauksien jälkeen häihin liittyen kysymyspostauksen 🙂

  2. Inga sanoo:

    Milloin julkaiset lisää niitä sun ja Oton videoita? 🙂 <3 Onnea 🙂

  3. Emilia sanoo:

    Oiettä miten hyvän näkönen karkkibuffetti!! Ihan alko tekeen mieli karkkia, kun tässä ollaan kärvistelty karkkilakossa jo kohta kuusi viikkoa! 😀

  4. Nimetön sanoo:

    Ihana toi teidän kakku 😀 <3

  5. Kata sanoo:

    Näyttää ihanalta karkkibuffalta ja sinä näytät kauniilta! Onnea vielä <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.