Kätevä nettisivuvinkkaus

31.03.2014

Yhteistyössä vaatekauppoja.fi kanssa toteutettu.

Sain mahdollisuuden tutustua vaatekauppoja.fi -nettisivustoon, ja vinkata siitä teillekin. Vaatekauppoja.fi kokoaa samalle sivustolle suosituimmat muodin verkkokaupat, sekä esittelee, arvostelee ja lisää käyttäjien kokemuksia niistä. Sivuston vaatekauppalistaan kuuluvat esimerkiksi omat suosikkini Babyshop, Zalando ja Nelly.com. Lisäksi sivusto tarjoaa kulloinkin voimassa olevat alekoodit verkkokauppoihin kätevällä yhden klikkauksen taktiikalla, eli samalla painalluksella alekoodi kopioituu tietokoneen leikepöydälle, ja sinä siirryt valitsemasi verkkokaupan sivuille. Sivuille pääset TÄSTÄ.

Usein meiltä bloggaajiltakin peräänkuulutetaan kriittisiäkin arvioita esimerkiksi verkkokaupoista palveluineen. Vaatekauppoja.fi -sivustolle jokainen voi käydä lisäämässä omia kokemuksiaan verkkokaupoista, ja arvostella niitä tähdillä. Muiden kokemuksia on helppo selata, ja tehdä sen pohjalta ostopäätöksiä. Usein vaatekaupoilla on omillakin sivuillaan arvostelun mahdollisuus, mutta tällainen täysin ulkopuolisen tahon ylläpitämä arviointi tuntuu ainakin minusta ostajan näkökulmasta luotettavammalta.

vaatekauppojaSivustolta löydät myös yhdellä vilkaisulla toimituskulujen hinnat, sekä yleisimmät toimitusajat eri kaupoista, tietoa palautuksesta ja maksutavoista. Vaatekauppoja.fi sivuilta voi kätevästi hakea esimerkiksi tietyn vaate- tai kenkämerkin perusteella sitä myyviä verkkokauppoja. Lisäksi sivusto tarjoaa kattavasti infoa artikkeleiden muodossa kustakin edustamastaan verkkokaupasta, sekä verkko-ostamisesta yleensä. Itse en esimerkiksi tiennyt että kenkäkaupat tarjoavat usein pienempiä alennuskoodeja, kuin vaatekaupat – tai että EU:n ulkopuolelta tilattaessa alle 150:n euron ostoksista ei mene tullimaksua, vain pelkkä arvonlisävero.

muotiuutisetMuotialan artikkelit, sekä uutiset on koottu kätevästi omiin kategorioihinsa, ja itse muodin ystävänä nautin kovasti siitä että myös tämänkaltaista infoa löytyy alekoodien ja infosivujen kanssa samalta alustalta. Mikä parasta, sivustolle ei tarvitse rekisteröityä arvioidakseen tai kyetäkseen käyttämään sivuston palveluita, mikä ainakin mulla usein syö intoa käydä jättämässä kommenttia. Mielestäni Vaatekauppoja.fi on ehdottomasti tutustumisen arvoinen lisä verkko-ostamisen ja infosivustojen joukkoon, jota ainakin itse aion jatkossa käyttää sekä ostokokemusten selailuun että alekoodien etsintään.

1176152_10201742037730886_548105345_n


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.