Meidän päivä kuvina

31.03.2014

Pitkästä aikaa on päivä kuvina -postauksen vuoro! Mä räpsin hurjan määrän kuvia päivän aikana, 270 yhteensä, ja tällä kertaa päätin postauksen luettavuutta helpottaakseni laittaa kuvat kollaaseihin. Ei ole kenenkään edun mukaista että miljoonaa kuvaa joutuu selaamaan ainakin kilometrin verran alaspäin! Toivottavasti kollaasit eivät haittaa, ja kuvista saa selvän. Tänään meillä oli niin tavallinen päivä kun tavallinen päivä vain voi olla, nykyään nämä tavalliset päivät tosin ovat niitä viikon poikkeuksia, eli ovatko ne meille sittenkään niin tavallisia? Ehkä eivät, mutta tälläisestä päivästä tulee kuitenkin parhaiten esille meidän rytmi, johon pyritään.

aamu 7.00 alkoi meidän aamu, eli hirveästi ei kellojen siirto meidän tyttöjen aamu-unisuuteen (tai -unettomuuteen) vaikuttanut. Aamu alkoi rennolla hengailulla, pikkukakkosella ja aamupalalla.

aamu2 8.30 aamupalan ja Pikkukakkosen jälkeen mä siivoilin keittiötä, ja tytöt leikkivät omiaan. Tiara pyöri ympäri huoneensa lattiaa leikkikeittiön irrotettavan pesualtaan kanssa ja Zelda harjoitteli kävelyä kärryn kanssa. Sitten tytöt innostuivat leikkimään barbeilla.

aamupäivä 10.00 Barbieleikkiä oli kestänyt jo hyvän tovin, me rakennettiin Tiaran kanssa kirjahyllyyn barbeille hieno huone jolla Tipa tykkäsi leikkiä. Sopivan hetken tullen liukenin paikalta kaivamaan imurin esille ja Zelda tuli auttamaan mua siivouksessa. Meininki alkoi olla aika väsynyttä kuopuksemme osalta, ja kävin viemässä Zeldan parvekkeelle päivän ekoille päikkäreille. Sillä aikaa kun Zelda kiskaisi ruhtinaalliset 27 minuutin päiväunet, mä kirjoitin postausta valmiiksi.

lounas12.00 Zeldan herättyä päiväunilta oli lounasaika. Mä söin edellisen päivän jo vähän limemehusta huolimatta tummunutta avokadopastaa, ja Tipa söi pinaattilettuja ja puolukkahilloa. Ruuan jälkeen koitin vähän jumppailla kahvakuulan kanssa, mutta vaihdoin kuulan Zeldaan kun hän halusi ehdottomasti osallistua jumppatuokioon. Laitoin muka uudet fitnessbyysat jalkaan että tulisi urheilullinen fiilis, hahah! Kyykkäsin vauvan (saanhan sanoa vielä hetken aikaa melkein-yks-veetämme vauvaksi, saanhan?!) kanssa niin että sain hien pintaan.

iltapäivä214.00 muka-urheilun jälkeen oli vuorossa suihku ja hiustenlaitto, sekä naaman fiksaaminen uloslähtökelpoiseksi. Lähdettiin tyttöjen kanssa pihalle nauttimaan auringosta. Vähän ennen neljää tultiin sisälle, Zelda jatkoi päiväuniaan rattaissa parvekkeella vielä hetken ja luettiin muutama kirja, ennen kuin oli aika alkaa valmistaa päivän gourmet-päivällistä.

iltapäivä316.15 Otto tuli kotiin ja lapset olivat tietysti aivan onnesta soikeina kun näkivät vihdoinkin isiä. Syötiin tänään kalapuikkoja, lohkoperunoita ja tomaatti-kurkku-sipuli-avokado-juustoraasteidenjämäsalaattia. Arvaatte varmaan että tänään oli Tiaran vuoro valita mitä syödään, ei kuulu mun suosikkeihin pakastevaihtoehdot, mutta Otto ja Tipa tykkää, ja meneehän tuo salaatin kanssa. Valitsinpa hienon päivän esitellä meidän ruokavaliota kun eineksiä sekä lounaalla että päivällisellä, hyi mua!

ilta 18.00 Ruuan jälkeen lähdettiin vielä pyörähtämään kaupassa ja kävelyllä, sekä napattiin muutamat asukuvat keskeltä kävelytietä kulkevan, kauan sitten käytöstä poistetun metron kääntöraiteen päällä. Mä tykkään siitä miltä junanraiteet näyttää kuvissa, ne tuovat taustaan kivan efektin. Kuvassa yksi niistä kuvista joita en asukuvaksi kelpuuttaisi, t. oravahymy.

ilta220.00 oli tyttöjen iltapalat, iltapesut ja iltasadut, minkä jälkeen molemmat neidit nukahtivat tyytyväisinä omiin sänkyihinsä, omaan huoneeseensa. Kävin läpi huhtikuun tulevia postauksia, nappasin vielä yhden kuvan nassusta päivän jälkeen ja istahdin koneelle rustaamaan tätä postausta. Ja tässä sitä ollaan, kello on 23.04 ja nyt voisin viettää pikkuhetken aikaa meille juuri Oulusta saapuneen rakkaan äitini kanssa, ennen kuin ummistan silmät, huomenna on taas aikainen herätys!

Toivottavasti tykkäsitte vähän erilaisesta postauksesta! Huomenna mulla on ihana aamiaistapaaminen ystävien kanssa ja illemmalla kiva pressitilaisuus jonne suuntaan! Ihanaa alkanutta viikkoa ja aurinkoista alkavaa huhtikuuta kaikille!♥

PS: Nyt on meneillään vika viikko kun ehdokkaita voi äänestää ensi viikon blogi awardseihin. Indiedays blog awardseissa mua voi äänestää Viihdyttävin blogi -kategoriassa, ja rakasta kaveriani Karostardustin Karoa Säteilevin blogi -kategoriassa. Aussie Blog Awardsien Reader’s choice -kategoriassa mua voi äänestää TÄÄLLÄ! Kiitos hurjan paljon kaikille jotka ovat jaksaneet käydä äänestämässä♥♥


No Responses to “Meidän päivä kuvina”

 1. Mirka sanoo:

  Ei kukaan voi olla noin tehokas! Huikeeta.

  • Iina sanoo:

   Hah no mitenniiin!! :D Tää oli tällänen leppoisa päivä, ehkä se vaan näyttää kun tunkee samaan postaukseen hurjan määrän kuvia että on tehnyt paljon! :D

 2. empampa sanoo:

  Voi ihana Iina <3 kuinka kamala ilta tahansa itellä olis niin sun postauksista tulee aina hyvä mieli! Älä koskaan lopeta <3

 3. Anna sanoo:

  Ihana postaus! Oli tosi kiva lukea teidän päivästä ja kivoja kuvia :) ihanat tytöt teillä

 4. Jelena sanoo:

  Oivoi, tulee ihan älyttömän laiska olo :D Itelläni eilinen päivä sujui sujuvasti pommiin nukkumisella, värjäävän hoitoainemaski päässä hengaillen ja the big bang theorya katsellen :D Kyllä täällä kaveri kävi siinä 18-19 välillä kahvikupposen juomassa mun kanssa… Ja 20-21 välillä pääsin ovesta itse ensimmäisen kerran ulos, kun lähdin kavereita moikkaamaan ja 23.05 olin jo kotona menossa nukkumaan :D Eli erittäin laiska päivä, mutta pistän sen pommiin nukkumisen syyksi!

  Ehkä sitä tänää jo pääsisi kirjastoonkin lukemaan, kun heräsin ajoissa!

 5. kristarzan sanoo:

  Tällaisia postauksia on mukava lukea. Näitä olisi mukava nähdä jatkossakin :)

 6. sonja sanoo:

  Hyvillä mielin äänestetty sun blogia:) Ja tämmöset postaukses on välillä mukavaa luettavaa, ja etenkin kuvat. Sun blogin lukeminen saa jotenkin onnelliselle mielelle joka kerta, teillä on ihana perhe!

 7. Jenni sanoo:

  Mun on pakko ylistää miten kiva olo tulee aina sun postauksista! :) tykkään erityisesti siitä, kun saat hienosti lapset mahdutettua sun kirjoituksiin, kuitenkaan niin että blogi olisi pelkästään äitiysblogi. Itse odotan ekaa lasta ja tämä postaus oli ihan huippu. Kaikki uudet asiat mietityttää niin paljon, joten on kiva nähdä millaista päiväohjelmaa teillä on, kellonajoista lähtien. Kiitos siis huippu blogista ja olet äänesi ansainnut (ID) :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon! Ihana kuulla että tykkäsit, ja tykkäät kirjoitusten aiheista ::)! Ja kiitos paljon äänestä, sekä paljon onnea tulevan vauvan johdosta ja ihanaa loppuraskautta!♥

 8. Ihana postaus! Mulla on muutaman päivän ajan ollut tarkoitus tulla toivomaan tällaista, ihan normipäivän kulkua aamusta iltaan. Jaksaisin lukea näitä vaikka joka päivä. :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos! Nää on kyllä kivoja, harvemmin vaan on tälläisiä ihan normikotipäiviä, niin ei aina ole mahdollista toteuttaa, mutta yritän tehdä useammin :)!!

 9. Sara sanoo:

  Mun täytyy kyllä sanoa, että tossa sun juna-ratakuvassa sun hymy on jotain aivan muuta kun ”oravahymy”, musta se on aivan täydellinen! Niin luonnollinen, onnellinen, naurava, MUN mielestä jopa yks parhaimmista kuvista susta mitä oon nähnyt sun blogissa! :)
  t. blogin innokas seuraaja

 10. Sofia sanoo:

  Kommentoin nyt ekaa kertaa blogiisi, sitä jo pidemmän aikaa seurailleena. Mun oli vaa pakko tulla sanomaan että oot aivan älyttömän inspiroiva, diggaan sun tyylistä tosi paljon ja lisäksi vaikutat olevan ihan oikeasti just niin positiivinen ja ihana mitä sun postaukset antaa ymmärtää. Ja onhan noi sun muksutkin (ja teidän perhe kokoaisuutena) jotain suloisinta ikinä. Don’t ever change ♥

  • Iina sanoo:

   Voiei miten kauniisti sanottu, kiitoksia ihan hurjan paljon!♥ Mä yritän pysyä omana itsenäni! Ja ihana kuulla että inspiroidut mun blogista, en mä enempää voisi toivoakaan :)! Kaikkea hyvää sulle, vaikutat huipputyypiltä kun jaksat tulla piristämään mun päivää tälleen :)!!♥

 11. Nina sanoo:

  Tosi kiva ja erilainen postaus, ja hei kiva että oli niitä eineksiä, tuli heti sellainen olo että ihanaa kun muuallakin aina välillä. Itsekin yritän välttää niitä, varsinkin ettei olisi yhden päivän aikana kahta kertaa mutta joskus on pakko vähän joustaa ja antaa itselleen armoa. Meillä ne usein on kerho päivät, kun klo 12 tullaan kerhosta kotiin niin äkkiä vaan nopeeta mahaatäyttävää ruokaaa nassuihin (lapsille 3v ja 1v7kk) Tänään se esim. oli nakkeja ja perunasoselaatikkoa, päivällisellä sittten parempaa elikanaa, pottuja ja keitettyä porkkanaa. Miten muuten saat käytyä suihkussa kun oot yksin lasten kanssa? Mitä muksut puuhaa sen aikaa?

  • Iina sanoo:

   Kiitos, kiva että tykkäsit!♥ Ja joo, toi on kyllä meilläkin harvinaista että on kaksi kertaa samana päivänä eineksiä, mutta joskus pitää tosiaan antaa vähän armoa :D Mä käyn suihkussa niin että Tipa leikkii tai katsoo piirrettyjä ja Zelda leikkii sitterissä kylppärissä :)!

 12. Mila sanoo:

  Tällaiset tavalliset ”päivän kuulumiset -postaukset” on just parhaita! Näitä olisi kiva lueskella useamminkin :-)

 13. tyttö sanoo:

  Kivalta vaikutti teidän päivä, käyn ehkä kerran kuussa kurkkimassa kuulumisianne täältä. Mietin vain, miksi tarvitsee tälläytyä noin paljon vain käydäkseen ulkona lasten kanssa ja kaupassa?

 14. Tiiasara sanoo:

  Vaikka ollaan eri ikäluokkaa ja tavallaan eletään niin erilaista elämää (tavallaan ;)) niin sulla on kyllä hyvä blogi. Ei liikaa tuotesijoittelua, yhteistyöpostauksia (jossakin kun niitä on ihan koko ajan) eikä liikaa kaunistelua. Lisäksi vaikutat onnelliselta omassa elämässäsi ja ihossasi. Ja tykkään myös siitä, että olet kunnianhimoinen ja ahkera. Eikä pitänyt ihan näin paljon kehua, mutta tulin vaan todella hyvälle mielelle teindän arjesta.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.