Toukokuussa Tampereelle

01.04.2014

Voin ilokseni ilmoittaa, että 17. toukokuuta mä suuntaan vaate- ja kenkäsäkkeineni Tampereen Pakkahuoneelle Minimuotikirppikselle myymään. Mulla on pitkään ollut jo haaveena päästä eroon vauvavuosien tavarataivaasta, ja nyt lataan kaiken toivoni tähän huipputapahtumaan jonka keulabloggaajakaartin osana mulla on kunnia olla. Minimuotikirppis järjestetään viimevuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn Muotikirppiksen yhteydessä, ikäänkuin tapahtuman pikkusiskona, ja me Kideläiset edustamme tapahtumassa näkyvänä yhteistyökumppanina.

Kideistä myymään on tulossa mun lisäkseni ihanat Helia äitiyshousuista, ja Kultahipun Evelina. Muita varmistuneita bloggaajia ovat Hunajaista -Riikka sekä Magicpoksin Maj. Teillä kaikilla on mahdollisuus tulla tapahtumaan myymään omia hyväkuntoisia lastenvaatteitanne, sekä tapaamaan meitä bloggaajia siinä samalla. Pöytien ennakkovaraus alkaa perjantaina 11.4. klo 10 ja kannattaa toimia nopeasti jos haluaa itselleen paikan, sillä pöydät tulevat menemään nopeasti!

mmk_juliste2Kunnon kirppistapahtumassa on ihan omanlainen fiiliksensä nettikirppuihin ja itsepalvelukirppiksiin verrattuna, kun ostettava vaate tai kenkäpari saa tarinan ja hinnoista voi vaikka vähän koittaa tingata. Hietalahden kirpputorin suurena ystävänä suuntaan mielelläni katsomaan mistä on Tampereen kirppismeiningit tehty. Toivottavasti pääsen tapaamaan sankoin joukoin lukijoita Tampereelta, tai kauempaakin, ja tekemään itsekin ihania kirppisostoksia!

Minimuotikirppis siis Tampereella, lauantaina 17.5. klo 11-16. Ennakkoilmoittautuminen myyjäksi alkaa ensi viikon perjantaina, 11.4. klo 10.00 ja ilmoittautuminen torstaina 17.4. klo 10. Minimuotikirppiksen FB-sivuja seuraamalla pysyt kärryillä tapahtumasta, ja aikatauluista. Toivottavasti tavataan Tampereella!


2 Responses to “Toukokuussa Tampereelle”

  1. Heliblaa sanoo:

    Voi voi. Juuri laskettuna aikana olis tuo, enpä tiedä miten käy ollakko yhtenä vaan kahtena vaan sairaalan pedillä silloin 🙁

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.