Korusi-lehteä tekemässä

13.05.2014

Pääsin tänä keväänä mukaan jännittävään projektiin, tekemään kevään Korusi -lehteä, joka jaetaan noin miljoonaan kotitalouteen keväisin ja syksyisin. Korusi-lehti on raikasilmeinen koru- ja kellokuvasto, joka kokoaaa yksiin kansiin kevään kauneimmat lahjat, ja antaa vinkkejä omaan arki- ja juhla-asustamiseen. Lehden tuotemerkkejä ovat mm. suomalaiset Lumoava ja Saurum joilta löytyy koruja niin miehille, naisille kuin lapsillekin, sekä tunnetut kellobrändit Lacoste ja Citizen. Lehdestä löytyy myös lahjatavaroita, sekä pöytähopeita, ja lehden tuotteiden jälleenmyyjiä on yli 60:ssä kaupungissa ympäri Suomen.

Korusi_K14_kansiMinä, sekä blogikollegani Helia ja Pauliina, saatiin lehteen omat aukeamat, joille valittiin suosikkituotteitamme. Valinta oli haastavaa, sillä upeita koruja oli niin paljon, mutta sain valittua omia lemppareita pitkällisen pohdinnan jälkeen. Oli huikeaa päästä mukaan tekemään näin suurilevikkistä lehteä, vaikka otin tietysti vähän paineitakin näin arvokkaasta tehtävästä. Valitsimme koruja myös lehden muille sivuille, ja oli hauskaa pohtia miksi juuri jokin tietty koru viehätti, ja kertoa siitä muillekin. Valitsin mukaan sekä tuttuja Lumoava-lemppareita, että paljon uusia koruja.

Mun oma aukeama löytyy lehden sivulta 10 ja siihen on koottuna mun suurimmat korusuosikit ja kommentteja niistä. Tänään illalla avautuva korusi.com -sivusto sisältää myös Korusi -lehden digiversion, sekä meidän bloggaajien esittelyt ja Carina Blomqvistin designer-haastattelun. Sivustolla voit myös osallistua lukijakyselyyn, jonka vastaajien kesken arvotaan yli 1000:n euron edestä Lumoavan korusettejä. Lukijakysely on avoinna 31.7. asti. Olisipa huippua jos moni kävisi osallistumassa kyselyyn, sillä en ole ennen ollut mukana tekemässä lehteä, ja palan halusta kuulla mitä ihmiset lehdestä tykkäävät!

Korusi_K14_iinan_aukeamacloseup-8980 closeup-8995Kuvat: Tatu Ahonen / Mainostoimisto Ad Kiivi Oy

Yhteistyössä Korusi-lehti.

Mun mielestä Korusi on ihan mieletön, ja mun aukeama just eikä melkein mun näköinen ja tyylinen. Leikkisä, nuorekas ja kesäinen, niinkuin mun fiilis tällä hetkellä! Korusi-lehden tiimoilta on tulossa lisää kivoja juttuja mun blogiin vielä kevään aikana, joten pysykää kuulolla. Kertokaa ihmeessä miltä ensivaikutelma lehdestä tuntuu, mua jännittää kovasti mitä ihmiset tykkäävät!


12 Responses to “Korusi-lehteä tekemässä”

 1. Avatar Nella sanoo:

  Nuo kuvat on superkauniita, ihanan hempeitä värejä joita vasten pääsevät kyllä korut oikeuksiinsa <3

 2. Avatar Minka sanoo:

  Unohdin vallan eilen mainita, kun kommentoin, tästä lehdestä.
  Se tuli tosiaan eilen, mut heitin sen vaan pakastimen päälle. Sitten illalla, kun tultiin kaupasta katsoin kantta, jossa mainittiin ”bloggarin koruvalinnat”.
  Tiesin aivan HETI löytäväni sun mielipiteesi sieltä. Ihmekkös tuo, kun niin kauniita koruja on nyt nähty sun ylläsi ja kerrot niistäkin niin hyvin mielipiteesi. Lehden kuvailut olivat niin sua. Naureskelin, kun mainitsit Otonkin rannekoru-kuvailussa.
  Juoksin lehti kourassa heti jutun luettuani ulos varastoon näyttämään aukeamaasi miehelleni, joka sanoi ”Siis toihan on mukana ihan kaikessa! Hyvää vauhtia päätymässä julkkikseksi ” xD

  Nyt pitää sitten alkaa säästökuurille tai vihjailla oikein ahkerasti miehelle, että osaisi ostaa esimerkiksi tuon kauniin sydämen minullekin :D

  • Iina Iina sanoo:

   Haha voi ihana kun arvasit että oon siinä! :D Kiva että tykkäsit, tää oli niin kiva projekti olla mukana! :) Hauska sun miehesi, sano sille terkkuja! :D Vaikka en mä ”julkkikseksi” halua, haluan vaan olla mukana siisteissä projekteissa tekemässä kaikkea jännää, hyödyllistä, hauskaa ja merkittävää :D Bella-riipus sopisi kyllä sulle ehdottomasti ;)

 3. Avatar jjeenna sanoo:

  Hei, Iina! Olisi aivan upeaa, jos kertoisit täällä blogissasi Uudesta Lastensairaalasta 2017 ja kannustaisit lukijoitasi lahjoittamaan edes vähän sinne. Varmasti on vielä ihmisiä, jotka eivät tästä hankkeesta paljoa tiedä ja uskon, että sitä varten saataisiin vielä lisää lahjoittajia sinun kauttasi, kun olet monille esikuva. Sinulla itselläsi kun on lapsia, niin aihe on luultavasti lähellä sinunkin sydäntäsi :)

  Hyvää kevättä teidän koko perheelle!

  • Iina Iina sanoo:

   Moikka! :) Kiitos vinkistä, tässä on aihe jota olenkin ajatellut, mutta en ole keksinyt vielä sopivaa tapaa siitä kirjoittaa, onneksi mulla on aikaa rauhassa miettiä hyvä postausidea, jolla toivottavasti saataisiin tosi moni mukaan auttamaan! :) Ihanaa kesää sinullekin<3

 4. Avatar Katarooma sanoo:

  Mielenkiintoselta vaikuttaa. Tuleeko tuo lehti Oulussakin?

 5. Avatar Katri sanoo:

  Oih, aivan mahtavalta kuulostaa tuo projekti! Toivottavasti napsahtaisi meidänkin luukusta, rakastan korukuvastoja muutenkin mutta ois eri siistiä nähdä nuo teidän omat aukeamat :) Ainakaan meidän ovi ei kiellä mainoksia, joten peukut pystyyn hehe.

  • Iina Iina sanoo:

   Mäkin tykkään korukuvastojen selailusta kauheasti, sillä mä vähän lähdinkin tähän mukaan! :D Toivottavasti kolahti teidänkin postiluukusta! :D

 6. […] kun keväällä olin mukana tekemässä Korusi-lehteä? No mua kysyttiin mukaan myös talven numeroon, enkä epäröinyt hetkeäkään, […]

Kommentoi