(Äitien) päivän asu

15.05.2014

Äitienpäivänä vaihdoin vaatteita useampaan otteeseen niinkuin videoiltakin varmasti kävi ilmi, sillä sunnuntai oli viikon ainoa päivä kun kerettiin rauhassa kuvailemaan asuja. Näin aamupäivän kunniaksi luvassa on siis äitienpäivän rentoa asua, ja illemmalla mulla on teille vähän uutisia, joita en malttaisi pitää enää hetkeäkään sisälläni, mutta pakko ehtiä kaikessa rauhassa muotoilemaan teksti jotenkin fiksummin kuin ”Oon niin innoissani iik ei vitsit apua!!!”. Uutiset ovat mulle itselleni suuria, eivät välttämättä niinkään muille, mutta jokatapaukessa fiilis on ihan mahtava.

Tiedän että kiusaaminen uutisista etukäteen hehkuttelulla on ärsyttävää, se miksi teen sitä juuri nyt, johtuu siitä, että olen aina ollut huono salailemaan asioita, ja mä suoraansanottuna oon melkein räjähtänyt tässä viimeisten viikkojen aikana kun en ole voinut asiasta puhua. Suon siis itselleni sen pienen ilon että hehkutan vähän etukäteen, anteeksi! Mutta nyt kuitenkin siis asukuvia!

Sain Sheinsidelta viime viikolla uusia vaatteita, joista mun ehdoton suosikkini oli tämä kuvissa näkyvä kukkahelmainen mekko. Mekko on rentoihin kesäpäiviin, rantareissuihin ja ihan mihin tahansa kesäpuuhasteluun juuri sopiva. Tykkään siitä että yläosa on pehmeän trikoinen, ja alaosa ihanan liehuva. Testasin muuten sunnuntaina kuinka hyvin helma liehuu jos pyörähdän, vähän turhan hyvin kuulemma.

IMG_3443 IMG_3449 IMG_3459Mekko Sheinside* / Ballerinat H&M / Kaulakoru Glitter*

*Saatu blogiyhteistyön kautta.

Miltäs näyttää päivän asu? Iskeekö töihin tuollainen huijausmekko, joka näyttää siltä kuin olisi hame ja toppi? Mä tykkään kovasti kukkakuosista hameen helmassa, se on sopivasti ysäri, tulee vähän mieleen Beethoven -leffoista se isosisko, muistan kun kymmenen vuotta sitten hihittelin sen vaatteille ja nyt saisin siltä parhaat trendivinkit.

Me ollaan leikitty legoilla lasten kanssa koko aamu, ja kunhan Zelda herää päikkäreiltä niin olisi tarkoitus lähteä nauttimaan ihanasta ulkoilmasta. Tänään meillä on rento kotipäivä ennen viikonlopun viimeistä rutistusta ja tyhjempää ensi viikkoa. Ihanaa torstaipäivää kaikille, nauttikaa auringosta<3


12 Responses to “(Äitien) päivän asu”

  1. Minka sanoo:

    Näyttää kyllä tosi hyvältä. Puit sanoiksi ton Beethovenin isosiskon. Ei ihme, että se tulee mieleen, kun kyseistä leffaa on taas vuoden sisällä näytetty kerta, jos toinenkin. Ja tuollainen ”huijaus” on hienoa. Varsinkin silloin, kun on tälläinen tyhjäpää niinku minä, yhdistelemään vaatteita keskenään.
    Kiinnostaa ihan kauheasti sun uutiset. Sopivasti veit mielenkiinnon siihen, niin en käy koko ajan netissä kyttäämässä missä mun vaatelähetykseni on menossa.
    Täällä on kans aurinko paistanut, mutta 30minsan välein tulee pilvet ja sade kuuro, joka kestää vartin. Melkein sain kukkapenkin valmiiksi, mutta sain tarpeekseni. Sitä luvattua hellettä odotellessa 🙂

    • Iina sanoo:

      Voi kiitoksia ihana<3 Haha Beethoven tulee kyllä aika usein telkusta, mut melkein aina tulee vähän edes toisella silmällä vilkuiltua, oli mun lempileffa lapsena :D! Toivottavasti siellä on ollut kauniit ilmat nyt myös! Niin ja nuo huijausmekot on kyllä käteviä, ei tarvitse itse miettiä yhdistelyä ollenkaan, mullekin se on joskus hankalaa 😀

  2. kia sanoo:

    Katselin tässä noita sun äitienpäivän videoita ja tuli mieleen sellainen asia, että eikö susta tunnu yhtään henkilökohtaiselta laittaa noita videoita tänne? Eikö susta tuntuis mukavammalta viettää äitinepäivän herätys ym muut tärkeät ja tietyllä tavalla intiimit hetket ihan ilman kameraa? Mukavia videoita ja kiva katsoa, ei sillä! Mutta tulipa vain mielen. 🙂

    • Iina sanoo:

      Kiva että tykkäsit videoista 🙂 Mä oon viettänyt mun jokaisen äitienpäivän kuvaamalla samanlaisia videoita tänne, ja tykkään siitä tavasta! Musta on ihanaa että äitienpäivät tallentuvat pienille, lyhyille videoille, ei se että kuvaan yhteensä n. 15-20 minuuttia viidessä tai kuudessa lyhyessä pätkässä päivän aikana kuitenkaan ole kuin pieni osa päivää, kyllä mulle jää paljon aikaa myös ilman kameraa! 🙂

  3. Hannele sanoo:

    Onnea jo etukäteen salailu-uutisista! Mulla on muutamia vaihtiksia mielessä, mitä ne voi olla :D.

    Ja voi miten ihanan kesäinen asu, ihanaa kun saa taas laittaa mekkoa päälle muutenkin kuin paksujen sukkisten seurana :).

    <3 Hannele
    http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

  4. Annu sanoo:

    Hei!
    Oon ihan nolo noiden ulkomaisten kauppojen kanssa mutta meneekö nuista tulleja tuolta firmasta? Kerrotko vähä lisää siitä tilauksesta kuinka menee? 🙂

    • Iina sanoo:

      Mä en ole koskaan itse tilannut, koska mulle lähetettävät tuotteet tilataan sieltä päästä mulle valmiiksi, eli en osaa sanoa valitettavasti tilausprosessista 🙁 Tullimaksuja ei mun ole tarvinnut maksaa, mutta en tiedä miten se menee silloin kun itse tilaa.

  5. Minttu-Mari sanoo:

    Huuuuh, hullua miten aloin jännittämään sitä minkä uutisen julkaiset, seuraavaks katoin kelloa ja totesin et millonkohan on illemmalla 😀

    Kiva mekko sulla näissä kuvissa, se on samaan aikaan rennon ja ns. arkisen näkönen, mutta silti tosi nätti ja tyttömäinen.

    Ja Tiara.. Aaaaww, on teillä vaan niin suloiset tytöt. Ihana nöppönen.

  6. oona sanoo:

    Heippa! En tiedä onko blogissasi ollut aikaisemmin asiasta, mutta haluaisin udella sinun urheilutottumuksia? Kuinka usein ja mitä? Eli millä hitsillä kahden lapsen äidillä voi olla noin uskomaton kroppa! Ja kuinka paljon piti tehdä töitä, jotta raskauskilot lähtivät? Syötkö jotenki erikoisemmin? Kiitos paljon, jos jaksat kertoa 🙂 ps. Blogisi on aivan ihana ja todella koukuttava !

    • Iina sanoo:

      Moikka! En ole kauheasti asiasta kirjoitellutkaan, sillä tällä hetkellä mulla ei mitään säännöllisiä urheilutottumuksia ole. Mä en yksinkertaisesti tiedä mistä löytäisin aikaa säännölliselle liikunnalle, kun tuntuu että vuorokaudessa ei riitä tunnit edes ilman sitä 😀 Mutta haluaisin kovasti alkaa harrastaa lenkkeilyä! Mun raskauskiloista ja muusta palautumisesta voit lukea lisää täältä http://kideblogi.fi/butimahumannotasandwich/arkisto/palautuminen/ 🙂 Kiitoksia hurjasti kauniista sanoistasi, kiva että tykkäät lukea!! 🙂 Aurinkoista kesää!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.