My Guess

19.05.2014

Sain mahdollisuuden vinkata teille Fashionstoren kivasta kamppiksesta. Fashionstore.fi:ssä, Fashionstore Outletissa ja kaikissa PK-seudun Guess-myymälöissä on meneillään mahti My Guess -kampanja. Kampanjatarjouksena saat kaikista miesten ja naisten Guess -farkuista 30% alennusta 25.5. asti. Mulla ei ole itsellä Guessin farkuista kokemusta, mutta nyt kieltämättä houkuttelisi jotkut ihanat tilata. Guessin laukkuja, koruja, kello ja vaatteita multa kyllä löytyy, mutta farkut tosiaan uupuu, ja mulla olisi uudet, mustat, hyvin värinsä ja muotonsa pitävät farkut hakusessa. Onko teillä kokemusta Guessin farkuista?

Valitsin muutamat omat suosikit kollaasiin, näin kesähelteiden innostamana mä ihastuin erityisesti herkullisen keltaisiin ja vaaleanpunaisiin jeggingseihin, sekä mustiin Nicole-farkkuihin jotka vastaisivat mun tarpeita oikein hyvin. Multa puuttuu myös tummemman siniset farkut tällä hetkellä, ja Guessilta löytyy niitäkin aika kiva valikoima.

myguesskollaasiSuoraan naisten kampanjasivulle pääset TÄSTÄ ja miesten kampanjasivulle TÄSTÄ. Miesten valikoimasta ihastuin kivoihin farkkushortseihin, jotka sopisivat Otolle varmasti kesäksi tosi hyvin. Kamppis on siis voimassa sunnuntaihin 25.5. asti, ja tosiaan sekä verkkokaupassa että Guess-myymälöissä.

Yhteistyössä fashionstore.fi

Mukavaa maanantaipäivää kaikille!<3


6 Responses to “My Guess”

  1. Noi keltaiset housut on kyllä ihanat! :-) Itse en omista Guessilta mitään, merkki ei ole omaan makuuni, mutta noi housut on kyllä kivoja! :)

  2. Lode sanoo:

    Itelläni on useampi pari, hyvin ovat kestäneet ja pysyneet ku olisin juuri kaupan hyllystä ottanut :)

  3. Vinni sanoo:

    Ei kannata hankkia. Mulla on ollut useammat eivätkä ne vaan oikeasti kestä pesua ja käyttöä.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.