Kesäinen picnik kanavanrannassa

19.05.2014

Moni muistaa varmaan vielä meidän olkkarin matolla pidetyn vappupicnikin? No nyt päästiin vihdoin eilen ulos picnik -viltti matkassa, kun ihana kesäinen sää rantautui kunnolla tänne. Hektinen viikko sai viimein arvoisensa päätöksen, kun Oton töiden jälkeen mä pakkasin muksut ja kimpsut ja kampsut, ja kipiteltiin Ottoa vastaan. Käveltiin huikea viidenkymmenen metrin matka kanavanrantaan ja otettiin hyvä spotti viltille. Ensin näytti menevän vähän pilveen, ja huomasin muistikortinkin unohtuneen kotiin ja pieni epätoivo iski hetkellisesti. Päätin sitten kuitenkin spurtata, ja juoksin hakemaan muistikortin nopeasti sillä aikaa kun Otto kattoi salaatit esille, ja sillä aikaa onneksi aurinkokin löysi tiensä takaisin esille pilvien lomasta.

IMG_3875 IMG_3916 IMG_3925xIMG_3907Kokkasin meille kana-halloumisalaattia, johon laitoin buffalowingsejä valmiiksi pilkottuna (rasvaista mutta niiiiin herkullista), halloumia yllättäen, pari paprikaa kevyesti kuullotettuna, kevätsipulia, kurkkua, kirsikkatomaatteja ja hunajamelonia. Oli kyllä todella hyvää, ja aika nopeaa valmistaakin. Tipakin söi hyvällä halulla, mutta Zelda ei ilmeisesti vielä oikein hiffaa tätä picnik-konseptia kun aina picnikkeillessä neiti vaan heittelee ruokia ympäriinsä, vaikka pöydässä syö nätisti mitä tahansa. Viinirypäleet kelpasivat sentään ja niitä minineiti pupelsi menemään koko picnikin ajan.

Oli ihanaa vaan köllötellä auringossa ja katsoa kuinka innoissaan Tipa tutki kaikenmaailman kukkia ja hanhia ja ötököitä onnesta soikeana. Kuunneltiin musiikkia ja Zelda tanssi varmaan puolet picnikistä, hän ei vaan voi mitenkään olla tanssimatta jos on hyvä biitti soimassa.Pitäisi useamminkin lähteä extempore-retkille vaikka olisikin työpäivä, tämä pieni picnik ainakin pristi tosi paljon ja antoi voimaa jaksaa taas tämän pitkän viikon. Toivottavasti aurinko suosii meitä jatkossakin, niin voidaan mennä picnikille tai rannalle vaikka jokapäivä.

IMG_3955 IMG_3978 IMG_4075x

Zelda oli mun huomaamattani pakannut rattaiden alakoriin kirppiskamojen joukossa olleen feikkiuggin ja sillä oli saatava leikkiä sitten myös picnikillä.

Oli ihan parasta voida laittaa sortsit jalkaan, siitä jos mistä tulee kesäfiilis. Ostin muutama viikko sitten ihanat valkoiset pitsishortsit ja punaraidallisen croptopin, jotka pääsivät nyt ensi kertaa käyttöön. Mä otin myös Sheinsidelta saadun uuden merihenkisen collegen mukaan, sillä matkalla jätskiostoksille tuul tosi paljon ja sillekin oli tarvetta. College sopii tosi kivasti shortseihin kuosiltaan ja tyyliltään, vaikka onkin vähän turhan pitkä niiden kanssa pidettäväksi, tai sitten shortsit ovat liian lyhyet, haha.

IMG_4085x IMG_4089xIMG_4027x IMG_4030x College Sheinside* / Croptop New Yorker / Shortsit H&M / Ballerinat H&M / Kaulakoru Glitter* / Laukku Michael Kors

*saatu blogiyhteistyön kautta.

Tänäänkin on ollut ihana ilma ja rento päivä, tyttöjen sekä Oonan ja pian kuukauden ikäisen minityypin kanssa. Minityyppi otti rennosti, ja me isommat tytöt käytiin Aurinkorannan kahvilan terassilla syömässä jäätelöt, ja leikkipuistossa muutaman tunnin pyörähdys. Huomenna nähdään kavereita, sekä lasten että mun, ja odotan sitä innolla. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille<3


19 Responses to “Kesäinen picnik kanavanrannassa”

 1. millamainen sanoo:

  Näyttääpä ihanalta arjenpiristyshetkeltä! :)) Ihana asu myös!

 2. Noora sanoo:

  Olet kyllä upea ihminen sekä bloggaaja! Odotan aina, että pääsen lukemaan sun uusia kirjotuksia, eikä ne koskaan oo tuottanu mulle pettymystä :) Ihana kun jaksat kirjoittaa niin usein, näkee että panostat tähän blogiin. Ihanaa kesää sulle <3

 3. Hilkka sanoo:

  Tiara näyttää jo niin isolta tytöltä!

 4. Hannele sanoo:

  Voi nainen noita sun sääriä, haluan yhtä pitkät! :D

  <3 Hannele
  http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

 5. Melina / Minishow sanoo:

  Wau mikä hottis sä oot :)! Ja on aika upee asu Zeldallakin, erityisesti tykkään pienen lökäpöksyistä ;)!

  • Iina sanoo:

   Sinäpäs oot Mellu<3 Mäkin tykkään kovasti Zeldan uusista pökistä, ne on onneksi vähän pitkät vielä niin menee kauan, en halua luopua noista ikinä kun ne on niin ihanat :D!

 6. titti sanoo:

  Niin herkun näköistä salaattia! Hei laitas useammin ruokavinkkejä kesään :)!! Meidän tuppukylässä ei tosn myydä yhtään mitään eli todennäköisesti se hunajameloni jo tuottaa vaikeuksii :D mut aina voi yrittää etsiä :)!

 7. Linkku sanoo:

  Ihanan kuulonen piknikki! :) ja aivan ihanat vaatteet sulla! Varsinki noi shortsit, ah :o iteki oon jo jonku aikaa hinkunu jonkinlaisia pitsishortseja. Noi on kyl täydelliset :)

 8. Limppu sanoo:

  Heips aattelin vaa mainita, että oikeet kirjotusasut on piknik ja piknikki (suomalaisittain) englanniksi picnic, ranskaksi pique-nique ja saksaksi picknick. Ei muuten häiritsisi mutta tuli kyllä niin monta kertaa mainittua picnik niin aattelin kertoa josset tiennyt, taitaa tulla tuo muutamasta sekoituksesta tuo sinun versiosi. :)

 9. Katri sanoo:

  Arjen keskelle on niin helppo saada tällaisia ihania pieniä piristyshetkiä, hitsi vaan kun niitä aina vaan unohtaa järkätä! Pitäisi ottaa tavoitteeksi kerran viikossa tai kahdessa, olisi aivan ihanaa :) Varsinkin nyt kesän tullen, oijoi!

  Mielettömän raikas asu, tykkään kovasti! Sulle sopii hirmuisen hyvin shortsit ja napapaita :)

 10. Muumimamma sanoo:

  Moi, tiiätkö mistä noita MK:n laukkuja sais? Tai mikä kyseisen laukun nimi on? :) Oon ihaillu tota siitä asti, ku näin sun blogis ekan kerran, mut enää en löydä mistään.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.