Tampereen reissu pulkassa

18.05.2014

Eilen aamulla suunnattiin kahdeksan jälkeen nenut kohti Tamperetta, ja kerettiinkin Mi:n kanssa perille juuri sopivasti ennenkuin Minimuotikirppiksen ovet avattiin. Siinä oli pikkuinen paniikkijärjestelyn paikka, kun piti vartissa tyhjentää neljä säkillistä tavaraa ”kauniisti” esille. Eihän se vartti riittänyt mihinkään, mutta onneksi asiakkaita riitti koko päivän tosi kivasti, vaikka ensimmäisen tunnin aikana olikin se oikea järjetön ryntäys.

20140517_081947 IMG_3734 IMG_3748xMun paikka oli Magicpoksin Majn ja meidän omien Kideläisten Evelinan ja Melinan vieressä ja siinä oli oikein hyvä olla, läppä lensi ja mahtavaa seuraa! On kyllä aina niin kiva vaihtaa kokemuksia ja jakaa ajatuksia toisten bloggaajien kanssa. Oli kiva tavata myös Hunajaista-blogin Riikka, ja Mammapäiväkirjan Mi:n kanssa ei oltu myöskään nähty aiemmin kuin kerran pikaisesti, mutta automatkoilla ja loppuajasta kirppiksellä kiireen hellitettyä kerettiin tutustella paremmin kuin hyvin, ja meillä oli ihan parasta, hurjan ihana tyyppi myöskin (tai koko perhe, mun sydämeni vei ihana Leon-vauva). Kerrassaan loisto päivä!

Parasta koko reissussa ei suinkaan ollut myyminen, vaan teidän ihanien lukijoiden tapaaminen! Näin monta kommenttiboksista tuttua kasvoa, sekä paljon täysin uusia tuttavuuksia ja olin niin iloinen ja yllättynyt siitä miten hurjan moni tuli juttelemaan, moikkaamaan, antamaan palautetta ja ottamaan kuvia. Kiitos teille kaikille ihan hirmuisen paljon! Suloista oli myös että moni tuli moikkaamaan ihan muuten vaan, vaikka ei lastenvaateostoksille ollut edes tarvetta! Ootte te kyllä ihania, koskas me saadaan Helsinkiin ja vaikka Pohjois-Suomeen tälläinen tapahtuma? Tuli todellinen into tavata hurjasti lisää lukijoita eri puolilta kotimaata, miksei ulkomailtakin jos se olisi mahdollista.

IMG_3767x IMG_3778x IMG_3805xTosi hyvin sain myytyä tavaraa, paljon enemmän kuin odotin! 2/3 meni kaupaksi, loput mä ajattelin lahjoittaa eteenpäin jollekin niitä enemmän tarvitsevalle, onko teillä mielessä jotain hyviä kohteita jotka ottaisivat perussiistejä, nättejä ja ehjiä lastenvaatteita vastaan Suomessa tai ulkomailla? Haluaisin lahjoittaa jonnekin sellaiseen paikkaan, missä itse voin nähdä että apu menee 100% varmasti perille suoraan lapsille itselleen. Meillä on myös paljon vauvaleluja ja lastentarvikkeita jotka mielellään lahjoittaisin.

Kirppistelyn jälkeen suunnattiin yhdessä Min, Jannen ja Leonin kanssa Tampereelle avattuun uuteen salaattibaari Greliin, jonne mun ihana siellä työskentelevä lukijani mut kutsui syömään. Grelissä kootaan asiakkaan toiveiden mukaan salaatti, johon on kymmeniä erilaisia ainesosavaihtoehtoja. Mä annoin eilen vapaat kädet Grelille salaatinteossa, ja mun salaattiin tuli mm. salaattisekoitusta, herkullista savulohta, tomaattia, kurkkua, kevätsipulia, paprikaa, tuoretta ananasta, parmesania, cashewpähkinöitä ja pinjansiemeniä, sekä ihanaa passion vinegretteä. Olisi sittenkin pitänyt ottaa vuohenjuustoa kun se on mun ehdoton lemppari, mutta salaatti oli kyllä todella hyvää ja raikasta.

IMG_3813x IMG_3823x IMG_3828x IMG_3857x IMG_3865xToivottavasti Tampereen Tuomiokirkonkadulla sijaitseva Greli laajenee joskus tännepäinkin, tuossa on konsepti joka Helsingin ravintolatarjonnasta puuttuu ehdottomasti. Grelissä myydään myös smoothieita, raakasuklaanvalmistuspaketteja, herkullisia pähkinöitä ja manteleita, sekä paljon muuta. Kiitos paljon mun ihanalle lukijalleni kutsusta ja salaatista!

Kiitos vielä kaikille asianosaisille ihanasta lauantaipäivästä, mulla oli niin kivaa ja pieni Tampere-rakkaus taisi syttyä vaikka vannoutunut stadilainen olenkin, mut Tampereella on vaan niin ihania ihmisiä! Mä teen tässä vielä vähän hommia kun Zelda nukkuu, minkä jälkeen kokkaan meille picnikherkut valmiiksi ja suunnataan kanavanrantaan nauttimaan auringosta perheen kesken kunhan Otto pääsee töistä muutaman tunnin kuluttua. Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille<3


50 Responses to “Tampereen reissu pulkassa”

 1. Henna sanoo:

  Oli kyllä kiva tavata sut pikaisesti ensi kertaa livenä 🙂

 2. Jellu sanoo:

  Oli kyllä kiva jutella sun kanssa!:) Ja mahtavia löytöjä tein kyllä pojalle joka siinä mun rintarepussa hengaili mukana totisena 😀 esim se vihreä ötökkäbody on mun yks lemppareista tällä hetkellä 😛

 3. Tuula sanoo:

  Ensi- ja turvakodit ja lastenkodit ottavat vaatteita vastaan. Apu menee varmasti tarpeeseen ja perille. Olen itse vienyt myös leluja.

 4. yks sanoo:

  Vie loput vaatteet HOPElle, ottavat varmasti mielellään vastaan. Menee vähävaraisille lapsiperheille Suomessa.

 5. Kaisa sanoo:

  Kiitoksia sulle että kävit meillä Grelissä! Ja unohdin muuten mainita, Greli löytyy myös instagramista @grelitampere 🙂
  Oli myös ihan super siistiä päästä näkemään sut livenä! Olit ihan yhtä ihana ihminen kun minkälaisen kuvan bloginkin kautta saa<3 Kiitos vielä että tulit käymään ja kiitos ihanasta blogista!!

  • Iina sanoo:

   Kiitos kutsusta vielä, oli ihana käydä ja säkin olit huippu mukava tyyppi :)! Salaattikin oli toooosi hyvää :)! Voi vitsit, kiitos ihanuus<3 Toivottavasti törmätään joskus Helsingin Grelissä 😉

 6. nina sanoo:

  Lahjoituksia ihan ehdottomasti tänne, on käsittääkseni ihan teidän lähelläkin

  http://www.hopeyhdistys.fi/.

  Kerro sitten mihin päädyit tavarat lahjoittamaan.

 7. Minka sanoo:

  Ihana hymysuu olit livenäkin.
  Olisin voinut kyllä ostaa vielä jonkun muunkin vaatteen kauniin punaisen mekon ja ton ihanan puseron lisäksi, mutta oli kyllä kamala vilske ja sitten löysitkin sen euron mulle takaisin annettavaksi 😀
  Ariel laittoi sen paidan heti kotiin tultuamme päällensä ja oli kyllä hyvässä kunnossa ja kaunis. Mekkokin vielä menee ja nyt alkoi sopivasti kesähelteet sillekin, vaikka onkin joulun punainen.

  Kiitos paljon mukavasta hetkestä. Blogiasi lukee taas ihan uudella tavalla, kun on nähnyt ihan oikeasti ihmisen, joka siellä kirjoittelee 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia ihanuus<3 Oli niin mukava tavata livenä, oisin voinut jutella sun kanssa vaikka koko päivän kun oot niin huipputyyppi! Siellä oli kyllä niin kamala kiire ja ruuhka, mutta ihanaa että tykkäät vaatteista ja olivat Arielinkin mieleen 🙂

   Mäkin sain ihan uuden ulottuvuuden meidän kommentteihin kun pääsin juttelemaan sun kanssa ihan oikeastikin 🙂 Ihanaa viikonloppua teille<3

 8. Emilia sanoo:

  En tiedä olinko sulle jo tuttu kasvo ennestään tai muistatko edes että kävin sua eilen moikkaamassa, mutta anyways olet ihana!! Oli tosi kiva nähdä sut livenä ja vaikutit juuri sellaiselta kuin tämän bloginkin perusteella: ihanalta, aurinkoiselta, säteilevältä ja tosi mukavalta tyypiltä! :)♥ Oli jotenkin niin hämmentävää nähdä sut siinä livenä silmien alla, että jäi ihan kokonaan sanomatta sun blogin olevan mun lemppari ja kaikkea muutakin. Ehkä tiedät sen jo (jos muistat), koska oon tänne blogiin jo kolmen vuoden ajan aika ahkerasti kommentoinut. Onnittelut muuten vielä siitä uudesta saavutuksesta, kun pääsit yhä enemmän osaksi Kideblogeja! 🙂 Musta on ihan huikeeta että toteutat unelmiasi, vaikka olenkin äiti. Täydet pisteet sulle Iina :)!

  • Emilia sanoo:

   Hups. Siis *vaikka oletkin äiti :D!

  • Iina sanoo:

   Oli aivan ihanaa että tulit moikkaamaan Minimuotikirppiksellä! Kiitos hurjan paljon, kiva että vaikutin samalta myös livenä kuin blogissa! 😀 Sä olit niin ihana tyyppi, oli kiva jutella 🙂 Ja kiitos paljon sun kauniista sanoistasi, kyllä mä muistan että oot tosi ahkerasti kommentoinut, ja mun mielestä se on ihanaa että jaksat täällä aina käydä piristämässä päivää :)<3 Kiitos vielä paljon ja ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle<3

 9. tiia sanoo:

  Kannattaa lahjoittaa Fidalle! Sieltä apu menee varmasti perille. Itse oon työskennellyt siinä organisaatiossa ja voin sanoa, että se ei oo mikään UFF jossa rahat menis veroparatiiseihin… Ja kohteet on mun mielestä aina tosi mahtavia! Lapsia siinä yleensä eniten autetaan. Fida saa myös ulkoministeriön rahoitusta, eli se on oikeesti rehellinen. Ei mitään huuhaata. Sinne otetaan vastaan hyväkuntoisia vaatteita ja leluja yms tarvikkeita, jotka myydään Suomessa myymälöissä ja voitto menee sitten näihin kohteisiin (tietenkin siis se mitä ko. yrityksellä jää voitoksi eli ei suoraan se rahasumma millä joku ostaa, mutta se mitä jää yli eli siis voitto:D). Fidalla on liikkeitä ympäri Helsinkiä ja niissä vastaanotetaan tavaraa, on myös keräyslaatikoita ne harmaat! 🙂

 10. Kaisu sanoo:

  Ihana nähdä livenä vaikkakin nopsasti 🙂 Mäkin tykkään kyllä Tampereesta, oli mukava tutustua hieman paremmin kaupunkiin.

 11. Katarooma sanoo:

  Kun tulet Ouluun ni kerro… 😀

 12. juuso sanoo:

  Fiksu mimmi. Positiivinen ja elämäniloinen. Hyvä esimerkki kelle vaan.

 13. maireK sanoo:

  Tässä hyvä sijoituspaikka vaatteille http://www.marskinmuksut.fi/lahjoita-i-59.html Viemällä tänne vaatteet tuet lapsiperheitä kotimaassa.

 14. Riikka sanoo:

  Suomen HOPE yhdistystä suosittelen, siellä apu tosiaankin menee tarpeeseen! 🙂

 15. Annu sanoo:

  Olipa kiva nähdä ja ihania vauvanvaate löytöjä teinkin sulta 🙂 se lammas mekko ja sukkikset oli ihan parhaat <3

 16. Elisabet sanoo:

  On niin harmi, kun sen verran kaukana asun, etten päässyt pyörähtämään siellä. 🙁 Varmasti mukava tapahtuma oli. Ehdottomasti tänne vähän pohjoisempaankin tuommoisia tapahtumia! 🙂

 17. Roosa sanoo:

  Fidalle kannattaa lahjoittaa. Fida on yksi suurimpia avustusjärjestöjä. Kun se on Helluntaiseurakunnan niin ei ota välistä. Vieraillessani Etiopiassa Suomen lähetysseuran kanssa tutustuin myös Fidaan. Fida tekee yhteistyötä myös muiden kanssa. 🙂 Apu varmasti menee perille!

  Fidahan siis myy vaatteet Suomessa (osa voidaan viedä ulkomaille) ja rahoilla maksetaan ulkomaan avustustyötä.

 18. jensku sanoo:

  Menikö toi ihana keltainen hedelmäbody kaupan? 😀 mä oon ettinyt kaikki maailman kaupat ja kirppikset läpi mutta en löydä mistään mitään ihania keltaisia (unisex) vauvanvaatteita!

 19. Paprika sanoo:

  Miekin olisin tullut tuota Hopea suosittelemaan, mutta toiset oli kerenneet ensiksi 🙂 Miekin näin siut siellä minimuotikirpparilla. En vaan osaa olla semmoinen fanityttö että kävisin esittäytymässä 🙂 Mukavan pieni tapahtuma oli siihen nähden että odotin paljon isompaa. Käytiin myös vasta ennen kolmea kun ruuhkaa ei enää ollut!

 20. Julia sanoo:

  Sairaaloille voi ainakin lahjoittaa 🙂 Tai sitten johonkin näihin lastenkoteihin ja tällasiin, siellä menee ainakin oikeeseen tarkotukseen 🙂

 21. yksivain sanoo:

  Hylätyt lapset ry:lle kannattaa laittaa vaatteita ja leluja!:) tavarat menevät aivan varmasti perille ja ne menee niille jotka sitä oikeasti tarvitsevat!(: http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Hyl%C3%A4tyt_lapset

 22. hulamaja sanoo:

  Hope ry:lle minäkin suosittelen lahjoittamaan! Hyvällä asialla ovat ja vaatteet,lelut ja tarvikkeet löytävät taatusti tositarvitsijoille. 🙂 Olemme itsekin sieltä saaneet apua tiukan paikan tullen.

 23. AnnaMaria sanoo:

  Oli kyllä mahtava nähdä sut ihan kasvotusten ja oot kyl ihan ensivaikutelman perusteella oikeesti yhtä aito ja iloinen kuin mitä blogisi antaa ymmärtää 🙂 Vaikkakin ensin meinasin epäröidä, etten tulisikaan moikkaamaan, mutta kyllä todellakin kannatti, vaikkei siinä varmaan mitään kovin järkevää tullut sanottua. Jotenkin sitä vaan aina menee vähän lukkoon 😉

  Meillä mieskin viimein huomasi, miksi mulle oli niin tärkeää päästä Porista Tampereelle, sain kuulemma reissusta selkeesti lisää energiaa 🙂 Sun positiivisuus on siis ilmeisesti tarttuvaa 😉

  Jatka samaa rataa ja kun seuraavan kerran olet näillä leveysasteilla, tuun ehdottomasti uusiks moikkaamaan 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi ihana sinä!<3 Oli tosi kiva että uskalsit kuitenkin tulla moikkaamaan! Ja hei kuule kyllä muakin aina jännittää tavata lukijoita, mäkin saatan sopertaa jotain ihan höpsöä jos yllätyn, vaikka etpä sä mitään höpsöä ees sanonut! 😀 Ihana kuulla että sait energiaa, kiitos paljon<3 Mä ilmoittelen kun tulen seuraavan kerran Tampereen huudeille 😉 Ihanaa viikonloppua<3

 24. Katri sanoo:

  Mä meinasin tulla moikkailemaan kun Pakkahuoneen lähellä asustelen, mutta ajattelin, että teillä varmaan riittää vilinää ja vilskettä ilman tätäkin häiriötekijää 😀 Ja pääsinhän mä sun kanssa jo juttelemaan siellä Aussiessakin 🙂 Oot vaan niin ihana, että haluaisin päästä juttelemaan joskus oikein kunnolla ja ajan kanssa!

  Suosittelen lahjoittamaan Hope Ry:lle! Meidän duunipaikka kerää sinne säännöllisin väliajoin kaikenlaista asiakkailta ja henkilökunnalta ja äitini viime vuonna muuttaessa kolmiosta kaksioon vei sinne tosi paljon tavaraa, olivat tosi mielissään 🙂 Ja tavarat menee suoraan niitä tarvitseville.

  • Iina sanoo:

   No voi höh, ois ollut kiva moikata uudestaankin! Pitäis järjestää joku maratonilukijailta jossa ois rutkasti aikaa jutella kaikkien kanssa rauhassa, on niin harmi kun aina on niin kiire 🙁 Ja hei kiitos vinkistä, varmaankin sinne lahjoitan kun sitä niin moni suositteli!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.