#Ihana mies ja arvonta

23.05.2014

Coca-cola light pyysi mua mukaan kampanjaansa pohtimaan, millainen on ihana mies? Siinäpä vasta kysymys. Kampanjan liitteeksi sain seksiä tihkuvia Coca Cola lightin mainoskuvia hottiskuumiksen mallipojan kanssa, joita minulla oli lupa käyttää tässä postauksessa. Tiesin mitä haluan sanoa, tiesin millainen on minun mielikuvani ihanasta miehestä, mutta en kertakaikkiaan osannut kuvitella niiden lauseiden seuraksi kuvia yläosattomasta mallipojusta kaatamassa hitaasti cokista lasiin, kuumassa auringon paahteessa.

IMG_4686x IMG_4711xSiispä päätin tehdä jokaisen miehen varman kauhistuksen, pyytää Ottoa kuvattavaksi, kaatamaan hitaasti cokista lasiin, täysin varautumattomana mihinkään edustamiseen. Sellaisena kuin Otto on, silloin kun se on mun ja vain mun ihana mies. Valaistuksen puute harmittaa jälkikäteen, mutta kun yhteinen aika alkaa iltahämärässä niin siinä ei paljoa voi tehdä, paitsi hankkia kuvausvaloja.

Arvatkaa miksi Otto on myös ihana mies? Se suostui. Iltakymmeneltä, mukavasta sohvallalöhöilyasennosta se suostui pomppaamaan ylös, ja pelleilemään kuvissa cokiksen kanssa. Meillä oli hauskaa, ei narinaa ei nurinaa, vaan hauskaa. Naurettiin vedet silmissä, kun Otto pullisteli kuin mikäkin miesmalli. Herra peitti hienosti tölkistä logonkin vahingossa kuvia otettaessa, selvä ammattilainen siis.

IMG_4746xIMG_4723xIhana mies laittaa itsensä likoon toisen vuoksi. Ihana mies rakastaa ja välittää. Ihana mies tekee aina parhaansa, ja muistaa kertoa että rakastaa. Ihana mies on luottamuksen arvoinen, ja luottaa myös muhun. Ihana mies on läsnäoleva ja rakastava isä. Ihana mies huolehtii myös itsestään. Ihana mies yllättää, naurattaa ja tekee pönttöjä asioita. Ihana mies on oma itsensä, ja tykkää itsestään sellaisena kuin on. Ihana mies käskee hidastaa silloin kun itse ei sitä ymmärrä. Ihana mies silittää hiuksista ja pitää kainalossa silloin kun uni ei meinaa tulla. Otto on ihana mies.

Siltä varalta että joku kuitenkin haluaa katsella sitä seksiä tihkuvaa sixpackia, ajattelin laittaa tähän vielä yhden kuvan, kutsun tapahtumaan, joka on täynnä ihania miehiä.

#IhanaMies_kutsu_kansiMä haastan nyt teidät kaikki kertomaan tämän postauksen kommenttiboksiin, millainen on teidän mielestänne #Ihana mies. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Coca Cola Lightin tarjoama lippupaketti kahdelle hengelle ensi keskiviikon  Rock The Ballet -näytökseen 19.30, päivämäärä oli siis 28.5.2014. Lippupaketti sisältää kaksi lippua, sekä pääsyn Coca-Cola lightin klo 18.00 alkavaille etkoille Savoy -teatterin ravintola Preston parvekkeelle juoma- ja ruokatarjoiluineen. Arvontaan osallistut siis kertomalla millainen on ihana mies, jättämällä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, ja keksimällä itsellesi nimimerkin. Arvonta päättyy 25.5. klo 22.00. Myös minä olen paikalla sekä etkoilla, että näytöksessä ystäväni kanssa, joten tässäpä myös pienimuotoinen lukijatapaaminen! Tilaisuuteen tulee kaikenkaikkiaan kymmenen bloggaajaa lukijoineen ja aveceineen, ja varmasti saadaan tosi kiva ilta aikaiseksi.

Yhteistyössä Coca-Cola light.


56 Responses to “#Ihana mies ja arvonta”

 1. Avatar lala laura sanoo:

  Siis, ihana mies on just tollanen mitä sä kuvailit ja tajusin, että mullahan on just tollanen mies ja minä pönttö oon meinannu päästää sen käsistäni monesti jo! Nyt mun pitää muistaa itse alkaa useammin kertoo miten ihana hän on ja kuinka onnellinen oon kun saan olla tässä parisuhteessa :3 <3

 2. Avatar Karoliina (karde) sanoo:

  Ihana mies arvostaa, rakastaa, kannustaa, kertoo nätisti mutta rehellisesti jos käyttäydyn vähän urposti ja kohtuuttomasti, hellii, paijaa, hassuttelee, juttelee ja kasvaa suhteen mukana kuten minäkin. Mun miekkonen on sellainen ja se on kyllä ihana mies <3

  Ps. Ihania noi kuvat otosta xD

 3. Avatar Miiu sanoo:

  Ihana mies on tukena ja rakastaa. Kertoo välittävänsä ja on luotettava. Jonka kanssa voi tehdä kaikkea kivaa yhdessä ja jonka kainaloon pääsee iltaisin. Ihanan miehen kanssa nauretaan ja hassutellaan mutta voidaan myös puhua vakavista asioista.

  Ihana tämä arvonta, ja sulla tosiaan vaikuttaa olevan aika ihana mies :)

 4. Avatar miinamatleena sanoo:

  ihana mies on rakastava, luotettava, rehellinen, huomaavainen, hauska ja itsevarma joka tekee siitä erittäin seksikkään. sitten kun on sen aika, ihana mies on myös rakastava ja huolehtiva isä. pakko hehkuttaa että mulla on aika ihana mies. jonka tosin oon pariin kertaan meinannut päästää karkuun. vaan onneksi oon tajunnut ajoissa, kuinka idioottimaista se olisi.

 5. Avatar Riinuska sanoo:

  Ihana mies on sellanen joka välittää toisesta juuri sellaisena ku se on. Luottaa, kuuntelee, auttaa surkeimpina päivinä, kannustaa ja tukee elämän vastoinkäymisissä ja ilon onnistumisissa. Antaa anteeks turhat kiukunpuuskat ja koittaa ainekin ymmärtää naista kerran kuukaudessa :D Yllättää, rakastaa, näyttää tunteensa ja pitää huolta molemmista, nostaa alhaalta ylös ja laskee pilvistä alas jos tarve vaatii. Kyllä mä rakastan mun miestäni tollasena mitä se juuri on :)

  Ps todella hauskoja kuvia!

 6. Avatar jenni sanoo:

  Ihana mies on tottakai se oma mies. Sellainem joka rakastaa mua ja meidän lapsia koko sydämestä ja tekis meidän puolesta mitä tahansa. Semmonen kuka sanoo takastan sinua vaikka olen juuri herännyt ja en hehkeimmilläni. Ihana mies on semmoinem joka rankantyöpäivän jälkeen tulee kotiin hymyssä suin ja nappaa minut ja vauvan kainaloon. Ihana mies on luotettava ja hyvä ulkonäkökääk ei ole paha juttu ollenkaan. Ihana mies myös jaksaa oloa aina tuki ja turva . Ihana mies on minun mies <3

 7. Avatar karoliiiiiiiina sanoo:

  Arvontaan en niin välitä osallistua, kun töistä en saa vapaata mutta pakko oli tulla kommentoimaan että on sulla kyllä ihanan hupsu mies :D!

 8. Avatar emmmaa sanoo:

  Sinäpä sen jo sanoit. Tärkeimmät tuli esille, mutta sanonpa silti :)
  Ihana mies on lämmin ja hellä. Samalla hauska ja osaa päästää irti. Hän pystyy olemaan sylikkäin mutta myös erikseen. Hän osaa hemmotella ja myös häntä on kiva hemmotella.
  Tietysti hänen ulkonäkö vetää minua puoleensa ja olen hänen mielestään kaunis.

  Täydellisyyteen tässä ei pyritä, vaan ihanuuteen.

 9. Avatar Elina sanoo:

  Rakastaa, rakastaa ja rakastaa…Oma mieheni on ihana mies :)

 10. Avatar Paula sanoo:

  Ihanaan mieheen voi luottaa, hän on rehellinen ja muut huomioonottava. Hyvätapainen, kiltti, kuuntelee kun on sanottavaa. Osaa jutella. Kantaa vastuun. Osaa antaa myös omaa aikaa (sitä kun äiti-ihmisillä ei kauheasti ole..). Osaa kantaa ne likaiset sukat lattian sijasta pyykkikoriin, hahaa :D

 11. Avatar Pauliina sanoo:

  #IHANAmies kertoo kohteliaisuuksia, on rehellinen ja lojaali, hyväksyy minut juuri tälläisenä, on maanläheinen ja jalat maassa oleva ihminen kuten minä! Sellainen on ihana mies mielestäni :)

 12. Avatar Pilvi sanoo:

  Otto on ihana mies :) Kaikista ihanin mies mulle on kuitenkin tottakai oma rakas aviomieheni, tyttäreni isä <3 Hän pitää meistä huolta, on aidosti läsnä, kuuntelee ja kyselee, lohduttaa kun on paha mieli tai jokin vaivaa. Hän halaa tiukasti kun sitä tarvitsen ja antaa minulle myös omaa aikaa. Hän on ihana isä, uskollinen aviomies ja luotettava ystävä.

 13. Avatar Sanna sanoo:

  Ihanat miehet on menny mulla ihan ohi mut jos tuolta tapahtumasta löytyis Sellanen? ;)

 14. Avatar Heta-Elina sanoo:

  Mulla on ihana mies. Se keksii mulle hölmöjä hellittelynimiä, hipsuttaa iltaisin selkää ja hiuksia ja ennenkaikkea rakastaa ja on luotettava. :)

 15. Avatar dolla sanoo:

  Ihana mies on sellainen joka tukee ja rakastaa vaikeinakin hetkinä (esim kun vaimoke on raskaana,kiukuttelee ja itkee turhista pikkuasioista tai vaan makaa sohvalla oksennusämpärin kanssa silloin kun on sovittu yhteistä menoa muualle)
  Ihana mies on sellainen jonka kanssa saa olla 100% oma itsensä.
  Ihana mies on sellainen jonka kanssa on lähes aina hauskaa ja jota kohtaan ikävä iskee kun ei hetkeen nähdä. Ihana mies on sellainen joka kertoo rakkaudestaan avoimesti. Ihana mies on selvästikin tuo oma ihana mieheni. <3

 16. Avatar fanni sanoo:

  Ihana mies on sellanen, joka ei naura hölmöille peloille. Ihana mies ripustaa verhot, koska vaimo ei uskalla kiivetä keittiöjakkaralle. Ihana mies, sellanen kuin minun ♡

 17. Avatar Oonaelina sanoo:

  Ihana mies on sellainen, joka tuo mulle parmankinkku-rucola-pizzan töiden jälkeen <3 Siinä on romantiikkaa kerrakseen!

 18. Avatar Venla sanoo:

  Ei lisättävää tuohon sun tekstiin! :)
  Mun mies on juurikin tuollainen! Rakastan paljon! Hän sai minut ylös mudasta jonne jouduin syvälle kun pieni poikamme (7vk ikäinen) kuoli joulukuussa. Mieheni avulla, sain itseni sängystä ylös aamulla menemään töihin ja suorittamaan kouluani loppuun! En vaihtais päivääkään pois yhteisistä vuosista (5) joita olemme elänyt <3

 19. Avatar Petra T. sanoo:

  Ihana mies
  kuuntelee, vaikka asian aihe ei edes kiinnostaisi häntä,
  lohduttaa, kun on paha olla tai pelottaa,
  kertoo päivittäin, että rakastaa,
  huolehtii perheestä sekä itsestään,
  tekee oman osan kotitöistä narisematta ja mielellään myös pyytämättä,
  kehuu ja kannustaa ja tarvittaessa auttaa,
  kysyy kuulumisia/mielipiteitä/päivän kulusta,
  on oma itsensä

 20. Avatar essi sanoo:

  Aivan ihana postaus! Tuli hymy huulille. :)

  Voin allekirjoittaa ton kaiken, mitä sanoit unelmien miehestä. Huumorintajuinen, rakastava, luotettava, kunnioittava, oma itsensä ja heittäytyy hupsuksi kun kumppani sitä toivoo. Onneksi oon löytänyt itselleni tällaisen miehen, ja arvontakin osui mitä sopivimmin, kun toi keskiviikko olis meidän eka vuosipäivä. ;) Toivottavasti siis onni potkais!

 21. Avatar emmyy sanoo:

  Ihana mies on sellainen, joka jaksaa kannustaa, olla ylpeä, rakastaa ja kantaa vastuun perheestä.

  Sellainen joka ei pelkää olla vähän hupsu tai lapsellinen.

  Sellainen joka auttaa kun on vaikeaa, ja ymmärtää jos on turhautunut tai surullinen.

  Sellainen joka rakastaa minua joka päivän lopuksi kaikista vioistani ja kiukutteluistani huolimatta.<3

 22. Avatar Tiia sanoo:

  Ihana mies on hauska, rento ja aito. Ihana mies arvostaa, kunnioittaa ja välittää. Sellasta odotellessa! :D

 23. Avatar sofiasofia sanoo:

  Ihana mies on luotettava, uskollinen ja rakastava. Hänelle ei tarvitse edes kertoa jos joku on hätänä, sillä hän huomaa sen heti ja tekee kaikkensa piristääkseen. Ihana mies tukee ja kannustaa kaikessa mihin pyrit ja auttaa sinua jahtaamaan haaveitasi, jotta olisit onnellinen. Ihana mies kertoo ikävöivänsä ja lähettää yllättäen suloisia tekstiviestejä piristäkseen arkipäivän tylsiä askareita.

  Ihana mies hymyilee valloittavasti ja on onnellinen, koska sinä olet onnellinen.

 24. Avatar oliviagggg sanoo:

  Ihana mies on sellainen johon itse rakastuu. Koska eihän se silloin olisi ihana.

 25. Avatar Eve sanoo:

  Ihana mies on rehellinen, luotettava, vastuuntuntoinen isä, aito ja oma itsensä, huumorintajuinen, hassuttelija.. Kannustava ja suojeleva. Rakastava. Ulkoisista seikoista mua viehättää ruskeat, vähän kiharat hiukset, pieni sänki ja vahva olemus. Eli ihan kuin tuo mun miekkonen, miten sattuikaan. :)

 26. Avatar Paukku sanoo:

  Mun ihana mies ei aina puhu eikä pussaa, mutta silti tiedän hänen rakastavan minua ja lapsiamme yli kaiken. Ja on valmis tekemään kaiken meidän vuoksemme. Meillä ei ole aikoihin ollut kahdenkeskistä vapaailtaa, joten olisi ihanaa, jos nyt onni potkaisisi ja saisin rekkamieheni lähtemään mukaan!

 27. Avatar Paukku sanoo:

  Mun ihana mies ei aina puhu eikä pussaa, mutta silti tiedän hänen rakastavan minua ja lapsiamme yli kaiken. Ja on aina valmis tekemään kaiken vuoksemme. Meillä ei ole aikoihin ollut kahdenkeskistä vapaailtaa, joten olisi ihanaa, jos onni nyt potkaisisi ja saisin rekkamieheni lähtemään mukaan!

 28. Avatar Janette sanoo:

  Ihana mies on tietenkin oma mies. Hän on huomaavainen ja rakastaa perhettään yli kaiken. Piristää pyytämättä, jos on ollut huono päivä. Ihana mies tykkää laittaa ruokaa yksin ja yhdessä. Ihana mies on aito, näyttää tunteensa ja puhuu niistä avoimesti. Hän pysyy vierellä, eikä katoa vaikka ongelmiakin ilmaantuisi.
  Tuo ei paketti olisi tännekkin tervetullut, mikä on parempaa kuin viettää rentouttava ilta oman ihanne miehen kanssa ♡

 29. Avatar Tiks sanoo:

  Ihana mies on tukenani hyvinä ja huonoina päivinä, rehellinen ja luottamuksen arvoinen, osaa kuunnella ja olla kuunneltavana (siis osaa keskustelun jalon taidon), rakastaa ja näyttää rakkautensa, saa nauramaan ja saa minutkin rakastamaan sitä ihan perusarkea hänen kanssan. Minulla on ihana mies :) ja hänen kanssaan sanotaankin tahdon ensi keväänä.

 30. Avatar Saru sanoo:

  Rock the Ballet! Vau, oon kerran käynyt katsomassa kyseisen esityksen ja tanssia oli kyllä ilo katsella, itseään ja vartaloaan esittelevistä miehistä en tosin välittänyt pätkääkään. Sellainen ei siis ainakaan ole minun ihannemieheni. Ihana mies on maskuliininen, mutta osaa myös huomioida naisen herkkyyden – ja rakastaa lapsia totta kai!

 31. Avatar Amanda sanoo:

  En oo ennen kommentoinut sun postauksiin, mutta tä oli liian houkutteleva… Eli! Ihana mies on sellainen, jonka kanssa saan olla täysin oma itseni, eli jonka seurassa saan kertoa hauskoja (tyhmiä) vitsejäni ja puhua mitä päähän pälkähtää ja mies ymmärtää ja kertoo vuorostaan yhtä järjettömiä tai vielä järjettömämpia juttuja. sellainen, joka on ylpeä minusta ja uskoo minuun, joka halaa minua kunnes nukahdan, joka keksii minulle suloisia lempinimiä, joita ikinä ei kehtaisi muiden kuullen edes sanoa. sellainen, joka elokuvan aikana laittaa kätensä silmieni eteen kohtauksessa, jossa on neuloja (mulla on neulapelko) ja ottaa käden pois vasta, kun kohtaus on ohi. sellainen, joka antaa mulle omaa tilaa kun sitä tarvitsen, mutta ei silti lopeta rakastamasta. sellainen, joka haluaa tehdä minut onnelliseksi ja antaa minun tehdä myös hänet onnelliseksi :)

 32. Avatar Iines sanoo:

  Ihana mies on maailman paras aviomieheni, joka rakastaa minua kaikkien vaikeuksien jälkeen ja haluaa rakentaa entistä syvempää suhdetta kanssani.

 33. Avatar Iitu sanoo:

  Ihana mies on juuri sellainen, kuin kuvailit. Lämmin (sekä lämmittäjä talvisin), välittävä ja silti sellainen jonka kanssa voi avoimesti hassutella. Kuitenkin tärkein ominaisuus ihanassa miehessä on se, että se on se oma kulta jonka kanssa on jakanut niin paljon <3 Olisipa ihana päästä Rock the Ballettiin, oon kuullut siitä vaan hyvää! ;-)

 34. Avatar irppaa sanoo:

  Ihana mies on sini/vihreesilmäinen ja vähän paha poika. Hän saa mut nauramaan sillonkin kun itkettää ja kaikki on muka huonosti. Hän myös pitää minusta ku hullu puurosta eikä jätä yksin tiukan paikan tullen.

  Jos hänet viel sais omaks! :D

 35. Avatar Paula L sanoo:

  Ihana mies;
  -Vie koiran aamulenkille vaikka sataa kaatamalla vettä, vain että itse saisit nukkua pidempään.
  -Käy ostamassa tampooneita, jotka tietenkin unohtuivat kauppareissulla ja tuo vielä suklaata yllätyksenä.
  -Pesee kamalan tiskivuoren, vaikka tiskivuoro olisikin sinulla.
  -Hakee sinut autolla toiselta puolelta helsinkiä, koska seuraava bussi tulee vasta 30min päästä.
  -Juoksee viime minuutilla lähikaupan ovista sisään, koska eihän pullaa voi leipoa ilman kardemummaa!
  -Tuo höyryävän kupin kahvia aamulla sänkyyn ja pussaa ennen kuin lähtee töihin.

  :) Kaikki nämä kohdat on muuten tosielämästä! Olen jokapäivä niin kiitollinen että minulla on maailman ihanin mies!

 36. Avatar Veeruska sanoo:

  Ihana mies hyväksyy minut juuri sellaisena kuin olen, hyvien ja huonojen puolieni kanssa.
  Hän kannustaa,rakastaa pyyteettömästi ja näyttää välittävänsä, omalla tavallaan. En kaipaa jatkuvia ”rakastan sinua”- vakuutteluita, koska ihana mies on sellainen ,josta aistin sen, ja hän todistaa sen teoillaan, ei siinä sanoja tarvita. Hän ei yritä muuttaa sinua, eikä anna sinun muuttaa itseään. Hän on se, jota ajattelen joka päivä heti herättyäni ja viimeisenä mennessäni nukkumaan, näin kliseisesti sanottuna. Hän on ihana mies <3

 37. Avatar Jasmin Porkola sanoo:

  Ihana mies minun mielestäni on itsevarma , joka osaa heittäytyä asioihin kuin asioihin kuitenkin itseään arvostaen ja hauskaa pitäen eikä esitä mitään muuta kuin on! Ihana mies jakaa asioita omasta arjestaan ja kertoo murheitaan sydämmellä. Auttaa kotitöissä ja muutenkin pitämään kodin pystyssä.
  Ihana mies antaa sitä hellyyttä vapaaehtoisesti ja kysyy päivästä ja auttaa toista hädän tullen :)

 38. Avatar Sari sanoo:

  Ihana mies omaa hyvän huumorintajun ja ymmärtää minua juuri sellaisena kuin olen. Ihana mies pitää minusta sellaisena kuin olen. Ihana mies ajattelee maailmasta samaan tapaan kuin minäkin, ymmärrämme toisiamme. Ihana mies huolehtii itsestään niin että häntä on ilo katsella, niin minäkin. Ihana mies on ihana.

 39. Avatar -S- sanoo:

  Rakastava,luotettava,kannustava,osallistuva,Rakastava

 40. Avatar Paprika sanoo:

  Meidänkin arkinen ihana mies on semmoinen joka muistaa ottaa muut huomioon, mutta samalla muistaa myös oman jaksamisensa. Ihana mies myös pyykkää, laittaa ruokaa ja leikkii lapsen kanssa. Hänellä on myös musta huumorintaju ja hyvä elämänote. Hän on myös lapsen kanssa 28.5 jos arpaonni lykästää ja pakkaa kotona meidän muutto tavaroita :D

 41. Avatar maria sanoo:

  ihana mies on ihana jo sillon, kun on luontevasti oma itsensä mun seurassa, hyväksyy toisen sellasena kun hän on ja muistuttaa päivittäin siitä, miksi hän on ihana:) mulla oli vaikka kuinka suuri lista ihanasta miehestä, mutta sitten ku luin ton ”osallistu kilpailuun”-kohdan niin pää tyhjeni :-D

 42. Avatar johanna sanoo:

  #ihana mies..se on mun aviomies, lapseni isä. Ihana mies tekee mut onnelliseksi joka päivä omalla tavallaan: laittaa ruokaa perheelle silloin tällöin, leikkii ja hassuttelee tyttäremme kanssa ja antaa halin, kun sitä pyydän tai tarvitsen.

 43. Avatar mai sanoo:

  Ihana mies on lämmin, lempeä, turvallinen, näkee ja kuulee ihmiset ympärillään, arvostaa läheisiään..

 44. Avatar Pauliina sanoo:

  Ihana mies, on sellainen mies joka käy iltamyöhällä ostamassa ruokaa kaupasta kun jääkaappi on tyhjä ja olet erehdyksissäsi mennyt sanomaan, ettet ole syönyt tänään. Sanat ”ei mulla oikeesti ole yhtään nälkä” eivät auta ollenkaan asiaa. Ihana mies on sellainen joka raskaan työviikon jälkeen lähtee valitsemaan kanssasi kesäkukkia, vain koska hän tietää että sen olevan sinulle tärkeää. Ihana mies muistaa kehua sinua kauniiksi vaikka tiedät näyttäväsi aamulla kaikelta muulta kun kauniilta. Ihana mies on hellä ja huolehtivainen ja jaksaa kysyä joka ainoan työpäivän jälkeen että ”miten sulla kulta meni tänään töissä”. Ihana mies on hauska ja holmö, joka jaksaa hassutella kanssasi vaikka kuinka väsyttäisi. Ihana mies ei suutu koskaan siitä, kun laulat ensimmäisenä aamulla korkealta ja kovaa huonoja lauluja, mutta sanoo kyllä rehellisesti mikäli laulun sanat eivät menneet ihan putkeen. Ihana mies näyttää tunteensa joka päivä.

  Onneksi rinnallani on tämän kaltainen ihana mies <3.

 45. Avatar Joanna sanoo:

  Ihana mies..olisi sellainen joka luottaa minuun, ja johon minä voin luottaa.jolla olisi sen verran hyvä itsetunto ja luottamus ettei tarvitse minun kustannuksella sitä saada..joka arvostaisi minua naisena,äitinä ja vaimona.joka saisi minut tuntemaan että olen se only girl in the world. Jonka kanssa kaikki tärkeät hetket ja päivät tuntuisivat merkityksellisiltä,ja ne olisi molemmille tärkeitä. Joka osaisi keskustella asioista rakentavasti ja myös niistä huonoista hetkistä selvittäisiin tietäen että ne on vain mitättömiä pieniä sanaharkkoja. Joka saisi minut nauramaan, tuntemaan itseni kauniiksi ja tärkeäksi, maailman rakkaimmaksi. jonka kanssa olisi yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja samat arvot. Joka osaisi yllättää ja huomioida pieninkin elein.Sellainen jolle itsekin haluaisi olla yhtä ihana ja rakastava nainen. Jonka kanssa voisi olla oikeasti onnellinen.

 46. Avatar hipsu sanoo:

  Ihana mies on sellainen joka tekee sinut onnelliseksi joka päivä, ihan vaan sillä että hän on juuri sinun miehesi, oma itsensä. Hän jakaa raikuvat naurut kanssasi, pyyhkii kyyneleet poskiltasi, muistuttaa siitä kuinka olet hänelle rakas, ettei vaan asia unohtuisi, antaa lämpöä kun sinulla on kylmä, kannustaa jatkamaan vaikka olisit jo valmis luovuttamaan, luottaa sinuun, tukee sinua haaveissasi ja unelmissasi ja antaa myös sinun olla se maailman tärkein henkilö hänelle, kuka tekee hänet onnelliseksi.

 47. Avatar Karla sanoo:

  Ihana mies on minun mies. Eli pähkinässä sellainen, joka ymmärtää etten aina voi olla päivänsäde, mutta osaa myös vaatia minulta, etten voi jatkuvasti olla miellytetty. Sellainen mies, joka tekee minusta paremman ihmisen olemalla vain rinnalla :)

 48. Avatar Hilla sanoo:

  Ihana mies on mustakin kaikkea tuota mitä Iina kuvailit. :) Ihana mies kestää kiukuttelut ja naisten kummallisuudet, mutta saa myös suunsa auki jos menee ihan överiksi. Ihana mies on turvallinen. rehellinen, luotettava, rakastava, huomaavainen, kuunteleva, keskusteleva, aito ja miehekäs. Ihanalla miehellä on hyvä itsetunto, eikä hän alistu naisen edessä joka tilanteessa. Mutta tietää kuitenkin milloin kannattaa antaa periksi isomman riidan välttämiseksi.

 49. Avatar Minttu sanoo:

  Ihana mies hyväksyy itsensä juuri sellaisena kuin on. Ihanalla miehellä on lämmin sydän ja avoin syli, jossa on runsaasti tilaa rakkaudelle. Ihana mies jakaa hellyyttä ja osaa myös olla sopivasti hölmö. Ihana mies saa sinut nauramaan niin ettei loppua näy, mutta samalla tuntemaan itsesi maailman rakastetuimmaksi naiseksi, vaikka kierisitkin lattialla kuin pikkulapsi.

 50. Avatar Nenne sanoo:

  Ihana mies ymmärtää tai ainakin yrittää ymmärtää. Hän ei aina onnistu yrityksissään, mutta ei kuitenkaan masennu. Hän saa minut nauramaan, pitää huolta kun minä en itse pysty. Ihana mies tarjoaa turvan ja tuen, rakastaa minua juuri sellaisena kuin olen. Pelleilee kanssani, haluaa yhteisen elämän ja tekee kaikkensa eteeni.
  Sellainen on minun ihana mieheni, oma rakas poikaystäväni <3

 51. Avatar maiju sanoo:

  Ihana mies jaksaa naurattaa , kertoa rakastavansa ennen nukkumaan menoa, huomioi, osoittaa hellyyttä myös lemmikeillemme, kannustaa, kehuu kauniiksi, haluaa viettää kahdenkeskisiä iltoja, ei ota kaikkea aina tosissaan, löytyy huumoria.

 52. Avatar Emilia sanoo:

  En nyt osallistu arvontaan tällä kertaa tai jaksa luetella millainen mun unelmamies olis, mutta apua kuinka ihana ja hauska mies sulla on!! :D Huippu Otto, toivottavasti tuollainen riittäisi vielä mullekin ;)!

 53. Avatar Ina sanoo:

  Minun ihana mieheni nukkuu tällä hetkellä sohvalla ja tässä tulee aivan hymy huulille kun katselen häntä ja hänen harottavia varpaitaan <3 Parasta tässä miehessä on se, että tiedän hänen olevan vierelläni aina ja ikuisesti!

 54. Avatar Emma sanoo:

  Ihana mies on aito ja puhelias, eikä mikää hiljainen hissukka. Ihana mies omaa hyvät käytöstavas mutta osaa pitää myös hauskaa. Plussaa mies saa jos on pitkä !

 55. Avatar Elli sanoo:

  Ihana mies on sellainen, joka tulee kesken mm-kulta lätkäpelin saattamaan mut kotiin, ettei mun tarvitse kävellä yksin<3 eli mun mies on ihanin, myös saa mut nauramaan ja tekeytyy ihan hölmöksi, tappaa ampparit kun mä kiidän piiloon, pistää aamukahvit tulemaan ilman kysymistä ja sanoo joka yö hyvää yötä ja rakastan sua.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.