Ollako vai eikö olla pastellipinkki?

27.05.2014

Siinäpä vasta kysymys. Mä en oo koskaan tehnyt mitään radikaaleja tukkamuutoksia, tai olen toki värjännyt blondit mustaksi ja toisinpäin, mutta mun hiukset ovat aina olleet ”perusväriset”, mustaa, ruskeaa tai vaaleaa. Mun radikaalein väri on tainnut olla mahonginruskea, olihan siinä sentään vähän punapigmenttiä mukana. Olen ehkä hiusten suhteen vähän arka, kun olen tähän asti viihtynyt parhaiten tasapitkässä vaaleassa kuontalossa, mutta jokin ihmeellinen hetkellisen muutoksen tarve muhun on nyt iskenyt.

Haluaisin kokeilla, pastellipinkkiä, niin hullulta kuin se kuulostaakin! Oon oikeastaan aika pitkään jo haaveillut pastellihiuksista, en vaan ole tajunnut aiemmin että se on oikeasti ilmeisesti aika helppoa toteuttaa, ja on myös helppoa päästä siitä eroon jos alkaa kyllästyttää. Mulla on myös todella ihanteellinen hiustenväri tällä hetkellä pastellivärin onnistumista ajatellen, kun tämä on niin vaalea että sävystä tulisi puhdas pinkki, eikä oranssiin tai ruskeaan vivahtava.

Ensimmäisen kerran tulin ajatelleeksi pinkkiä keväällä, kun tilasin itselleni Rapunzelilta pidennykset häitä varten. Silloin törmäsin pinkkeihin dipdye-pidennyksiin, joissa oli siis pastellipinkit latvat. Hääkuviin en pinkkiä kuitenkaan halunnut, vaan jotain vähän ajattomampaa, mutta nyt aika olisi otollinen minkä tahansa uuden kokeiluun. Dipdye olisi vähän vähemmän radikaali ratkaisu, kuin koko pään vetäminen pinkiksi, mutta toisaalta se kokopään pinkistäminen houkuttelee enemmän.

Kokeilin muokata itselleni pinkkiä hiusväriä kuviin, näitä ei siis ole muokattu mitenkään ajan kanssa tai tarkoituksena saada hiuksia oikeasti näyttämään siltä kuin ne olisivat pastellipinkit. Käytin kolmen kuvan muokkaukseen ehkä viisi minuuttia, mutta halusin vain testata miltä sävy näyttää eri vaatteiden kanssa, ja ennenkaikkea mun naamaan yhdistettynä.

IMG_2365x IMG_3695xx IMG_4819xx Kahdessa ylemmässä kuvassa pohjana oli vähän jo kellastunut, 6vkoa sitten värjätty hius, alimmassa kuvassa juuri blondattu pää, ero on aika huomattava! Mun mielestä alimmassa kuvassa sävy on täydellinen, juuri tuollaisen mä haluaisin. En kuitenkaan tiedä uskallanko mä värjätä, olisi tuo niin jännä muutos kuitenkin. Itse väri kestäisi ilmeisesti muutaman pesun verran, eli ei se kyllä mikään katastrofi varmaan olisi jos kokeilisin? Ainakaan ei sitten kaduttaisi että en kokeillut.

Mä näin lookbookissa yhden superkauniin tytön jolla oli juurikin tuon alimman kuvan sävyiset hiukset, ja aivan upeita asukokonaisuuksia, väreissä säästelemättä. Ajattelin ensin että pastellipinkki tukka rajoittaisi pukeutumista kauheasti, mutta ainakin tuo kyseinen tyttö, jonka nimimerkin unohdin ja jota olen yrittänyt metsästää koko päivän tuloksetta, sai värit toimimaan upeasti. Olin jo suunnitellut kuinka linkkaan tämän tytön kuvat tähän postaukseen, mutta nyt en voikaan sitä tehdä. Jos joku seuraa lookbookia ja tietää ketä tarkoitan, niin saa vinkata, mua harmittaa kun mun suurin hiusinspiraation lähteeni meni hukkaan!

Jokatapauksessa, pastellivärejä hiuksissa on näkynyt jo aika pitkän aikaa eri blogeissa, julkisuuden henkilöillä ja siellä lookbookissa, ja joku niissä vain vetoaa muhun. Ainakaan en ole yksin pinkki-ihastukseni kanssa, mutta sopisiko se mulle? Sitä en tiedä. Ehkä tämä jää vain ajatuksen ja näiden ”hienosti” muokattujen kuvien tasolle, ja pitäydyn turvallisen vaaleassa, tai keksin jotain muuta.

Oletteko te kokeilleet pastellipinkkiä, tai muuta pastellihiusväriä? Oliko värjääminen vaikeaa? Pääseekö väristä helposti eroon? Mitä mieltä olette, pinkki hot or not? Minkä hiusvärin te näkisitte mulle sopivan parhaiten?

PS: Tässä miettiessäni julkaisenko vai enkö julkaise postausta, tulee olo että herranjumala miten mä kehtaan edes laittaa noita kuvia mihinkään, tämä postaus on mun elämäni virhe ja saattaa mut naurunalaiseksi 😀 että olkaa helliä sanoissanne jos näyttää kauheelta, mua jännittää!

PPS: En yleensä harrasta näitä PS-merkintöjä postausten lopussa, mutta: Nyt on sellainen tilanne, että Rock the ballet  -arvonnan voittajalle ei tule avecia, eli yksi lippu on vielä vapaana, jos joku sen haluaa. Se joka ensimmäisenä laittaa mulle blogin FB-sivuilla yksityisviestillä, että haluaa tulla, saa lipun. Show on siis huomenna, ja bileet alkavat kello 18.00. Ilmoittautuminen on sitova!


149 Responses to “Ollako vai eikö olla pastellipinkki?”

  1. Hilla sanoo:

    Värjää ehottomasti! <3

  2. Sanna sanoo:

    Sopii ihan älyttömän hyvin ja hei jos et haluu värjää nii kokeile ensin sellasel liituväril mikä lähtee pesussa pois tai sellasel suihkeella :))

    http://www.iltalehti.fi/iltv-mungostyle/201404250081633_e9.shtml tai http://www.idhair.fi/colorbug/ >:))

    nii ja hei sun tukkaa vois tarttuu aika hyvin sellanen biozellin colormask kans 😉

  3. selfie sanoo:

    Not! Sulle sopii noi platinablondit upeasti mun mielestä! 🙂

  4. Jelena sanoo:

    Aaaaaa, vitsi toi pastellipinkki on ihana väri!!! <3
    Mun mielestä se kyllä sopis sulle hyvin :)) Vaikka tykkään myös tosta blondista ihan hirmuisesti. Mulla ei siis ole kokemusta pastellisävyisestä tukasta, enkä siis tiedä värjäämisestä mitään. Mutta oon kuitenki ymmärtäny, että se olis suhteellisen helppo saada pois hiuksista. Joten mä sanoisin, että kokeile ihmeessä! Niiku ite sanoit, etpähän ainakaa jäis katumaan ettet kokeillut 😉

    Oon ite kans ruvennu haaveilee just nimenomaan pastellipinkistä tukasta <3 Mulla on puolipitkät (huonokuntoiset) hiukset ja haaveena olis saada just pastellipinkki ja poikalyhyt tukka, jota sitten lähtisi kasvattelemaan pitkäksi. Luoja mun sydän pomppas kurkkuun, kun facebookissa näin kuvan susta pinkissä tukassa, kun luulin, että oot oikeesti värjänny 😀 Tulin innoissani tsekkailee vinkkejä, mutta et sitten ollutkaan värjänny vielä… Mutta kokeile ihmeessä! 🙂

    • Iina sanoo:

      Kiitos paljon rohkaisusta ja vinkeistä!<3 Just toi oli mulla merkittävä tekijä, että se on helppo saada pois, koska niinhän siinä kävi että kyllästyin sitten nopeasti 😀

      Pastellipinkki on kyllä aivan ihana väri, ja suosittelen kokeilemaan ihmeessä, jos se tuntuu omalta, koska se tosiaan oli helppoa saada poiskin :)!!

  5. Mintue sanoo:

    Miksi ei? 😀 Mun tämän hetken yleisin vastaus moneen asiaan ja nyt myös tähän. 😉 Kesä tulee, värit lisääntyy ja ihmiset on kokeilunhaluisempia, joten värjää ihmeessä! Ja kuten itse sanoit, ei sen tarvitse olla pysyvää ja voit jälkeenpäin aina ainakin todeta, että ei ehkä ollut se sun juttusi. Mun mielestä tuollainen väri sopisi sulle siis oikein hyvin. 🙂

    • Iina sanoo:

      Se oli hyvä vastaus! 😀 Just niin mä tein että totesin että ei oo mun juttu, mut tulipahan kokeiltua, kokemus tämäkin!! 🙂 Ihanaa kesää sulle, sulla on just oikea kesäfiilis!

  6. nnn sanoo:

    Upea! Värjää ihmeessä, uskon että muutos kannattaa 🙂

  7. Dodo sanoo:

    Herranjestas toi väri sopii sulle ku luotu!! 🙂 Kokeile ihmeessä!

  8. Kaisla sanoo:

    Testaa ihmeessä! Sopii sulle tosi hyvin tommonen pastelli♥ jos ei toimi niin kyllähän sen saa pois. 😀

  9. Santeri sanoo:

    Suoraväreillä kannattaa tehdä, toimii parhaiten vaalennetussa hiuksessa 🙂

  10. plipp sanoo:

    Siis aivan mielettömän upeat olisivat kyllä! Sopisi täydellisesti! Suosittelen ottamaan asenteen, että kerran täällä vain eletään ja ne on _vaan_ hiukset! 🙂 saat ne tosiaan suht nopeasti värjättyä normaaliksi eli GO GIRL!! ;D

  11. Alisa sanoo:

    Hyvin sopii!! 🙂 Olet kyllä todella kaunis! :)♥

  12. anonyymi sanoo:

    mää oon värjänny jo useemma vuoden sokkiväreillä hiuksia, ja lemppari on ehdottomasti hattaran vaaleanpunainen :> sen saa helposti päähän ja pois jos ei pidäkkään, joten kesäkuun kunniaksi voisi värjätä kesätukan ;> kai vanhana haluat miettiä mitä teit etkä mitä jätit tekemättä, ties vaikka keinustuoliski sulla ois pinkit hiukset :p

  13. Nansu sanoo:

    Koitappa tällä menetelmällä, saat juuri sen värisen kun haluat ja on helppo värjätä pois kun vetäset vaan blondin uudestaan päälle! 🙂 http://secretwardrobe.bellablogit.fi/2014/05/11/kuukausi-biozellin-kanssa-hiusvarin-yllapito/

  14. Nimetön sanoo:

    Mä taas jotenkin juuri tykästyin noiden kahden ensimmäisen kuvan sävyyn. Sopis sulle just täydellisesti! Kolmannen kuvan hiusväri on toki myös kiva, mutta ehkä asteen liikaa jotenkin hattara (vai johtuuko sittenkin vaatteista vai mun silmistä :D) Mutta älä ihmeessä heitä ajatusta romukoppaan. Oon ihan ehdottomasti sitä mieltä, että tommonen pastellinvaaleanpunainen väri sopii sulle, niin ihanan hempeä ja kesäinen! 🙂 voi kun itsekin saisin tollaiset, harmi kun oon brunette 😀

  15. Amanda sanoo:

    Värjää vaan ehdottomasti! 🙂 Musta sulle vois sopia tollanen vaaleanpunainen ja ehkä jopa turkoosi! Itsellä ei oo pastellihiuksia ollut, eikä mulle varmaan ees sais. Eikä ne oikein omaa tyyliäkään oo, vaikka tosi kivat kyllä sellasilla, joiden tyyliin ne sopii! Kuten vaikka sulla! Go for it girl!

    Ps. Lähetin sulle sähköpostia tässä pari päivää sitten, toivottavasti oot saanut, eikä oo mennyt roskapostiin 🙂

    • Iina sanoo:

      Vitsit toi turkoosi ois radikaali!! 😀 Musta tuntuu et ei sopinu shokkivärit munkaan tyyliin, nyt on hyvä fiilis kun sain blondit takaisin 🙂 Hei anteeksi kauheasti etten ole vastannut, olin niin kiireinen pääsykokeiden kanssa, että sähköpostin ylläpito jäi tosi huonolle tolalle, ja mulla paukkuu inboxi edelleen ihan täytenä! Vastaan mahdollisimman pian :)!

  16. Lauramariann sanoo:

    Mä luulin aluksi, että olit värjänny jo ja olin jo ihan innoissaan! Nuo on niin kivan näköset ja sopii sulle varmasti! Oon ite kans pitkään miettiny et värjäisin pinkit dipit, mutta aina on rohkeus loppunu 😀

  17. jenzzz sanoo:

    Mielestäni sinulle sopisi hyvin tuollaiset pastellisävyiset hiukset,mutta mikäli koko pään värjääminen olisi liian pelottava/radikaali muutos niin värjää vain osa hiuksista esim. Liukuvärjäys. En ole mikään värjäyksen asiantuntija,mutta itse halusin syksyllä tehdä jotain radikaalia mutten liikaa ja aina tummahiuksisena vedin latvat blondiks ja sen jälkee pinkiks. Ite oon tykän tosi paljo,vaikka väri haalistuuki nopeesti,mut väriä on helppo pitää yllä, kun sekottaa väriä vähän hoitoaineeseen.

    • Iina sanoo:

      Liukuvärjäys olisi ehkä ollut sellanen, et en ois kyllästynyt niin nopeasti! Mutta nyt kokeilin kokopään pinkkiä ja ei vaan ollut mun juttu! 😀 Oon silti iloinen että kokeilin! Sun tukka kuulostaa ihanalta!

  18. Ninni sanoo:

    Aivan ihana väri,sopis varmasti tosi hyvin sulle! Ja aika jännä sattuma,että itse mietin just tänään,että jos kokeilis jotain aivan uutta ja laittais vaikka pari pinkkiä raitaa tai jotain vastaavaa. Mulla on aina ollut vaan eri ruskeen ja punasen sävyjä ja niissä vaaleita raitoja,mutta ehkä sitä vois joskus repästä. 😀

  19. Jellu sanoo:

    Vautsi! Sulle kyllä sopisi tosi hyvin tuo väri! Kokeile ihmeessä 🙂

  20. karo sanoo:

    värjää ehdottomasti jos mieles tekee, pinkki olis ihana!!:) mäki niiiin haluisin jonku söpön värisen kesätukan mut tummatukkasena jää vaan haaveeks, nyyh 😀 tällä hetkellä tää tukka on joku epämääränen punanen äkillisen mielenhäiriön seurauksena haha, enkä oikeen osaa päättää, että haluisinko kirkastaa tätä vai pitäiskö vaan vetää takas tuttuun ja turvalliseen tummanruskeeseen….. #firstworldproblems :Dd

    • Iina sanoo:

      Oli ihana kokeilla kesätukkaa, mutta ei ollutkaan mun juttu :D! Tummanruskee oli mun tuttu ja turvallinen tukka melkein viis vuotta, tiedän mistä puhut! 😀

  21. Camilla sanoo:

    Mun mielestä pastellipinkit hiukset näyttäis ihanilta sulla! Oon itekki aatellu tekeväni jotain radikaalia mun hiuksille, mutta en oo koskaan sitte uskaltanu. 😀 Mutta kokeile ihmeessä! Ainakin näiden muokattujen kuvien perusteella sulle sopis tosi hyvin 🙂

    • Iina sanoo:

      Mä uskalsin, ei ollu mun juttu! Mut suosittelen kokeilemaan, tulee hyvä fiilis kun uskaltaa, vaikka se ei oiskaan oma juttu 😀 Ja just tolleen hoitoaine+colormask yhdistelmä on tosi tosi helppo saada pois!

  22. Katarooma sanoo:

    Mun mielestä sulle passais tommonen pastellin vaaleanpunainen hius. Ei oo liian räikeä ja näyttää nätiltä…

  23. Ilona sanoo:

    Mä en ite tykkää just tosta vikasta, liian pinkki ehkä. Eka kuva oli paras ja siinä hiukset näytti nätiltä 🙂

  24. veera sanoo:

    Aivan älyttömän hyvin sopii sulle ton värinen tukka! Itekki haaveilen vaalenpunasista tai harmaista kutreista mutta ei tähän tummaan tukkaan sellasta saa mitenkään 😀
    Onhan noita vissiin sellasia kevytvärejäkin, mitkä lähtee parissa pesussa pois jos haluut kokeilla ensin ennenkun värjäät ihan kestovärillä 🙂

    • Iina sanoo:

      Mä kokeilin onneksi colormaskia, niin sai äkkiä pois! Mua harmittaa vähän et se ei ollut mun juttu, ois ollut kivaa jos oisin tykännyt, kun se ei kuitenkaan oo niin tavallinen kuin blondi 😀

  25. Karla sanoo:

    Näyttää ihanalta toi väri ja sopis sulle tosi hyvin!! Värjää vaan 🙂 mäkin haaveilen pastellitukasta mutta en uskalla… Ainakaan vielä. Jos värjäät niin ehkä mäkin rohkaistun 😀

    • Iina sanoo:

      Kannattaa uskaltaa!! 😀 Vaikka se ei ollut mun juttu, niin oon superilonen että kokeilin, nyt voi laittaa rastin ruutuun että radikaalia hiusväriä on kokeiltu! 😀

  26. Kurojaki sanoo:

    Mulla taisi yli vuosi sitten ensimmäisen kerran olla pinkki/vaaleanpunainen tukka 🙂 Pari-kolme kertaa oon siihen palannu ja aina se vaan on yhtä ihana <3 Shokkiväri+hoitoaine yhdistelmällä sitä oon ylläpitäny aina pesujen yhteydessä ja syväpuhdistavalla shampoolla saan värin halutessani pois. Eilen mulla oli pastellilila tukka ja shampoolla sen tänään pesin pois! 😀 Helppoa ku mikä ja saa vaihtelua tukkaan hellävaraisesti ja nopeasti.. Sulle kyllä passais pastellipinkki tosi hyvin!

    • Iina sanoo:

      Toi oli just parasta, että muutoksen teko on hellävaraista ja nopeaa, saa kerralla päähän ja kerralla pois, ilman että tukka kärsii yhtään!! Kiitos :)!

  27. pinkin_puolesta sanoo:

    Pastellipinkki sopis sulle tosi hyvin! Ehdottomasti hot! Just sopiva piristys! 🙂

  28. Helituulikki sanoo:

    Värjää ehdottomasti, koska sopii niin hyvin sulle! Mä jo katoin faceobookin pikkukuvasta, että oot jo värjänny hiukset.

  29. emmylou sanoo:

    iso peukku pinkille täältä! ihanan raikas ja sopii sulle kuin nenä päähän:)

  30. Nimetön sanoo:

    Luultavasti tuo pastellipinkki on muidenkin jännempien värien tavoin sellainen, johon voi kyllästyä herkästi, mutta kannattaahan se koittaa jos mieli tekee (: Kuvissa ainakaan ei näyttäisi pahalta, päinvastoin! Millä ohjelmalla muuten muokkaat? Kiva postaus 🙂

    • Iina sanoo:

      ”Luultavasti tuo pastellipinkki on muidenkin jännempien värien tavoin sellainen, johon voi kyllästyä herkästi, mutta kannattaahan se koittaa jos mieli tekee (:” exactly! 😀 Kyllästyin herkästi, mut tulipahan kokeiltua! Picmonkeyllä muokkaan, kiitos paljon! Kiva että tykkäsit :)!

  31. mi sanoo:

    Mä ihan oikeasti luulin esikatselukuvan nähdessäni, että kerkesit jo värjätä! Mutta laita ihmeessä, pastellipinkki sopii ihan mielettömän hyvin rusketuksen kanssa, ja sulla on muutenkin sellainen ihon sävy johon tuo sopii. Näyttää upealta! <3

  32. Emilia sanoo:

    Mulla on ollut pinkit latvat muutaman kerran 🙂 Lähee aika nopeasti pois, varsinkin kun on blondi. Mun blogista löytyy ehkä kuukausi sitten kirjoittamani postaus, kun värjäsin itse latvat kampaamosta ostamallani värillä. En nut muista sen nimeä, mutta oli hyvää ja kului viikossa. Voit lukea tarkemmin, jos kiinnostaa. Nyt kyllä houkuttelis värjätä tuolla lailla koko pää haaleasti, kuten noissa sun kuvissa! Aivan ihanalta näyttää, kokeile siis ihmeessä :)! Mitenköhän mun naamaan sopisi noin XD

    • Iina sanoo:

      Mahtavaa että se lähti nopeasti pois, oli ihana kokeilla ja helpotus, että radikaali muutos oli helppo toteuttaa ja helppo päästä eroon :)! Kiitos vinkeistä! Kokeile ihmeessä jos himotuttaa, mua ainakin piristi, vaikka en sitten omaksi jutuksi sitä kokenutkaan :)!

  33. Riikka sanoo:

    Ehdottomasti suositan värjäystä! itselläni oli alkuvuoden kirkkaanvioletit hiukset ja ja nyt on taas normaali punaruskea väri päässä. Muutos onnistui helposti ja toi kivaa piristystä ainaiseen ruskeaan! Ja kuten tuossa joku jo mainitsi, niin voithan kokeilla värjätä ensin jollain värimaskilla esim. latvat! voisi toimia sinulla todella hyvin.

  34. Sd sanoo:

    Värjää ihmeessä! Sopii sulle hyvin ja kuten sanottu sen saa lähes saman tien pois 🙂 ja kokeile sitä liituväriä aluks jos jännittää, niitä on pastellipinkkejäkin. Mut mua miellytti enemmän noi kaks ekaa, mut ehkä toi vika olkin vähän ”epärealistisen” näkönen, et vois sekin oikeesti tukassa olla hyvä

  35. Minttu-Mari sanoo:

    Olishan tollanen pastellipinkki ihan älyttömän cool kesätukka! Minä en pastellivärjäyksestä mitään muuta tiedä kuin että noiden kuvien perusteella, -omaan silmään varsinkin keskimmäisen kuvan- se näyttäis sulla tosi hyvältä.

    Eli jos tuollainen tukka on helppo värjätä ja helppo värjätä myös takas vaaleaksi jos pinkki tukka ei miellytäkään, niin miksei?! 🙂

    Pakko myöntää, että oon aika usein pastellivärisistä hiuksista ajatellu että apua miten hirveen näköiset, tavallaan lapselliset eikä sovi kantajalleen, (en toki ääneen mitään sano, eipähän oo mun tukka tai asiani pahoittaa arvostelulla kenenkään mieltä) mutta nuo sopis kyllä sulle hyvin, jopa niin hyvin että oon vähän kade siitä etten ite voi saada itelleni samanlaisia kesäks.

    • Iina sanoo:

      Kiitos hurjan paljon! <3 Oon iloinen että kokeilin, vaikka lopulta ei ollutkaan mun juttu. Mulla oli kokoajan sellanen olo että en näytä itseltäni, vaikka väri ihana ja onnistunut olikin… Onneksi siitä pääsi helposti eroon! 🙂

  36. Katri sanoo:

    Mun mielestä sopii tosi hyvin ja toi alimmainen sävy olis just täydellinen. 🙂

  37. minävain. sanoo:

    Tunnen oloni erilaiseks mutta mä sanoisin että älä värjää, mun mielestä sulle sopii paremmin tuo vaalea 🙂 Toki jos ite tykkäät niin älä anna muiden vaikuttaa liikaa 🙂
    Ja muutenkin mun mielestä sulle sopii paljon paremmin tuo kihara tukka kuin ihan suora, jotenkin se vaikuttaa paljon rennommalta 😀

  38. virhepostaus :s sanoo:

    oo kiltti eläkä tee sitä. oot lasten äiti, esimerkkinä heille. et mikään 15vee teinityttö. sulla on ihana tukka sellasenaan ku se nyt on, ihailen kadehtien sitä aina! arvostan sua ihmisenä ja nuorena äitinä kovasti, mutta tää veto oli aika odottamaton ja sai ajattelemaan, että asuuko sisälläsi kuitenkin vielä nuori tukahdutettu teinityttö joka ei saanut elää nuoruuttan.

  39. elisa sanoo:

    jep, pastelli! vau!!

  40. Äm sanoo:

    Värjää! Mun mielestä noi näyttää hyvältä. 🙂

  41. jenna sanoo:

    Kokeile ehdottomasti! Näiden kuvien perusteella toi väri sopii sulle aiva sairaan hyvin 🙂 Mäkin luulin aluks, että oot oikeesti menny värjää tukkas ja olin iha et waaau huikeeta :–D mut mä kannatan värjäystä!

  42. Elena sanoo:

    Moikka, mun piti tulla jo edellisiin postauksiin kysymään, että millä värjäsit viimeks sun hiukset? Värjäsitkö vaan tyven vai koko pään? Täytyisi juurikasvua värjätä pois ja en uskalla ostaa mitä tahansa kaupanväriä ettei vetäisi keltaiseksi tms. Sun tukka on niin upee ja ei yhtään keltainen.

    Ps. Sopii kyllä hyvin toi pinkki sulle. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos lähtee pesussa pois! 🙂

  43. amanda sanoo:

    mulla on ihan samat visiot kuin sulla! pidennykset pitäisi vielä hommata ja värjää vaaleammaksi omaa tukkaa. aluksi ajattelin laittaa vaan latvat pinkeiks/vaaleanpunaisiksi ja jos himottaa niin koko pää 🙂 ja mä sanon; anna mennä vaan! kuten sanoit, sen saa helposti pois ja voithan säkin ensin vaikka kokeilla väriä vaan latvoihin tai loppuhiuksiin? loppuhiuksiin, mikä sana, no mutta enivei. 🙂

    • Iina sanoo:

      Toi on varmasti hyvä että kokeilee eka vaan latvoihin, niin ei ehkä kyllästy niin nopeasti kuin mulle kävi ::D! Kiitos rohkaisusta, mä oon ilonen että uskalsin teidän ansiosta kokeilla!

  44. amanda sanoo:

    ja mulle tuli HETI MIELEEN kun sanoit et sulla on hiuskriiseilyä, niin se että mietit baby pinkiksi värjäämistä! 😀

  45. katariina sanoo:

    Mielestäni sulle sopis nämä ylhäällä olevat hiukset ennemmin kuin ne alimmat, sillä ne ovat melko kirkkaat ja jotenkin ottaa silmään 🙂

  46. Dongara sanoo:

    IHANAT! Siis mielettömän makeet! Minäkin olen blondi vaan, enkä ole tullut ajatelleeksi kuinka tukallakkin vois noin kesäisesti leikkiä. Eli ehdottomasti! Sen saa pois äkkiä jos mieli muuttuu. Ja pieni lisähuomautus kun tossa ylempänä joku puhui, ettei äidillä voi olla pinkkiä tukkaa niin noh, mun äiti on vajaa 50-vuotias ja hänellä on oranssi tukka. Ja puhun naisesta, joka on supertyylikäs ja särmä. Ylpeenä vaan, sä oot nii näyttävä et osaisit varmasti kantaa pinkkiä tukkaa loistavasti!<3

    • Iina sanoo:

      Sun äiti on huippu! Kyllä saa äidit, niin nuoret kuin vanhatkin kokeilla ihan mitä väri vaan tukkaansa haluavat, se ei vaikuta äitiyteen kyllä mitenkään :)! Kiitos paljon sun kauniista sanoista<3

  47. Piukku sanoo:

    Kokeile ihmeessä värjätä! Saahan sen sitte värjättyä pois jos et tykkääkkään 🙂 hyvin sopii sulle!

  48. Sarkku K sanoo:

    Kokeile ihmeessä, sulle näyttäis sopivan hyvin! 🙂

  49. Jenni sanoo:

    Kokeile Biozell-sävytteellä 🙂

  50. Miu sanoo:

    Anna mennä, varsinkin toi keskimmäinen kuva on tosi nätti:) Mutta pinkki tukka mun mielestä vaatii vähän vaaleamman ihon, tuo viimeisen kuvan tekorusketus näyttää tosi rumalta noiden hiusten kanssa..

  51. Nimetön sanoo:

    Ihan täydellinen väri, varsinkin tossa viimesessä! Kokeile ehdottomasti, ihan vaan vaikka sen takia että arkeen ja kesään tarvitsee aina jotain hulluja ja radikaaleja muutoksia! 🙂 Tottakai ehkä se muutaman pesun kestävä olis hyvä, jos vaikka sua sattuiskin kaduttamaan.

  52. Onhan noi kivat esim kesähiuksiksi, tai miksei pidempäänkin. 🙂 Mä itseasiassa tykkäsin kahden ylimmän sävystä enemmän, mutta alimmankin väri nätti (ei eroa niin merkittävästi). 😀

  53. Embu sanoo:

    Siis sullekin jos jollekin tollaset sopisi! Rohkeesti vaan <3

  54. Elisabet sanoo:

    Kokeile vaan! Hyvä siitä tulee. 🙂 Kakkos kuvan hiukset on mun lempparit!

  55. Darzan sanoo:

    Äänestän KYLLÄ 🙂

  56. Anna sanoo:

    Älä.. Olet kahden lapsen äiti, niin pinkki tukka antaa kuvan ”huolettomasta teiniäidstä” 😀 mieletäni näyttäisi mauttomalta ja -5v sun iästä 🙂

  57. Petra sanoo:

    Mul tuli mieleen joku söpö/kaunis barbi, varsinkin tosta keskimmäisestä kuvasta! Eikä siis tosiaan mitenkään pahalla!
    Miksi et kokeilisi, kyllä sen saa poiskin jos onkin ihan kamala. Oon sitä mieltä, että jos jotain haluaa niin riskeistä huolimatta on kokeiltava, tai muuten kaduttaa myöhemmin!
    Ja nyt kyseessä kuitenkin hiukset: uusiutuvaa, helposti piilotettavaa = senkun värjäät vaan päälle jos menee ketuillee.
    Eli kannatan kyllä!

    • Iina sanoo:

      Hahah ihana barbitukka 😀 Mut joo, onneksi kokeilin, ja onneksi sai helposti pois! Oot ihan oikeassa, jos jotain haluaa niin miksei kokeilisi, etenkin kun kyse on niinkin riskittömästä asiasta kuin hiuksista :D! Kiitos<3

  58. lee sanoo:

    värjää :3 sopis sulle mainiosti ja tois jotain vähän erikoista sun ulkonäköön.. mitäs otto on mieltä?:D

  59. Roosa sanoo:

    Mulla kaveri laittoi pinkin tukan tuolla mömmöllä mikä onkaan. Ei Colormask vaan se toinen vastaava joku Do -alussa tai lopussa? Saa parturiliikkeistä ainakin. Ekassa pesussa haalistu huomattavasti. Viikossa oli lähtenyt kokonaan pois.

  60. Pirita sanoo:

    AIVAN TÄYDELLINEN! Mä rakastan tuollaisia pinkkejä hiuksia <3 <3 <3 VÄRJÄÄ!! 😀

  61. Lily sanoo:

    Moi!

    Koska se ”kahviarvonnan” voittaja selviää? 🙂

  62. Olivia sanoo:

    Mulla on ollut pastellipinkit ja pastellililat, suosittelen kyllä lämpimästi! Varsinkin tuo pastellipinkki jäi hiukseen hyvin ja tasaisesti. Noissa on se hyväpuoli juurikin että lähtevät pesussa pikkuhiljaa. Toisinkuin räikeissä shokkiväreissä, pastellivärit haalistuu silleen nätillä tavalla ja näyttävät yhä hyvältä vaikke ne ois pesty monta kertaa. 😀 Ja lopulta ne aina lähtee pois. Nuo räikeet menee hirveen näköseksi heti ekalla pesukerralla!
    Ainaki oman kokemuksen mukaan kun on tehny värinpoiston, jää tuommonen pasteliväriki paremmin sinne hiukseen, kun se värinpoisto avaa ne hiussuomut. Oon ite kokenut tuon pastellipinkin tosi helppona, esim se lila ja sininen on olleet jotenki hankalempia saada tasaisesti joka puolelle! Minä ku en kampaajalle mee, koska omien hiusten kans sekoilu on niin kivaa. 😀 Suosittelen kyllä tuota pastellia, sopii sulle kyllä aivan ihanasti! Mä oon käyttäny näitä:

    http://www.flavoursfromhome.net/media/catalog/product/cache/1/image/500×500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/5/254911.jpg

    http://www.bubblebox.se/bilder/artiklar/21200581.jpg

    Oon kyllä ostellu normi shokkivärejäki ja laimennellu hoitoaineella, mut koen helpommaksi ostaa valmiin pastellivärin ja noita saa ihan normikaupoista, ei tartte lähtä kampaamoihin tai jonneki cybershoppii. 😀

    • Iina sanoo:

      Kiitos paljon vinkeistä, sain sun kommentista paljon rohkaisua, ja sain värjäystuloksen onnistumaan tosi hyvin! Se ei vaan sitten ollut mun juttu kuitenkaan, harmi 🙁

  63. Nimetön sanoo:

    Värjää ihmeessä, sopis sulle todella hyvin! 🙂
    Itselläni ei pastelliväreistä kokemusta ole, mutta kirkasta pinkkiä (kuin myös sinistä, vihreetä jne.) on kyllä tullut kokeiltua vuosien saatossa, ja se oli ihana väri. 😀

  64. Jenni sanoo:

    Sopii ihanasti ! Ite värjäsin pastellipinkin sekottamalla pisaran Biozelin Raspberryä hoitoaineeseen ja hyvä tuli ! Jos haluut takuuvarmasti onnistuneen tuloksen niin Lorealilla on sitä ihan haaleen vaaleeta pastellipinkkiä väriä, joka kestää just sen joku kolme pesua. Sen nimi on joku Loreal Feria Pastel Pink Rose tms? Mä ajattelin ensin itekki kokeilla sitä, mutta se maksoi 13e ja sillä värjää kerran tai tohon sun pitkään tukkaan menis varmaan useempi purnukka. Ite otin Biozelliä koska se makso 8e ja sitä tarvii pisaran kerrallaan jos lopputuloksesta haluaa tollasen haalean. Eli 100 kertaa edullisempi vaihtoehto mut vähän riskimpi, et osaako sekottaa oikean määrän ja saa haluamansa lopputuloksen. Ehkä kantsii kokeilla Lorealilla alkuun ja siirtyä sit Biozeliin jos hattaratukka jää pidemmäks aikaa 🙂 Ainoo vaan et ilmeisesti sen Lorealin valmistus on lopetettu, koska ite en meinannu löytää sitä mistään! Jumbon Sokos Beauty oli ainoa paikka missä niitä oli jäljellä tossa parisen viikkoa sitten kun ite ryhdyin samaan hommaan !

    • Olivia sanoo:

      Kyllä mulla ainaki riittää kahtee kertaa toi pastelliväri? 😮 Ja on kyllä ihan suht pitkät hiukset. Tai no, kerrostetut ja nuo alahiukset vaa on pitkät 😀

    • Iina sanoo:

      Biozelliin päädyin sitten kun sain kaverilta sitä ilmaiseksi, onneksi sekään ei vetänyt liian tummaksi tai hankalaksi, ja lähti sitten helposti pois. Kiitos paljon vinkeistä, näistä oli paljon apua kun mietin uskallanko värjätä :)!!

  65. Maria sanoo:

    Ihan pakko kirjottaa sulle nyt kommentti ensimmäistä kertaa! Oon lukenu sun blogia ihan alkuajoista asti ja sitä ennen seuraillu sun menoja jossain irc-galleriassa. Pitkään, vuosia – se oli sitä että naureskeltiin sulle ja mietittiin, että mitä hittoa toi nainen ajattelee. Uuden postauksen tai kuvan tulessa lähti samantien viestiä kavereille ”heii ootko nähny mitä se on nyt taas laittanu hahahhaa”. Mä oon ollu ilkee, luojan kiitos en oo sulle tullu anonyymisiti mitään huutelemaan. Kaikki se todennäkösesti on ollut lähtösin kateudesta ja siitä, että mäkin haluisin olla jotain millasta sä oot ollut ja oot nykyään. Nyt kun on löytäny ittensä ja on tyytyväinen omaan elämään, niin huomaan ajattelevani sua positiivisessä mielessä. On ollu ihan mieletöntä seurata miten oot kasvanu tässä vuosien varrella. Sulla on uskomattoman ihana perhe ja sä oot upee nainen. Kaikki mitä oot saanu aikaan ja mistä pisteestä oot lähteny – en voi kun nostaa hattua.

    Et tiedä varmaan koskaan kuka mä oon, mutta haluun, että tiedät että joku täällä on pahoillaan ilkeistä ajatuksista ja nykyään matkassa mukana aidosta kiinnostuksesta teijän touhuja kohtaan. Kaikkea hyvää teidän ihanalle perheelle <3

    • Iina sanoo:

      Täytyy sanoa että omaa Irc-galleriaa kurkkiessa tänä päivänä mietin itsekin että mitähän hittoa päässä liikkui sillon 😀 Mutta olin rohkeesti sitä mitä olin, ja niin oon nykyäänkin, siitä oon ylpeä 😀 Kiitos paljon sun kauniista sanoista, ihanaa että nykyään seuraat aidosta kiinnostuksesta, ja hatunnosto rehellisestä kommentista :)! Kaikkea hyvää sullekin, oot huipputyyppi!<3

  66. Sini sanoo:

    Värjää ihmeessä! Tosiaan niinkun joku yllä mainitsi niin sellasiakin värejä saa, jotka lähtee heti ekassa pesusa pois, että kokeile eka vaikka sellasella!:) Sopis sulle kyllä tosi hyvin, eikä mun mielestä rajota pukeutumistakaan millään lailla!
    Toinen mikä mun mielestä sopis sulle hyvin, niin sellanen jään/harmaan sininen, tois kivasti kontrastia kun sulla näyttää olevan aika tumma iho. 🙂

    • Iina sanoo:

      Kiitos paljon!<3 Onneksi lähti heti ekassa pesussa pois kun tulinkin katumapäälle! Sininen tai harmaa kuulostaa tosi jännältä, ehkä ne on sit ens kesän kokeilu, tän kesän hiusjännäilyt oli nyt tässä :D!!

  67. -S- sanoo:

    Sopii hyvin, hauskaa vaihtelua 🙂 . Minkä väriset sun omat hiukset on? Jos tummat niin kuinka usein joudut värjää juurikasvua piiloon kun pidät vaaleita hiuksia?

  68. Linkku sanoo:

    En ois kyl koskaa osannu kuvitella sulle tollasta mut nyt ku hahmottaa miltä näyttäis nii HITTO! Kyllä muute värjäät! 😀 pitäähä toi nyt kokeilla ja eipä sitä väriä oo pakko enää pitää ku ei huvita 🙂 ton saa varmaa aika helposti sit vaalennettua takas jos haalistuukin suht nopeesti.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.