Kahvin, legojen ja Björn Borg -arvonnan voittajat

10.06.2014

Vihdoinkin sain arvottua kaikkien loppuneiden arvontojen voittajat, pahoittelut siitä että tässä on kestänyt näin kauan! Tää on kuitenkin mulle itselleni aika ihanaa näin, kun mulla tulee aina paha mieli kaikkien muiden osallistuneiden puolesta, jos on vain yksi voittaja, mutta nyt sainkin arpoa seitsemän voittajaa. Eli mennäänpä suoraan asiaan!

Nescafen pikakahviarvonnassa arvottiin viisi kahvipalkintoa, ja viideksi voittajaksi selvisivät Laura T, Azlakki, J, Iina ja Sophh! Onnea kaikille!

kahviarvonta IMG_4307Legon ihanan Luovat jäätelöt-setin arvonnassa voittajaksi arpoutui Pirita Valtonen, paljon onnea!

legoluovatjäätelötvoittajaDSC0233xViimeisenä vaan ei vähäisimpänä Björn Borgin arvonnan voittaja! Voittajaksi arpoutui Elisabet, paljon onnea myös sinulle!

bjornborgvoittajaKaikille voittajille yhteisesti: Laittakaa postitusosoitteenne ja koko nimenne mulle sähköpostilla osoitteeseen couturecouture (at) windowslive.com mahdollisimman pian, niin saadaan paketit oikeisiin koteihin!

Me lähdetään pian tyttöjen ja parin ystävän kanssa Pampersin Family & Wellbeing -iltaan, jossa on mukana itse lapsiasiainvaltuutettu Raisa Cacciatore. Odotan todella innolla iltaa, mielenkiintoista päästä kuulemaan asiantuntijan vinkkejä ja mielipiteitä, sekä tietysti tapaamaan kaikkia ystäviä! Ihanaa päivää kaikille<3


4 Responses to “Kahvin, legojen ja Björn Borg -arvonnan voittajat”

  1. OUJEE OUJEE OUJEE!!!! Siis ei oo totta! Mä täällä hypin ympäri olohuonetta ja menin heti kiljumaan poikaa kylvettävälle miehelleni, että ”me voitettiin legoja!!!!” 🙂 KIITOS <3 <3 <3 Aivan mahtavaa 🙂 Meillä on ollut semmoinen kitinäpäivä (hampaat..), joten tämä todellakin pelasti koko päivän 🙂 Laitan heti sulle meiliä 🙂 JES!!

    • Iina sanoo:

      Hahaa jesjes hei ihanaa että piristi päivää<3 Toivottavasti legot on tulleet jo perille, meili ainakin tuli! Pahoittelut etten viestitulvassa ole ehtinyt vielä vastaamaan :((

  2. Katri sanoo:

    Toi jätskinuolasukuva Tipasta on vaan yksinkertasesti ihan MAHTAVA! 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.