Voi video!

12.06.2014

Tänään pitkästä aikaa luvassa videokuulumisia! Video ei ihan mennyt niinkuin suunnittelin (eihän ne koskaan!), mutta toivottavasti ei haittaa. Zeldaa näkyy lisää videon loppupuolellakin, vaikka tytöt alussa livistivätkin omille teilleen melko nopeasti.

Tässä vielä SUORA LINKKI VIDEOON niille joilla se ei näy syystä tai toisesta, niin pääsette tekin katsomaan. Ihanaa iltaa kaikille<3


35 Responses to “Voi video!”

 1. Jarno sanoo:

  hahohaohahhe voi Iina iina ;D kyllä mä täällä katselen.

 2. empampa sanoo:

  Ihana Iina oot kyllä herttaisin <3 ja Zelda on ihana pötkylä, aivan herttanen :D

 3. noora sanoo:

  grande grill on huikee paikka! jos ette oo vielä käyny :)

 4. nina sanoo:

  Aivan ihanat tytöt teillä! <3

 5. Elisabet sanoo:

  Hihi voi ihana Zelda :D ja te kaikki! Tykkään tuosta sun topista, todella nätti. :)

 6. Sylvia sanoo:

  Mä suosittelisin ravintoloiksi Museokadun Kuukuuta (hyvä hintalaatusuhde), Korjaamon Sushibar@wineä tai Uudenmaankadun Bar9. Siinä mun lempparit :-)

  • Iina sanoo:

   Hei kiitos paljon vinkeistä<3 Sushibar+wineen menisin HETI, ilman Ottoa, koska se vihaa sushia ja mä taas rakastan :D Mut KuuKuuta ja Bar9:a pitää ehdottomasti testata :)!

 7. ming sanoo:

  Olipa mahtava taas löytää (liian) pitkän tauon jälkeen sun blogi! Ihanan välitöntä videota ja tekstiä aina kirjottelet. Päivien piristys!! :)

 8. iisa sanoo:

  Tosi kiva tää video… vähän vaihtelua, mut tää oli ehk vähän turhan pitkä mun makuun.. :D

 9. Kiksteri sanoo:

  Luen sun jutut mut videoita en jaksa katsoa, menee liikaa aikaa ja muutenkin luen mieluummin.

 10. Sonju sanoo:

  Joo sellanen ylikasvanu polkka ois siisti, näytti tosi hyvältä IGssäkin! :)

 11. O sanoo:

  ihana video ja Tiara alussa ”isoisä” :D <3

 12. Sanna sanoo:

  Siin espalla on ihania rafloja (vähän tietty hintavampia, mut jos se ei oo este) niin suosittelen testaamaan :) Ite oon käyny Strinbergillä ja sit Sassossa ja molemmista jäi tosi hyvä fiilis :)

 13. Mertsi sanoo:

  Se vois tosiaan olla ihan hyvä idea pätkiä jälkikäteen videolta pois ”turhia” kohtia. Mä kyllä tykkään sun videoista, ne on niin aitoja (koska koskaan mikään ei mee suunnitellusti :D), mutta kyllä se tois tiettyä rytmiä siihen, kun hiljaset hetket katkois pois. Itse en kauheesti ymmärrä videoiden editoinnista, mutta uskoisin, että jollain ilmaisella perusohjelmallakin olis aika helppoa tehdä noita leikkaamisia. Sitten ku oikein harjaannut, ni lisäät tietysti kaikki musiikit ja tekstit ja systeemit mukaan. ;) Ja Zelda on kyllä suloinen, ihan kuin Tipakin!

  • Iina sanoo:

   No nimenomaan, mua ärsyttää nuo turhat tauot, olis kivempi kun ois tiukempaa asiaa ja lyhyempi video :D Pitää koittaa jostain löytää aikaa opetteluun! :) Meidän tytöt on ihania<3

 14. Henneka sanoo:

  Voi vitsi, se on aina niin jännää, kun joku pieni oppii puhumaan jo muutamia sanoja. Siinä ihan erilailla oppii tutustumaan lapsen persoonaankin, kun pikkunen voi sitä ite vähän enemmän ilmaistakin :) Ja musta ainakin oli jännä kuulla Zeldan ääntä ensimmäistä kertaa kunnolla. En osaa selittää miks, mutta jotenkin olin iha että wau, tolta tuo mukula kuulostaa, josta luen melkeimpä päivittäin :D

  Oon muuten miettiny, että sillon ku asuit Oulussa, tarttuko suhun ollenkaan se paikallinen murre? Ite asun tällä hetkellä täällä Oulun seudulla, ja pahasti siltä näyttää, että aina välillä se tarttuu minullekin. Varsinkin, jos on vahvasti paikalliseen tyyliin pälpättävien seurassa.

  • Iina sanoo:

   Haha se on kyllä, on niin ihana kun Zeldakin voi jo ilmaista itseään ja kertoa mitä haluaa<3 :D Ja joo kyllä mulle tarttui murre, ja tarttuu vieläkin heti jos juttelen jonkun oululaisen kanssa tai käyn Oulussa :D täälä mää nytki väännän ihan puhasta oulua ko ollaa mun tädin luona täälä, eikä siinä mittää oulunmurre on iha jees :D!

 15. Annika sanoo:

  Ihana pikkuinen Zelda, ihan mielettömän söpö :’) Niin kuin tietty Tiarakin, haha, höpisi isoisästä :D Tosi kiva, että julkaisit taas vaihteeksi videon, näitä on kiva katsella aina välillä!

  Selasin ihan huvikseni sun ihan ensimmäisiä postauksiasi ja hämmennyin siitä, miten paljon oot muuttunut :D Aloin lukea sun blogiasi jo ennen Tiaran syntymää ja pidin sua jo silloin fiksun ja vastuullisen oloisena, mutta nyt tuntuu, että olet kyllä kypsyyden ja fiksuuden ja kaiken positiivisen suhteen kasvanut entisestään ihan mielettömästi! Plus oon tosi iloinen siitä, että pidät tätä blogia ja osoitat, ettei ikä ole mitenkään ratkaiseva tekijä hyvän vanhemmuuden kannalta :–)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 Meidän tytöt on kyllä ihan huippuja, äidin ja isin rakkaita<3 :) Haha, oon mä kyllä kasvanut joo kolmessa vuodessa, onneksi! Välillä iskee myötähäpeä kun ajattelen blogin alkuaikoja :D Mutta kiitos paljon, ihana kuulla että et silloinkaan ajatellut että mä olisin tuleva surkea äiti :D Musta on tärkeää tuoda esille sitä että nuori ikä ei automaattisesti tarkoita vastuutonta vanhemmuutta, joten ihana kuulla että olet tuota mieltä :) Mahtavaa kesää sulle<3

 16. Nimetön sanoo:

  jos haluat opetella peruseditointia, niin esimerkiksi Windows liven ilmaisella elokuvatyökalulla pärjää ihan hyvin :) sen saa varmaan ladattua mikäli ei löydy oletuksena koneelta. googlaa muutama tutoriaali — leikkaaminen ei ole vaikeaa :)

 17. Linkku sanoo:

  Apua kun Zelda on iso!! ”Mmmooooi” :D ihanat te!!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.