Vastauspostaus osa 2, blogit, tyyli & random

12.08.2014

Kuvasin toisen vastausvideon myös jo sunnuntaina, mutta en ole ehtinyt julkaisemaan sitä aiemmin, kun käsittelyssä menee oma aikansa! Nyt kuitenkin vuorossa siis lisää vastauksia, ja tänään aiheena blogit & bloggaaminen, tyyli ja random, randomkysymyksiksi laitoin kysymyksiä ihan laidasta laitaan joita en osannut kategorisoida minnekään muualle.

TÄSSÄ vielä suora linkki videoon, jos se ei jostain syystä näy tässä postauksessa!

Vielä on reilu puolet kysymyksistä vastaamatta, ja lähitulevaisuudessa tulen kuvaamaan videot joissa vastaan perhe&parisuhde-, koti & talous-, sekä koulutus, ura & tulevaisuus -aiheisiin kysymyksiin. Nyt mä lähden Oonan kanssa lenkille ekaa kertaa, ihanaa! Huomenna luvassa juttua ainakin uusista vk-vaatteista. Ihanaa tiistai-iltaa kaikille<3


2 Responses to “Vastauspostaus osa 2, blogit, tyyli & random”

  1. Avatar minmin sanoo:

    sellanen olis kiva postaus sun äitin tekemäksi, että se kertois jotain hauskoja muistoja sun lapsuusajoilta :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.