Videovastaukset osa 3, perhe ja parisuhde

25.08.2014

Noniin! Viimeinkin sain eilen kolmannen erän videovastauksista kuvattua. Otto muokkasi videon mulle tänään, ja kuulemma lisäsi sinne jotain omaa mitä en saanut  katsoa ennenkuin olen julkaissut. Selvä, mitähän siellä on?! Mua vähän pelottaa. Videon katselu omalla vastuulla, kyllähän te Oton tunnette! Ainiin, ja jos joku tämän videon jälkeen on vielä sitä mieltä että mulla ei ole kiinteytettävää, niin sitten on kyllä vähintäänkin joku näköhäiriö, sen verran kiva pötsi hengaa tuossa koko videon ajan kun röhnötän nojatuolissa ja kauluspaidan nappi kiristää. 😀 Mutta ei se mitään, kovaa vauhtia ollaan menossa kohti parempaa kuntoa, viikko 2 starttasi tänään!

Suora linkki videoon TÄSSÄ jos se ei jostain syystä toimi tässä bloginäkymässä! Huomenna palailen uusien asujen, ja muiden juttujen kanssa. Tipalla on huomenna jo toka kerhopäivä, saa nähdä mitä keksitään Zeldan kanssa kahdestaan sillä aikaa, vai simahtaako kuopus päiväunille. Ihanaa huomista tiistaipäivää kaikille<3

 


15 Responses to “Videovastaukset osa 3, perhe ja parisuhde”

  1. Laura sanoo:

    Voi Otto! :DD

  2. Iina sanoo:

    Haha ihana Otto! 😀

  3. jenzi sanoo:

    Ei sulla pikkuinen oikeasti ole mitään ”kiinteytettävää” 🙁 Oot upea, normaalipainoinen nainen, tokihan kuntoilla pitää ihan yleisen hyvinvoinninkin vuoksi, mutta se miten tästä kiinteytymisestä olet vouhkannut, alkaa jo hieman huolestuttamaan.. ettei vaan menisi liialliseksi. Ymmärrät toivottavasti, mitä tarkoitan.. Kuntoilu ok, mutta liiallisena.. ei hyvä. ”Eikä hikipanta saisi kiristää liikaa”

    Kaikkea hyvää teille 🙂

    • Siiri sanoo:

      Ihan sama ajatus tuli ensimmäisenä mieleen, kun aloin katsella videota, siis kun olet olemukseltasi ja ensivaikutelmalta todella langanlaiha ja silti puhut jostain pötsistä :(. Mutta ehkä tuo kuva vääristää sekä lukijalle että sulle, eri tavoin vain.

    • Iina sanoo:

      Kiitos paljon sun kauniista sanoista<3 Mä en koe kiinteytymisestä vouhkanneeni, se on kiinnostanut lukijoita ja mä olen kirjoittanut 🙂 Kaksi lasta synnyttäneenä äitinä mun kroppa ei yksinkertaisesti ole kiinteä, siinä on löysää ja venyvää ja kaikkea mitä äitiys jättää jälkeensä, ja sitä mä haluan muokata. Kuten olen kertonut, syön tällä hetkellä enemmän ja terveellisemmin kuin koskaan ennen, eikä tämä tule menemään yli, tunnen omat rajani ja voimavarani 🙂

      • jenzi sanoo:

        Juu pahoittelut ”vouhkaaminen” on ehkä vähän väärä sana tähän.. mulla on itselläni kaksi lasta ja tiedän, että nahka hieman löystyy matkan varrella..Oot vaan niin hoikka jo valmiiksi (se pötsi ei näy tänne Jyväskylään asti;) että huoli heräsi.. Toki en niin aktiivisesti blogiasi seuraile, osui vaan silmiin useammasta postauksesta toi pötsin päivittely.. sain vähän väärän kuvan 🙂

        Mutta, kuulostaa hyvältä tuo mitä nyt sanoit 🙂 Otolle kanssa terkkuja että pitää susta huolen, ettei mene yli. . Oon muutaman läheiseni kamppailun ortoreksian ja anoreksian parissa sivusta seurannut ja kyllä harmittaa se oma voimattomuus kun ei pysty auttamaan..

  4. celine sanoo:

    En sano tätä todellakaan pahalla mutta teillä on aika samantyyppiset äänet Tiaran kanssa. Hassua ja ihanaa !:)

  5. Henna sanoo:

    Miten teidän ruotsin opettamisen tytöille on käynyt? Onko Otto vielä puhunut ruotsia tytöille ja mitä esim Tiara on oppinut?:)

    • Iina sanoo:

      Mä en enää kirjoittele samaan tapaan tyttöjen taidoista täällä kuin ennen, mutta voisin vinkata Otolle jos hän haluaisi kirjoittaa aiheesta omassa blogissaan :)!

  6. Janette sanoo:

    Näitä videoita on niin kiva kuunnella, osaat kyllä olla todella luonteva ja sulla on tosi miellyttävä puhetyyli ,jos näin voi sanoa 🙂 piristi harmaata sadepäivää, kiitos kovasti. Oletko koskaan tehnyt postausta siitä millainen olit itse lapasena tai esitellyt lapsuuskuviasi? 🙂

  7. Linkku sanoo:

    Hahahhaha noi Oton lisäykset :’D sikahyvä!

    Tosi hienosti vastasit tohon lapsen sukupuoli -asiaan! Mä en tietenkään osaa ajatella sitä asiaa siinä mielessä kunnolla kun ei oo omia lapsia mut aina oon erityisesti haaveillu omasta tytöstä. En tiiä mikä siinä on, ehkä ne tyttöjenjutut mitä on kokenu oman äidin kanssa lapsena ja haluis tehä ne vielä uudestaan toisin päin, oisko se 🙂 mut uskon et kaikille tulee just ne lapset kun on tarkotettu ja varmasti ne omat lapset tulee tuntumaan ainoilta oikeilta, oli mitä sukupuolta tahansa!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.