Syksyn lemppareimmat housut

28.09.2014

Ihastun aina syksyisin viininpunaiseen. Kun syyskuun alussa alkavat viileämmät ilmat, koko kevään ja kesän ajan tunkkaiselta tuntunut väri alkaa taas näyttää houkuttelevalta. Viime syksynä hamstrasin kyseistä väriä asusteissa, lastenvaatteissa ja collegeissa. Tänä syksynä löysin täydelliset housut. Cubuksen farkkuillassa ihastuin viininpunaisiin Jane jeggingseihin, ja vaikka ilta oli all about jeans, mä päädyin sitten ostamaan melkeinpä epäfarkkumaisimmat farkut, tai jeggingssit joita kaupasta löytyi.

Viininpunaiset Janet ovat vähän napakammat kuin muut kokeilemani saman mallin värit, mutta se on oikeastaan tosi hyvä, jeggingssit kun tuppaavat aina löystymään käytössä. Olen pitänyt näitä viininpunaisia ihanuuksia jalassani melkein joka päivä ostamisen jälkeen, ne ovat vain niin ihanat!

IMG_6322xIMG_6346xIMG_6368x IMG_6371xNeuletakki Sheinside* / Toppi BikBok / Jeggingssit Cubus / Kello Guess* / Kaulakoru Glitter* / Aurinkolasit Glitter* / Laukku Coach / Kengät Topshop / * = saatu blogin kautta

Tänä syksynä on näkynyt paljon myös superpitkiä neuletakkeja, ja valitsin itselleni sellaisen Sheinsiden valikoimasta. Saamani neuletakki on myös ollut kovassa käytössä heti alusta asti, se on ihanan lämmin ja pehmeä!Tykkään siitä että neuleen pinta on eläväinen, ja harmaa tuntuu noin isona pintana jotenkin lempeämmältä, kuin vaikkapa kokomusta, jota myös mietin neuleen väriksi. Neuletakissa on ihanat mustat napit, joilla sen saa vaikka sääreen asti kiinni jos oikein paleltaa, parhaimmillaan se on kuitenkin auki liehuen.

Ainoa ongelma neuletakin kanssa on se, että sen kanssa on vaikea löytää takkia pidettäväksi! Millaisia takkeja te käytätte pitkien neuletakkien kanssa? Nahkatakkia ei voi laittaa, jotenkin tosi hölmön näköistä kun piiiiitkä helma jatkuu lyhyen nahkatakin jälkeen. Vielä hölmömmän näköistä ainakin mun päällä on, jos puen lantiolle tai puoleen reiteen ulottuvan takin, jonka alta helma pilkottaa. Kokeilin myös neuleen kanssa lähestulkoon yhtäpitkää trenssitakkia, mutta takki taas on malliltaan sellainen, että ei vaan näytä mun silmään hyvältä. Parhaimmillaan pitkä neule on ihan ilman takkia, mutta näillä keleillä se ei vaan onnistu. Takkivinkkejä otetaan siis vastaan!

Me lähdetään viettämään aurinkoista sunnuntaipäivää ulos tyttöjen ja Oton kanssa. Ihanaa sunnuntaita kaikille, palailen illalla!


14 Responses to “Syksyn lemppareimmat housut”

 1. Anmari sanoo:

  mulla on pitempien villatakkien kanssa juurikin pitkän mallinen oranssi parkatakin tapainen jonka löysin Vilasta, merkki taisi olla Object. Siihen tarvitaan vaan se oikeanlainen pitkä takki niin se toimii : p

 2. maria sanoo:

  mä oon haaveillu jo pitkää viininpunasista farkuista/jeggareista, mutta kaikki on liian lyhyitä 🙁 oon 177cm ja housuissa pitäs olla pituutena /34 mutta kaikissa tuppaa oleen joku /32 (standardi) ja se jää mulle just ja just nilkkoihin. oon tällänen metrikoipi… :/ dr.denimejä käytin ennen, mutta niissä se laatu on niin hurjasti laskenu, etten halua kyseisiin enää sijottaa. seppälässä näin kyllä viinipunasia pöksyjä, mutten kyllä usko että nekään tarpeeks pitkät ois 😐

  • M sanoo:

   Hei täällä toinen metrikoipi ilmottautuu, 175cm. Ite löysin Cubukselta viininpunaset, ihan Dr. Denimien tapaiset joustavat, mutta silti hyvin istuvat farkut(?)! Niitä oli eri värisinä, mustia, viininpunasia, sinisiä, tummat ja vaaleat farkkujen sävyiset yms. 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi metrikoipi, mullakin on kroppaan nähden superpitkät jalat, mut pituutta vain se 167cm 😀 Dr. Denimeissä on kyllä laatu laskenut, mä oon vaan silti niihin koukussa.. Noi cubuksen viininpunaset on ainakin mulla ihan naftit, melkeen sellaset 7/8 -pituiset, eli niitä en suosittele jos haluaa täyspitkät jeggingssit! Toivottavsti löydät jotkut kivat :)!

 3. Viivi sanoo:

  Mulla on ihan sama ongelma mun pitkien neuletakkien kanssa! Toivottavasti saadaan joku hyvä ratkaisu siihen minkälaisen takin voi yhdistää 😀

 4. Ilona sanoo:

  Mä napitan muutaman napin kiinni villatakista ja nostan helman vyötärölle. Sitten takki vaan päälle, niin hyvä on 🙂 Ei näy mitään myttyjä takin läpi yms kun taittaa nätisti villatakin helman ylös. Itsellä ainakin pysyy hyvin ylhäällä, tosin vyötäröäkin on vähän enemmän ;D Takin vetoketju täytyy tosin olla kiinni, muuten näyttää vähän hassulta kun villatakki kaksinkerroin siellä alla 😀

  • Iina sanoo:

   Hahah hyvä idis muuten! 😀 Toi on vaan niin superpitkä että lisää ainakin seittemän kiloa vyötärölle jos laitan 😀 Ja nahkatakin alle ei mahdu ees varmaan kaksinkerroin! Hankalaaaaaaa 😀

 5. Vivian sanoo:

  Käviskö tuon neuletakkiin kanssa sellainen tavallinen vyötäröltä hyvin istuva trenssi? Sellainen leveä helmainen, et neule mahtuu hyvin alle, mut vyötäröltä istuisi hyvin ja sais vyöllä kurottua. Ainakin miun mielikuvissa vois sopia ja toinen on just joku parkatakki tai vastaava rento noin lantiomittainen takki.:)

  • Iina sanoo:

   Mulla on sellainen, ja se on siis sellanen pitkä, villatakin kanssa saman pituinen, mutta en vaan jotenki osaa 😀 Ja lantiomitan kanssa tuo villatakki tulee vielä yli puoli metriä yli siitä, se tuntuu hassulta! Maailman vaikein yhdistettävä kyllä tuo pitkä malli 😀

 6. Eeva sanoo:

  Tosi ihana asu, jotenki erityisesti nappas! Paljon noi kengät maksoi? En tiedä ootko jossai vaiheessa maininnut 🙂 Ja tilasitko netistä?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.