Syksyn tyylikatsaus

28.09.2014

Jo pidemmän aikaa mulla on ollut to do -listalla aikeena toteuttaa tyylikatsaus. Viimeksi olen tehnyt laajempaa tyylikatsausta vuosi sitten heinäkuussa, ja kollaasia viime talven ja kevään asuista tämän vuoden heinäkuussa. Viimeksimainitussa keskityin enemmän silloiseen pinkkiin kuontalooni, ja siihen mitä ihmettä sille tekisin, joten nyt on aika keskittyä enemmän siihen tyyliin, onneksi pinkin tukan jälkeiseen, tyyliin.

Kesällä pätkäisin pidennyksistä, vaalennuksesta ja pinkinnyksestä kärsineen tukkani pitkään polkkamittaan, ja se taisi olla suurimpia tekijöitä siinä, millaiseksi vaatekaapin sisältö on muodostunut. Polkkamittainen tukka vanhensi mun lookia, ainakin teidän mukaan, ja ehkä mä olen itsekin sen jollain tasolla huomannut. Etenkin kesän aiheuttaman pakollisen vaatteidenvähennyksen jälkeen huomaan syksyn tyylissäni enemmän klassisia piirteitä kuin koskaan aikaisemmin. Kesällä kuitenkin vielä irroittelin, ja nautin helteistä, siitä että vaatteita ei tarvinnut kerrostaa vaan ulos saattoi lähteä vaikka ohuessa valkoisessa kesämekossa.

kollaasiss14xHamstrasin kesällä sekä Tukholmasta että Berliinistä kivoja kenkiä, ja kengät kyllä vaikuttavat pukeutumiseen tosi paljon. Kun on enemmän valinnanvaraa kengissä, on helpompi kokeilla erilaisia asuja, eikä asukuvistakaan tule niin yksitoikkoisia kun yksi tärkeä asuste vaihtuu usein. Mä olin jotenkin unohtanut kenkäpuolen aivan kokonaan ennen tätä kesää, ja miettinyt vain laukkuja. Mutta mites toi laukkutilanne, Coachin Bleecker Preston näyttäytyy 11/18 asukuvassa. Luottolaukku on definately löytynyt! Laukku on toki vielä vähän huomiotaherättävämpi asuste kuin kengät, etenkin jos sattuu olemaan kooltaan suuri.

Mutta kuten aiemminkin todettua, tuo laukku vain on ihan täydellinen mulle, eikä mulla ole mitään tarvetta sitä yleensä vaihtaa mihinkään toiseen. Asukuvia varten pelkästään en viitsi vaihtelun vuoksi laukkua vaihtaa, vaikka se ehkä tekisi kuvista vaihtelevampia, niin se olisi kuitenkin huijausta. Jos jotain laukkua pitäisi miettiä, olisi konjakinruskea arkilaukku seuraavana hankintalistalla, sillä sellainen multa puuttuu ihan kokonaan. Mutta eipäs mennä asioiden edelle! Himotuslistaa on tulossa myöhemmin.

kollaasiautumn14Kuutisen viikkoa treenejä takana, ja huomaan jo nyt miten paljon itsevarmempi fiilis mulla on vaatteissa kuin vaatteissa. Mulla on aina ollut tosi hoikat ja pitkät jalat, ja litteä takamus, mutta nyt molempiin alkaa ehkä viimeinkin tulla jotain muotoa, mikä saa mut rakastamaan farkkuja vielä enemmän kuin ennen. Se on myös ehdoton plussa, että farkut eivät enää kiristä mahasta päivällisen jälkeen, niitä tulee käytettyä nykyään paljon enemmän. Puhuin jokin aika sitten mukavuudenhalusta pukeutumisessa, ja se on kyllä myös yksi suurimpia tekijöitä siinä, mitä aamulla päätyy kaapista päälle.

Me kuvattiin Tiaran kanssa tänään joitakin syksyn tähänastisia suosikkeja tätä postausta varten, sellaisia, joiden luulen tulevan näkymään paljon asukuvissa.

IMG_6466x IMG_6472x IMG_6480x IMG_6487x IMG_6504xMä tykkään näistä kaikista ihan hulluna! Näiden ympärille on hyvä lähteä rakentamaan syksyn ja talven lookia. Ruskeat nilkkurit täytyy ottaa tehokäyttöön nyt kun on vielä vähän lämpimämpää, koska mä olen ainakin niin vilukissa ettei aukoista sisään kulkeva tuuli oikein houkuttele. Ihanat villahuivit ovat mukavia, lämpimiä ja näyttäviä asusteita, jotka piristävät asuja.

Millaisia asusteita teillä on varattuna syksylle? Mitä mieltä olette mun syksyn valinnoista ja kuluneen kesän/syksyn asuista? Mikä asu on lemppari?

Terkkuja pieneltä kuvausassistentilta, joka innokkaasti auttoi mua asettelemaan asusteita kuvausta varten<3

IMG_6518Nyt on ollut aika vaatepainotteinen blogipäivä, huomenna siis luvassa jotain ihan muuta! Meillä oli tänään tosi kiireinen päivä, ja siksi tämä postauskin venähti näin myöhäiseksi, pahoittelut siitä. Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille<3


13 Responses to “Syksyn tyylikatsaus”

 1. Jossu sanoo:

  Tosi kurjaa ettei kden blogeja pysty lukemaan ollenkaan kännykällä… :/ Mulla ei vaikka kuinka kääntelis ja vääntelis näy edes puolikas sivua kerrallaan…. joka rivi pitää lukea kolmessa osassa. Ois kiva seurata sun ja Oton blogeja, mutta kun tietokonetta ei oo niin on kyllä ihan järkyttävän työlästä!!

  • Marja sanoo:

   Suosittelen lataamaan Bloglovinin kännykkään, itse seuraan sitä kautta ja hyvin näkyy. Olen kyllä huomannut tuon että kun yrittää lukea web-näkymässä niin ylhäälle kiinnitetty Kideblogit-banneri haittaa lukemista, samoin se ettei sivua voi muuttaa zoomata tai pienentää ollenkaan. Mutta Bloglovin tosiaan pelittää ainakin mulla. Käytössä Samsung ja android.

  • Elena sanoo:

   Kyllä mun mielestä kännykällä voi ihan hyvin lukea, vaikka ei mobiiliversio ookkaan! 🙂

  • Iina sanoo:

   Mulla on sama tällä hetkellä, meillä on muutostyöt käynnissä olleet sivustolla, ja siksi tämä harmillinen ongelma 🙁 Toivottavasti korjaantuu mahd. pian!

 2. Anu sanoo:

  Kyllä mulla ainakin pystyy ihan normaalisti lukemaan kännykällä Iinan, Oton ja muidenkin blogeja 🙂

 3. Emmi sanoo:

  Ihania asuja! En malttaisi odottaa että pääsen taas treenaamaan ja eroon näistä pullamössöistä jota todennäköisesti taas alkuun jää 😀

  Ihana typy vikassa kuvassa 🙂

 4. Eeva sanoo:

  Sulla on aivan älyttömän inspiroiva tyyli. Täytyy katella tarkemmin kuvat kun pääsee koneelle!

 5. Elena sanoo:

  Moikka, voisitko laittaa linkin tohon viininpunaiseen pipoon, ku en ainakaan asoksen sivuilta sitä löytänyt? Onko sulla vinkata muita kivoja viininpunaisia pipoja? 🙂

 6. Sparkles sanoo:

  Hei onko tuo Michael Kors laukkusi yksityiskohdat kullan vai hopean väriset? Mistä olet laukun löytänyt vastaavaa olen etsinyt jo pitkään jos varsinkin hopeat yksityiskohdat 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.