Aamupörrö josta mä tykkään

05.10.2014

Sain kokeiluun Bio-Oilia, raskausajan asettani raskausarpia vastaan. Arpia tuli kaksi, vaikka maha oli aivan hervoton, ja pelkäsin jo että se repeää kokonaan. Käytin Bio-Oilia raskausaikana tunnollisesti joka päivä, ja uskon että se auttoi pitämään ihon kimmoisana ja pehmeänä, ja kestämään venymistä paremmin. Ehkä jos olisin käyttänyt Bio-Oilia jo ensimmäisen raskauden aikana, olisin säästynyt alaselän tiikeriraidoilta, tai ainakin niitä olisi vähemmän. Nyt en ole raskaana, mutta tämän testijakson jälkeen voin kertoa, että Bio-Oil sopii niin moneen muuhunkin tarpeeseen kuin vain raskausarpiin, että se on tullut jäädäkseen tähän taloon.

Vaalennuksesta äärimmäisen paljon kuivahtanut kuontaloni janoaa kosteutusta, ja kesällä mikään ei tuntunut riittävän sille. Vaikka hiukseni leikattiin terveiksi, ja en ole vaalentanut juurikasvuani kesäkuun alun jälkeen, ne alkoivat helteiden aikaan katkeilla aivan valtavasti. Kokeilin kaikkea, mikään ei auttanut. Hiukseni ovat takaa reilusti lyhyemmät kuin sivuilta, sillä ne vain katkeilivat, vaikka tein kaiken kuin oppikirjoissa.

IMG_7301xSitten kuulin, että Bio-Oil auttaa myös hiuksiin. Olen levittänyt Bio-Oilia tukkaani nyt reilun viikon ajan aina suihkun jälkeen pari pisaraa, ja katkeilu on loppunut. Kun harjaan tangle teezerillani, jokapaikkaan ei lentele pieniä katkeilleita hiustenpätkiä, eikä pompulaan enää jää hiuksia kiinni. Olen helpottunut, hiukset voivat paljon paremmin, ja alkavat ehkä kasvaa taas sen sijaan että lyhenisivät kokoajan. Aamujen kauhistus, jota ei taltutettu muulla kuin suihkulla, on nyt hallittavissa ja laitettavissa oleva aamupörrö, kiitos Bio-Oilin!

IMG_7325xBio-Oil on toimiva jokapaikan öljy. Sitä voi levittää kaikkiin kehon kuiviin kohtiin kantapäistä kyynärpäihin. Se on toimiva kynsinauhaöljy rakennekynsien jälkeen kuiville sormilleni. Bio-Oil toimii kuulemma myös aknearpiin. Seuraavaksi aion testata sitä kasvojeni iholle, sillä mulla on poskessa kaksi ikävää arpea, toinen isosta näpystä, ja toinen Tiaran vauva-ajalta, jolloin hän vahingossa raapaisi mua poskesta. Haavasta ei tullut edes verta, mutta vielä kahden ja puolen vuoden jälkeen poskessa on arpi. Ehkä se häviää, tai ainakin vaalenee käsittelyn myötä!

IMG_7334xKideblogien instagramissa on meneillään Bio-Oil -kilpailu, jonka pääpalkinto on aivan huikea 250€ lahjakortti Metsolan verkkokauppaan. Lisäksi arvotaan neljä 30€ arvoista Bio-Oil -tuotepakettia. Kilpailuun voit osallistua jakamalla omalla instagram-tililläsi Kideblogien instagramista löytyvän kampanjakuvan, ja tägäämällä siihen #ihanaihoni #biooil ja @kideblogit. Kilpailuaikaa on sunnuntaihin 12.10.2014 asti!

Yhteistyössä Bio-Oil.

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille, mä palaan illalla!


24 Responses to “Aamupörrö josta mä tykkään”

 1. Avatar Riikka sanoo:

  Nytkö nää kaikki arvonnat on siirtyny facesta instagramiin, ja kun mun puhelimeen ei sitä saa :(

  • Iina Iina sanoo:

   No ei ole kaikki arvonnnat, mulla oli tämän arvonnan julkaisuhetkellä kaksi muutakin arvontaa käynnissä jotka ovat molemmat täällä blogin puolella :) Instagram löytyy nykyään todella monelta ja on mukavaa keksiä uusia ja erilaisia tapoja toteuttaa kilpailuja.

 2. Avatar ellu sanoo:

  Instagrami.. ounou, nyt on pakko alkaa harjotteleen sen käyttöä enemmän :D tai sit vaa haen ton Bio-Oilin jos ei onnistu osallistuminen ;)

 3. Avatar Nelli sanoo:

  Vau toi eka kuva, ihan mielettömän kaunis :)

 4. Avatar Elisabet sanoo:

  Hei vähän siistiä, jos tuo toimis minunkin hieman kuivaan tukkaan! Mä en tiedä johtuuko kuivista hiuksista vai mistä, mutta aina pistää silmiin päälaella ne pienet hiukset jotka törröttää pystyssä. Arr, tahtoisin jotain joka auttais hillitsemään niitä. :D Sopiskohan tämä?

  • Iina Iina sanoo:

   Mullaki on babyhiuksia :D Ne on vaan uutta hiusta joka kasvaa, mut ihan törkeen ärsyttäviä :D Mun vinkki on, hiuslakkaa hammasharjaan ja sit harjaat ne sillä niin että ne pysyy muiden hiusten messissä ;)!

 5. Avatar Jenni sanoo:

  Moi,
  Kannattaa kokeilla myös biotiinia/sinkkiä hiustenhyvinvointiin. Itselläni biotiini, mitä saa apteekista on paksuntanut hiuksia ja ne kasvaa nopeammin :)

 6. Avatar maria sanoo:

  mä oon käyttäny bio oilia jo reilun vuoden satunnaisesti, välillä näppylöistä jääneisiin arpiin. en hiuksiin sitä oo laittanu, ku mul on käytössä glissin hiusöljy (https://www.toknet.fi/productresources/pic1_big/7332531025461.jpg). mutta siis! tota bio oilia kannattaa laittaa tosi pieni määrä kasvoihin, se on kuitenkin niin rasvasta että siitä saa helposti näppylöitä jos ylipaljon käyttää. mutta omasta mielestäni toi on kyllä suhteellisen hyvin toiminu :) ostin ton putelin sokoksen 3+1 päiviltä viime vuonna ja maksoin siitä 8e, normaalisti se maksaa melkeen 15e, tai ainakin näin olen kuullu (huhhu). mietin tuota, että olisikohan tuo millaista päänahalle…:D

 7. Avatar Nannu sanoo:

  Pitää koettaa onneaan osallistumalla, ei ois käyny kyl mieleekää käyttää tätä hiuksiin! :)

 8. Avatar Petra sanoo:

  Voi vitsit ku mullakin on yksityinen profiili jottei epätoivotut ihmiset nää mun kuvia ni en voi ikinä osallistuu näihin ku eihän niit sit näy missään vaikka tägäis ne kuvat :D mut jes! Hyvän vinkin nyt sain tästä omiinkin kuiviin hiuksiini :) kiitos vinkistä :)!

 9. Avatar riiri sanoo:

  Ostin vasta itsekin Bio Oilia kasvojen iho-ongelmiin (arpiin, kuivaan ihoon jne.), mutta omalle iholleni tämä öljy ei sopinut. Parin päivän käytön jälkeen iho oli täynnä pienen pientä näppyä/ihottumaa. Aiemmin olen käyttänyt Argan-öljyä kasvoihin eikä mitään allergista reaktiota ole tullut. Mietinki nyt, että mihin tuon täyden Bio Oil-purkin tunkisin, joten hyvä vinkki käyttää hiuksiin!

 10. Avatar kaatri sanoo:

  Tuo auttaa kuulemma myös auringon polttamaan ihoon. Ainakin punaisena helottava iho vaalenee heti ja polttava tunne, jos nyt ei häviä kokonaan niin lievittyy! :)

 11. Avatar laura sanoo:

  Höh… taas instagram arvonta :( itse en siellä ole ja nyt todentotta harmittaa etten pääse osalliseksi arvontaan… olen raskaana vko 35, ja arpiehkäisy tulis todella tarpeeseen… lisäksi kynsinauhatkin tarvisi kunnon öljyt, ovat todella kuivat ja halkeilevat. Noh, täytynee hakea pullo apteekista. :)

  • Iina Iina sanoo:

   No voi harmi! Instagram on nykyisin niin monilla käytössä että sitäkin on mukavaa välillä käyttää arvontakanavana, vaihtelu virkistää. :) Mutta toivottavasti Bio-Oil auttaa ja hyviä vointeja viimeisille viikoille <3

 12. Avatar a sanoo:

  Ei liity aiheeseen, mut tiedätkö sä milloin sivut palautuvat normaaliksi? Siis onko yhä jotain säätöä? Kun en ole viikkoon päässyt puhelimella blogeja lukemaan, kun sivut ovat niin isot näytöllä.. :O

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.