Tipalooks

04.10.2014

Viimekuinen Zaran ostos, ihana vihreä parkatakki Tiaralle, pääsi ensimmäistä kertaa kunnolla käyttöön torstaina kun käytiin tsekkaamassa H&M:n All for Children -mallisto ennakkoon. Päivä oli kylmä, ja takki ei ollut yhtään liikaa, vaikka topattu onkin. Mä rakastan tuota karvahuppua ja takin ihanaa A-linjaa niin paljon. Takki on kuin Tipalle tehty!

Kissoihin ihastunut tyttäremme pitäisi nahkayksityiskohdin koristeltuja kissalegginsejään jokapäivä, jos itse saisi valita. Toinen vaihtoehto ovat samat legginssit ilman nahkaa, mutta kissapolvilla kyllä. Mä en ole niin ihastunut kissoihin, mutta jokin noissa korvissa viehättää aina kun niitä laitetaan lastenvaatteisiin. Vauvat, taaperot, ja söpöt korvat, olivat ne sitten polvissa tai hupussa, saavat huokailemaan ihastuksesta. Luulin että korva- ja karvavillitys alkaisi esikoiselle hamstrattujen Hello Kitty -pileetakkien jälkeen hellittää, mutta mitä vielä. Aina talven tullen korvat ja karvat löytävät tiensä vaatekaappiin!

IMG_6896x IMG_6902x IMG_6915x IMG_6925xPipo Zara / Takki Zara / Leggingssit H&M / Kengät Zara /

Jatkossa lastenvaatepostaukset tulevat löytymään omista tunnisteistaan helposti, joko Tipalooks- tai Zeldalooks-tunnisteella (tai molemmilla, mikäli molemmat ovat samassa postauksessa). Mulla on on blogin tunnisteet tällä hetkellä siivouksen alla, ja jatkossa pitkän listan sijaan tulette löytämään helposti seurattavan listan, josta haluamansa aiheet on yksinkertaista löytää. Tämä suursiivous vie aikaa satojen eri tunnisteiden vuoksi, mutta palkitsee varmasti lopussa!

Huomasin tänään että olen unohtanut julkistaa Rynkebyn mehuhetki-arvonnan voittajan, vaikka olen hänet arponut jo aikaa sitten! Eli voittajaksi selviytyi tällä kertaa Salla. Paljon onnea! Laitatko minulle sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen couturecouture(ät)windowslive.com, kiitos!

sallarynkebyIhanaa lauantaipäivää kaikille!

Oletteko tekin sortuneet hamstraamaan karva- tai korvavaatteita? Valkoinen karhuhaalari korvilla vastasyntyneelle ja pupunkorvapipo taaperolle, check?


9 Responses to “Tipalooks”

 1. Avatar Vilma Kenttä sanoo:

  mä en vaan pääse yli noista legginsseistä, ne on niin ihanat! :D
  oli kiva nähdä taas pitkästä aikaa, seuraavaksi sitten viimeistään gaalassa<3

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah ihana Vilma <3 Oli niiiin kiva nähdä, onneksi nähdään viimeistään siellä taas! Ootan jo innolla sun asua, oot aina niin upea! <3

 2. Avatar anna sanoo:

  Sun blogia ei pysty lukemaan tabletilla eikä puhelimella :( ihan tyhmää

 3. Avatar AnnaMaria sanoo:

  Varsinkin noi kaikki korvalliset vauvojen haalarit saa aina mun sydämen sulamaan…

  Yksi päivä näin kaupungilla pienen pienen vauvan (ehkä noin kuukauden ikäisen rutun), jolla oli ruskea nallehaalari pikkukorvilla ja töpöhännällä awww… :) Ja vauvakuume nostaa päätään ;)

 4. Avatar Vivian sanoo:

  Awwws, mikä tyylilyyli Tipa!<3 Ihanat kissalegginssit, korvat ovat parhaimmistoa lasten vaatteissa, kun ne ovat niin söpöjä. Tosin kyllä aikuisellekin löytyy, kun katsoo Minna Parikan uusimpia mallistoja, nimim. Kenkähyllyllä kahdet korvalliset kengät.^^

 5. Avatar Eeva sanoo:

  Käytitkö sä tota mekkoa synttäreilläsi? 8)

 6. Avatar Petra sanoo:

  Karvakorvat check! Kevinillä oli vauvana juurikin se ihana nallukka puku, mutta ruskeana ;) Ja muutenkin kaikki eläinasut on vaan niiiin lutusia ♥ Meiltä löytyi myös pingviini, sammakko, poro ja toisenlainen karhu. Ja tietysti huppareita ja pipoja karvoilla ja korvilla! Nallukka korvat oli yleensä, mutta löytyy myös pupu pitkäkorva.. Nykyään ei ihan viitsi enään tuota 2v.tä pukea eläimeksi.. yksi nallukka pipo enään käytössä ja sekin vain silloin kun ollaan lähipuistossa leikkimässä, silloin vielä vähän söpöstellään :D

  Tuo takki sopii Tipalle tosi hyvin! =)

 7. Avatar Pilvi sanoo:

  Pakko kysyä, että mistä toi sun ihana takki on? Just tollasta oon ettinyt :)

 8. Avatar Salla sanoo:

  Moikka Iina! Onhan minun sähköposti tullut sinulle perille, kun näköjään olin onnekas ja tämän arvonnan voitin, mutta sinusta ei ole mitään kuulunut? :)

Kommentoi