Syksyinen asu

18.10.2014

Mun vanha vihreä parkatakkini veteli niin viimeisiään viime vuonna, että oli jo aika hankkia uusi. Parkatakki on arjen monikäyttöisin takki, joka sopii niin ulkoiluun kuin kaupungillekin, siihen on helppo yhdistellä vaatteita ja se päällä ei tule kylmä. Valitsin itselleni Sheinsidelta uuden vihreän parkan, tosin vähän päivitetymmän version mun vanhasta mallista. Uudessa takissa jonka sain, on tekonahkaiset hihat, ja muitakin pieniä tekonahkayksityiskohtia. Tykkään siitä että takki on vyötäröltä kiristettävä, jolloin sen saa istumaan nätisti.

Tämä parka ei ole niin lämmin että olisi kunnon pakkastakki, mutta näillä alkutalven nollakeleillä ja pikkupakkasilla se on juuri sopiva, ihan niinkuin mun vanha takkini oli. En uskonut että saisin sitä korvattua mitenkään, koska olin siihen niin ihastunut vuodesta 2009 asti jolloin sen ostin. Mutta onneksi löytyi tämä ihanuus, joka on vähintään yhtä kiva ja monikäyttöinen kuin se vanha! Tämä takki tulee varmasti näkymään aika paljon blogin puolella seuraavina kuukausina.

IMG_8822xIMG_8840xTakki Sheinside* / Huivi Cubus / Housut Cubus / Kengät H&M / Laukku Coach / * = saatu blogin kautta

Olin eilen käymässä nyt käynnissä olevilla I Love Me -messuilla, ja aamulla halusin laittaa päälle rennot ja yksinkertaisen tyylikkäät vaatteet. Käyttöön pääsivät ekaa kerta tällä viikolla ostetut H&M platform-nilkkurit joissa on tukeva korko. Ne ovat tosi hyvät jalassa, mutta korot tuovat kuitenkin ryhtiä olemukseen. Tykkään niistä kuin hullu puurosta, ihan loistavat! Ja niiden kuvioitu pohja on talven liukkailla keleilläkin turvallinen, eikä luista.

IMG_8900xValitsin päälleni myös Sheinsidelta saadun luonnonvalkoisen palmikkoneuleen, joka sopi mielestäni hyvin viininpunaisiin farkkujegginsseihin! Mulla ei ole koskaan itseasiassa ollut ihan tavallista perus palmikkoneuletta ennen, mutta tämä on tosi kiva. Ihanan rento, mutta kuitenkin hienostunut kaikessa yksinkertaisuudessaan!

IMG_8924x IMG_8931x IMG_8992xNeule Sheinside* / Koru Glitter* / Kello Guess* / Housut Cubus / Kengät H&M / * = saatu blogin kautta

Tässä on ehkä mun tän hetken kaikkein lempparein asu oikeasti, asu joka on niin minä kuin voi olla! Tykkään kuin hullu puurosta. Mitähän mä laitan tänään päälle kun ei kehtaisi joka päivä olla samoissa vaatteissa, haha! Mulla on vielä ensi lauantain gaalan suhteen asustekriisi, vaikka mekko onkin löytynyt. Pitäisi etsiä vielä ne täydelliset kengät ja laukku, jotka sopisivat saumattomasti yhteen mekon, kampauksen ja meikin kanssa. Ainiin ja korut, eikä! Ehtisinköhän mä tänään käydä etsimässä…

Ihanaa lauantaita kaikille, nauttikaa kauniista auringosta ja kirpeästä syysilmasta <3

Mitä mieltä olette asusta? Iskevätkö nahkahihaiset takit tai palmikkoneuleet?


33 Responses to “Syksyinen asu”

  1. jenna sanoo:

    Aivan ihanan väriset nuo housut!

  2. Piia sanoo:

    Takki on tosi hieno! 🙂 niinku koko asu!
    Viimeisestä kuvasta huomaa että oot hoikistunu tosi paljon! 😮 siis tooosi paljon. Huiii 😮

    • Iina sanoo:

      Voi kiitos <3 No en mä nyt tiiä, alle viikko siitä kuvasta jossa oon puolipukeissa ja vieressä ennen-kuvat ja kukaan ei sillon sanonu et oisin hoikistunut mitenkään paljon 😀 ehkä noi korkkarit vaan vääristää? 😀

  3. kaisla sanoo:

    Voi kun olit nättinä! Olisin kanssa halunnut noille messuille, harmi kun asun niin kaukana kaikista pääkaupunkiseudun tapahtumista niin ei tule lähdettyä tuosta nin vaan…

    Kiitos vielä palmikkoneulekuumeesta, taidankin lähteä metsästämään tuollaista tänään ajankuluksi 😀

    • Iina sanoo:

      Voi kiitos paljon<3 Noi messut oli musta ehkä vähän tylsät tänä vuonna, muotia oli tosi vähän ja enemmän hyvinvointijuttuja 😀 Ja palmikkoneule on kyllä niin kätevä vaate, toivottavasti löytyi kiva ;)!

  4. Vivian sanoo:

    Ihana asu, sopii hyvin syksyyn väreineen kaikkineen.:) Tällä suunnalla on etsinnässä sellainen väljä neule syksyksi ja talveksi, olisi hieno. Palmikkoneule ois myös kiva, miullakaan ei sellaista ole vielä vaatekaapissa ja neuleita ei muutenkaan ole kaapissa paljoa.

    Hieno tuo parka, kivannäköiset materiaalit.^^

    • Iina sanoo:

      Voi kiitos <3 🙂 Huomasin kans kun katoin noita kuvia että melkeen sulauduin taustamaisemaan värien puolesta 😀 hahah! Neuleet on kyllä parhaita syksyllä ja talvella, niin ihanan pehmeitä ja lämpimiä<3

  5. myy sanoo:

    Kiva asu kyllä. Tuolla sheinsidessä on paljon ihania vaatteita mutta siihen tarvitsisi paypal tilin, joka ei minulla ainakaan toimi.

    Mistähän tällainen tuli mieleen, noh joku oli kommentoinut joskus Kysymyksiä teille postauksessa että toistat joskus jotain samaa sanontaa useassa postauksessa, muttei muistanut esimerkkejä.
    Tässä postauksessa lukee kahdesti Tykkään kuin hullu puurosta!
    Monessa muussakin postauksessa lukee tämä sama: Tykkään kuin hullu puurosta! Ei se minua häiritse, mutta olen alkanut kiinnittää huomiota nyt siihen 😀

  6. Jarno sanoo:

    Ooooot niin täydellinen! 😀

  7. Nelli sanoo:

    Ihana asu, näytät tosi hyvältä! 🙂

  8. greta sanoo:

    Onpa ihanan syksyinen asu! 🙂 Näiden kuvien inspiroimana tekee mieli lähteä ulos kävelylle vaikka tänään ei ihan noin nätti syyspäivä olekaan.

    Ostin itse nuo juuri samat nilkkurit pari päivää sitten ja täytyy kyllä olla sun kanssa samaa mieltä, ihan loistavat! Ja noilla pysyy varmasti pystyssä korosta huolimatta 😀

    • Iina sanoo:

      Voi kiitoksia paljon<3 Täälläkään ei ole kyllä enää yhtään nättiä kun sataa vaan vettä ihan täysillä 😀 Noi nilkkurit on kyllä niin ihanat, hyvä ostos ;)!

  9. raaraaraa sanoo:

    Oi, näytät ihan erilaiselta tuossa viimeisessä kuvassa! Saattaa kyllä johtua kuvakulmasta ja asennostakin, erilainen kuin yleensä. 🙂 Oletko sä jo itse muuten huomannut muutosta ulkonäössä? Siis sellaista minkä huomaisi heti kun vilkaisee peiliin? Tuossa viimeisessä kuvassa kun näytät jotenkin niin erilaiselta kuin aiemmin.

  10. a sanoo:

    nyt hyvä nainen,syö!! oot kohta sairaalloisen laiha.

  11. Annaby sanoo:

    Ihanan simppeli asu ja takki on kiva 🙂 Näkyy muuten urheilun tuoma itsevarmuus sun kuvissa nykyään!

  12. Mama sanoo:

    Moi! Mitä luulet, saisinkohan ängettyä noi farkkujeggarit raskausmahani päälle? On hurjan kivan näköiset sun päällä, ehkäpä minunkin….? 😀 onks millaset vyötäröltään? Kiitos kivasta blogista, esikoisen odotusaikana tätä on mukava lueskella:)

    • Iina sanoo:

      Moikka! Kiitos hurjasti ja paljon onnea odotukseen <3 Noi on aika kireät vyötäröltä, mutta varmaan silleen että jatkopalalla (tai parilla pompulalla) pidentää sitä väliä joka on napin ja napinreiän välillä, voisi saada ne mahtumaan 😀 Silleen mä sain kaikki ei raskaushousut aina jalkaan! 😀

  13. Koko sanoo:

    Ihana takki! Mitä kokoa sun takki on?

  14. Laura sanoo:

    Hyvännäköinen kokonaisuus! Sopii sinulle hyvin

  15. Sandra sanoo:

    Aivan ihana neule!! 🙂 Sopii sulle niiin hyvin.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.