Perheaikaa

30.11.2014

Viikonloppu täysin lasten ja oman perheen ehdoilla, onko mitään parempaa? No ei ole. Hetkessä elämistä parhaimmillaan on heittäytyä puistossa lapseksi itsekin lasten kanssa, makoilla sohvalla pitämässä pyjamabileitä kello 17 iltapäivällä, ja syödä herkkuja ennen päivällistä. Olla vaan ja nauttia, nähdä miten paljon lapset nauttivat. Antaa tyyppien kerrankin valvoa myöhään ja katsoa yhdessä Putous -finaalia, ihastella Kissin upeita hiuksia ja pitää pieniä kainalossa.

P1010831x P1010843x P1010856xTänä viikonloppuna ollaan katsottu enemmän leffoja Oton kanssa kuin varmaan koko kuluneen kuukauden aikana yhteensä ja oltu vain perheen kesken. Mä toivon varmasti muitakin joululahjoja, mutta jos mä saisin vain yhden joululahjatoiveen, mä toivoisin tälläisiä viikonloppuja lisää. Akut on täyteen ladattu meiltä ihan jokaiselta ja fiilis katossa. Ihan pian lähdetään ulos kunhan kuopus herää päiväuniltaan, ja morjenstetaan aurinkoa joka pilvien välistä näyttää pilkistelevän ujosti.

P1010867x P1010880x P1010918xEiliset pyjamabileet saivat tytöt hihkumaan innostuksesta. Ennen leffahetkeä vaihdettiin päälle yökkärit ja kasattiin peitot ja tyynyt sohvalle. Lauantaiherkut syötiin popcornikipoista, ja mä nautiskelin omaa suklaatrifleäni oikein hyvällä halulla Itse Ilkimys 2 -leffan tahtiin. Kuten oletettua, pienempi neiti ei juuri leffaa jaksanut katsella muulloin kuin minion-kohdissa, mutta me kolme isompaa (kaksi neitiä ja Otto) katsottiin koko leffa. Tiara jaksoi keskittyä jo hyvin elokuvaan ja teki teräviä huomioita jatkuvalla syötöllä, joille me Oton kanssa hihiteltiin.

P1010925x P1010928x P1010937xEilen instagramissa jakamani ruokakuva poiki muutaman reseptipyynnön, ja resepti on tulossa ensi viikon aikana kunhan saan kirjoitettua reseptin päästäni ylös. Huomenna alkaakin jo joulukalenteri, sekä mun blogin oma että Kideblogien huikea kalenteri! Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille, nauttikaa auringosta<3


8 Responses to “Perheaikaa”

 1. maria sanoo:

  ihania kuvia! ja joo mäkin ootan tota reseptiä >:) ja ai kamala, en mä oo ees tajunnu et huomen alkaa joulukuu! säikähdin ihan, en oo ehtiny ees ostaa joulukalenteria itelleni 🙁 (t.22vuotias). pitäs varmaan leipoo joulutorttuja (taas) ja pipareita. poikaystävä kotiutuu tänää pieneltä viikonlopputripiltään, niin vois katsoa jos innostuisin leipomaan ihan sen kunniaks 8)
  tää vuos on menny kyllä tosi nopeesti!

  • Iina sanoo:

   Hei jee kiitos, ja kiva että odotat! 🙂 Pitää tehdä se piakkoin! Joulukuu tuli kyllä hurjan nopeasti, mullakaan eii oo joulukalenteria kun oon hössöttäny lasten jutuista vaan 😀 Ihana olet kun leivot poikaystävälle, aww! 🙂

 2. neea sanoo:

  Komppaan niin tuota sun rentouttavan viikonlopun kuvailua, kun kaverit haluaa baareillen nollata pään,mä nautiskelen kotona olosta niin paljon mielummin ja täysin rinnoin nauttien! Hauskaa oli huomata että tekin viihdytte Lohikäärme puistossa(onkobse ees virallinen nimi vai joku meidän oma insaid),se on meillä ehdoton lemppari myös 🙂

  • Iina sanoo:

   Kotona oleskelu on ihanaa <3 Kyllä mä tykkään juhliakin aina silloin tällöin mutta kotia ei voita mikään! 😀 Ja joo lohikäärmepuisto on kyllä kiva puisto, siellä on niin paljon kaikkea ja tilaa juoksennella :)!

 3. Heli sanoo:

  Moi ja kiitos kivasta blogistasi!Olen ollut viime aikoina aistivinani Kideblogeissa pientä hiipumista.Esimerkiksi pääomistaja Muruhelia ei ole postannut aikoihin ja ainoat postaukset parin viime kuun aikana ovat koskeneet arvontoja.Samaa olen aistinut muistakin kideblogeista ja sinäkin olet valitellut kiirettä ja väsymystä.Sinun blogitekstisi ovat toki suola ja sokeri muuten tässä harmaassa kidemassassa,joten toivottavasti kideblogit eivät ole lopettamassa tai ainakin sinä löydät itsellesi uuden ja uljaan blogikodin!:)

  • Iina sanoo:

   Kiva kuulla että tykkäät mun blogista, kiitos hurjasti <3 Ja eikös kiire ja väsymys yleensä meinaa sitä että paljon on kaikkea meneillään, en mä ole mihinkään hiipumassa vaan päinvastoin, kovaa vauhtia etiäpäin! 😀 Ihanaa joulun odotusta sinne!<3

 4. H sanoo:

  Milloin sähköhammasharjan voittaja selviää?:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.